Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
nu vrea cineva sa stea cateva ore cu un copil dragalas grin.gif cateva ore saptamana viitoare sa va fac surpriza? )).gif
Pisik
noi maine merhem la cumnati, seara cred ca o sa vedem un film la noi ceva, iar duminica tot asa lejerut, ceva curatenie, nimic special
lyra
buna fetelor. am avut o zi oribila. oribila de tot. caruta cu dobitoci s-a rasturnat la Cluj azi si eu m-am intalnit cu toti. doh.gif doh.gif doh.gif

doamne fereste. e greu cu oamenii. cireasa de pe tort a fost la posta cand un nene, saracu a intrat in fata mea la rand. atunci am rabufnit. blushing.gif dup-aia mi-a parut rau. in fine.

meniul de azi:

omleta albus 0,5
paine prajita-70 gr 2
salata boeuf 3
supa pui 3
ananas 1
macrou in suc propriu 2,5
salata verde 0
paine prajita-35 gr 1
lapte-1,5-250 2
cereale-32 gr 2
fructe 0

in week-end planuri marete de tot. doh.gif
babu vrea sa ma ia cu el la servici maine si duminica mergem la parintii lui in vizita. am o perioada tare stresanta. wacko.gif
maine vreau sa-mi fac niste racituri din piept de pui. stiti cumva cat sau daca se puncteaza gelatina?
lilianab
CITAT(_noni_ @ 23-02-2007, 04:10 PM) *

Cate kilograme ai avea daca ai trai pe alta planeta si daca pe Pamant cantaresti 42 de kg. lol.gif lol.gif
SOARE 117,18 kg
MERCUR 16 kg
VENUS 38 kg
PAMANT 42 kg
MARTE 16 kg
JUPITER 106,68 kg
SATURN 45,36 kg
URANUS 38,22 kg
NEPTUN 50 kg
PLUTO 2,52 kg
LUNA 7 kg

Se spune ca zodia Fecioarei este guvernata de planeta Mercur...Eh:acolo este taraaaaa meaaaa!!!acolo vreau eu sa traieeeesc!!!" tease.gif (parca asa era un cantec lol.gif ).Pai acolo,eu cu 100 mea as fi numai buna...buna tare!!! grin.gif ...mama-bunului!O Kate Moss a planetei yahoo.gif yahoo.gif .Ia,de azi ,va rog sa imi spuneti "fotomodelul de pe Mercur" lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(himere2005 @ 23-02-2007, 04:20 PM) *

nu vrea cineva sa stea cateva ore cu un copil dragalas grin.gif cateva ore saptamana viitoare sa va fac surpriza? )).gif

Dar copilul dragalas ce zice?! grin.gif ..vrea sa stea cu o tanti cam zuza?! blum.gif
ramonavlas
Salutare!
M-am cantarit azi ca nu am mai avut rabdare. Cantarul arata cu 3 kg mai putin, dar oricum in dieta asta scrie ca mai mult se vede la cm decat la kg. Si bleaga de mine am uitat sa ma masor, dar se vede f bine pe haine. Azi am intrerupt ca muream dupa un fruct si fulgi cu lapte.
De luni ma apuc de dieta aia a mea in care ai voie iaurt degresat, carne slaba, oua, graham, fructe si legume.

Am vazut ca v-a prins si pe voi (Pisik, Antonia, Anca) febra dietei SB. Eu nu am consumat deloc iaurt, ca am vazut ca s-a discutat. In schimb am mancat branza de vaci degresata si perle de branza in smantana. Uleiul de masline se poate folosi, cel de floarea soarelui, nu. Mazarea nu e recomandata in prima parte a dietei.
Eu nu eram deloc mancatoare de oua, acum insa, am avut zile in care mancam si 4 oua (omleta), noroc ca nu a simtit ficatul.....
lilianab
Azi a fost ziua de cantar,dar am sarit-o fiindca au venit rusii(prima zi) asa ca nu am vrut sa sufar deceptii grin.gif ...ma cantaresc luni,cand ma si masor,ca luni e zi de masurat....oricum vestea buna e ca la sfarsitul lui ianuarie mi-am luat blugi si erau marimea 54,iar ieri mi-am luat 2 fuste ,ambele marimea 52 cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ina_ceva
Buna! give_rose.gif

Remember me? grin.gif
Am fost o saptaman acasa, la ai mei; stat aproape numai in pat, cu ochii la tv doh.gif ;

Voi sta alaturi de voi sa va incurajez blum.gif , ca de numarat... cred ca voi intra la mentinere; ma multumesc cu 3 kg mai mult decat doream acum ceva timp.

Care dintre voi sarbatoreste maine de Dragobete? Sunt curioasa daca ziua de maine inseamna mai mult pentru voi decat cea de 14 februarie wink1.gif
May
Neatza smile.gif

In sfarsit s-a terminat saptamana asta oribila dry.gif

himere, daca e vb de Bia, atun ci vin eu. Pazea ca acum ma teleportez dar sper ca nu se da cu capul de usi lol.gif hug.gif

liliana a mea e guvernata de soare.... deci raman pe pamant )).gif

Noi vrem sa lenevim la greu WE asta ca asa ne-am cam saturat de tot si de toate, azi poate ceva cumparaturi.

Va pupic.gif si spor la dieta
himere2005
eu merg in we la cumparaturi si sa vedem daca se poate mi-as dori o intalnire cu liliana duminica dupa-amiaza wink1.gif
_noni_
fetelor, avem un hobby nou pentru saptamana aceasta: COLECTIILE!!!

Daca aveti timp si chef poate scrieti despre colectiile voastre. de exemplu stiu ca Eu. avea o coectie interesanta de ceasuri despre care poate ne va spune si nou cate ceva. smile.gif

}{
lilianab
CITAT(himere2005 @ 23-02-2007, 07:01 PM) *

eu merg in we la cumparaturi si sa vedem daca se poate mi-as dori o intalnire cu liliana duminica dupa-amiaza wink1.gif

PAi Liliana crede ca se poate,de ce nu?! grin.gif ...numai spune-mi cum si unde,sau cum luam legatura.scrie-mi pm hug.gif
Ella79
Am aterizat si eu din Plaza. Mi-am cumparat doar o camasa de la Zara (1,3 mil doh.gif), niste margele si cosmetice (farduri de ochi, un gloss si un rimel). Altceva nu mi-am gasit, din pacate. sad.gif In schimb mi-am comandat 2 perechi de pantofi. )).gif Eu imi fac incaltamintea pe comanda pentru ca am piciorul mic (port 35 - 25,5) si lat. Mi-am comandat o pereche de pantofi negri, cu toc foarte inalt (9 cm) si gros si o pereche din piele intoarsa maro.

Miha, nu am croitoreasa, desi mi-as dori sa gasesc una buna. Din pacate insa, oricat ar fi de buna, sacourile nu ies ca cele de fabrica. Insa chiar imi caut o croitoreasa buna pentru rochii de vara, fuste si chiar camasi.

Himere, eu am incercat cam toate tratamentele pentru slabit (electrostimulare, termocuverta, grenaj limfatic, masaj), dar toate mi s-au parut frectie la picior de lemn. Acupunctura nu am incercat pentri ca nu prea cred in ea. Daca ar fi asa de usor sa slabesti (cu acupunctura sau alte chestii), atunci toata lumea ar fi slaba. Ori nu e asa.

irinaforeign
Nu v-am mai scris frumoasele mele ca am avut niste sapatmani SUPERagitate. No si cu regimul am lasat-o mai moale ca asa era de frig si eu asa de nervoasa de numa.....dar ma apuc iara de luni!
Ce sa zic una peste alta mi-e un dor de mor de acasa (adica Romania sau ma rog locurile unde ma simt eu acasa...).
Tinem legatura, pupici!
himere2005
liliana, te sun maine pe celular ca sa putem sta de vorba in liniste....sa-mi trimiti PM ca te sun. eu o sa-ti scriu propunerea mea in PM maine wink1.gif
o seara placuta pupic.gif
Pisik
CITAT(ramonavlas @ 23-02-2007, 07:29 PM) *

Salutare!
M-am cantarit azi ca nu am mai avut rabdare. Cantarul arata cu 3 kg mai putin, dar oricum in dieta asta scrie ca mai mult se vede la cm decat la kg. Si bleaga de mine am uitat sa ma masor, dar se vede f bine pe haine. Azi am intrerupt ca muream dupa un fruct si fulgi cu lapte.
De luni ma apuc de dieta aia a mea in care ai voie iaurt degresat, carne slaba, oua, graham, fructe si legume.

Am vazut ca v-a prins si pe voi (Pisik, Antonia, Anca) febra dietei SB. Eu nu am consumat deloc iaurt, ca am vazut ca s-a discutat. In schimb am mancat branza de vaci degresata si perle de branza in smantana. Uleiul de masline se poate folosi, cel de floarea soarelui, nu. Mazarea nu e recomandata in prima parte a dietei.
Eu nu eram deloc mancatoare de oua, acum insa, am avut zile in care mancam si 4 oua (omleta), noroc ca nu a simtit ficatul.....

Ramo, ai tinut 14 zile? Eu nici nu ma masor, nici nu ma cantaresc, sa nu ma deprim, macar sa o pot tine si sa se vada la haine
lilianab
CITAT(Ella79 @ 23-02-2007, 07:37 PM) *

Himere, eu am incercat cam toate tratamentele pentru slabit (electrostimulare, termocuverta, grenaj limfatic, masaj), dar toate mi s-au parut frectie la picior de lemn. Acupunctura nu am incercat pentri ca nu prea cred in ea. Daca ar fi asa de usor sa slabesti (cu acupunctura sau alte chestii), atunci toata lumea ar fi slaba. Ori nu e asa.

Ella sora mea a ramas cu 100 de kg dupa nastere si o tensiune periculos de mare.singura solutie era slabitul cat mai rapid.Asa ca a ales acupunctura.A facut 1 luna zi de zi,cate 2 sedinte.Spunea ca nu mai sunt garduri sa se tina cand merge la acupunctura,asa slabita,vlaguita, se simtea.A slabit dar total neuniform:i-a mai ramas burta si spatele era mai plinut,in schimb la picioare daca mai facea,ramanea cu doua sfori si fundul,ce sa mai spun...versiunea feminina a lui Johnny Bravo,de la desene animate. doh.gif ....a slabit vreo 20 kg...a luat o pauza...a mai reluat vreo 2 saptamani,dupa vreo luna si a ajuns la 75-77kg....insa dupa acupunctura te ingrasi la loc cat bati din palme daca nu pastrezi acelasi regim ,extrem de restrictiv.Spre ex,ea manca intr-o zi 400g iaurt prodlacta 0,1%,cam 300g piept pasare fiert sau fript...si 1 l de apa.toate pana in ora 18...iar daca bei cafea,se scade din cota de apa...deci...logic ca acum,in Spania fiind,unde "la vida es buena" naughty.gif a ajuns pe la 80 si trimite s.o.s-uri disperate dupa vreo reteta de slabit-minune,care sa o faca sa se mentina
lilianab
iata si meniul de azi...ca am reusit sa ma mentin in puncte...saptamana asta am calcat stramb din 2 in 2 zile...o fi fost de la rusi?dar m-am recunoscut in toate simptomele descrise de voi:pofta de mai mult dulce si pofta de mancare)
Mic dejun:(8,5p)
-graham 80g=3p
-pate post 80g=4(am punctat bine?nu am gasit nicaieri si am ales punctajul salamului de soia)
-margarina 2 lgt=1p
-gem 2lgt=0,5p
Gustare:(2p
-brezel 40g=2p
-para,portocala=0p
Pranz:(7p)
-salata(rosie,capia,castravete,
ceapa,salata,10 masline)=1p
-ulei 2 lgt=2p
-sos mexican 3lg=2p(m-am uitat in lista si am ales cea mai mare val la dressing,avand in vedere ca nu contine grasimi sau smantana)
-graham 40g=2p
Cina:(4p)
-orez fiert 4 lg=2p
-ghiveci de legume=2p/portia

Total=21,5p
Monic
neatza cheer.gif
azi eu fac cafea.gif cafeaua blum.gif si va astept, veniti repede pana nu se raceste cheer.gif
Eu azi ma duc la un curs, de aceea sunt asa matinala
voi ce gatiti azi fetelor? ca parca mi-ar prinde bine cateva idei unsure.gif
lilianab
Neatza la fete!am adus si eu cafeaua langa mine.Apoi am in plan sa merg la cumparaturi(Kauffland),curatenie si sa gatesc ceva.Ma gandeam la niste legume(mexicane,italiene,ce oi gasi)cu piept de pasare .
Eu.

'neatza

am intrat si eu rapid sa va salut si sa va urez un w-end cat mai placut.
noi ne-am propus pentru astazi sa iesim sa vizitam putin comunele din sudul bucurestiului unde am vazut ca apartamentele sunt muuuuult mai ieftine. daca ne convine ce vedem, poate ne mutam initial in chirie pe acolo iar la anul, cine stie, facem un credit imobiliar naughty.gif

CITAT(_noni_ @ 23-02-2007, 09:22 PM) *

fetelor, avem un hobby nou pentru saptamana aceasta: COLECTIILE!!!

Daca aveti timp si chef poate scrieti despre colectiile voastre. de exemplu stiu ca Eu. avea o coectie interesanta de ceasuri despre care poate ne va spune si nou cate ceva. smile.gif

)).gif da, eu sunt cea cu ceasurile, sunt pasiunea mea. din pacate nu am apucat sa imi intregesc colectia respectiva, am doar vreo 38 de bucati din 64, fiindca am plecat din Franta, iar ei nu trimiteau colectiile in afara tarii sad.gif
aici sunt vreo 2-3 poze cu cesuletele mele, in albumul Xmas 2006 wink1.gif
http://crengu.myphotoalbum.com/albums.php

pupici
himere2005
neata, am vorbit acum cu liliana la telefon si ne vedem maine la 16.30. de abia astept cheer.gif cheer.gif intalnire la galati ...facem si poze wink1.gif blum.gif sa ne credeti pe cuvant
lyra
buna dimineata yahoo.gif

ce fac fetele?

eu azi planuiesc sa ma odihnesc, poate sa vad un film cu babu ca nu mai merge la servici. yahoo.gif
poate mai tarziu o plimbare sau o iesire in oras. naughty.gif
himere2005
eu, mi-a placut tare mult colectia ta de ceasuri...cred ca a costat o avere doh.gif ...
eu azi merg la cumparaturi la kaufland diseara, eventual un film, dupa ce se culca bia probabil fursecuri blum.gif
lilianab
Fetele! unsure.gif ...suntem cam putine pe aici momentan,dar poate cineva sa imi spuna care e diferenta intre piept de pasare asa cum e el si piept de pasare afumat(fara pielita)?si cum il punctez pe cel afumat?ca pe cel natural(2p/100g pregatit),sau ca pe sunca slaba(0,5p/20g)?
Apropo:ati vazut ca m-am facut pestisor(nu conteaza ca sunt ditamai balena grin.gif ) si ca am schimbat tikerul cu cantitatea ce trebuie redusa in loc de greutate in sine...da mai bine pe ecran si la moral,iar daca vreodata mamarutul va intra ,intamplator pe aici ,sa nu sa sparie tease.gif ...stie el ce tine in brate,dar de ce sa il panicam?! blum.gif
ramonavlas
Neata.
Pisik, am tinut pana alaltaieri inclusiv, adica 11 zile, dar WE trecut am mai avut ceva abateri......
Ma duc si eu sa ma apuc de curatenie ca azi sunt de servici si la ora 16 am o masa importanta, deci va trebui sa fiu acolo.
V-am pupat si va doresc WE placut.
himere2005
liliana, eu cred ca mai degraba ca pe sunca slaba
lilianab
CITAT(himere2005 @ 24-02-2007, 11:48 AM) *

liliana, eu cred ca mai degraba ca pe sunca slaba

multumesc! hug.gif ..ai PM
himere2005
ti-am raspuns liliana, ramane aceeasi ora, in fata la trandafirul...daca apar modificari ne contactam din timp telefonic wink1.gif
ina_ceva
Neatza!

Himere, liliana, distractie placuta la galati; sa nu uitati sa veniti cu poze! wink1.gif
lilianab
Buna fetele!!!
Mama-mama ce ger e afara!!! doh.gif ...dar plec la intalnirea cu Himere acum cheer.gif cheer.gif cheer.gif
nusarich
bine v-am regasit! ieri si azi n-am intrat deloc (de fapt de vinei seara), ca au astia probleme cu netul si mai mult ma enervam.

ieri eu am gatit o ciorbita de legume si niste mancarica de cartofi cu masline la cuptor. tare bune toate. bag sama ca nu mai am asa marepofta de carnite si alte produse cu carnita. poate dupa postul asta ma las complet, ca as fi tare fericita.

gigelu, pe unde v-ati plimbat dupa casuta?
michelle
Salutare cheer.gif
Am lenevit ieri si azi, m-am uitat la tv, terminat de citit cartea, fost la targul de nunti, mancat mult.. asa ca de luni, la treaba!

Himere, Liliana, asteptam poze wink1.gif
Nusa, cum ai facut mancarea cu masline? Suna bine
Ina, inseamna ca ai revenit din vacanta cu forte proaspete )).gif
Ramo, las ca nu e bine nici chiar asa multe zile consecutive cu restrictie. Intra organismul in soc si va intra la platou. Mai bine alternezi.

Seara placuta tuturor pupic.gif
nusarich
miha, am facut-o ca pe o tocanita normala de cartofi, adica am pus in cratita cartofi, o ceapa, doua linguri de pasta de rosii (gen pulpa de rosii), ceva maggi, un pic de ulei si o foaie de dafin. am pus la cuptor si cand a inceput sa fiarba am pus si maslinele (eu am avut masline din cele mamouth light) si am lasat sa fiarba pana a scazut cat am considerat eu. bine, eu am mai pus apa, am mai lasat sa fiarba si tot asa. a iesit foarte buna. si cum nu prea am mancat masline, e si ieftina la puncte.
himere2005
buna seara
nu cred ca am timp sa postez pozele, insa posteaza liliana sigur wink1.gif
vroiam sa va spun ca e o tipa de milioane, efectiv nu-mi mai venea sa plec acasa, as fi stat mult de vorba cu ea, nu am epuizat subiectele desi am vorbit amandoua mai tot timpul )).gif , amandoua suntem cu moralul ridicat azi, dar daca vreodata o sa fiu abatuta sigur mi-l ridica. vreau din tot sufletul sa ne mai intilnim ca eu am prins mare drag de ea hug.gif
lilianab
CITAT(himere2005 @ 25-02-2007, 07:31 PM) *

buna seara
nu cred ca am timp sa postez pozele, insa posteaza liliana sigur wink1.gif
vroiam sa va spun ca e o tipa de milioane, efectiv nu-mi mai venea sa plec acasa, as fi stat mult de vorba cu ea, nu am epuizat subiectele desi am vorbit amandoua mai tot timpul )).gif , amandoua suntem cu moralul ridicat azi, dar daca vreodata o sa fiu abatuta sigur mi-l ridica. vreau din tot sufletul sa ne mai intilnim ca eu am prins mare drag de ea hug.gif

Hei,multumesc Himere...ma faci sa rosesc dar si sa ma gudur grin.gif .Si eu am fost super incantata.Daca Pe Himere nu o chema "datoria" acasa sigur mai stateam inca pe atat la vorba,ca din partea mea,am o limbarita de numa-numa tease.gif tease.gif .Acum ia sa vada "blonda" cum face sa pune poze... doh.gif Click sa vezi atasamentul
lilianab
...Atata m-am priceput:le-am pus in galeria foto,ca eu nu am stiut cum se face ca sa pui poze undeva,apoi sa apara in mesaj cuvantul "poze" sa dai clik pe el si sa ajungi la ele blushing.gif ...dar contez pe voi sa ma invatati pentru data viitoare give_rose.gif
....da' ce mi-a placuuuut!!!numa nu va speriati de mine,ca eu am fost fata sincera:100 am,de 100 arat! yahoo.gif yahoo.gif
axe10
Himere, Lilianab ma bucur pt voi ca v-ati vazut....si eu ma superbucur cand mai apuc sa ma vad cu cate cineva de pe aici de pe forum. Nu intotdeauna am timp sa citesc si sa urmaresc pe toata lumea dar cand e vorba de intalniri incerc sa-mi fac timp mereu. Cand "imparti" aceleasi probleme e mai usor...si e bine sa ai cat mai multi prieteni sa-ti fie alaturi si sa te sprijine.
Va pup pe toate.
hug.gif

CITAT(lilianab @ 25-02-2007, 08:55 PM) *

...Atata m-am priceput:le-am pus in galeria foto,ca eu nu am stiut cum se face ca sa pui poze undeva,apoi sa apara in mesaj cuvantul "poze" sa dai clik pe el si sa ajungi la ele blushing.gif ...dar contez pe voi sa ma invatati pentru data viitoare give_rose.gif
....da' ce mi-a placuuuut!!!numa nu va speriati de mine,ca eu am fost fata sincera:100 am,de 100 arat! yahoo.gif yahoo.gif

Lasa draga ca nici eu nu stiu chestii din astea....si stai linistita ca slabesti tu...numai timp si rabdare sa ai...ca nu prea se intampla peste noapte. cheer.gif
Eu.

buna seara!

bravo, fetele, himere si liliana floare.gif himere, stiu cat ti-ai dorit tu ca macar cu una dintre fetele ww sa te intalnesti wink1.gif

CITAT(nusarich @ 25-02-2007, 07:01 PM) *

gigelu, pe unde v-ati plimbat dupa casuta?

nusha, nu-mi aminti, ca ma doare sufletul doh.gif am fost aici
http://www.rezidentialorizont.ro/index.htm
am vizitat 3 din cele 5 tipuri de case, ne-am indragostit de 2 (cele mai mici).....maine vom suna sa aflam si preturile, dar SIGUR e ceva exorbitant, minimum 120-150 mii de euro la cum aratau sad.gif
macar ne-am clatit ochii si am visat la ce vom avea poate , intr-o alta viata )).gif
bubbles
beuna seraa...eu sunt..aproape ranga yahoo.gif am beut cu babuinul de am .. vb maine... missed u soo much ... himere.deea,dana.tulip, lacru, irinush si (sca daca am uitat) pup bebe mici si strumfi...abia ast sa am si eu unu..
apropo..nu bagati in seama .. in seara asta am strat numai eu si babuinul si am "discutat" probleme"
vb dimineata pupic.gif pt toate fetele dance2.gif
ina_ceva
Nusa, suna bine cartofi cu masline; am gustat odata din mancare de limba cu masline si nu prea mi-a placut wacko.gif
Gigelu, arata bine casele; sa ne spui si preturile daca afli ceva, am cativa prieteni interesati.
Odihna placuta, andreea! tease.gif
Sunteti super dragutze amandoua, liliana si himere! give_rose.gif
himere2005
neata fetelor, am pus de cafea yahoo.gif
vroiam sa spun ca aseara m-am simtit tare bine pentru ca liliana e genul de persoana care te face sa te simti in largul tau si care asculta fara sa condamne, cel putin asa mi s-a parut mie wink1.gif ...e foarte optimista si tot stau si ma intreb de ce am iesit noi asa de serioase ca noi ne-am hlizit tot timpul )).gif ...m-a intrebat sotul meu ce am de ma simt asa de bine cand am venit acasa, ca eram toata un zambet si nu numai din cauza berii blum.gif

intalnire liliana si himere

faptul ca liliana e din galati m-a facut sa-mi dau seama care sunt punctele forte si slabe ale galatiului, pentru ca noi 2 traim aici.
mi-am cumparat ieri pantaloni chipurile de servici, dar dan spune ca sunt mulati si ca nu da bine )).gif ...eu ce sa fac? ori gaseam pantaloni de proasta calitate mai larguti ori pe astia, eu sunt multumita de material si sunt un gri-kaki, o sa fac poze mai tarziu laugh.gif
nusarich
neata neuroni!

sunteti foarte dragute, himere si liliana. va cred ca v-ati distrat, dupa cum se vede v-ati simtit bine.

gigelu, mersic mult. casutele arata intr-adevar super! asteptam si preturile.
Tulip
Neata!

Himere,Liliana,ce bine ca v-ati intalnit!!!!!Vad ca ati baut apa plata cu lamaie! tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif
himere2005
am auzit mai nou ca alcoolul face bine la dieta lol.gif lol.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 26-02-2007, 08:24 AM) *

am auzit mai nou ca alcoolul face bine la dieta lol.gif lol.gif

da.da.da
si eu asa stiam wink1.gif wink1.gif
himere2005
chiar vorbeam ieri cu liliana ca ne-am cam saturat de apa plata si eu una cu sucurile dulci nu prea sunt, alea light contin aspartanul pe care eu il cam evit...asa ca ne-am dat la bauturica insotita de cate o cafea, ca sa ajungem cu bine acasa )).gif bine, eu mi-am luat ness ca dupa aia urma sa stau cu bia si trebuia sa fiu fresh...de abia astept sa ne vedem cat mai multe, sper sa nu va razganditi hug.gif
himere2005
fetelor, de azi incepeti south beach? sa ne tineti la curent si mult succes la toate floare.gif
michelle
Neata cheer.gif
Himere, Liliana, ma bucur ca v-ati intalnit, se pare ca v-ati simtit f bine grin.gif
Pisik
Neatza fetele!

Himere, Liliana, ma bucur mult ca v-ati intalnit, sunteti f dragute amandoua si se vede ca v-ati simtit super!
Eu am zacut tot week-end-ul, ma simt ca batuta, sunt f ametita, cu dureri de cap, nu mi-a trecut inca raceala, din contra, se tot agraveaza desi m-am ingrijit.... sad.gif
Ieri am primit vestea ca a murit unchiul sotului, cel de care va spuneam, sotul a fost si este f afectat (el ascunde, dar eu il simt), maine imi iau liber cred, sa mergem la inmormantare....
Incerc sa ma apuc astazi de SB, dar si cu raceala asta, cel mai greu imi e fara fructe....maine iarasi la inmormantare (de fapt la pomana de dupa) nu stiu cum o sa fac, vedem, momentan eu ma apuc si vad ce pot face pe parcurs.
O sa scriu ce pap, in caz ca mai sunt si alte fete care vor sa tina. A, si daca Ramona a slabit asa bine in 11 zile, inseamna ca nu e obligatoriu sa il tin 14 zile daca nu pot, important este sa ma dezintoxic un pic...

Dimineata am papat 2 oua fierte cu 2 felii de sunca curcan si 2 bucati de ardei rosu
La pranz am friptura de vaca cu salata (salata verde, castravete, rosie, ulei masline)
Drept gustari am: o bucatica mica de mozarella light si vreo 15-20 buc de fistic (maximum am voie 30 buc)
Diseara nu stiu, ca margem la priveghi, incerc sa pap acasa ori inainte ori dupa niste legume si cred ca perle de branza, vad eu...

Pupici, zi frumoasa!
himere2005
condoleante pisik, lasa ca o sa treci peste necazuri si o sa slabesti si o sa te simti super pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.