Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Deea
Pisik nu te-am ajuns...din pacate as putea spune, oscilez intre 80.5-81.5, mai intai sa te ajung si dupa vedem cum ramane cu intrecerea.

Si eu am fost lacto-vegetariana vreo 3 ani, ca si Lyra am mancat asa pt. ca asa m-am simtit eu bine. Nu sunt carnivora de felul meu asa nu mi-a fost greu.

CITAT(himere2005 @ 02-03-2007, 12:56 PM) *

oricum, zic eu ca din cand in cand e buna o cura din asta, dar per total, mi se pare o prostie sa nu mananci deloc, in plus cu carnea slaba se slabeste cel mai repede wink1.gif

nu e chiar o prostie, daca citesti si te informezi o sa vezi ca, carnea hraneste celulele cancerigene....asa ca ...
Pestele este singurul care se regaseste in alimentatia lacto-vegetariana.
nusarich
CITAT(himere2005 @ 02-03-2007, 12:56 PM) *

oricum, zic eu ca din cand in cand e buna o cura din asta, dar per total, mi se pare o prostie sa nu mananci deloc, in plus cu carnea slaba se slabeste cel mai repede wink1.gif

himere, eu cu carne nu slabesc niciodata. am tinut atkins vreo 3 saptamani, timp in care m-am ingrasat vreo 3kg. am trecut la o dieta disociata (mai restrictiva cu privire la cantitati) in care nu mancam deloc carne si am slabit 3kg intr-o saptamana. deci nu se aplica tuturor. de asemenea, nici vegetarianismul nu se aplica tuturor. e bine sa fim cumpatati cu ceea ce mancam si inainte de a ne apuca de o dieta sa vedem ce anume ne ajuta cel mai bine sa slabim. organismul uman a evoluat de le origini, la fel cum au evoluat toate, si vegetalele si animalele (ca si compozitie chimica cel putin - zicea cineva zilele trecute ca fata de omul "original" noi suntem mutanti). parerea mea.

si eu stiu la fel deea, ca in afara de peste, celelalte carnite nu sunt tocmai bune. e bine sa fim informati, dupa cum ziceam, si sa luam hotararile in functe de fiecare dintre noi.
himere2005
lasa ca la cat esti de inalta deea, eu cred ca deja arati binisor smile.gif ...chiar, nu ai facut niciodata parte dintr-un club de modele ceva? ca la cat esti de frumusica si inaltuta nu m-ar mira...eu mi-s piticanie si nici nu reusesc sa merg pe tocuri prea inalte fara sa ma impiedic asa ca ma multumesc sa ma uit la lume de jos in sus )).gif ...glumesc..dar tare bine ma simt cand ma intalnesc cu prietena mea care este mai mica decat mine, are 1.50 si deja ma simt fotomodel lol.gif

nusa, dar la grupa sanguina te-ai gandit, se potriveste? ca mie andronache "mi-a dat" unda verde sa mananc carne grin.gif
lilianab
cum am mai spus,la faza cu miscarea(sportul) stau rau de tot.singura miscare o fac la serviciu unde am de alergat toata ziua,dar cica nu prea se pune doh.gif .as vrea sa mai topesc portocala de pe coapse. sorry.gif
Am vazut in Kauffland o bicicleta de asta,medicinala,la pretul de 249,9 Ron.Mi se pare superfain pretul.Credeti ca ascunde vreo "chichita",vreun defect?sau e asa micut pe principiul ca toate bicicletele ajung in scurt timp uscator de sosete,chilotei,sau infunda balconul/garajul si sa se faca amortizarea cat mai rapid?! devil.gif .Ma puteti sfatui?
nusarich
CITAT(himere2005 @ 02-03-2007, 01:08 PM) *

lasa ca la cat esti de inalta deea, eu cred ca deja arati binisor smile.gif ...chiar, nu ai facut niciodata parte dintr-un club de modele ceva? ca la cat esti de frumusica si inaltuta nu m-ar mira...eu mi-s piticanie si nici nu reusesc sa merg pe tocuri prea inalte fara sa ma impiedic asa ca ma multumesc sa ma uit la lume de jos in sus )).gif ...glumesc..dar tare bine ma simt cand ma intalnesc cu prietena mea care este mai mica decat mine, are 1.50 si deja ma simt fotomodel lol.gif

nusa, dar la grupa sanguina te-ai gandit, se potriveste? ca mie andronache "mi-a dat" unda verde sa mananc carne grin.gif

pai de-asta zic ca sa ne informam si sa actionam in consecinta. eu am a2. deci ies la pascut de cum da coltul ierbii...
himere2005
liliana, te las pe tine sa-ti cumperi si sa-mi spui cat e de durabila ca al meu sot nu vrea sa-mi ia, zice ca la pretul asta sunt sigur de proasta calitate grin.gif
Deea
Himere, sunt la fel de inalta ca si Pisik, deci ea poate sa confirme ca nu aratam deloc a fotomodele la kg. astea. Nu, n-am avut niciodata "placerea" sa fac parte din clubul manechinelor care beau apa plata cu lamaie....desi apa plata cu lamaie beau smile.gif
lyra
eu nu-mi stiu grupa sanguina. blushing.gif
nu mi-am facut niciodata testul. doh.gif
nusarich
CITAT(lyra @ 02-03-2007, 01:12 PM) *

pe mine m-a trimis nene politaiul cand am dat examnul auto. incepuse sa se holbeze la buletinul meu (era din cel vechi, nu card... hehehe acum vreo 12 ani) si cum nu era nimic trecut pe ultima pagina a zis sa fac bine sa il completez ca ma amendeaza...
himere2005
DEEA, PISIK, voi parca va apropiati cu inaltimea de 1.80 sau ma insel?
lyra
CITAT(himere2005 @ 02-03-2007, 11:11 AM) *

liliana, te las pe tine sa-ti cumperi si sa-mi spui cat e de durabila ca al meu sot nu vrea sa-mi ia, zice ca la pretul asta sunt sigur de proasta calitate grin.gif

eu mi-am cumparat anul trecut in 11 mai o bicicleta eliptica magnetica dhs cu 5 milioane. este destul de buna. anul trecut faceam zilnic miscare. asta pana in septembrie. de atunci nu mai pot sa ma motivez psihic sa fac sport.
dar e foarte buna la uscat rufe, atarnat halat, costume etc. blushing.gif

voi cum va motivati ca trebuie sa ma urc din nou pe bici, ca asa nu se mai poate. wacko.gif

CITAT(nusarich @ 02-03-2007, 11:15 AM) *

CITAT(lyra @ 02-03-2007, 01:12 PM) *

pe mine m-a trimis nene politaiul cand am dat examnul auto. incepuse sa se holbeze la buletinul meu (era din cel vechi, nu card... hehehe acum vreo 12 ani) si cum nu era nimic trecut pe ultima pagina a zis sa fac bine sa il completez ca ma amendeaza...

eu am stat cu morcov de amenda cand m-am dus la politie sa-mi schimb buletinul. dar nu s-au prins. )).gif

problema e ca eu am avut intentia de mai multe ori, dar cand ajungeam la clinica mereu aveau ceva probleme tehnice si ziceau sa merg alta data.
himere2005
lyra, tu n-ai inteles, bicicletele pe care le-am vazut noi sunt dubios de ieftine de aia ne este frica sa le luam ...ai pe cineva care si-a luat asa de ieftina?
lyra
CITAT(himere2005 @ 02-03-2007, 11:19 AM) *

lyra, tu n-ai inteles, bicicletele pe care le-am vazut noi sunt dubios de ieftine de aia ne este frica sa le luam ...ai pe cineva care si-a luat asa de ieftina?

am inteles. sunt asa ieftine pt ca probabil sunt cu banda, nu magnetice. )).gif

deci nu e nimic in neregula cu ele. doar ca alea cu banda nu sunt atat de bune deoarece se uzeaza banda destul de repede si trebuie schimbata. wink1.gif
lilianab

La cat sunt eu de scotianca,ori nu iau ori mai pun un ban si iau ceva sa tina.Ca si sa dau 250 roni pe o prostie care va deveni suport de uscat rufe,cand magazinele "38" put de uscatoare de rufe la preturi modice,nu prea imi vine tease.gif
Cea de care vorbeste Lyra mi se pare ca are un pret bun daca e magnetica.Asa am fost sfatuita ieri sa caut.Ca astea cu curea de transmisie(din material de fitil de lampa de gaz lol.gif ) sunt proaste rau.
himere2005
eu zic sa punem jumi-juma si sa ne intalnim la cozy sa facem exercitii pe ea amandoua lol.gif
lyra
CITAT(lilianab @ 02-03-2007, 11:23 AM) *

La cat sunt eu de scotianca,ori nu iau ori mai pun un ban si iau ceva sa tina.Ca si sa dau 250 roni pe o prostie care va deveni suport de uscat rufe,cand magazinele "38" put de uscatoare de rufe la preturi modice,nu prea imi vine tease.gif
Cea de care vorbeste Lyra mi se pare ca are un pret bun daca e magnetica.Asa am fost sfatuita ieri sa caut.Ca astea cu curea de transmisie(din material de fitil de lampa de gaz lol.gif ) sunt proaste rau.

liliana magnetica sa-ti iei. si eliptica. nu bicicleta statica. vb si tu cu doctorul tau si vezi de care iti recomanda. huh.gif

dar alea eliptice sunt mai bune la dat fundu jos. laugh.gif
Tulip
Eu am o bicicleta ieftina de mai bine de un an....nu am avut nici o problema cu ea.....probleme am la cap. ambitie blushing.gif
lyra
CITAT(Tulip @ 02-03-2007, 11:27 AM) *

Eu am o bicicleta ieftina de mai bine de un an....nu am avut nici o problema cu ea.....probleme am la cap. ambitie blushing.gif

tulip subscriu si eu. acolo am si eu o gramada de probleme. bicicleta e buna, n-are nici o problema. eu sunt defecta.

lilianab
doh.gif Destept mamarutzul meu!!!ca eu l-am intrebat pe el si el mi-a raspuns:"Intreaba fetele pe forum,ca ele trebuie sa stie! pupic.gif "
himere2005
tulip, dar de cate ori ai folosit-o? ca daca ai folosit-o de 10 ori cred ca de asta rezista )).gif tease.gif blum.gif
Pisik
Himere, eu am 1,77-1,78 (cred ca am mai intrat la apa de aia zic 1,77) si Deea parca are 1,78. Cred ca ea e mai inaltuta un pic, dar doar asa un pic. Si nu, nu suntem fotomodele pt ca mie mi se pare ca la mine diferenta de 10 kg se vede mai putin ca in cazul fetelor micute. Adica Miha are diferenta de 5 kg si e super slabanoaga pe cand eu la 72 de kg nu arat deloc a manechin, din contra. Conteaza si kg, nu numai raportul de inaltime
himere2005
miha, am impresia ca tu ai oasele mai grele ca eu am 3 kg diferenta si sunt mai grasa ca tine )).gif ...oricum, ma bucur ca sotul meu imi da unda verde sa-mi cumpar ce vreau de acum incolo, insa el nu stie inca ce il asteapta, o sa cam intre in panica daca nu are bericica lui dar n-am ce sa-i fac, el a vrut-o )).gif
Tzutzi80
doh.gif Of Pisik acum imi explic eu de ce ma uitam crucis la tickerul tau si la emisiunea de la tv. Ca eu am 72kg, dar nu arat asa de bine ca tine. Si ma intrebam de ce....pai cred si eu la cei 1.66m ai mei doh.gif, sunt de fapt cu vreo 10kg mai plinuta lol.gif
himere2005
lacry, chiar ma gandeam la tine zilele trecute, ce ai facut cu noul job, te mai duci ori ba?
michelle
CITAT(himere2005 @ 02-03-2007, 11:45 AM) *

miha, am impresia ca tu ai oasele mai grele ca eu am 3 kg diferenta si sunt mai grasa ca tine )).gif

Himere nu stiu ce sa zic, nu mi-am cantarit niciodata oasele tease.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 02-03-2007, 11:30 AM) *

tulip, dar de cate ori ai folosit-o? ca daca ai folosit-o de 10 ori cred ca de asta rezista )).gif tease.gif blum.gif

am folosit-o la inceput ff. mult......dupa aceea a stat un timo in dormitor,pe balcon )).gif )).gif )).gif acum e iarasi in camera.......ma urc pe ea aprox. 3 zile/saptamana.....si am grija sa nu ma obosesc prea tare doh.gif doh.gif
himere2005
si mai zici ca nu faci sport tulip blum.gif
ina, mi-am amintit ca am vazut o tarta pe culinar cu carne tocata si amestec mexican ca tu intrebai ce poti face cu ea
lilianab
Fetele,va pup:trebuie sa o sterg la serviciu.vorbim deseara.WE placut celor care o sterg din oras pupic.gif ,si celorlalte,dar pe ele sper sa le mai gasesc zilele astea tease.gif
Pisik
Apropos de grupe sanguine, eu am citit si la mine, la grupa zero se recomanda exact ce mananc eu acum (mai putin fructe) si trebuie evitat exact ce nu pap eu acum cheer.gif
Mai putin fasole, dar eu pap verde si cred ca aia e permisa; deci impusc doi iepuri deodata
anaoi
CITAT(michelle @ 02-03-2007, 01:59 PM) *

miha, am impresia ca tu ai oasele mai grele ca eu am 3 kg diferenta si sunt mai grasa ca tine )).gif

hm...adik himere vrea s ate jupoaie d ecarne, piele, etc si sa iti cantareasca oasele, apoi lipeste cu scotch totul la loc. scotch si aracet.
la picioare cu prenandez
Tzutzi80
CITAT(anaoi @ 02-03-2007, 12:22 PM) *

CITAT(michelle @ 02-03-2007, 01:59 PM) *

hm...adik himere vrea s ate jupoaie d ecarne, piele, etc si sa iti cantareasca oasele, apoi lipeste cu scotch totul la loc. scotch si aracet.
la picioare cu prenandez

Eu cred ca voi ati vazut niste filme de groaza in ultimul timp!
anaoi
dylly e sadic din nascare.....pai la asa o intrebare...oase grele...eventual oase mari, ceea ce se vede cu ochiul liber...nu grele
michelle
Mey ce aveti cu oasele mele? lol.gif
Ia, fiecare cu oasele lui tease.gif
nusarich
CITAT(anaoi @ 02-03-2007, 02:25 PM) *

dylly e sadic din nascare.....pai la asa o intrebare...oase grele...eventual oase mari, ceea ce se vede cu ochiul liber...nu grele

poate himere a vrut sa spuna "mai concentrate", de unde stii ca nu? )).gif
anaoi
pai la dylly e numa garsime
hai sa zicem vreo 6kg oase...le-am cantarit eu cu mana mea

CITAT(nusarich @ 02-03-2007, 02:27 PM) *

CITAT(anaoi @ 02-03-2007, 02:25 PM) *

poate himere a vrut sa spuna "mai concentrate", de unde stii ca nu? )).gif

cu maduva mai multa, nu?
Tulip
Dylly,cul le-ai cantarit? tease.gif tease.gif
anaoi
din ochi
anca veselie
salutare!
azi de dimi era gata gata sa renunt la dieta, nust ce naiba am de ma tot gandesc si ma razgandesc... babu mi-a dat o orhidee frumoasa!
aseara am fost la concert de jazz, dragutz, apoi am iesit intr-un bar, toata lumea a baut vin, cu exceptia mea, care am baut cola light si apa plata cheer.gif azi o sa merg la sala si apoi nu stiu care-i programul.

meniul:
md: 2 oua ochiuri, sunca praga, branza fitness si ardei
gustare: alune
pranz: file de cod la cuptor + fasole verde, niste varza
desert: urda cu cacao si
gustare: cas cu rosie

pisik, cum mai stai cu psihicul? vezi ca ziua asta e destul de grea, dar tre sa razbatem! ai grija cu praji!
Tzutzi80
CITAT(anaoi @ 02-03-2007, 12:31 PM) *

din ochi

Cu vreun aparat de radiografie ceva? Ca mi-e greu sa cred ca le vezi cu ochiul liber daca sunt acoperite de grasime naughty.gif
himere2005
mai, eu zic sa ciocanim putin oasele sa vedem daca suna un pic a gol ori ba lol.gif
ce se mai poarta in primavara asta, mai sunteti la curent cu moda? eu de obicei imi iau lucruri clasice, dar poate este si ceva de sezon care imi place smile.gif
axe10
Pisik, la 177-178 cm...73kg e f bine...eu m-as uita la mine ca la un model....nu am mai avut de vreo 5 ani greutatea asta....pardon cred ca am avut-o anul trecut vreo 2 zile.....trebuie sa avem si ceva carnitza pe noi...ok eu am si bustul voluptos ca sa zic asa si nu mi-ar sta bine super-slaba si cu bidoanele iesite.
Deea....hai ca esti pe aproape de mine cu greutatea mama...ajungem noi pe pisik si sa vezi atunci trai pe vatrai.
Si eu am cam 176-177 cm si daca asi ajunge la 69kg asa ca in ticker ar fi perfect...mi-as gasi si tzoale mai pe gustul meu....acum nu prea imi gasesc decat la Quelle ca in alta parte se uita vanzatoarele la mine ca la urs.
Azi, pana acum am mancat asa:
-iaurt degresat/300g/3 p
-wasa integrali/4 buc/ 2p
-1 banana/1 p
- o portie de spaghete cu sos de smantana si piept de pui(2+2+2)/ 6p
-salata verde si castraveti/0.5p de la ulei
total partial:12.5p
Deea
Axe pai eu am 1.78 si tot la 69-70 imi doresc f. tare sa ajung, stiu sigur ca la greutatea asta arat ok si imi gasesc si haine....eu zic sa mergem impreuna la cumparaturi sa se uite vanzatoarele ca la 2 ursi lol.gif
daca o mai iau si pe Alexia cu mine care zici ca e de la CTC...scotoceste tot ce prinde, le dam de lucru pe toata ziua.
Pisik
CITAT(anca veselie @ 02-03-2007, 02:38 PM) *

salutare!
azi de dimi era gata gata sa renunt la dieta, nust ce naiba am de ma tot gandesc si ma razgandesc... babu mi-a dat o orhidee frumoasa!
aseara am fost la concert de jazz, dragutz, apoi am iesit intr-un bar, toata lumea a baut vin, cu exceptia mea, care am baut cola light si apa plata cheer.gif azi o sa merg la sala si apoi nu stiu care-i programul.

meniul:
md: 2 oua ochiuri, sunca praga, branza fitness si ardei
gustare: alune
pranz: file de cod la cuptor + fasole verde, niste varza
desert: urda cu cacao si
gustare: cas cu rosie

pisik, cum mai stai cu psihicul? vezi ca ziua asta e destul de grea, dar tre sa razbatem! ai grija cu praji!

Ancuta, stau asa si asa, parca vad ca s-a mai tras burtica si asta imi da curaj sa merg mai departe. Am mancat niste humus 'cule" dintr-o lipie, sper ca nu am luat si lipie cu el ca m-am cam chinuit sa il aleg, l-am aruncat trei sferutir, acum plec la restaurant cu seful avem o nitalnire cu unii, sper sa gasesc ceva si de dieta si de post nu stiu...am mai mancat tofu cu branza si ardei dimineata si ca gustare (deja am trei mese, hmm, sper sa nu fie bai ca am mai multe mese azi)
Hai ca si eu ma tot razgandesc, ca am pofta de fructe si iaurt dar macar o sapt sa o ducem la capat nu? Mai avem putin si pe urma inca o zi si inca una, curaj pupic.gif
axe10
CITAT(Deea @ 02-03-2007, 12:49 PM) *

Axe pai eu am 1.78 si tot la 69-70 imi doresc f. tare sa ajung, stiu sigur ca la greutatea asta arat ok si imi gasesc si haine....eu zic sa mergem impreuna la cumparaturi sa se uite vanzatoarele ca la 2 ursi lol.gif
daca o mai iau si pe Alexia cu mine care zici ca e de la CTC...scotoceste tot ce prinde, le dam de lucru pe toata ziua.

Si a mea are aceiasi pasiune...sa se plimbe prin magazine si sa se uite ce se gaseste pe acolo....singure, numai fetele , fara tati....iesim sigur sa le punem la "treaba"...cat are a ta?...ca mi se pare micutza...?
Deea
Axe a mea are 8 luni...asta n-o impiedica sa scotoceasca tot...fereasca Dumnezeu sa las geanta langa ea ca gasesc tot ravasit, la dulapuri la fel, cum e usa deschisa se intinde si imi arata ca vrea acolo....normal sa traga hainele jos.
Tzutzi80
Eu ma gandesc din ce in ce mai mult la programul asta:

Pachet “ LIPOSCULPT” consta in 10 sedinte electrostimulare (45 min.) +10 sedinte de slabire ultrarapida fast-slim (15 min.), acestea alternand cu 6 sedinte de impachetari termocream (45 min.) – de la glezne pana sub sani – si 4 sedinte impachetari namol termic (fango-45 min.) pe doua zone (de sub sani pana la genunchi).

Le-am trimis si mail....si daca se plateste in rate....ma incurc cu el biggrin.gif Daca tot nu vine al meu inca....macar sa ii cheltui banii cu folos devil.gif
himere2005
vroiam sa va intreb daca aveti idee unde gasesc baterie pentru cantar electronic? parca voi v-ati mai schimbat bateriile ca eu il am de mai bine de un an si la cat de des ma cantaream ma si mira ca a tinut pana acum smile.gif
michelle
Pe patul de moarte sta intins un mos de 80 de ani, sot, tata, bunic, strabunic. I se apropie sfarsitul si de jur imprejurul patului sta toata familia: sotia, toti copiii si toti nepotii si cativa stranepoti. Toti asteptau in liniste si deodata batranul se trezeste si spune:
-Trebuie sa va spun un secret mare! Aveam de toate: masini bune, femei frumoase, multi prieteni si un cont mare in banca.
Intr-o zi mi-a spus un prieten ca trebuie sa ma insor, ca sa am o famile ca altfel nu o sa aibe cine sa-mi dea un pahar cu apa pe patul mortii.
Ei si asa m-am insurat si viata mea s-a schimbat radical. In loc sa merg la discoteca cu femei... stau acasa si ma uit la seriale, cu sotia.
Masina o folosesc doar ca sa duc si aduc copiii de la scoala si sa mergem impreuna in concediu, la mare.
Toti bani din banca s-au dus pe scolile voastre. Zilele frumoase si libertatea mea... le-a luat vantul!
Si acum cand stau intins si astept la moarte stiti ce e cel mai rau din toate?
-Ce, dragul noastru tata? il intreaba cu totii
-Nu mi-e sete!
himere2005
tzutzi, eu zic sa te duci, chiar sunt curioasa daca isi face efectul tratamentul
Tzutzi80
CITAT(himere2005 @ 02-03-2007, 01:20 PM) *

tzutzi, eu zic sa te duci, chiar sunt curioasa daca isi face efectul tratamentul

Pai trebuie sa si-l faca! Doar sa imi permit eu sa il achit. Ca e 7.5 mil sad.gif Si eu vreau sa slabesc ca sa pot face un bb fara sa bat 100kg naughty.gif Asa ca ma mai asteapta dupa un slabit serios. Acum testez terenul sa vad cat de bine pot slabi lol.gif Acum chiar v-am convins ca sunt cu capul.

Din seria vorbe de duh pentru persoanele depresive si cu parere proasta despre ele (unde ma incadrez si eu uneori) si de ridicat moralul:

Intotdeauna va fi o alta mai frumoasa ca tine.
Una mai desteapta.
Cu o casa mai mare.
Cu copii mai buni la scoala.
Cu soti ce repara mai multe in casa.
Asa ca, nu-ti mai bate capul, iubeste-te pe tine, accepta-ti circumstantele.

Gandeste-te:
Cea mai frumoasa femeie din lume poate avea o inima impietrita.
Cea mai apreciata femeie de la serviciu probabil nu poate avea copii.
Iar cea mai bogata femeie are masina, casa, haine… dar e singura.
Si vorba spune: "Si unde dragoste nu e, nimic nu e."

Asa ca, incaodata, iubeste-te. Accepta cine esti. Privestete in fiecare dimineata cu un zambet in oglinda
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.