CITAT(anca veselie @ 02-03-2007, 02:38 PM)

salutare!
azi de dimi era gata gata sa renunt la dieta, nust ce naiba am de ma tot gandesc si ma razgandesc... babu mi-a dat o orhidee frumoasa!
aseara am fost la concert de jazz, dragutz, apoi am iesit intr-un bar, toata lumea a baut vin, cu exceptia mea, care am baut cola light si apa plata

azi o sa merg la sala si apoi nu stiu care-i programul.
meniul:
md: 2 oua ochiuri, sunca praga, branza fitness si ardei
gustare: alune
pranz: file de cod la cuptor + fasole verde, niste varza
desert: urda cu cacao si
gustare: cas cu rosie
pisik, cum mai stai cu psihicul? vezi ca ziua asta e destul de grea, dar tre sa razbatem! ai grija cu praji!
Ancuta, stau asa si asa, parca vad ca s-a mai tras burtica si asta imi da curaj sa merg mai departe. Am mancat niste humus 'cule" dintr-o lipie, sper ca nu am luat si lipie cu el ca m-am cam chinuit sa il aleg, l-am aruncat trei sferutir, acum plec la restaurant cu seful avem o nitalnire cu unii, sper sa gasesc ceva si de dieta si de post nu stiu...am mai mancat tofu cu branza si ardei dimineata si ca gustare (deja am trei mese, hmm, sper sa nu fie bai ca am mai multe mese azi)
Hai ca si eu ma tot razgandesc, ca am pofta de fructe si iaurt dar macar o sapt sa o ducem la capat nu? Mai avem putin si pe urma inca o zi si inca una, curaj