Neatza!
Azi am o si grea, am multe de facut si evident urgente, am si o intalnire in oras mai tarziu, de fapt mergem sa vedem o locatie pt un eveniment. Dar vreau sa ma relaxez putin inainte sa incep treaba, sa mai vorbesc un pic cu voi
Nu prea vad mari rezultate cu SB, poate ma simt eu un pic mai lejara, mai bine, dar hainele stau la fel, de cantar nu mai vorbesc....
Momentan nu ma las, tin si a doua saptamana, apoi 2 saptamani m-am gandit sa bag fructele, lactatele pe care nu le pap acum (iaurt simplu si cu fructe, lapte, etc.), legumele care erau nepermise (mazarea in principal) si de abia dupa aceste 2 sapt sa bag si fainoasele, cerealele, paine, etc. Sa vedem daca pot, sper sa dea si rezultate.
Anca, tu cum mai esti? Eu sper sa rezist si sapt asta. Vineri si sambata am exagerat cu fistic, seminte, alune, ca am avut musafirir si ca sa nu ma infig in praji am rontait, iar ieri am exagerat cu ciocolata de diabetici, am depasit sigur alea 75 calorii. Dar in rest am fost cuminte.
Sapt asta imi propun sa pap mai rar fistic (am papat zilnic) si sa pap cateva zile macar doar bobo orbit, ca si dulce fara zahar. Sa vedem daca imi iese...
Pupici si o zi frumoasa!