Hei, prima zi la noul job a trecut!

Si am 69 de kile!
Nu prea am timp sa detaliez foarte mult, ca am 1000 de lucruri de facut in seara asta, dar o sa va spun pe scurt:
Azi am fost la noul job, toata lumea a fost foarte foarte draguta cu mine, mi-au dat un birou nou nout si frumusel, cu mobila grena pe sufletul meu.

Am primit flori, bomboane si, in general, m-am simtit bine primita. Ba chiar m-au pus in comisia de examinare si luni imi selectez viitorii colegii

. Saptamana cealalta plec la Bruxelles la un training, deci e ok. Mai sunt acolo 2 baieti si o fata. Suntem 4 in total. La final vom fi 10.
Am primit si un prim proiect. Mi s-a parut complicat dar sper sa fac fata. Deocamdata ma cam uit ca la masini straine dar... Doamne Ajuta sa ma descurc, e tot ce imi doresc.
Despartirea de vechii colegi a fost franca, fara lacrimi, fara sentimentalisme. Le-am dat bomboane, mi-am adunat lucrurile intr-o cutie de carton si am plecat. Mi-e mai usor daca ma gandesc ca nu ne-am despartit pentru totdeauna, ca vom ramane prieteni, ca vom mai iesi impreuna. Am reusit sa nu plang deloc.
PS. imi cer scuze pentru stilul rapid, dar chiar ma grabesc. Insa am vrut sa impart cu voi emotia si bucuria zilei de azi, pentru ca m-am gandit la voi, pentru ca v-am simtit aproape, pentru ca aveti niste suflete minunate si pentru ca sunteti prietenele mele.