Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
anca veselie
branza ai mancat vreun pic azi?
Pisik
CITAT(anca veselie @ 26-02-2007, 06:25 PM) *

branza ai mancat vreun pic azi?

ca gustare niste mozarella
diseara pap branzica mai multa, cred ca 1/2 pachet branza vaci
anca veselie
ai grija, daca e mareste portiile. mananca salate, legume.
antonia05
Salutare fetele!!

Si eu m am apucat de SB .Acum va intreb pe voi,dimineatza am pus vreo 50 ml de lapte in cafea(de 1,5%fett) e grav?Si lamaia se considera fruct??Am baut o cana de limonada facuta de mine si indulcita cu indulcitor sintetic.La pranz am mancat jumatate de piept de pui fiert si legume fierte(morcov,conopida si brocoli).Am inceput bine sa am dat o n bara deja?Si care e varianta corecta a dietei, cea de pe EVA.ro?Pupici!!! floare.gif hug.gif

CITAT(antonia05 @ 26-02-2007, 06:51 PM) *

Salutare fetele!!

Si eu m am apucat de SB .Acum va intreb pe voi,dimineatza am pus vreo 50 ml de lapte in cafea(de 1,5%fett) e grav?Si lamaia se considera fruct??Am baut o cana de limonada facuta de mine si indulcita cu indulcitor sintetic.La pranz am mancat jumatate de piept de pui fiert si legume fierte(morcov,conopida si brocoli).Am inceput bine sa am dat o n bara deja?Si care e varianta corecta a dietei, cea de pe EVA.ro?Pupici!!! floare.gif hug.gif

Am de gand sa tin dieta asta 2 saptamani( sa speram ca ma tine) si apoi iar la WW cu mine.
anca veselie
antonia, morcovii nu se mananca in prima faza. si lapte pt cafea foloseste cu 0.1% grasime. lamaia e ok. uite un link cu toate alimentele: http://www.southbeach-diet-plan.com/shoppinglist_p1.htm
Ella79
Eu raman fidela WW. Nu as putea trai fara fructe.
Nu m-am mai cantarit pentru ca am rusii pe cap, dar cred ca am reusit sa dau ceva jos pentru ca simt la haine. cheer.gif
Maine sper sa imi fac curaj sa ma sui pe cantar.

PS. Oare ce s-a intamplat cu poza mea de la avatar? Voi o vedeti? Eu vad o broasca.... blink.gif blink.gif in locul pozei cu mine...
Tulip
nici la mine nu se vede poza,Ella unsure.gif unsure.gif unsure.gif
himere2005
ce broasca fetelor, eu o vad pe ella, poate s-a transformat cand a sarutat-o James Bond )).gif
? ella, am vazut filmul in cautarea fericirii si mi-a placut mult ideea, dar a fost cam prea lungut pentru gustul meu, cred ca putea fi un pic restrans grin.gif ....copilul este al lui?
antonia05
CITAT(anca veselie @ 26-02-2007, 06:57 PM) *

antonia, morcovii nu se mananca in prima faza. si lapte pt cafea foloseste cu 0.1% grasime. lamaia e ok. uite un link cu toate alimentele: http://www.southbeach-diet-plan.com/shoppinglist_p1.htm

Stiu,dar nu am avut alt lapte inca(azi imi iau de 0,1% iar morcovii au fost cateva feliutze--mergem mai departe asa???e grav?? give_rose.gif
himere2005
antonia, ce mai face micutul, vorbeste? ce ai facut la examen?

may, iti mai este rau?
antonia05
CITAT(himere2005 @ 26-02-2007, 07:17 PM) *

antonia, ce mai face micutul, vorbeste? ce ai facut la examen?

may, iti mai este rau?

Dominik vorbeste cateva cuvinte dar si n limba lui acolo.Face bine, se joaca, face boacane, se loveste.E bine sanatos.

Eu dau examen pe 5 martie.Pupici!!! floare.gif cheer.gif
anca veselie
:*normal ca mergi mai departe!
bafta, ne consultam cu meniurile!
ina_ceva
Himere, acum dau si eu jos "In cautarea fericirii".Sper sa reusesc sa-l vad in seara asta wink1.gif
Bafta la examen antonia!
Tulip
Himere,ai PM!
May
Buna fetele smile.gif

himere incep sa ma simt din ce in ce mai bine, crizele de tuse s-au mutat ziua, asa ca pot sa dorm si eu noaptea linistita. Sunt la cura mea cu vitamine si vad ca da roade plus ca iau si codeina. Mersi de intrebare si super ca te-ai intalnit cu mamarutza grin.gif hug.gif

Eu nu am facut nimic special WE asta... am fost sambata in Carrefour si mi-am luat o pereche de blugi 3/4 marimea 46 si sunt tare mandra naughty.gif biggrin.gif. In maxim 1 saptamana jumate pleaca baba de la noi ( aka bunica lui Remy) si mai scap de un junghi in coaste. Pe 2 e ziua lui socra-meu si el se asteapta sa primeasca de la noi ``binecunoscutul cadou propulsat de el, adica 50 de €``, dar o sa ia o mare teapa. Am hotarat ca e o prostie ca noi sa ii facem lui cadou in martie 50 € pe care el o sa ii faca cadou lui Remy in mai, apoi mie in agust si eu inapoi lui soacra-mea in septembrie. Pur si simplu mutam banii de colo colo si nimeni nu se alege cu nimic, asa ca i-am luat un set de barbierit cu ultima gama de la Gillette si gata!

Multa bafta la slabit tuturor si succes celor care au decis sa tina SB astea 2 saptamani pupic.gif

ina_ceva
CITAT(Maybeline @ 26-02-2007, 05:31 PM) *

Pe 2 e ziua lui socra-meu si el se asteapta sa primeasca de la noi ``binecunoscutul cadou propulsat de el, adica 50 de €``, dar o sa ia o mare teapa. Am hotarat ca e o prostie ca noi sa ii facem lui cadou in martie 50 € pe care el o sa ii faca cadou lui Remy in mai, apoi mie in agust si eu inapoi lui soacra-mea in septembrie. Pur si simplu mutam banii de colo colo si nimeni nu se alege cu nimic, asa ca i-am luat un set de barbierit cu ultima gama de la Gillette si gata!

lol.gif lol.gif ce dezamagit o sa fie
himere2005
may, slabesti, nu gluma, in curand o sa porti si tu 38-40 si de ce nu, poate mai putin pupic.gif
May
ina chiar radeam cu Remy cand i-am luat cadoul, glumeam ca poate deja a cheltui 50 de € in speranta ca ii primeste cadou lol.gif

himere slabesc, slava Domnului, si am renuntat sa imi mai fac cantarul tampit ca el nu scade deloc caci cred ca totul e din cauza ca imi creste masa musculara si atarna mai mult.

Ahhh si cred ca slabesc si din cauza ca imi consuma un copil nervii lol.gif mai bine as fi dat la lopata 8 ore, sincer lol.gif
May
Am venit eu si plecati voi smile.gif. Ma duc sa fac si eu o mancarica repede blum.gif ca in seara asta merge Remy la tuns si apoi la dentist si nu o sa mai am timp.

Ce e cu deea de nu mai intra? huh.gif
himere2005
eu am vazut ca ne citeste, dar nu stiu de ce nu mai intra unsure.gif
Ella79
CITAT(himere2005 @ 26-02-2007, 07:11 PM) *

ce broasca fetelor, eu o vad pe ella, poate s-a transformat cand a sarutat-o James Bond )).gif
? ella, am vazut filmul in cautarea fericirii si mi-a placut mult ideea, dar a fost cam prea lungut pentru gustul meu, cred ca putea fi un pic restrans grin.gif ....copilul este al lui?

Bey, daca-ti zic ca era o broasca! )).gif )).gif Tulip poate sa-ti confirme. Si eu m-am speriat, pe bune! )).gif James Bond nu m-a sarutat, ca ne-am certat aseara (e vorba de James Bond al meu, desigur).
Ma bucur ca ti-a placut "in cautarea fericirii". Mie nu numai ca mi-a placut, m-a marcat de-a dreptul. Copilul din film e al lui, ai vazut ce bine joasa pustiul? E super tare si e si frumusel pe deasupra.

Tulip, ce mai zici? Cum mai esti?
Tulip
Ella,vezi ca te-ai transformat din broasca in printesa? wink1.gif wink1.gif wink1.gif Imi pare rau ca v-ati certat....dar o sa va treaca,nu?

Eu sunt ok,va citesc,dar de scris nu prea ma lasa fata blum.gif
bubbles
`seara condoleante Pisik hug.gif tu parca ziceai ca mananci niste napolitane santos?pt diabetici ? smile.gif
si eu raman fidela WW chiar daca nu am numarat decat in mare wink1.gif
bubbles
fetele nu stiti cam cat ajunge un dvd portabil de cumparat...cel tip laptop smile.gif
himere2005
bubbles si eu as fi interesata de un cd player in schimb, banuiesc ca astea sunt mai ieftine...am inteles ca exista si mp3 playere si astea sunt mult mai micute wink1.gif
bubbles
am si cd-player si mp3 player....amandoua merg cu cd-uri...sunt si mp3 playere cu cablu usb si cu memorie de MB sau GB sa iPOD-urile care au si pt poze,muzica etc numai ca`s mai scumpe wink1.gif
axe10
Fetele, nu prea ma cunoasteti voi pe mine dar eu va citesc si incep sa va cunosc...si daca aici mai tine WW am si eu o intrebare...cum punctez eu o farfurie de ciorbitza de pui (putina carne) cu legume si smantana(nu pusa in farfurie ci in oala).?.. asa aproximativ ...daca nu va e cu suparare....si promit ca voi fi mai activa pe forum.
Himere, in leg cu LOST...eu il consider super tare daca iti plac filmele de aventura, cu puzzeluri . DAca nu ai rabdare nu incerca...asteapta sa ai mai mult timp nu printre picaturi.
Nici eu nu am rabdare sa vad filmele pe calculator...dar le vad pe dvd comod pe canapea...altfel se simte actiunea.

CITAT(bubbles @ 26-02-2007, 06:38 PM) *

fetele nu stiti cam cat ajunge un dvd portabil de cumparat...cel tip laptop smile.gif

In jur de 150-200 euro daca il cumperi de pe net....in magazin e mai scump.
bubbles
axe eu zic ca 3 puncte sunt suficiente wink1.gif
poate primesc dvd portabil cadou de ziua fumeii biggrin.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 26-02-2007, 06:52 PM) *

am si cd-player si mp3 player....amandoua merg cu cd-uri...sunt si mp3 playere cu cablu usb si cu memorie de MB sau GB sa iPOD-urile care au si pt poze,muzica etc numai ca`s mai scumpe wink1.gif

Un coleg de al meu si-a cumparat de la magazin virtual cu vreo 150-200 ron...nu-i o avere.

CITAT(bubbles @ 26-02-2007, 06:55 PM) *

axe eu zic ca 3 puncte sunt suficiente wink1.gif
poate primesc dvd portabil cadou de ziua fumeii biggrin.gif

Am vazut pe aici...supa de pui..5 puncte...ce or pune intr-o supa.?..m-a ingrozit...
bubbles
am vazut si eu mp3 playere cu cablu usb care incepeau de 7-8 sute de mii pretul pt memoria cea mai mica...astea doar MP3 sunt ieftine...ipod`urile sunt mai scumpe wink1.gif

depinde...si cata carne pui la oo portie...si daca ai fiert`o cu sau fara pielita wink1.gif
himere2005
axe, eu punctam cu 2p, dar nu avea smantana...asa ca eu as pune 2.5p, max 3
Ella79
Axe, si eu zic tot 2 - 3 p portia. wink1.gif
bubbles
da ia ziceti`mi fasolea cate p are?as face o iahnie cu usturoi de post dar nu stiu daca se puncteaza sau nu wink1.gif
nusarich
fetelor, am trecut azi printr-o incercare mare: a fost ziua unui coleg de serviciu si sa fi vazut acolo bunataturi, de eram tentata sa cedez. dar m-am tinut tare, am mancat doar doua feliute de gogosar murat, un castravecior murat, niste alune si cateva boabe de fistic (le-am punctat ca grasimi bune, deh... nici nu puteam sa nu mananc nimic, asa ca mi-am ocupat dintii cu alune si fistic). si un deget de sampanie, ca sa nu zic "nu" chiar la tot... ei, nu va pot povesti ce bucurie am avut cand am ajuns acasa si m-am cantarit si am vazut ca am tot 64,5... bine ca a trecut. ne-a luat cam prin surprindere colegul nostru, ziua lui fusese acum vreo 2 saptamani, dar a fost la un curs si a amanat petrecerea.

asta este patania de azi. maine sper sa nu mai am surprize din astea, ca mult nu pot rezista...
Ella79
Bubbles, fasolea e in liste 1 lingura = 0,5p.
lilianab
CITAT(himere2005 @ 26-02-2007, 12:27 PM) *

ina, dar tu ai mai descoperit seriale mai palpitante, care sa te tina cu sufletul la gura?
liliana, ai dormit bine azi-noapte?ca eu am adormit tare repede dupa ce s-a culcat bia, dar m-a cam foit azi-noapte, cred ca din cauza dintilor doh.gif

scuze Himere ca raspund abia acum,dar acum am venit de la munca,iar la plecare am inchis fara log off,insa am crezut eu ca am inchis,ca s-a blocat calc si a ramas deschis pana acum cand m-am intors doh.gif ...
daaaa,am dormit bine...o fi fost de la kahluha,dar mi se parea un efort deosebit si demachiatul lol.gif lol.gif
Tzutzi80
Mie supa de pui imi iesea la 1.5p. Asa ca 2 -2.5 sunt suficiente. Depinde si daca pui paste sau taietei etc. iar o lingura de smantana la o oala de ciorba, daca mai e si cu 12% grasime nu e mare lucru pe portie. Asa ca 2.5 e suficient
bubbles
ms ella wink1.gif sa vad daca mai fac ca are cam multe puncte smile.gif
axe10
Multumesc fetele...o sa punctez 3 ca sa fie acoperitor...nu am gatit-o eu si de aia nu stiu...nu are nici paste nici orez nimic...cred ca au fost 30g carne (piept).
Hai sa va arat ce am mancat azi si cum am punctat:

cafea / 0pcte
lapte in cafea 0.1% / 0.2pcte
3 huxol (indulcitor) /0pcte
banana/1 pct
salata verde, castravete, ridichie/0pcte
ulei masline/1 pct
MMs/4 buc/ 0.3pcte
ciorbita pui cu smantama/3pcte
paste cu branza si sunca/4 pcte
tocanita ciuperci/1.5 pcte
prajitura cu albush/3 pcte
piine cu seminte/3 pcte
iaurt 0.1%/2 pcte
Total:19.5 pcte din 21
bubbles
axe10 din cate stiu eu de la fete 1 lgta ulei masline 1.5p iar pastele 40 g nefierte=120g fierte=2p paste pana la saturatie..deci peste 120g fierte 4p wink1.gif
himere2005
meniu
1 ou-2p
paine-3p
smantana-1p
branza-1p
mamaliguta cu branza si smantana 2p
salata 0p
ton suc propriu-2.5p
1/2banana-0.5p
iaurt-1p
maioneza-1p (2 lingurite)
carne 4p
---18p din 18
lyra
buna seara la fetele mele vorbarete. yahoo.gif abia acum am terminat sa va citesc. abia acum mi-a mers netul. doh.gif

axe10 bine ai venit. floare.gif

bafta la fetele care vor sa tina SB

meniul meu de azi.total aiurea. nu va luati dupa mine.
racituri 1,25p
paine 2p
oua-2 4p
supa de fasole 6,75p
mere calite-0
paste-120 2p
paine 1p

Total 17p
bubbles
eu nu pun meniul ca am depasit c 3 puncte bang.gif si merit o bataita.gif buna
lyra
CITAT(bubbles @ 26-02-2007, 07:52 PM) *

eu nu pun meniul ca am depasit c 3 puncte bang.gif si merit o bataita.gif buna

eh lasa. ca nu e grav. e abia luni. ai tot timpul din lume sa recuperezi. wink1.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 26-02-2007, 07:32 PM) *

axe10 din cate stiu eu de la fete 1 lgta ulei masline 1.5p iar pastele 40 g nefierte=120g fierte=2p paste pana la saturatie..deci peste 120g fierte 4p wink1.gif

pastele cred ca au fost 100gr cu branza si sunca cu tot...de aia am punctat asa....mi-e cam greu sa punctez mancarea gatita. De asta ajungem sa mancam tot gratare cu salata ca in toate regimurile...in hartiile mele, de pe la voi adunate zice ca sa cantarim exact...cum naiba sa masori cata branza are o portie?...eu nu stiu...mai aproximez...
Azi nu prea am baut apa si asta nu e bine...nu stiu daca am depasit un litru. M-am culcat la 5.15 (am stat la Oscare) si m-am trezit la 6.45 (de fapt m-a trezit fi-mea) sa o duc la gradinita, am venit apoi acasa si am atipit vreo 30 minute dupa care nu am mai putut sa dorm...am mancat pe la 11 micul dejun...si de aici am uitat de apa...lasa ca recuperez eu.

CITAT(lyra @ 26-02-2007, 07:50 PM) *

buna seara la fetele mele vorbarete. yahoo.gif abia acum am terminat sa va citesc. abia acum mi-a mers netul. doh.gif

racituri 1,25p
paine 2p
oua-2 4p
supa de fasole 6,75p
mere calite-0
paste-120 2p
paine 1p

Total 17p

Mercic de urare...eu tot ma plimb pe aici...va citesc de ceva timp dar de scris mai subtire ca nu prea e timp. WW tin de vreo 4 saptamani cu o pauza de o saptamana ca am fost in concediu, am slabit vreo 2.5 kg...dar in ultima vreme cam am dat-o in bara si am luat-o de la capat...mi-am facut si un tabel...si sper ca de data asta ma tine mai mult.
6.75pcte....cum reusiti fetelor calculele astea...la gateli mai ales..
lyra
CITAT(axe10 @ 26-02-2007, 07:59 PM) *

CITAT(bubbles @ 26-02-2007, 07:32 PM) *

pastele cred ca au fost 100gr cu branza si sunca cu tot...de aia am punctat asa....mi-e cam greu sa punctez mancarea gatita. De asta ajungem sa mancam tot gratare cu salata ca in toate regimurile...in hartiile mele, de pe la voi adunate zice ca sa cantarim exact...cum naiba sa masori cata branza are o portie?...eu nu stiu...mai aproximez...
Azi nu prea am baut apa si asta nu e bine...nu stiu daca am depasit un litru. M-am culcat la 5.15 (am stat la Oscare) si m-am trezit la 6.45 (de fapt m-a trezit fi-mea) sa o duc la gradinita, am venit apoi acasa si am atipit vreo 30 minute dupa care nu am mai putut sa dorm...am mancat pe la 11 micul dejun...si de aici am uitat de apa...lasa ca recuperez eu.

CITAT(lyra @ 26-02-2007, 07:50 PM) *

racituri 1,25p
paine 2p
oua-2 4p
supa de fasole 6,75p
mere calite-0
paste-120 2p
paine 1p

Total 17p

Mercic de urare...eu tot ma plimb pe aici...va citesc de ceva timp dar de scris mai subtire ca nu prea e timp. WW tin de vreo 4 saptamani cu o pauza de o saptamana ca am fost in concediu, am slabit vreo 2.5 kg...dar in ultima vreme cam am dat-o in bara si am luat-o de la capat...mi-am facut si un tabel...si sper ca de data asta ma tine mai mult.
6.75pcte....cum reusiti fetelor calculele astea...la gateli mai ales..

calculez toate ingredientele, apoi ma gandesc cate portii au iesit si impart la nr de portii. de fapt nu poti calcula exact 100%. eu zic sa nu te chinui. aproximeaza si gata.nu trebuie sa devina o obsesie. )).gif wink1.gif
Tzutzi80
Meniu:
cafea 0p
1 1/2 lgt zahar 0.3p
66g musli cu fructe 4.5p
125 ml lapte 0.1% 0.6p
ardei umplut 6.5p
75g smantana 12% 2.6p
desert fitline exquisa 0,2% 2p
un mar 0p
a grapefruit 0p
rosie 0p
50g crema de branza fitline 0.2% 0.5p
1buc toast secara 1p
----------------
Total: 18 din 20 (fac reduceri sa am pt ardei maine biggrin.gif)
himere2005
axe, ce film a castigat si ce actori?
michelle
Uite aici, Himere
Eu.

buna seara

condoleante, pisik sad.gif

CITAT(ina_ceva @ 26-02-2007, 05:08 AM) *

Gigelu, arata bine casele; sa ne spui si preturile daca afli ceva, am cativa prieteni interesati.

CITAT(nusarich @ 26-02-2007, 10:06 AM) *

neata neuroni!
gigelu, mersic mult. casutele arata intr-adevar super! asteptam si preturile.

fetelor, azi am aflat si preturile la casute. sorry.gif nu va spun decat ca cea mai mica dintre cele vizitate, care pana la urma am aflat ca se apropia de 200mp costa.....190 mii euro cry.gif swoon.gif

trec si eu printr-o perioada mai dificila, sunt cam suparata fiindca, desi am invartit cu babuinul toate variantele pe o parte si pe alta, mai devreme de 4-5 ani nu avem sanse de a face un credit imobiliar si, chiar si atunci, vom putea imprumuta doar 50 mii euro sorry.gif de copil nici nu se pune problema daca luam credit. iar eu visez bb in fiecare noapte de ceva vreme incoace unsure.gif nu stiu ce naiba vom face. atat m-am framantat in ultimele 2 saptamani ca si psoriazisul meu a luat-o razna mad.gif in fine, nu va mai plictisesc cu problemele mele....

eu am reusit sa slabesc in ultima saptamana o fabuloasa...suta de grame lol.gif fug repedeeee sa schimb tickerul la 60.8 )).gif

o seara excelenta tuturor
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.