Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ina_ceva
Meniul de azi:

MD
conopida: 0p
smantana: 3p
paine 2f: 3p
D
macrou la cuptor: 4.5p
G
salam 1f: 2p
C
smantana: 3p
portocale: 1p

Total: 16.5p
anca veselie
bunaaaaaaa grin.gif daca-i bagi si putina esenta de ceva si o freci bine e super tare! merge si la ww cu branzica diet si clatite grin.gif
chiar, cate pct are urda si casul slab de vaca?
ina_ceva
Anca, stiu ca urda are 2.7p la 100gr si casul 7p la 100gr.
anca veselie
cu urda sunt de acord, dar casul asta slab, degresat, nu are cum sa aiba 7p. e mult mai slab decat telemeaua
michelle
Ina, cum ai facut conopida? Iumm....
Anca, asa punctasem, ca pe telemea, desi si eu cred ca are mai putine puncte. Cred ca 4-5 e acoperitor.. Alte pareri?
Tulip
si eu tot 7P puneam pt. 100 gr cas unsure.gif
anca veselie
Erzsi era servitoare la domni īn Cluj.

Īn fiecare joi avea liber si se īntorcea acasa seara foarte bine dispusa.

Īntr-o joi seara domnul o īntreaba:
Erzsi, ce faci tu joia de vii asa vesela acasa?

Erzsi: O, domnu', noi joi īntilneam cu Ildiko si cu Feri si Pista si mergem pe Feleac si jucam de-a ghicitul.

Domnul: Cum e jocul asta, Erzsi?

Erzsi: Mergem la capita, noi fetele punem capul īn capita si baietii vin pe la spate si fute la noi, iar noi trebuie ghicit cine fost. Cāteodata vine mai multi tineri si noi nu putem ghici si atunci rādem si rādem, si ei fute pāna ghicim cine fost.

Domnul: Mai Erzsi, e tare interesant jocul asta, as veni si eu!

Erzsi: Veniti domnu', ca joia trecuta fost si doamna si nu ghicit de 6 ori!

miha, eu votez cu 4p )).gif
ina_ceva
Sunt de acord si eu cu 4p wink1.gif

Miha, am fiert conopida (desfacuta buchetele), dupa care am scos-o intr-un bol, am pus peste ea vreo doua linguri si ceva de smantana, usturoi pisat, am amestecat si...gata... F buna a iesit grin.gif
michelle
Suna bine, Ina naughty.gif

Cat despre cas, ne-am tot dat cu presupusul, dar nu am idee. Am incercat sa aflu printr-o paralela cu branzeturile aflate in afara tarii care au deja continut caloric cunoscut, dar nu cred ca ne poate confirma nimeni. Ramane o enigma
Tulip
huh.gif si atunci?oare cum s-o punctam?
5P e ok? wacko.gif
Monic
vai fetelor w00t.gif eu am facut o indigestie doar gandindu-ma la meniurile voastre dry.gif
sper sa nu supar pe nimeni, am trecut si eu printr-o dieta asemanatoare candva demult, si mi-e greata doar cand aud de oua cu cascaval fara paine paste sau cartofi wacko.gif
sper sa nu patiti ca mine, eu am tinut-o anul trecut in primavara pt 5-6 zile si de atunci am probleme destul de grave de digestie dry.gif

intr-adevar sunt f mari preturile la apartamente in tara.
Pai noi ne-am uitat pe aici si cu 80 mii eur am gasi chiar in centru locuinta spatioasa, cu panorama dry.gif
Bine, bani nu avem, si noi am vrea in tara, dar in Turda la noi preturile sunt cam ca in capitala Ungariei )).gif
S-apoi sa nu-ti vina sa o iei pe coclauri? wacko.gif
ramonavlas
Salutare fetelor!
In sfarsit am ajuns acasa devreme. Acum am mancat (ciuperci la gratar, sunca slaba, omleta din 2 oua fara ulei, salata de varza), strang putin de prin casa si aveam de gand sa ma pun in pat. Ma simt obosita dar sunt sigura ca daca dorm acum, la noapte.....ma uit la tv. Si maine iar lucrez toata ziua.

A! Am uitat ceva sa va spun. Off topic. Am vorbit si cu tati de Juliann. E de-acord daca el vrea sa vine in Mures sa lucreze, bineinteles ca va lucra la noi in firma. Acum, cum il stiu eu pe tati, se va interesa cu siguranta de trecutul lui. Eu sper ca Juliann a fost sincer cu mine si atunci nu e nici o problema. Sunt foarte incantata. Si, spre surprinderea mea a rectionat f bine. Nici nu ma asteptam. Asa ca........sa vina odata sfarsitul lui aprilie cheer.gif
nusarich
bravo pentru realizare, ramona! si bravo si tatalui tau, a reactionat cel putin intelept de data asta. cum zici si tu, probabil va investiga. dar cel putin tu stii ca ai fost sincera si ce n-ai stiut tu n-aveai cum sa-i ascunzi. iti urez sa fie totul bine si sa va vedeti la sf. lui aprilie cel putin la fel de indragostiti!
ina_ceva
Ramona, daca el a fost sincer, nu vor fi probleme. E bine ca tatal tau e hotarat sa va ajute. Succes!
irinush
Buna fetelor! am revenit, tin in continuare dieta, ma simt ceva mai bine cu psihicul si am intrat sa va spun ca mai traiesc si ca va pup pe toate!

sory, nu am apucat sa citesc chiar tot, am citit mai mult pe diagonala blushing.gif

sper sa reusesc sa intru mai des pe la voi! pupic.gif
ina_ceva
CITAT(irinush @ 27-02-2007, 03:40 PM) *

sper sa reusesc sa intru mai des pe la voi! pupic.gif

Asa sa faci, irinush! pupic.gif
michelle
A hamster and a rat were sitting on the side of a swimming pool. They were enjoying the sun.
Suddenly the rat turned to the hamster and asked him:
"Dude, How come people consider me a noisance, and you a pet? How come people pay money to have you, while they are trying to kill me? How come you are considered a cute little animal, while I am considered creepy and disgusting? How come you live in a warm home, and I have to stay in the sewer?"
So the hamster answered:
"It's branding, dude."
lyra
buna fetelor

vin si eu cu meniul

racituri 1,25
paine 1,5
supa 3
pireu 3
piept la gratar 2
fructe 0
lapte-1,5-250 2
cereale-32gr 2
paine 1
miere 1

Total: 16.75p

N-am avut o zi prea grozava. multa treaba, probleme cu netul. in plus ma doare gatul si mi s-au facut niste rani in gura. wacko.gif .

CITAT(michelle @ 27-02-2007, 04:56 PM) *

A hamster and a rat were sitting on the side of a swimming pool. They were enjoying the sun.
Suddenly the rat turned to the hamster and asked him:
"Dude, How come people consider me a noisance, and you a pet? How come people pay money to have you, while they are trying to kill me? How come you are considered a cute little animal, while I am considered creepy and disgusting? How come you live in a warm home, and I have to stay in the sewer?"
So the hamster answered:
"It's branding, dude."

)).gif tare laugh.gif
lilianab
Buna fetele!
Am ajuns si eu pe acasa in sfarsit.Fiindca in ultima vreme am dat in boala dulcelui,am inceput sa merg mult pe jos,ca sa ma mai capat cu cate un bonus ,ceva.Acum parca am talpile oparite cat am tropait azi...In ultima vreme simt nevoia de un dulce, extrem de dulce si in fiecare seara...merge dieta toata ziua ok,seara dau peste cap tot...nu am vazut asa furie de pofta de dulce(mi-am luat miere ca sa ma linistesc)Nu doresc prajituri,nu doresc cioco,doresc doar ceva dulce cum ar fi mierea,dar nici aiai goala...o fi post-examene?Apropo,azi am mai primit un rezultat:8 la "dreptul afacerilor".eu zic ca e bun(pentru inceput) pt o blonda cu un singur neuron anchilozat.
Himere dar la tine chiar nu e o problema daca o mai iei razna,crede-ma.Te-am vazut live cum arati...Nu fetele?Ia uitativa in poza...aia dubla este je,himere e aia "buna-tare" grin.gif !
michelle
Irinush, ma bucur ca esti mai bine si ca te tii de WW, te asteptam mai des pe aici pupic.gif Pupi si lui David pupic.gif
Liliana, bravo pt examen! cheer.gif
himere2005
liliana, sa ai fainoase, paste, cartofi in meniu zilnic, cred ca nu o sa mai simti nevoia zilnic de dulce nebun )).gif ....in fine, ai o lingurita de gem, una de zahar, una de gem zilnic bonus in lista, asa ca te mai calmezi cu ele )).gif

asa si mai este gem cu chimicale )).gif de la arovit dietetic pe care pisik l-a calculat la 0,1p lingurita wink1.gif
himere2005
miha, cum te descurci cu atributiile, e greu tare?
tulip, irinush, mamici, pana la urma ce ziceti, e mai benefic un concediu la mare sau la munte pentru bb? eu ziceam ca marea, nu?

uka, tare mult imi place cum se aranjeaza bubu, prietena ta, sunteti prietene din copilarie? si cum si-a pus bigudiurile, in interior sau exterior? tu esti mai bine? ai de pregatit licenta, nu? de tipul ala se mai aude ceva? blum.gif
lilianab
CITAT(himere2005 @ 27-02-2007, 06:34 PM) *

liliana, sa ai fainoase, paste, cartofi in meniu zilnic, cred ca nu o sa mai simti nevoia zilnic de dulce nebun )).gif ....in fine, ai o lingurita de gem, una de zahar, una de gem zilnic bonus in lista, asa ca te mai calmezi cu ele )).gif

asa si mai este gem cu chimicale )).gif de la arovit dietetic pe care pisik l-a calculat la 0,1p lingurita wink1.gif

Pai cred ca daca imi iau "chimicosul" cam in 2-2,5 p ori ma lecui de dulce,ori nu!trebuie sa ma dea in greatza,cum am patit cu cafeaua.
Multumesc Miha pupic.gif
Ella79
Fetelor, lamuriti-ma si pe mine cum e aia "cas degresat", ca am vazut ca tocmai ati discutat despre asta.
Eu imi cumpar cas din piata si atat scrie pe el "cas". Plus ca eu stiu ca se face din lapte si ulterior, prin sarare, devine brinza. Deci mie nu mi se pare light deloc. Asa ca nu cred nici ca are mai putine puncte decat telemeaua de vaca.. unsure.gif E o branza fara sare, atat.
Ella79
Maine e un moment greu pentru mine... ma duc pentru ultima oara la fostul job, imi strang lucrurile, imi iau la revedere de la toata lumea si... that's it! S-a mai inchis un capitol din viata mea.
Acum ca stau si ma gandesc la tot ce a fost frumos... ma apuca nostalgiile. Am pus mult suflet in ce am facut acolo, mi-am pierdut tineretea cu proiectele alea, am ajuns chiar sa nu am colegi ci prieteni, sa ne petrecem uneori si timpul liber impreuna. Am muncit uneori mai mult decat credeam ca sunt in stare si deseori m-am confundat cu job-ul ala. Au fost 4 ani grei dar frumosi, ani care m-au definit ca personalitate profesionala, ani datorita carora am ajuns asa cum sunt acum.
O sa fie greu maine, o sa fie greu sa imi adun lucrurile intr-o cutie si sa ies pe usa pentru totdeauna...
Voi cum ati facut fata unor astfel de momente??
axe10
CITAT(himere2005 @ 27-02-2007, 09:34 AM) *

axe, de ce nu recomanzi raiffeisen...pe mine m-ar interesa un credit mai mic si mai ieftin ca sa-l pot acoperi pe asta

Te trag pe sfoara...nu-ti spun de la inceput de toate comisioanele devil.gif si asigurarile le platesti tu cu toate ca ei beneficiaza de ele. sad.gif

Tzutzi80
Raportul de azi (am umblat toata ziua asa ce de abia am apucat sa mananc ceva...asa ca m-am dezdrabalat la puncte biggrin.gif):
noodle soup picant 3.2p
ardei umpluti 6.5p
65 g smantana 12% 2.3p
gaufre cu miere 5.5p
1/2 desert fitline exquisa 0,2% 1p
mar 0p
2 triunghiuri branza topita fitness 1.5p
rosie 0p
-------------------------------------------
TOTAL 20

Si de maine fac masaj! Am vb deja cu cineva si il astept maine dimineata pt prima sedinta biggrin.gif yahoo.gif
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 27-02-2007, 09:07 PM) *

Raportul de azi (am umblat toata ziua asa ce de abia am apucat sa mananc ceva...asa ca m-am dezdrabalat la puncte biggrin.gif):
noodle soup picant 3.2p
ardei umpluti 6.5p
65 g smantana 12% 2.3p
gaufre cu miere 5.5p
1/2 desert fitline exquisa 0,2% 1p
mar 0p
2 triunghiuri branza topita fitness 1.5p
rosie 0p
-------------------------------------------
TOTAL 20

Si de maine fac masaj! Am vb deja cu cineva si il astept maine dimineata pt prima sedinta biggrin.gif yahoo.gif

ce desert e ala care il mananci?
eu azi am mancat asa:

piine cu seminte/3pcte
iaurt 0.1%/1.5 pcte
rosii/0 pcte
salata verde, castravete, ridichie/0 pcte
ulei masline/1.5 pcte
branza fitness 0.2%/1.1 pcte
kiwi/ 0 pcte
paste cu branza si sunca/ 4 pcte

spanac/ 1 pct
cafea/0 pcte
lapte 0.1%/0.2 pcte
3 huxol/ nu stiu
prajitura cu albush/2.5 pcte
cascaval,salam/ 1.5 pcte
piine alba/ 1 pct
portocala/ 0 pcte
total 18,3 din 21

Ella79
CITAT(axe10 @ 27-02-2007, 11:29 PM) *

3 huxol/ nu stiu
cascaval,salam/ 1.5 pcte

Ce cantitate de paste cu branza si sunca ai mancat de 4p. Pt ca eu punctez numai pastele 4 p. Iar branza are 3p/30 de grame, deci o gramada de puncte.
Indulcitorul nu are puncte.
La fel, ce cantitate de salam si de cascaval ai mancat de 1,5p?
nusarich
ella, eu m-am despartit de doua locuri de munca pana acum. dupa primul (statusem acolo un an si cateva zile) pur si simplu am plans. m-am tinut tare cat am putut si intr-un final am mers la baie si am plans. chiar m-a durut ca am plecat, dar plecam la mai bine si stiam ca va fi un pas in plus. asa ca am ramas prietena cu multi din fostii mei colegi (desi numai cativa erau de varsta mea).
de la al doilea job am plecat mai repede, pentru ca nu statusem prea mult acolo (numai vreo 2 luni). dar de acolo am cativa prieteni cu care inca ma conversez destul de des. una din prietenele mele cele mai bune de acolo o stiu.
eu ma gandesc cum ar fi sa plec de aici, unde lucrez de 8 ani si ceva. cred ca s-ar rupe cerul pe mine. am venit aici o copila si uite ca acum sunt asa legata de astia ai mei de nu-mi vine sa cred. mai sunt si mitocani, mai sunt si ticalosi (astai sunt numarati pe degetele de la o mana), dar chiar si asa, ne-am legat foarte tare unii de altii. v-am povestit ca noi suntem foarte invidiati in companie, pentru ca sarim si-n foc unii pentru altii si suntem prezenti si la bune si la rele unii in viata altora. deci te inteleg. tu sa nu fii moale, gandeste-te ca faci asta pentru ca vrei si stii ca poti mai mult, asa ca nimeni nu te poate judeca. pana la urma, ai dat acolo tot ce-ai putut si n-ai ce sa-ti reprosezi. bafta multa maine! sa ne povestesti cum a fost.
Pisik
Va pup, am revenit si eu. Am inghetat toata ziua, a fost destul de obositor, nu am apucat sa mananc decat pe fuga ce imi luasem cu mine, in masina. Am ajuns apoi acasa la pomana pe la 17,30 si am cam dat iama. Era mancare de post si am reusit sa ma abtin cu stoicism de la dulce si de la cartofi si orez. Ce stiu sigur ca am papat si nu e conform, uleicare nu era de masline sigur dar chiar nu aveam altceva ce sa pap.
Asa ca am papat fasole batuta, salata de fasole galbena pastai, vreo 2 chiftelute de soia si multe ciupercute umplute de post. Si castravete si salata.
Anca, in afara de ulei mai am ceva nepermise?

Ella, multa multa bafta maine, fii tare, pleci la mai bine!

Stiu ca nu sunteti de acord cu mine, dar mie imi trebuia ceva sa ma trezeasca, sa am ajute sa nu mai fiu dependenta de dulciuri si paine, si am citit ca SB ajuta. Acuma eu nu mi-am impus neaparat sa o tin 14 zile, tin cat pot. oricum, dupa, trec la o dieta de fructe si legume preponderent (o sa introduc si painica si fainoase treptat)

Va pup si noapte buna!
Tzutzi80
Axe, desertul respectiv este branzica quark cu 0,2% grasime si are si un gem de fructe in cutie. Si e grozav la gust. Si eu lovesc doua dintr-o lovitura, si nevoia de dulce, si de lactate, cu numai 2 puncte
Tzutzi80
CITAT(ghemotoc @ 27-02-2007, 10:30 AM) *

voi cum faceti pestele la cuptor? ca imi place la nebunie pestele dar am renuntat pentru ca nu puteam sa.l prepar decat in ulei sad.gif

Vezi ca am scris eu o reteta la nessie in jurnal
Ella79
Multumesc mult Nusa pupic.gif Cam asa am fost si noi unii pentru altii, cum sunteti voi acum. Stiu ca plec la mai bine, din proprie initiativa, stiu ca fac ce trebuie. Dar imi va fi greu sa ma uit maine in ochii colegilor mei pe care ii las acolo cu fundul in balta. Am aftat ca o alta fata vrea sa plece pentru ca e greu fara un om.... deci gasca se sparge si se pare ca eu am dat tonul.
Maine am sa incerc sa fiu tare, adica am sa incerc sa nu plang. Si am sa incerc sa nu stau mult, sa prelungesc agonia.
La 3 mi-am facut programare la coafor.... ma voi pregati pentru un nou inceput.

uka
CITAT(himere2005 @ 27-02-2007, 07:01 PM) *

[uka, tare mult imi place cum se aranjeaza bubu, prietena ta, sunteti prietene din copilarie? si cum si-a pus bigudiurile, in interior sau exterior? tu esti mai bine? ai de pregatit licenta, nu? de tipul ala se mai aude ceva? blum.gif

suntem prietene din liceu, din clasa a 11a...
se aranjeaza frumos, eu o mai cert ptr k, cateodata se face prea strident ptr zi, se makiaza cu culori inkise...
la bigudiuri kiar nu stiu... si le pune in fiecare seara, dar am sa o intreb..
de licentza nu m-am apucat inca, am strans doar cateva articloe referitor la subiect si cam atata, de teo... nu mai stiu mai nimic, decat k e f intrigat de faptul k nu stie de unde am nr lui de teelf, nr nou si ma distreaza tare...
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 27-02-2007, 10:59 PM) *

Axe, desertul respectiv este branzica quark cu 0,2% grasime si are si un gem de fructe in cutie. Si e grozav la gust. Si eu lovesc doua dintr-o lovitura, si nevoia de dulce, si de lactate, cu numai 2 puncte

Asa am banuit si eu....am luat si eu o data si am mancat...bunutza...dar stiam ca dulce mai mult de 12 pcte pe saptamana nu e bine sa ingurgitezi....

CITAT(Ella79 @ 27-02-2007, 10:36 PM) *

CITAT(axe10 @ 27-02-2007, 11:29 PM) *

3 huxol/ nu stiu
cascaval,salam/ 1.5 pcte

Ce cantitate de paste cu branza si sunca ai mancat de 4p. Pt ca eu punctez numai pastele 4 p. Iar branza are 3p/30 de grame, deci o gramada de puncte.
Indulcitorul nu are puncte.
La fel, ce cantitate de salam si de cascaval ai mancat de 1,5p?

Hai sa-ti zic...toata portia de paste( e ca un fel de budinca ) avea 110 g . Printre paste erau urma de branza de vaci slaba(repet, ca la o budinca) si cateva patratele de 1/1 cm sa zic de sunca de pui...ou ...cat sa zic...nu am gatit eu si de asta mi-e greu sa apreciez...
In leg cu salamul...o felie transparenta de salam uscat si o felie subtirica de cascaval de 45% grasime..ce zici?
himere2005
ella, la mine a fost foarte usor cu plecatul pentru ca plecam de la niste mitocani, eu efectiv numaram zilele pana la final ca deja situatia era tensionata...in loc sa aprecieze faptul ca eu am mai ramas cateva zile in plus fara plata sa o ajut pe cea care urma sa intre pe postul meu, deja ma priveau ca pe un om in plus...in fine, am scapat si sper sa nu ma vad macar inca cativa ani cu angajatorul )).gif
Tulip
Neata!!!!V-am pregatit cafeluta! blum.gif blum.gif blum.gif

D e azi ma apuc din nou de numarat! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Aveti dreptul sa ma trageti de ureche/par,daca nu-s cuminte. grin.gif grin.gif ......la mine in we e problema

Ella,ne gandim la tine!
himere2005
noi aseara dupa ce a adormit fata, am fost copii romantici, la lumina lumanarilor naughty.gif ....chiar ma gandeam cum sa sarbatorim 1 martie...mancam ceva mai deosebit, un pahar cu vin si poate inauguram chiloteii roz lol.gif
himere2005
ce faceti fetelor, desteptarea, maine vine primavara cheer.gif blum.gif ...vreau maine sa-mi pun si eu bigudiuri si sa-l astept pe dan acasa "primavaratica" )).gif
Pisik
Neatza neatza!

Nu am tocmai o dispozitie primavaratica, dar incerc sa ma autosugestionez in bine )).gif
Azi incerc sa tin si post, macar pana diseara cand ma scoate sotul in oras in contul zilei de 1, cand merge la aikido.
MD-humus cu ardei rosu
P-mancarica de soia cu fasole verde si salata cu ulei de masline (salata verde, castravete, rosie)
ca gustari: fistic, ardei

Va pupic si o zi frumoasa!
Tulip
eu nu ma descurc cu bigudiurile mad.gif mad.gif mad.gif
axe10
CITAT(himere2005 @ 28-02-2007, 09:01 AM) *

ce faceti fetelor, desteptarea, maine vine primavara cheer.gif blum.gif ...vreau maine sa-mi pun si eu bigudiuri si sa-l astept pe dan acasa "primavaratica" )).gif

Suntem pe aici de dis de dimineata...haha...m-a intrebat fi-mea de 3 ani si 9 luni ( baby.gif) ce inseamna intai martie....i-am zis ca vine primavara si impartim martisoare ( mi-a fabricat unul la gradinita pe care o sa-l port cu toate ca nu-mi sta in fire)....si ea mi-a zis...daca se face cald mergem la inghetata?
Deci...vine primavara...trecem la despuierea de obiceiurile de iarna:mancam verdeturi la greu, ne dam caciulile jos de pe cap, punem paltoanele in sifonier...si unele dintre noi isi pun bigudiuri...haha...ce-mi place primavara.
Tzutzi80
Neata! Eu imi sorb cafeaua! Si incerc sa ma trezesc pupic.gif

Cat despre bigudiuri la cat par am....mai greu. Doar in breton unul biggrin.gif
himere2005
axe, de abia astept sa se faca fata mai mare, cred ca e asa de frumos sa-ti faca copilasii surprize, sa poti comunica cu ei hug.gif sunt asa de mititei, inocenti incat viata pare dintr-o data mai frumoasa, nu?

ma enerveaza ca iar nu avem apa rece sad.gif , iar mi-am oparit mainile la chiuveta...cica de ce ni se "strica" pielea?
Tulip
Pisik,te mai tii de sport?

pt. ca eu 3 zile sunt constiincioasa,si 4 zile ba blushing.gif blushing.gif
michelle

Nu e chiar greu, partea proasta e ca daca ceva nu e in regula, tu o iei pe cocoasa )).gif
Ieri am avut o zi groaznica, asa ca aseara am iesit si m-am racorit la o bere 7 Coline blum.gif

Ella, suntem alaturi de tine, fii barbata hug.gif
axe, ce e huxol?
Tulip, suntem cu ochii pe tine

O zi buna tuturor!
Pisik
CITAT(Tulip @ 28-02-2007, 11:25 AM) *

Pisik,te mai tii de sport?

pt. ca eu 3 zile sunt constiincioasa,si 4 zile ba blushing.gif blushing.gif

Teoretic ma mai tin. Practic am avut rusii naravasi si raceala si program aiurea, asa ca de joia trecuta nu am mai reusit sa fac nimic. Ieri insa am reluat, am facut bicla 30 minute si cateva exercitii, mai putine ca deobicei. Astazi si maine nu stiu daca apuc sa fac ceva, poate ceva pilates, la fel si vineri ca avem musafiri. La bicla partea proasta e ca mai tarziu de 8 nu pot face pt ca face zgomot si daca ajung tarziu acasa cum se va itampla azi si maine nu o mai pot folosi, ca deh, stau la bloc )).gif

nusarich
CITAT(michelle @ 28-02-2007, 11:28 AM) *

Nu e chiar greu, partea proasta e ca daca ceva nu e in regula, tu o iei pe cocoasa )).gif
Ieri am avut o zi groaznica, asa ca aseara am iesit si m-am racorit la o bere 7 Coline blum.gif

Ella, suntem alaturi de tine, fii barbata hug.gif
axe, ce e huxol?
Tulip, suntem cu ochii pe tine

O zi buna tuturor!

miha, hoxol e un indulcitor. asa am vazut eu in mega image.
himere2005
am pus la incarcat poza cu pantalonii, mi se pare ca am niste picioare groase doh.gif trebuie sa fac ceva...sunt ei cam stramti dar slabesc eu blum.gif

Imagine

legat de poza de la cununie i-am dat-o lui dan s-o scaneze ca am incercat sa fac poza la poza si au iesit neclare
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.