Hola chiquitas

Ma bag si eu in seama, cu intarziere

parca azi era zi de dat raportul... n-am vazut nimic in leg cu dragele de cantare.
CITAT(himere2005 @ 28-02-2007, 06:29 AM)

eu cred ca tot peste ocean m-as muta daca as avea vreodata ocazia...mi se pare ca au alta mentalitate decat europenii sau poate mi-am facut eu o idee gresita din filme
).gif)
Wow Himere esti singura/prima persoana pe care o aud spunand asa ceva (in afara de sotul meu binenteles)!!! Recunosc ca nu ma asteptam sa faca cineva observatia asta

E alta mentalitate, intr-adevar, nu 100%... depinde de cine-ti e interlocutorul, ca si aici sunt destui care ar vrea un sistem de asistenta sociala ca in Europa, ca sa nu mai aiba grija zilei de maine... problema e ca cei care o cer, n-au trait in Europa sa vada ce implica asta. Opinia mea, mai bine muritor de foame din cauza greselilor/lenei personale, decat sa-ti impuna altii/guvernul cat sa consumi, cat sa lucrezi, cat sa produci.
Imi cer scuze daca s-a simtit cineva ofensat(a) de comentariul meu, nu asta era intentia...
Vad ca vorbiti de bagaje la aeroport... din aducere aminte:
- noi am invelit 3 bagaje mari in folie de plastic acolo, n-am stiut pt ce este atunci, ulterior am citit pe alte forumuri/siteuri ca e pt a preveni furtul din bagaje?!

... mai naiva fiind nu m-am gandit la posibilitatea asta
- am avut bilete la Lufthansa si limita de bagaj era de 70 pounds --
31 kg, in bagajele de mana am avut laptopul, cu proiectorul si componentele de sistem(e) si binenteles pisica microcipata
).gif)
- la vama in Charlotte, NC nu ni s-au verificat bagajele, nici macar cele de mana, asta probabil pt ca am avut destul fun in Otopeni si in Munchen; mai mult in Otopeni... asta e... fiti pregatiti sufleteste ca or sa fie toti gramada pe tine si o sa fii luat la puricat/descaltat si dezbracat daca doamne fereste i se pare ca te uiti mai cas la ei/ele - nu vreau sa cred ca am fost singura care a avut experienta asta!!!
).gif)
; in Munchen au fost foarte politicosi.
Miha, eu am vazut gaura respectiva sapt trecuta... recunosc ca m-a lasat rece, mi-a adus aminte de un documentar despre o localitate aici in SUA care se scufunda din cauza unei pesteri ce traverseaza orasul si de un lac in rusia, acu' vreo 2 ani, care a disparut peste noapte, lucru ce i-a facut pe unii locuitori ai satului respectiv sa spuna ca l-au furat americanii
).gif)
si da... mintea mea incalcita face asociatii de genul asta
Himere... un lucru am mai observat, ca femeia are prioritate aici si e pusa pe piedestal, lucru cu care ma obisnuiesc foarte greu... adica mi se pare normal sa fiu trata asa de sotul meu, dar cand e vorba de "straini" mi se pare foarte ciudat

In leg cu "continuu"... credeam ca s-a schimbat in "continui" cf noilor regulri gramaticale?! -- care, ca o nota separata -- sunt total aiurea... eu aleg sa le folosesc in continuare pe cele vechi

Hai ca am fost foarte OFF TOPIC... ma retrag

Omu' mai tre' sa si munceasca

o seara placuta in continuare.