Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Pisik
CITAT(himere2005 @ 28-02-2007, 11:55 AM) *

am pus la incarcat poza cu pantalonii, mi se pare ca am niste picioare groase doh.gif trebuie sa fac ceva...sunt ei cam stramti dar slabesc eu blum.gif

Imagine

legat de poza de la cununie i-am dat-o lui dan s-o scaneze ca am incercat sa fac poza la poza si au iesit neclare

Himerus mama, sa te invit la mine sa vezi vum imi vin singurii pantaloni care imi mai vin? Urla pe mine, ca tipatul deja e cantec de leagan )).gif Momentan nu simt nimic cu dieta asta, dar cred ca e prea devreme
Anca, poate mai postezi si tu meniurile as ma inspir si eu
himere2005
pisik, din aprilie trebuie sa incerc sa ajung la sala poate scot aia mustul din mine ca vad ca eu ma cam menajez )).gif ...sper eu ca pana atunci sa termine si mama curatenia si o sa se lungeasca si ziua asa ca nu o sa mai aibe nici o scuza tease.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 28-02-2007, 12:10 PM) *

pisik, din aprilie trebuie sa incerc sa ajung la sala poate scot aia mustul din mine ca vad ca eu ma cam menajez )).gif ...sper eu ca pana atunci sa termine si mama curatenia si o sa se lungeasca si ziua asa ca nu o sa mai aibe nici o scuza tease.gif

Da, si eu as vrea sa ajung la sala dar acum nu ma simt in stare nici financiar, nici fizic, cu atat mai putin psihic (desi cred ca mi-ar prinde bine)
Dar incerc sa ma chinui acasa
himere2005
da, la noi e mai ieftin, cel putin acum 2 luni, ca eu tot ma interesez )).gif era cam 40 lei 8 sedinte- suficient pentru cat vreau eu, adica nu-i un capat de tara-bine, eu ma duc si unde e mai ieftin, adica nu la sali spatioase, in apartament ca eu cred ca fitness as vrea sa fac prima luna sa vad cum merge, daca nu-mi convine, aerobic
MagdaC
Pup fetele smile.gif
Ce mai faceti? Sper ca sunteti toate vesele si sanatoase smile.gif
Eu sunt racita si stau acasa. De-aia reusesc sa va scriu la ora asta indecenta smile.gif
Ieri m-am simtit destul de rau, am avut febra & stuff....Acuma sunt mai bine, in schimb nu am DELOC pofta de mancare. Mananc din constiinta, pt ca iau medicamente smile.gif Nu vreti si voi raceala din asta de-a mea? )).gif
Cu dieta...nu va mai spun, ca ma luati la bataitza.
Va pupic
axe10
CITAT(nusarich @ 28-02-2007, 09:45 AM) *

CITAT(michelle @ 28-02-2007, 11:28 AM) *

CITAT(himere2005 @ 27-02-2007, 07:01 PM) *

miha, cum te descurci cu atributiile, e greu tare?

Nu e chiar greu, partea proasta e ca daca ceva nu e in regula, tu o iei pe cocoasa )).gif
Ieri am avut o zi groaznica, asa ca aseara am iesit si m-am racorit la o bere 7 Coline blum.gif

Ella, suntem alaturi de tine, fii barbata hug.gif
axe, ce e huxol?
Tulip, suntem cu ochii pe tine

O zi buna tuturor!

miha, hoxol e un indulcitor. asa am vazut eu in mega image.

Are dreptate. E un indulcitor....am vazut prin documentele pe care le am ca ar trebui sa punctez si asta dar nu stiu cum...poate stiti voi mai multe.
anca veselie
neatza!
pisik, postez cum sa nu, eu ajung mai tarziu la job si pana ma trezesc mai dureaza blum.gif am citit ce ai papat la pomana si eu cred ca e ok, cu exceptia uleiului. sunt mandra de tine ca ai rezistat! pupic.gif
eu aseara am fost cu babu la selgros si am descoperit cu uimire ca el e parca si mai lent decat mine la cumparaturi si pierde o gramada de timp biggrin.gif eu sunt putin mai impulsiva si il tot certam, dar am zis sa am putina rabdare cu el, ca doar e barbat si tre sa-i explici, nu? tease.gif
asa ca aseara am mancat:
- ciuperci calite in ulei de masline
- putin somon
- salata verde cu ulei de masline.

md: 2 oua fierte cu sunca de praga, un ardei si br. fitness

la pranz am tot piept de pui cu telina, niste masline.

gustari: cas de vaca cu ardei/ rosie/ gulie

desert: urda cu cacao si putina esenta de ceva, sa vad ce gasesc

diseara o sa pun niste peste la cuptor si o sa fac o mancarica de fasole, cred.

himere, e prea intunecata poza, nu vad nimic. iti trebuie un fond mai deschis in spate. dar din ceea ce zaresc nu vad nici un picior gros.
miha, asta-i viatza de sef give_rose.gif bafta multa!

michelle
Magda, insanatosire grabnica
Himere, tu ai 2 bete infipte-n.. Asa. Sa nu te mai aud ca ai picioare groase.
Axe, nu cred ca se puncteaza indulcitorul.. Cel putin asa am auzit

CITAT(anca veselie @ 28-02-2007, 10:37 AM) *

miha, asta-i viatza de sef give_rose.gif bafta multa!

sa fie hug.gif
Pisik
Anca pupic.gif
A, am uitat ca ieri am papat si niste alune si fistic, cred ca am depasit putin numarul admis, nu stiu exact...eram prea flamanda blushing.gif
Vroiam sa te intreb daca tu mai si numeri? Ca eu nu, oricum depasim, dar avand in vedere ca sunt a;te principii, cred ca e ok

himere2005
merci fetelor, poate-i doar in capul meu totul, dar mai vine si dan si mai face glume ca am f...mare si eu nu mai stiu ce sa cred grin.gif

miha, am inteles ca miercurea sau joia apare ep. 18 din prison break, eu de abia astept...ca ma omoara curiozitatea asta )).gif
michelle
CITAT(himere2005 @ 28-02-2007, 10:48 AM) *

miha, am inteles ca miercurea sau joia apare ep. 18 din prison break, eu de abia astept...ca ma omoara curiozitatea asta )).gif

Noi l-am vazut deja seara naughty.gif
himere2005
ooo...miha, gata, l-am prins si eu pe odc, de abia astept....trebuie s-o droghez pe bia lol.gif
_noni_
buna dimineata!

Magda, si eu sunt racita-moarta, nu mai pot! sanatate multa! sper sa ne treaca!baga mult ceai cu lamaie si miere, la mine ajuta mai mult decat pastilele!

la noi e frig si de 2 zile ploua incontinuu...iar acum 2 zile a nins...nici nu zici ca vine primavara - s-a intors vremea cu susu-n jos!!!

in weekend a fost in vizita o foarte buna prietena din copilarie. a fost super, super! ne-am distrat ca pe vremuri...

Ea e o slabanoaga, asa a fost tot timpul! si imi amitesc cand eram si eu la fel, ne imprumutam hainele pentru ca aveam aceleasi masuri. acum eu sunt cu cel putin 15 kg mai grasa ca ea, ea fiind cu 5 cm mai inalta cry.gif nu-mi vine sa cred! sad.gif m-am simtit oribil din punctul asta de vedere...am fost la cumparaturi si tot ce punea pe ea ii venea super, pe cand mie...nu mi-am cumparat nimic pentru ca toate veneau aiurea...CHIAR TREBUIE SA IAU NISTE MASURI CA NU SE MAI POATE!!!!!!!!!

luni seara am sarbatorit ziua lui bob cu colegii lui de birou. am facut mici lol.gif astia, strainii, au fost pe spate dupa ei! apoi ne-a lovit pe amandoi raceala asta... blushing.gif

si ma oftic ca de fapt azi e ziua lui si nici macar nu pot sa ies din casa sa-i iau un cadou...i-am luat doar un parfum si a mai primit unul si parca mai voiam sa-i iau ceva pe langa si nici macar nu stiu ce...

himere, mama, crede-ma ca alea nu sunt deloc picioare groase!
michelle
Noni, insanatosire grabnica hug.gif
Ce anume i-au dat pe spate, micii? La ei nu exista? Sau au iesit extraordinar de buni? naughty.gif
_noni_
CITAT(michelle @ 28-02-2007, 11:12 AM) *

Noni, insanatosire grabnica hug.gif
Ce anume i-au dat pe spate, micii? La ei nu exista? Sau au iesit extraordinar de buni? naughty.gif

saru'mana miha! give_rose.gif

da , de mici e vorba! la ei nu exista, sau cel putin nu asa preparati ca la noi, cu cimbru si usturoi. si au iesit si super buni!!! lol.gif bobi i-a manufacturat!
ghemotoc
buna fetelor
noni, nu postezi reteta de la mici? ca m.ar interesa si pe mine blushing.gif
MagdaC
Sarumana Miha si Noni pupic.gif
Azi ma simt ceva mai bine, desi in continuare imi curge nasul robinet. Dar macar nu mai am febra, si am scapat de durerea sinistra de cap.
Lasa, ca ne facem noi bine smile.gif
Pisik
CITAT(MagdaC @ 28-02-2007, 01:29 PM) *

Sarumana Miha si Noni pupic.gif
Azi ma simt ceva mai bine, desi in continuare imi curge nasul robinet. Dar macar nu mai am febra, si am scapat de durerea sinistra de cap.
Lasa, ca ne facem noi bine smile.gif

E pacatoasa rau raceala asta. pe mine ma tine de o sapt si ceva; fara febra dar cu niste stari oribile sad.gif
Sanatate multa pupic.gif
michelle
A giant hole in Guatemala swallowed more than ten houses on Friday. This huge sinkhole is said to be more than 100 meter (330 feet) deep, it's located in a poor district of Guatemala City.
Residents say the big hole suddenly appeared. The earth started shaking and loud noises were heard, several houses collapsed into the sink hole but no one got hurt. Locals say the air which arose from the hole smelled bad, just like a sewer

Sursa.
ramonavlas
Salutare. Azi sunt la munca toata ziua.
Ella, multa bafta cu noul job.
Pisik, Anca, ma bucur ca va tineti de SB. Sunt sigura ca va avea efect.
_noni_
CITAT(ghemotoc @ 28-02-2007, 11:27 AM) *

buna fetelor

ghemotoc, cu placere, dar cand vine bobi de la birou ca el i-a facut. eu habar n-am cum se fac lol.gif dupa 6 ai reteta!

}{
ghemotoc
CITAT(_noni_ @ 28-02-2007, 11:35 AM) *

CITAT(ghemotoc @ 28-02-2007, 11:27 AM) *

buna fetelor

ghemotoc, cu placere, dar cand vine bobi de la birou ca el i-a facut. eu habar n-am cum se fac lol.gif dupa 6 ai reteta!

}{

mersi floare.gif
Pisik
Eu acum imi iau gustarea: 1/2 dintr-un mare ardei gras rosu, Mai bun era un mar, dar merge
Monic, am vazut ca mi-ai zis de regim. Poate tu ai tinut Atkins, care intr-adevar este mai restrictiv, adica si fara legume. Stiu ca nici SB nu este cel mai bun, dar 2 sapt (sau 1 blum.gif ) nu cred ca mor, mai ales ca am "provizii" si de fructe si de altele nu mai zic
_noni_
10 la suta dintre femei au avut parte de sex in prima ora a primei intalniri. - 20 la suta dintre barbati au avut parte de sex intr-un loc neconventional - 36 la suta dintre femei prefera nuditatea - 45 la suta dintre femei prefera barbatii bruneti cu ochii albastri - 46 la suta dintre femei au experimentat sexul anal - 70 la suta dintre femei prefera sex dimineata - 89 la suta dintre barbati nu au experimentat relatii homosexuale - 90 la suta dintre femei ar dori sa faca sex in padure - 99 la suta dintre femei nu au avut parte de sex la locul de munca Concluzie: Statistic vorbind, ai mai multe sanse sa faci sex anal dimineata, cu o necunoscuta, in padure decat sa faci sex la birou la sfarsitul zilei. Morala: Nu mai sta pana seara tarziu la birou. NU se va intampla nimic! lol.gif
Tzutzi80
CITAT(_noni_ @ 28-02-2007, 11:42 AM) *

10 la suta dintre femei au avut parte de sex in prima ora a primei intalniri. - 20 la suta dintre barbati au avut parte de sex intr-un loc neconventional - 36 la suta dintre femei prefera nuditatea - 45 la suta dintre femei prefera barbatii bruneti cu ochii albastri - 46 la suta dintre femei au experimentat sexul anal - 70 la suta dintre femei prefera sex dimineata - 89 la suta dintre barbati nu au experimentat relatii homosexuale - 90 la suta dintre femei ar dori sa faca sex in padure - 99 la suta dintre femei nu au avut parte de sex la locul de munca Concluzie: Statistic vorbind, ai mai multe sanse sa faci sex anal dimineata, cu o necunoscuta, in padure decat sa faci sex la birou la sfarsitul zilei. Morala: Nu mai sta pana seara tarziu la birou. NU se va intampla nimic! lol.gif

Super tare biggrin.gif

Tocmai mi-am terminat sedinta de masaj (o ora si jumatate) biggrin.gif superba. Ma simt cu un cap mai inalta ca mi-a rearanjat un pic vertebrele biggrin.gif. El imi spusese ca are si bioenergie, putina. Dar eu am mai experimentat asa ceva, si are mai multa decat recunoaste. Si mi-a incarcat un pic centrii principali si curatat caile energetice. yahoo.gif
antonia05
hug.gif Salutare fetele mele!!

Eu am tinut doar o zi SB si nu mi a placut deloc.M am umflat in burta si maaama ce crampe am avut de ziceai ca nasc.Asa ca fara fructe si cereale eu sunt cu stomacul varza.

Bafta la SB si sa ne anuntzatzi rezultatele.Eu ma apuc iar de citit la cosmetica.Abia astept sa termin.PUPICI si o zi minunata!!! floare.gif hug.gif
anca veselie
pisik, nu numar... nu cred ca e asa probl ca ai depasit la alune.
ramona, merci! tu ce mai mananci acum?
am o nelamurire in ceea ce priveste maslinele verzi: daca pap 15 intr-o zi, bagandu-le la grasimi bune, mai pot oare sa pap si cele 20 alune?

gustarea mea: cas de vaca si 15 masline verzi
Pisik
CITAT(anca veselie @ 28-02-2007, 01:59 PM) *

pisik, nu numar... nu cred ca e asa probl ca ai depasit la alune.
ramona, merci! tu ce mai mananci acum?
am o nelamurire in ceea ce priveste maslinele verzi: daca pap 15 intr-o zi, bagandu-le la grasimi bune, mai pot oare sa pap si cele 20 alune?

gustarea mea: cas de vaca si 15 masline verzi

Parca nu aveau legatura alunele cu maslinele; dupa principiul asta daca papam alune nu mai avem voie ulei? dry.gif
anca veselie
pisik, daca tii post de ce nu-ti iei niste tofu? ca e buna si merge cu ardeiul ala. incearca sa mananci putin mai mult

in leg cu maslinele asa m-am gandit si eu, dar am zis sa ne sfatuim putin grin.gif
ghemotoc
am gasit la nessi in jurnal o reteta:
valdostana : muschi dat prin pezmet, cu o felie de sunca presata deasupra, o gramajoara de ciupreci si peste se topeste o felie de cascaval sa le tina unite pe toate. (6p).
e bine punctajul? ea i.a pus 8 p.
michelle
Vad ca scrie in paranteza 6p. Nu stiu exact, depinde de cantitati.

Nu a vazut nimeni gaura aia de la linkul dat de mine? blink.gif

Azi am papat asa:
- mic dejun: 2 felii peste marinat, 2 felii paine, miere, ceai cu lamaie
- gustare: 2 portocale
- pranz: ciorba de legume cu ardei iute, paine
Pisik
CITAT(anca veselie @ 28-02-2007, 02:04 PM) *

pisik, daca tii post de ce nu-ti iei niste tofu? ca e buna si merge cu ardeiul ala. incearca sa mananci putin mai mult

in leg cu maslinele asa m-am gandit si eu, dar am zis sa ne sfatuim putin grin.gif

am vrut sa imi iau, dar nu am gasit ieri. De mancat mananc sa stii, chiar un pic mai mult decat deobicei, incerc sa am si gustari desila gustari eram obisnuita cu fructe dar asta este
ina_ceva
neatza! yahoo.gif

Ella, fii barbata! pupic.gif hug.gif
Tzutzi80, am facut retzeta ta de peste la cuptor si a iesit super wink1.gif

O seara cat mai placuta, pisik! wink1.gif naughty.gif
tulip, in alea 3 zile ai putea sa pui puncte deoparte pentru celelalte 4 zile wink1.gif

Sanatate multa, magda,noni!
O zi minunata si tie, antonia!

Miha, himere, mi-ati facut o pofta cu PB tease.gif . Dupa ce ma pun la punct cu lost, va prind din urma si pe voi
himere2005
gata, miha, te-am ajuns din urma cu serialul grin.gif
pe mine una m-a cam ingrozit gaura aia, imi aminteste de filmele cu distrugerea lumii huh.gif
anca veselie
CITAT(Pisik @ 28-02-2007, 12:14 PM) *

am vrut sa imi iau, dar nu am gasit ieri. De mancat mananc sa stii, chiar un pic mai mult decat deobicei, incerc sa am si gustari desila gustari eram obisnuita cu fructe dar asta este

da, si eu tot cu fructe, dar e temporar!
si m-am gandit ce sa papi diseara, dar nu e de post. piept de pui la gratar cu ciuperci si vezi si tu de salata
ghemotoc
CITAT(michelle @ 28-02-2007, 12:14 PM) *

Vad ca scrie in paranteza 6p. Nu stiu exact, depinde de cantitati.

Nu a vazut nimeni gaura aia de la linkul dat de mine? blink.gif

Azi am papat asa:
- mic dejun: 2 felii peste marinat, 2 felii paine, miere, ceai cu lamaie
- gustare: 2 portocale
- pranz: ciorba de legume cu ardei iute, paine

pai 6 am pus eu, am aproximat...
si de gaura aia... e acolo de saptamana trecuta sad.gif....
ina_ceva
Nu stiti o retzeta de carne tocata cu legume?
Nu as vrea sa fac perisoare , poate niste mici (daca nu mi se ofera alta alternativa)
michelle
CITAT(ina_ceva @ 28-02-2007, 12:20 PM) *

Nu stiti o retzeta de carne tocata cu legume?
Nu as vrea sa fac perisoare , poate niste mici (daca nu mi se ofera alta alternativa)

Musaca
ina_ceva
parca mai era ceva: chiftele la cuptor (fara ulei?)

Stiti cumva ceva de asta?
Tulip
Miha,cum faci de intotdeauna ai timp sa papi un mic dejun consistent si bun?cu cat timp inainte sa pleci la lucru te trezesti?
Pisik
CITAT(anca veselie @ 28-02-2007, 02:19 PM) *

CITAT(Pisik @ 28-02-2007, 12:14 PM) *

da, si eu tot cu fructe, dar e temporar!
si m-am gandit ce sa papi diseara, dar nu e de post. piept de pui la gratar cu ciuperci si vezi si tu de salata

Mercic Ancuta pupic.gif Pai daca ies cu sotul diseara nu mai tin post; este posibil sa ies azi cu el si maine sigur cu mama; eu azi ma gandeam tot la pui cu salata, dar nu ma gandisem la ciupercute, yammyyy
Iar pt maine cred ca incerc un muschi de vita, ca stiu ca e bun si satios (si cam scump, dar de 1 martie merge blum.gif )
ghemotoc
1 cana de paste fierte cate grame si puncte are?
Tulip
CITAT(Tulip @ 28-02-2007, 12:34 PM) *

Miha,cum faci de intotdeauna ai timp sa papi un mic dejun consistent si bun?cu cat timp inainte sa pleci la lucru te trezesti?

ce frumos am formulat propozitaia!!!! doh.gif doh.gif doh.gif
michelle
CITAT(Tulip @ 28-02-2007, 12:42 PM) *

CITAT(Tulip @ 28-02-2007, 12:34 PM) *

ce frumos am formulat propozitaia!!!! doh.gif doh.gif doh.gif

)).gif
Pai imi pun ceasul la 8 fara un sfert, dar de cele mai multe ori ma dau jos din pat pe la 8.00, 1.10, 8.20.. depinde cat de somnoroasa sunt. In 10-20 minute mananc si in 15 minute ma imbrac si ma machiez.
Pana la serviciu fac 5 minute (cu masina). De obicei ajung pe la 8.45 - 9.15 blum.gif

CITAT(ghemotoc @ 28-02-2007, 12:40 PM) *

1 cana de paste fierte cate grame si puncte are?

Cred ca 120g.. deci 2p
ghemotoc
mersi miha
himere2005
ghemotoc, ce se mai aude cu plecarea?
tulip, ma injuri daca iti mai pun inca o data intrebarea cum te mai joci tu cu timea, ca parca te-am mai terorizat de cateva ori )).gif ....si zici ca gata, dupa 1 an si jumatate nu ne mai lasa sa scriem la calculator? grin.gif
MagdaC
Miha, nici n-ai idee ce norocoasa esti!!!!
Eu ma scol la 6 sad.gif Pana la 7.05 trebuie sa fiu gata, ca atunci o scol pe Simo. Plecam spre scoala la 7.35, si eu in general plec spre serviciu pe la 8 fara 10. Eh, si daca nu fac mai mult de o ora, zic ca am avut noroc sad.gif
Tzutzi80
Ina ma bucur ca ti-a placut reteta de macrou la cuptor. O sa o postez si la mine in jurnal cred. Si o sa incep sa postez si retete de acuma. Vezi ca tocmai am facut un medalion de somon cu ciuperci, foarte simplu. 30 min si deja poti manca, plus ca nu e de prea multe puncte.
Intreba-i de reteta de carne tocata cu legume. Pai eu fac mai multe.
Una ar fi musaca de rosii si vinete cu carne tocata. Tai rosiile si vinetele felii (vinetele nu le curat de coaja,doar le spal bine, si le sarez ca sa iasa zeama, apoi le usuc cu prosop de hartie, si le pun un pic la teflon sa se inmoaie cu putina apa, doar cat sa faca niste aburi).Toc o ceapa si dau pe razatoare un morcov mic si le calesc cu o lingura de ulei (cred ca poti inlocui uleiul cu putina apa, ca sa scazi la puncte) si amestec cu carnea tocata si calesc putin. Adaug 1 lingurita bulion, sare, piper alb, boia, poate chiar si cimbru aca am dispozitie. In tava pun un strat de vinete, un strat de carne si unul de rosii, apoi unul de vinete, carne, rosii. Si rad putin cascaval peste. Si dau la cuptor.

Poti face si lasagna....doar ca iese cu mai multe puncte.
ghemotoc
CITAT(himere2005 @ 28-02-2007, 12:57 PM) *

ghemotoc, ce se mai aude cu plecarea?

bang.gif cry.gif cry.gif cry.gif inca nu ne.au trimis scrisoarea sa ne ceara pasapoartele cry.gif..
sapatamana asta chiar ar trebui sa apara... deja am facut lista de cumparaturi pentru canada si primul loc se afla 4 geamantane mari si late care ne costa ca vreo 200 ron unu : cry : ata ete
himere2005
cred ca e frumos sa faci cumparaturi, sa te gandesti ca-ti schimbi traiul, ca practic asta speri, ca o sa fie mai bine din toate punctele de vedere...mai greu este cand vezi ca la noi toate costa si nu prea ai de unde grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.