Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
bubbles
apropo de masini incendiate...uitati una pe care a stins`o babuinul acum cateva zile..soferul nu a patit nimic doar ca masina era in valoare de 1 miliard jumatate...un mercedes ultimul tip
himere2005
va urez o seara placuta
pisik, sa stai in puncte, da? grin.gif
lyra
Un cavaler, inainte de a pleca in cruciada il cheama pe lacatusul castelului sa ii monteze sotiei sale centura de castitate. Dupa ce o monteaza, lacatusul intreaba : Punem si botnitza?

Un tanar isi intreaba bunica : Ai vazut pastilele mele, pe care le-am lasat pe masa ?? Scrie Extasy pe ele .... Bunica: Da-le dreq de pastile... AI vazut dragonu din bucatarie ???

Se face un sondaj de opinie pe plan mondial si iata ce au raspuns oamenii din diverse parti ale lumii la intrebarea
"Ce parere aveti de lipsa de alimente din celelalte tari ale lumii?"
America : "ce sunt alea celelalte tari ale lumii?"
Africa : "ce sunt alea alimente?"
Europa de vest : "ce este aceea lipsa?"
Europa de est : "ce este aceea parere?
"

Doua blonde calatoresc cu trenul.
In compartiment calatoreste cu ele un barbat mai in varsta, cu barba.
Sopteste una la alta:
- Uita-te! Asta-i Mircea cel Batran...
- Esti proasta. El e mort de vreo 6-700 de ani.
In acel moment intra un alt barbat in compartiment, si-l saluta pe barbos:
- Ciao, Mircea, ce faci, batrine! nu te-am mai vazut de sute de ani....
Prima blonda:
- Na, cine-i proasta?
bubbles
fetele ati auzit de noua crema pt epilare definitiva? mi`a zis mama ca un coleg de`a ei care face pregatire acum in cgirurgie estetica a adus la spital si ca a incercat`o si ea si acum asteapta sa vada rezultatele...cik are principiul ca al laserului.. smile.gif

Eu.
buna seara

CITAT(michelle @ 20-02-2007, 11:33 AM) *

Crengu, zic, cum sa nu, ce note am: 6, 8, 9 si 10. Noi avem doar 4 materii semestrial.

felicitari pentru note, Miha floare.gif

Pisik, himere are dreptate: ia-o incet si vezi partea buna a lucurilor. Nu mai incerca sa gasesti mereu ceva urat in viata ta. acum o luna nici nu sperai ca sotul tau sa isi atat de repde un job - l-a gasit. trebuie sa te autoeduci putin sa vezi partea plina a paharului, altfel iti faci rau tie insati, te distrugi. sunt aproape sigura ca din cauza asta ai si problemele cu mancarea. am trecut si eu acum ceva timp prin momente de genul asta si la fel procedam (chiar si la bagatul degetelor in gat dupa o masa copioasa), iar rezultatele le stiti, vi le-am povestit......
asa ca, fruntea sus, esti tanara, frumoasa, inteligenta, 600 de euro e un salariu ff bun, in timp va fi si mai bun (gandeste-te ca sunt oameni cu facultate care castiga muuult mai putin - o fosta colega a mea cu 2 facultati absolvite si cu al 2-lea masterat in curs castiga si in ziua de astazi putin peste 10 mil., in conditiile in care face toata partea de marketing de una singura + arhiva+ PR ....ce spui?). esti iubita, inteleasa si sprijinita, din cate imi amintesc ai o mama cu care poti povesti absolut orice, ai unde locui.....nu toate vin deodata...unele lucruri cer timp. parerea mea, ma repet, e sa stai calma la o discutie cu tine insati , fa o hartie pe care sa scrii toate lucrurile frumoase din viata ta si toate cele urate. sunt convinsa ca balanta trage inspre frumusete wink1.gif pupici

Ella, daca te incalzeste cu ceva, eu port 42-44 (depinde de croiala) la pantaloni si 44-46 la bust. eu nu pot sa imi iau nici un costum decat desperecheat mad.gif iar pentru pantaloni umblu saptamani in sir pana gasesc. ce ma cuprinde pe burta si in talie imi flutura pe fund mad.gif
bubbles
apropo de bani..pisik...mama e doctor si inca mai invata si a dat examene peste examene si mi se pare ca ia 12 mil ...sau mai putin...asa ca fii multumita de tot ce dzeu iti da hug.gif si fii mai optimista pupic.gif
Pisik
CITAT(Eu. @ 20-02-2007, 11:44 PM) *

buna seara

Pisik, himere are dreptate: ia-o incet si vezi partea buna a lucurilor. Nu mai incerca sa gasesti mereu ceva urat in viata ta. acum o luna nici nu sperai ca sotul tau sa isi atat de repde un job - l-a gasit. trebuie sa te autoeduci putin sa vezi partea plina a paharului, altfel iti faci rau tie insati, te distrugi. sunt aproape sigura ca din cauza asta ai si problemele cu mancarea. am trecut si eu acum ceva timp prin momente de genul asta si la fel procedam (chiar si la bagatul degetelor in gat dupa o masa copioasa), iar rezultatele le stiti, vi le-am povestit......
asa ca, fruntea sus, esti tanara, frumoasa, inteligenta, 600 de euro e un salariu ff bun, in timp va fi si mai bun (gandeste-te ca sunt oameni cu facultate care castiga muuult mai putin - o fosta colega a mea cu 2 facultati absolvite si cu al 2-lea masterat in curs castiga si in ziua de astazi putin peste 10 mil., in conditiile in care face toata partea de marketing de una singura + arhiva+ PR ....ce spui?). esti iubita, inteleasa si sprijinita, din cate imi amintesc ai o mama cu care poti povesti absolut orice, ai unde locui.....nu toate vin deodata...unele lucruri cer timp. parerea mea, ma repet, e sa stai calma la o discutie cu tine insati , fa o hartie pe care sa scrii toate lucrurile frumoase din viata ta si toate cele urate. sunt convinsa ca balanta trage inspre frumusete wink1.gif pupici

Crengu, give_rose.gif . Am citit de doua ori postul tau, poate imi intra ceva in tartacuta. Chestia e ca asa sunt eu, mereu vreau mai mult, se rezolva ceva, hai sa trecem la nivelul urmator; mi se pare ca altfel bat pasul pe loc; iar acum mi se pare ca ma irosesc la munca, ca sunt oameni de varsta mea mai putin pregatiti care fac mii de euro pe o munca mult mai nesemnificativa, mai usoara. Stiu, stiu ca sunt oameni care au muncit 30 de ani si au salariul la jumatate decat il am eu, stiu ca sunt oamnei care de abia au din ce sa traiasca, stiu, dar pana sa vad clar chestiile astea eu vad jumatatea aia goala...deh, firea mea aiurita.
astazi m-am tinut cu chiu cu vai in pcte (sper, nu am numarat f exact) dar nu am mancat tampenii. Gimnastica am facut putina pt ca nu ma simt bine de la raceala.
Sa vedem maine cum o fi, poate incet incet ma pun pe linia de plutire cu toate...
ne auzim matinal, de la birou pupic.gif
bubbles
uff eu as vrea sa ma angajez iar ca sa nu mai stau atat acasa dar in gheorgheni nu te angajeaza nimeni daca nu stii maghiara bang.gif cry.gif chiar daca esti roman si esti in romania doh.gif
pisik maine sa te tii in puncte...apropo pt ameteli etc folositi equilibrium..vitamine wink1.gif
Ella79
Neata.
Iarasi am venit la birou ca mai am cate ceva de rezolvat, de predat, de lichidat.

Pisik, du-te sa vezi filmul "in cautarea fericirii". Pe mine m-a marcat si m-a facut sa imi dau seama ce norocoasa sunt.
Pisik
CITAT(Ella79 @ 21-02-2007, 09:51 AM) *

Neata.
Iarasi am venit la birou ca mai am cate ceva de rezolvat, de predat, de lichidat.

Pisik, du-te sa vezi filmul "in cautarea fericirii". Pe mine m-a marcat si m-a facut sa imi dau seama ce norocoasa sunt.

l-am vazut.... sorry.gif deci nu mai am scapare blum.gif
michelle
Neata tuturor! cheer.gif
Pisik eu iti recomand bineinteles cartile Sophiei Kinsella )).gif Emana un optimism de neimaginat
Pisik
CITAT(michelle @ 21-02-2007, 10:58 AM) *

Neata tuturor! cheer.gif
Pisik eu iti recomand bineinteles cartile Sophiei Kinsella )).gif Emana un optimism de neimaginat

Tocmai am terminat "ma dau in vant dupa cumparaturi", alalteieri. Vreau sa imi mai cumpar una, dar sa vedem cum, ca nu prea mai am bani. Emana optimism ce-i drept, dar la mine acum sunt multe stari amestecate, este ceva adanc in suflet, pe moment ma inveselesc dar ranile raman.
Ma gandeam ca sunt dusa rau, ca de fapt si eu am avut o oferta sa castig 1500 de euro, cineva m-a vrut "badly" dar eu am refuzat-o pt ca am considerat ca nu mi se potrivea (si consider asta cu tarie in continuare) deci nu am de ce sa ma simt incapabila.... dry.gif

Sper sa treaca repede si usor ziua de azi
O zi frumoasa sa aveti! Pupici
lyra
Buna dimineata

s-a miscat si la mine cantarul un pic. cheer.gif

Pisik ascult-o pe miha. pt buna dispozitie cartile Sophiei sunt tare bune. pt acelasi efect eu ma uit la Jurnalul lui Bridget Jones. grin.gif blum.gif

revin mai tarziu cu meniul.
himere2005
pisik, o sa intru mai tarziu, dar am intrat acum un pic sa-ti spun: salariul nu demonstreaza daca esti sau nu capabil, sunt imbecili care castiga foarte bine si persoane deosebite, poate unele fara facultate dar foarte capabile care castiga prost....ar trebui sa conteze pentru tine cum te apreciaza cei din jur, familia...si tu esti o persoana extraordinara...nu lasa banul sa-ti conduca starile emotionale floare.gif
himere2005
neata yahoo.gif
in ce ape ne scaldam azi? grin.gif
eu azi tin post si parca de acum mi-e foame lol.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 21-02-2007, 11:42 AM) *

neata yahoo.gif
in ce ape ne scaldam azi? grin.gif
eu azi tin post si parca de acum mi-e foame lol.gif

)).gif si eu la fel, si mie la fel )).gif
Am papat dimineata 3 felii de paine, una jumate cu pateu post si una jumate cu gem si deja imi "canta" stomacul

Mai am la pranz tocanita da cartofi si niste sfecla rosie, fructe si un pachetel de crackers integrali.... dry.gif
himere2005
si tin doar 2 zile din 7 si tot am impresia ca o sa mor de foame )).gif nu prea ma satura pe mine legumele si painea....chiar nu stiu ce sa mananc am mancat gem diet, paine, ciuperci, mai fac mazare, cartofi rolleyes.gif cred ca trebuie sa merg la cumparaturi
Pisik
CITAT(himere2005 @ 21-02-2007, 11:50 AM) *

si tin doar 2 zile din 7 si tot am impresia ca o sa mor de foame )).gif nu prea ma satura pe mine legumele si painea....chiar nu stiu ce sa mananc am mancat gem diet, paine, ciuperci, mai fac mazare, cartofi rolleyes.gif cred ca trebuie sa merg la cumparaturi

tu stai acasa, poti sa faci ceva, eu trebuie sa ma maultumesc cu ce am sau sa mai cumpar "prostioare"
himere2005
da, pot sa fac, dar nu prea am multe in casa...de ex am orez, paste, dar nu mai am din ce sa fac sos si nici ciuperci nu mai am sa dau un gust mai bun smile.gif ..dupa amiaza ma duc sa cumpar niste bulion macarsi maio de post poate fac salata beuf wink1.gif

aseara am descarcat cateva episoade din Prison Break si am vazut episodul pilot ca tot l-ati laudat si pare promitator ...acum ce serie se toarna ca sa stiu cat am de vizionat grin.gif
michelle
Himere, prima serie are 22 ep si acum s-a difuzat cel de-al 17-lea din a doua serie naughty.gif
himere2005
e interesant naughty.gif cineva zicea ceva de Lost...voi l-ati vazut?
anca veselie
CITAT(daconst @ 20-02-2007, 06:09 PM) *

Anca,te invidiez,sa stii. sad.gif

hai ma dana, nu se poate... las' ca pleci si tu cu bebe imediat, ce naiba pupic.gif ca e tare simpatic si cuminte!
apropo de copii si de dormit la restaurant, am o prietena careia ii place sa doarma pe la petreceri unde e toata lumea si mi-a spus ca atunci cand era mica tot asa dormea. deci lucas o sa fie petrecaret naughty.gif

lyra, si eu tot cu bridget ma amuz fantastic!

pisik, capul sus, esti o luptatoare, ce naiba!!!!!!!

eu sunt inainte de rusi si am o maaare foame si mi-au iesit si cosuri sad.gif mi-a trimis mama niste bipuri cu branza si le-am ras pe toate sad.gif incerc sa raman in puncte, dar deja am papat de 9.5 p sad.gif
himere2005
legat de jurnalul lui brigjet jones, mie mi-a placut tare mult filmul...nu cumva este si partea a 2-a ca parca eu asa retin rolleyes.gif
anca veselie
da, sunt 2. insa primul parca e mai haios:D
himere2005
aveti idee cu ce se serveste amestecul de legume chinezesc, in afara de orez si sos?, eventual sa fie si de post )).gif
lyra
tocmai am papat o tocanita de cartofi cu o salata maaare. cred ca nu mai vreau azi mancare. parca e greu de crezut ca sunt la dieta si pap pe saturate. yahoo.gif

pe mine tare m-a dezamagit Jurnalul lui Briget Jones 2. imi place si ala, dar 1 e genial.

anca nu conteaza bipurile.papi pana diseara ceva ieftin la puncte si sa te saturi, cu o salata mare si te-ai scos. iar maine o iei de la capat. nu-i bai. wink1.gif
Tzutzi80
Buna ziua, buna ziua. Eu nu am mai postat meniuri ca sa nu va speriati. Luni am depasit urat de tot la puncte. dar am recuperat marti, cu mancat mai putin si pillates de 4 puncte. Da, ati citit bine, incep sa fac miscare. Acum sa ma si tina. Sper sa reusesc sa fac si azi. Macar ieri am reusit sa duc exercitiile pana la capat, chiar daca erau alea de nivelul unu doar. cheer.gif Pillates le punctez ca aerobic?
Ella, cand am citit ca tie iti trebuiesc 20 mil pe luna, m-am ingrozit. Pai eu si mama traiam acum vreo doi ani din 8 milioane, cu un apartament de 3 camere, eu in facultate anul 4, fara servici, iar mama platea 3,5 mil la banca imprumutul pt apartament. Si ne-am descurcat. Asa ca nu te mai speria de bani, pune mana si fa un copil ca banii vin si pleaca oricum. Iar satisfactiile pe care ti le ofera copilul sunt mult mai mari decat cele financiare. (mama...ce filozoafa sunt....zici ca am 10 copii si vorbesc din propria experienta )).gif )
ALICE
Meniu
piept pui-50g-1p
ciuperci calite-0p
dulce-2p
paine-1p
sunca-1p
branza-1p
iaurt-2p

TOTAL 8p
Pisik
Am innebunit astazi de meeting-uri si prezentari, vreau acasa sorry.gif . E prima oara cred cand vreau acasa si nu in oras si tocmai astazi o sa mergem probabil la mall, ori la film ori doar sa mancam ceva blum.gif
anca veselie
lyra, am cam decretat in mintea mea ca azi e zi de porceala, iar pretextul este venirea rusilor )).gif pe ziua de azi am frecat menta la greu si am postat poze la calatorii, himere sa te duci sa vezi. o sa mai pun zilele viitoare.
diseara mergem la film la paris je t'aime. cred ca e dragutz, o sa scriu la filme.
sunt cam haotica, ma apuc de un lucru, trec la altul si nu termin nimic devil.gif
Pisik
Hai ca eu sunt fata cu probleme, o dau dintr-una intr-alta doh.gif
Tocmai am vorbit cu sotul si unchiul lui (unul din fratii tatalui lui, cel mai apropiat de el) este pe moarte, i-au chemat chiar preotul sorry.gif
Asa ca s-a dus seara noastra afara, probabil mergem la el sau nu stiu, dar era distrus babuinul, mi-a fost mila de el sad.gif
antonia05
Salut fetele !Am dat si eu pe aici.Acum 20 min am venit de la scoala si sunt moarta de atata strabatut Bucurestiul.Si acum trebuie sa plec iar cu treburi.Nici putere nu mai am sa scriu.Va citesc diseara cand ma intorc.Pupici si o zi buna in continuare. floare.gif hug.gif
Tzutzi80
Cu cat se puncteaza 30 min pilates (Weight loss Pilates)?
lyra
CITAT(Tzutzi80 @ 21-02-2007, 05:26 PM) *

Cu cat se puncteaza 30 min pilates (Weight loss Pilates)?

parerea mea e sa punctezi dupa aerobic- 3 puncte. felicitari pentru ca te-ai apucat de sport. cheer.gif

Meniul meu de azi:

paine prajita 2
zahar- 1 lingurita 0
supa 2
cartofi fierti 2
ulei 2
gris-20gr 1
lapte-1,5-100 1
lapte-1,5-250 2
cereale-32 gr 2
salata 0
fructe 0
paine prajita 1
dulceata afine 1
morcovi 0
May
Neatza fetele smile.gif

Am descoperit din intamplare, acum 2-3 zile, un canal la spanioli unde se difuzeaza Prison Break )).gif ca sa vezi )).gif. NU aruncati cu rosii!!! hug.gif

Am inceput sa ma simt mai bine, adica nu mai vomit in fiecare seara ci una da, una nu doh.gif. In rest totul e la fel smile.gif
Ella79
Eu azi iar am fost in Unirea dupa haine. doh.gif Azi am gasit o multime de pantaloni de birou, toti, dar chiar toti gri sau negrii, majoritatea cu buzunare si strimti pe pulpa, zici ca nu exista decat un singur tipar si toata lumea face modelul ala. Asa ca nu mi-am cumparat intrucat nu ma avantajeaza. Eu vreau clasici, la dunga si vreau costum, nu pantaloni separati.
La Yokko am gasit unii, singurii care imi placeau cum vin. Dar sacoul de la ei nu se potrivea prea bine cu ei pt ca era foarte scurt, strimt, la un nasture, genul de sacou cu vedere la buric doh.gif Ori eu nu sunt tocmai genul care sa-si arate buricul pe la sedinte. lol.gif In plus, pretul era astronomic: pantalonii 2,5 mil, iar sacoul 3,5 mil. Adica muncesti o luna pentru un costum.
Maine sau vineri iau toata Plaza la puricat si vad ce gasesc si pe acolo. Daca nu gasesc nici acolo nimic.... o sa imi cumpar doar pantalonii astia si gata. E trist mai fetelor, n-ai cu ce sa te imbraci in tara asta!!

Si de suparare am venit acasa si, ce credeti c-am facut? Himere fii pe faza! )).gif AM GATIT!! Adica eu, personal, singura singurica, am facut chiar 2 feluri de mancare: o ciorba si o mancare de mazare. Foooarte bune, gustoase si cu puncte putine. Inutil sa va spun ca acum sunt obosita rupta, dar mancar am mancare facuta de mine. O sa va povestesc si peripetiile, dar nu acum ca nu vreau sa va plictisesc.

lilianab
Buna seara fetele! wacko.gif ...am ajuns si eu pe acasa.Ieri am fost de mare porc...am papat o minola cam acruta si aca rosaturi la stomac n-am mai avut in viata mea...credeam ca nu ajung acasa de foame...prin urmare m-am indepartat cu mult de proiectul de meniu(de fapt proiectul a ramas acelasi,portiile au fost mai mari)...asa ca ieri am fost porc.azi am fost....la dentist si iar mi-a inchis ala gura pentru vreo 2-3 ore,asa ca Doamne-ajuta,am recuperat "paguba"...sper sa nu mai apara surprije(foame) pana la culcare...sau ma culc de pe acum sa fiu sigura ?!:unsure:
oricum,iata meniul de azi:
Mic dejun:(4,5p)
-br.dietetica 50g=0,5p
-sunca 40g=2p
-graham 40g=2p
-cafea fara zahar=0p
Gustare:(4,3p)
-iaurt fructe 0,1%=1,3p
-covrigei=3p
-para=op
Cina :(4p)
-para=0p
-legume congelate:mazare100g=1p
brocoli100g=0p
pastai50g=0p
porumb100g=1p
morcov=0p
-piept de pui 100g=2p
himere2005
ella, daca faci copil sa vezi ce te specializezi cat stai acasa in arta gatitului lol.gif
eu noutati nu prea am, vreau si eu pantaloni, eventual tot de birou ca sa am ce purta cand intru la servici ca aia vehi i-am dat si in rest am ramas mai mult cu blugi grin.gif ...am cautat....am vazut eu ceva, dar toti sunt negri sau gri....sa vad sambata sau duminica ce-mi gasesc, nu sunt pretentioasa, doar sa nu se calce greu, de fapt daca sunt din aia care sa se alce singuri sunt perfecti )).gif
may, ma bucur ca esti mai bine, maine sper sa fiti mai vorbarete ca ma bag si eu pe felie, asa am impresia ca discut de una singura si nu-mi convine
Ella79
CITAT(himere2005 @ 21-02-2007, 09:13 PM) *

ella, daca faci copil sa vezi ce te specializezi cat stai acasa in arta gatitului lol.gif

Adica ma fac artisa, ha? )).gif )).gif

Himere, tu iti poti gasi pantaloni fara probleme, ca esti slaba. Eu am si picioarele groase (asa le-am avut mereu) si am si aripioare. doh.gif Din cauza asta imi trebuiesc pantaloni cu croiala mai larga.
himere2005
meniu:
-paine 9p
- gem 1p
-ciuperci 1.5p
- miere si mar-0p
- ulei 1p
- mazare 2p
- maioneza-2 lingurite-1p
- piure -2.5p
-portocala 0p
-----
total 18 p din 18p...cam multa paine, sa nu va luati dupa mine, dar efectiv nu am avut sosuri in casa si m-am orientat la fata locului

la mine e problema ca trebuie sa ma incadrez in bani putini si nici nu mai vreau sa aud de poliester doh.gif lol.gif

a...tot de 0p am salata la greu, asta am uitat-o
nusarich
si eu caut pantaloni, dar la mine problema este ca am si aripioare si picioare groase si burtica si fund si picioare de 2 metri... greu cu marimile, greu cu rabdarea de a incerca mai multe perechi, eu ma enervez repede daca vad ca ce imi place vine ca naiba pe mine si renunt, in sensul ca nu ma mai uit la nimic, ma duc direct acasa...

deocamdata am ramas mai mult in blugi si in pantalonii care inca imi mai vin, dar am in plan achizita de costum sau piese separate sacou-pantaloni. astept sa se mai aseze carnita pe mine. pana una-alta cheltui banii pe dentist.
Ella79
CITAT(himere2005 @ 21-02-2007, 09:21 PM) *

a...tot de 0p am salata la greu, asta am uitat-o

Pe tine nu te roade stomacul daca mananci salata cu otet??
Eu dupa ce mananc mere, citrice, otet, lamaie si orice le contine mi se face o foame de as manca si pietre. sorry.gif
himere2005
sa vedeti ce salata mi-a facut: rosii castraveti murati, mazare, maioneza de post sau am pus in alta salata castravete, o rosie si 1 lingurita de ulei, chiar am cam tras-o de par azi cu postul )).gif da...cam ma doare stomacul ella, dar am inteles ca exista pe piata otet balsamic, alandana cumpara intr-un timp smile.gif
ramonavlas
Buna seara! Chiar daca scriu mai rar, sa stiti ca va citesc zilnic, nu sunt suparata, dieta merge bine, cu babuinul si mai bine, doar ca sunt ff ocupata si de-aia nu mai scriu ca inainte. Dar o sa imi revin eu din ritmul asta.
Acum am venit de la sala si sunt terminata. Abia astept sa ma cantaresc sambata, ca simt si vad cum stau hainele pe mine (parca sunt de capatat).
Bineinteles ca ticker-ul meu nu mai e eactualizat de anul trecut. Am inceput dieta de la....mi-e si groaza sa va spun. Dar o sa va spun doar cat am dat jos. Ticker-ul ramane deocamdata neschimbat. Nu cred ca va fi cazul chiar sa il modific dupa 2 saptamanai de South Beach. Daca merge bine pana sambata, si vad rezultate frumoase, mai tin o saptamana prima parte, doar ca duminica asta iau pauza si bag fructe la greu.
Tzutzi80
Papat azi:
cafea 0p
75g musli cu fructe 5.1p
150 ml lapte 0.1% 0.8p
un mar 0p
cartofi fierti 2p
100 g smantana 12% 3.5p
supa pui cu legume 1.5p
jumate felie paine 0.5p
desert fitline exquisa 0,2% 2p
1 portocala 0p
100g iaurt 0.1% 0.6p
2 lgt marmelada dietetica 0p
1/2 mango 1p
==============
Total: 17p din 20p

Oricat m-am straduit, nu pot manca mai mult. Na....ca am ajuns sa ma plang ca am prea multe puncte. Nici mie nu imi vine sa cred naughty.gif
Si mai am si 30 min pilates 3p bonus.
Eu.

buna seara!

am avut o zi nebuna la serviciu....uff, ma bucur ca am ajuns acasa intreaga )).gif

CITAT(michelle @ 21-02-2007, 01:22 PM) *

Himere, prima serie are 22 ep si acum s-a difuzat cel de-al 17-lea din a doua serie naughty.gif

acum cateva luni, tot auzindu-te vorbind de Prison Break, l-am batut pe al meu la cap sa il descarce. rezultatul? un fan infocat (al meu) si.....eu care am renuntat dupa 2 episoade parca. mi s-a parut muuult prea dur si nu am avut rabdare.

CITAT(himere2005 @ 21-02-2007, 01:25 PM) *

e interesant naughty.gif cineva zicea ceva de Lost...voi l-ati vazut?

da, eu sunt fan Lost, il urmaresc inca de cand eram in Franta (acolo a inceput inainte cu ceva vreme buna). mai sunt si fan The 4400 (Cei 4400).am vazut ca ruleaza si la noi pe un canal. eu astept continuarea, desi s-ar putea sa nu mai produca sad.gif

mi-am facut si eu o imitatie de album before&after )).gif nu are prea mare relevanta, fiindca in perioada de mamut nu mi-am facut poze sa ma vad in toata splendoarea blushing.gif
http://crengu.myphotoalbum.com/albums.php
ALICE
Stati sa va spun ceva.Ieri imi cumpar o nuca de cocos.Si ma mananca in .... sa musc din ea.Si bag si bag.Si intr-un sfarsit ma uit sa vad cate puncte are.Cand ma uit...........ce vad???????????? shock.gif 5p---50 g ce????????Si nici nu mancasem vreo 100g
Pisik
Neatza!

Pana la urma aseara am iesti cu nasii la un restaurant, ca ne-au deturnat ei din drum. Am stat de vorba, a fost bine. Am depasit cu vreo 5-6 pcte, nu pe prostii, pe paste de post si focacia, e, m-am porcit putin di in clatitele lui iubi blushing.gif dar sper sa recuperez. Am zis ca daca reusesc sa ma tin in pcte pna luni (am inceput sa numar marti) e super si cu bicla si pe urma poate incerc dieta Amaliei, poate poate dau si eu macar vreo 2 kile ca m-am saturat de mine.

Hai v-am pupat, sa aveti o zi buna!
Tulip
Neata si de la Medias!

Eu m-am cantarit ieri si cantarul arata cu 1 kg in plus...... mad.gif mad.gif chit ca faceam sport de cel putin o saptamana,si nu prea papam dupa ora 18,eventual doar fructe sorry.gif sorry.gif sorry.gif

Pisik,mie mi se pare ff.severa dieta Amaliei sad.gif sad.gif
Pisik
CITAT(Tulip @ 22-02-2007, 10:53 AM) *

Neata si de la Medias!

Eu m-am cantarit ieri si cantarul arata cu 1 kg in plus...... mad.gif mad.gif chit ca faceam sport de cel putin o saptamana,si nu prea papam dupa ora 18,eventual doar fructe sorry.gif sorry.gif sorry.gif

Pisik,mie mi se pare ff.severa dieta Amaliei sad.gif sad.gif

nu sunt hotarata suta la suta mai ales ca miercuri si vineri vreau sa tin post; dar imi trebuie ceva sa ma ajute sa ma temperez, ca altfel bag in mine ca sparta. Ma gandeam sa vad cat rezist, nu am de gand sa ma infometez sua sa ma chinui f mult...

nu fii suparice pe cantar, poate e de la sport, ai transformat grasimea in muschi
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.