Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ancadragoman
Hello,
Ma primiti si pe mine printre voi? biggrin.gif
ady_raluk
"N-am citit Karma Sutra, dar m-ar tenta foarte tare s-o rescriu" - Irinel Columbeanu

super tare asta! si noi nu am stiut unde e super-barbatul secolului nostru....)).gif

fetele...vreau sa va rog sa o rimiti si pe ancadragoman, asa cum stiu ca numai voi puteti primii pe cineva (eu stiu din proprie experienta) floare.gif floare.gif give_rose.gif
bine ai venit dragutzooooooo...si la cat mai multe kg pierdute pupic.gif
Lacry
CITAT(ady_raluk @ 06-02-2007, 05:30 PM) *

"N-am citit Karma Sutra, dar m-ar tenta foarte tare s-o rescriu" - Irinel Columbeanu

super tare asta! si noi nu am stiut unde e super-barbatul secolului nostru....)).gif

fetele...vreau sa va rog sa o rimiti si pe ancadragoman, asa cum stiu ca numai voi puteti primii pe cineva (eu stiu din proprie experienta) floare.gif floare.gif give_rose.gif

lol.gif
anaoi
CITAT(ancadragoman @ 06-02-2007, 05:28 PM) *

Hello,

clar...daca ai citit macar casuta asta, stii ca te interogam la sange...abuz psihic, nu alta

Imagine

Imagine
Sexymom
CITAT(himere2005 @ 06-02-2007, 05:10 PM) *

sexy, te-am vazut in poza de pe mess, ce bine arati w00t.gif sau si aia e poza veche grin.gif

Nu fata, asa sunt eu de frumoasa )).gif )).gif )).gif

Anca, bine ai venit printre noi. pupic.gif
Lacry
CITAT(ancadragoman @ 06-02-2007, 05:28 PM) *

Hello,

Bine ai venit floare.gif

Eu sunt Lacry si bantui pe aici cu al meu baby.gif care pana acum a tot tinut dieta in loc sa manance ca un bebelus ascultator grin.gif
ancadragoman
Va multumesc ptr primire si astept bombardamentul.
Eu am inceput o cura acum 4 luni in care am pierdut 6 kg ,dar momentan stagnez.
Pupici
anaoi
CITAT(ady_raluk @ 06-02-2007, 05:30 PM) *

"

si muzica primeste....
ady_raluk
citind ce ne-a dat anaoi acolo, pot spune ca nu ma mai mire de ce strainii ne considera ca suntem cam limitati....cand vezi ce functii au si ce scot pe gura ..te apuca damblaua..doamneeeeeeee........si e plin in romania de oameni super capabili de care chipurile nu are nevoie nimeni.....
trist, dar adevarat!
Monic
CITAT(Sexymom @ 06-02-2007, 04:31 PM) *

sexy, te-am vazut in poza de pe mess, ce bine arati w00t.gif sau si aia e poza veche grin.gif

corect!!!! lol.gif
anaoi
CITAT(ancadragoman @ 06-02-2007, 05:35 PM) *

Va multumesc ptr primire si astept bombardamentul.
Eu am inceput o cura acum 4 luni in care am pierdut 6 kg ,dar momentan stagnez.
Pupici

cum era, himere? inaltime, kile, de unde esti...etc
ady_raluk
chiar asa! himereeeeeeee...unde esti???
se vede ca azi mi-au trecut dracii avuti ieri...sunt zglobie tare lol.gif
Monic
CITAT(ady_raluk @ 06-02-2007, 04:35 PM) *

citind ce ne-a dat anaoi acolo, pot spune ca nu ma mai mire de ce strainii ne considera ca suntem cam limitati....cand vezi ce functii au si ce scot pe gura ..te apuca damblaua..doamneeeeeeee........si e plin in romania de oameni super capabili de care chipurile nu are nevoie nimeni.....
trist, dar adevarat!

hai ady, sa stii ca nu suntem limitati, in alte tari e mai rau. Sincer.
himere2005
anca, nu te primim , decat daca ne zici daca stii sa faci fursecuri ori ba )).gif (raluk, ai pus-o in tema cu fursecurile? tease.gif )
vroiam sa le urez bun venit fetelor noi, sa scrieti cat mai mult, ca sa va cunoastem mai bine, ok? wink1.gif
anaoi
siiiiiiiggggggggggguuuurrrrrrrrrrr
ancadragoman
Am 1,63 si 79 acum ,din Bucuresti.
E bine?
Sexymom
CITAT(Monic @ 06-02-2007, 05:36 PM) *

CITAT(Sexymom @ 06-02-2007, 04:31 PM) *

corect!!!! lol.gif

Si modesta, de asta uitasem pupic.gif pupic.gif
Monic
CITAT(himere2005 @ 06-02-2007, 04:42 PM) *

anca, nu te primim , decat daca ne zici daca stii sa faci fursecuri ori ba )).gif (raluk, ai pus-o in tema cu fursecurile? tease.gif )
vroiam sa le urez bun venit fetelor noi, sa scrieti cat mai mult, ca sa va cunoastem mai bine, ok? wink1.gif

himere, vrei sa ne auto-exmatriculam cele care nu suntem furseciste? )).gif lol.gif lol.gif
ady_raluk
eu nu am zis ca suntem limitati..am zis ca nu ma mir ca as ane vad strainii..aia din lista erau toti fete politice sau ma rog, alt fel de vip-ulete, care apar la toate stirile si pe care , normal, ca strainii ii vad..nu ma vede pe mine sau pe tine ca de noi nu scrie nimik in ziare sau nu ne da la tv...eu stiu ca romanul e destept....dar sunt si limitati..si culmea aia au functii inalte si ne tot tampesc prin ziare si la tv
anaoi
CITAT(Monic @ 06-02-2007, 05:44 PM) *

CITAT(himere2005 @ 06-02-2007, 04:42 PM) *

himere, vrei sa ne auto-exmatriculam cele care nu suntem furseciste? )).gif lol.gif lol.gif

vrea sa devina ea stapana absoluta....
ady_raluk
himere...despre ce fursecareala e vb?? ca habar nu am..am citit putin zilele astea sad.gif..scuze...deci tre sa ma informez eu prima blum.gif
dany
Bine ai venit ,Anca !!! give_rose.gif Ok inaltime si greutate ai spus ....acum urmeaza restul : de unde esti,cati ani,ce lucrezi,ai bb ????? Mai multe intrebari o sa-ti puna himere lol.gif

Raluca...ai e-mail !!! Sper ca a ajuns .
Sexymom
Sunteti teribile cu fursecurile voastre )).gif Pe mine sa nu ma exmatriculati ca le fac bune, vb. ceea gaina batrana face ciorba buna lol.gif

Si de cand am mai dat jos ceva kg le fac si mai gustose naughty.gif
anaoi
perfect ramane sexy cu himere....excelent
pe dany o ia dylly, ca are nevoie de cocktailuri
dany
CITAT(himere2005 @ 06-02-2007, 02:42 PM) *

Tu vrei sa sperii fata ?????? Las-o sa se obisnuiasca cu noi ,n-o lua asa tare de la inceput lol.gif

CITAT(Sexymom @ 06-02-2007, 02:47 PM) *

Sunteti teribile cu fursecurile voastre )).gif Pe mine sa nu ma exmatriculati ca le fac bune, vb. ceea gaina batrana face ciorba buna lol.gif

Si de cand am mai dat jos ceva kg le fac si mai gustose naughty.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
ancadragoman
Mai fetelor eu nu stiu sa fac fursecuri ,dar stiu o cofetarie super floare.gif
dany
CITAT(anaoi @ 06-02-2007, 02:47 PM) *

perfect ramane sexy cu himere....excelent
pe dany o ia dylly, ca are nevoie de cocktailuri

Mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,dylly !!!!! pupic.gif Ma gandeam ca pe mine nu ma vrea nimeni lol.gif .....inafara de al meu babuin )).gif

CITAT(ancadragoman @ 06-02-2007, 02:48 PM) *

)).gif Anca.......aici se fac fursecurile in ....pat lol.gif Tu + 1 bucata babuin ( sot,prieten) = fursecuri lol.gif
ady_raluk
danyhoney, nu a ajuns nimik....din pacate...ady_raluk@yahoo.com
ady_raluk..poate nu ai pus liniuta..sau nush...oricum multumesc tare!
vreau si eu fursecuri....de la cine sa cer??? himere..tu ai fursecuri? ca fug la tine imediat naughty.gif
ancadragoman
CITAT(danyhoney @ 06-02-2007, 03:46 PM) *

Bine ai venit ,Anca !!! give_rose.gif Ok inaltime si greutate ai spus ....acum urmeaza restul : de unde esti,cati ani,ce lucrezi,ai bb ????? Mai multe intrebari o sa-ti puna himere lol.gif

Raluca...ai e-mail !!! Sper ca a ajuns .

Sunt din Bucuresti,in sept fac 27 de ani si de un an jumate incercam sa facem un bb,inca nu am reusit.
Am inceput analizele,joi fac HSG.
ady_raluk
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
m-am luminat si eu cum e cu fursecurile...doamneeeeeee bang.gif
himere , stai linistita ca nu mai vin..nu vreau bataita la fundulet )).gif
anaoi
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
himere2005
CITAT(ancadragoman @ 06-02-2007, 05:48 PM) *

asta chiar ca-i tare lol.gif ...e...pai daca va doriti un copil inseamna ca prestati fursecuri la greu, te primim in gasca wink1.gif
cu ce se ia crema de ghete? bia nu stiu cum de a ajuns in camara si a facut rost de crema si si-a bagat nasul acolo doh.gif, nu stiu cum de a stiut sa deschida cutia doh.gif ...acum i-a ramas un punct pe nas dar n-as vrea sa vada dan rolleyes.gif
Sexymom
CITAT(ancadragoman @ 06-02-2007, 05:51 PM) *

[
Sunt din Bucuresti,in sept fac 27 de ani si de un an jumate incercam sa facem un bb,inca nu am reusit.
Am inceput analizele,joi fac HSG.

Eu am 2 copii nascuti la interval de 4 ani, pt. ca dupa primul nu am mai ramas insarcinata, asa ca am facut tratament la Polizu si dupa 3 luni eram deja gravida cu al doilea copil.Unde iti faci analize? la ce medic?
uka
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
voi suntezti femei cu toate facultatile la cap!?!?!?

ma doare burta d ras, bine ca sunt singura si nu ma vede nimeni lol.gif
ancadragoman bine ai venit... sper sa nu te sperii de noi

vreau fursecuri cry.gif

http://gastronomie.ele.ro/Ceai_cocktail_--r409.html
ady_raluk
himere, sa stii ca si eu prestez fursecuri la greu..si nimik..n-o fi buna reteta mea.....nu imi dai reteta ta de fursecuri?? ca si asa vreau tare tare o fetita... )).gif pupic.gif
dany
CITAT(uka @ 06-02-2007, 03:00 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
voi suntezti femei cu toate facultatile la cap!?!?!?

Da,mey .....si unde mai pui ca mai avem si diplome in buzunar lol.gif
ancadragoman
Daca de fursecuri dastea vb at sunt experta,in orice pozitie le fac la fel de bine w00t.gif
Eu merg la dr Niculescu la Giulesti .
Mai fetelor la mine se incarca fffff greu pagina....asa merge?
anaoi
facultati si masterate, etc...... lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
himere2005
raluk, ti-l imprumut pe babuin daca te tine lol.gif lol.gif

voi spuneti ca sperii fetele...lasa ca se lamuresc ele pe parcurs cu ce nebuna au de-a face )).gif
ady_raluk
pe mien ma tine..pe el sa il tina saracutzul, ca trece de la o femeie normala, adick tu, direct la escaladarea lui k1, adick eu..si poate ca nu o sa ii placa piscurile astea asa de durdulii giggle.gif
uka
CITAT(anaoi @ 06-02-2007, 04:05 PM) *

facultati si masterate, etc...... lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif crazy.gif crazy.gif
Pisik
Bine ai venit Anca spor la lupta cu kg!
Si eu am mers intr-o vreme la dr. Niculescu, ca gineco, pt ca pt bb nu aveam ganduri atunci, dar cred ca voi ajunge si eu la el, pana la urma, daca nu reusesc pe cale naturala. Am auzit ca e f bun la treaba asta, eu am renuntat la el, pt ca mi s-a parut indiferent si pt mine comunicarea cu dr e f imp., mai ales cu gineco
ancadragoman
CITAT(Pisik @ 06-02-2007, 04:11 PM) *

Bine ai venit Anca spor la lupta cu kg!
Si eu am mers intr-o vreme la dr. Niculescu, ca gineco, pt ca pt bb nu aveam ganduri atunci, dar cred ca voi ajunge si eu la el, pana la urma, daca nu reusesc pe cale naturala. Am auzit ca e f bun la treaba asta, eu am renuntat la el, pt ca mi s-a parut indiferent si pt mine comunicarea cu dr e f imp., mai ales cu gineco

Este intr-adevar mai ocupat si nu prea discuta cu pacientii,dar a fost ultima mea varianta ptr ca nu am reusit pana acum natural.

Masterate?Facultati?Cine?Unde? lol.gif lol.gif lol.gif
anaoi
dylly va saluta plin de dureri de burta....pa. pe maine/.
Ella79
CITAT(ancadragoman @ 06-02-2007, 06:05 PM) *

Daca de fursecuri dastea vb at sunt experta,in orice pozitie le fac la fel de bine w00t.gif

dr Niculescu? Dr Mihai Niculescu? Daca e asta, inseamna ca esti pe maini foarte foarte bune. Datorita acestui doctor m-am nascut eu, desi mama nu putea avea copii si avea si RH negativ.
dany
pa,dylly ...maine dimineata pregatesti cocktailuri,ok ? fetele fac cafeaua si micul dejun )).gif

Raluca...am mai trimis o data mail-ul.

Anca,ce dieta ai tinut pana acum ? te-ai documentat in legatura cu WW ?
himere2005
si daca mai faci un copil precum Ella te-ai scos wink1.gif
Ella79
CITAT(himere2005 @ 06-02-2007, 06:29 PM) *

si daca mai faci un copil precum Ella te-ai scos wink1.gif

Da' ce ma, eu ce-am? baby.gif
Pisik
CITAT(Ella79 @ 06-02-2007, 06:27 PM) *

CITAT(ancadragoman @ 06-02-2007, 06:05 PM) *

dr Niculescu? Dr Mihai Niculescu? Daca e asta, inseamna ca esti pe maini foarte foarte bune. Datorita acestui doctor m-am nascut eu, desi mama nu putea avea copii si avea si RH negativ.

Da, Ella, despre acest dr este vorba. Asta am auzit si eu, ca este f f bun, tocmai de asta voi reincepe sa ma duc la el, daca analizele ies la fel, ma duc sa vad ce se poate face. parca vad ca ce mi-a prezis o matusa demult, adica ca voi naste gemeni o sa se adevereasca )).gif
Tzutzi80
Mai fetelor, nu mai vorbiti de "fursecuri" langa "diabetici" )).gif ca eu pe al meu nu l-am mai prins de la jumatatea lui octombrie sorry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.