Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Deea
Felicitari Dana...in curand o sa ma ajungi si parca vad ca ma si intreci...
Tulip
Dana,asa eram si eu....pana eram insarcinata nu ma stresam chiar asa de tare ca-s o vacuta,dar dupa nastere imi venea sa si plang cand vedeam ca nu intru in haine sad.gif sad.gif mai ales ca ma si intrebau daca mai am mult pana sa nasc....si eu eram deja mamica doh.gif doh.gif doh.gif
daconst
CITAT(Deea @ 06-02-2007, 02:04 PM) *

Eii,nici chiar asa...acum am avant si de la nopti nedormite,cred. doh.gif
Oricum daca acum ca e mama aici si am ajutor reusesc sa slabesc...cred ca dupa ce pleaca abia o sa mai am timp sa respir.Ma consolez ca din toata afacerea asta ies si eu bine la kg ca altfel o iau razna. sad.gif
ina_ceva
Am papat deja de 15 pcte dry.gif
Cred ca legume si fructe scrie pe mine pana maine wacko.gif

CITAT(himere2005 @ 06-02-2007, 11:20 AM) *

insista sa mananc varza ei plina de ulei cu mamaliguta, asa ca ce-am facut? grin.gif ...am bagat varza si mamaliguta intr-o punga, apoi inca intr-una cat timp era bunica plecata si am pus punga in buzunarul de la geaca lol.gif ...pai ce dumnezeu era sa fac...numai cand am vazut cat era acolo si cat insista bunica sa mananc desi stie ca sunt la dieta doh.gif

lol.gif lol.gif , bravo himere, ai reusit sa scapi de mancare
lyra
ok. dupa sapaturi adanci am gasit un site francez despre merlan.
pestele asta traieste in atlantic, in nordul norvegiei la 200 m adancime.
are 83 calorii/ 100 gr si 1.7 grasimi. puncte pt 100 gr:1.6
mister rezolvat. yahoo.gif
ina_ceva
Spor la slabit, dana! Inceputul e bun wink1.gif
daconst
CITAT(Tulip @ 06-02-2007, 02:10 PM) *

Dana,asa eram si eu....pana eram insarcinata nu ma stresam chiar asa de tare ca-s o vacuta,dar dupa nastere imi venea sa si plang cand vedeam ca nu intru in haine sad.gif sad.gif mai ales ca ma si intrebau daca mai am mult pana sa nasc....si eu eram deja mamica doh.gif doh.gif doh.gif

lol.gif lol.gif

Eu am noroc ca nu sunt in Ro...ca sigur nu ieseam din casa.
Aici sunt si eu in rand cu lumea,ca nemtoaicele care au kg mele arata bine,cica. doh.gif
Pina in vara cind merg acasa sper sa-mi revin ca acolo am sanse sa aud pareri binevoitoare si sigur ma crizez. devil.gif
Deea
CITAT(daconst @ 06-02-2007, 02:13 PM) *

CITAT(Deea @ 06-02-2007, 02:04 PM) *

Eii,nici chiar asa...acum am avant si de la nopti nedormite,cred. doh.gif
Oricum daca acum ca e mama aici si am ajutor reusesc sa slabesc...cred ca dupa ce pleaca abia o sa mai am timp sa respir.Ma consolez ca din toata afacerea asta ies si eu bine la kg ca altfel o iau razna. sad.gif

eu am dat super bine jos cat am alaptat...dupa aia..la revedere, maxim 1 kg. pe luna. O fi si de la anticonceptionale, o sa le intrerup 2 luni sa vad daca iau si eu avant sau nu, de cand iau anticonceptionale nu slabesc decat in saptamana de pauza.

Pana pleaca mama ta o sa te obisnuiesti cu programul si bebe o sa inceapa sa-si faca program, o sa fie mai maricel si-l poti lua cu tine; eu am plecat cu Alexia din Bucuresti de cand avea 2 saptamani si n-am avut probleme.

CITAT(lyra @ 06-02-2007, 02:14 PM) *

ok. dupa sapaturi adanci am gasit un site francez despre merlan.
pestele asta traieste in atlantic, in nordul norvegiei la 200 m adancime.
are 116 calorii/ 100 gr si 1.7 grasimi. puncte pt 100 gr:2.1
mister rezolvat. yahoo.gif

o fi acelasi lucru cu merluciu???

CITAT(daconst @ 06-02-2007, 02:15 PM) *

Aici sunt si eu in rand cu lumea,ca nemtoaicele care au kg mele arata bine,cica. doh.gif
Pina in vara cind merg acasa sper sa-mi revin ca acolo am sanse sa aud pareri binevoitoare si sigur ma crizez. devil.gif

daca erai in Ro dadeai in depresie....duminica am fost sa-mi cumpar haine si dupa 3 ore de plimbat n-am gasit nici macar o pereche de pantaloni, am avut parte numai de vanzatoare dragute care imi explicau ca pantaloni mai mari de 38 nu aduc si la jeansi 29-30...in rest...ne imbracam cu pielea pe dos si mainile in buzunar.
fr3ya_23
Buna, mai aveti un loc pentru mine floare.gif ?
M-am bucurat tare mult cand v-am gasit si mi-ar prinde bine putina incurajare, sa pot scapa odata de "slaninute"!
Am citit ce-ati scris pana acum si WW mi se pare super. Incep de azi si daca o sa am nelamuriri poate ma ajutati.
va pup si mai vorbim
Deea
CITAT(fr3ya_23 @ 06-02-2007, 02:21 PM) *

M-am bucurat tare mult cand v-am gasit si mi-ar prinde bine putina incurajare, sa pot scapa odata de "slaninute"!
Am citit ce-ati scris pana acum si WW mi se pare super. Incep de azi si daca o sa am nelamuriri poate ma ajutati.
va pup si mai vorbim

Bine ai venit! Spor la aruncat kg. in plus la gunoi!
Pisik
CITAT(fr3ya_23 @ 06-02-2007, 02:21 PM) *

va pup si mai vorbim

Bine ai venit! Da-ne mai multe detalii despre tine, cati ani ai, ce inaltime, ce greutate, stai in Romania, in Bucuresti?
Hai ca iar zice Himere ca sunt cu inchizitia lol.gif
Deea, mie mi-e frica sa ma duc sa caut rochita de nasica tocmai din motivul asta. Cred ca mi-o fac totusi, eu inca sper ca pana in iulie sa mai dau jos ceva, desi la cat entuziasm si cata vointa am, sa zic mersi daca nu pun doh.gif
Tulip

[quote name='daconst' post='48217' date='06-02-2007, 02:15 PM']
[/quote]
daca erai in Ro dadeai in depresie....duminica am fost sa-mi cumpar haine si dupa 3 ore de plimbat n-am gasit nici macar o pereche de pantaloni, am avut parte numai de vanzatoare dragute care imi explicau ca pantaloni mai mari de 38 nu aduc si la jeansi 29-30...in rest...ne imbracam cu pielea pe dos si mainile in buzunar.
[/quote]

imi aduc aminte si eu cat de greu imi gaseam haine.... devil.gif
ina_ceva
Bine ai venit, fr3ya_23!
Ramo
Fr3ya, bine ai venit!

Salutare! Eu, ca de obicei la munca sad.gif La 15 am o masa de 15 persoane, deci ma pregatesc deja. Si la 14 mai vreau sa ajung si pana la cosmeticiana sa imi mai puna o masca.
Spor la treaba.......
ALICE
Lasa-ma si pe mine in locul tau o saptamana te rog.Sa ma duc la coafor,manichiura,masti................ naughty.gif Sa ma fac super frumoasa
michelle
CITAT(ALICE @ 06-02-2007, 12:40 PM) *

Lasa-ma si pe mine in locul tau o saptamana te rog.Sa ma duc la coafor,manichiura,masti................ naughty.gif Sa ma fac super frumoasa

pe mine n-au cum sa ma ajute astea bag.gif

Asa Dana, da-ne o lectie.. La noi nu prea se mai misca cantarele..
Freya, bine ai venit! Mult succes!
Deea, tu voiai blugi sau pantaloni? Eu am vazut haine cu marimi mai mari in Metro, in mall-uri la House of Art..
himere2005
nu mai ziceti nimic? duminica e ziua tatalui meu...iarasi masa laugh.gif ...apoi vine sf. valentin...ii mai cer linkul lui miha cu muzica grin.gif ...ii pregatesc lui dan niste oratanii si un vin bun la lumina lumanarilor...insa partea ciudata este ca va fi si bia de fata ca in timpul saptamanii nu pleaca nicaieri si la 19-20 cand vine dan ea nu doarme, asa ca va fi o masa romantica in 3 lol.gif

si eu tot freya o sa-ti spun ca altfel mi se pare prea complicat, la mine e mai greu cu procesatul tease.gif
iti urez bine-ai venit si da-ne informatiile cerute blum.gif
Deea
CITAT(michelle @ 06-02-2007, 02:50 PM) *

Deea, tu voiai blugi sau pantaloni? Eu am vazut haine cu marimi mai mari in Metro, in mall-uri la House of Art..

eu vroiam si blugi si pantaloni...la house of art n-am intrat, modelele cu marimi mai mari sunt din 1900 toamna,,,,de parca n-am voie sa ma imbrac la moda daca am kg. in plus...in fine, asta e, cand oi reusi sa slabesc o sa ma imbrac, pana atunci stau si ma uit la vitrine.
Pisik
CITAT(Deea @ 06-02-2007, 02:57 PM) *

CITAT(michelle @ 06-02-2007, 02:50 PM) *

eu vroiam si blugi si pantaloni...la house of art n-am intrat, modelele cu marimi mai mari sunt din 1900 toamna,,,,de parca n-am voie sa ma imbrac la moda daca am kg. in plus...in fine, asta e, cand oi reusi sa slabesc o sa ma imbrac, pana atunci stau si ma uit la vitrine.

Deea, eu am gasit blugi frumosi si f comozi la Promod, ia incearca si acolo pupic.gif
himere2005
lasa mai ca o sa slabiti dar trebuie sa trageti tare...oricum am vazut ca sportul e f.important...asa ca macar sa ne modelam daca cantarul nu arata ce trebuie blum.gif
uka
CITAT(fr3ya_23 @ 06-02-2007, 12:21 PM) *

va pup si mai vorbim

give_rose.gif bine ai venit si spor la alungat kg
Pisik
CITAT(himere2005 @ 06-02-2007, 03:01 PM) *

lasa mai ca o sa slabiti dar trebuie sa trageti tare...oricum am vazut ca sportul e f.important...asa ca macar sa ne modelam daca cantarul nu arata ce trebuie blum.gif

asta am zis si eu si oricat sunt de purcica, nu renunt la sport. macar daca nu slabesc, sa nu atarne toate pe mine, sa stea carnea furmos
Anna
salutare!

pentru fetele cunoscatoare de germana, am si eu o rugaminte, daca stiti dictionare roman - german online, sau alte site-uri de invatat germana.... tell me pls.
pupic.gif
michelle
Annais eu il folosesc pe asta: Englez-German si German-Englez
Anna
CITAT(michelle @ 06-02-2007, 03:11 PM) *

pupic.gif pe asta nu il stiam
am si eu unul engleza - germana, dar mi-e mai greu, pt ca deh...gandesc in romana si tb sa trec si prin engleza biggrin.gif
anaoi
era unul pe everest.com

dylly vrea acasa....buf,buf,buf
Pisik
CITAT(anaoi @ 06-02-2007, 03:20 PM) *

era unul pe everest.com

dylly vrea acasa....buf,buf,buf

of, si eu vreau acasa sad.gif nu am chef de nimica
a, papat o chifla neagra, acum ma duc la salatica
anaoi
ingurgitat pastele cu parmezan si suc de rosii
michelle
Annais, am pus aici dictionarul Rman-Englez, Englez-Roman pe care il folosesc eu (Everest.zip).
Lacry
Salutare, fete dragi salut.gif
Bine ai venit, fr3ya floare.gif
Alice, imi place tickerul tau, e haios )).gif

Mi-am luat numerele provizorii cheer.gif
Si am supravietuit unor calatorii cu metroul. Metrou=ghetou... Doamne, n-am mai intrat acolo de 7 ani unsure.gif
Si, pentru ca m-a costat doar 2 lei dus-intors pana la Udriste, am intrat la mag. Unirea si mi-am scos parleala. Mi-am luat diverse chestii sexi de imbracat si lui Moaca pantaloni, hanorac si sosetzele pentru la primavara... si pijamale, body, costumas...ca s-a lungit iara, puiul lu' mama baby.gif
fr3ya_23
stau in Ro, dar nu in Bucuresti, ci mai departe, intr-un orasel mic din CS. am 1,70 si 88 kg blushing.gif , spre marea mea rusine!
acum 4 ani aveam si eu ca omul 60 kg, dar cu toate ca am ajuns greu la ele, dupa fel de fel de regimuri aiuritoare, nu mi-am invatat lectia si iar sunt ca un purcel mad.gif
ma bucur din suflet ca v-am gasit, nu ma mai simt asa singura cheer.gif
a, am uitat sa va spun ca am 37 ani si o meserie super-sedentara: sunt profesoara de info, si stau in fata calc si la scoala si acasa.
poate cu ajutorul vostru o sa reusesc!
mai vroiam sa va intreb despre sport. voi ce faceti? eu am un stepper, dar nu prea il folosesc unsure.gif . o fi bun?
anaoi
deci pe dylly il doare deja burta de la pilates de aseara...buf.
dylly mai face bicicleta acasa....stepper e bun si el. dar solicita genunchii mai mult, parerea lui dylly.
antonia05
CITAT(annaiss_derrian @ 06-02-2007, 03:14 PM) *

CITAT(michelle @ 06-02-2007, 03:11 PM) *

pupic.gif pe asta nu il stiam
am si eu unul engleza - germana, dar mi-e mai greu, pt ca deh...gandesc in romana si tb sa trec si prin engleza biggrin.gif

Eu am dictionarele astea: http://www.sign.ro/dictionare/on-line/index.php
Pisik
Of, iar am pacatuit, mi-a luat o colega bip cu rom blushing.gif si am simtit nevoia sa o pap. Nu toata dar....de vreo 2,5p doh.gif
Am deja 15,5 azi doh.gif si cica trebuia sa economisesc pt ieri. dar mai bag bicla de 2p si o sa mai am de recuperat 4, poate reusesc azi vreo 2 si maine vreo 2 si sunt salvata.
O sa cam fac fomica azi, ca mai bag mere si diseara iaurt cu fulgi dar ata este daca sunt batuta in testos. probl e ca cred ca depasesc alea 12 pcte din dulce si macar asta nu voriam. Of, greu mai merge, macar nu ma dau batuta cum faceam pana acuma si ziceam "e, lasa, daca tot am pacatuit". Nu, acum trebuie sa ma lupt cu mine! mad.gif

Dylly, cat pillates faci tu la sala? ca eu am programelul ala de 20 minute
Anna
Multumesc! pupic.gif hug.gif
anaoi
CITAT(Pisik @ 06-02-2007, 03:59 PM) *

Of, iar am pacatuit, mi-a luat o colega bip cu rom blushing.gif si am simtit nevoia sa o pap. Nu toata dar....de vreo 2,5p doh.gif
Am deja 15,5 azi doh.gif si cica trebuia sa economisesc pt ieri. dar mai bag bicla de 2p si o sa mai am de recuperat 4, poate reusesc azi vreo 2 si maine vreo 2 si sunt salvata.
O sa cam fac fomica azi, ca mai bag mere si diseara iaurt cu fulgi dar ata este daca sunt batuta in testos. probl e ca cred ca depasesc alea 12 pcte din dulce si macar asta nu voriam. Of, greu mai merge, macar nu ma dau batuta cum faceam pana acuma si ziceam "e, lasa, daca tot am pacatuit". Nu, acum trebuie sa ma lupt cu mine! mad.gif

45 de minute, adca imi aduc bine aminte.
Pisik
CITAT(anaoi @ 06-02-2007, 04:03 PM) *

CITAT(Pisik @ 06-02-2007, 03:59 PM) *

45 de minute, adca imi aduc bine aminte.

eu aseara am facut doar 30 minute de bicla, astazi incerc sa bag si programul de 20 minute de pilates dupa.
antonia05
Fetele, acum pun tot meniul ce am mancat pana acum:

dimineatza: -ness =0p
-2 lgt,coffeeta =1p
-100gr.lapte1,8%fett=1p
-1 banana =1p

pranz : -varza =0p
-1/2 pulpa de pui
gatita =1,5p
-ulei =3p
-o felie paine =1p

1plic ciocolata calda(ELITE)(20gr)=3p (am de gand sa beau acum) naughty.gif

TOTAL(PANA ACUM)=11,5 P
M ai trebuie ceva pt un meniu echilibrat>? Stiu ca mai trebuie ceva fructe dar merele nu ma atrag si deocamdata altceva nu am, poate niste mandarine ca din acelea mai am cateva. salut.gif
dany
Buna ....dimineata ! M-am trezit acum vreo jumatate de ora...iar am facut sant din dormitor la baie azi-noapte sad.gif

Ma duc sa citesc ce ati scris ca tare harnice ati fost azi
anaoi
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. treci inapoi in pat si dormi si [pt dylly vreo 4 ore. pls
dany
Dylly...dis de dimineata cu cocktailuri in nas ???? )).gif

Pisik
...sper sa reusesti sa te mobilizezi si sa revii pe drumul cel bun cu mancatul.

Ella...bafta !!

Antonia...bun link-ul dat de tine !! Tot n-ai reusit cu ticker-ul ? In legatura cu meniul tau : n-ai papat prea putin la micul-dejun ?

Himere...tare faza cu mancarea de la bunica )).gif .Sa stii ca ieri am fost mai vorbareata doar pentru ca am avut timp. Cu moralul stau bine ,doar ca am avut ceva de alergat pentru cetatenie si pentru inca ceva.Ceva care necesita multa alergare si ne dorim tare mult sa rezolvam cat mai curand.

Dana
...felicitari pentru kg dus !! La ambitia ta vei scapa repede si de restul hug.gif

Miha...sper sa nu stergi lista cu DirtyDancing ,sa am timp sa o copiez si eu ( adica Dirk ca eu habar nu am cum )).gif ).

Fr3ya
...bine ai venit !! give_rose.gif Poate ne spui si cum te cheama .

Ramo
...spor la munca !

Cine mai stie ceva de Sorina ???
anaoi
pai daca 2 cafele nu m-au trezit....
antonia05
CITAT(danyhoney @ 06-02-2007, 04:35 PM) *

Antonia...bun link-ul dat de tine !! Tot n-ai reusit cu ticker-ul ? In legatura cu meniul tau : n-ai papat prea putin la micul-dejun ?

Ba cred ca da, dar nu prea mananc la micul dejun.Iar de dimineatza mancam de obicei cereale integrale TOPPAS de la Kelloggs dar nu mai am si astept sa mi trimita sotzul.
himere2005
eu pe peach am vazut-o pe aici, dar nu a scris mai nimic, eventual un banc...dilly, tu stii mai multe?
eu m-am conversat cu o fosta colega de facultate pe mess si i-am dat si ei linkul cu bufetul ca tot ma intreba de poze noi si a trebuit sa dau detalii grin.gif ....am citit in subiectul dat de juliana ca anul asta o sa scot bani frumosi dintr-un hobby...n-ar fi rau sa fac ce-mi place si sa strang bani wink1.gif
monic, multumesc de mesaj
mie chiar imi parea rau ca nu aveam nici un hobby, adica sa fac ceva din tot sufletul, nici colectionara, nici sport sau ceva, asa ca ma bucur ca pot sa spun ca am si eu un hobby: gastronomia blum.gif ...oare ma angajeaza mai usor daca scriu asta in CV? lol.gif
anaoi
daca pui si poze alaturi...sigur

Dintr-o carticica - "Fie-ne tranzitia usoara" - de Radu Paraschivescu, cu subtitlul Perle romanesti, in editura Humanitas.

Cateva citate din ea:

"Lumea are voie sa aiba doua conturi ; unul in lei, unul in valuta si inca unul pentru economii. Mai mult nu. - Florin Georgescu (fost ministru al finantelor)
"s-au verificat toate actele pe fostii trei ani pe care am fost primar" - Marian Vanghelie
"A garanta proprietatea inseamna a limita dreptul omului asupra proprietatii lui " - Ion Iliescu
"Bancile sunt conduse de bancheri in toata lumea in afara de Cismigiu si Herastrau" - Bogdan Balthazar (director de banca)
"Cineva a vrut sa vina la Cornu ca sa-mi numere gainile. I-am sugerat c-ar fi mai bine sa vina sa-mi numere ouale." - Adrian Nastase
"Becali e un brand. Eu la Avicola Iasi pot sa fac pui Gigi Becali, daca vreau " Gigi Becali
"Doar prin hazardul inconstient social nu se putea ajunge in sfere atat de aureolate si in plan financiar" - Cornel Dinu (antrenor de fotbal)
"Dumnezeu e cel mai tare serviciu de informatii din lume - stie tot, chiar si-un fir de par" - Gigi Becali
"Am ratat clipa in favoarea eternitatii, iar eternitatea nu ne apartine" Dinu Sararu (regizor)
"Biblia e ca un far luminand in noapte, in jurul caruia roiesc ca mustele toate celelalte carti " - Corneliu Vadim Tudor
"Familia e sfanta, pe cand patria....cum sa va spun patria e soacra " Dumitru Dragomir (presedintele Ligii Profesioniste de fotbal)
"Destinul meu a fost marcat de soarta" (Dan Iosif ( copil al strazii apoi revolutionar, apoi consilierul lui Iliescu, in prezent parlamentar si om bogat)
"Omul este o persoana umana" - Gheorghe Hagi (fotbalist)
"Noi am pierdut multa vreme o perioada de timp" - Ion Iliescu
"Nu mai e mult pana mai e foarte putin" - Gigi Becali
"Nu am facut afirmatii generale, ci dimpotriva am facut afirmatii de sens opus " - Emil Constantinescu
"In politica cel mai bun adevar este minciuna, cu conditia sa nu fie dovedita. " - Doru Viorel Ursu (fost ministru de interne, in prezent avocat)
"Cred ca noi ne indreptam spre undeva, iar acest undeva nu se cheama nicaieri" - Doru Ioan Taracila (parlamentar, fost ministru de interne)
"Decesul i se poate intampla oricui" - Adrian Nastase
"Isus Cristos s-a nascut intr-o pestera foarte modesta" - Teoctist
"Becalizarea Romaniei inseamna ca Romania este intr-un cancer moral si spiritual din care se va salva prin becalizare" - Gigi Becali
"Fiecare om are ingerelul lui. Invatamantul romanesc n-are un ingeras pentru fiecare om - Mihail Hardau (ministrul invatamantului)
"Este vointa lui Dumnezeu ca eu sa pasc acest popor" - Gigi Becali
"Domnul Ion Cristoiu a spus despre mine ca sunt corupt pe vremea cand nu eram, in 1993" - Viorel Hrebenciuc (parlamentar P.S.D.)
"Eu in tinerete eram amfitrion pe oriunde ma duceam" - Gigi Becali
"Eu sunt pe toate listele de corupti si arestati, dar nu am nicio greata" - Viorel Hrebenciuc
"Avocatura este judecatorul dracului" - Ion Iliescu
"Daca dansul are tupeul sa fie de fata si voi fi citat cu domnul Iliescu si el o sa apara pe post de Parchet, eu una din doua; ori ma spanzur imediat, deci imi fac harakiri, ori ma leg de Tribunal cu lanturi " - Antonie Iorgovan (avocat, parlamentar P.S.D., parintele constitutiei)
"Sunt oameni care nu poti sa le bagi lucrurile in cap nici cu forcepsul" - Loredana Groza (cantareata)
"Petre Mihai Bacanu seamana cu un sobolan fiert in ulei de frana" - Corneliu Vadim Tudor
"Nu trebuie sa fim mandri ca avem creier " - Adi de la Valcea (cantaret rrom)
"Nevasta-mea este o femeie care, oricate greseli as face, tot o iubesc" - Vali Vijelie (cantaret rrom)
"Pe la voi prin Chisinau trece Volga, nu ? Cum ? Nu mai trece ? - Loredana Groza
"Adi de Vito si Virgil Iantu au devenit tatici in aceeasi zi, desi nu sunt casatoriti " - Cristian Groza
"De doua zile in judetele Giurgiu si Ialomita ploua cu lopata" - Marilena Nedelcu
"Dubaiul e o natie care are o pozitie care o merita in lume" - Irinel Columbeanu
"Cele publicate de acest ziar sunt un neadevar inexact" - Ilie Verdet
"Sigur ca am auzit de El Nino. E numele unui cantaret de muzica latina , nu ?" - Loredana Groza
"In Bucuresti si in general in Romania , circulatia e scelerata" - Mircea Badea (crainic de t.v.)
"N-am citit Karma Sutra, dar m-ar tenta foarte tare s-o rescriu" - Irinel Columbeanu
"Mai, animalule!" - Ion Iliescu
"Ba, maiestate !" - Sergiu Andon (ziarist, parlamentar, avocat)
"Avem nevoie de lideri adevarati, nu de maimutoi implementati." - Marian Vanghelie
"Daca va dori cineva, ii putem oferi inclusiv functia de imparat. Avem solutii" - Victor Ciorbea
"Exista aici, in aceasta sala, tineri care au murit in revolutia din decembrie 1989" - Viorel Catarama
"La noi, sefii de partide sunt ca vacile in India" - Antonie Iorgovan
"Domnul Iorgovan e un fel de electron sarit de pe orbita" - Adrian Nastase
"Omar Hayssam apartine tarii, este un bun al intregului popor" - Adrian Nastase
"Vreau ca Romania sa intre in Europa cu picioarele inainte" - Lia Roberts
"Domnule presedinte, noi n-am facut nimic, cartela e acolo, in banca, voteaza de una singura. Uitati-va. Noi nu avem nicio vina aici" - Attila Verestoy (parlamentar)
"Tariceanu, VIP ? Va spun eu ce VIP e, Very Import Papagal. Auzi la el, ce tupeu obraznic!" - Gigi Becali
"Partidul Noua Generatie va fi biserica politicii romanesti, iar eu voi fi Sfantul Petru." - Gigi Becali
"Noi am fost si cu unii si cu altii, dar daca faceti o analiza o sa vedeti ca unii au fost deja cu altii, iar altii au fost deja cu unii" - Marko Bela (parlamentar - seful UDMR)
"imi fac mia culpa" - Dan Voiculescu
"Un militar nu are voie sa ocupe decat o functie cu un grad mai mare decat propriul grad" - Teodor Atanasiu (fost ministru al apararii demis)
"Cine se va dovedi ca a avut un angajament cu securitatea va fi dat afara, in frunte cu mine" - Dan Voiculescu
"Traian Basescu are o atitudine de maidanez; vine, musca si pleaca" - Dan Voiculescu
"Am puterea sa recunosc ca nu sunt vinovat" - Gheorghe Stefan (presedinte de club de fotbal)
"Nu pot sa spun ca am plans, dar mi-au dat lacrimile" - Cosmin Moti
"Eu prin presupuneri deduc" - Gheorghe Stefan
"Nu avem sanse insa cu toate acestea o sa ni le jucam pana la capat " - Vasile Jercalau
"Gestul domnului Mihai Stoica a fost unul de premeditare intempestiva" - Cornel Dinu
"Bineinteles, daca e nevoie pot sa locuiesc si intr-un clocnotes" - Claudiu Raducanu
"Nu pot sa va dau niciun pronostic, dar cred ca vom bate sigur" - Nicolae Vacaroiu
"Daca Mihai Stoica m-ar fi injurat pe mine, n-ar fi apucat sa deschida gura" - Ion Horoba
"La examen mi-a cazut Comuna din Paris, dar le-am spus sa-mi schimbe subiectul, ca nu prea le am cu geografia" - Raducanu Necula
"Eugen Trica este un pisat de vaca uscat de vant" - Adrian Mititelu
"M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa" - Gigi Becali
"Va urez, cum se spune, sa fiti fanatic pana la moarte, dar in sensul bun al cuvantului" - Horia Ivanovici
"Fiecare are gusturile lui in muzica.. N-are cum sa asculte toata lumea numai Schopenhauer" - Costi Ionita (cantaret)
"Dom'le, eu muncesc 24 ore pe zi, iar uneori chiar si noaptea" - Dumitru Dragomir
"In Romania, daca n-ai un dram de putere si un pic de bagabonteala, nu rezolvi nimic" - Marian Vanghelie
"Am ajuns la o varsta la care mi-am dat seama ca trebuie sa fiu cinstit" - Dumitru Dragomir
"Cu privire la gripa aviara, in raport s-a strecurat o confuzie. Am confundat gaina cu curca" - Radu Timofte (fostul sef S.R.I.)
"Acel tanar care s-a transformat in trei sute este vorba de unul singur" - Marian Vanghelie
"Pentru Uniunea Europeana este relativ greu sa produca tarani" - Dan Voiculescu
"Sa stiti despre mine ca simt francofon, dar vorbesc mai mult anglofon" - Adriean Videanu (primar al mun. Bucuresti)
"O sa ma dea in judecata francofonia ca am facut-o vaca. Dar vacile sunt frumoase" - Ion Cristoiu (ziarist)"
Exista oameni in acest parlament al Romaniei carora nu poti sa le ridici imunitatea nici cu viagra" - Paula Ivanescu (parlamentar)
"Primul rezultat notabil al acestor doi ani este ca inca mai guvernam" - Adrian Nastase
dany
Dylly....am ras citind cele de mai sus dar in acelasi timp am ramas si wacko.gif de "inteligenta" unora doh.gif
Sexymom
Pupici fete vorbarete. pupic.gif
himere2005
sexy, te-am vazut in poza de pe mess, ce bine arati w00t.gif sau si aia e poza veche grin.gif
ady_raluk
buna ziua fetele pupic.gif
anyhoney, super tare avatarul tau..vreau si euuuuuuu..plsssssssssssssss floare.gif hug.gif
himere, cum e vremea la galati?? ca aici cred ca am zis adio la zapada anul asta..nici nu mai stiu cum arata asa ceva
dana..ce face bebe mickkkk????
anaoi
CITAT(danyhoney @ 06-02-2007, 05:06 PM) *

Dylly....am ras citind cele de mai sus dar in acelasi timp am ramas si wacko.gif de "inteligenta" unora doh.gif

iti dai seama cum ne-am abtinut noi, care suntem cu nemti aici....si comentam cu voce tare, si pe urma am renuntat.....ca vroiau s ane intrebe ce comentam
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.