Neatza fetele!
Himere, Liliana, ma bucur mult ca v-ati intalnit, sunteti f dragute amandoua si se vede ca v-ati simtit super!
Eu am zacut tot week-end-ul, ma simt ca batuta, sunt f ametita, cu dureri de cap, nu mi-a trecut inca raceala, din contra, se tot agraveaza desi m-am ingrijit....
Ieri am primit vestea ca a murit unchiul sotului, cel de care va spuneam, sotul a fost si este f afectat (el ascunde, dar eu il simt), maine imi iau liber cred, sa mergem la inmormantare....
Incerc sa ma apuc astazi de SB, dar si cu raceala asta, cel mai greu imi e fara fructe....maine iarasi la inmormantare (de fapt la pomana de dupa) nu stiu cum o sa fac, vedem, momentan eu ma apuc si vad ce pot face pe parcurs.
O sa scriu ce pap, in caz ca mai sunt si alte fete care vor sa tina. A, si daca Ramona a slabit asa bine in 11 zile, inseamna ca nu e obligatoriu sa il tin 14 zile daca nu pot, important este sa ma dezintoxic un pic...
Dimineata am papat 2 oua fierte cu 2 felii de sunca curcan si 2 bucati de ardei rosu
La pranz am friptura de vaca cu salata (salata verde, castravete, rosie, ulei masline)
Drept gustari am: o bucatica mica de mozarella light si vreo 15-20 buc de fistic (maximum am voie 30 buc)
Diseara nu stiu, ca margem la priveghi, incerc sa pap acasa ori inainte ori dupa niste legume si cred ca perle de branza, vad eu...
Pupici, zi frumoasa!