CITAT(Tzutzi80 @ 17-02-2007, 11:40 AM)

Exact ca o terapie o vad si eu. Macar ca stau in fata calculatorului sa vad ce va mai trazneste astazi sa spuneti .... si tot ma tine departe de frigider

Perfect de acord cu tine...Am mai slabit si reangrasat pana acum de nu stiu cate ori,insa aici e sustinere intre noi si apoi,eu in sinea mea,cel putin,am gandit de la inceput:"dintre toate dietele,e singura pe care am gasit-o si nimeni nu s-a plans ca nu a dat roade".Vedeti voi multe alte diete sunt controversate.diete in care unii dau 10 kg in 13 zile in timp ce altii dau doar 2..multe diete sunt crancene si restrictive.Asta imbina si varietatea de mancaruri,nu te restrictioneaza de la dulce si alte chestii "toxice"...este alegerea ta daca intr-o zi preferi sa mananci un carnat cu salatata si apoi sa-ti curga ochii restul zilei de foame

.(daca esti cinstit cu punctajul,ca doar te minti singur,nu minti pe nimeni)....Si apoi mai e ceva nepretuit aici:camaraderia care s-a legat.

CITAT(himere2005 @ 17-02-2007, 12:00 PM)

pe aici am vazut ca nu se mai posteaza meniuri

eu am zis ca incep sa le postez de luni, oricum, as vrea sa dau ceva mai repede jos kg, adica sa dau 1kg la saptamana...nu m-am mai cantarit, ce-i drept, nu cred ca m-am ingrasat prea mult, dar am mancat cam dezorganizat cu atatea petreceri...si o sa mannanc mai multa carne, oua, peste legume si fructe si evident portia de lactate, dar nu exagerat cum obisnuiesc

parca erau 2 rondele 0.5p
pisik manca asa ceva
O idee foarte buna pentru ca in afara de faptul ca ne mai diversificam meniul(daca fiecare mai posteaza cate o reteta macar,mai mult ca sigur ca vom gasi noutati),e si un mod de a vedea cum a punctat altcineva un produs ce nu apare in lista(ex:Borsul magic cu smantana...a folosit cineva?cum a punctat,ca pe ambalaj nu apar datele ca sa poti calcula?),sau daca ai dubii ca ai pus punctajul corect.
Cineva aici pe site a spus ca e o idee mai buna mancarea gatita.Intradevar:la o portie de mancare iesi si mai satul si mai "ieftin" la puncte.