[quote name='danyhoney' date='06-02-2007, 12:58 AM' post='48120']
Ma gandeam eu,
Dana , ca nu prea ai timp sa te uiti pe nemti...Oricum,daca nu ai somn,emisiunea tine pana tarziu tare . la 23:45 incepe Falco.Show
).gif)
.Ma bucur ca te-ai mai linistit un pic.Hai,capul sus,o sa treaca si sa vezi atunci ce o sa ne innebunesti cu giumbuslucurile facute de Lucas
).gif)
.Ce ciudat mi se pare sa te
vad pe aici la ora asta
Antonia...nu ti-e greu sa stai atata timp departe de sot ? Intreb si eu ,dar tu stii mai bine ce planuri aveti .E bine ca vorbesti ambele limbi cu Dominik !!!Am avut o amica romanca care a nascut si a vorbit doar romana cu bb-le ei.Cand a mai crescut bb si i se vorbea germana se uita ca la masini straine.
Cu job-ul nu am facut nimic ,din pacate.Nu e o perioada propice pentru job-uri.Astept sa vina martie ...poate am mai multe sanse.Bine ar fii sa gasesc ceva pentru ca avem ceva planuri si tare bine ne-ar prinde chiar si 400 € de la basis.
Noapte buna ,
Bubbles !
Ba mi e greu fara sotz aici, dar avem alte prioritatzi si daca nu le rezolvam acum, nu le mai rezolvam niciodata.Asa ca trebuie sa avem rabdare pana n toamna si om mai vedea ce o mai fi de atunci in colo.Pupici!
Am plecat si eu la culcare fetele.Sa ne auzim cu bine maine.Nu am mai postat meniul meu caci a fost un meniu haotic , cu puncte haotice asa ca........hm.......am dat o si azi in bara.Ce o fi cu vointza mea?A disparut de tot.Poate maine o sa fie mai bine.Pupici si vise placute!PA!