Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
michelle
Neata!

Ella, bafta la gasit costum.. Ti-ai mai schimbat lookul? Ziceai ca iti faci breton.
Astept si eu niste sugestii, sambata merg la tuns ca nu se mai poate. Arat ca cei din Kelly Family
Crengu, vazut album, placut naughty.gif
May, ma bucur ca te simti mai bine pupic.gif
Alice, nu te ingrijora, asta sa fie toata paguba hug.gif
Tulip, poate esti constipata sau ai retinut apa.. Hainele ce zic?
Tzutzi, poate ar trebui sa mai papi niste legume, ca fructe vad ca papi..
Pisik, ai reinceput sa numeri?

Ieri am vazut si eu ultimul ep. din PB si din GG si am mai citit "Supermenajera".
Pt seara asta am in plan "The Holiday" cheer.gif
Pisik
CITAT(michelle @ 22-02-2007, 11:32 AM) *

Neata!

Ella, bafta la gasit costum.. Ti-ai mai schimbat lookul? Ziceai ca iti faci breton.
Astept si eu niste sugestii, sambata merg la tuns ca nu se mai poate. Arat ca cei din Kelly Family
Crengu, vazut album, placut naughty.gif
May, ma bucur ca te simti mai bine pupic.gif
Alice, nu te ingrijora, asta sa fie toata paguba hug.gif
Tulip, poate esti constipata sau ai retinut apa.. Hainele ce zic?
Tzutzi, poate ar trebui sa mai papi niste legume, ca fructe vad ca papi..
Pisik, ai reinceput sa numeri?

Ieri am vazut si eu ultimul ep. din PB si din GG si am mai citit "Supermenajera".
Pt seara asta am in plan "The Holiday" cheer.gif

Oarecum, sa zicem ca da, de marti, dar ma tin destul de taras-grabis in ele, adica luni am fost la limita, ieri am depasit destul, azi sa vedem ce fac....
ALICE
Recuperez eu azi si maine.Dar nu mi-am putut inchipui asa ceva
Pisik
CITAT(ALICE @ 22-02-2007, 11:46 AM) *

Recuperez eu azi si maine.Dar nu mi-am putut inchipui asa ceva

Nasol, sunt fructe care au multe pcte e adevarat. Dar mie nuca de cocos nici nu imi face pofta, am papat in Italia dar nu am fost f impresionata
Ella79
pupic.gif Neata
Tulip, ma bucur ca ai trecut pe aici. Chiar ma intrebam ce mai faci. Nu stiu ce sa zic de cantarul tau ca si eu la fel patesc. ma straduiesc, sunt in puncte, fac sport si totusi cantarul nu scade.... sorry.gif sorry.gif

Eu m-am trezit cu o durere de cap de simteam ca mi se sparge, nu alta. Am luat 2 algocalmin si mi-am facut 2 cani de cafea si parca parca m-a mai lasat. La ora 9 ar fi trebuit sa ma intilnesc cu cineva, dar n-am fost in stare sa ma dau jos din pat. Asa ca ne vom intalni pe la 11 - 12.
Azi imi fac lichidarea financiara de la fostul job. Am un senstiment straniu... e aiurea cand pleci de undeva. Dar asta e, viata merge inainte! Si sunt convinsa ca la noul job imi va fi mai bine.

Miha, mi-am facut o schimbare de look in sensul ca mi-am facut un breton din ala lung, pe o parte. Costum inca nu mi-am gasit, dar mai caut.
Pisik
CITAT(Ella79 @ 22-02-2007, 12:28 PM) *

pupic.gif Neata
Tulip, ma bucur ca ai trecut pe aici. Chiar ma intrebam ce mai faci. Nu stiu ce sa zic de cantarul tau ca si eu la fel patesc. ma straduiesc, sunt in puncte, fac sport si totusi cantarul nu scade.... sorry.gif sorry.gif

Eu m-am trezit cu o durere de cap de simteam ca mi se sparge, nu alta. Am luat 2 algocalmin si mi-am facut 2 cani de cafea si parca parca m-a mai lasat. La ora 9 ar fi trebuit sa ma intilnesc cu cineva, dar n-am fost in stare sa ma dau jos din pat. Asa ca ne vom intalni pe la 11 - 12.
Azi imi fac lichidarea financiara de la fostul job. Am un senstiment straniu... e aiurea cand pleci de undeva. Dar asta e, viata merge inainte! Si sunt convinsa ca la noul job imi va fi mai bine.

Miha, mi-am facut o schimbare de look in sensul ca mi-am facut un breton din ala lung, pe o parte. Costum inca nu mi-am gasit, dar mai caut.

Ella, spor la ce ai de facut astazi!
Eu sunt in continuare racita, am o stare tare aiurea, adica nici nu am o raceala din aia sa ma puna la pat dar nici bine nu ma simt, am nasul infundat, ma ustura gatul, am starea aia tampita asa, lesinata sad.gif Diseara mai bag ceaiuri, pastile, doar doar imi trece
himere2005
neata, eu am incercat sa ma cantaresc dar vad ca e ceva in neregula cu cantarul meu, cred ca e de la baterie, arata la 5 cantariri 5 valori diferite, una din ele fiind chiar 61 de kg lol.gif ...cred ca zburd in jurul a 54 de kg dar nu-s sigura....stiti cumva ce tip de baterie trebuie cumparata?
sotul meu a innebunit de tot, azi noapte nu s-a culcat deloc si azi mai are de vazut doar episodul 22 din prison break, nu mai vede, nu mai aude nimic in jur...i-am adus eu la nas niste snitele ca altfel ramanea nemancat lol.gif
in rest, toate bune si frumoase, daca as putea sa "scap" cumva de bia cateva ore ar fi perfect, sa mai reusesc sa mai fac si eu cate ceva pentru mine...mama cam o luna de zile este in curatenie, v-am povestit ca isi schimba usile din casa, zugraveste, sparge debarale doh.gif ...in concluzie: praf, treaba, eu de luni pana luni cu bia doh.gif
Ella79
E o vreme tare timpita in Bucuresti. E presiunea scazuts, e ceata, se schimba vremea, nu's ce naiba se intampla. Imi vine sa ma bag in pat si sa ma culc la loc.
Diseara cred ca imi fac paste cu mere rase la cuptor, ca simt nevoia sa mananc ceva dulce.

Si ma enerveaza si situatia asta a mea, asa, intre job-uri. Saptamana trecuta a fost amuzant, dar acum deja incep sa am emotii pentru viitorul job si sa ma simt inutila. Saptamana viitoare la ora asta o sa fiu la noul job....
Pisik
CITAT(Ella79 @ 22-02-2007, 12:39 PM) *

E o vreme tare timpita in Bucuresti. E presiunea scazuts, e ceata, se schimba vremea, nu's ce naiba se intampla. Imi vine sa ma bag in pat si sa ma culc la loc.
Diseara cred ca imi fac paste cu mere rase la cuptor, ca simt nevoia sa mananc ceva dulce.

Si ma enerveaza si situatia asta a mea, asa, intre job-uri. Saptamana trecuta a fost amuzant, dar acum deja incep sa am emotii pentru viitorul job si sa ma simt inutila. Saptamana viitoare la ora asta o sa fiu la noul job....

Pai profita de timpul ramas, fa ceva pt tine, dormi, distreaza-te! Nu o sa mai intalnesti curand cu asemenea ocazie, sa poti pierde vremea naughty.gif
Si eu imi doresc tare mult un job nou, ceea ce ma ingrozeste asta este: ideea unui nou inceput, colegi noi, atmosfera noua, reguli noi..... dry.gif
Dar cred ca merita, mai iesi din cotidian
A, daca iti gasesti costum anunta-ma please si pe mine de unde si cu cat. Am si eu mare nevoie de un costum office si am fix problemele tale: aripioare si pulpe f groase sorry.gif
michelle
Da, Himere, PB e ca un drog. As putea spune si despre Lost la fel, dar pe mine nu m-a atras asa mult.
Ella, sunt curioasa cum iti sta parul.. Pe cand niste poze? biggrin.gif
De luni incepi noul job?
Pisik, insanatosire grabnica
nusarich
CITAT(Ella79 @ 22-02-2007, 12:39 PM) *

neata fetele!

de la presiunea scazuta te doare capul, ella. starea e generala si parca si oamenii sunt mai irascibili, nu mai au rabdare sa termini de vorbit si sa se bage si ei in vorba...

deja saptamana viitoare vei fi "in paine" la noul loc de munca si cu inceputul unei noi experiente de job. n-ai de ce sa te simti inutila, daca ai fi fost asa nu te-ar fi chemat la jobul asta, fii sigura.
Ella79
Pisik, pai tu nu ai problemele mele, ca tu esti slaba. Incearca la Yokko si la Ma Damme. Au costume gri, cu pantaloni sau cu fusta. E fusta din aia pix iar tie ti-ar sta bine ca te-am vazut la TV cu una genul asta.
Costa cam 2,5 - 2,5 mil sacoul si 1,5 - 2,5 mil pantalonii.

Michelle, poze nu stiu cand o sa pun. Nu imi merge camera foto si nici nu prea am starea necesara sa-mi fac poze. Job-ul il incep de joi 1 martie ca asa e contractul.

E un paradox. Cand muncesc ca apucata as da orice pentru o dimineata libera. Cand o am... nu stiu ce sa fac cu ea, nu-mi gasesc locul, ma plictisesc. Nu e ca un concediu, planificat, cand stii ca totul e ok la birou. E o stare de provizorat care incepe sa imi cam manance nervii. Imi pun 1001 de intrebari, cum o fi dincolo, cum vor fi colegii, oare ma voi descurca, ce poriecte oi avea, cat or fi de grele etc etc
Saptamana trecuta a fost ok, am dormit, am fost prin saloane si sali, am fost in oras cu o prietena. Acum parca nu mai am chef nici sa ma dau jos din pat....
Pisik
Neatza Nusa pupic.gif
Mercic Miha. Toata lumea in jurul meu e racita, colegi, sotul, prietena mea, e o stare generala de raceala din asta "surda"
nusarich
CITAT(Pisik @ 22-02-2007, 12:48 PM) *

Neatza Nusa pupic.gif
Mercic Miha. Toata lumea in jurul meu e racita, colegi, sotul, prietena mea, e o stare generala de raceala din asta "surda"

iradiaza pana in otopeni, ca si eu tot asa eram de dimineata in masina...

da-i cu ceaiuri, miere si "aspirina", ca ajuta
himere2005
ella, tu esti ca mine ca fire. cand lucram, chiar daca uneori mi se parea mult nu ma plictiseam, acum cand stau acasa cateodata ma invart prin casa parca fara rost. mai fac eu una alta, dar sunt atatea ore, bine, mai este si bia dar oricum e cam greu sa-ti tii mintea ocupata si am impresia ca si plictiseala ma oboseste rau de tot lol.gif
Ella79
Gata, m-am urnit si m-am imbracat. Ma duc prin oras sa ma uit dupa niste pantofi. Oricum, sedinta colegului cu care trebuie sa ma intalnesc trebuie sa se termine in jur de 12 - 1, asa ca mult nu mai e...

michelle
Spor la cumparaturi, Ella!
lyra
buna dimineata yahoo.gif

azi ma simt tare bine. in sfarsit mergem sa discutam cu tanti care detine firma care ne va construi apartamentul. yahoo.gif vrem sa-i dam avans si cand ne termina casuta sa luam credit pentru a plati restul. sa speram ca va accepta. mergem diseara la 7.30 la intalnire. am emotii ca pt prima zi de scoala. lol.gif

nu vreau sa aud ca avem fete bolnave. dati cu ceaiuri si miere de albine, multa lamaie si usturoi. grin.gif

Pisik
Eu pt azi am facut niste mancarica de pastai; pt mine fara carne, acompaniata de 2 chiftelute de soia, pt babu cu pui.
Aveti idee cat se puncteaza chiftelele de soia gata preparate? Sunt de la Aldis, nu au info, eu am zis 2/buc. cred ca e acoperitor
Pisik
CITAT(lyra @ 22-02-2007, 01:43 PM) *

buna dimineata yahoo.gif

azi ma simt tare bine. in sfarsit mergem sa discutam cu tanti care detine firma care ne va construi apartamentul. yahoo.gif vrem sa-i dam avans si cand ne termina casuta sa luam credit pentru a plati restul. sa speram ca va accepta. mergem diseara la 7.30 la intalnire. am emotii ca pt prima zi de scoala. lol.gif

nu vreau sa aud ca avem fete bolnave. dati cu ceaiuri si miere de albine, multa lamaie si usturoi. grin.gif

BRAVO LYRA!
Felicitari si bafta cu casuta, tinem pumnii sa iasa bine pupic.gif

Cu riscul de a se spune despre mine ca scriu aiurea doar ca sa umplu paginile si sa ajung la n postari, vreau sa va impartasesc o nedumerire pe care o am de cateva zile: nu imi vine sa cred ca sapt viitoare este 1 Martie! Pur si simplu refuz sa cred ca aproape am ajuns oficial in primavara! Parca ieri era oct si spuneam "da", parca ieri era Craciunul si pregateam bunatati naughty.gif
Nu stiu, pt mine e o dilema si o tristete, chiar daca vine primavara...

Apropos, ce faceti de 1 si 8 martie? Eu de 1 voi merge undeva cu mama, "ca fetele" pt ca domnul sat ma lasa singurica pt antrenamentul de aikido devil.gif
Sper ca pe opt sa petrecem impreuna )).gif
lyra
CITAT(Pisik @ 22-02-2007, 11:59 AM) *

CITAT(lyra @ 22-02-2007, 01:43 PM) *

buna dimineata yahoo.gif

BRAVO LYRA!
Felicitari si bafta cu casuta, tinem pumnii sa iasa bine pupic.gif

multumesc mult. hug.gif parca nu-mi vine sa cred. eu mi-am dorit o casuta numai a mea de cand eram mica.
da cred ca pana diseara o sa mor de emotie. doh.gif
michelle
Cred ca e ok, Pisik.
Lyra, bafta diseara wink1.gif

Meniul meu de azi:
- mic dejun: paine 4p, unt 3.5p, gem 1, pateu2p, ceai 0p
- pranz: varza calita cu cateva bucatele de carnaciori, asa, de gust 2p, paine 1p
- gustari: grisine 4p, portocale
Total: 17p fara cina
himere2005
pisik, noi de 1 martie obisnuim sa impartim martiosare sau flori, poate gatesc si ceva bun naughty.gif iar de 8 martie as vrea sa chem nanutele si poate mai vin vreo 2-3 gagici daca accepta si sa mai stam la o barfa, la o maslina, stiti voi wink1.gif ...partea cam aiurea este ca oricum va fi si bia si cand sunt cu bia nu prea pot sa-mi fac de cap, trebuie sa fiu fata cuminte )).gif

lyra, va faceti casuta? sau cum? ca eu nu inteleg chestia asta cu construitul apartamentului? oricum, bafta multa si de abia asteptam poze. promit si eu poze cu apartamentul mamei )).gif sper sa nu se supere daca afla vreodata blum.gif
lyra
CITAT(himere2005 @ 22-02-2007, 12:29 PM) *

pisik, noi de 1 martie obisnuim sa impartim martiosare sau flori, poate gatesc si ceva bun naughty.gif iar de 8 martie as vrea sa chem nanutele si poate mai vin vreo 2-3 gagici daca accepta si sa mai stam la o barfa, la o maslina, stiti voi wink1.gif ...partea cam aiurea este ca oricum va fi si bia si cand sunt cu bia nu prea pot sa-mi fac de cap, trebuie sa fiu fata cuminte )).gif

lyra, va faceti casuta? sau cum? ca eu nu inteleg chestia asta cu construitul apartamentului? oricum, bafta multa si de abia asteptam poze. promit si eu poze cu apartamentul mamei )).gif sper sa nu se supere daca afla vreodata blum.gif

firma asta construieste blocuri, de fapt vile cu 6 apartamente. dar eu le zic casuta la toate )).gif . vile, apartamente, garsoniere. lol.gif . iar pt mine apartamentul asta va fi casuta mea.sper. wink1.gif
poze o sa pun, dar doar la anul. cand o sa fie gata.

apropo de 1 Martie. m-a sunat babu de vreo 2 ore ca a gasit ceva club de jazz si acolo o sa mergem pt 1 martie. chiar daca nu in 1 martie. de obicei primesc martisoare, flori si cioco.
de 8 martie iar primesc flori si ceva cadou, dar ies cu fetele in oras.babu sta acasa. si se joaca pe calculator. biggrin.gif
himere2005
astea sunt poze facute anul trecut, dupa ce se termina curatenia o sa mai atasez, inclusiv poze cu bucataria noua blum.gif RENOVARE MAMA
lyra
CITAT(himere2005 @ 22-02-2007, 12:41 PM) *

astea sunt poze facute anul trecut, dupa ce se termina curatenia o sa mai atasez, inclusiv poze cu bucataria noua blum.gif RENOVARE MAMA

uau. gresie roz. babu innebuneste daca zic ca vreau asa ceva. )).gif avem perdele roz la camera si nu s-a lasat pana n-am cumparat draperii care s-o acopere. ''ca asta e casa de femei.'' lol.gif
axe10
ELLA79 ai incercat sa iti iei pantaloni de la Quelle?...daca te masori ca lumea si iti comanzi masura corecta o sa ai surpriza sa iti vina perfect si au si materiale bune. Eu de vreo 18 luni imi comand numai de la ei pantaloni si parca ar fi facuti pe mine...eu am problema cu burtica si soldurile....au insa si modele pt tot felul de probleme...chiar si pt minione.
Si daca nu iti vin ii trimiti inapoi si-ti vin banii si nu te mai enervezi ca umbli de zanatica prin magazine si se uita chioras niste slabaturi la tine de parca ai fi cine stie ce monstru si iti zice..."masuri asa mari nu avem".... pupic.gif
michelle
lyra cat te ajunge toata afacerea?.. Si eu aspir la o casuta a mea, dupa nunta..
himere2005
lyra, si cand te gandesti ca faianta a fost aleasa de fratele meu lol.gif ....acum si-au facut o bucatarie albastra...eu ziceam ca ar fi mers rosu la faianta aia...dar acum ei aleg, nu eu blum.gif ...oricum e frumoasa, cu aragaz din ala smecher care se aprinde fara chibrit wink1.gif
lyra
CITAT(michelle @ 22-02-2007, 12:45 PM) *

lyra cat te ajunge toata afacerea?.. Si eu aspir la o casuta a mea, dupa nunta..

am fost si am discutat cu tanti acum vreo luna si ceva. atunci ne-a zis ca ne costa 50.000 euro.dar nefinisat. dar ne convine asa. tata lui babu e inginer in constructii si o sa ne ajute cu finisatul. in plus apartamentul e destul de mare 60-70 mp fara balcon, care nu stiu cat va avea.are si parcare. problema e ca inca nu au iesit autorizatiile de constructie si nu putem face contract pana atunci. dar e bataie f mare pe ele. vin cei cu bani care le platesc cu banii jos.dar cand am vb acum o luna doamna a zis ca ne da noua unul, cu avans si restul cand e gata. ea toate le vinde cu banii jos. probabil i-a placut de noi. ca suntem tineri si saraci. sorry.gif . sa vedem daca nu s-a razgandit. wacko.gif
michelle
Tin pumnii, Lyra pupic.gif
Si eu tot la unul de 50-60 mii visez. Bine, daca e cazul, ar merge si pana la 80 mii, acum sa vedem care or fi conditiile cu avansul.
lyra
CITAT(michelle @ 22-02-2007, 12:54 PM) *

Tin pumnii, Lyra pupic.gif
Si eu tot la unul de 50-60 mii visez. Bine, daca e cazul, ar merge si pana la 80 mii, acum sa vedem care or fi conditiile cu avansul.

bafta multa. sa fie. ideea este ca la noi in cluj preturile sunt astronomice. doh.gif doh.gif doh.gif
iar bancile iti rad in nas daca n-ai avans. si am vrea sa ne luam ceva cat mai repede. aici cresc preturile de la o luna la alta f mult.in plus comisionul agentiilor e foarte mare+ notar, ipoteca,evaluator, comisioane bancare. totul ajunge la o suma imensa. wacko.gif
daca dam avans, pana la anul mai adunam bani si nu va trebui sa luam o suma asa mare din banca. si nu vom avea o rata atat de mare.

oricum vom cheltui o gramada si cu finisarea.ca totul costa f mult.

si noi tot am asteptat sa se scoata avansul asta absurd. dar din cate vad e doar teapa. deocamdata. ca am vrut sa ne luam cu credit ipotecar. nu s-a putut. nu ne-a ajuns avansul.
himere2005
oricum lyra, miha si cine isi mai cumpara apartament sa cautati apartamente luminoase...am inteles ca ajuta mult la mentinerea optimismului wink1.gif ....eu am un ap. foarte luminos, insa fiind pe partea de vest vara e cam cald grin.gif
lyra
fetele parca tin eu minte ceva de genul 40 gr paste corespund la 120 gr paste fierte? e ok sau vb prostii?
ALICE
Eu stiu ca 50g nu 40
michelle
40 gr paste nefierte = 120 gr fierte = 2 p
Pisik
Am papat si eu, sunt relativ somestibile chiftelutele, cam sarate, nu sunt cine stie ce, dar merg in lipsa de altceva....
lyra
CITAT(michelle @ 22-02-2007, 01:45 PM) *

40 gr paste nefierte = 120 gr fierte = 2 p

multumesc. pupic.gif
bpaula
lyra dati o parte din bani inainte sa fie gata autorizatiile de constructie?

te intreb pentru ca eu am facut asa, din necunostinta de cauza si am luat o teapa mare de tot, aproape 2 ani am tras din cauza ca m-a atras pretul si locatia si nu am asteptat acele autorizatii..

mult succes
Pisik
Cu dedicatie speciala pt sotii nostri (mi s-a parut f haioasa)

Exista o categorie de oameni in comparatie cu care acolitii lui Hitler, khmerii rosii si editorii Realitatii par adevarati binefacatori ai umanitatii. Fuhrer-ul, Stalin sau Osama sunt niste mici copii fata de ei, iar Valentin Stan sau Andrei Gheorghe par, in comparatie cu acesti indivizi, niste tipi pe care i-ai lasa sa intre in casa fara sa ascunzi in graba cutitele si orice alte obiecte taioase aflate la vedere. Oameni la care ma refer (daca pot fi numiti oameni) sunt cei care inventeaza sarbatorile.
Bun, Craciunul si ziua de nastere a amica-mii le inteleg, sunt sarbatori consfintite din cele mai vechi timpuri. A trebuit insa ca niste bestii lipsite de suflet sa inventeze Mos Nicolae (un plagiat nerusinat dupa Mos Craciun, in plus si usor cam neigienic - doar un sergent putea avea ideea ca darurile sa fie puse in bocanci) sau uratul obicei de a da cadouri de Anul Nou, cand abia esti in convalescenta dupa cadourile de Craciun. Mai recent, li s-a adaugat iepurasul de Paste, care banuiesc ca se ascunde in jungla amazoniana impreuna cu alti autori de crime impotriva umanitatii, precum Mengele si Bormann. Nici ziua onomastica nu e tocmai o bucurie: ce bine era cand oamenii se numeau Tuthankamon, Nabucodonosor sau Vercingetorix, si nu Ion sau Maria, ca sa aiba 20 de onomastici pe an. Cea mai frumoasa perioada a anului, insa, este cea de la sfarsitul lui februarie si inceputul lui martie. O minte bolnava s-a gandit ca nimic nu ar face o mai mare bucurie salariatului obisnuit, care douasprezece luni pe an se chinuie sa produca texte de calitate pentru un salariu mizer (v-ati dat seama, desigur, ca nu era vorba despre mine cand am spus "texte de calitate") decat sa aiba placuta surpriza ca, tocmai atunci cand incepuse sa isi revina financiar dupa Craciun si Anul Nou, sa vina una dupa alta Valentine's Day,
1 Martie si 8 Martie. "Triunghiul mortii", cum ii spun specialistii (adica barbatii insurati, care nici macar nu au posibilitatea sa scape vreun an de aceasta perioada parasindu-si prietena pe 13 februarie si gasindu-si alta pe 9 martie), inseamna ca trebuie sa te bati prin supermarketuri cu alti nefericiti ca tine pe tot felul de obiecte in forma de inimioara (daca nu te grabesti, s-ar putea sa nu mai gasesti in magazine decat capace de veceu sau dibluri in forma de inima), sa investesti in acele accesorii pline de bun gust numite "martisoare" si, nu in ultimul rand, sa cauti un frumos cadou pentru 8 Martie (care sa nu fie nici martisor, nici inimioara, fiindca imediat dupa 1 martie acestea devin niste kitsch-uri ordinare).
Eu unul stiu ce le-as face inventatorilor acestor sarbatori daca i-as prinde. Nu, nu le-as trimite o inimoara-capcana, asa cum ati putea crede. Pur si simplu i-as obliga sa se insoare.

lyra
CITAT(bpaula @ 22-02-2007, 01:55 PM) *

lyra dati o parte din bani inainte sa fie gata autorizatiile de constructie?

te intreb pentru ca eu am facut asa, din necunostinta de cauza si am luat o teapa mare de tot, aproape 2 ani am tras din cauza ca m-a atras pretul si locatia si nu am asteptat acele autorizatii..

mult succes

nu. nu dam nimic inainte de autorizatii si nici nu ne-a cerut. a spus clar ca trebuie sa asteptam autorizatiile, apoi sa vedem planurile si daca ne convine, abia apoi dam avansul.

avem niste prieteni in aceeasi situatie. au dat avans, acum blocul e gata si primaria vrea sa-l demoleze pt ca nu au autorizatii. ohmy.gif . sunt disperati. si nu stiu ce o sa faca.
bpaula
noi am dat, n-am stiut ca n-au autorizatiile...intre timp au fost probleme ca locul figura ca spatiu verde si nu s-a mai construit nimic, 13 luni au trecut pana ne-am recuperat banii de avans si intre timp preturile la apartamente au crescut cu pana la 10.000 de euro...a fost o asteptare crunta pana ne-am luat banii inapoi, sute de telefoane si mii de nervi angry2.gif

multumesc lui Dumnezeu ca s-a rezolvat in final si acum suntem la casa (a se citi apartament) noastra smile.gif
michelle
Un polițist oprește un șofer care tocmai a săvârșit o infracțiune. Polițistul încheie un proces verbal, îi dă o amendă și niște punte, la care șoferul intreabă:
- Și cu astea ce fac?
- Păi ... mai străngi câteva din astea și îți iei o bicicletă

Vin parintii acasa, intra in camera copilului si vad iesind de sub perna un colt de revista. Curiosi, scot revista si vad cu stupoare ca e pentru sado-maso. Dupa un timp lung de gindire, tatal zice, incet: eu zic sa nu-l batem...

Un elefant și o furnică iși petrec o noapte întreagă în desfătările trupului. A doua zi, elefantul moare. Furnica: "Băi sa fie... o noapte de plăcere, și acum tre' să-mi petrec tot restul vieții săpând..."
ramonavlas
Salutare frumoaselor! Dimineata si seara stau f bine cu dieta. In schimb, asa, pe la amiaza imi vine sa imi bag picioru in ea. Toata ziua sunt prin bucatarie si sunt niste mirosuri pe aici.........
Acum la 15.30 am o masa de 40 persoane, evident ca vor manca, dar eu voi ramane in bar. Apoi trebuie sa ma duc sa fac aprovizionarea ca inca nu am apucat si uite asa se va face ora 18 si sper sa imi treaca foamea. Azi am mancat o omleta din oua cu putina sunca (pe uscat, adica fara ulei) si o salata mare de varza.
V-am pupat si...sunt cu ochii pe voi )).gif
Pisik
CITAT(ramonavlas @ 22-02-2007, 05:08 PM) *

Salutare frumoaselor! Dimineata si seara stau f bine cu dieta. In schimb, asa, pe la amiaza imi vine sa imi bag picioru in ea. Toata ziua sunt prin bucatarie si sunt niste mirosuri pe aici.........
Acum la 15.30 am o masa de 40 persoane, evident ca vor manca, dar eu voi ramane in bar. Apoi trebuie sa ma duc sa fac aprovizionarea ca inca nu am apucat si uite asa se va face ora 18 si sper sa imi treaca foamea. Azi am mancat o omleta din oua cu putina sunca (pe uscat, adica fara ulei) si o salata mare de varza.
V-am pupat si...sunt cu ochii pe voi )).gif

Ramona, bine ca mai scrii! Da-ne mai multe detalii despre dieta asta, e grea? Te auzeam ca e fara fructe, deci nu prea e pt mine...sunt totusi curioasa cum e
Spor!
Pupici
antonia05
Salutare!
Am trecut sa va salut si ma duc iar la invatzat si scris ca pe 5 martie termin scoala!!! cheer.gif Pupici!!
Pisik
CITAT(antonia05 @ 22-02-2007, 05:23 PM) *

Salutare!
Am trecut sa va salut si ma duc iar la invatzat si scris ca pe 5 martie termin scoala!!! cheer.gif Pupici!!

BAFTA!!!! cheer.gif
ramonavlas
Pisik, dieta pe care o tin eu se numeste South Beach. In mare, ai voie sa mananci carne slaba de pui, porc, vita, legume, oua, fistic (max 30 buc/zi) lactate degresate (fara iaurt) si cam atat. Daca vrei mai multe detalii, exact ce ai voie sa mananci, anunta-ma si scriu mai tarziu sau da un search pe google.
Intr-adevar nu am voie fructe deloc. Primele 2 zile a fost dezastru fara ele. Acum m-am mai obisnuit dar...nu e usor. Duminica mananc fructe la greu, si de luni o reiau. Acum sa vad sambata cand ma cantaresc cat am dat jos. Dar am dat ca simt bine de tot pe haine.
Antonia, bafta multa!
Pisik
CITAT(ramonavlas @ 22-02-2007, 05:30 PM) *

Pisik, dieta pe care o tin eu se numeste South Beach. In mare, ai voie sa mananci carne slaba de pui, porc, vita, legume, oua, fistic (max 30 buc/zi) lactate degresate (fara iaurt) si cam atat. Daca vrei mai multe detalii, exact ce ai voie sa mananci, anunta-ma si scriu mai tarziu sau da un search pe google.
Intr-adevar nu am voie fructe deloc. Primele 2 zile a fost dezastru fara ele. Acum m-am mai obisnuit dar...nu e usor. Duminica mananc fructe la greu, si de luni o reiau. Acum sa vad sambata cand ma cantaresc cat am dat jos. Dar am dat ca simt bine de tot pe haine.
Antonia, bafta multa!

Mercic, ma mai documentez si vad eu pe ce cale o apuc.
Cert e ca ceva trebuie sa schimb
michelle
Antonia, ce ai mai invatat nou? Bafta!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.