Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Pisik
CITAT(himere2005 @ 01-03-2007, 03:41 PM) *

m-au anuntat ai mei ca in aprilie au o nunta, la care nu prea ar vrea sa mearga, dar sunt datori sa o faca...asa ca au zis sa mergem noi sa ne distram...mie-mi surade ideea, numai ca trebuie sa-mi fac rost "urgent" de niste pantofi eleganti ca altfel ajung la nunta in papuci )).gif

si noi avem o nunta pe 28 aprilie, dar nu e f apropiata si oricum merge mama, nu e obligatoriu sa mergem; mi-ar fi placut, dar mai avem inca 3 nunti anul asta, dintre care una la care suntem nasi, nu stiu...ne mai gandim...
himere2005
a...pai pe 28 e si asta...deci mai am timp, iar mama plateste totul...acum sa vad cat vrea sa dea la nunta, cine stie, poate trebuie sa mai adaug si eu rolleyes.gif ...deci, cat mai este daru'...asa, informativ grin.gif ?
Pisik
CITAT(himere2005 @ 01-03-2007, 03:46 PM) *

a...pai pe 28 e si asta...deci mai am timp, iar mama plateste totul...acum sa vad cat vrea sa dea la nunta, cine stie, poate trebuie sa mai adaug si eu rolleyes.gif ...deci, cat mai este daru'...asa, informativ grin.gif ?

depinde de meniu; la nunta asta meniul e 1,5 mil si ne gandeam sa dam 4,5-5 milioane
himere2005
aha...ei cred ca au undeva la 1 milion meniul, deci ar trebui cam 3,5-4, nu?macar sa stiu, sa nu ma fac de cacao, trebuie sa discut cu mama cat vrea sa dea...oricum, mai depinde si daca e cu strigare sau nu lol.gif
michelle
Noi am dat la toate nuntile 5 mil, iar meniurile la noi sunt 800 mii.
Pisik
Noi anu trecut la nuntile la care am fost am dat 300 de euro la nasici ca deh, erau nasicii si 6 mil la o prietena unde meniul a fost in jur de 1,200-1,300, conteaza si in ce relatii esti cu mirii

a, si la nunta din ploiesti am dat parca 200 de dolari, din cate imi aduc aminte;

Doamne Miha, 800 de mii!!! ce pret la meniu, nu imi vine sa cred; pai la noi sunt niste scoruri....la finii nostri ajunge la vreo 75-80 de euro meniul, dar fac si intr-un loc cu totul special, o sala superba
himere2005
hai ca mai discutam noi, va tin la curent, cred ca totusi 4 ar fi suficient smile.gif ...oricum bani de toaleta nu am, sper sa nu fie nunta prea pretentioasa, cel putin stiu ca ei nu sunt foarte instariti si va trebui sa improvizez ceva ...o pereche de pantofi din piele cam la cat mai ajunge? cam 1 milion doua sute? ma refer la cei care nu-s cine stie ce...eu vreau ceva clasic pe negru, dar cu tocul nu foarte subtire, eventual sa-i pot purta si cand ajung la servici lol.gif
himere2005
eu daca as sta in bucuresti cred ca mereu as trage de voi sa ne intalnim...eu va trimit o holograma la intalnire )).gif ...va intalniti numai neuronii sau dati anunt la toata gasca?
michelle
CITAT(Pisik @ 01-03-2007, 01:57 PM) *

Doamne Miha, 800 de mii!!! ce pret la meniu, nu imi vine sa cred; pai la noi sunt niste scoruri....la finii nostri ajunge la vreo 75-80 de euro meniul, dar fac si intr-un loc cu totul special, o sala superba

Si in Iasi sunt 1.3-1.5 mil meniurile, dar in Botosani sunt mai ieftine. Bine, pana in noiembrie sigur se scumpesc toate.. inclusiv apartamentele sorry.gif

Nu sunt nici un fel de restrictii, Himere, poate veni absolut oricine doreste

Sase scrie Deea
Deea
La multe primaveri! Sa aveti o primavara frumoasa, sa va simtiti bine in pielea voastra, sa fiti iubite, fericite, sanatoase!
_noni_
Deea, multumim! give_rose.gif mie mi-e dor de tine, stii? hug.gif
himere2005
deea, care-i treaba de nu mai scrii, ai? mie chiar imi placea mi se pare ca aveai niste idei foarte bine structurate, dar acum nu-mi ramane decat sa cred ca ori ai ceva pe suflet ori te-ai plictisit de palavrageala noastra ....ce mai face micuta? cum mai merge cu cautarea jobului? pe mine m-ar interesa cam cum te privesc angajatorii cand te duci la interviu ca mama ca imi vine si mie randul si mi-ar prinde bine sa invat din experienta ta floare.gif
Deea
CITAT(_noni_ @ 01-03-2007, 04:33 PM) *

si mie de tine, sper sa ne vedem cand ajungi in tara. hug.gif
_noni_
CITAT(Deea @ 01-03-2007, 02:37 PM) *

CITAT(_noni_ @ 01-03-2007, 04:33 PM) *

si mie de tine, sper sa ne vedem cand ajungi in tara. hug.gif

pai sigur ne vedem! pupic.gif si o floare.gif si un pupic si pentru domnisoara Alexia! pupic.gif
Pisik
Multumim mult entru urari Deea!

Poate ne spui si noua de ce te-ai suparat sau de ce nu mai comunici cu noi? Un motiv trebuie sa existe

Pupici pupic.gif
Deea
CITAT(himere2005 @ 01-03-2007, 04:36 PM) *

deea, care-i treaba de nu mai scrii, ai? mie chiar imi placea mi se pare ca aveai niste idei foarte bine structurate, dar acum nu-mi ramane decat sa cred ca ori ai ceva pe suflet ori te-ai plictisit de palavrageala noastra ....ce mai face micuta? cum mai merge cu cautarea jobului? pe mine m-ar interesa cam cum te privesc angajatorii cand te duci la interviu ca mama ca imi vine si mie randul si mi-ar prinde bine sa invat din experienta ta floare.gif

mama ce din scurt m-ai luat.
Deci, ca am vazut ca si Pisik intreba, nu am nimic cu nimeni, nu scriu pt. ca n-am timp si mi se pare aiurea sa imi dau cu parerea la 2 zile dupa ce s-a discutat un subiect.
N-am nimic pe suflet Himere si nici probleme in cuplu (sau nu mai stiu cum te-ai exprimat acum cateva zile cand ai zic ca marea majoritate dintre noi avem probleme in cuplu...ceva de genul asta)

Job nu mai caut ca mi-am gasit, intr-un trust de presa (unde, ce salariu etc. sunt confidentiale). Despre cum te privesc angajatorii depinde, unii te resping din start pt, ca ai copil mic, altii....ca cei de aici de ex. au considerat asta un atu, pt. ei faptul ca am o familie a fost un plus, au cosiderat ca avand responsabilitati nu sunt genul care sa-mi schimb locul de munca la 2-3 luni.
danyhoney
A venit primavara !! Sa aveti parte de vreme frumoasa , liniste , sanatate si iubire !!
Tulip
Deea,Dany, cheer.gif cheer.gif
himere2005
aaa, pai dai de baut...eu una m-as fi bucurat sa aflu asta fara sa te trag de limba blum.gif ...multa bafta si sa speram ca toate mamicile ne vom descurca bine si ca mame si ca angajate si ca gospodine sau amante grin.gif

dany, ce mai faci? ce ai primit de martisor? blum.gif
Tulip
Deea,cand incepi lucrul?Cu cine o lasi pe Alexia?Cu soacra?
Pisik
Multumim Dany de urari.
Deea, felicitari pt job.

Nu vreau sa va suparati pe mine, dar sincer mie atitudinea asta a voastra nu mi se pare ok, sunteti super rapide, reci, fugitive, deea nu vrei sa ne dai detalii (nu ma refer la cele confidentiale, dar ne poti spune macar trustul), nu stiu de ce va comportati asa. Sigur, nu e dreptul meu sa judec si nici al meu sau al nimanui sa va oblig sa spuneti ceva ce nu simtiti sau nu doriti. Pur si simplu am simtit nevoia sa spun ceea ce am simtit, nu doar sa scriu niste multumiri seci, pt ca eu cred ca prietenele (chiar virtuale) trebuie sa isi spuna si bune si rele.
michelle
Felicitari, Deea! cheer.gif
Deea
Multumesc pentru felicitari, deocamdata mai am o luna de proba, asa ca felicitarile, masa si dansul in aprilie.

Tulip Alexia sta cu socri mei ziua.
Pisik ...chiar nu stiu ce sa-ti zic, din pacate nu am timp sa scriu pe forum....am acum 30 de minute- 1 ora..., nu am timp sa ma vad nici cu prietenele mele; cand o sa ai un copil si 10 ore pe zi o sa fii plecata la servici iar cand ajungi acasa nu stii de unde sa incepi si unde sa termini cum sa le faci pe toate, sa mai stai si cu copilul si cu sotul atunci poate o sa intelegi si atitudinea mea. Acum sincer chiar nu mi-a picat bine ultimul tau mesaj. Am preferat sa va citesc si sa nu mai intervin tocmai pt. ca aveam ceva pareri diferite si nu vroiam sa se simta nimeni aiurea.
Tulip
Deea,cum se comporta Alexia?iti simte lipsa fff. mult?Mie mi-e groaza ca din iunie am sa ma intorc si eu la servici si nu stiu cat de mult o s-o afecteze acest lucru pe Timea..... unsure.gif
ALICE
Nici eu nu am timp intotdeauna sa citesc tot, apai sa mai si scriu.Cand am,stau o zi intreaga.Cand nu se poate....nu se poate....Fiecare e ocupat cu cate ceva.Sunt perioade si perioade.
Deea,nu fi suparici. pupic.gif Probabil fetele iti simt lipsa
antonia05
Salutare fetele si la multi ani!!Imagine

Himere, nu toate E- urile sunt daunatoare.Unele sunt bune si altele nu.Eu cand am un produs caut pe net semnificatia E-urilor.

Pupici si o zi minunata tuturor. floare.gif
Deea
CITAT(Tulip @ 01-03-2007, 05:09 PM) *

Deea,cum se comporta Alexia?iti simte lipsa fff. mult?Mie mi-e groaza ca din iunie am sa ma intorc si eu la servici si nu stiu cat de mult o s-o afecteze acest lucru pe Timea..... unsure.gif

e micuta, nu stiu cat de mult imi simte lipsa, oricum cand ajungem acasa nu mai sta decat la noi, si cand mancam noi o pun in carut si o iau in bucatarie.
In principiu e ok, nu plange dupa noi, s-a obisnuit sa stea si cu alticneva. Cred ca mai greu imi e mie sa stau fara ea.
michelle
Asa e, Deea, ti se simte lipsa. Sper sa te revansezi fata de noi la inatlnirea de peste cateva zile, da? naughty.gif
Deea
CITAT(michelle @ 01-03-2007, 05:16 PM) *

Asa e, Deea, ti se simte lipsa. Sper sa te revansezi fata de noi la inatlnirea de peste cateva zile, da? naughty.gif

acum mi-am dat seama ca intalnirea e peste cateva zile...o saptamana, da o sa vin macar 30 de minute. Pe 8 martie e si ziua lui Dan dar cel mai probabil in we il vom sarbatori, dar oricum nu dupa-amiaza ci mai pe seara.
ramonavlas
Salutare!
In primul rand, va doresc o primavara frumoasa, calduroasa si plina de realizari.
Am vazut ca ati discutat despre meniuri la nunti. La noi la restaurant, meniul este 75-80 RON. Si este mancare la greu. Chiar f multa.
Eu ieri am cam trisat cu dieta, dar azi mi-am revenit. Si pt ziua de ieri, o sa merg si azi la sala. Am fost si aseara, merg si maine. Dar deocamdata mananc, fac apoi un dush si dup-aia.
Azi e si ziua lui tati, asa ca se accepta zic eu porcela mea de ieri ca tot in bucatarie la restaurant am stat sa pregatim mancare. Si credeti-ma ca printre atatea mirosuri............
michelle
Pai ar fi bine sa stabilim o ora la care sa fie cat mai multe, nu? Se pare ca pe la pranz ar fi ideal.

La multi ani tatalui tau, Ramo!
Deea, mai mergi la sala? Eu cu toata rusinea, de cand va tot amenint cu intentia mea de a relua aerobicul, nu am mai reusit sa ajung. Sper sa reusesc la salariul de luna asta..
himere2005
ramona, dar tu ce faci in bucatarie supraveghezi? doar nu pregatesti tu mancarea sau cum?
_noni_
miha, eu sambata la prinz abia ajung in bucuresti cry.gif

michelle
Pai si duminica e ok, nu?
Deea
CITAT(michelle @ 01-03-2007, 05:25 PM) *

Pai ar fi bine sa stabilim o ora la care sa fie cat mai multe, nu? Se pare ca pe la pranz ar fi ideal.

La multi ani tatalui tau, Ramo!
Deea, mai mergi la sala? Eu cu toata rusinea, de cand va tot amenint cu intentia mea de a relua aerobicul, nu am mai reusit sa ajung. Sper sa reusesc la salariul de luna asta..

din pacate au reaparut niste probleme la genunchi si pana nu ajung la dr. sa-mi dea ok pt. sport nu mai fac, doar merg pe jos cat se poate de mult.

CITAT(michelle @ 01-03-2007, 05:29 PM) *

eu n-am probleme cu ziua, am vazut ca s-a propus Carul cu bere, daca e batut in cuie bine daca nu treceti pe lista si Cafeneaua Actorilor.
ramonavlas
Miha, mersi de urare.
Himere, mai si pregatesc, mai si gust, mai dau si meniurile afara si......fac de toate. Sunt colega cu angajatii mei si ajut pe unde pot si pe unde stiu. Chiar daca ma duc imbracata la costum, fusta, ma rog, eleganta, ma schimb cand e nevoie de mine, si intru si la bucatarie.
michelle
Wow, Ramo, jos palaria!

Deea, sper ca nu e nimic grav..
_noni_
CITAT(michelle @ 01-03-2007, 03:29 PM) *
?

da, duminica e superrrrr!!!!! cheer.gif deci ramane stabilit pt. duminica la pranz, la carul cu bere?
michelle
CITAT(_noni_ @ 01-03-2007, 03:34 PM) *

?

da, duminica e superrrrr!!!!! cheer.gif deci ramane stabilit pt. duminica la pranz, la carul cu bere?
Sau la cafeneaua actorilor, unde a propus Deea.
Eu oricum ma las pe mana voastra naughty.gif
himere2005
chiar ca jos palaria...e bine de stiut ramona...poate ne propui o reteta de 8 martie naughty.gif
_noni_
CITAT(michelle @ 01-03-2007, 03:36 PM) *

CITAT(_noni_ @ 01-03-2007, 03:34 PM) *

?

Sau la cafeneaua actorilor, unde a propus Deea.
Eu oricum ma las pe mana voastra naughty.gif

ok, voi sunteti acolo, voi faceti rezarvarile , voi alegeti! si mie imi place si la cafeneaua actorilor la fel de mult! cheer.gif
Pisik
pana la urma este vorba de duminica 11, da? sa stiu si eu, oricum, mai vorbim pana atunci despre asta
michelle
CITAT(Pisik @ 01-03-2007, 03:49 PM) *

pana la urma este vorba de duminica 11, da? sa stiu si eu, oricum, mai vorbim pana atunci despre asta

Cred ca da, e mai bine duminica
anca veselie
fetelor, va rog, mai dupa pranz asa, da? blum.gif
himere2005
miha, tu ai avut impresia ca dupa ce te-ai lasat de sala s-au depus mai usor kg ca inainte de a merge la sala?
michelle
Ce sa zic, Himere.. La cat am inceput sa mananc, ma mir ca am pus doar 3 kg in juma de an. Deci pot spune ca nu s-au depus deloc usor.

Meniul meu:
- mic dejun: ou, paine, lapte, fulgi, o clatita, o prajitura mica mica
- gustare: 2 portocale
- pranz: ciorba cu ardei iute, paine
Total: 13p
Tzutzi80
mai .... ma puneti pe ganduri cu intalnirea asta. Parca mi-as misca si eu dorsalul pana acolo cheer.gif sa fac galerie
_noni_
hai tzutzi, cum nu! si poate bagam si o sesiune de shopping cu miha & co! cheer.gif

monicule, ti-am trimis mesaj pe tel! primit? give_rose.gif
lyra
mai fetele cand va aud de intalnire ma supar tare tare tare.
ca eu stau departe si nu pot veni. doh.gif

ca vreau si eu intalnire. blum.gif
am avut o zi grea azi. macar am terminat o parte din munca. sunt obosita moarta.am si uitat sa mananc si sa beau apa.

eu am primit azi niste ghiocei de la babu si niste trandafiri. noroc ca n-a venit nimeni cu cioco.

scriu si eu o meniul. trebuie sa ma gandesc ce sa mai mananc de 3 pcte. cantarul asta ma dispera. wacko.gif

lapte-250 2,5
cereale-32gr 2
orez 3
piept pui 1
ulei 1,5
varza 0
piept pui-60 gr 1
fasole verde 0
paine 3
mere 0
castraveti 0

cat despre sport.... blushing.gif nici sa nu discutam. nu fac deloc. desi am acasa o eliptica de toata frumusetea. nu reusesc sa ma motivez psihic. doh.gif

deea felicitari pentru noul job. suna interesant

dany iti doresc o primavara minunata. poate te mai gandesti si te intorci.
himere2005
dana, ce mai spui, ai respirat azi un picut cu ajutor din partea sotului? cand ziceai ca vine caldura, in aprilie?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.