Neatza!
Week-end-ul asta am de gand sa ma satur de fructe si de paineturi (am papat covrigi azi dimineata si felii de grau cu dulceata) si de toate bunataturile ca sa ma apuc de SB. O pandesc pe Ramona sa ii mai cer sfaturi, la micul dejun jnu prea stiu ce sa pap in afara de oua...mai studiez eu
Am citit ca iaurtul este permis in prima faza mai nou, la fel si rosiile. Asta e un lucru bun, deci pot papa iaurt
Nu stiu, ma mai gandesc, dar cred ca e solutia cea mai buna acum pt mine, sa ma scuture si sa ma educe putin.
Sexy, bravo!!!! Eu ador limba spaniola, din pacate nu am mai exersat demult, candva am mers si la Insitutul cervantes si tot asa, aveam rezultate f bune la testul de inceput desi nu facusem 5 minute de spaniola in viata mea
Aseara am aflat ca cumnatii mei iubiti vor mai face un bebe, un baiat. Bravo lor, asta m-a ambitionat si mai tare sa ma tin de sot sa ne apucam de "formalitati" cat mai repede
A, apropos de cumnati, nu inteleg frate de ce mint de ingheata apele, asa au facut si la primul copil si acum. La primul copil au zis ca ea era pe pastile si ca o seara nu a luat si exact atunci "s-a prins" copilul, iar acum cica au aflat ieri si ea este in patru luni (!) Pai ce femeie care a mai nascut odata sta 4 luni fara sa stie ca e gravida? Si ca si prima data noi am aflat ultimii, intai au aflat prietenii lor, iar parintii sotului din Italia nu stiu nici acum....

Dar ma rog, acesti oameni nu mai mai suprind.....zic si eu asa, ca fapt divers
Hai va pupic si sa aveti o zi frumusica, pt ca e week-end!