Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
anca veselie
pisik, o sa reusim! sunt oricum super incantata ca de 5 zile nu am mai papat dulce cheer.gif imi cam lipseste painea de dimi si fructele. si apoi o sa incerc sa tin SB combinat cu WW, sa vad ce-mi iese dry.gif

tzutzi, suna bine tratamentul tau, daca te tii si de dieta sigur o sa ai rezultate!
Tzutzi80
CITAT(anca veselie @ 02-03-2007, 01:28 PM) *

tzutzi, suna bine tratamentul tau, daca te tii si de dieta sigur o sa ai rezultate!

Da, plus ca nu renunt nici la masaj, nici la pilates oricum cheer.gif. Si ca tot vb de pilates...ia sa pun eu cd-ul biggrin.gif si sa ma desfasor
Tulip
Tzutzi,ce ambitioasa esti!!!!!Ce o sa zica babuinul tau cand o sa te cu atatea kg minus! wink1.gif
Tzutzi80
CITAT(Tulip @ 02-03-2007, 01:31 PM) *

Tzutzi,ce ambitioasa esti!!!!!Ce o sa zica babuinul tau cand o sa te cu atatea kg minus! wink1.gif

O sa fie profund dezamagit, pt ca el ma place plinuta lol.gif Dar desi pe mine nu ma deranjeaza foarte tare kilogramele, vreau un bb anul asta sau urmator. Si bat sigur 100, ca tot pun la sarcina vreo 25kg. Si pielea mea deja a suportat greu sa se intinda pana la aproape 80. Asa ca, slabesc, fac bb, ma ingras...si mai vedem )).gif

Tineti-mi pumnii ca incerc level 2 azi la pillates. Desi de abia ma descurcam la level 1 biggrin.gif
anaoi
ce misto ca ai vointa sa faci pilaes singura...ia trimite si la dylly niste vointa
apropo tratament...slabesc numa cand vad pretul
Tzutzi80
CITAT(anaoi @ 02-03-2007, 01:52 PM) *

ce misto ca ai vointa sa faci pilaes singura...ia trimite si la dylly niste vointa
apropo tratament...slabesc numa cand vad pretul

hehehe! Nu cred ca e socul asa de mare cat sa slabesti de la el! Ca altfel eu as merge numai prin showroomurile pt masini....si intr-o saptamana as fi fotomodel cheer.gif

Sa dam raportul...terminat level 2 pillates....m-am impotmolit putin la vreo doua exercitii....dar merge!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Sunt tare...dar momentan tremur din toate incheieturile....saracele tare ramolite mai erau. Dar le ung eu! hug.gif
anaoi
dylly se pregateste d eplecare cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ALICE
Hai sa va mai spun si eu cate ceva chiar daca nu-mi duceti lipsa
De azi ma duc si eu la aerobic.Nu cu mult entuziasm, pt ca nici data trecuta n-am mai slabit nici un gram.Poate de data asta am mai mult noroc.Si mi se modeleaza corpul.

Tulip
CITAT(ALICE @ 02-03-2007, 02:25 PM) *

Hai sa va mai spun si eu cate ceva chiar daca nu-mi duceti lipsa
De azi ma duc si eu la aerobic.Nu cu mult entuziasm, pt ca nici data trecuta n-am mai slabit nici un gram.Poate de data asta am mai mult noroc.Si mi se modeleaza corpul.

bravooooooooooooo

de cate ori pe saptamana te duci? wink1.gif
ALICE
Glumesc,normal.Am atat de lucru............ca mi se lungesc in fiecare zi urechile de foame.Mi-a mai trebuit ceva in plus de lucru,ca n-aveam destul.Sa vad daca si la salariu se vede ceva.

CITAT(Tulip @ 02-03-2007, 04:27 PM) *

bravooooooooooooo

de cate ori pe saptamana te duci? wink1.gif

Luni si vineri.E suficient
himere2005
pai ar fi bine sa se vada si la salariu ca altfel le dai cu acel curs in cap, dupa ce te-au extenuat la greu...mie mi-ar place sa mai postezi imagini din sibiu daca ai ca mie tare mult mi-a placut sibiul...in copilarie aveam cazarea moaca si mergeam destul de des smile.gif ...mi-e dor de drumul pana la voi, de tuneluri, de cibin, de strada aceea cu acele cupole deasupra si de tot ce inseamna imprejurimi...pe tine nu prea te-am auzit sa povestesti, dar stiu ca sunt o groaza de locuri de vizitat prin preajma
Pisik
Am revenit si eu, am papat o salata dar nu tine cine stie ce de foame... dry.gif
Axe, eu cred ca am oase usoare, ca eu la 72 nu arat bine, am aripioare, burta, nu imi place mie de mine. Mie mi-a placut de mine la nunta, cand aveam 67, bine atunci nu imi placea dar acum mi-as dori sa mai fiu ca atunci. Eu imi doresc un 64-65, dar macar sa trec de pragul psihologic al lui 70, ca mai am ceva, si pe urma mai vedem noi.

Anca, eu pt moment nu voi tine WW combinat cu SB, pt simplul motiv ca zilele astea m-am simtit super usurata si nu m-am simtit la dieta pt ca am scapat de stresul numaratului. Ajunsese sa ma streseze rau....

asa mananc cat imi trebuie fara sa ma stresez daca depasesc sau nu...
de exemplu daca stau sa ma gandesc cate pcte avea pestele de ieri si uleiul din salate si de pe legume sigur ajung la o suma mare, plus ce am mai mancat depasiore clar...dar sunt alte principii si momentan ma voi ghida dupa ele
himere2005
danuta, ce mai faceti voi? reusesti sa mai comunici cu cineva? cum ti se pare...cred ca te descurci si singurica, nu? reusesti sa mai faci cate ceva? ti se pare mai usor sau mai greu fata de cum te-ai asteptat inainte de nastere?
ALICE
CITAT(himere2005 @ 02-03-2007, 04:53 PM) *

pai ar fi bine sa se vada si la salariu ca altfel le dai cu acel curs in cap, dupa ce te-au extenuat la greu...mie mi-ar place sa mai postezi imagini din sibiu daca ai ca mie tare mult mi-a placut sibiul...in copilarie aveam cazarea moaca si mergeam destul de des smile.gif ...mi-e dor de drumul pana la voi, de tuneluri, de cibin, de strada aceea cu acele cupole deasupra si de tot ce inseamna imprejurimi...pe tine nu prea te-am auzit sa povestesti, dar stiu ca sunt o groaza de locuri de vizitat prin preajma

Adevarul e ca n-as da orasul asta pe nici unul. blushing.gif
anca veselie
adevarul e ca si eu ma simt pe de o parte usurata ca nu numar, dar imi lipsesc anumite chestii permise la ww. ma mai gandesc momentan cu ce voi continua.
himere2005
monic, ajungi de sarbatori in tara? ei de paste au aceleasi traditii ca si noi sau altele?
axe10
CITAT(Pisik @ 02-03-2007, 02:59 PM) *

Axe, eu cred ca am oase usoare, ca eu la 72 nu arat bine, am aripioare, burta, nu imi place mie de mine. Mie mi-a placut de mine la nunta, cand aveam 67, bine atunci nu imi placea dar acum mi-as dori sa mai fiu ca atunci. Eu imi doresc un 64-65, dar macar sa trec de pragul psihologic al lui 70, ca mai am ceva, si pe urma mai vedem noi.

Pai nici eu nu zic ca sunt perfecta la 69...dar ca si tine astept nu nerabdare sa trec de pragul de 70 pe care nu l-am mai atins din 2001....si atunci dupa o cura de 3 luni de herbalife....sa nu faceti ca mine ca se pune la loc. mad.gif sad.gif
Tzutzi80
Eu sunt fidela Monti/WW. Altceva nu cred ca o sa ma prindeti vreodata tinand.
axe10
CITAT(ALICE @ 02-03-2007, 03:04 PM) *

CITAT(himere2005 @ 02-03-2007, 04:53 PM) *

Adevarul e ca n-as da orasul asta pe nici unul. blushing.gif

Si eu ma gandesc sa vizitez Sibiul...poate chiar dupa Paste...ca am auzit o gramada de lucruri bune despre zona. Nu am fost in partea aia de tara deloc.
Tzutzi80
CITAT(axe10 @ 02-03-2007, 03:08 PM) *

Pai nici eu nu zic ca sunt perfecta la 69...dar ca si tine astept nu nerabdare sa trec de pragul de 70 pe care nu l-am mai atins din 2001....si atunci dupa o cura de 3 luni de herbalife....sa nu faceti ca mine ca se pune la loc. mad.gif sad.gif

ce tare esti. Zi mersi daca se pune la loc. Eu am tinut herbalife (le-am si distribuit). De la 62 la 57. Si m-am ingrasat dupa la 76kg. Ca sa nu zic cat s-au ingrasat cei care cumparau de la mine, si care initial slabisera si mai mult de 5 kg cat dadusem eu. mad.gif Nu le recomand nimanui, decat daca au bani si nu au ce face cu ei, si vor sa se bucure pe moment si apoi sa planga o viata. Plus ca eu m-am ales si cu dureri de stomac dupa.
Monic
CITAT(himere2005 @ 02-03-2007, 04:08 PM) *

monic, ajungi de sarbatori in tara? ei de paste au aceleasi traditii ca si noi sau altele?

Himere, sunt aceleasi traditii, zic eu.
nu stiu daca ajung in tara de Pasti pt ca as vrea sa imi pastrez concediul pentru mai incolo wink1.gif
Momentan sunt super-stresata ca nu mi-au venit rusii. Va dati seama ca pe 9 sept ar trebui sa avem nunta, si daca nu imi vine inseamna ca voi fi o miresica in luna a 8-a swoon.gif de sarcina
daconst
CITAT(himere2005 @ 02-03-2007, 05:03 PM) *

danuta, ce mai faceti voi? reusesti sa mai comunici cu cineva? cum ti se pare...cred ca te descurci si singurica, nu? reusesti sa mai faci cate ceva? ti se pare mai usor sau mai greu fata de cum te-ai asteptat inainte de nastere?

In sfarsit apuc sa mai scriu...ca de citit imi fac timp oricum. grin.gif
De ieri e sotiunea in concediu dar am avut musafiri,un coleg de-al sotului cu nevasta care e mai simandicoasa si am avut putin de tras.Asa ca ieri dupa ce ca am bagat smotru la greu a trebuit sa fac si o praji si merdenele cu branza s-o impresionez pe duamna.
In final a fost bine si chiar ma lauda la fiecare imbucatura,ca si asta cred ca avea impresia ca daca vin din Ro,nu-i mare branza de capul meu.Ne stiam din vedere de la ceva chefuri din firma dar pprivat nu am discutat pina acum.In final am fost bucuroasa ca a iesit totul ok.

Imi cer scuze ca nu am apucat sa va scriu ieri,dar Lucas va pupa pe toate si va trimite un martisor si un ghiocel din partea lui. pupic.gif

Deea,sa stii ca am revazut toate pozele Alexiei pe virste. pupic.gif Parca nu mai am rabdare pina creste si al meu sa ma pot "intelege" cu el.Ca asa doar papa si doarme...pardon,mai face si in pantaloni. grin.gif

In rest,ieri am inceput si sala si ce sa va zic,ma misc ca un urs. doh.gif
Pina acum la cursurile de la sala stateam prima la oglinda in dreapta antrenoarei...acum eram prin spate sa nu cumva sa ma vad in oglinda ca ma apuca disperarea.
Sper sa scap mai repede de kg ca nu ma simt deloc in largul meu.

We placut va doresc si sper sa apuc sa mai scriu din cind in cind.
himere2005
mie imi lipsesti tare mult hug.gif , cred ca si fetelor, cand apuci, spune si tu hi grin.gif

monic, pai daca ar fi sa ramai insarcinata cred ca puteti muta nunta dupa
daconst
Daca tot nu am intrat ieri,ma revansez azi cu: surpriza
Tzutzi80
CITAT(daconst @ 02-03-2007, 03:59 PM) *

Doamne Dana ce scump e! Sa iti traiasca! Vreau si eu unul (dar sa nu ii spuneti inca lui Clinton)
daconst
CITAT(Tzutzi80 @ 02-03-2007, 06:05 PM) *

CITAT(daconst @ 02-03-2007, 03:59 PM) *

Doamne Dana ce scump e! Sa iti traiasca! Vreau si eu unul (dar sa nu ii spuneti inca lui Clinton)

lol.gif lol.gif
pupic.gif
himere2005
WOW w00t.gif asta da surpriza...dragalasul de el, martisorul pentru noi gagicile grin.gif este greu de plasat un filmulet pe youtube? ca ma bate si pe mine gandul sa mai filmez cate ceva dar nu stiu daca reusesc sa plasez rolleyes.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 02-03-2007, 06:06 PM) *

WOW w00t.gif asta da surpriza...dragalasul de el, martisorul pentru noi gagicile grin.gif este greu de plasat un filmulet pe youtube? ca ma bate si pe mine gandul sa mai filmez cate ceva dar nu stiu daca reusesc sa plasez rolleyes.gif

Nu e greu,doar ca a durat putin pina m-am prins ce si cum.Daca intri pe pagina lor vezi ca nu e greu.
lyra
lucas e foarte dragalas. si pare un copil atat de cuminte. pupic.gif

cred ca in curand o sa avem casuta noua. )).gif
dany
Dana , super dragalas e Lucas !! Sa va traiasca !! M-am bucurat ca a gangurit un pic sa-l aud si cand e linistit , nu doar cand plange wink1.gif
michelle
Pupici lui Lucas, tare dulce e pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Tulip
Dana,ai o mandrete de copil! give_rose.gif
daconst
Multumesc fetele! pupic.gif

Inca una si ma duc. grin.gif
Asta sa nu credeti ce-a zis Dany...ca doar plinge. tease.gif
Monic
Vai Dana ce dulce e si ce frumos!!! Mai vrem!!!
Tulip
Otilici,de ce esti asa tacuta?Ce mai faci?ce face Norbi?Il mai alaptezi?Cum stai cu dieta? smile.gif
daconst
CITAT(Monic @ 02-03-2007, 06:44 PM) *

Vai Dana ce dulce e si ce frumos!!! Mai vrem!!!

Monic,atat am filmat doar...dar de acum nu mai scapati. grin.gif
Am citit ce ai scris cu rusii,dar nu stiu ce sa-ti doresc...un bb cel putin la fel ca al meu sau sa mai astepte sa te vedem miresica.Oricum,ce-ti doresti tu,aia-ti doresc sa fie! pupic.gif
Deea
Dana, super super dragalas! Ma uitam cum isi misca manutele asa...fara directie...mi-am dat seama ce repede trece timpul, parca mai ieri era si Alexia asa....acum se duce direct la ce vrea si nu mai da drumul pana nu se plictiseste de jucaria respectiva.
In we sper sa am timp sa actualizez pozele ei sa vezi cat a crescut...manechina e smile.gif
Tulip
Monic,al tau ce zice ca s-ar putea sa fie tatic in curand?si tu cum te simti?Confuza,panicata un pic sau nu?
Monic
sincer nu stiu ce sa zic, cred ca putin din ambele wacko.gif
ma panicheaza gandul pt ca zic ca acum nu ar fi momentul potrivit, dar si sa imi vina rusii, tot distursa as fi sad.gif
himere2005
monic, eu cand am vazut ca mi-a intarziat destul de mult, cam 7-8 zile mi-am facut un test de sarcina...si acum tin minte cat de emotionata eram...tu nu iti faci?
anca veselie
dana, este super dulce lucas! sa fie sanatos! pupic.gif

va pup, o sa plec la sala si apoi incepe weekendul cheer.gif . am niste filme, sa vad ce reusim sa vedem din ele ca babu e cam capricios in aceasta privinta.
va doresc un weekend minunat!
himere2005
niciodata nu te simti suficient de pregatita psihic si dupa ce treci de faza emotiilor, sa vezi ce bucurie iti inunda inima smile.gif ...eu iti tin pumnii

dana, tu daca mai bagi filmulete cu dragalasul, maine-poimaine ma apuc de facut copii )).gif
Tulip
Eu tin minte ca plangeam ca o disperata cand mi-am facut testul si am aflat ca sunt insarcinata )).gif )).gif Iar babuinul s-a bucurat fffffffffffffffff. mult grin.gif
himere2005
tu nu vroiai tulip? eu tin minte ca pe o parte imi doream pe de alta imi era frica, ma consideream prea mica lol.gif ca sa am copil

mamici, voi ce ati simtit cand v-ati facut testul?
Tulip
am vrut copil,cum sa nu....dar ma gandeam sa terminam odata facultatea huh.gif huh.gif

si cred ca mi-a fost si frica.....de sarcina,nastere,faptul de a ingriji un bebelus,de toata raspunderea.....

iar acum nu pot sa-i multumesc lui Dumnezeu ca am o fetita minunata,sanatoasa.....

iata domnisoara mea smile.gif
Imagine
May
Pupici pt toti copilasii cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif

Eu imi doresc un bebel toata luna, dar cand vad ca imi intarzie rusii intru in panica, deci se bat cap in cap sentimentele mele )).gif. Ah, si cand sunt la munca nu mai vreau copil )).gif

give_rose.gif
Ella79
Haideti fetelor, mai ziceti, mai ziceti, ca eu tot caut sa imi fac curaj sa fac si eu unul.
Dana, Tulip, aveti asa niste copii frumosi!! Dar si voi sunteti frumoase si au avut cu cine semana.. pupic.gif

Am citit si eu ce ati scris azi. Ma bate gandul sa renunt la WW. Nu din alt motiv decat ca vad ca la mine nu mai da rezultate asa ca anul trecut. 2 kg in 3 luni mi se pare foarte foarte putin. Poate am satin altceva, poate nu mai tin nici o dieta si doar am grija ce mananc... nu stiu ce sa fac...
May
ella pana la urma WW nu e o dieta, ci doar ai folosit punctele ca sa te autocontrolezi si sa iti intrii in ritm. Sunt sigura ca daca iti controlezi alimentatia in continuare si faci sport o sa ai rezultate. Ti-ai verificat centimetrii? Crede-ma ca stiu cum e sa tii corect si sa nu se miste cantarul decat f putin. Eu, practic, nu am mai slabit deloc de asta vara la kg dar am scazut 2 talii la haine. Poate si tu ai o perioada cand corpul tau s-a obisnuit cu ceea ce ii dai si s-a stabilizat. Incearca sa il sochezi cumva, schimba felurile de mancare in fiecare zi daca e posibil. Oricum tu faci si sport si se stie ca muschiul e mai greu decat slaninutza )).gif. Pupici si bafta in toate pupic.gif
himere2005
eu zic sa vezi ce face tzutzi si daca ii iese ei poate incerci sa faci si tu smile.gif tratamentul....nu stiu, dar am impresia ca nic uneia nu-i mai ies pasentele asa cum trebuie, ma refer la fetele care au tinut si anul trecut...eu ma gandeam sa mai reduc cumva din carbohidrati si sa incerc sa ma apropii un pic de dieta grupelor sanguine, stiu pe cineva care a slabit o groaza asa ...eu deja de o vreme nu am mai combinat alimentele aiurea, ceva ce aduce un pic cu monti ....sa vedem...sper in aprilie sa incep sala si sa inceapa sa se vada ceva
Eu.
buna seara! floare.gif

am intrat si eu in clubul racitelor...sunt praf, asa ca azi am plecat de la serviciu pe la pranz. am fost la medic si verdictul: laringita si traheita acuta, 7 zile de antibiotice doh.gif nu am voce aproape deloc si ma doare capul de imi vine sa-l dau jos mad.gif

in rest....mi-am pierdut cardul, asa ca inca n-am cheltuit nici un leutz din salariu fiindca sunt doar 3 ghisee ing in tot bucurestiul unde poti ridica cash doh.gif , am avut o saptamana grea la job, aglomerata, dar sunt fericita ca a plecat tipa careia i-am luat locul , fiindca deja imi scotea peri albi idioata

CITAT(ina_ceva @ 27-02-2007, 01:06 PM) *

Gigelu, ce mai face Lea ? I-ai gasit stapan ?

da, suntem fericiti. ne-a sunat un cuplu care lucreaza in Bucuresti si care in w-end merge la familie la Piatra Neamt unde au casa cu o curte mare. au fost ff de treaba, f interesati, desi nu au mai avut niciodata un caine. inca ne tot suna pentru sfaturi grin.gif Lea e fericita, s-a acomodat bine. intre timp am mai fost sunati de 2 familii )).gif

Deea, ma bucur sa te "reintalnesc" pe forum give_rose.gif pupici multi-multi domnisoarei maricica.

Anca, ia spune tu aici daca astazi pe la 11.20 nu erai cumva in pasajul de metrou de la Victoriei naughty.gif eu mergeam la medicover la ora aia. sad.gif da' n-am avut curaj sa te opresc, ma gandeam ca poate nu esti tu
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.