Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Pisik
CITAT(himere2005 @ 23-02-2007, 01:39 PM) *

asa este pisik, nu mai simti nevoia, dar la nivelul intregului organism mi-e teama sa nu apara tulburari...nu degeaba piramida-i piramida si aici nu ma refer la slabit ci la sanatate

asa e, dar dupa cum spunea si Miha eu am nevoie de o dezintoxicare, de un soc, de 2 sapt; nu am de gand sa tin mai mult de 2 sapt prima faza si apoi sa introduc treptat painea, fructele, cerealele, pana ajung la piramida
Ella79
Neata fetelor!!

eu... cu ale mele.... Mi-am facut inventarul in sifonier. Am fix 8 tinute de birou, dar nici una costum intreg. sad.gif Nu mai am nici macar un singur costum (sacou + pantaloni/fusta) civilizat. Numai haine disparate, mai mult casual.
Pisik
CITAT(Ella79 @ 23-02-2007, 01:50 PM) *

Neata fetelor!!

eu... cu ale mele.... Mi-am facut inventarul in sifonier. Am fix 8 tinute de birou, dar nici una costum intreg. sad.gif Nu mai am nici macar un singur costum (sacou + pantaloni/fusta) civilizat. Numai haine disparate, mai mult casual.

Neatza! Stai super! Eu am 2 sacouri, unu maro si unu negru, o pereche de pantaloni negti care zbiara, o fusta maro (evident ca nu pereche cu sacoul) si una gri sad.gif
Si nu pot spune ca sunt mega office
ghemotoc
neata!
am o inrebare (sunt cam blonda blushing.gif ) Orez, orice fel nepreparat 1 lingura, 20g 1
Orez, orice fel fiert 1 lingura, 20g 0,5
cum punctez orezul, de fapt? inainte sa.l fierb sau dupa? (pt pilaf)
si ella si pisik voi stati bine... eu cred ca am o singura pereche de pantaloni si vreo 3 sacouri (toate mai sport) (cand lucram ma duceam doar in blugi si daca trebuia sa ma duc la tribunal sau pe la starea civila imi luam un sacou pt blugi biggrin.gif wink1.gif )
anca veselie
eu ma imbrac sport casual, am fuste, dar sunt din raiat, una ffff scurta de bulgi, una cu niste gauri, una cu buzunare, am un costum negru, dar cam sexi, fusta e scurta. am vreo 3 sacouri din raiat, care merg la fuste. din fericire pt mine nu trebuie sa ma imbrac office naughty.gif
michelle
Ella, nu cunosti vreo croitoreasa care ti-ar putea face exact cum vrei tu, si sa pice bine pe tine?
Ella79
Da mai fetelor, dar la mine la birou nu merge sa ma duc imbracata cu hainele cu care ma duc la cinematograf. doh.gif Si in oras pur si simplu nu-mi gasesc ceva ca lumea... sad.gif
himere2005
eu de acum am zis ca aproape tot ce-mi cumpar sa fie elegant ca si eu tot ca ghemotoc stau la tinuta si poate in cativa ani poate am noroc sa intru pe la vreo banca ceva lol.gif si trebuie sa-mi pregatesc tinuta din timp laugh.gif ...oricum, cred ca o sa optez de acum la servici pentru tinuta office, ca face impresie mai buna ca blugul asta e clar grin.gif
anca veselie
depinde de firma. la mine e mai lejer, mai trendy asa blum.gif
ghemotoc
deci stie cineva ce fac cu orezul asta? wacko.gif
Ella79
Eu undeva in sufletul meu tot mai sper ca o sa slabesc. Si parca nu am nici o tragere de inima sa imi cumpar haine pentru gabaritul pe care il am. sad.gif Nu stau nici bine pe mine si ma deprima cand vad etichete cu masura 44, 46, 48.... Din cauza sunta sunt si asa depresiva probabil.... Nici n-am haine dar nici nu-mi vine sa-mi cumpar.
Eu am in sifonier doua categorii de haine: haine de grasa si haine de slaba. Anul trecut prin martie mi-am cumparat o gramada de haine frumoase. Dar alea tipa pe mine acum si sunt "hainele de slaba". Momentan ma imbrac cu putinele haine care ma mai incap. Sau decent pe mine, nu ma fac de ris ca imi ies suncile pe afara, dar sunt mai mult casual decat de birou.

himere2005
ella, daca nu merge f. bine cu dieta ce zici de acupunctura? dry.gif sau alte metode cum ar fi electrostimularea sau alte metode de slabit...esti dispusa sa incerci?
anca veselie
CITAT(ghemotoc @ 23-02-2007, 12:20 PM) *

deci stie cineva ce fac cu orezul asta? wacko.gif

eu zic sa-l punctezi fiert
ghemotoc
mersi anca
si apropo de electrostimulare... a functionat la cineva? eu am inteles ca e doar o doar de fitze pentru ca, de fapt, muschii nu fac decat sa se incordeze putin (dar nu ca la miscare, la efort), si mai si costa o groaza
Pisik
CITAT(Ella79 @ 23-02-2007, 02:21 PM) *

Eu undeva in sufletul meu tot mai sper ca o sa slabesc. Si parca nu am nici o tragere de inima sa imi cumpar haine pentru gabaritul pe care il am. sad.gif Nu stau nici bine pe mine si ma deprima cand vad etichete cu masura 44, 46, 48.... Din cauza sunta sunt si asa depresiva probabil.... Nici n-am haine dar nici nu-mi vine sa-mi cumpar.
Eu am in sifonier doua categorii de haine: haine de grasa si haine de slaba. Anul trecut prin martie mi-am cumparat o gramada de haine frumoase. Dar alea tipa pe mine acum si sunt "hainele de slaba". Momentan ma imbrac cu putinele haine care ma mai incap. Sau decent pe mine, nu ma fac de ris ca imi ies suncile pe afara, dar sunt mai mult casual decat de birou.

exact ceea ce simt eu; te inteleg perfect!
antonia05
Salutare fetele!!

Am citit si eu despre dieta asta South Beach si sutn tare nedumerita.pe unele seituri scrie ca poti manca iaurt si sa bei cafea cu lapte degresat iar in altele nu.

http://www.eva.ro/dietafitness/articol235.html

http://www.eva.ro/dietafitness/articol239.html

Ce sa mai credem si de la cine??? Iata in linkurile astea 2 ce am citit eu si e putin diferit de alte linkuri.Si ai voie si branza cu continut redus de grasimi.
anca veselie
eu am facut electrostimulare si functioneaza, mai ales daca tii si dieta. dar oricum trebuie sa ai grija ce faci DUPA blum.gif eu prefer tae bo, e mai ieftin

antonia, eu am citit cartea si acolo zice ca nu ai voie iaurt, lactate. eu zic ca un strop de lapte degresat in cafea nu e mare lucru, dar iaurtul e mai maricel
antonia05
CITAT(anca veselie @ 23-02-2007, 02:31 PM) *

eu am facut electrostimulare si functioneaza, mai ales daca tii si dieta. dar oricum trebuie sa ai grija ce faci DUPA blum.gif eu prefer tae bo, e mai ieftin

antonia, eu am citit cartea si acolo zice ca nu ai voie iaurt, lactate. eu zic ca un strop de lapte degresat in cafea nu e mare lucru, dar iaurtul e mai maricel

Cred ca trebuie sa mi cumpar si eu cartea.Ai vazut ca in site rile postate de mine scrie cu totul altceva dry.gif .cartea e cea mai buna.

Iar referitor la electrostimulare ai dreptate.E destul de costisitor si mai buna si mai ieftina e miscarea. )).gif hug.gif give_rose.gif Iar mie personal electrostimularea nu mi place deloc ca senzatie, chiar daca se spune ca 10 minute face cat 6 ore de antrenament. pupic.gif
Pisik
Antonia, se pare ca in varianta imbunatatita avem voie iaurt
anca veselie
unde ai citit?
antonia05
CITAT(Pisik @ 23-02-2007, 02:38 PM) *

Asta e un lucru bun.Daca nu fructe, macar lactate fie ele si reduse in grasimi.Eu oricum beau lapte de 0,1%fett. floare.gif hug.gif Iar iaurt nu ma ating, dar putin lapte macar asa....in cafea de 2 ori pe zi. )).gif

Mi a placut faza cu branza si cacaua si indulcita. )).gif cheer.gif

CITAT(anca veselie @ 23-02-2007, 02:40 PM) *

unde ai citit?

In linkurile postate de mine scrie de asta cu iaurtul si branza degresata.

CITAT(antonia05 @ 23-02-2007, 02:43 PM) *

CITAT(Pisik @ 23-02-2007, 02:38 PM) *

Asta e un lucru bun.Daca nu fructe, macar lactate fie ele si reduse in grasimi.Eu oricum beau lapte de 0,1%fett. floare.gif hug.gif Iar iaurt nu ma ating, dar putin lapte macar asa....in cafea de 2 ori pe zi. )).gif

Mi a placut faza cu branza si cacaua si indulcita. )).gif cheer.gif

CITAT(anca veselie @ 23-02-2007, 02:40 PM) *

unde ai citit?

In linkurile postate de mine scrie de asta cu iaurtul si branza degresata.

http://www.eva.ro/dietafitness/articol235.html

http://www.eva.ro/dietafitness/articol239.html

Cealalalta propunere foloseste din plin urda dulce, saraca in grasimi. Aceasta poate fi folosita ca baza pentru o serie de deserturi delicioase, acceptate. Reteta pe care v-o propun aminteste de delicatesa italiana numita tiramisu - o combinatie cu branza, ciocolata si cafea. Insa dumneavoastra veti lua o jumatate de cana de urda, veti adauga cateva lingurite de cacao, cateva migdale tocate si un pachetel de inlocuitor de zahar. Combinatia are un gust extraordinar si va garantez ca dupa ce terminati de mancat va veti simti ca dupa un desert "adevarat".
himere2005
pana la urma incepeti cateva dieta south beach de luni? spor la treaba si ambitie nu in ultimul rand floare.gif
michelle
Spor la detoxifiat, fetelor! cheer.gif

Nusa, cu ce te-ai de-constipat atunci cand ai avut probleme? Parca cu prune uscate?
anca veselie
da, am citit ca la incurajeaza. parerea mea este ca in faza 1 nu se mananca iaurt, chiar si degresat. dupa cum am spus, am citit cartea, sunt niste exemple de meniu pentru cele 2 sapt unde nu apare deloc iaurtul, iar la alimente nepermise scrie: in faza 1 se vor evita toate lactatele. dar fiecare face cum vrea!

da, himere, eu cred ca da.
nusarich
CITAT(michelle @ 23-02-2007, 03:04 PM) *

Spor la detoxifiat, fetelor! cheer.gif

Nusa, cu ce te-ai de-constipat atunci cand ai avut probleme? Parca cu prune uscate?

miha, da, cu prune uscate (nu din cele afumate). ce sa zic, am mancat prune uscate si seara si dimineata si desi nu si-au facut efectul imediat (a durat cateva ore- pana pe la 12 sa zic, noroc ca eram la serviciu si nu pe drum) pana la urma s-a rezolvat. dar poti sa bei si un pic de cafea rece si dulce dimineata pe stomacul gol.

fetelor care vreti sa tineti dieta SB, am citit si eu pe culinar ce ziceau cei de acolo. sa fiti atente, ca din cauza modului in care au scris unele alimente, rezulta altceva, de ex. ziceau ca in faza 1 alimente interzice sunt printre altele:
cartofi albi
rosii (maxim 1 pe zi)
cartofi dulci"
eu cred ca aici sunt interzisi cartofii albi, rosii (maxim 1 pe zi) si cartofii dulci. adica soiurile de cartofi. stiu ca acolo era o dezbatere ca era o salata de rosii si cineva zicea ca nu e voie decat o rosie pe zi maxim. deci, cititi cu atentie, ca sunt interpretari... ma gandesc ca poate va ajuta cu ceva si va da voie sa mancati mai multe...
Pisik
Pana la urma am observat si eu din ce am citit ca sunt si variante mai permisive, adica cu iaurt si lapte 0% si cu rosii. In unele mai dure se zice ca si mazarea e interzisa, dar eu zic ca atata vreme cat eliminam dulciurile, paineturile, fainoasele de orice fel e suficient; acuma fructe nu, aia nu, de undeva trebuie sa iei ce ai nevoie, ca pe urma o dam in atkins si ala chiar ca mi se pare super nociv
Asa ca eu voi manca: rosii (in salata la pranz si goale dimineata), iaurt prodlacta (ca gustare sau la pranz cu indulcitor pe post de desert) si poate si lapte, la fel ca iaurtul. Si sincer nu cred ca din cauza asta nu voi slabi; daca e sa nu slabesc nu slabesc din alte motive, nu ca mananc un iaurt cu 14 calorii....parerea mea blum.gif
A, si in zilele de post voi manca soia
eu sunt nelamurita cu uleiul de floare, e voie sau nu? ma gandesc la fasole batuta, sal de vinete, etc.
nusarich
pisik, mie mi se pare ca in faza 1 nu ai voie unei de floarea-soarelui, numai din cel de masline. parerea mea, din cat am citit eu.
anca veselie
doar ulei de masline.

eu nu voi manca iaurt si voi manca doar 1 rosie/ zi. blum.gif asa am inteles dieta asta. sper sa si reusesc!
Pisik
CITAT(anca veselie @ 23-02-2007, 04:09 PM) *

doar ulei de masline.

eu nu voi manca iaurt si voi manca doar 1 rosie/ zi. blum.gif asa am inteles dieta asta. sper sa si reusesc!

cu rosiile chiar am inteles ca nu mai e asa pe bune
poate ne lamureste ramona ca ea e experta wink1.gif
nusarich
fetele, am gasit informatii mai multe pe google aici

sunt incluse in faza 1 rosiile (1 intreaga - presupun ca una normala sau 10 cherry la masa ), sunt exclusi cartofii.
Pisik
ia uite ce am gasit la link-ul dat de nusa

DAIRY
Low-fat (1 percent) or fat-free milk or soy milk
Plain or sugar-free low-fat or fat-free yogurt
Fat-free half & half

asa ca avem voie si iaurt si laptic cheer.gif sau oricum daca nu e mega recomandat nici f rau nu face
anca veselie
nusa, merci, mi s-a parut f folositor!

in legatura cu iaurtul:

DAIRY
1/2 cup of plain fat-free yogurt (once per day max.)
Fat Free 1/2 & 1/2, Nonfat milk, 1% milk, Soy milk allowed with coffee. Otherwise avoid all other dairy products (unless listed under protein choices or sweet treats). Limit to < 2 TBS per cup of coffee. Otherwise, avoid all milk products in Phase 1, including:
Yogurt, cup-style and frozen
Ice cream
Milk, low-fat, fat-free, whole
Milk, soy

eu inteleg de aici ca e voie 1/2 de cana, deci cam 100g?
lilianab
Buna fetele!!!Hop si eu de la munca! salut.gif
Cine imi spune si mie cum se puncteaza pate-ul de post...daca se poate ,inainte sa cad jos de foame.ca m-am hotarat sa tin si eu miercuri si vinerile,si nu scrie nimic pe ambalaj,ca sa calculez....

CITAT(himere2005 @ 23-02-2007, 09:59 AM) *

super povestea ta liliana, sunt sigura ca esti o fire sensibila, de abia astept sa ne vedem, ce zici?

Multumesc himere.Cu cea mai mare placere.De acum sesiune e terminata,asa ca oricand doreste caprioara(we asta de exemplu sunt libera),ne putem intalni. pupic.gif
Pisik
CITAT(anca veselie @ 23-02-2007, 04:41 PM) *

nusa, merci, mi s-a parut f folositor!

in legatura cu iaurtul:

DAIRY
1/2 cup of plain fat-free yogurt (once per day max.)
Fat Free 1/2 & 1/2, Nonfat milk, 1% milk, Soy milk allowed with coffee. Otherwise avoid all other dairy products (unless listed under protein choices or sweet treats). Limit to < 2 TBS per cup of coffee. Otherwise, avoid all milk products in Phase 1, including:
Yogurt, cup-style and frozen
Ice cream
Milk, low-fat, fat-free, whole
Milk, soy

eu inteleg de aici ca e voie 1/2 de cana, deci cam 100g?

da, la alimente permise scriu ce am copiat eu aici iar mai jos la cele interzise sau de evitat scriu ce ai spus tu
Eu am inteles ca iaurtul nu este interzis, ca este preferabil sa nu mananci f mult.
Erau nisa niste fete pe forumul celalat care beau si 500 ml lapte si tot atat iaurt care totusi slabeau dry.gif
anca veselie
doh.gif nu mai stiu ce sa mai zic mai pisik
eu zic sa ne orientam pe parcurs.
eu oricum nu prea consum iaurt simplu, mie-mi place cu fructe naughty.gif daca tu esti fun iaurt, poti sa incerci cu 0.1% grasime!
Pisik
CITAT(anca veselie @ 23-02-2007, 04:47 PM) *

doh.gif nu mai stiu ce sa mai zic mai pisik
eu zic sa ne orientam pe parcurs.
eu oricum nu prea consum iaurt simplu, mie-mi place cu fructe naughty.gif daca tu esti fun iaurt, poti sa incerci cu 0.1% grasime!

a, iaurtul cu fructe e febletea mea. in partea a 2-a putem baga iaurt cu fructe fara zahar, adica ala de la Jogobella light care e cu indulcitor wink1.gif
_noni_
uitati-va la chestia asta! pe mine m-a pus pe ganduri...n-ar trebui sa ma consumam tot felul de tampenii! devil.gif

incerc sa gasesc altceva, ca nu e ceea ce voiam eu sa va arat....
himere2005
nu merge linkul noni
anca veselie
am descoperit de curand capsunile inghetate, pe care-mi place sa le amestec cu iaurt ulcica de la brenac, cu 0.1%, indulcitor si poate putina branza de vaci degresata si iese o bunatate!!!! si sigur mai sanatos decat jogobella. dar imi place si jogobella )).gif
ALICE
CITAT(_noni_ @ 23-02-2007, 05:01 PM) *

uitati-va la chestia asta! pe mine m-a pus pe ganduri...n-ar trebui sa ma consumam tot felul de tampenii! devil.gif

incerc sa gasesc altceva, ca nu e ceea ce voiam eu sa va arat....

Da,am vazut-o.Mi-a trecut de atunci pofta de Cola
Pisik
Da, si eu stiam faza...f ciudat
_noni_
chetia e ca eu am primit un powerpoint despre un copil care a murit dupa ce a consumat mentos si coca coloa, pentru ca pur si simplu i-a explodat stomacul...

din pacate nu pot sa atasez fisierul...

am mai gasit aici niste filmutetze...
}{
Pisik
CITAT(_noni_ @ 23-02-2007, 05:11 PM) *

chetia e ca eu am primit un powerpoint despre un copil care a murit dupa ce a consumat menthos si coca coloa, pentru ca pur si simplu i-a explodat stomacul...

din pacate nu pot sa atasez fisierul...

}{

exact ala il stiu si eu; a mancat un mentos si imediat a baut cola si apoi a murit iar diagnosticul a fost ceva implozie interna, se pare ca cele 2 contin substante care impreuna provoaca aceasta reactie. Doamne fereste!
himere2005
si ce program aveti in we dragutele?
anca veselie
eu azi merg la coafor. in rest... nu stiu ce o sa fac... prietenul meu nu a zis nimic pana acum.
michelle
Eu leneveala, citit, filme.. poate tuns, shopping, depinde..
himere2005
vroiam sa va intreb cam la ce interval de timp apar noi episoade de downloadat din prison break, caci cel mai probabil in we asta vom fi la curent cu cele vechi...
_noni_
CITAT(himere2005 @ 23-02-2007, 03:52 PM) *

vroiam sa va intreb cam la ce interval de timp apar noi episoade de downloadat din prison break, caci cel mai probabil in we asta vom fi la curent cu cele vechi...

din seria noua e unul pe saptamana
_noni_
Cate kilograme ai avea daca ai trai pe alta planeta si daca pe Pamant cantaresti 42 de kg. lol.gif lol.gif
SOARE 117,18 kg
MERCUR 16 kg
VENUS 38 kg
PAMANT 42 kg
MARTE 16 kg
JUPITER 106,68 kg
SATURN 45,36 kg
URANUS 38,22 kg
NEPTUN 50 kg
PLUTO 2,52 kg
LUNA 7 kg
ALICE
CITAT(himere2005 @ 23-02-2007, 05:33 PM) *

si ce program aveti in we dragutele?

Eu merg la Cluj.In plimbare.Pe la neamuri
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.