Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
michelle
Salariile oricum variaza in toate domeniile. De ex. in domeniul IT poti avea intre 250 si 2000 E, iar ca freelancer poti ajunge 5000 sau chiar mai bine, in functie de cata experienta ai si de cat timp dispui.

Pisik, nu cred ca se tine cont de numarul de joburi in ultimele 12 luni.
himere2005
cat era gemul dietetic? 2 lingurite 0.5p parca?
Pisik
CITAT(himere2005 @ 20-02-2007, 07:04 PM) *

cat era gemul dietetic? 2 lingurite 0.5p parca?

Ala de la arovit este 0,1p/lingurita blum.gif si eu asa il punctez pe tot, adica toate felurile de gem diet
lyra
am facut niste ochiuri dementiale. doar ca le-am lasat un pic prea mult. mie imi plac moi.

am luat hartia de copt, am taiat, am pus in tava, am pus ouale si am dat la cuptor. f bune.va recomand cand nu mai puteti dupa ochiuri. naughty.gif
Nessie
Va rog mult care ma puteti ajuta cu site-uri la pensiuni in zona Bran-Brasov. Undeva unde sa se poata ajunge cu trenul/maxi-taxi si sa aiba facilitati de agrement: echitatie, tir, tras cu actul, ATV-uri, alpinism etc? Stiam eu una, dar toata luna martie e ocupata deja! ohmy.gif Multumesc! plecaciune.gif
himere2005
aaa...pai atunci mai a 3 lingurite pana 0.5p...sa tot mananci )).gif daca n-ar fi atatea chimicale doh.gif eu l-am luat pentru maine, mi-am luat sa-mi fac si mazare, o sa-mi mai fac si o salatica ceva cu cartofi, cam greu cu postul dar nu vreau sa-mi iau pate ca asta are multe puncte
lyra
CITAT(Nessie @ 20-02-2007, 05:40 PM) *

Va rog mult care ma puteti ajuta cu site-uri la pensiuni in zona Bran-Brasov. Undeva unde sa se poata ajunge cu trenul/maxi-taxi si sa aiba facilitati de agrement: echitatie, tir, tras cu actul, ATV-uri, alpinism etc? Stiam eu una, dar toata luna martie e ocupata deja! ohmy.gif Multumesc! plecaciune.gif

http://www.cazare-bran-brasov.ro/?ref=click

http://www.infopensiuni.ro/pensiuni/oras/Bran.php
_noni_

vezi aici! hug.gif

si in general la www.cazare-bran-brasov.ro

http://www.turism-bran.ro/modules/easyweb/index.php?artid=4

noi mergem de obicei in zona bran la cheile gradistei, dar cred ca au inceput sa se cam nesimteasca la preturi, cel putin de revelion.poate in extrasezon e mai acceptabil!

bafta!}{
bubbles
si eu tot in invatamnat dar ca necalificat si luam 320 lei lol.gif si faceam si naveta..ma trezeam la 4 dimineata si ajungeam la 4 seara acasa iar apoi ma apucam de proiecte de lectie, planificari ... oricum in prima sapt dadusem jos cam 3.5kg fara efort..doar din cauza stressului...acum ast sa vad poate se deschid posturi la babuin la unitate pt personal civil si ma baga si pe mine smile.gif

fetele bagheta are 4 p o bucata de cate grame?
himere2005
bubbles, o afacere mai buna nici ca puteai sa faci )).gif ...cu cat ramaneai dupa ce dadeai banii pe transport? iti scoteai macar painea? lol.gif
Nessie
Multumesc mult! Ma uit la ele acum, dar daca mai aveti, va rog sa imi psune-ti! give_rose.gif
http://www.turism-bran.ro era adresa care o aveam si eu si este plin toata luna. sad.gif( Asta era excelent! Nici nu ma gandeam ca nu gasesc liber in martie. bang.gif
bubbles
pai himere imi ramanea sa ies o data la pizza ... roicum de la inceput stiam ca va fi asa si ma duceam mai mult deplacere...tin minte ca babuinul asa radea de mine lol.gif ca nici macar bani sa imi iau o pereche de blugi nu imi ramaneau smile.gif
lyra

eu am fost acum vreo 3 saptamani la o pensiune langa sighisoara. a fost extrem de frumos. au cai si am luat niste ore de echitatie. poate te tenteaza. personalul e extrem de amabil si mancarea ok. doar la papanasi au fost probleme. lol.gif
noi ii facem doar din branza de vaci, ii fierbem, apoi ii dam prin pesmet. acolo erau dintr-un fel de aluat, servit cu dulceata. buni, dar nu papanasi. grin.gif
Nessie
CITAT(lyra @ 20-02-2007, 05:53 PM) *
eu am fost acum vreo 3 saptamani la o pensiune langa sighisoara. a fost extrem de frumos. au cai si am luat niste ore de echitatie. poate te tenteaza. personalul e extrem de amabil si mancarea ok. doar la papanasi au fost probleme. lol.gif
noi ii facem doar din branza de vaci, ii fierbem, apoi ii dam prin pesmet. acolo erau dintr-un fel de aluat, servit cu dulceata. buni, dar nu papanasi. grin.gif
w00t.gif ma intereseaza, cum sa nu? Ideea e sa fie un weekend cat mai aproape de Bucuresti si cu activitati de relaxare, nu doar masa si plimbat putin.

lol.gif eu stiu papanasii tot cu dulceata. asa se fac si pe la noi. tease.gif
_noni_
lyra, sa stii ca eu papanasii i-am pomenit din aluat cu branza la mijloc, ca niste gogosele, asa, si se servesc cu smantana si dulceata! lol.gif tu din ce zona esti?

}{
lyra
CITAT(Nessie @ 20-02-2007, 05:57 PM) *

w00t.gif ma intereseaza, cum sa nu? Ideea e sa fie un weekend cat mai aproape de Bucuresti si cu activitati de relaxare, nu doar masa si plimbat putin.

http://www.dracul.ro/ro/hotel_pensiune.php

fac si niste clatite cu miere si nuca dementiale. dar destul despre mancare.noi am fost si am vizitat orasul si dup-aia ne-am dus intr-un sat si am vizitat o cetate medievala si biserica de acolo.
Tulip
Himere,te-ai facut LAMA tease.gif tease.gif tease.gif
lyra
CITAT(_noni_ @ 20-02-2007, 05:58 PM) *

lyra, sa stii ca eu papanasii i-am pomenit din aluat cu branza la mijloc, ca niste gogosele, asa, si se servesc cu smantana si dulceata! lol.gif tu din ce zona esti?

}{

eu sunt din cluj. la noi nu se fac asa. dar si astia au fost buni. blum.gif
May
Papanasi drool.gif nu mai vorbiti de lucruri sfinte!! )).gif

Neatza pupic.gif la toata lumea, acum am aterizat si eu de la munca si ca de fiecare data plec cu convingerea de a nu aduce niciodata draci pe lume, pardon, copii grin.gif
himere2005
CITAT(Tulip @ 20-02-2007, 08:00 PM) *

cred ca vorbesc totusi prea mult, nu? )).gif
lyra
CITAT(himere2005 @ 20-02-2007, 06:03 PM) *

nu. tu esti sufletul nostru. give_rose.gif
daconst
CITAT(Maybeline @ 20-02-2007, 08:02 PM) *

Papanasi drool.gif nu mai vorbiti de lucruri sfinte!! )).gif

Neatza pupic.gif la toata lumea, acum am aterizat si eu de la munca si ca de fiecare data plec cu convingerea de a nu aduce niciodata draci pe lume, pardon, copii grin.gif

Dar ce s-a intamplat May? naughty.gif
Hai cu amanunte.

Noni,superbe pozele...am cautat vitraliul cu Hunedoara. grin.gif

Anca,te invidiez,sa stii. sad.gif

CITAT(himere2005 @ 20-02-2007, 08:03 PM) *

Tu ai spus-o. tease.gif
_noni_
dana, pe-ala cu hunedoara il am pe telefon, cand descarc te anunt! tease.gif

}{
himere2005
sunteti niste dragute floare.gif
May
dana copilul asta e incredibil dry.gif e cuminte o ora dupa ce se trezeste si apoi zici ca e posedat. Lasand la o parte ca trebuie sa fiu cu ochii pe ea in fiecare secunda, dar se da cu capul de pereti, de usi, de ce apuca. Isi baga degetele pe gat pana vomita si in general starea ei este de om nervos. Cum sa fii frate nervos la 10 luni? Ma uit la ea si nu imi vine sa cred ca e chiar isterica, cu crize si tot tacamul. E rasfatata rau dry.gif
daconst
CITAT(_noni_ @ 20-02-2007, 08:12 PM) *

dana, pe-ala cu hunedoara il am pe telefon, cand descarc te anunt! tease.gif

}{

Abia astept. cheer.gif
himere2005
am inteles ca depinde si de gene foarte mult may...sa vedem...bia este o imbinare intre cumintenie si accese de furie, probabil intre mine si dan )).gif eu fiind aia cuminte v-ati prins tease.gif
daconst
CITAT(Maybeline @ 20-02-2007, 08:12 PM) *

dana copilul asta e incredibil dry.gif e cuminte o ora dupa ce se trezeste si apoi zici ca e posedat. Lasand la o parte ca trebuie sa fiu cu ochii pe ea in fiecare secunda, dar se da cu capul de pereti, de usi, de ce apuca. Isi baga degetele pe gat pana vomita si in general starea ei este de om nervos. Cum sa fii frate nervos la 10 luni? Ma uit la ea si nu imi vine sa cred ca e chiar isterica, cu crize si tot tacamul. E rasfatata rau dry.gif

Vai,May,ma sperii. doh.gif
Eu ma gindeam ca daca creste sunt mai usor de educat. wacko.gif
lyra
CITAT(Nessie @ 20-02-2007, 05:57 PM) *

acum mi-am adus aminte. acum 2 ani am fost la sighisoara la
http://www.legenda.ro/ro/index.php
e o pensiune minunata, chiar in cetate si au doar 5 camere. au o bucatarie draguta si te poti descurca singur cu mancarea, daca vrei. oricum sunt destule restaurante pe acolo. camerele sunt f frumoase, cel putin asa erau atunci. pensiunea asta e pentru un week-end romanticos. naughty.gif
himere2005
depinde de copil, bia nu s-a dat niciodata cu capul de ceva, dar a lui irinush da...sa vedem ce ne asteapta ca acum bia e mai mica decat baietelul lui irinush...dar eu cred ca va fi baietel cuminte ca se cam cunoasc de mici aia "rai rai" )).gif
May
himere taica-su are epilepsie intr-o forma grava, adica face crize cu spume la gura si tot tacamul, iar maica-sa... hmm... sa zicem ca nici ea nu e calmul in persoana doh.gif. Desi au facut teste inainte si au fost asigurati ca epilepsia nu i se va transmite copilului, asta nu inseamna ca nu i se poate transmite accesul de furie.... si cred ca asta s-a si intamplat.

dana bine zici: educati, dar ea e o rasfatata si jumatate caci s-au chinuit multi ani sa faca un copil si acum ii fac toate poftele. Copiii sunt extraordinari de smecheri si iti prind imediat slabiciunile si profita. Cum il inveti asa il ai, si copilul si barbatul )).gif
ghemotoc
may cand o vezi ca mai are crize din.astea las.o in pace ca se plictiseste singura daca nu o bagi in seama, toti copii au crize din.astea mai puternice sau nu (dup.o saptamana nu o sa.ti mai fac deloc crize)
ah... si intoarce.te cu spatele la ea (acum nu intelege ca te.ai suparat pe ea si baliverne d.astea dar o sa inteleaga ca face ceva rau daca vede ca nu o bagi in seama)
si cred ca am inteles gresit... nu e fetita ta... oups...
si o intrebare
1 lingura vinete = ? puncte
himere2005
pai care-i diferenta dintre barbat si copil? )).gif barbatul aduce bani lol.gif
May
ghemotoc cand vezi un copil de 10 luni ca se da cu capul de usa ca si cum ar bate un cui, dupa care scoate niste sunete salbatice si se pune pe un plans atat de adanc incat nu i se aude glasul... crede-ma ca nu pot sa o las in pace. Ma dispera cand plange atat de rau incat nu i se aude glasul si o vezi cum se inroseste si ramane fara aer si trebuie sa o smucesc un pic sa isi revina... e ingrozitor si e numai vina parintilor! Multumesc oricum pt sfat dar la ea e chiar grav hug.gif
Ella79
May, dar parintii aia ce zic? Ei stiu in ce hal e copilul lor? Ma gandesc ca fetita aia ar putea sa-si faca rau singura intr-un moment in care nu e supravegheata chiar si 2 minute...
May
himere mai e o diferenta: barbatul coace fursecuri hug.gif lol.gif
ghemotoc
crede.ma ca eu am vazut mult mai rau (mama a fost educatoare vreo 35 de ani)... si in fiecare zi vedem cate un copil d.asta foarte rasfatat care s.a obisnuit sa faca crize ca sa fie bagat in seama si daca vad ca li se acorda atentie acum, dupa vreo 15 ani, isi iau la bataie parintii... la cei atat de mici asta.i singura solutie (cand sunt mai mari pot fi pedepsiti ca mai inteleg si ei cate ceva)

si in alta ordine de idei
cate puncte are o lingura de vinete?
himere2005
CITAT(Maybeline @ 20-02-2007, 08:29 PM) *

himere mai e o diferenta: barbatul coace fursecuri hug.gif lol.gif

sa stii ca m-am gandit si la asta dupa )).gif
bubbles
vai May ma sperii )).gif eu sa am asa un copil cred ca il las si ma inchid in baie lol.gif
sa pun si meniul pe azi:
garnitura la carne 3
carne pui 3.75
exquisa 2
mere 2 0
quark vanilla 50g 1.5
bagheta 2
iaurt 0.9
2 oua 4
total:17.15 p yahoo.gif

ghemotoc depinde de cat ulei intra in lingura ai de vinete wink1.gif ca vinetele singure au 0p
May
ella parintii stiu ,ca iti dai seama ca nu face numai cu mine asa. Le-am zis cum se comporta si au zis ca la mine inca e bine, dar cand sunt ei acasa ii santajeaza la propriu. Adica nu mananca pana nu ii da un obiect pe care il vrea ( si te miri ce vrea: vaza cu flori, tabloul de pe perete, lustra! pe bune vorbesc sad.gif ), plange la orice nu ii convine si tot asa. Maica-sa nu prea ii mai canta in struna ca dupa ce plec eu ramane ea cu fata si o dispera si pe ea, normal, dar de cele mai multe ori e prea obosita ca sa o mai auda tipand si facand crize asa ca cedeaza. Tata-su o vede max 2 ore pe zi si ii face toate poftele dry.gif

ghemotoc vinetele nu au puncte daca nu ai pus nimic in ele. Daca te referi la salata gandeste-te cam ce ai pus ( maioneza, ulei) oricum nu are mai mult de 1 punct
Sexymom
Sti May mie mi s-a intamplat de 2 ori cu Bianca sa faca crize ca vrea ceva si s-a pus pe bazait . Asa ca am imitat-o, am bazait si eu cu ea sa vada cat e de penibila.A cascat niste ochii mari si a devenit serioasa.Eu am avut , si am inca, atat de multa rabdare cu copii incat nu ma simt o mama normala lol.gif nada de tipat la ei, de batut copii nici vorba, doar le-am mai tras de cozi , si asta rar ca prea erau apetisante )).gif
De ce se poarta copila asa? ce ii provoaca crizele astea ?ce vrea de fapt sa obtina?

Si ca sa intelegeti ce ma relaxeaza pe mine cel mai mult va pun o poza cu mine atunci cand sunt cea mai relaxata din lume. Eu iubesc copii, nu conteaza ai cui sunt, stau cu ei din placere, ma jos cu ei , ma pun la mintea lor pt. ca ei sunt o minune, si cand sunt stresata umplu casa de copii, dorm la mine, le gatesc numai bunatati si ma uit la fetzisoarele lor scumpe, asa imi umplu eu bateriile, se vede de la o posta ca sunt frustrata ca am numai 2 copii sad.gif
Ei ma tin in brate si ma pupa pe maini, imi spun ca sunt mami a lor moale si catifelata. Ce sa mai imi doresc atunci??????
Imagine
May
Nu stiu... de obicei face crize cand vrea ceva si nu ii dau ca nu ma pun sa ma joc cu lustra, paharele sau cu tablourile de pe pereti, mai ales ca nu sunt in casa la mine. Dar o apuca si asa din senin chestia cu datul cu capul de usa, dulapuri, pereti. De exemplu eu trebuie sa respect un orar al somnului pe care mi l-a dat maica-sa, iar daca ei i se face somn intre reprize... pfff.... zici ca e un mic demon. Nu stiu ce s-ar fi intamplat cu acest copil daca ar fi altcineva in locul meu. Cred ca era batut pana acum de o mie de ori. Eu nu imi permit sa dau nici in copiii mei, d-apoi in copilul altuia. Am incercat si faza cu tipatul cand tipa ea dar nu tine.... de cele mai multe ori imi prinde cate o palma peste ochi daca este aproape sau daca nu, nu ma baga in seama, parca si mai rau face. Eu nu pot sa am nici un progres cu ea daca eu o dezvatz de uu lucru juma``de zi si apoi vin parintii si ii fac iar placerile dry.gif

In fine, asta e mad.gif
himere2005
paine -2p
sunca pui-2p
paste cu sos-2.5p
ciuperci cu zacusca la cuptor 1.5p
paine cu branza topita fitness 2p
pilaf cu ciuperci-2.5p
gem diet -0.5p
iaurt-1p
piure-2.5p
carne pui-1.5p
----total 18p din 18

ghemotoc, eu vinetele si zacusca facuta de mama le puctez 2 lingurite la 0.5p, cam 1 lingura zic eu
rolleyes.gif
eu vinetele mi le fac cu smantana diet si au inceput sa-mi placa si asa laugh.gif

sexy, eu nu stiu de unde ai tu atata rabdare cu atatia copii...mie mi-ar place sa le pregatesc dar sa se joace intre ei, as sta 1 ora maxim cu ei, dar dupa aia m-as plictisi, as simti nevoia sa discut si cu cineva matur grin.gif
lyra
vin si eu cu meniul de azi. tin sa multumesc persoanei care a scris pe site reteta de paste cu mere si scortisoara.divine. floare.gif

paine prajita 2
paste fierte-120 gr 2
mar razalit 0
zahar-1 lingurita 0
supa 2
oua-2 4
lapte-1,5-250 2
cereale-32 gr 2
paine prajita 2

16 din 17.
Sexymom
Eu am casa plina de copii de toate nationalitatile, si nu ma plictisesc cu ei, sunt asa de inteligenti, de creativi incat te lasa cu gura cascata, ai ce invata de la fiecare in parte, obiceiurile care le au, cultura lor, sunt incredibili.Pun intrebari inteligente, de multe ori sunt mai agili ca un adult.
Eu fiind membru activ in colegiu trebuie sa fac fata situatiei si sa am mereu raspunsuri pt. toti, de multe ori ai impresia ca e un puzzle care trebuie descifrat.
bubbles
himere nici eu nu cred ca voi alege pateul de post ca e fff gras si oricum ma simt mult mai satula si daca mananc 3-4 cartofiori fierti wink1.gif
Sexymom
Si nu vb de copii de 10 ani, am si copii de 4, 5 ani cu care trebuie sa stiu sa ma joc. )).gif
ca aici, ei stau ca niste mielusei asteptand sa le spun ce sa faca )).gif
Imagine
bubbles
doamne fereste...ati vazut cu tinerii care au ars si apoi cu inca o masina in care a ars soferulll...ce se intampla oare in lume...ne pedepseste dumnezeu ca prea multe nenorociri s`au abatut peste oameni sad.gif
himere2005
sexy, o sa fii un adevarat izvor de inspiratie pentru noi toate...sa ne spui ce sa facem )).gif...eu poate ma gandesc ca ma plictisesc pentru ca persoanele din anturajul meu au copilasi de max 3 ani, dar poate dupa o sa fie mai incitant grin.gif
Sexymom
Cu draga inima, numai sa imi spune-ti ce vreti sa stiti. )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.