buna ziua!
noi ne-am intors duminica din weekendul de vis, unde aproape totul a fost perfect: zona e foarte frumoasa, hotelul arata super, servirea si mancarea au fost excelente, eu am mers la masaj si cosmetica, bobi a tras cu arcul

, am jucat biliard! am avut 2 zile pline si foarte placute! poze gasiti
aici!singura chestie naspha au fost cativa unguri, care, cand auzeau ca suntem romani imediat isi schimbau atitudinea si se uitau crucis la noi si isi dadeau coate...eu chiar nu pot sa inteleg atitudinea asta...ma rog, in restaurantul de la hotel erau vitralii care reprezentau orasele lor cica, si erau asa: cluj, tg.mures,hunedoara si brasov si inca vreo 2 orase din slovacia

eu chiar nu inteleg atitudinea asta a ungurilor, sa ma scuzele, unguroaicele noastre, nu e cu adresa, dar cred ca Moni intelege bine ce zic...
pe 28 e ziua lui bobi si o sa o sarbatorim de 2 ori pentru ca nu toti colegii lui sunt aici in weekend in acelasi timp, asa ca si weekendul asta si viitorul vom fi pusi pe fapte mari
Dana, Lucas e o scumpete! imi plac la nebunie pozele cand e cu limbutza scoasa! sa fie vesel si sanatos!
Pisik, eu cred ca doar in tine exista puterea de a trece peste toate necazurile si de a reveni la normal, daca noi avem incredere in tine, tu de ce nu ai? bafta multa si iti suntem alaturi!
luchi, ce bine mi-a parut sa te vad! poate intri mai des!
ella, mama mea si cred ca majoritatea mamelor noastre, nu au avut 2 ani concedii de maternitate, asa cum au toate mamele din ziua de azi. mie mi s-a povestit ca mami a mers la seviciu dupa 6 luni ca asa era obligata, si inca mai alapta si pe mine ma ducea bunica la ea sa-mi dea sa pap. iar cu mine acasa statea cine apuca, pana a intrat bunica la pensie. si eu nu consider ca am avut o mama rea sau care nu s-a ocupat de mine!
}{