lyra, foarte interesanta colectia accea de sfaturi! am salvat articolul!
pisik, eu sunt destul de multumita. nu am apucat sa ma sui pe cantar, sa vad in ce dimineata o sa o fac, dar mi se pare ca vad ceva, parca mi-a mai scazut abdomenul. o sa continuu cateva zile, poate de 8 martie o sa beau un pic de vin, care este permis in faza 2 al SB. o sa reincep treptat sa bag 2 felii de paine dimineata, fructele si iaurturile, in rest sunt incantata de aceasta dieta si nu o sa reintroduc cartofii si pastele. in ceea ce priveste dulciurile, eu abia aseara am papat niste cioco fara zahar, dar in cele 75 calorii, in rest branza de vaci cu cacao si indulcitor si dropsuri orbit.
in wee am fost fff cuminte, nu cred ca am avut nici cea mai mica abatere. la un mom dat a cam marait babu, ca eu beau doar apa plata, dar s-a obisnuit. cred ca ii e destul de greu si lui, suntem de putin timp si cred ca e dificil sa ai o prietena care nu mamanca aia, nu bea aia, mereu are tae bo
).gif)
dar ata ete
sambata am ajuns si la pizza, dar eu am rezistat si mi-am luat niste pui cu salata.
miha, alice, spor cu sala!!!
liliana, faina bicicleta, da-i inainte cu ea!
himere, si eu cred ca ar trebui sa mai raresti cartofi, paste, mamaliguta, poate o sa ai rezultate mai bune!