Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
lyra
mai fetele nici la mine nu mai merge asa grozav. eu nu renunt inca deoarece nu am alternativa. ma gandesc sa ma apuc serios de eliptica, 45/zi cum faceam anul trecut.
himere eu m-am gandit zilele astea sa reduc carbohidratii saptamana viitoare, sa vedem ce iese. eu aveam in plan sa slabesc pana pe 17 cand e ziua mea, dar vad ca nu-mi iese nici cum. doh.gif

nush ce sa mai fac. tin corect ww, nu am abateri, dulce pap extrem de rar, dar rezultate nu se vad la cantar.

acum nu pot sa zic, sunt rezultate la cm dar si acolo am stagnat.
himere2005
eu ma gandesc ca se apropie primavara si trebuie sa fac ceva, vad eu ce devil.gif
otilici
Salutari la fete! floare.gif
In sfarsit am si eu putin timp sa va scriu,am citit doar ultimele pagini,restul daca apuc zilele urmatoare.Am fost mai mult pe drumuri in ultima vreme,ba la bunicii mei,ba la ai sotului,ba cu treburi prin oras etc si nu am avut timp deloc de calculator.Cu dieta sunt cam varza blushing.gif ,ca la un moment dat ma temeam sa nu pierd lapticul si am papat fara sa tin cont de puncte.Nu m-am mai cantarit deloc ca nu am curaj,in schimb de vreo 2 zile am inceput sa fac aerobic acasa si cate putina bicicleta.Bebe incepe diversificarea,deocamdata nu prea vrea sa pape,deci mai mult experimentam.In clipa cand va incepe sa manance hrana mai solida ma reapuc de dieta ca lumea.
De cateva zile am fost la un homeopat,un batranel care se ocupa acasa de plante medicinale si mi-e dat niste ceaiuri pt.boli interne,ceva picaturi de pus in cafea(tinctura parca) si un unguent,ca eram varza cu Calciul,vitaminele si cu circulatia picioarelor.Vad ca deja incepe sa dea rezultate,ma simt mult mai vioaie si mai usoara,mi s-a reglat si pofta de mancare.
Pupicei tuturor si o floare din partea lui Norbi,chiar daca a trecut 1Martie give_rose.gif kiss.gif
Ella79
May, la cm am slabit. Am 62 in talie si 100 in solduri (dar asta e conformatia mea, n-am ce naiba sa fac). Insa sunt stresata la maxim cand vad ca nu se urneste cantarul. Ma deprima, ma descurajeaja, imi vine sa plang, sa urlu, sa ma dau cu capul de pereti. Stii si tu cum e sa te straduiesti din toti rarunchii si ciu-ciu rezultate.
Ma gandeam ca poate, totusi, fac prea mult sport. Azi mi-a zis o colega de la birou ca am conformatie de sportiv de performanta blink.gif si asta m-a pus pe ganduri. Intr-adevar, mustii atirna mai greu, o fi si asta o cauza...

Oricum, eu nu mananc mult, nu fac excese. Poate am sa renunt sa numar si am sa inlocuiesc complet masa de seara cu masa de fructe, nu mai mananc deloc seara, nu mai mananc dulce decat 1 data pe saptamana max 1 prajitura si alte principii.
Primul pas spre noile principii le-am facut azi dimineata cand m-am trezit mai devreme ca sa imi beau cafeaua acasa si am mancat MD: 2 felii de sunca slaba de pui, goale, fara paine. Poate o sa ma obisnuiesc asa.
Acum ca am un job nou e inca si mai greu. Pana acum nu puteam sa ma duc cu mancare de acasa. Aici NU SE MANANCA IN BIROU!!! Si sunt inca mult prea noua ca sa imi permit sa fac altfel... Aici exista un fel de cantina. Am sa merg si eu acolo cu toti ceilalti si am sa mananc doar ganitura (piure / orez si salate). La job-ul asta mersul la masa e un prilej de socializare, au un cult pt mancatul impreuna.
himere2005
e...eu zic ca e bine sa mai socializezi un pic ella...poate fac astia si gratare pe acolo grin.gif

si ai o talie de viespie...eu ma uitatam ca m-am latit cumva dupa nastere...sper sa vina dan cu poza scanata sa va arat cum aratam la 21 de ani wink1.gif
nusarich
fetelor, sa va traiasca bebelutzii si sa se faca mari si sa fie sanatosi, frumosi sunt cu totii!

ella, daca ai unde sa mananci de pranz, e bine, ca poti si sa numeri cat de cat (daca vrei sa mai numeri). eu sufar tare mult ca nu avem nici pauza de masa, mancam in birou peste hartii si nu-i deloc bine.
cu sportul asa este, eu de-asta am zis ca deocamdata nu mai fa deloc sport, ca la mine inca nu e cazul doar de "aranjat". cand am facut fitness un an jumate mi s-au "umflat" muschii si atat. cantarul nu se misca deloc. asa ca deocamdata ma tin de puncte, din cand in cand mai sar calul ca sa sochez organismul si daca pot recupera, bine, daca nu, asta este. oricum, in afara de mersul pe jos cand am timp si am unde si urcatul/coboratul scarilor la serviciu, nu fac sport pentru ca eu vreau in primul rand sa dau jos grasimutza, nu s-o inlocuiesc cu muschi. asta ne zicea noua profa de sport din facultate, ca daca nu tinem si dieta cand facem sport, organismul transforma grasimutza in muschi si la cantar ai cum sa nu slabesti. incearca un wendy, vezi daca ai rezultate, poate te ajuta sa incepi din nou sa slabesti, ca si tu ai slabit frumos anul trecut...
eu astept rezultatele fetelor care tin sb, chiar sunt curioasa, nu ca as putea s-o tin... le tin pumnii, sa aiba rezultate, poate mai inspira si pe altcineva give_rose.gif
nusarich
CITAT(himere2005 @ 02-03-2007, 08:52 PM) *

e...eu zic ca e bine sa mai socializezi un pic ella...poate fac astia si gratare pe acolo grin.gif

si ai o talie de viespie...eu ma uitatam ca m-am latit cumva dupa nastere...sper sa vina dan cu poza scanata sa va arat cum aratam la 21 de ani wink1.gif

himere, e firesc ca dupa nastere sa fii mai lata in bazin, nu-ti mai face asemenea probleme. oricum eu am vazut dupa ce se uita barbatii: formele rotunjite, genul "amfora". nu prea le plac "snururile". mie mi-e ciuda ca eu sunt mare la coapse, ca talia e mica, fundul bombat, dar cand ajung la copaneeeee.... tata, o iei la goana cat te tin picioarele.... cred ca de fapt pe acolo s-au pus vreo 7 kile din ultimele pe care le mai am de dat jos.
himere2005
nusa, sotul meu ma place si asa dar eu sunt plina de nervi cand imi probez hainele, ma refer la sacouri ca eu am vreo 4-5, toate cambrate doh.gif si chestia e ca nu-mi dau seama daca e doar sunca sau m-am si latit, dar cred ca m-am latit doh.gif ...a...si ma dispera talia...si ma gandesc ca nu stiu daca fitnessul e bun la talie, mai degraba cred ca aerobicul, nu?
nusarich
himere, la mine a dat un rezultat mai bun aerobicul, in sensul ca intr-adevar mi-a modelat corpul, spre deosebire de fitness, care doar mi-a definit muschii. aerobicul mi-a "intins" fibra, cum sa zic, mi-a alungit fibra musculara mai mult decat s-o creasca in volum. noi la aerobic faceam si miscari de pilates si tae bo. plus ca aerobicul lucreaza toate grupele de muschi, pe cand la fitness eu mai lucram si cam ce credeam eu mai mult (ca si timp/aparat)
acum, eu zic sa incerci o luna sa faci fitness si o luna aerobic, daca poti. adica acelasi numar de sedinte, sa vezi cum te simti dupa.
Ella79
Himere, eu iti recomand categoric aerobicul. Exact cum zice si Nusa, aerobicul alungeste muschiul, te alungeste pe tine. Eu de la fitness am ramas cu probleme la coloana pentru ca lucram nesupravegheata.

Monic
Eu acum ascult linkul dat de Miha, cu virgiliu Stroescu, si mi se par logice anumite lucruri pe care le zice
eu zic ca merita sa vedeti/ascultati parerea lui
By the way, daca ma gandesc bine, am implinit un an de cand mananc cumpatat, adica 2-3 mese pe zi, multe salate, fructe dulci mai moderat, carne slaba ocazional, paine alba rar, cartofi si paste cu moderatie, si uite ca in prima faza am slabit cu chiu cu vai 4-5 kg pe care le-am pus la loc, si inca un kg doi pe deasupra. Si mi-e ciuda si mie pt ca nu mananc aiurea, nu mananc seara tarziu sad.gif ... Am facut si ceva sport, nici dulciuri nu am mancat decat f rar sad.gif
Eu va invidiez pe toate care reusiti sa slabiti.
Tzutzi80
Raportul azi:

cafea 0p
2 gaufre cu miere 5.5p
noodle soup de vita 3.3p
140g antricot vita 2.2p
1 lgt ulei masline 1.5p
rosie 0p
desert fitline exquisa 0,2% 2p
66g piept afumat 1.5p
rosie 0p
2 mere 0p
---------------------------------
TOTAL 16p din 20, si 3p pilates

Incep weekendul promitator, cu o rezerva de 7p de la mancare si 7p bonus de la sport. Sper ca pe ultimele sa nu le folosesc pana la urama. Dar maine fac spring rolls....si o sa cam sar de puncte cred naughty.gif Ca de asta am si salvat toata saptamana.

Fetelor eu slabesc si pentru ca aveam un an fara nici o dieta tinuta. Plus ca inainte tinusem Monti 6 luni. Si eu nu prea consum cartofi, paste fainoase, paine, dulciuri. Am raman cu asta de la Monti. Se regasesc foarte rar in alimentatia mea. Si mie 500g - 1kg slabit pe saptamana mi se par suficiente. Si nu sunt stresata ca trebuie sa slabesc. Eu o iau mai repede ca pe un regim echilibrat de a manca, decat ca pe o dieta.
Tulip....ai o domnisoara superba. Vorba Ellei...mamici mai ziceti ... ca poate imi vine si mie curajul sa fac un bebe. Asta vara, am crezut ca raman gravida, de la un contact neprotejat in ziua 14. Am plans 2 saptamani. Atunci a realizat al meu ca eu chiar nu vroiam un bb. El era in al zecelea cer, iar eu eram undeva pe sub pamant de suparare. Si dupa aia....mi-au venit rusii....si dai si plangi ca de ce nu am ramas gravida lol.gif Al meu saracul...nu mai stia ce sa zica si sa spuna. Mereu ma intreba, luna asta facem un bebe? Si acum ma intreaba la fel. lol.gif Si eu il duc cu vorba, ca inca imi e teama.

Apropo, eu am cantar electronic acasa. Doua rosii deja fac cam 300g, iar doua mere mici sar mereu de 200g. Asa ca eu nu mananc decat 2 fructe pe zi, nu 3. S-ar putea sa mancati de fapt prea multe fructe si legume si sa va pacaliti cu un punct zilnic. )).gif Imi dau si eu cu parerea hug.gif
michelle
CITAT(michelle @ 02-03-2007, 09:56 AM) *
Ieri am fost in mall si mi-am luat fdt L'Oreal Infailible si azi am o sedinta gratuita de machiaj.. pacat ca nu am nici un eveniment la care sa merg diseara )).gif

Ok, am fost la sedinta de machiaj.. Am pus niste poze aici.
Tzutzi80
Cum pleci vineri de la servici )).gif si cum te intorci luni
http://www.youtube.com/watch?v=DEXD_ILYygw
michelle
CITAT(Monic @ 02-03-2007, 08:35 PM) *

Eu acum ascult linkul dat de Miha, cu virgiliu Stroescu, si mi se par logice anumite lucruri pe care le zice

Da, e logic ce zice el acolo, e bine de stiut, chiar daca nu aplicam toate principiile lui.
Tzutzi80
CITAT(michelle @ 02-03-2007, 10:37 PM) *

CITAT(michelle @ 02-03-2007, 09:56 AM) *
Ieri am fost in mall si mi-am luat fdt L'Oreal Infailible si azi am o sedinta gratuita de machiaj.. pacat ca nu am nici un eveniment la care sa merg diseara )).gif

Ok, am fost la sedinta de machiaj.. Am pus niste poze aici.

Arati foarte bine si slabutza tare. Ce inaltime ai Miha?
michelle
CITAT(Tzutzi80 @ 02-03-2007, 10:48 PM) *

Sar'na. Am 1.57 m.. si nu mai sunt slabuta deloc (asta vara am avut 48 kg)
Tzutzi80
CITAT(michelle @ 02-03-2007, 11:03 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 02-03-2007, 10:48 PM) *

Sar'na. Am 1.57 m.. si nu mai sunt slabuta deloc (asta vara am avut 48 kg)

Pai cum banuiesc ca pozele sunt facute azi....esti slabutza tare pupic.gif
himere2005
da miha, esti slabuta wink1.gif , nu te-a scos cata in oras sa inaugurati machiajul? blum.gif

neata, am pus de cafea demult, uite acum se termina daca nu va infigeti mai repede grin.gif
nusarich
neata si de la mine!
de baut cafea nu beau inca, intai ma duc sa-mi fac o dradiografie la masea si dupa... oricum eu o beau rece. sar'na himere!

miha, si mie mi se pare ca esti slabuta tare. machiajul imi place, te prinde bine. ai luat lectii wink1.gif ?
himere2005
chiar miha, se ne dai detalii tehnice si ce marci a folosit blum.gif ...ce-a zis cata? i-a placut sau n-a observat ca dan ar fi in stare lol.gif
michelle
Neata!
Da, Nusa, am luat lectii naughty.gif

Himere, toate produsele au fost de la L'Oreal. Se vedea f tare ca sunt machiata, exact ca la clown se vedea stratul de un deget de fond de ten si pudra..

Azi e zi de shopping! cheer.gif
himere2005
sa inteleg ca ai fi preferat ceva mai discret?

ce vrei sa iti cumperi?
michelle
Nu neaparat mai discret, dar machiaj asa incarcat ca acela nu merge ziua.
Pai nu am ceva specific anume de cumparat, ma uit dupa pantofi, haine, cosmetice etc

O zi buna tuturor!
himere2005
spor la cumparaturi, sunt curioasa de pantofi, poate ma inspir ca si eu am nevoie, dar mai astept pana la sf.lunii
lyra
buna dimineata yahoo.gif

azi mergem la shopping. yahoo.gif vrea babuinul sa-si cumpere costum, camasi si pantofi. si mergem si in cora sa luam mancare. yahoo.gif

eu am hotarat ca azi si maine sa nu mai numar. incep iar de luni. poate asa o sa se vada peste o saptamana ceva rezultate la cantar. naughty.gif . sper.

va pup pupic.gif
sa aveti o zi faina. aici bate un soare asa puternic. a venit primavara biggrin.gif
anca veselie
CITAT(Eu. @ 02-03-2007, 06:19 PM) *

Anca, ia spune tu aici daca astazi pe la 11.20 nu erai cumva in pasajul de metrou de la Victoriei naughty.gif eu mergeam la medicover la ora aia. sad.gif da' n-am avut curaj sa te opresc, ma gandeam ca poate nu esti tu

w00t.gif ba da, eram! ce faza tare, trebuia sa ma opresti!!!!
himere2005
mai, eu nu va inteleg, va intalniti in bucuresi, ba eu cu anca, ba alice parca cu pisik anul trecut, eu zic ca nu strica sa intrebi...intrebi anca, daca raspunde nu, scuze...dar daca raspunde da ... biggrin.gif hug.gif
anca veselie
si ca o completare, ca acum am citit din urma: eu, multa sanatate, si eu sunt sensibila la nas/ gat, ai grija si trateaza-te corespunzator!
tulip, ai o fetita superba! sa fie sanatoasa!
himere, te inteleg, tu vrei sa slabesti pt tine, e normal ca sotul te place asa cum esti. ganditi-va ca si ei se ingrasa, nu sunt tocmai modele de frumusete masculina, dar tot ii iubim wink1.gif
miha, esti tare frumoasa cu machiajul asta, poti sa incerci sa te limitezi la ruj si la machiaj de ochi si sa renunti la fond de ten, sau macar sa iti dai un strat mai subtire, ca sa te simti confortabila. normal ca te-au machiat puternica, trebuiau sa arate ce stiu blum.gif
nusa, si eu am observat cand faceam sport, dar nu tineam dieta, corpul tot arata bine, nu-mi atarnau sunculite, dar a crescut circumferinta.... asa ca acum mi-e tare greu sa dau jos sad.gif
m-am gandit si cred ca incerc SB in faza 2, dar renunt la cartofi, paste, ca oricum nus eu mare fan, paine doar de dimi si sa vad cum merge. deja mi se pare ca vad ceva la abdomen, lucru care ma incurajeaza sa merg mai departe.

ramona, tu ce mai mananci?
Tzutzi80
Eu...ce faceai la medicover?
ramonavlas
Salutare!
Anca, eu saptamana asta am mancat tot ca la SB, doar ca am mancat si fructe. Bine am mai avut si zile in care am mancat si ce nu aveam voie dar...am tot atatea kg cate aveam cand am terminat faza 1 SB.
Asa ca de luni......ma reapuc de SB> Imediat merg si eu la cumparaturi, ca frigiderul e gol.
WE placut.
Miha, imi place mult machiajul, e discret. In poze nu se vede ca ai asa mult fond de ten si pudra cum spuneai.
axe10
michelle m-am uitat la pozele tale si din albumul before&after...wow ce diferenta....se vede superb....si la mine arata mult mai bine acum cu diferenta de acum 2 ani...93...la 79 cat am acum...anul trecut am ajuns la un moment dat la 73 dar am luat avant incepand cu concediul si alta probleme,lipsa de timp pt a ma preocupa de dieta si am ajuns la inceputul anului iar la 81.8...acum sper ca pana in vara sa ajung din nou la 73 macar...speranta moare ultima stii tu cum e.
Te pup si mentine-te asa...

ramonavlas....wow si la tine ...imi place bluza sexy din albumul de la ziua ta....esti frumoasa foc...
ramonavlas
Axe, multumesc frumos give_rose.gif
himere2005
aveti planuri pentru azi, maine?
eu am mai iesit un pic cu bia in parc, dan are inventar si vine tarziu, sa speram ca nu adoarme fata si mergem la o plimbarica, apoi maine la cumparaturi si o sarbatorim pe bunica, daca e vreme frumoasa poate iar la o plimbarica...sa vedem smile.gif
axe10
CITAT(himere2005 @ 03-03-2007, 04:24 PM) *

aveti planuri pentru azi, maine?
eu am mai iesit un pic cu bia in parc, dan are inventar si vine tarziu, sa speram ca nu adoarme fata si mergem la o plimbarica, apoi maine la cumparaturi si o sarbatorim pe bunica, daca e vreme frumoasa poate iar la o plimbarica...sa vedem smile.gif

Asi fi vrut sa-mi fac planuri dar datoria ma cheama si lucrez si azi si maine...noroc ca mai gasesc pe cineva pe aici cu care sa schimb o vorba...
La mine de obicei duminica este luni...

Sa va dau raportul despre sedinta de fast slim de azi (prima). Nu m-am masurat inainte ca sa vad ce se intampla, nici nu am pretentia sa vad din prima vreo schimbare dar am simtit bine pe pielea si muschii mei ca ceva lucreaza. Chiar am intrebat daca nu se lasa cu ceva febra musculara, probabil o sa simt maine dimineata. Am iesit din capsula (caci am ales 3 sedinte fast slim la capsula) super transpirata, rosie la fata ca racul si putin ametita....eu am si tensiunea cam mica ...capsula a fost fixata la 75 grade si ultimele 20 de minute(din 45) chiar am simtit ca transpiram la greu. Pot sa-mi reglez singura cat de tare vreau sa fie fast slimul si am incercat sa dau cat mai tare. Nu stiu cat am reusit...a venit si Monica (pt cele care o cunosc) si mi-a mai marit din butoane intensitatea...deocamdata la electrozii de pe partea din spate(la picioare si talie) nu ii pot suporta f puternici. Pe fata chiar simteam ca fac "abdomene" si asta e bine pt ca la burtica (hihi ce dragutz ii spun burtii mele) si la popou ma intereseaza f tare. O sa merg in continuare...luni...si o sa ma si masor ca sa am un reper.
Sa va zic si ce mi s-a spus despre fast slim....diferenta fata de electrostimularea obisnuita este ca pauza dintre impulsuri e aproape nesesizabila...adica muschiul sta mai mult contractat decat in repaus. Mihaela, care e proprietara salonului si cu care ne-am mai vazut fetele care au fost pe celalalt site, mi-a recomandat sa fac vreo 10 sedinte in prima faza cam la 2 zile dupa care cam la 3 pana ma plictisesc...probabil ca o sa mai schimb programele....as incerca si vacuum...daca e cineva pe aici care a facut si poate sa-mi spuna cam cat de dureros e...ar fi perfect...dar asta mai tarziu....deocamdata merg asa.
ALICE
CITAT(himere2005 @ 03-03-2007, 02:42 PM) *

mai, eu nu va inteleg, va intalniti in bucuresi, ba eu cu anca, ba alice parca cu pisik anul trecut, eu zic ca nu strica sa intrebi...intrebi anca, daca raspunde nu, scuze...dar daca raspunde da ... biggrin.gif hug.gif

Eu nuuuuuuuuuu
axe10
Asa bine ca mi-am adus aminte...cum ramane cu intalnirea?
michelle
Phew! Acu am ajuns si am papat.. Am umblat pe jos de la 11 pana la 17, sunt rupta.
Mi-am luat un sacou negru, f cambrat si f decoltat, un tricou negru simplu, un tricou cu maneca lunga, sport, portocaliu.
Sa vedem, maine poate imi gasesc si niste pantofi.

Axe, multumesc pupic.gif Acum sunt cu kg de pe tiker, adica cu 3-4 in plus fata de asta vara.
In principiu, intalnirea a ramas duminica, nu stiu exact ora.
axe10
CITAT(michelle @ 03-03-2007, 06:02 PM) *

Phew! Acu am ajuns si am papat.. Am umblat pe jos de la 11 pana la 17, sunt rupta.
Mi-am luat un sacou negru, f cambrat si f decoltat, un tricou negru simplu, un tricou cu maneca lunga, sport, portocaliu.
Sa vedem, maine poate imi gasesc si niste pantofi.

Axe, multumesc pupic.gif Acum sunt cu kg de pe tiker, adica cu 3-4 in plus fata de asta vara.
In principiu, intalnirea a ramas duminica, nu stiu exact ora.

Ok..astept sa va hotarati...cine face rezervarea?
Apropos..eu nu sunt de multa vreme pe forumul asta...tu de unde vii?
Daca suntem putintele gasim usor dar daca ne strangem mai multe nu stiu cum ne descurcam fara rezervare. Am mai pus o data problema numaratului dar nimeni nu m-a luat in seama...uite eu deschid lista...
Axe-1 pers...urmeaza...?
michelle
Axe, eu vin din Iasi. Deci:
2 - michelle wink1.gif
_noni_
_noni_ - 3! tease.gif

abia astept! hug.gif

}{
Tulip
Neata!!!

Wow,ce matinala sunt....hai,ca va astept cu cafea wink1.gif wink1.gif

Fug imediat sa invat,am azi de la 4 doua examene(restante doh.gif ).Ieri am mai avut una,a fost ok,sper sa trecem cu bine si peste cele de azi pope.gif
himere2005
multa bafta tulip pupic.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 04-03-2007, 07:54 AM) *

multa bafta tulip pupic.gif

pupic.gif multumesc

tu de ce nu dormi inca?Sau o ao pe Bia acasa? )).gif
himere2005
da, pai mama e in curatenie o luna de zile si stau numai eu cu bia non stop doh.gif ...cred ca dupa ce termina mama curatenia sa mai stea cu bia "sparg" usa si plec si ma intorc tocmai seara )).gif
Tulip
Mai are mult sau e aproape gata curatenia? wink1.gif

Timea e de 2 zile la socrii,dar nu prea am avut timp pt. distractii,ca invatam dry.gif dry.gif dry.gif

Doar aseara ne uitam la Megastar biggrin.gif
himere2005
de abia e la inceput. mai dureaza vreo 3 saptamani, cel putin eu asa sper smile.gif ...dar daca mai face si curatenia de primavara dupa cred ca se intinde la o luna doh.gif
bubbles
`neata yahoo.gif am ajuns si eu acasa smile.gif si am 65 kg cry.gif dar cred ca din cauza rusilor ca ma si simt umflata si ca retin apa bang.gif sper sa treaca repede .. maine sala dance3.gif
bubbles
hi hi am ramas singura pe aici biggrin.gif
am uitat sa va spun ca peste 2-3 sapt s`ar putea sa plec numai cu ai mei la viena cheer.gif abia stept..
si la sfarsitul lunii ne apucam de curatenie in casa la piatra..ne preg pt nunta ca mai e putin biggrin.gif
michelle
Neata!!
Tulip, bafta la examene!
Bubbles, petrecere frumoasa la Viena wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.