Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ghemotoc
La multi ani noua biggrin.gif!
noni, mersi de reteta wink1.gif
Tzutzi80
Un inger pazitor pentru tine...
Imagine Imagine

Okay, sa fim sinceri... Citi dintre voi suporta scrisorile alea cu ingerasi, daca se poate chiar de la tot address-booku?

Ca de exemplu: "Aici e un mic inger pentru tine, tin atit de mult la tine, dar daca nu trimiti ingerul mai departe la toti prietenii tai o sa fii urmarit de ghinion.... BLEAH!"
Si de parca asta nu ar fi de ajuns, trebuie sa trimiti mailu inapoi si la ala de la care il ai, ca sa dovedesti ca l-ai citit.... un cerc vicios!!!

Si acum varianta mea....

Imagine

Cind ai terminat sa te holbezi sub sortuletul ingerului, trimite asta mai departe la toate tipele pe care vrei sa le faci sa zimbeasca.

Va dati seama ca nu am rezistat sa nu va trimit si voua asa ceva, de inceput de primavara w00t.gif yahoo.gif
himere2005
TZUTZI, APAI EU NU termin niciodata sa ma holbez lol.gif lol.gif
am primit primul martisor dar nu se poate atarna din pacate si zambile, miroase a primavara in casa cheer.gif
May
Buna ziua primavara!!! yahoo.gif

Spre rusinea mea, azi am uitat ca e 1 Martie doh.gif si cred ca si Remy la fel asa ca nu ma astept la nimic material din partea lui, poate ceva carnal grin.gif lol.gif

Am avut o zi oribila azi si sar peste detalii ca iar ma enervez si in plus nu am mancat nimic toata ziua ca am avut la mine paste cu sos de rosii pe care le-am pus intr-o caserola noua si asa de buna a fost caserola ca le-am gasit pe toate prin geanta rasturnate mad.gif. Mai era si caserola smechera, compartimentata si eram tare mandra de ea mad.gif

Multi ghiocei pt fetele frumoase give_rose.gif pupic.gif

Daca ma uit mai bine sub ``fustita`` ingerului cred ca vad un dracusor devil.gif
Tzutzi80
CITAT(himere2005 @ 01-03-2007, 06:18 PM) *

TZUTZI, APAI EU NU termin niciodata sa ma holbez lol.gif lol.gif
am primit primul martisor dar nu se poate atarna din pacate si zambile, miroase a primavara in casa cheer.gif

naughty.gif si eu ma aflu in aceeasi situatie naughty.gif Ma holbez si salivez biggrin.gif naughty.gif
Tzutzi80
Mai fetelor....voi inca va holbati la INGERASH? Ca vad ca nu mai scrie nimeni naughty.gif

Raportul azi:

cafea 0
5 Fish finguers 6.5p
25g pasta de usturoi 1.5p (sa speram, ca nu sunt informatii pe ambalaj)
2 rosii 0
30g branza 2p
1lgt ulei masline 1.5p
150 g iaurt cu fructe exquisa 0.2% 2p
ardei umplut 6.5p
2 mere 0p
---------------
TOTAL: 20p din 20

Azi am 3p bonus de la pilates cheer.gif.Si am facut si masaj (adica MI s-a facut masaj naughty.gif ). SI aveam 72kg dimineata .... dar ziua de cantar e luni. Asa ca inca nu modific
Ella79
Hei, prima zi la noul job a trecut! cheer.gif Si am 69 de kile! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Nu prea am timp sa detaliez foarte mult, ca am 1000 de lucruri de facut in seara asta, dar o sa va spun pe scurt:
Azi am fost la noul job, toata lumea a fost foarte foarte draguta cu mine, mi-au dat un birou nou nout si frumusel, cu mobila grena pe sufletul meu. smile.gif Am primit flori, bomboane si, in general, m-am simtit bine primita. Ba chiar m-au pus in comisia de examinare si luni imi selectez viitorii colegii smile.gif. Saptamana cealalta plec la Bruxelles la un training, deci e ok. Mai sunt acolo 2 baieti si o fata. Suntem 4 in total. La final vom fi 10.

Am primit si un prim proiect. Mi s-a parut complicat dar sper sa fac fata. Deocamdata ma cam uit ca la masini straine dar... Doamne Ajuta sa ma descurc, e tot ce imi doresc.

Despartirea de vechii colegi a fost franca, fara lacrimi, fara sentimentalisme. Le-am dat bomboane, mi-am adunat lucrurile intr-o cutie de carton si am plecat. Mi-e mai usor daca ma gandesc ca nu ne-am despartit pentru totdeauna, ca vom ramane prieteni, ca vom mai iesi impreuna. Am reusit sa nu plang deloc.

PS. imi cer scuze pentru stilul rapid, dar chiar ma grabesc. Insa am vrut sa impart cu voi emotia si bucuria zilei de azi, pentru ca m-am gandit la voi, pentru ca v-am simtit aproape, pentru ca aveti niste suflete minunate si pentru ca sunteti prietenele mele. pupic.gif
himere2005
floare.gif floare.gif floare.gif pentru tine ella..sa-ti mearga la fel tot anul hug.gif
emu
eu imi pun baba pe 9, ca asa am ales-o in fiecare an blum.gif

calculata dupa ziua de nastere, ar trebui sa fie azi... si ploua torential aici, ce inseamna asta? )).gif
axe10
Ella, Deea, felicitari pt joburile noi...sa aveti o gramada de succese .
Deea si pe fetita mea tot Alexia o cheama dar e mai mare...adica 3 ani si aproape 9 luni...domnisoare ce mai...
Pisik...dar cate kg ai mamica de te plangi ca nu te incap hainele?.... de nu sunt prea indiscreta...

Eu azi nici nu indraznesc sa postez meniul ca am dat-o in bara total....era foarte bine pana cand ne-au cinstit colegii cu ocazia martisorului....prajituri, bomboane de la Capsa la care nu pot rezista si sucuri....
asa ca ma fac ca nu bag de seama si maine scad din puncte sa recuperez.

Tzutzi vrei sa ma omori/...ingeri din astia sa ma conduca pe mine ca imi convine...vorba unei fete de pe aici...e un dracushor mai ascuns...

Tin sa va spun ca mi-am facut o programare pt sambata la un salon sa incep niste sedinte de fast slim cu aromaterapy....ma duc in principiu nehotarata...sa vad ce mi se recomanda...va tin la curent ce o sa aleg pana la urma....e o oferta speciala pt luna martie si merita incercat...nu m-am mai "tratat" de vreo 2 ani si parca am chef si poate mai mult timp ca a mai crescut copilul.

In leg cu intalnirea...hai sa ne numaram, sa ne hotaram odata unde mergem, ora si una din noi sa faca programarea...pot s-o fac chiar eu daca imi spuneti exact ce si cum...sa nu o mai vrajim ca pierdem timpul.

Tzutzi sunt o gramada de trenuri pe ruta Buc- Mangalia...deci poti veni si tu daca nu ti-e frica de intuneric....glumeam...adica sa pleci seara...
emu
Am vazut ca a scris anca de fusta scurta si mi-am adus aminte de o tipa la vreo 50 si ceva de ani, arata bine, dar in nici un caz nu ma gandeam ca o sa o vad vreodata in fusta scurta cum am vazut-o zilele trecute (mentionez ca lucreaza intr-o firma cunoscuta - aici- de contabili experti etc etc... daca are vreo relevanta) si mi-a placut, super finut arata, nu vulgar, asa ca am decis ca in viitorul apropiat sa ma imbrac si eu un pic mai indraznet (ceea ce numesc eu indraznet e fusta deasupra genunchiului )).gif, fara decolteu sau stramteturi sa mi se cunoasca "imperfectiunile" blum.gif)

Legat de SB si pt fetele care o incearca, e o emisiune aici cu un tip care si-a propus sa slabeasca mancand low carb (dar high fat la unele mancaruri - de exp painea din faina de soia care e prajita in loc sa fie facuta la cuptor) e interesant sa-i urmaresti evolutia, adevarul e ca eu am ramas surprinsa nu ma asteptam sa vad ca da jos 8kg in 19 zile!!! Mi se pare ca prima faza din SB seamana cu dieta asta... in mare...

CITAT
Sotul tau nu te iubeste pentru ambalaj, iubita, ci pentru ce este in interior

Adevar graisi!!

Felicitari din suflet tuturor pentru succesele de pana acum, sa aveti parte de o primavara placuta si sa va bucurati din plin de toate wink1.gif

Am uitat sa spun ca am primit o floricica azi de la sotul meu, din gradina ce-i drept lol.gif: o narcisa galbena in loc de ghiocel, m-a bucurat enorm ca si-a adus aminte smile.gif
Deea
Axe sa ne traiasca Alexiile smile.gif ! Bine ca "m-ai bagat in seama", asa mi-am adus aminte ca ai scris ca stai pe Brancoveanu....si eu tot acolo, vis-a-vis de supermarket-ul Kodac, tu pe unde te situezi smile.gif

Ella felicitari, sigur o sa te descurci, ca nu degeaba te-au ofertat, stiu ei ce stiu wink1.gif
antonia05
CITAT(axe10 @ 01-03-2007, 09:45 PM) *

Ella, Deea, felicitari pt joburile noi...sa aveti o gramada de succese .
Deea si pe fetita mea tot Alexia o cheama dar e mai mare...adica 3 ani si aproape 9 luni...domnisoare ce mai...
Pisik...dar cate kg ai mamica de te plangi ca nu te incap hainele?.... de nu sunt prea indiscreta...

Eu azi nici nu indraznesc sa postez meniul ca am dat-o in bara total....era foarte bine pana cand ne-au cinstit colegii cu ocazia martisorului....prajituri, bomboane de la Capsa la care nu pot rezista si sucuri....
asa ca ma fac ca nu bag de seama si maine scad din puncte sa recuperez.

Tzutzi vrei sa ma omori/...ingeri din astia sa ma conduca pe mine ca imi convine...vorba unei fete de pe aici...e un dracushor mai ascuns...

Tin sa va spun ca mi-am facut o programare pt sambata la un salon sa incep niste sedinte de fast slim cu aromaterapy....ma duc in principiu nehotarata...sa vad ce mi se recomanda...va tin la curent ce o sa aleg pana la urma....e o oferta speciala pt luna martie si merita incercat...nu m-am mai "tratat" de vreo 2 ani si parca am chef si poate mai mult timp ca a mai crescut copilul.

In leg cu intalnirea...hai sa ne numaram, sa ne hotaram odata unde mergem, ora si una din noi sa faca programarea...pot s-o fac chiar eu daca imi spuneti exact ce si cum...sa nu o mai vrajim ca pierdem timpul.

Tzutzi sunt o gramada de trenuri pe ruta Buc- Mangalia...deci poti veni si tu daca nu ti-e frica de intuneric....glumeam...adica sa pleci seara...

Fast Slim este foarte eficient.Da rezultate deja din prima sedintza.Bafta si sa ne tii la 220 cu vestile in legatura cu centimetrii.

O seara frumoasa tuturor!! Eu ma duc sa ma vopsesc.E un cenusiu inchis cu un blond silver.Sa vedem ce o sa iasa.Pupici!! floare.gif hug.gif
axe10
CITAT(Deea @ 01-03-2007, 08:21 PM) *

Axe sa ne traiasca Alexiile smile.gif ! Bine ca "m-ai bagat in seama", asa mi-am adus aminte ca ai scris ca stai pe Brancoveanu....si eu tot acolo, vis-a-vis de supermarket-ul Kodac, tu pe unde te situezi smile.gif

Ella felicitari, sigur o sa te descurci, ca nu degeaba te-au ofertat, stiu ei ce stiu wink1.gif

Eu stau mai langa Oltenitei, stii scoala de politie ? Pe Paduroiu stau...nu chiar pe Brancoveanu...hai ca poate ne-am vazut si nu ne-am " mirosit"... )).gif
Eu de cand m-am mutat aici nu am pe nimeni, la fostul domiciliu ma mai imprietenisem cu niste fete cu care ieseam in parc cu copii dar aici...numai babete in bloc si mamele de la gradinita parca sunt speriate de bombe....poate ne vedem odata cu fetele...
Inca o data succes la noul job.

CITAT(antonia05 @ 01-03-2007, 08:39 PM) *

Fast Slim este foarte eficient.Da rezultate deja din prima sedintza.Bafta si sa ne tii la 220 cu vestile in legatura cu centimetrii.

O seara frumoasa tuturor!! Eu ma duc sa ma vopsesc.E un cenusiu inchis cu un blond silver.Sa vedem ce o sa iasa.Pupici!! floare.gif hug.gif

Va dau si voua link-ul...sunt reduceri serioase...dar cum sa fac sa nu fac reclama....? ca am inteles ca nu e voie...imi zice repede cineva?

anaoi
gata.... cheer.gif cheer.gif cheer.gif

scapat de nemti azi....aveti aici un dylly prea epuizat ca sa simta oboseala.
luni nu vin la servici...

hm...deci daca dylly in dileala lui a inteles bine, ne vedem pe 11.03. dar unde exact? cafeneaua actorilor sau carul cu bere?

PS: v-a fost dor de mine? sad.gif

pe maine. o seara super va doresc
axe10
aici vedeti centrul de frumusete cu reduceri...
Hai ca am reusit...nu sunt chiar batuta in cap... yahoo.gif

CITAT(anaoi @ 01-03-2007, 08:49 PM) *

gata.... cheer.gif cheer.gif cheer.gif

scapat de nemti azi....aveti aici un dylly prea epuizat ca sa simta oboseala.
luni nu vin la servici...

hm...deci daca dylly in dileala lui a inteles bine, ne vedem pe 11.03. dar unde exact? cafeneaua actorilor sau carul cu bere?

PS: v-a fost dor de mine? sad.gif

pe maine. o seara super va doresc

Unde e cafeneaua actorilor...?
anaoi
CITAT(Maybeline @ 01-03-2007, 08:20 PM) *

Buna ziua primavara!!! yahoo.gif

Spre rusinea mea, azi am uitat ca e 1 Martie doh.gif si cred ca si Remy la fel asa ca nu ma astept la nimic material din partea lui, poate ceva carnal grin.gif lol.gif

Am avut o zi oribila azi si sar peste detalii ca iar ma enervez si in plus nu am mancat nimic toata ziua ca am avut la mine paste cu sos de rosii pe care le-am pus intr-o caserola noua si asa de buna a fost caserola ca le-am gasit pe toate prin geanta rasturnate mad.gif. Mai era si caserola smechera, compartimentata si eram tare mandra de ea mad.gif

Multi ghiocei pt fetele frumoase give_rose.gif pupic.gif

Daca ma uit mai bine sub ``fustita`` ingerului cred ca vad un dracusor devil.gif

testeaza dracusorul si spune lui dylly daca e bun d eceva, ca il preia el dupa aceea wink1.gif . tu ramai cu remy

axe...ce bine ca nu numai dylly are problema asta grin.gif . nush unde e....sorry
nusarich
deea, ella, felicitari si mult succes la joburile noi! ma bucur ca v-am mai citit si pe voi. deea, ceva poze noi cu Alexia?
anaoi
Cafeneaua Actorilor Recomandã
Dã o notã
Comenteaza

Club, Pizza, Berarie
Bd. Nicolae Balcescu nr. 2 , Tel.: 0721 - 90.08.42

Ambient: casual, trendy
Zona: Universitate
Optiuni: karaoke, program noapte, terasa
Rating:
Pret:

User rating:
Pret:

Cu o arhitectura complicata si cu o terasa extensibila si neincapatoare vara, Cafeneaua, odinioara barul preferat al actorilor care coborau din teatru direct in fieful barfelor de dupa spectacol, este un loc in care gasesti greu un loc, indiferent de ziua saptamanii. Ca sa nu va pierdeti prin el, mergeti la toaleta, este chiar in mijlocul localului, in orice parte ati pleca de acolo este mai aproape de usa de intrare. Daca mergeti sa va trotilati, puteti incerca ´barul in flacari´, o serie de shoturi flambate care sunt de mare efect in semiobscuritatea barului.

Fiind unul din cele mai traficate localuri din centru, este intelept sa va faceti o rezervare daca nu vreti sa bantuiti prin local in cautarea unei mese libere.

Deea
Dylly ce-i cu tine la ora asta? ti-ai pus net acasa?
Nusha poze noi cu Alexia o gramada....le si incarc cand am timp...poate in seara asta reusesc sa pun cateva
cafeneau actorilor e la Universitate pe o latura a teatrului national
anaoi
sunt la servici ink.
nusarich
CITAT(anaoi @ 01-03-2007, 11:13 PM) *

sunt la servici ink.

venim sa-ti punem si noi cate o pietricica la statuie? grin.gif
anaoi
ai pm
Deea
Nusha uite 2 poze recente cu Alexia

aici isi dadea pusi in oglinda

Imagine

si aici parca sunt din desene animate

Imagine
Tulip
Deea,ai o fetita minunata!E frumoasa si haioasa! smile.gif
Lacry
Trecem si noi pe aici ca sa va uram o primavara minunata floare.gif floare.gif floare.gif
De maine reincep si eu dieta WW. sa vedem daca "tine", mai ales ca iau vitamine zilnic.

Pupici cu sclipici pupic.gif
ramonavlas
Dupa destrabalrarea (mica dar a fost) de ieri, azi m-am tinut ca la carte de dieta. De ieri sunt f balonata, poate maine imi mai revin. Am o burta de zici ca eu sunt aia care trebuie sa naska azi-maine.
Dar imi revin eu.
Noapte buna fetelor, am plecat si eu la nai, cu bigudiurile in par, ca sa nu pot odihni k lumea mad.gif
Ella79
Axe, multumim de link. pupic.gif Eu tare m-am bucurat pentru ca locuiesc foarte aproape de centrul asta, dar nu stiam de el.
Antonia, tu esti experta. Stii ca fast slim da rezultate? In ce consta mai exact? Chiar ma bate gandul tare de tot sa merg sa-mi fac un abonament, ceva.
Deea, felicitari pentru job. Mie mi-e dor de vremea cand lucram in presa.... au fost poate cei mai frumosi ani de munca ai mei. Intotdeauna in redactii atmosfera e de milioane.

Lacry
Si cate un ghiocel de la Alec pentru fiecare neuronImagine
Tzutzi80
CITAT(axe10 @ 01-03-2007, 08:53 PM) *

Nu numai ca stiu centrul....dar este al unei prietene mai vechi. O stiu de cand l-a deschis...pe vremea aceea frecventa Idieta. O stiu si Amalia si Sexymom si mai ales Mirela. wink1.gif Monica e o dulce....si centrul trebuie sa fie foarte bun
antonia05
CITAT(Ella79 @ 02-03-2007, 01:04 AM) *

Axe, multumim de link. pupic.gif Eu tare m-am bucurat pentru ca locuiesc foarte aproape de centrul asta, dar nu stiam de el.
Antonia, tu esti experta. Stii ca fast slim da rezultate? In ce consta mai exact? Chiar ma bate gandul tare de tot sa merg sa-mi fac un abonament, ceva.
Deea, felicitari pentru job. Mie mi-e dor de vremea cand lucram in presa.... au fost poate cei mai frumosi ani de munca ai mei. Intotdeauna in redactii atmosfera e de milioane.

Programul FAST SLIM face parte tot din electrostimulare.Sedinta dureaza 15 minute si are eficienta de prima data. Este nevoie de cel putin 12 sedinte dar nr. sedintzelor creste in functie de cat doreste clienta sa slabeasca..Se indica sedinte de 3 ori pe saptamana. Contraindicatii: -boli de piele
-tije metalice
-epilepsie
-boli de inima grave(hipertensiune)
-hipertiroidie
-sarcina

Cica e mai bun deoarece lucreaza mai in profunzime.

Eu va zic din ce ne a invatzat si pe noi.

Dupa rezultatul dorit este obligatorie intretzinerea 1 data pe saptamana sau de 2-3 ori pe saptamana -o luna la 3 luni.

Se mai recomanda si PRESOTERAPIA dupa electrostoimulare care face ca drenajul limfatic sa fie mai bun si astfel slabirea e si mai eficienta.Se folosesc pantalonii compartimentati care se umfla pe rand si se dezumfla facand presiune si astfel stimileaza drenajul limfatic si venos si se adreseaza mai ales celor care au retentie de apa.Elimina rezidurile, distruge bacteriile si toxinele.Trebuie efectuat foarte bine acest drenaj caci altfel tesutul subcutanat va fi invadat de toxine care vor determina formarea celulitei.

Pupici!!!
nusarich
neata neuroni!

deea, alexia e o dulce si jumatate! parca e din ce in ce mai frumusica... se poate face la comanda inocentul.gif ?
Deea
Neata!

CITAT(nusarich @ 02-03-2007, 09:44 AM) *

neata neuroni!

deea, alexia e o dulce si jumatate! parca e din ce in ce mai frumusica... se poate face la comanda inocentul.gif ?

lol.gif tare asta...

Multumesc pt. complimente.

Ella, multumesc. Eu nu lucrez in redactie ci in alt departament (key account) dar oricum atmosfera e super ok.
Tulip
Buna dimineata!

De doua zile tin ww ca la carte....mi-e frica insa sa nu ma porcesc in we..... doh.gif doh.gif oricum am niste puncte economisite.....

Deea,tu numeri inca? wink1.gif
anaoi
Neata....unde e cafeaua? ca dylly e zombie....

Deea....ai o bomboana de fata...dylly te elibereaza de povara comenzi de bebe. e de ajuns ca el e inca in scutece.
Deea
Dylly draguta ca intotdeauna blum.gif

Tulip nu, nu am mai numarat...cred ca m-am obisnuit sa mananc in puncte, o sa incerc sa si numar luna asta, as vrea sa dau jos 4-5 kg. ca atunci m-ar incapea hainele.
lilianab
'Neata fetele.Pentru ca ieri am fost absenta,vin azi sa va urez sa aveti o primavara frumoasa,cu multa sanatate,kg lipsa,atentii mari si mici din partea babuinilor,fursecuri albe si verzulii,sanatate la bbi,sa fiti frumoase iubite,vesnic pe val....ce sa va mai urez?daca a mai ramas ceva de urat,continui mai deseara. give_rose.gif
Baba mea e azi,conform zilei de nastere...asa stiam eu...eu zic ,daca iesiti sa va imbracati in stilul "ceapa"...ca la cat de traznita sunt ,azi poate ninge si peste jumatate de ora Tzutzi sa fie pe plaja la bronzat lol.gif lol.gif lol.gif
Cu mana pe inima si cealalta pe biblie recunosc ca saptamana asta,in fiecare seara am calcat pe aratura.Totusi i-a fost mila lui Doamne-Doamne de mine ,pt chinul de peste zi,ca la cantar sunt lipsa 0,800g...prin urmare,atac la ticker cheer.gif cheer.gif cheer.gif
himere2005
bravo liliana....cum te-ai distrat ieri?
deea, fetita ta se face din ce in ce mai frumusica, are cu cine semana biggrin.gif
noi nu am mai reusit aseara sa inauguram chiloteii roz lol.gif insa am stat la taclale si asta pentru mine inseamna foarte mult ca de obicei dan nu prea vorbeste )).gif am primit si eu flori si martisoare, asa ca ma declar multumita grin.gif
Pisik
Neatza!

Ella, ma bucur mult pt tine. Eram convinsa ca te vei adapta la noul job si ca vei fi f bine tratata pupic.gif
Si felicitari pt ticker!!!! Abia astept sa vad si eu prefixul cu 6, dar cred ca mai am de asteptat ca dau jos f greu acuma sad.gif
Axe, ma invart pe la 73. Avand in vedere ca acum un an (fara o luna sa zicem) ajunsesem la 60 merit sa ma bat singura sau nu? devil.gif
Dylly, bine ai revenit! Speram sa nu mai vina nemtii asa curand
Liliana, felicitari pt ticker!!!!!

Eu am o durere de cap nasoala rau, ma duc sa imi iau o cafea desi nu stiu daca ajuta.

Dimineata am papat niste tofu cu rosie si ardei dar mi-e foame de mor. Sper sa ajung sa imi iau niste humus mai inclo
La pranz am mancare de soia cu fasole verde si salata. Diseara am musafiri si prajituri si bunatati, asa ca sa imi tineti pumnii sa stau departe.

Aseara am fost cu mami la restaurant, a fost f placut, am mancat f bine, ditamai somonul la gratar cu legume tot la gratar si salata verde, yumyyyy, chiar m-am sa saurat bine.
Simt nevoia de alta mancare, dar sper sa mai rezist.
himere2005
pisik, ce mi-as dori sa ies si eu o data cu mama in oras, ca intre fete, nu stiu de ce este asa salbatica, nici cu fratele meu nu am iesit sad.gif ....mi-ar place sa fie altfel atmosfera, adica am frate, dar parca nu-l am ca tot timpul e mut...rareori il prinzi cu chef de vorba doh.gif
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 01-03-2007, 11:40 PM) *

CITAT(axe10 @ 01-03-2007, 08:53 PM) *

Nu numai ca stiu centrul....dar este al unei prietene mai vechi. O stiu de cand l-a deschis...pe vremea aceea frecventa Idieta. O stiu si Amalia si Sexymom si mai ales Mirela. wink1.gif Monica e o dulce....si centrul trebuie sa fie foarte bun

Pai o stiu si eu...chiar ne-am vazut la o intalnire....Monica, nu? Eu imi amintesc ca era salonul undeva la Universitate...nu'sh de ce...de abia astept sa vad cum va fi.

Si buna dimineata by the way...

CITAT(Pisik @ 02-03-2007, 09:04 AM) *

Axe, ma invart pe la 73. Avand in vedere ca acum un an (fara o luna sa zicem) ajunsesem la 60 merit sa ma bat singura sau nu? devil.gif

Daca e asa atunci meriti bataitza la popou....mobilizare maxima la tine...hai la treaba... cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
lilianab
CITAT(himere2005 @ 02-03-2007, 09:02 AM) *

bravo liliana....cum te-ai distrat ieri?
deea, fetita ta se face din ce in ce mai frumusica, are cu cine semana biggrin.gif
noi nu am mai reusit aseara sa inauguram chiloteii roz lol.gif insa am stat la taclale si asta pentru mine inseamna foarte mult ca de obicei dan nu prea vorbeste )).gif am primit si eu flori si martisoare, asa ca ma declar multumita grin.gif

Ieri a fost una din cele mai obositoare zile:dimineata la serviciu:alergatura la greu.La pranz o colega si-a aniversat iesirea la pensie...Am calcat stramb doar cu 3 bomboane(mi-am luat notite ,pt acasa,sa calculez si aveau 1 p /bucata) si ceam mai delicioasa si subtire felie de tort pe care am vazut-o in viata mea(normal:daca era delicioasa sigur si jumatate de kg ar fi parut putin,dar a fost cam 100g si am pus-o 6p).Apoi la maica-mea ,ca ii promisesem ca merg cu ea sa isi aleaga un telefon.Stat 2 ore in picioare la ..."Portocala" Shop grin.gif ...apoi flori la matusa,de 1 martie...asa ca am ajuns acasa mai mult taras...ajunsa in dormitor mi se parea ca doar tarandu-ma pe burta as mai avea oarece sanse sa ajung la bucatarie ca sa pap ceva,ca picioarele nu ma mai tineau doh.gif
Pisik
si eu am avut o zi obositoare ieri, am ajuns acasa f tarziu si m-am culcat dupa 1, cred ca ma resimt acum, poate de aia ma doare capul; ca dupa restaurant l-am asteptat cu mami pe sot si am mers la buni sa ii ducem martisor. Am primit de la ea o bratarica d frumoasa de argint si mami una la fel sa nu ne certam blum.gif
Am o familie minunata smile.gif
michelle
Neata! yahoo.gif

Ieri am fost in mall si mi-am luat fdt L'Oreal Infailible si azi am o sedinta gratuita de machiaj.. pacat ca nu am nici un eveniment la care sa merg diseara )).gif
Apoi am fost la pizza, drept urmare azi dimineata nu am mancat mic dejunul copios ca de obicei, ci doar o cana de lapte 0.1% cu 1 lgta miere.
Partea cea mai buna e ca am 52 kg, chit ca sunt constipata si umflata ca un balon, deci nu e greutatea reala blum.gif

Ella, ma bucur ca ai fost primita foarte bine la noul job, o sa vezi ca o sa fie bine si sigur o sa te descurci ca esti fata desteapta hug.gif
Felicitari pt cantar! cheer.gif
Antonia, poimaine ai examenul?
Axe, mult succes cu fast slim-ul.. Sa ne tii la curent naughty.gif
Dylly, sigur ca ne-a fost dor de tine pupic.gif
Deea, Alexia e o bomboana pupic.gif Iar tu ai slabit w00t.gif Am vazut si pe tiker apoi ca ai trecut dealul )).gif
Pisik, stai departe de praji si alte bunatati ca scot nuiaua!
Lili, bravo pt ticker! floare.gif

Pisik
CITAT(michelle @ 02-03-2007, 11:56 AM) *

Neata! yahoo.gif

Ieri am fost in mall si mi-am luat fdt L'Oreal Infailible si azi am o sedinta gratuita de machiaj.. pacat ca nu am nici un eveniment la care sa merg diseara )).gif
Apoi am fost la pizza, drept urmare azi dimineata nu am mancat mic dejunul copios ca de obicei, ci doar o cana de lapte 0.1% cu 1 lgta miere.
Partea cea mai buna e ca am 52 kg, chit ca sunt constipata si umflata ca un balon, deci nu e greutatea reala blum.gif

Bravo Miha, este perfect ca te mentii. Dupa ce slabesc (in cinspe ani )).gif ) o sa iti cer sfaturi, ca se pare ca la mine mentinerea e dificil de realizat.
Si eu am observat ca Deea a slabit mult, am vazut pe ticker ca mai are putin. Deea, ce zici, m-ai ajuns? blum.gif Ne luam la intrecere? tease.gif
michelle
Oscaruri: vedete bine si prost imbracate
Pisik
Tocmai am aflat ca mergem la masa cu unii care se tin de noi de o gramada de tinp, pranz de afaceri cica. Uof, sper sa gasesc ceva sa pap ca mergem la tratoria, o salata ceva si sa fie si de post daca se poate, daca nu, nu o sa mor de foame
michelle
Nu stiu daca ati auzit de nutritionistul Virgiliu Stroescu, a aparut la mai multe talk-show-uri.. Interesanta opinia lui, dar parca prea ridica in slavi vegetarianismul
lyra
CITAT(michelle @ 02-03-2007, 10:26 AM) *

Nu stiu daca ati auzit de nutritionistul Virgiliu Stroescu, a aparut la mai multe talk-show-uri.. Interesanta opinia lui, dar parca prea ridica in slavi vegetarianismul

eu am fost vegetariana 5 ani. a fost o perioada buna, dar destul de complicata social. toata lumea incerca sa ma convinga sa mananc carne si imi tineau tot felul de teorii. doh.gif

n-am fost vegetariana din convingere sau lucruri de genul asta. doar asa m-am simtit eu mai bine.
himere2005
oricum, zic eu ca din cand in cand e buna o cura din asta, dar per total, mi se pare o prostie sa nu mananci deloc, in plus cu carnea slaba se slabeste cel mai repede wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.