Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
dany
Bafta,Liliana !!! E,lasa ca rezolvi tu examenul .Ai o restanta si gata.
Distractie placuta cu mamarutul si ...vezi sa nu uiti de invatat tot facand fursecuri lol.gif
ina_ceva
Bine ai venit Tzutzi80!
Bravo magda! Spor in continuare la slabit!
Antonia, de ce a fost naspa cand ai fost plecata?
Dana, bine ca Lucas a adormit .Mai asteapta ceva timp sa vezi cum evolueaza si vei vedea daca renunti la alaptat sau nu.
Liliana, bafta in continuare! Nu te descuraja wink1.gif
antonia05
[quote name='danyhoney' date='06-02-2007, 12:58 AM' post='48120']
Ma gandeam eu,Dana , ca nu prea ai timp sa te uiti pe nemti...Oricum,daca nu ai somn,emisiunea tine pana tarziu tare . la 23:45 incepe Falco.Show )).gif .Ma bucur ca te-ai mai linistit un pic.Hai,capul sus,o sa treaca si sa vezi atunci ce o sa ne innebunesti cu giumbuslucurile facute de Lucas )).gif .Ce ciudat mi se pare sa te vad pe aici la ora asta lol.gif

Antonia...nu ti-e greu sa stai atata timp departe de sot ? Intreb si eu ,dar tu stii mai bine ce planuri aveti .E bine ca vorbesti ambele limbi cu Dominik !!!Am avut o amica romanca care a nascut si a vorbit doar romana cu bb-le ei.Cand a mai crescut bb si i se vorbea germana se uita ca la masini straine.
Cu job-ul nu am facut nimic ,din pacate.Nu e o perioada propice pentru job-uri.Astept sa vina martie ...poate am mai multe sanse.Bine ar fii sa gasesc ceva pentru ca avem ceva planuri si tare bine ne-ar prinde chiar si 400 € de la basis.

Noapte buna ,Bubbles !

Ba mi e greu fara sotz aici, dar avem alte prioritatzi si daca nu le rezolvam acum, nu le mai rezolvam niciodata.Asa ca trebuie sa avem rabdare pana n toamna si om mai vedea ce o mai fi de atunci in colo.Pupici!

Am plecat si eu la culcare fetele.Sa ne auzim cu bine maine.Nu am mai postat meniul meu caci a fost un meniu haotic , cu puncte haotice asa ca........hm.......am dat o si azi in bara.Ce o fi cu vointza mea?A disparut de tot.Poate maine o sa fie mai bine.Pupici si vise placute!PA! floare.gif
ina_ceva
Somn usor, antonia!
dany
Noapte buna,Antonia ! Poate maine va fii o zi mai buna in ce priveste meniul .

Eu nu mai zic nimic de WW ca....azi am dat iama in bip-uri,ceea ce nu mi se intampla de obicei dar...am rusii si sunt rai de tot luna asta ( azi-noapte a trebuit sa merg din ora in ora la toaleta- fara exagerare,m-am uitat la ceas - si azi am consumat deja un pachet de tampoane si 2 suluri de hartie igienica !!!!!! ).Mai vad cum e maine si daca tot asa rau e voi merge la medic.Am renuntat la pilule si mi-am dat organismul peste cap din nou.Eu am avut asemenea probleme de cand mi-au venit rusii prima oara si cu pilulele ii linistisem ,dar...am zis sa incerc 1 luna fara ele....

Ina,tu ce mai zici ???? parca nu am citit nimic despre tine in ultimele zile.Sau.....am uitat ?? daca e asa...scuze dar..stii tu..batranetile,maica ! )).gif
ina_ceva
dany-dulce, eu sunt cu examenele; peste o saptaman intru oficial in vacantza wink1.gif Si sper sa ma intalnesc cat de curand cu noni si monic naughty.gif . in scurta mea trecere prin orasul lor blum.gif

Somnic dulce!
Ella79
Neata!!
Azi continuu negocierile de plecare. M-am imbracat frumos si astept...

Daconst, eu nu stiu ce sfaturi sa-ti dau. Cel mai bine stiu mamicile. Eu iti spun doar ca iti trimit un mare pupic tie pupic.gif , si un mare pupic lui Lukas. pupic.gif
Tulip
Neata,fetelor!

Vad ca scrie Ella,inseamna ca a pus ea de cafea wink1.gif wink1.gif wink1.gif

Dupa cateva saptamani de nopti nedormite,mai bine zis prost dormite,Timea nu s-a trezit la noapte yahoo.gif yahoo.gif Asa ca ma simt si eu un pic mai odihnita blum.gif Nu stiu ce a apucat-o in ultima perioada,de se trezea si de 2-3 ori blink.gif ,plangea,vroia in pat langa noi draga de ea.Acum sper sa-si reia vechiurile oboceiuri,cand dormea neintrerupt mult si bine blum.gif

Ella,succes!In mod normal cand ar trebui sa pleci?A fost un soc mare cand au aflat de intentia ta de a pleca?
Ella79
Ieri au aflat cei de aici ca vreau sa plec. Nu le-am spus decat cand am fost sigura 100% ca plec. Nu se asteptau la asa o veste, mai ales ca in noiembrie - decembrie tocmai mi-am renegociat cu ei salariul si pozitia si paream multumita, cel putin pentru moment.
Acum... asta e viata. Daca am primit o oferta mult mai buna mi se pare normal sa o accept fara sa ma uit inapoi.
Mai stau saptamana asta aici, apoi saptamana viitoare voi fi in concediu si dupa aia cred ca deja ma mut.
anaoi
Neata cheer.gif

Dana, pupici multi si ngrasaciosi pt Lukas, dietetici si deliciosi pt tine....multa rabdare sa ai.

Ella, gandire logica....

raport: fost la pilates, ai impresia ca merge totul usor, bine si frumos, numai ca e cam greu s ate deplasezi dupa, pt ca te termina. TRAIASCA ASPIRINA de dupa, pt ca nu cred ca m-as mai fi miscat azi.simt fiecare muschi din abdomen. in rest, sala zic ca e ok, exista casete care unde sa iti spui lucrurile, si se inchid cu cheia...
si ok, da, marturisesc ca ieri am incalcat cu o bucatica mica de placinta cu mere facuta de mama lui dylly, pt ca mirosea in casa....hm...delicios si nu m-am putut abtine. biciul, va rog. dar nu prea tare ca am si rusii in vizita.

dar daca tot a plantat dany ideea.... BANGKOK EVENING, pls....si incaz ca nu imi place inca o galeata de blue hawaian
Deea
Neata!

Dana ti-au raspuns deja fetele, nu renunta la alaptat, mie imi pare tare rau ca n-am alaptat mai mult. Colici oricum a avut Alexia si cu si fara laptele meu dar norocul nostru a fost ca am gasit remediul pentru colici, fiecare bebe raspunde mai bine la unele produse anticolici, nu e o regula ca ce functioneaza la unul sa functioneze si la altul. Rabdare, rabdare si iar rabdare!
Pupici si sper ca bebe sa doarma bine si sa nu-l mai doara burtica!

Ella bafta! ...sper sa pleci in conditii civilizate....fara prea multe batai de cap!

Ramona....LOVE IS IN THE AIR!

Antonia imi pare bine ca ne vizitezi mai des!

Dany felicitari pentru cetatenie!

Buna venit fetelor noi.
Bafta in sesiune....celor care mai sunt!
Pisik
Neatza fetele!
Am citit in diagonala si ce am retinut sunt bunatatile facute de Himere, pe care i felicit din suflet pupic.gif
Dany, sanatate multa, fuguta la doctor daca persista treaba
Dana, eu nu am experienta dar si eu stiu ca laptele de mama e cel mai bun. Cumnata-mea a alaptat-o pe cea mica pana la peste un an

Eu ieri am avut o zi de cacao, ne-au tinut la prezentare pana tarziu, am suferit o durere de cap cumplita, am ratat programarea la mani pedi si epilat; acolo am papat relativ ok desi eram lihnita, m-am tinut la fix in puncte, dar acasa cand am ajuns am clacat si am napustit intr-un borcan de bip (Dana stie naughty.gif ) si o cutie de bip-uri mici; rezultatul: depasire de vreo 8-10p, nu stiu exact ca nu am numarat. Am recuperat 3 aseara cu 30 min de bicla, dar mai am...cantarul azi imi arata ca m-am intors la 74 ceea ce m-a ingrozit; m-am consolat insa ca am mainile f umflate si sper sa fie retentie sau kg false. Totusi, pana miercurea viitoare nu ma mai sui si sper sa fiu cuminte
O zi frumoasa va doresc pupic.gif
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif

Doi disperati da pa net :
- Ia uite bah ce ninge afara...
- Da link`u sa vad!

Ella, succes la negocieri!
Pisik, incearca de azi sa o iei de la capat; poate recuperezi punctele de ieri cu exercitii la bicicleta wink1.gif
Pisik
CITAT(ina_ceva @ 06-02-2007, 11:16 AM) *

Neatza! yahoo.gif

Doi disperati da pa net :
- Ia uite bah ce ninge afara...
- Da link`u sa vad!

Ella, succes la negocieri!
Pisik, incearca de azi sa o iei de la capat; poate recuperezi punctele de ieri cu exercitii la bicicleta wink1.gif

Asta incerc sa fac, initial am zis ca ma apuc de azi, dar apoi am zis ca nu, ca mai bine incerc sa recuperez dezastrul, ca asa daca o tot aman ajung la 80 de kile doh.gif dar am o stare psihica f proasta si nu stiu daca pot sutine o diete...voi nicerca totusi
anaoi
pisik, ai mp.
irinush
Neata!

fetelor, nu stiu ce o fi fost in aer ieri ca si eu am depasit cu niste ingrasacioase aseara, parca eram gravida asa ma apucasera niste pofte blushing.gif
asa ca zic si eu ca Dilly: biciul va rog! dar la mine dati tare, ca merge!

Ella, multa bafta, sa iasa totul exact asa cum iti doresti!

Ina, si celelalte care mai sunteti in sesiune, multa bafta si spor la invatat!

va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna!

si cum am putut sa uit! Himere, esti de nota 20! felicitari pt tot ce ai pregatit, arata super bine! pupic.gif
ALICE
Eu azi am 14 puncte de halit.Mi-am facut mancare aseara ca sa nu mananc prostii pe aici.Si am uitat acasa mancarea.Asa ca pana seara la 8 cand ajung acasa cred ca o sa am 5 puncte,nu 14.Noroc de o banana ratacita.
irinush
si eu mi-am propus sa mananc de maxim 15p zilele astea, adica pana in week-end, mai ales ca duminica am musafiri ...
michelle
Alice ieri ai reusit sa te incadrezi in 14p? Daca nu papi prea multe pana diseara, macar incearca sa te hidratezi..
ALICE
Ieri ,da am reusit 15.Si am facut si sarmale,piftele tease.gif

Si pt azi imi pregatisem pireu cu varza murata si sos de iaurt crying.gif
irinush
CITAT(ALICE @ 06-02-2007, 12:02 PM) *

Ieri ,da am reusit 15.Si am facut si sarmale,piftele tease.gif

Si pt azi imi pregatisem pireu cu varza murata si sos de iaurt crying.gif

cred ca asta imi fac si eu pt diseara ... la pranz o sa mananc niste orez cu legume si piept de pui cate ff putin din fiecare, asa ca sper si eu sa ma incadrez ...
Pisik
Nu stiu, eu parca sunt dusa, cu cat incerc sa mananc mai putin si mai echilibrat cu atata imi e mai foame disperata si sunt tantata sa bag toate porcariile doh.gif
Of, mai fetelor, sper sa se rezolve problemele cu sotul ca deja simt ca am ajuns la capat.... sad.gif
antonia05
Neatza fetele!!

Mi am pus si eu ticker sa vad daca evoluez cu KG le.Deocamdata nu am mancat nimic, decat am baut un ness cu 2 lgt. de praf COFFETA=1p si 100gr.lapte 1,5%fett=1p.Deocamdata e corect 2p? give_rose.gif Pupici!!!

MDAAA! TICKERUL INCA NU MERGE>Mai incerc.
michelle
Antonia, cred ca ai pus cam mult pt coffeeta 1p.. Cred ca 0.5 e suficient.

Pisik, tu mananci prea putin, e si normal sa-ti fie foame. Daca ai manca mai sanatos dimineata (de 8-10p, nu de 4p), ti-ai lua niste gustari fructe, ai bea apa intre mese si mancare gatita de vreo 4-5p (nu salata!) la pranz sigur ti-ar tine de satz.
antonia05
CITAT(michelle @ 06-02-2007, 12:30 PM) *

Pisik, tu mananci prea putin, e si normal sa-ti fie foame. Daca ai manca mai sanatos dimineata (de 8-10p, nu de 4p), ti-ai lua niste gustari fructe, ai bea apa intre mese si mancare gatita de vreo 4-5p (nu salata!) la pranz sigur ti-ar tine de satz.

am calculat punctajul si mi a iesit o lgt=0,5p

Iata valorile:pt100gr:526kcal ,fett-30,0g si am pus lgt.la 5gr. pupici!! floare.gif hug.gif

help!!Nu mai stiu ce copiez la ticker.Codul HTML???La semnatura???Nu mi iese. mad.gif
ALICE
Uitati ce ticker am.Miha, l-am luat de unde l-ai luat si tu blush.gif
Pisik
CITAT(michelle @ 06-02-2007, 12:30 PM) *

Miha, gustari imi iau fructe, e adevarat ca deobicei la pranz pap salata, dar pap si carnita si painica cateodata; are o contributie, dar destul de mica, pt ca si atunci cand am avut o casoleta plina de paste mi s-a facut foame dupa 2 ore, nu dupa juma de ora e adevarat dar tot mi s-a facut. cred ca totul e de la cap doh.gif
antonia05
Imi spune si mie cineva cum e cu tickerul ala?Copiez codul HTML la semnatura?daca DA,la mine de ce nu merge asa?si daca NU, cum fac? merci si pupici!!! floare.gif
michelle
Copii codul cu paranteze patrate: [img] .....

CITAT(ALICE @ 06-02-2007, 10:35 AM) *

Si eu de unde aveau lyra si Dany blushing.gif

Pisik, e normal sa dai seara iama in dulciuri la ce mananci tu toata ziua, deci totul tine de revizuirea meniurilor.
Si dulciurile astea sunt ca niste droguri, cu cat mananci mai multe, cu atat simti nevoia de mai multe. Creeaza dependenta, parerea mea.
ALICE
Nu cel HTML ci BBCODE trebuie pus
antonia05
cred ca e o problema de la ei ca nu merge.
ALICE
Imagine

La mine merge.Ia-l de la astia http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/
Pisik
CITAT(michelle @ 06-02-2007, 12:48 PM) *

Copii codul cu paranteze patrate: [img] .....

CITAT(ALICE @ 06-02-2007, 10:35 AM) *

Si eu de unde aveau lyra si Dany blushing.gif

Pisik, e normal sa dai seara iama in dulciuri la ce mananci tu toata ziua, deci totul tine de revizuirea meniurilor.
Si dulciurile astea sunt ca niste droguri, cu cat mananci mai multe, cu atat simti nevoia de mai multe. Creeaza dependenta, parerea mea.

Chiar creeaza dependenta. Iar la mine cromul si altele nu au nici un efect, zero barat.
La oboseala, suparare, stare de blazare imi gasesc refugiul in dulciuri, de fapt simt nevoia, simt o durere fizica daca nu mananc ceva dulce f f concentrat, nu chestii "light" ci f dulci. Sambata ma duc la un medic care citeste in iris si o sa vad daca "ma citeste" si ce imi da
ALICE
Eu iau crom picolinat de vineri.Parca imi cam da ameteli.Dar nici pe departe nu inhiba pofta de mancare
antonia05
fetele,am gasit un link unde apar valorile mai multor produse.

http://www.abnehmen.com/search.php Kalorientabelle:
ALICE
Daca n-ar fi in germana................
himere2005
salutare
noi am fost unpic la plimbarica prin jurul blocului si apoi la bunica...acolo insista sa mananc varza ei plina de ulei cu mamaliguta, asa ca ce-am facut? grin.gif ...am bagat varza si mamaliguta intr-o punga, apoi inca intr-una cat timp era bunica plecata si am pus punga in buzunarul de la geaca lol.gif ...pai ce dumnezeu era sa fac...numai cand am vazut cat era acolo si cat insista bunica sa mananc desi stie ca sunt la dieta doh.gif
eu azi ma simt mult mai bine yahoo.gif
ma reapuc de sport, ca zilele trecute am tras chiulul rolleyes.gif ...sunteti de milioane, stiti sa incurajati omul pupic.gif ...ce bine ar fi daca ar fi asa si in familia mea smile.gif ...in fine...nu prea au fost impresionati sau cel putin n-au zis nimic nimic si am fost cam suparata pe dan ca vroia sa-si ia un mouse de 2.500.000 lei vechi blink.gif ...pana la urma l-am convins sa renunte, i-am spus ca eu ma restrang de la toate sa aiba bani de examene
ALICE
CITAT(himere2005 @ 06-02-2007, 01:20 PM) *

ma reapuc de sport, ca zilele trecute am tras chiulul rolleyes.gif ...sunteti de milioane, stiti sa incurajati omul pupic.gif ...ce bine ar fi daca ar fi asa si in familia mea smile.gif ...in fine...nu prea au fost impresionati sau cel putin n-au zis nimic nimic si am fost cam suparata pe dan ca vroia sa-si ia un mouse de 2.500.000 lei vechi blink.gif ...pana la urma l-am convins sa renunte, i-am spus ca eu ma restrang de la toate sa aiba bani de examene

Apai el e un pic cam dement. mad.gif
daconst
Neatza buna!

Raportez inca un kg in minus...sau mai mult putin. cheer.gif
Mai am inca 18kg,asa ca nu ma felicitati,inca. grin.gif
Mi-as pune ticker dar poate ma deochi si nu mai slabesc asa bine. lol.gif

Aseara a dormit mai bine bb,dar l-am luat cu mine in pat si caldura mea i-a facut bine si la burtica,cred.Nu vroiam sa-l culc cu mine in pat,dara daca altceva nu merge...mai facem si compromisuri.
Tulip,cred ca de la luna plina au avut toti copii cite ceva ca parca si Bia era mai agitata...asa am retinut.
Sa speram ca se linistesc lucrurile. naughty.gif
Anna
Examen in anul I de facultate. Profesorul sta cu fata la geam - studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce cu fata la studenti, toti se prefac ca scriu de zor...
continuare

Examen in anul II de facultate. Profesorul sta cu fata la geam - studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce cu fata la studenti, acestia copiaza in continuare. Cand profesorul bate cu pixul in masa, studentii se prefac ca scriu de zor.

Examen in ultimul an de facultate. Profesorul sta cu fata la geam - studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce cu fata la studenti, acestia continua cu copiatul. Cand un student din ultimele randuri bate cu pixul in masa, profesorul se intoarce cu fata la geam.
ALICE
Tareeeeeeeee lol.gif
antonia05
CITAT(ALICE @ 06-02-2007, 01:19 PM) *

Daca n-ar fi in germana................

nu conteaza ca e in germana.Tu doar trebuie sa dai clic pe ce firma vrei si ti arata produsele cu valorile scrise.e o lista mare cu multe firme.
himere2005
eu ieri am avut zi de filme, nici de gatit nu am avut chef rolleyes.gif voi ce filme bune ati mai vazut?
michelle
CITAT(himere2005 @ 06-02-2007, 11:31 AM) *

eu ieri am avut zi de filme, nici de gatit nu am avut chef rolleyes.gif voi ce filme bune ati mai vazut?

Animatie: Flushed Away, Open Season, Garfield 2, Over the Hedge
ALICE
CITAT(antonia05 @ 06-02-2007, 01:30 PM) *

nu conteaza ca e in germana.Tu doar trebuie sa dai clic pe ce firma vrei si ti arata produsele cu valorile scrise.e o lista mare cu multe firme.

Da,e chiar fain.Normal ca nu m-am dus mai departe daca am vazut cuvintele alea incalcite. )).gif

Si pt ca sunt intr-o stare romantica, si pt ca sunt indragostita de el.......
http://www.youtube.com/watch?v=VHT22UnXHso
himere2005
sa ne facem playlistul pentru ziua indragostitilor grin.gif

dany, imi pare bine ca ai fost mai vorbareata ieri, inseamna ca ai fost cu moralul ridicat, asa imi placi wink1.gif
lyra
buna dminineata
vad ca e activitate intensa pe aici. azi m-am cantarit si aveam cu 500 de grame mai putin ca ieri dar promit ca nu ma mai cantaresc cateva zile. nu e bine sa stau toata ziua pe cantar rolleyes.gif

eu azi m-am trezit fara chef si cu durere de gat.

daconst felicitari pentru kg pierdut. cheer.gif cheer.gif cheer.gif

meniul meu arata cam asa. inca nu e finalizat.

MD
paine 2
sunca 0.5

Pranz
salata verde 0
piept pui-90 gr 1.8
fasole verde 0
ulei 2
supa 3

Cina:
orez 3
peste 2
sos 2.5

fructe-0
Total:16.8

intrebare? pt cina vreau sa gatesc peste merlan. am gasit pe net ca are 70 cal/100 gr, dar nu scrie nicaieri cate grasimi. nu stie careva sau macar un site ceva unde sa caut. multumesc
himere2005
dana, esti the best, apna la vara o sa arati ca inainte si o sa ai si un bb cumintel wink1.gif
michelle
CITAT(himere2005 @ 06-02-2007, 11:46 AM) *

sa ne facem playlistul pentru ziua indragostitilor grin.gif

Va reamintesc ca inca mai am lista cu coloana sonora din Dirty Dancing:
- Where are you tonight
- Yes
- You don't own me
- I've had the time of my life
- Love is strange
- Overload
- She's like the wind
- Stay
- Be my baby
- Hey baby
- Hungry eyes
daconst
CITAT(himere2005 @ 06-02-2007, 01:48 PM) *

dana, esti the best, apna la vara o sa arati ca inainte si o sa ai si un bb cumintel wink1.gif

Sa ai gura aurita ca prea ma vad balena rau.Adica nu ma mai pot imbraca cum vreau si de asta sufar cel mai tare.
Mai auzisem ca vine caldura din aprilie si ma ia groaza ca n-apuc sa slabesc. doh.gif
Iarna e mai ok ca se mai pot ascunde rotunjimile,dar daca e cald am pus-o. grin.gif

Lyra,eu nu te pot ajuta...dar banuiesc ca e peste slab si nu poate avea prea multe puncte.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.