Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
nusarich
pisik, eu mi-am luat o punga cu fulgi la mine (din care mananc atunci cand am pofta de fulgi...) si iaurt imi iau dimineata de acasa. eu nu prea beau lapte. daca aveti frigider, poti sa-ti iei o cutie si sa bei cateva zile din ea. eu imi tin fulgii in sertar, iar iaurtul in frigider. stiu cum e sa pleci cu noaptea-n cap la serviciu, de-asta iti zic... si eu mananc cel putin o masa la job, din cauza de program (eu ajung in cel mai bun caz pe la 7.30, in cel mai rau pe la 7-7.10).

felicitari liliana! e dulce gustul de "10", nu?
ALICE
Eu mi-am reluat WW de sambata de data asta.Deocamdata e ok.Saptamana trecuta n-am avut nici o sansa sa tin.Pt ca am baut in fiecare zi o jumate de sticla de cola si inca vreo 4 cafele.Ca altfel nu rezistam.Am si rusii in vizita asa ca prima cantarire o sa o am sambata
lilianab
Multumesc fetelor! sigur ca e dulce,dar nu stiam cat de dulce e!...dupa nici cea mai gretos de dulce "prazitura" sau "ceva bun" nu a durat asa mult extazul ,euforia lol.gif
Ar fi bine sa se dea note si in timpul semestrului,asa as sta calare pe carte intr-o camera sau calare pe site in cealalta,bucataria ar fi numai locul unde fac cafeaua grin.gif in loc sa stau prea mult prin ea si sa cloceasca mintea cate o reteta nevinovata la inceput,pt WW care apoi se metamorfozeaza pe parcurs in cine stie ce bomba gastronomica
lyra
buna dimineata
inca nu m-am trezit cum trebuie.

cantarul asta incepe sa fie rau cu mine. imi arata aceeasi greutate. la masuratori ies cu cm mai putini, doar cantarul face fite. las ca mergem inainte.
scriu si eu meniul de azi.

paine prajita 3
dulceata afine 1
paste fierte-120gr 2
ciuperci 0
ulei 1
piept pui frigarui 2
salata 0
omleta-1 ou 2
supa 2

lapte-1,5-250 2
cereale-32 gr 2

Liliana felicitari. esti tare. cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Pisik
CITAT(nusarich @ 19-02-2007, 11:41 AM) *

pisik, eu mi-am luat o punga cu fulgi la mine (din care mananc atunci cand am pofta de fulgi...) si iaurt imi iau dimineata de acasa. eu nu prea beau lapte. daca aveti frigider, poti sa-ti iei o cutie si sa bei cateva zile din ea. eu imi tin fulgii in sertar, iar iaurtul in frigider. stiu cum e sa pleci cu noaptea-n cap la serviciu, de-asta iti zic... si eu mananc cel putin o masa la job, din cauza de program (eu ajung in cel mai bun caz pe la 7.30, in cel mai rau pe la 7-7.10).

felicitari liliana! e dulce gustul de "10", nu?

pai asa cred ca fac, ca oricum voi muri de plictiseala la serviciu singura cuc o ora, asa ca imi iau o cutie de lapte, indulcitorul lichid (nu pot bea lapte decat dulce) si o cutiuta de ness (si cu ness grin.gif ), plus o punga de fulgi si pap aici. nu va fi la fel de bine ca acasa, dar...asta este, ma sacrific pt babu.
Tu macar pleci mai devreme dar eu tot la 17,30-18 o sa plec. Ca parca imi ridica cineva vreo statuie devil.gif
nusarich
da, pisik, plec la 16.00 din birou. dar de ajuns acasa ajung tot pe la 17.30-18.00-18.30, asa ca ce nu stau mult la serviciu, stau mult in masina. tot pe drum, pe drum, pe drum...
michelle
Neata! yahoo.gif

Machiaj in tendinte
Ce spune despre tine ziua in care te-ai nascut

Bravo, Liliana! cheer.gif pupic.gif
alina
neatza
eu sunt nascuta miercuri.

Miercuri

Sunteti o persoana dominata de planeta Mercur, de aici rezulta ca va adaptati usor oricarei situatii. Sunteti foarte ingeniosi si destepti, aveti spirit de convingere si de intuitie.
Va sunt favorabile culorile alb-verde. Aveti succes in actiunile incepute miercurea si numarul dumneavoastra norocos este numarul zilei de nastere.
antonia05
Neatza!!

Eu sunt nascuta joi si Dominik e nascut duminica. hug.gif
michelle
CITAT(antonia05 @ 19-02-2007, 11:49 AM) *

Neatza!!

Eu sunt nascuta joi si Dominik e nascut duminica. hug.gif

Neata! Si eu tot duminica. wink1.gif

Iupiii am terminat sesiunea!! cheer.gif Am aflat in sfarsit ultimele note grin.gif
Ce bine e sa fii din nou libeeeeeer yahoo.gif

Hai sa postez si eu meniul meu de azi, provizoriu, fara cina.
Mic dejun: ou 2p, branza 1p, castravete 0p, paine 2p, unt 1.5p, dulceata cirese 0.5p
Pranz: ciorba de fasole cu urzici 2p, paine 1p.

Total 10p. Eventual ceva de rontait de la chiosc daca e cazul (fructe, covrigi).
daconst
Salutare!!!
Am foat aseara la restaurant cu bb si tin sa va anunt ca am o bomboana de copil...a dormit aproape tot timpul.Nu ne venea sa credem ce linistit sta. baby.gif
Ne-a dat curaj sa mai iesim cu el...asa ca am baiat mare si o sa iesim mai des. cheer.gif
O sa pun poze mai tarziu putin.
michelle
Pupici lui Lucas pupic.gif
Cu cine seamana asa cumintel? naughty.gif

Alice, am citit povestea ta.. Foarte frumoasa, ca de altfel toate povestile de dragoste. Dar nu ne-ai zis, cum de a cazut in mrejele tale pana la urma? naughty.gif
ALICE
Pai fara sa fac nimic.Cred ca asta a fost secretul biggrin.gif .Daca vede ca nu te mai intereseaza atunci il apuca.Ne-am cunoscut mai de aproape.Asta a fost
anaoi
cine s eofera pe post de mercenar?
irinush
Buna fetelor!
nu va mai spun cum stau cu dieta ca nu are rost, vorba MagdeiC am avut un pms tare naravas, acum sunt la ciclu, asa ca ... nu m-am mai cantarit si abia la sfarsitul saptamanii o voi face ...

Va multumesc pt ceea ce mi-ati spus in legatura cu concediul (AXe, Ella si DanyHoney pupic.gif ), o sa va anunt cand ne vom hotara unde sa mergem, inca nu e nimic sigur ...

va pup pe toate!
Pisik
Am iesit si eu dintr-o sedinta f lunga si este clar ca racesc, ma simt ca naiba.... sad.gif
lyra
un calculator pentru greutatea ideala.

http://www.mydearbody.com/ideal-body-weight.html
ALICE
Da,mi-a zis ca trebuie sa slabesc 10 kg biggrin.gif Eu ma gandeam ca e mai indulgent.
michelle
Uff mai Pisik, tocmai acum cand vine primavara?

Mie mi-a iesit ca tre sa mai pun pe mine 0.5 kg )).gif

Am pus la subiectul cu carti noua carte a Sophiei Kinsella (nu face parte din seria Shopaholic, e volum independent)
lyra
CITAT(michelle @ 19-02-2007, 02:58 PM) *

Uff mai Pisik, tocmai acum cand vine primavara?

Mie mi-a iesit ca tre sa mai pun pe mine 0.5 kg )).gif

Am pus la subiectul cu carti noua carte a Sophiei Kinsella (nu face parte din seria Shopaholic, e volum independent)

mie mi-a zis trebuie sa slabesc 5 kg. grin.gif

miha nu pot descarca cartea. ce inaltime ai?
michelle
CITAT(lyra @ 19-02-2007, 03:03 PM) *

miha nu pot descarca cartea. ce inaltime ai?

Ai incercat click drepta -> save target as..?

Am 1.57m
Pisik
mie mi-a zis ca 7 kile sad.gif
lyra
miha am reusit cu IE. Mozilla nu vroia. )).gif
michelle
CITAT(Pisik @ 19-02-2007, 03:07 PM) *

Lasa ca le dam jos pana la Paste naughty.gif nu?
ghemotoc
buna fetelor
miha ce mi.ai facut? mi.am calculat cat ar trebui sa slabesc si de fapt mi.a spus sa pun pe mine 2 kg w00t.gif
lyra
CITAT(ghemotoc @ 19-02-2007, 03:18 PM) *

buna fetelor
miha ce mi.ai facut? mi.am calculat cat ar trebui sa slabesc si de fapt mi.a spus sa pun pe mine 2 kg w00t.gif

)).gif eh atunci e bine. nu mai trebuie sa slabesti. yahoo.gif
michelle

buna fetelor

Nu-s eu de vina )).gif Nu am dat eu linkul
Eu aveam programelul atasat.
lyra
CITAT(michelle @ 19-02-2007, 03:33 PM) *

buna fetelor

Nu-s eu de vina )).gif Nu am dat eu linkul
Eu aveam programelul atasat.

si eu tot miha ma numesc. )).gif
ghemotoc
lol.gif
ALICE
CITAT(Pisik @ 19-02-2007, 05:07 PM) *

Apai stai bine.Nu ma mai joc blink.gif
anaoi
CITAT(ALICE @ 19-02-2007, 04:55 PM) *

Da,mi-a zis ca trebuie sa slabesc 10 kg biggrin.gif Eu ma gandeam ca e mai indulgent.

eu 12..... sad.gif sad.gif

CITAT(ALICE @ 19-02-2007, 05:42 PM) *

nici eu....
Ella79
Mie mi-a zis ca trebuie sa am 57 de kg. Pai eu n-am avut atat de putine de cand aveam 12 ani..... blink.gif
Pisik
CITAT(anaoi @ 19-02-2007, 05:45 PM) *

CITAT(ALICE @ 19-02-2007, 04:55 PM) *

eu 12..... sad.gif sad.gif

CITAT(ALICE @ 19-02-2007, 05:42 PM) *

nici eu....

Da, numai ca voi va tineti de treaba, pe cand eu nu. Decat de sport. Am ajuns la concluzia ca pastilele de la dr care citeste in iris imi dau pofta de mancare, de parca avea, nevoie doh.gif
Si nu ma simt in stare de nici un regim. De fapt, ma simt in stare de papat dulciuri doh.gif
Asa ca Miha, pana la Paste eu nu cred ca reusesc, realist vorbind sad.gif
anaoi
CITAT(Ella79 @ 19-02-2007, 05:46 PM) *

Mie mi-a zis ca trebuie sa am 57 de kg. Pai eu n-am avut atat de putine de cand aveam 12 ani..... blink.gif

si mie 59....la 1,67...dar tu ce inaltime ai, Ella?
Ella79
am 1,66 si momentan am 70 de kg..... Asta vara aveam 60 si eram chiar bine, dar eu in prostia mea eram nemultumita, ziceam ca vreau sa ajung la 55. Desigur ca n-am ajuns... doh.gif
michelle
CITAT(Pisik @ 19-02-2007, 03:48 PM) *

De fapt, ma simt in stare de papat dulciuri doh.gif
Asa ca Miha, pana la Paste eu nu cred ca reusesc, realist vorbind sad.gif

Pai dulciuri de unde? Nu au ce cauta in casa ... Daca nu ai, nu mananci blum.gif

CITAT(Ella79 @ 19-02-2007, 03:53 PM) *

am 1,66 si momentan am 70 de kg..... Asta vara aveam 60 si eram chiar bine, dar eu in prostia mea eram nemultumita, ziceam ca vreau sa ajung la 55. Desigur ca n-am ajuns... doh.gif

Ella, cred ca avem aceeasi conformatie.. Nu ne sta bine slabe.
Eu am -5 diferenta intre inaltime si greutate.
anaoi
CITAT(Ella79 @ 19-02-2007, 05:53 PM) *

eu am 1,67 si imi zice ca idealul este 59, tu ai 1,66 si iti spune ca tre sa ai 57...
diferenta de un kilogram.
deci dylly la 57 d ekile, in anul 2 de facultate - dupa regim naspa- arata ca acum, mai putin burta...

gata, dylly a decretat ca, link-ul nu e bun. cheer.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif pentru neuroni.

lyra
CITAT(Ella79 @ 19-02-2007, 03:46 PM) *

eu trebuie sa ajung la 50. n-am mai avut 50 kg de...nu stiu sa fi avut vreodata 50 kg )).gif . dar sunt al naibii de curioasa.
himere2005
salutare
sa postez si eu meniul de azi:
- paine -1.5p
pastai 1p
peste-5p
sunca pui 2p
dulce 2p
miere 0.5p
legume 0
ciuperci 1p
iaurt 0.5p
paste 2p
cartofi piure 2.5p
-----total 18 din 18

mi-a dat mama bani de carut nou pentru bia asa ca acum ma voi deplasa mai usor cheer.gif o sa plec imediat sa-mi caut ceva de imbracat ca nu se mai poate doh.gif ...am psihicul la pamant in ce priveste imaginea si daca nu fac eu ceva, cine sa faca?

sa aveti o zi superba, eu nu stiu sigur daca mai intru azi, trebuie sa-mi revin cumva ca altfel nu pot sa ridic moralul in jurul meu wink1.gif
la mine spune ca ar trebui sa am 54 kg, iar cu calc. dat de michelle 53 grin.gif
lilianab
CITAT(anaoi @ 19-02-2007, 03:58 PM) *

CITAT(Ella79 @ 19-02-2007, 05:53 PM) *

eu am 1,67 si imi zice ca idealul este 59, tu ai 1,66 si iti spune ca tre sa ai 57...
diferenta de un kilogram.
deci dylly la 57 d ekile, in anul 2 de facultate - dupa regim naspa- arata ca acum, mai putin burta...

gata, dylly a decretat ca, link-ul nu e bun. cheer.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif pentru neuroni.

Eu te sustin si va sustin pe toate care v-ati calculat.Eu nu am avut tupeu.Daca voua va spune la 1,67 ca trebuiesc 59...apoi eu ar trebui sa ma injumatatesc efectiv....asa ca mai bine dam vina pe link:nu e bun.
Odata am gasit un link in caredaca dadeai,anul nasterii,sexul caruia apartii(nu sa dai sexul tease.gif tease.gif ) iti dadea anul si varsta cand vei muri.Am verificat tot neamul,dadea date multumitoare:toti mureau de batranete...insa pana la bunicu-meu saracul le-a fost.ca la datele lui mi-au scris:ne pare rau dar aceasta persoana este decedata deja..."hehehe!!!faceti pariu ca nu?!E drept ca a fost saracul de multe ori mort de beat,dar nu cred ca astea se pun grin.gif " lol.gif
Ella79
CITAT(anaoi @ 19-02-2007, 05:58 PM) *

poate ca se ia in considerare si varsta, ca altfel nu-mi explic... Practic, avem aproape aceeasi inaltime.

Himere, bafta la cumparaturi! Dar vezi sa nu te demoralizezi mai tare, cum am patit eu azi. doh.gif M-am dus sa-mi cumpar un costum business, pentru noul birou. Am vazut unele superbe in vitrina la Ma Damme...exact acolo m-am dus. Dar toate, absolut toate, erau ori cu fusta strimta, ori cu pantaloni strimti doh.gif Eu nu pot sa port asa ceva, ca nu ma avantajeaja intrucat am fundul mare si picioarele groase. sorry.gif Vanzatoarea mi-a zis ca "asa se poarta" si ca "pentru dumneavoastra....mai greu sa gasiti ceva pe masura" blink.gif
De ce ai pus 1 p la ciuperci? Ca eu stiam ca sunt 0p.
lilianab
CITAT(himere2005 @ 19-02-2007, 04:05 PM) *

sa aveti o zi superba, eu nu stiu sigur daca mai intru azi, trebuie sa-mi revin cumva ca altfel nu pot sa ridic moralul in jurul meu wink1.gif
la mine spune ca ar trebui sa am 54 kg, iar cu calc. dat de michelle 53 grin.gif

Himere,anima-te!!ce e cu tine?te putem ajuta cu ceva?gandeste-te ca "ridicatorii de moral" au si ei nevoie din cand in cand de cineva care sa ii sprijine sau sa ii asculte.Te putem ajuta cu ceva?Imediat imi pun costumatia de mamarutza si zbor la tine,dar sa nu te astepti la viteza supersonica,deoarece din cauza greutatii,cam turez motorul:bazai mult pana ma desprind de pista lol.gif lol.gif ...si nu iau altitudine.(Serios:te putem ajuta? give_rose.gif )
Hai si eu cu meniul(24p/zi) de pana acum:
Mic dejun:(6,5p)
-graham 40g=2p
-margarina 3 lgt=1,5p
-br.topita diet.=2p
-sunca slaba40g=1p
-rosii,salata verde=0p
-cafea fara zahar=0p
Gustare:(4p)
-budinca 1 portie=4p
Mentionez ca am luat-o azi la trap de dimineata,pe jos,pana acum,cu unele pauze,dar bonusul pt efort il donez zilei de ieri. wink1.gif
himere2005
gata, am venit cu noua achizitie blum.gif bia tot a facut scandal pe acolo doh.gif
http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/d...jpg&.src=ph
Ella79
si meniul meu:

MD:
- toast - 2p
- br topita light = 2p
- sunca pui = 2p

Pranz:
- 1/2 croissant simplu (aprox 5 cm) = 3 p (e suficient??)
- 2 lingurite gem = 0,5p
- 2 lingurite unt = 2p
- 3 felii toast = 3p
- platou cu fructe diverse = 0p

Cina:
- mancare de mazare = 4p
- 2 felii toast = 2p

Total: 20,5 din 20 permise. Azi nu sunt multumita de meniul meu pentru ca am mancat prea multa paine. Se vede ca nu am mai stat acasa si am mancat in oras doh.gif
himere2005
sau asa sa se vada mai bine
http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/d...jpg&.src=ph
ma simt mai bine laugh.gif
Ella79
Himere, sa porti sanatoasa bluza! Si mie imi plac cele decoltate in "V" ca alungesc gatul. smile.gif Nu-mi dau seama exact ce culoare e....
himere2005
alb cu negru,clasic

ella eu le-am calit cu o lingurita de ulei ciupercile

si sa stii ca iti faci o groaza de nervi la cumparaturi...numai haine stramte si/sau de proasta calitate...eu am mers undeva unde stiam ca au modele un pic mai deosebite, adica nu piata sau depozit )).gif ...in schimb calitatea lasa de dorit la haine. de ex. eu am dat pe bluza asta lycra 60 lei...ori ca nu mai stiu eu preturile blushing.gif si in plus cu un copil e infernal...pana nu am adus-o in cabina de proba nu s-a potolit, de fapt nici acolo nu a incetat sa planga, dar mai pe intrerupte...asa ca am probat doar 2 bluze din 4, am ales repede una ca altfel nu mi se ridica moralul lol.gif daca veneam cu mana goala grin.gif

ella, care este regula celor 5 accesorii ? ca e bine sa stim
Ella79
Si mie mi se par nesimtit de mari preturile.... Costumul pe care l-am probat eu azi costa 460. Mi-a mai facut cu ochiul un pardesiu scurt si era 450 si ala. Maine imi iau picioarele la spinare si ma duc prin Unirea pentru ca imi trebuie neaparat un costum nou. Trebuie sa fac impresie la noul job.
Cat despre marimi.... eu ce sa mai zic Himere, daca tu te vaiti. Tu esti slaba rau si zici ca nu-ti vin, eu.... ma simt ca o balena esuata, pe bune!
In Germania mi-am cumparat haine de la marimile mici, aici trebuie sa ma duc la raionul de marimi speciale, sau ce? Costumul de azi, de exemplu, am probat masura 48, adica cea mai mare masura din magazin!!! blink.gif Pe bune acum ca nu port 48, ca nu sunt obeza. Si femeile mai grase ca mine ce naiba fac, daca eu nu-mi gasesc? De unde se imbraca ele? Pe mine chestia asta cu masura ma demoralizeaza rau de tot. sad.gif

May
Buna ziua smile.gif

dany astept cu nerabdare sa te intorci, fiecare avem nevoie de o pauza hug.gif

dana la multi ani pt Lucas, ai baiat mare acum pupic.gif baby.gif

himere f mistho bluza give_rose.gif

Aseara am trait scene de film: intr-un apartament vecin s-au batut locatarii de beti ce erau, au incendiat casa si unul din ei si-a taiat venele. Era fum peste tot, pompieri, politie, salvarea..... lumea se imbrancea pe scari, copiii plangeau.... pana la urma nimeni nu a fost ranit in afara de cel cu venele dar si acela este ok acum.

De 2 saptamani lucrez de la 8 la 16.30 ceea ce inseamna ca urmeaza o marire de salariu wink1.gif

ella 48 port eu, e imposibil ca si tu sa ai aceasta masura. Capul sus floare.gif
himere2005
may, fetelor, daca va mai cumparati cate ceva poate mai puneti poze, ne mai clatim si noi ochiul blum.gif
e bine daca urmeza o marire de salariu, numai bine acum ca vine primavara si avem nevoie de haine noi sau concediul de vara naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.