Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
michelle
CITAT(ALICE @ 16-02-2007, 08:36 PM) *

Unde ati scris povestile ?Sa vad si eu .

Asteptam si povestile altora la Povesti de dragoste

Alice, felicitari pt curs. O sa iti fie de mare folos. Si noi suntem certificati ISO 90001 si acum lucram la o aplicatie care sa faca managementul unui sistem de calitate in orice firma naughty.gif
Monic
CITAT(michelle @ 16-02-2007, 09:42 PM) *

CITAT(ALICE @ 16-02-2007, 08:36 PM) *

Unde ati scris povestile ?Sa vad si eu .

Asteptam si povestile altora la Povesti de dragoste

Alice, felicitari pt curs. O sa iti fie de mare folos. Si noi suntem certificati ISO 90001 si acum lucram la o aplicatie care sa faca managementul unui sistem de calitate in orice firma naughty.gif

Da, da, Miha, e randul tau blum.gif
Vreau sa va spun ca privind in urma, la ispravile mele, la toata povestea respectiva, mi-e rusine de ce am facut si consider ca sunt o mica psihopata obsedata )).gif , dar asta e. Sper ca babuinul ma iubeste asa cum sunt, mica lui nebuna dusa cu pluta lol.gif
axe10
CITAT(irinush @ 16-02-2007, 08:18 PM) *

Anca, Liliana bafta multa!

Lacry, inca nu ne-am hotarat ... e posibil nici sa nu mai mergem ... ma gandesc ca totusi David e destul de mic ... sa vedem ... poate ramanem totusi la litoralul autohton ...

am citit ca vrei sa pleci cu copilul afara din tara...parca asa ...daca e mai mare merita...eu am fost plecata in Grecia cand Alexia avea 2 ani...nu a fost nici o problema, am mers cu auto propriu dar nu-i placea ei apa...acum ca are 3 ani si 8 luni asi avea curaj sa plec cu ea si cu avionul...numai ca ea e cam fricoasa. Dac stii conditiile unde te cazezi si esti sigura ca e curatenie du-te cu incredere...parca vorbeai de Turcia?...daca da...scuze ca nu-mi amintesc....la un 5 stele elegant te duci de placere cu copilul, eu am vazut atatia strainii cu copii mici mici si nu-si mai faceau atatea probleme ca noi. Romancele, si eu de asemenea, suntem mai obsedate sa nu se intample ceva...strainii nu au nici o taina...ca trebuie sa le dea cu crema, ca trebuie sa manance la ore fixe, ca trebuie sa doarma dupa masa...etc...hai sa fim si noi ca ei...cati ani are copilul tau...poate ne cuplam la un concediu cine stie....
Te pupicesc.
lilianab
Fetelor multumesc pentru incurajarile de azi,mi-au prins bine. pupic.gif ...In prima faza ma uitam la subiect si am avut senzatia ca nu stiu nimic...apoi incet incet,cu o vorba spusa de profesoara:"incepeti si voi si spuneti ca SNC e societate de persoane iar SA de capital si continuati....."mi s-a dezlegat creierul.Sa zicem ca a fost binisor...ca e "trecubil" tease.gif ...Adica eu ma cam sfiesc sa dau rezultatele cand vad cate fete destepte sunt aici,dar dupa 15 ani in care neuronul mi-a vegetat,acum cam greu il urmesc la munca grea...asa ca semestrul asta am stat sub zodia lui "7 pe linie" blushing.gif si o restanta.Mai am unul duminica,care de asemenea simt ca e "trecubil" grin.gif (trecubil=7)
Tzutzi80
Lasa Lili....ca incet incet e trecubila toata facultatea. O sa ajungi sa dai si licenta si te vei intreba cand au trecut toate. cheer.gif
May
Buna dimineata smile.gif

Va pun si eu cateva poze de la carnaval daca va intereseaza pupic.gif. Le-am facut de la balcon grin.gif
himere2005
pentru dany-brasov
de la mijlocul paginii in jos sunt pozele smile.gif
Tulip
Buna dimineata!!!!

We superb va doresc!!!!! floare.gif

Ceva planuri? naughty.gif
lilianab
Buna dimineata feteleee!!!
mi-am adus cafeaua la calculator,m-am instalat comod si...sunt cam singurea pe aici doh.gif
Tzutzi multumesc de incurajari pupic.gif
cat imi servesc si eu cafeaua,mai recuperez ce n-am citit ,inclusiv sunt foarte curioasa sa vad pe Pisik in "sarutul in figuri" din videoclip tease.gif ...we placut tuturor pupic.gif

....am revenit:voiam sa spun doar :WAAAAAAOOOW Pisik nebunica!!! w00t.gif w00t.gif ati meritat sa apareti cu asa sarut fain grin.gif
himere2005
eu azi as vrea sa merg la teatru, sa vedem, daca nu la metro

in legatura cu cartea mihaelei bilic nu sunt de acord cu ea in ce priveste aspartanul, ea de ex. incurajeaza folosirea lui
dany
Mersi , Himere !! hug.gif

Felicitari , Alice , pentru curs si bine ai revenit ! floare.gif

Irinush , sa stii ca axe10 are dreptate . O amica de a mea a plecat cu avionul cu bb de 8 luni si nu a avut nici o treaba . In concedii ( stiu de la cumnata mea ) nu stau mamele tot timpul dupa fundul copiilor ( ma refer la : vai , are un pic de papa ramasa la gurita hai sa-l sterg repede ca ce zice lumea , etc ) , nu ore precise de papa ...ii trateaza ca pe niste adulti care sunt in concediu , deci program de voie smile.gif . Mamele de aici au alta mentalitate , alt fel de a coordona viata copiilor in primii ani ... O sa vezi cand va incepe Dana sa povesteasca despre Lucas . Asa ca , parerea , mea e : du-te in concediu linistita !!! Cauta un hotel bun unde sa fie specificat ca este pentru familii cu copii si vei vedea ca va fii bine .

P.S. Ce aiurita sunt ....nici n-am spus " Buna dimineata ! " doh.gif
himere2005
iarasi o chestie foarte interesanta este ca alimentele trebuie puse in apa fiarta ca sa se inchida porii si vitaminele sa nu ramana in apa, atunci cand preparam mancare fiarta
dany
Frumoase pozele , May ! Multumim ! hug.gif
Ella79
Neata fetelor!
Eu am fost anul trecut in Turcia, la un resort, si erau extrem de multe familii cu copii mici si foarte mici (1 - 2 ani). Nu erau deloc stresati. In plus, acolo organizase hotelul program special pentru copii in sensul ca langa piscina mare era o piscina amenajata pentru copii, cu topogane de apa, jucarii, etc. Copii erau supravegheati acolo de o echipa a hotelului, un fel de bone care vorbeau vreo 5 limbi straine. Micutii se intelegeau foarte bine intre ei, chiar daca unii erau din Rusia, altii din Germania, altii din Romania. Seara, tot asa, erau organizate spectacole pentru copii, concursuri, intreceri de tot felul. Practic, era un fel de gradinita.

Pana la urma nu mi-am cumparat geanta. Am vazut un film care m-a impresionat atat de tare ("in cautarea fericirii" cu Will Smith) si mi-am dat seama ca in viata asta sunt o gramada de oameni care mor de foame sau dorm pe strada si eu dau sute de euro pe posete doh.gif In fine, probabil ca am intrat eu intr-o pasa mai proasta din cauza filmului.
himere2005
may, tu nu ai participat la carnaval?
ella, chiar o sa caut si eu filmul pe net...lasa ca poate ti-o cuperi alta data wink1.gif ....daca te face sa te simti mai bine ia si poseta si mai doneaza si niste bani in cadrul unui camin de orfani, desi nu stiu daca ajung unde trebuie, mai degraba eu as face pachete smile.gif ...eu nu sunt de acord cu chestia asta daca ala o duce prost hai sa nu-mi mai cumpar nici eu nimic, ca si tu platesti pentru banii care ii ai cu varf si indesat
Ella79
May, ce super ca la voi sunt mereu petreceri din astea pe strada. Am mai vazut si anul trecut tot asa niste poze puse de tine cu o alta petrecere din asta pe strada. Mi se pare suuuper. E ca la Venezia!! cheer.gif

Himere, eu uneori ma gandesc ca poate imi cam bat joc de bani. Si ma apuca frica de saracie. Adica frica din aia ca o sa ajung sa dorm pe strada si nu o sa am ce sa mananc Doamne fereste!! Sunt nebuna rau, stiu. doh.gif Eu nu prea donez bani. In schimb incerc sa ajut cat pot oamenii. Ori sa ii fac vreunuia rost de un job, ori de un medicament, ori pur si simplu sa il ajut cu ce are nevoie. Ma simt bine sa fac asta si stiu ca daca Dumnezeu ma ajuta pe mine si eu sunt datoare sa ii ajut pe altii.
himere2005
in legatura cu carnea de pui, voi ce stiti, contine fier sau doar cea rosie? ca eu ii dau mai mult pui biancai, dar poate ar trebui sa ma reorientez spre vita pentru ea
himere2005
dintre toate regimurile alimentare mihaela bilic cred ca tot cu ww este de acord, insa ea specifica faptul ca e necesara terapia de grup, sustinerea morala....acum sa vad ce mai scrie in continuare ca ea spune ca a gasit solutia grin.gif
dany
Pai... la WW exista "terapia in grup , sustinerea morala " inca de la inceput . Vezi sedintele WW care se fac in Germania si in alte tari.
himere2005
ea totusi a trecut la dezavantaje faptul ca trebuie sa dai raportul si eventual timpul pierdut cu sedintele, eu cred totusi ca daca o persoana este constienta ca vrea sa slabeasca si deja are un bagaj informational cred ca poate sa razbeasca si singura...totul depinde de acel click care ne da ambitia smile.gif
Tzutzi80
CITAT(himere2005 @ 17-02-2007, 11:20 AM) *

eu cred totusi ca daca o persoana este constienta ca vrea sa slabeasca si deja are un bagaj informational cred ca poate sa razbeasca si singura...totul depinde de acel click care ne da ambitia smile.gif

Nu prea cred asta. Eu una am cunostiintel ... si ceva ambitie. Dar singura nu reusesc. Fara sustinere din partea fetelor de pe forum si o vorba buna cand o iau razna cu regimul, eu nu reusesc sa slabesc. Poate dau 2 kg si pun dupa 4kg. Dar daca sunteti si voi aici, chiar daca imi ia un an de zile, si tot slabesc 20.
himere2005
inca o chestie interesanta care am gasit-o cel putin la mine exact asa este...ea spune sa luam lucrurile ambalate individual, in ambalaje mici ca sa nu fim tentate sa consumam tot iaurtul diet pentru ca a fost desfacut grin.gif ...eu cel putin mai cumpar la ambalaje mai mari ca sa ies per total mai bine, dar e nesemnificativa suma si intr-adevar pana nu termin iaurtul nu ma las )).gif
dany
CITAT(Tzutzi80 @ 17-02-2007, 10:23 AM) *

eu cred totusi ca daca o persoana este constienta ca vrea sa slabeasca si deja are un bagaj informational cred ca poate sa razbeasca si singura...totul depinde de acel click care ne da ambitia smile.gif

Nu prea cred asta. Eu una am cunostiintel ... si ceva ambitie. Dar singura nu reusesc. Fara sustinere din partea fetelor de pe forum si o vorba buna cand o iau razna cu regimul, eu nu reusesc sa slabesc. Poate dau 2 kg si pun dupa 4kg. Dar daca sunteti si voi aici, chiar daca imi ia un an de zile, si tot slabesc 20.

Acelasi lucru vroiam sa-l spun si eu , Tzutzi , dar mi-ai luat-o inainte )).gif . Faptul ca suntem aici , pe forum , e tot o sustinere morala , e tot ca o terapie de grup .
Tzutzi80
CITAT(danyhoney @ 17-02-2007, 11:33 AM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 17-02-2007, 10:23 AM) *

Acelasi lucru vroiam sa-l spun si eu , Tzutzi , dar mi-ai luat-o inainte )).gif . Faptul ca suntem aici , pe forum , e tot o sustinere morala , e tot ca o terapie de grup .

Exact ca o terapie o vad si eu. Macar ca stau in fata calculatorului sa vad ce va mai trazneste astazi sa spuneti .... si tot ma tine departe de frigider yahoo.gif

A da ... inca una bucata anunt oficial. Cealalta jumatate de kilogram m-a anuntat de dimineata ca ii sunt tare nesuferita, ca isi face bagajele si pleaca dupa jumatatea ei care m-a parasit ieri (sau alaltaieri, ca nu mai tin minte exact). Atata timp cat pleaca, nu ma intereseaza nici cand si nici unde se duc. Doar sa isi faca repede bagajele. yahoo.gif

Hmmm ... sper sa le vina aceeasi idee minunata si mult sustinuta de mine )).gif si celorlalte 20 kg. Oricum le-am promis ca le primesc in vizita cand o sa fac un bebe. Doar ca le voi atrage atentia ca daca mai vor si in alte "vizite" baby.gif , vor trebui sa nu isi prelungeasca vizita prea mult biggrin.gif
Tzutzi80
Cu cat se puncteaza o rondea de grau expandat? Are cam 10-12g una
himere2005
pe aici am vazut ca nu se mai posteaza meniuri tease.gif eu am zis ca incep sa le postez de luni, oricum, as vrea sa dau ceva mai repede jos kg, adica sa dau 1kg la saptamana...nu m-am mai cantarit, ce-i drept, nu cred ca m-am ingrasat prea mult, dar am mancat cam dezorganizat cu atatea petreceri...si o sa mannanc mai multa carne, oua, peste legume si fructe si evident portia de lactate, dar nu exagerat cum obisnuiesc smile.gif

parca erau 2 rondele 0.5p unsure.gif pisik manca asa ceva
himere2005
vroiam sa va intreb legat de tigaile astea antiaderente. estevorba de cele de teflon sau altele?
Anna
CITAT(Ella79 @ 17-02-2007, 12:14 PM) *

Neata fetelor!

Pana la urma nu mi-am cumparat geanta. Am vazut un film care m-a impresionat atat de tare ("in cautarea fericirii" cu Will Smith) si mi-am dat seama ca in viata asta sunt o gramada de oameni care mor de foame sau dorm pe strada si eu dau sute de euro pe posete doh.gif In fine, probabil ca am intrat eu intr-o pasa mai proasta din cauza filmului.

e super filmu Ella, nu seamana deloc cu vechile filme cu Will Smith. Si pe mine m-a impresionat give_rose.gif

depinde de rondele Tzutzi, nu scrie pe ambalaj, sa le poti calcula?
Eu mancam unele si era 0.6 rondeaua, si stiu ca Pisik avea 0.5 o rondea
antonia05
Salutare fetele mele!

Nu stiu acum daca voi stiti ca se gaseste si la noi margrina cu 25% grasimi.Eu sunt fericita ca am gasit.Chiar daca e pt copii eu sunt fericita ca e slaba n grasimi.WIESANA JUNIOR.Costa 27.000 si e de 500 grame ca o margarina normala.iAR LA GUST E OK.

PUPICI TUTUROR !!!WEEK END PLACUT!!! floare.gif cheer.gif hug.gif
lilianab
CITAT(Tzutzi80 @ 17-02-2007, 11:40 AM) *

Exact ca o terapie o vad si eu. Macar ca stau in fata calculatorului sa vad ce va mai trazneste astazi sa spuneti .... si tot ma tine departe de frigider yahoo.gif

Perfect de acord cu tine...Am mai slabit si reangrasat pana acum de nu stiu cate ori,insa aici e sustinere intre noi si apoi,eu in sinea mea,cel putin,am gandit de la inceput:"dintre toate dietele,e singura pe care am gasit-o si nimeni nu s-a plans ca nu a dat roade".Vedeti voi multe alte diete sunt controversate.diete in care unii dau 10 kg in 13 zile in timp ce altii dau doar 2..multe diete sunt crancene si restrictive.Asta imbina si varietatea de mancaruri,nu te restrictioneaza de la dulce si alte chestii "toxice"...este alegerea ta daca intr-o zi preferi sa mananci un carnat cu salatata si apoi sa-ti curga ochii restul zilei de foame blink.gif .(daca esti cinstit cu punctajul,ca doar te minti singur,nu minti pe nimeni)....Si apoi mai e ceva nepretuit aici:camaraderia care s-a legat. flowers1.gif

CITAT(himere2005 @ 17-02-2007, 12:00 PM) *

pe aici am vazut ca nu se mai posteaza meniuri tease.gif eu am zis ca incep sa le postez de luni, oricum, as vrea sa dau ceva mai repede jos kg, adica sa dau 1kg la saptamana...nu m-am mai cantarit, ce-i drept, nu cred ca m-am ingrasat prea mult, dar am mancat cam dezorganizat cu atatea petreceri...si o sa mannanc mai multa carne, oua, peste legume si fructe si evident portia de lactate, dar nu exagerat cum obisnuiesc smile.gif

parca erau 2 rondele 0.5p unsure.gif pisik manca asa ceva

O idee foarte buna pentru ca in afara de faptul ca ne mai diversificam meniul(daca fiecare mai posteaza cate o reteta macar,mai mult ca sigur ca vom gasi noutati),e si un mod de a vedea cum a punctat altcineva un produs ce nu apare in lista(ex:Borsul magic cu smantana...a folosit cineva?cum a punctat,ca pe ambalaj nu apar datele ca sa poti calcula?),sau daca ai dubii ca ai pus punctajul corect.
Cineva aici pe site a spus ca e o idee mai buna mancarea gatita.Intradevar:la o portie de mancare iesi si mai satul si mai "ieftin" la puncte. blushing.gif grin.gif
daconst
Vad ca e liniste mare pe aici...ce faceti toate?Pe unde sunteti?

Am citit ca ati scris de concedii...pe mine deja ma mananca sa mergem si anul asta undeva cu bb.Oare nu sunt sanatoasa sa merg cu bb de 3-4 luni?Dar eu am vazut multi cu avionul si nu indescaveau nicio problema.Ma gandesc tot mai serios la asta,mai ales ca ieri am fost plecati prima oara cu bb 300km si i-a placut de numa.Cind ne-am intors l-a apucat foamea,dar noroc ca aveam tzitzi cu mine. )).gif

Off-topic,
mamele cu bb-i,ai vostri vomitau cind erau mai mici?Ca al meu de 2 zile cam vomita si nu stiu care ar fi motivul ca nu am schimbat nimic.Il tin sus sa ragaie si dupa ce ragaie da afara destul de mult.
Ati patit si voi asa? sad.gif
May
Buna seara smile.gif

Ma bucur ca v-au placut pozele. NU am participat la carnaval caci nu am stiut de el, la noi sunt f multe carnavale sau petreceri pe strada ( cel putin 1 pe luna ). In poze nu am prins ce era mai frumos caci am ramas cu ochii la copilasii imbracati in fel si chip si am uitat de aparat, am prins numai sfarsitul. Fiecare scoala si gradinita a participat la acest carnaval si fiecare a avut un personaj. Imi place f mult ca aici cand se organizeaza ceva participa toata lumea, cu mic, cu mare smile.gif

ella si eu am vazut respectivul film si recunosc ca este un film care schimba ceva in tine, nu te lasa indiferent hug.gif

La noi este incredibil de cald, 18-20 grade, si cand iesi afara simti pur si simplu cum te loveste aerul cald in fata. Inca mai bate vantul si nu pot iesi in tricou, dar daca nu ar mai batea as zice ca e vara. Sunt ingrijorata caci am vazut la stiri ca anul asta vor fi cu 5 grade mai multe ca anul trecut ( anul trecut erau 43 de grade 6 ore pe zi cel putin ) deci imaginati-va cat de cald o sa fie.... plus ca se simte mai multa caldura decat grade sunt din cauza umiditatii. Cei din jurul meu care au copii se gandesc sa ii trimita in tara la vara. Eu vreau sa ma stabilesc aici dar daca ma gandesc pe termen lung la ce se va intampla cu lumea asta, imi dau seama ca tot in tara o sa ma intorc. Deja clima o ia razna si devine insuportabila viata de aici: f multa caldura si uscaciune, seceta, apa este tot mai putina .... va spunea si sexy ca se militeaza pt consumarea rationala a apei... pe timpul verii nu vezi un calup publicitar la tv fara se se atraga atentia ca trebuie sa economisim apa.... om trai si om vedea ....
antonia05
Si la mine Dominik cand era mic vomita destul de des.Am fost la doctor cu el si a zis ca e normal ca ei vomita mai des.Daca mananca si nu are febra e ok.Nemancatul si febra sunt semne de boala.

Cand avea nici o luna eu plecam cu el cu masina la sute de KM si la 8 luni am venit in Ro cu el cu masina( drum lung ce mai..).La 11 luni am mers cu avionul in Valencia si am schimbat 2 avioane si n total cred ca am facut 7 ore si a fost ok.Super cuminte.

Pupici!!! floare.gif cheer.gif hug.gif
Tzutzi80
Nu va sfiiti sa plecati cu bbei pe nicaieri. Eu lucram pe nava si veneau cu ei in croaziera. Si unii aveau 2-3 luni doar. Si le era mai bine decat adultilor. )).gif
Eu.
Buna seara.

vad ca nu mai e nimeni pe aici sad.gif
ieri seara am fost prea franta ca sa mai intru pe forum - la 22 deja dormeam dusa.
azi am fost la oftalmolog si m-a chinuit aia cu atropina in ochi de am plans non-stop. am astigmatism la ochiul drept mad.gif si, pare-se idiotii de la Optinova la care mi-am facut ultimul consult in septembrie au facut numai tampenii: mi-au dat dioptrii prea mici, lentila stanga a ochelarilor e facuta pentru astigmatism fara sa fie cazul, etc.... mad.gif cretinii
asa ca azi am fost mai mult chioara, acum pupilele mele si-au mai revenit, dar nu complet.

Pisik cheer.gif felicitarile mele pentru sotul tau!!! vezi, nu degeaba iti spuneam noi ca va veni soarele si pe strada voastra wink1.gif sa fiti fericiti unul cu altul si sa va iubiti, restul se rezolva incet-incet.
dana w00t.gif inca o data toata admiratia pentru prichindel floare.gif

ce s-a intamplat cu uka si theo? huh.gif s-au despartit definitiv?ultima oara cand eram si eu pe sarma, totul mergea bine unsure.gif

doh.gif am uitat data trecuta sa urez bun-venit noutzelor si la cat mai multe kg eliminate give_rose.gif

va rog frumos, mai punti-ma si pe mine la curent cu evenimentele din ultima luna...am impresia ca sunt pe dinafara sorry.gif
dany
Buna ...dimineata !!

Am avut cheful de inaugurare al buletinului nemtesc si a fost tare fain !!

Dana ....ai curaj si pleaca cu bb !!!! Nu il " cocolosi" , el va suferi mai tarziu !!!! Cum a apus si Ella.....daca pleci in alta tara ...nici nu vei simti ca ai copil cu tine ! Facilitatile oferite sunt supeeeeeeeer bune ! Aaaaa, si ca sa nu uit : azi e 18 februarie ! Deci...Lucas implineste 1 luna !!!!!!! Sa va traiasca , Dana , sa fie sanatos si voios !!! Frumos e oricum !!

Cu parere de rau va spun ca nu voi mai aprea pe acest forum !!!!! Cel putin o perioada ! Prea aiurea sunt discutiile care se poarta aici si ....nu mai suport sa vad cum unele persoane scriu doar de dragul de a atinge 100000 de postari ! Imi pare rau dar.... asta simt ! Ca nu se mai posteaza meniuri , inteleg ...multe fete au spus ca nu sunt , inca, in stare sa se tina de WW . Dar faptul ca se scrie aiurea despre " ce stiu - eu - ce - aiureli " doar ca sa creasca numarul postarilor...chiar ca nu pricep !
Asta gandesc , asta simt , asta spun !!!!!

Aveti grija de voi si bafta cu WW !!!
dany
Sa nu credeti ca aceasta hotarare a venit azi in mintea mea !! NUUUUUUUU , a venit mai de mult dar ....am crezut ca va fii , totusi , mai bine . Hmmm , degeaba ! Asta e ! Fiecare cu ideile , cu pasarelele ei ....
daconst
Off,mai Dany... sad.gif
Sper ca nu am fost eu cu mesajele aiurea...dar mai intreb si eu una alta pe mamici,ce sa fac.
Multumesc de urari si abia astept sa vorbim mai mult,poate te razgindesti. pupic.gif

Gigelu,si eu am astigmatism la ochiul stang si nu am purtat o vreme ochelarii si s-a agravat...asa ca nu te juca,ca e serioasa treaba.Miha,parca tot de asta s-a operat si acum nu mai trebuie sa poarte ochelarii.

Antonia,mersi...imi prind tare bine sfaturile tale. give_rose.gif

Tzutzi,asa e cu bb-ii...nu sunt atat de sensibili pe cit par.

Sa-mi tineti pumnii azi la restaurant...ca sotul e cam impotriva sa-l luam cu noi...sa nu fie cumva fum. mad.gif
MagdaC
Pupicei la neuroni,
Mai apar si eu din an in paste pe la voi. Marturisesc ca nu reusesc sa citesc decat ultima pagina (maxim 2-3 in urma). Deduc ca au fost ceva furtuni pe aici. Nu stiu despre ce e vorba, dar ma trezesc si eu vorbind: hai, mai Dany, nu pleca, zau !!! Nu stiu daca voi ati observat asta, dar este un nucleu de fete tare bine sudat aici...au mai aparut (si disparut) diverse persoane, care au creat diverse probleme...dar e tare pacat sa se sparga gascutza de fete cucuiete si vorbaretze care sunt sufletul forumului...eu nu mai apuc sa intru, din pacate. La serviciu nu am net, iar pe acasa ajung mai rar, ca am probleme cu centrala sad.gif Cam stau musafir permanent la ai mei smile.gif Dar cand apuc la un calculator, abia astept sa intru si sa va mai 'aud'. Si cred ca nu sunt singura...

Hai sa va zic si depre (non)dieta mea: am fost cuminte o perioada, si s-a vazut. In ultima saptamana m-am destrabalat puternic (am avut un PMS tare naravas). Dar de maine ma cumintesc la loc, si sa vedeti voi la mine exemplu de fata model !!! smile.gif O sa intru pe la voi doar sa ma laud si sa scot nuiaua )).gif

Va pupices, si sa nu va mai certatzi !!! pupic.gif
antonia05
CITAT(daconst @ 18-02-2007, 01:24 PM) *

Antonia,mersi...imi prind tare bine sfaturile tale. give_rose.gif

[

Eu il luam pe bebe peste tot, si n restaurant .Cand avea vreo 2-3 saptamani m am dus la o cafenea din Hanau sa l vada patronii de acolo ca ne cunoastem. Iar doctorul mi a zis ca astia mici vomita mai des pt ca sunt hapsani, si vor sa manance repede si muuult deodata si normal ca....dau pe dinafara la un moment dat.Vezi si tu acum.. daca persista acest fenomen du te si la doctor. De cateva ori Dominic a mancat si a vomitat tot laptele (un biberon intreg) .Era ud tot si l am intrebat pe doctor si mi a zis sa i dau sa manance cate putin sa nu l las sa bea tot biberonul deodata.si ii dadeam cate un sfert si il lasam apoi cand plangea dupa o perioada ii dadeam iar.daca ii dadeam tot dadea la boboci tot!! baby.gif Pupici!! floare.gif

La multi ani LUCAS[i]

Dominik cand a facut infectia aceea de l a chinuit in spital, de o saptamana manca foarte putin si nu avea pofta iar apoi intr o seara a inceput sa aiba febra(39.6).M am dus urgent la spital si rau am facut.Nu o sa l mai duc in veci in spital pt ca nu au stiut ce sa i faca si si au dat cu presupusul si l au chinuit, i au bagat antibiotice si de fapt nu avea nimic.Il voi duce doar cand e absolut urgent.Si sper sa nu se intample asta niciodata. floare.gif
michelle
Eu am scapat in sfarsit de examene, proiecte.. yuhuuu yahoo.gif
Asa ca ieri dupa amiaza am facut o baie lunga cu Cata (nu mai facusem impreuna de ani )).gif ), apoi ne-am uitat la "The lake house". Mi s-a parut super!! l-as mai revedea o data.
Azi ne-am rasfatat.. am fost si am papat cea mai buna shaorma blushing.gif iar acum ma bag la citit. Mi-am cumparat si eu noua carte a Sophiei Kinsella naughty.gif

Crengu, nici eu nu am fost multumita la Optinova in Iasi. De cativa ani merg (ma rog, mergeam) la Zeiss.
Magda, chiar ma intrebam ce mai faci.. give_rose.gif
Dana, si pe mine ma intereseaza discutiile despre bb, cine stie, in viitor sigur o sa-mi fie de folos sfaturile voastre.
Chiar azi am vazut un tatic cu 2 fetite pe role si ma si imaginam pe mine )).gif
La multi ani lui Lucas pupic.gif

Ieri m-am cantarit si aveam 51.5 kg cheer.gif cheer.gif

axe10
CITAT(daconst @ 17-02-2007, 09:18 PM) *

Vad ca e liniste mare pe aici...ce faceti toate?Pe unde sunteti?

Am citit ca ati scris de concedii...pe mine deja ma mananca sa mergem si anul asta undeva cu bb.Oare nu sunt sanatoasa sa merg cu bb de 3-4 luni?Dar eu am vazut multi cu avionul si nu indescaveau nicio problema.Ma gandesc tot mai serios la asta,mai ales ca ieri am fost plecati prima oara cu bb 300km si i-a placut de numa.Cind ne-am intors l-a apucat foamea,dar noroc ca aveam tzitzi cu mine. )).gif

Off-topic,
mamele cu bb-i,ai vostri vomitau cind erau mai mici?Ca al meu de 2 zile cam vomita si nu stiu care ar fi motivul ca nu am schimbat nimic.Il tin sus sa ragaie si dupa ce ragaie da afara destul de mult.
Ati patit si voi asa? sad.gif

A mea are 3 ani si 9 luni si continui cu problema asta...cum e putin cu nasul infundat si tuseste sa dea afara din gat da afara si mancarea. Cand era mai mica ragaia si dadea si 1/4 de mancare pe afara. Am discutat cu medicul si mi-a zis ca nu sunt motive de ingrijorare ca o sa-si revina...e ea mai sensibila .
Ai grija insa ca dupa masa dac ti se pare ca nu a ragait destul sa-l culci pe o parte si sa-i pui un prosopel sub cap ca daca da pe afara sa nu se inece. Aceiasi problema o am si cand plange mai mult...nu stiu ce se intampla , nu stie sa respire atunci si se ineaca si vomita...astia sunt copii.
lyra
buna seara

vin si eu cu meniul de azi. doar 15 puncte, deoarece aveam de recuperat 2 puncte de ieri.

paine prajita 2
paste-120 gr 2
ciuperci 0
supa 2
sos mazare 1,5
paine prajita 0,5
salata 0
lapte-1,5-250 2
cereale-32gr 2
dulceata afine 0,5
unt 1
paste-60gr 1
sos mazare 0,5

vad ca e liniste mare pe aici. asta inseamna ca tacem si facem, nu? grin.gif
miha felicitari pentru cantar. esti grozava. give_rose.gif
Ella79
Neata fetelor! Haideti, trezirea!!
Azi m-am trezit cu noaptea in cap ca am venit pana la birou.
Cafeaua e gata. smile.gif
anaoi
neata...mersi de cafea Ella....
intrat scurt pana apar nemtii. daca mai scap, va mai citesc.
sa aveti o zi excelenta...

Dana, LA MULTI ANI pt Lucas

CITAT(danyhoney @ 16-02-2007, 04:52 PM) *

CITAT(himere2005 @ 16-02-2007, 01:44 PM) *

fetelor care sunteti in strainatate, traditia cu martisorul e valabila si peste hotare, sau numai la noi?

In Germania nu exista martisor !

nu exista din pacatae si ziua mamei este pe 9 mai, parca sau 8 mai???

in fine...nemtii nostri au fost educati
Pisik
Neatza si de la mine!

Am o stare cam tampa, mi s-a acrit de servici, iar cand ma gandesc ca de maine vin de la 8 fara zece mi se face rau. Trebuie sa vad cum fac cu micul dejun ca este foarte posibil sa il sar acasa, sa vad cum ma organizez sa imi iau ceva la birou, dar ce, ca doar nu m-oi cara cu laptele cu cereale dupa mine dry.gif

Cu regimul sunt iarasi pe campii, dar de azi o iau (iarasi doh.gif ) de la capat

Pupici si va doresc o zi buna!
lilianab
Neatza fetele!!gataaaa:vacantaa!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Si o vacanta nu oricum ci dupa un final apoteotic de sesiune:AM LUAT 10 LA MATEMATICA APLICATA IN ECONOMIE!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif ..sunt asa de fericita.Acum am inceput sa simt gustul de "10"...e mai dulce decat cel de prajituri...sa vad cum mai fac rost de cativa sesiunea viitoare grin.gif
cu regimul:fata cuminte,dedicata toata saptamana...cu exceptia zilei de ieri cand mi s-au dezlantuit poftele combinat cu lasata secului(am mai avut eu puncte rezerva,dar m-am aruncat la de alea punctate zdravan),dar azi la loc comanda!
Pisik
CITAT(lilianab @ 19-02-2007, 11:22 AM) *

Neatza fetele!!gataaaa:vacantaa!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Si o vacanta nu oricum ci dupa un final apoteotic de sesiune:AM LUAT 10 LA MATEMATICA APLICATA IN ECONOMIE!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif ..sunt asa de fericita.Acum am inceput sa simt gustul de "10"...e mai dulce decat cel de prajituri...sa vad cum mai fac rost de cativa sesiunea viitoare grin.gif
cu regimul:fata cuminte,dedicata toata saptamana...cu exceptia zilei de ieri cand mi s-au dezlantuit poftele combinat cu lasata secului(am mai avut eu puncte rezerva,dar m-am aruncat la de alea punctate zdravan),dar azi la loc comanda!

BRAVO LILIANA!!!! cheer.gif
Tulip
Neata si de la noi!!!

E ata de frumos afara!!!!E soare! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Pacat ca n-am chef de nimic,sper sa-mi revin! wink1.gif

Liliana,felicitari! floare.gif
Pisik
CITAT(Tulip @ 19-02-2007, 11:34 AM) *

Neata si de la noi!!!

E ata de frumos afara!!!!E soare! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Pacat ca n-am chef de nimic,sper sa-mi revin! wink1.gif

Liliana,felicitari! floare.gif

La noi e oribil si foarte frig. Si mai e frig si in birou, ca naiba..cred ca racesc, mai ales ca mi-a bolit babu tot week-end-ul si tare mi-e ca mi-a dat si mie sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.