Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
bubbles
tulip bafta la exams .. eu ieri l`am dat pe ultimul biggrin.gif
axe10
CITAT(Tulip @ 04-03-2007, 07:47 AM) *

Neata!!!

Wow,ce matinala sunt....hai,ca va astept cu cafea wink1.gif wink1.gif

Fug imediat sa invat,am azi de la 4 doua examene(restante doh.gif ).Ieri am mai avut una,a fost ok,sper sa trecem cu bine si peste cele de azi pope.gif

Bafta multa...ca stii tu...succesul cere munca....pupici
Tulip
Multumesc,fetelor!!!!

Ne pregatim sa mergem la socrii sa-mi vad fetita si sa papam ceva,ca nu am avut timp si chef de gatit.......

Iar dupa masa examen..... devil.gif devil.gif
bubbles
mi`am pus si eu la facut mancare lol.gif ca asa e cand sunt singura...nu mananc...si mi`e o lene sa imi fac ceva de mancare...abia ast ca mi`e cam pofta de niste mancarica de pastai biggrin.gif
lyra
buna fetele
tocmai m-am intors cu babu de la ai mei. am fost la masa.

eu sunt atat de adormita. aseara au fost niste prieteni in vizita, am facut mancare si ne-am uitat la filme. a fost tare fain.

n-am depasit mult nici ieri, nici azi cu punctele. nu mai pot manca mult. cred ca s-a micsorat stomacul pt ca ma simt plina f repede.

va las. ma duc sa-mi fac somnul de frumusete. blum.gif
bubbles
sa pun si eu meniul pt azi si sa imi ziceti ce lipseste wink1.gif
lapte 1.25
actimel 1.4
iaurt mili 1.2
fasole pastai 1
carne pui 2.75
rosii 0
castravete 0
ulei masline 1.5
sunca pui 100g 2.5
cartofi 2
desert 1.6
maioneza 1.2
gem diet 11 lgte 1
total:17.5p yahoo.gif
nici nu credeam ca`mi vor placea atat de mult pastai inghetate facute mancarica...sunt cu capul...de acum numai asa mananc .. gata cu cele la borcan biggrin.gif
lilianab
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Buna fetele!!!.De 2 zile umblu ca zanateca la serviciu,apoi prin magazine,ca mi s-a pus "pupazul" pe bitziclu grin.gif ...SI MI-AM LUAAAAT AZZIIII!!De la Metro cu 419 roni si e magnetica....de amu vointa mai trebe!!! tease.gif tease.gif tease.gif
bubbles
liliana pozee cheer.gif ca si eu vreau sa primesc una de ziua mea lol.gif
lyra
CITAT(lilianab @ 04-03-2007, 06:37 PM) *

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Buna fetele!!!.De 2 zile umblu ca zanateca la serviciu,apoi prin magazine,ca mi s-a pus "pupazul" pe bitziclu grin.gif ...SI MI-AM LUAAAAT AZZIIII!!De la Metro cu 419 roni si e magnetica....de amu vointa mai trebe!!! tease.gif tease.gif tease.gif

felicitari. cheer.gif cheer.gif cheer.gif

de care e ? eliptica ? sau medicinala?

auzi. daca gasesti ceva vointa imi imprumuti si mie? sorry.gif macar un pic? tease.gif

vaz ca n-am incotro. toata lumea se apuca de sport. trebuie sa ma apuc si io. doh.gif
lilianab
CITAT(lyra @ 04-03-2007, 08:14 PM) *

CITAT(lilianab @ 04-03-2007, 06:37 PM) *

felicitari. cheer.gif cheer.gif cheer.gif

de care e ? eliptica ? sau medicinala?

auzi. daca gasesti ceva vointa imi imprumuti si mie? sorry.gif macar un pic? tease.gif

vaz ca n-am incotro. toata lumea se apuca de sport. trebuie sa ma apuc si io. doh.gif

mi-e frica!!! doh.gif toata energia mi-am consumat-o ca sa o am...si acum tot aman sa ma urc pe ea...parca as fi un barbat care a cucerit o femeie inaccesibila tease.gif ...dar tot am sa trag de mine si am sa ma urc!! cheer.gif cheer.gif :cheer:Am prins-o pe prietena mea la mine si o pun sa-mi faca poze "in actiune"
lilianab
gata fetele!!poze!!!...sunt in galerie.De ce nu ma invatati si pe mine cum sa fac sa scriu cuvantul "poze" pe care sa dai click si sa mearga direct la ele?! sorry.gif
bubbles
vazut pozele hug.gif sa o folosesti cu placere si sa nu o "parasesti: niciodata blum.gif (bicla) lol.gif
Tulip
Am fost un car de nervi azi devil.gif devil.gif devil.gif ne-am dus la Sibiu pt. examen si profesorul nu a

venit devil.gif devil.gif devil.gif Acum m-am mai calmat,asta e,nu prea am ce sa fac sad.gif

Liliana,felicitari pt. achizitie,fug sa vad pozele wink1.gif
lyra
CITAT(lilianab @ 04-03-2007, 09:12 PM) *

gata fetele!!poze!!!...sunt in galerie.De ce nu ma invatati si pe mine cum sa fac sa scriu cuvantul "poze" pe care sa dai click si sa mearga direct la ele?! sorry.gif

liliana. am vazut minunea. s-o stapanesti sanatoasa. e foarte faina. cheer.gif cheer.gif cheer.gif

aici gasesti niste informatii folositoare despre sport, nutritie lucruri de-astea. sper sa-ti foloseasca give_rose.gif
Tzutzi80
Liliana felicitari pentru achizitie!!! Sa o calaresti sanatoasa biggrin.gif

Eu nu va spun ce am mancat azi....dar puteti sa aruncati cu rosii...chiar va rog....de alea stricate si mirositoare! Am ajuns la concluzia ca eu ori ma abtin.....ori nu! Ca "doar un pic" la mine nu functioneaza! Si daca mi-a ajuns pe papilele gustative altceva decat am voie la regim.....pai doua zile fac ravagii in frigider si nu numai
himere2005
liliana, felicitari, m-am bucurat enorm ca mi-ai dat telefon hug.gif
intru m-ai tarziu sa-ti explic cum pui link cu poze wink1.gif
neata la toate
Tulip
Buna dimineata!!

Va astept la o Imagine

La noi e soare,frumos afara,abia astept sa se incalzeasca si sa ies cu fata la plimbarica cheer.gif cheer.gif
himere2005
la noi e urat ...se cunoaste ca e baba mea lol.gif mai bine ramaneam cu aia de pe 1, adica 1+9=10 si 0+1=1 grin.gif
tulip, dar nu aveai de dat 2 examene? macar 1 si tot l-ai dat, nu?
himere2005
cred ca am o problema la frigider, ingheata prea tare, voua vi s-a intamplat?..efectiv apa o transforma in gheata sad.gif
Pisik
Neatza!

Azi am o si grea, am multe de facut si evident urgente, am si o intalnire in oras mai tarziu, de fapt mergem sa vedem o locatie pt un eveniment. Dar vreau sa ma relaxez putin inainte sa incep treaba, sa mai vorbesc un pic cu voi )).gif
Nu prea vad mari rezultate cu SB, poate ma simt eu un pic mai lejara, mai bine, dar hainele stau la fel, de cantar nu mai vorbesc....
Momentan nu ma las, tin si a doua saptamana, apoi 2 saptamani m-am gandit sa bag fructele, lactatele pe care nu le pap acum (iaurt simplu si cu fructe, lapte, etc.), legumele care erau nepermise (mazarea in principal) si de abia dupa aceste 2 sapt sa bag si fainoasele, cerealele, paine, etc. Sa vedem daca pot, sper sa dea si rezultate.
Anca, tu cum mai esti? Eu sper sa rezist si sapt asta. Vineri si sambata am exagerat cu fistic, seminte, alune, ca am avut musafirir si ca sa nu ma infig in praji am rontait, iar ieri am exagerat cu ciocolata de diabetici, am depasit sigur alea 75 calorii. Dar in rest am fost cuminte.
Sapt asta imi propun sa pap mai rar fistic (am papat zilnic) si sa pap cateva zile macar doar bobo orbit, ca si dulce fara zahar. Sa vedem daca imi iese...

Pupici si o zi frumoasa!
bubbles
`neata si va invit la cafea cafea.gif himere de obicei cand tb dezghetat ingheata ff tare...iti atrage atentia wink1.gif sau vz daca nu e data prea tare viteza la inghetare pupic.gif
ALICE
CITAT(Pisik @ 05-03-2007, 10:49 AM) *

Nu prea vad mari rezultate cu SB, poate ma simt eu un pic mai lejara, mai bine, dar hainele stau la fel, de cantar nu mai vorbesc....
Momentan nu ma las, tin si a doua saptamana, apoi 2 saptamani m-am gandit sa bag fructele, lactatele pe care nu le pap acum (iaurt simplu si cu fructe, lapte, etc.), legumele care erau nepermise (mazarea in principal) si de abia dupa aceste 2 sapt sa bag si fainoasele, cerealele, paine, etc. Sa vedem daca pot, sper sa dea si rezultate.
Anca, tu cum mai esti? Eu sper sa rezist si sapt asta. Vineri si sambata am exagerat cu fistic, seminte, alune, ca am avut musafirir si ca sa nu ma infig in praji am rontait, iar ieri am exagerat cu ciocolata de diabetici, am depasit sigur alea 75 calorii. Dar in rest am fost cuminte.
Sapt asta imi propun sa pap mai rar fistic (am papat zilnic) si sa pap cateva zile macar doar bobo orbit, ca si dulce fara zahar. Sa vedem daca imi iese...

Pupici si o zi frumoasa!

Chiar vroiam sa te intreb cum merge.Ca la mine WW nu mai da rezultate.Sa vad cu aerobicul
Pisik
Alice, nu pot sa zic ca ma simt rau, in afar de faptul ca sunt balonata si constipata de vreo 2 zile. Adica ma simt mai usoara, dar inca nu am rez. spectaculoase....Oricum, nu o sa o las, ca inca cateva zile nu mor si pe urma vedem, poate incerc altceva, poate planul de care ziceam in postul anterior....Am lasat si sportul sapt trecuta, deci poate si asta e cauza...sapt asta ma reapuc.
Eu zic sa incerci macar 2 sapt altceva, sa evzi cum merge. Eu nu vio reveni la WW prea curand, poate dupa Paste, pt ca ma streseaza inca ideea de numarat....
ALICE
Da,si pe mine ma bate gandul sa incep altceva
lyra
buna dimineata.

eu de azi iar ma apuc de numarat, dupa 2 zile fara ww. dar saptamana asta vreau sa pap mai mult salate, pui, lactate si sa las carbohidratii deoparte. sper sa dau macar 1 kg jos.

nu stiu ce sa mai fac sa se puna iar pe slabit organismul meu. de azi vreau sa ma apuc si de eliptica. ca nu mai merge asa.

va pup
sa aveti o zi minunata. pupic.gif
ALICE
Vad ca suntem mai multe in situatia asta
himere2005
pai si eu cam tot ca tine lyra
- zacusca 1
salata cu br 1
mamaliga 2
fructe, legume 0
peste 6
pilaf 2
ou 2
carne 2
cartofi 2
mamaliga 1
total 18...cam asta e planul rolleyes.gif sport....ceai
Pisik
CITAT(lyra @ 05-03-2007, 11:27 AM) *

buna dimineata.

eu de azi iar ma apuc de numarat, dupa 2 zile fara ww. dar saptamana asta vreau sa pap mai mult salate, pui, lactate si sa las carbohidratii deoparte. sper sa dau macar 1 kg jos.

nu stiu ce sa mai fac sa se puna iar pe slabit organismul meu. de azi vreau sa ma apuc si de eliptica. ca nu mai merge asa.

va pup

Buna Lyra, spor la numarat si la ce vrei sa faci. Sa stii ca ajuta sa o mai raresti cu painea, cartofii, etc., pe termen scurt sigur, ca vine Miha si ne baga piramida in ochi )).gif . Eu nu am slabit, dar parca ma simt altfel...
cred ca in primul rand ma simt f mandra ca m-am tinut departe de dulciuri (am papat dulciuri fara zahar cam multe ce-i drept blushing.gif ) si de paineturi o sapt, nu credam ca sunt in stare
bubbles
eu va las vreo ora ca ma apuc de facut curatenie generala .. imi pun pantalonii de transpirat .. si apoi sala biggrin.gif cred ca ma "enervez" si imi fac abonament de 12 sedinte adik de 3 ori pe sapt dance3.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 05-03-2007, 11:30 AM) *

pai si eu cam tot ca tine lyra
- zacusca 1
salata cu br 1
mamaliga 2
fructe, legume 0
peste 6
pilaf 2
ou 2
carne 2
cartofi 2
mamaliga 1
total 18...cam asta e planul rolleyes.gif sport....ceai

Himere, iti sugerez sa renunti fie la cartofi, fie la pilaf...parerea mea, daca vrei sa se vada. Daca nu puteti sa le eliminati de tot (voi la cat de slabute sunteti nici nu aveti nevoie), macar reduceti la o portie-doua maxim/zi. Tu ai trei: mamaliga, cartofi si orez.
Sper sa nu te superi pe mine pupic.gif
lyra
CITAT(ALICE @ 05-03-2007, 09:30 AM) *

Vad ca suntem mai multe in situatia asta

da. nu stiu ce se intampla de ne-am blocat toate. )).gif
bubbles
pisik si eu am mancat multe napolitane si nuga santos ca nu au zahar dar au grasimi o gramada bang.gif
lyra
CITAT(Pisik @ 05-03-2007, 09:32 AM) *

CITAT(lyra @ 05-03-2007, 11:27 AM) *

buna dimineata.

va pup

Buna Lyra, spor la numarat si la ce vrei sa faci. Sa stii ca ajuta sa o mai raresti cu painea, cartofii, etc., pe termen scurt sigur, ca vine Miha si ne baga piramida in ochi )).gif . Eu nu am slabit, dar parca ma simt altfel...
cred ca in primul rand ma simt f mandra ca m-am tinut departe de dulciuri (am papat dulciuri fara zahar cam multe ce-i drept blushing.gif ) si de paineturi o sapt, nu credam ca sunt in stare

mersi Pisik.
spor la SB. ma bucur ca iti merge mai bine cu SB. iti prieste mai bine cura asta. si vad ca stai mai bine cu moralul.

oricum nu pot renunta de tot la paine, ca saptamana asta merg de la 15.00 pana seara la un curs si va trebui sa pun cu mine un sandwich, ceva sa pap acolo.

va pun aici un link unde sunt explicate multe lucruri despre slabit si sport.

http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=11077
Pisik
CITAT(bubbles @ 05-03-2007, 11:34 AM) *

pisik si eu am mancat multe napolitane si nuga santos ca nu au zahar dar au grasimi o gramada bang.gif

Pai stiu, eu am papat doar cioco si am scapat caii ieri ca mi-am luat una neagra f buna si am papat vreo 2 randuri blushing.gif , are exact gust de cioco normala neagra si buuna. Dar sapt asta vreau sa uit ca o am, macar cateva zile...
himere2005
pisik, nu stii cati carbohidrati aveam inainte lol.gif ...eu nu tin neaparat sa slabesc spectaculos, ci sanatos pentru ca mi-e frica sa nu mi se dea metabolismul peste cap....daca vad eu ca nu se misca cantarul asa in 2 saptamani atunci o sa le elimin cateva zile

oricum trebuie sa-mi actualizez tickerul in mod negativ sad.gif
lyra
CITAT(himere2005 @ 05-03-2007, 09:39 AM) *

pisik, nu stii cati carbohidrati aveam inainte lol.gif ...eu nu tin neaparat sa slabesc spectaculos, ci sanatos pentru ca mi-e frica sa nu mi se dea metabolismul peste cap....daca vad eu ca nu se misca cantarul asa in 2 saptamani atunci o sa le elimin cateva zile

oricum trebuie sa-mi actualizez tickerul in mod negativ sad.gif

eu as vrea sa slabesc saptamana asta. ca ma grabesc un pic. vreau ca sapt viitoare sa am macar 1 kg in minus.

ah. si am uitat sa va zic. m-am vopsit ieri. eh , de fapt nu eu, ca babuinul a dat cu pensula. saracul )).gif
m-am facut saten glacial. laugh.gif )).gif yahoo.gif
bubbles
fetele ia uitati la ticker`u meu biggrin.gif mai am 5 luni si 2 saptamani lol.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 05-03-2007, 11:44 AM) *

fetele ia uitati la ticker`u meu biggrin.gif mai am 5 luni si 2 saptamani lol.gif

Braaavoooo, sa vezi cum trec...sa ne tii la curent cu pregatirile.

Mai fetelor, apropos de paine si fainoase, daca imi zicea cineva ca o sa rezist o zi, nu sapte fara paine (eu care la restaurant inainte sa ne aduca mancarea radeam o chifla goala, iar in kaufland terminam o chifla cu seminte, chiar 2 pe nerasuflate) ziceam ca e nebun. Dar acum nu mi se mai pare asa greu, chiar e usor. Bine, mananc destul de bine din restul ca sa ma satur. Sa va zic ieri, ca am fost mandar de mine: am fost la cumnati si au afcut paste (avem noi o reteta f buna, cu kaizer, ou, parmezan si patrunjel, o nebunie) Si eu le-am zis ca nu mananc asa ca mi-a facut cumnatul meu o farfurie plina ochi de carne de vaca si brocolli (cu unt, asta a fost naspa, dar apucase sa il gateasca) si un castron mare de salata f buna. Si eu am papat asta, am completat cu parmezan, sa mananc si eu ca ei )).gif si desi am salivat la paste m-am abitunt cu stoicism. Dare eram full de carne cu brocolli. Si cand am ajuns acasa am simtit nevoia de dulce si am papat branza de vaci cu indulcitor si scortisoara si cioco blushing.gif
ALICE
Eu nu pot manca brocolli,oricat as incerca.Si legumele congelate la fel.Cu astea am probleme.Sau nu stiu sa le prepar
michelle
Neata!
Azi merg in sfarsit la sala cheer.gif Imi fac abonament de 12 sedinte wink1.gif

Bubbles, de unde mai vrei tu sa slabesti atata??? Vrei sa faci concurenta exponatului din laboratorul de medicina?

Pisik, spor la SB in continuare!
Alice, ai incercat kilo-kick sau WP?

Liliana, ca sa pui sub un cuvant un link faci in felul urmator:
1. selectezi cuvantul (de ex. Poze)
2. selectezi butonul Imagine
3. introduci URL-ul
Pisik
CITAT(michelle @ 05-03-2007, 11:59 AM) *

Neata!
Azi merg in sfarsit la sala cheer.gif Imi fac abonament de 12 sedinte wink1.gif

Neatza Miha,

Spor la sala! Si eu trebuie sa ma reapuca ca lumea de bicla si de pilates pt ca mi-a zis maseuza ca se simte ca fac exercitii, ca nu mai am blocaje pe coloana (pilates are umlte exercitii cu rulajul coloanei care se pare ca fac bine)
ALICE
N-am incercat, recunosc.Sincera sa fiu mi-e cam naspa sa ma apuc de o dieta in aia "5 kg intr-o saptamana".Parca nu mai am putere sa merg mai departe,daca nu se vede nimic.Incerc deseara kilo-kick.Sa vedem.Daca nici saptamana asta nimic,atunci,sapt viitoare fac WP si daca nici asa nu merge,ma las.
himere2005
pana la urma sa vedem ce facem, cine slabeste si ne luam una dupa alta )).gif ...eu de ex. am in meniu alimente care se apropie de cura pe grupe sanguine, mai putin din celelalte
bubbles
miha...de ce ?ti se pare ca`s slaba? sorry.gif poate m`ai confundat cu altcineva lol.gif
avem o problema financiara dar nici ca imi bat capul..o trece ea cumva lol.gif
de ziua femeii primesc bani de sala iar pe 15 cand ia babu salarul ma duc sa imi iau o saltea de pus pe jos pt pillates poate asa nu ma mai doare coloana cand vreau sa fac...
ast sa vina babu si plec la pedalat dance3.gif sper sa mai pot 1/2 ora ca de 2 sapt nu am mai fost si merit un par pe cocoasa bataita.gif lol.gif

vai miha daca m`ai vedea...eu sunt genul genoida...talia ff subtire iar picioarele si fundul cat casa poporului )).gif lol.gif

deea ce faci de ce nu mai zici nimic..ca vad ca ne citesti pupic.gif alexiei
himere2005
dany, cum iti mai merge?
lyra
acum am vazut ca sunt soparla. doh.gif
asta nu place la mine. deloc. yuck. )).gif
urasc toate taratoarele.vreau sa fiu iar pestisor. mai ales acum. in luna mea yahoo.gif . a pestilor.
Deea
Neata fetelor,

merci Bubbles!
ce sa fac...munca, mi-e somn, mi-e si foame....cam atat. Astept ziua de miercuri sa vad daca se indura cantarul sa imi arate alt prefix.
bubbles
deea ce putin mai ai si iti atingi target`ul hug.gif tot WW tii nu?
fetelor pe unde ati disparut..eu ma chinui sa imi fac curaj sa plec la sala lol.gif
michelle
CITAT(bubbles @ 05-03-2007, 10:13 AM) *

vai miha daca m`ai vedea...eu sunt genul genoida...talia ff subtire iar picioarele si fundul cat casa poporului )).gif lol.gif

Pai asta e problema.. suntem femei si avem forme. Daca vrei sa patesti ca mine, te las sa simti pe pielea ta.

CITAT(ALICE @ 05-03-2007, 10:02 AM) *

N-am incercat, recunosc.Sincera sa fiu mi-e cam naspa sa ma apuc de o dieta in aia "5 kg intr-o saptamana".Parca nu mai am putere sa merg mai departe,daca nu se vede nimic.Incerc deseara kilo-kick.Sa vedem.Daca nici saptamana asta nimic,atunci,sapt viitoare fac WP si daca nici asa nu merge,ma las.

Alice, incearca sa sochezi cumva organismul.. adica abordeaza 1-2 saptamani alt gen de alimentatie complet diferit de ceea ce consumi acum (predominant fructe sau legume sau carne sau elimina complet fainoasele etc)
Deea
CITAT(bubbles @ 05-03-2007, 12:39 PM) *

deea ce putin mai ai si iti atingi target`ul hug.gif tot WW tii nu?
fetelor pe unde ati disparut..eu ma chinui sa imi fac curaj sa plec la sala lol.gif

daca tie ti se pae putin....ce sa zic, asa o fi.

in principiu ar fi WW dar nu mai numar, mananc putin, destul de des si predominant legume, fructe si lactate.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.