Sti
May mie mi s-a intamplat de 2 ori cu Bianca sa faca crize ca vrea ceva si s-a pus pe bazait . Asa ca am imitat-o, am bazait si eu cu ea sa vada cat e de penibila.A cascat niste ochii mari si a devenit serioasa.Eu am avut , si am inca, atat de multa rabdare cu copii incat nu ma simt o mama normala

nada de tipat la ei, de batut copii nici vorba, doar le-am mai tras de cozi , si asta rar ca prea erau apetisante
De ce se poarta copila asa? ce ii provoaca crizele astea ?ce vrea de fapt sa obtina?
Si ca sa intelegeti ce ma relaxeaza pe mine cel mai mult va pun o poza cu mine atunci cand sunt cea mai relaxata din lume. Eu iubesc copii, nu conteaza ai cui sunt, stau cu ei din placere, ma jos cu ei , ma pun la mintea lor pt. ca ei sunt o minune, si cand sunt stresata umplu casa de copii, dorm la mine, le gatesc numai bunatati si ma uit la fetzisoarele lor scumpe, asa imi umplu eu bateriile, se vede de la o posta ca sunt frustrata ca am numai 2 copii
Ei ma tin in brate si ma pupa pe maini, imi spun ca sunt mami a lor moale si catifelata. Ce sa mai imi doresc atunci??????