Eu azi iar am fost in Unirea dupa haine.

Azi am gasit o multime de pantaloni de birou, toti, dar chiar toti gri sau negrii, majoritatea cu buzunare si strimti pe pulpa, zici ca nu exista decat un singur tipar si toata lumea face modelul ala. Asa ca nu mi-am cumparat intrucat nu ma avantajeaza. Eu vreau clasici, la dunga si vreau costum, nu pantaloni separati.
La Yokko am gasit unii, singurii care imi placeau cum vin. Dar sacoul de la ei nu se potrivea prea bine cu ei pt ca era foarte scurt, strimt, la un nasture, genul de sacou cu vedere la buric

Ori eu nu sunt tocmai genul care sa-si arate buricul pe la sedinte.

In plus, pretul era astronomic: pantalonii 2,5 mil, iar sacoul 3,5 mil. Adica muncesti o luna pentru un costum.
Maine sau vineri iau toata Plaza la puricat si vad ce gasesc si pe acolo. Daca nu gasesc nici acolo nimic.... o sa imi cumpar doar pantalonii astia si gata. E trist mai fetelor, n-ai cu ce sa te imbraci in tara asta!!
Si de suparare am venit acasa si, ce credeti c-am facut?
Himere fii pe faza!
).gif)
AM GATIT!! Adica eu, personal, singura singurica, am facut chiar 2 feluri de mancare: o ciorba si o mancare de mazare. Foooarte bune, gustoase si cu puncte putine. Inutil sa va spun ca acum sunt obosita rupta, dar mancar am mancare facuta de mine. O sa va povestesc si peripetiile, dar nu acum ca nu vreau sa va plictisesc.