CITAT(himere2005 @ 02-03-2007, 05:03 PM)

danuta, ce mai faceti voi? reusesti sa mai comunici cu cineva? cum ti se pare...cred ca te descurci si singurica, nu? reusesti sa mai faci cate ceva? ti se pare mai usor sau mai greu fata de cum te-ai asteptat inainte de nastere?
In sfarsit apuc sa mai scriu...ca de citit imi fac timp oricum.
De ieri e sotiunea in concediu dar am avut musafiri,un coleg de-al sotului cu nevasta care e mai simandicoasa si am avut putin de tras.Asa ca ieri dupa ce ca am bagat smotru la greu a trebuit sa fac si o praji si merdenele cu branza s-o impresionez pe
duamna.
In final a fost bine si chiar ma lauda la fiecare imbucatura,ca si asta cred ca avea impresia ca daca vin din Ro,nu-i mare branza de capul meu.Ne stiam din vedere de la ceva chefuri din firma dar pprivat nu am discutat pina acum.In final am fost bucuroasa ca a iesit totul ok.
Imi cer scuze ca nu am apucat sa va scriu ieri,dar Lucas va pupa pe toate si va trimite un martisor si un ghiocel din partea lui.
Deea,sa stii ca am revazut toate pozele Alexiei pe virste.

Parca nu mai am rabdare pina creste si al meu sa ma pot "intelege" cu el.Ca asa doar papa si doarme...pardon,mai face si in pantaloni.
In rest,ieri am inceput si sala si ce sa va zic,ma misc ca un urs.
Pina acum la cursurile de la sala stateam prima la oglinda in dreapta antrenoarei...acum eram prin spate sa nu cumva sa ma vad in oglinda ca ma apuca disperarea.
Sper sa scap mai repede de kg ca nu ma simt deloc in largul meu.
We placut va doresc si sper sa apuc sa mai scriu din cind in cind.