Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
deea, cum ti se pare, mai greu de tinut dieta la servici decat acasa?
dany
CITAT(himere2005 @ 05-03-2007, 09:22 AM) *

dany, cum iti mai merge?

Imi merge bine , multumesc de intrebare .
ALICE
CITAT

Alice, incearca sa sochezi cumva organismul.. adica abordeaza 1-2 saptamani alt gen de alimentatie complet diferit de ceea ce consumi acum (predominant fructe sau legume sau carne sau elimina complet fainoasele etc)

Apai nu stiu cum sa-l mai sochez smile.gif)Fructe mananc des , fainoase o felie de paine in fiecare zi.Cartofi o data pe saptamana,sau paste.Nu stiu la ce sa renunt.
himere2005
alice, eu zic sa renunti sa mai mananci lol.gif
lyra
tocmai am terminat 25 min de eliptica.-384 calorii.
m-am apucat de sport. sper sa ma tina si sa fac zilnic. yahoo.gif
lyra
CITAT(ALICE @ 05-03-2007, 11:13 AM) *

CITAT

Alice, incearca sa sochezi cumva organismul.. adica abordeaza 1-2 saptamani alt gen de alimentatie complet diferit de ceea ce consumi acum (predominant fructe sau legume sau carne sau elimina complet fainoasele etc)

Apai nu stiu cum sa-l mai sochez smile.gif)Fructe mananc des , fainoase o felie de paine in fiecare zi.Cartofi o data pe saptamana,sau paste.Nu stiu la ce sa renunt.

Alice eu zic sa rezisti ca o sa se vada rezultatele. am citit pe undeva ca trebuie minim 6 saptamani pentru a vedea daca o dieta functioneaza sau nu.
Deea
Himere nu mi-e greu sa tin dieta la servici, mananc seara mancare gatita si in we. Mancare gatita seara la mine inseamna niste paste, cartofi fierti...chestii din astea. Cred ca-ti faci prea multe griji cu privire la mancarea pt. servici, haine etc., o sa te orientezi la fata locului cand o sa fie cazul.
ALICE
CITAT(lyra @ 05-03-2007, 01:31 PM) *

Alice eu zic sa rezisti ca o sa se vada rezultatele. am citit pe undeva ca trebuie minim 6 saptamani pentru a vedea daca o dieta functioneaza sau nu.

Da?Pai eu o tin din 9 ianuarie si am slabit un kg lol.gif Si nu stiu daca din cauza la WW.Mai astept.Dar la sf lunii avem intalnire cu distribuitorii si vroiam sa ma dau mare
Deea
Alice si celelalte fete care nu mai slabesc, am o prietena studenta la medicina care a facut o specializare in nutritie, ea mi-a spus ca in faza de platou se poate sta si 3 luni chiar daca mancam corect si tinem dieta. Ea a slabit 20 de kg. cu un regim de viata santaos si acum e la platou, face sport in fiecrae zi cate 2-3 ore ( e si antrenoare de aerobic), deci nu disperati.
ALICE
Acum m-am apucat de aerobic.Incerc sa nu mananc nimic dupa ce vin de la sala.Asta e de la 19-21.30.
Tzutzi80
Neata! Mai bine stati la aceleasi kilograme, decat sa puneti ca mine. Doua zile m-am dezdrabalat, asa ca +500g la ticker doh.gif
michelle
Meniul meu fara cina:
mic dejun
paine 3
icre 1
unt 2
miere 0
lapte 2.5
fulgi 2.5

gustare
2 portocale 0

pranz
salata orientala (cartofi, ceapa, castraveti murati, masline, gogosar, albus ou) 3.5

Total: 14.5p

Apropo, stie cineva cum se prepara icrele crude?
ALICE
Eu le faceam cu mixerul cu ulei si lamaie.Si un pic de smantana
anca veselie
lyra, foarte interesanta colectia accea de sfaturi! am salvat articolul!
pisik, eu sunt destul de multumita. nu am apucat sa ma sui pe cantar, sa vad in ce dimineata o sa o fac, dar mi se pare ca vad ceva, parca mi-a mai scazut abdomenul. o sa continuu cateva zile, poate de 8 martie o sa beau un pic de vin, care este permis in faza 2 al SB. o sa reincep treptat sa bag 2 felii de paine dimineata, fructele si iaurturile, in rest sunt incantata de aceasta dieta si nu o sa reintroduc cartofii si pastele. in ceea ce priveste dulciurile, eu abia aseara am papat niste cioco fara zahar, dar in cele 75 calorii, in rest branza de vaci cu cacao si indulcitor si dropsuri orbit.
in wee am fost fff cuminte, nu cred ca am avut nici cea mai mica abatere. la un mom dat a cam marait babu, ca eu beau doar apa plata, dar s-a obisnuit. cred ca ii e destul de greu si lui, suntem de putin timp si cred ca e dificil sa ai o prietena care nu mamanca aia, nu bea aia, mereu are tae bo )).gif dar ata ete grin.gif
sambata am ajuns si la pizza, dar eu am rezistat si mi-am luat niste pui cu salata.
miha, alice, spor cu sala!!!
liliana, faina bicicleta, da-i inainte cu ea!
himere, si eu cred ca ar trebui sa mai raresti cartofi, paste, mamaliguta, poate o sa ai rezultate mai bune!
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif

CITAT(himere2005 @ 02-03-2007, 12:08 PM) *

ina, mi-am amintit ca am vazut o tarta pe culinar cu carne tocata si amestec mexican ca tu intrebai ce poti face cu ea

Merci himere! pupic.gif

Frumos machiaj, miha! Ai primit si sfaturi alaturi de machiaj?
Tulip, multa bafta!

Andreea, distractie placuta la viena! Neaparat sa vii cu poze wink1.gif
Liliana, sa o folosesti cu spor! Sa nu ajungi sa o folosesti pe post de cuier blum.gif wink1.gif

Bravo, lyra! Cu cele 25 de min se vede ca te-ai apucat serios de sport grin.gif
anca veselie
si am uitat: si eu la intalnire, sper sa nu intervina altceva, asa ca anca - 4
ina_ceva
Am fost la munte WE acesta si m-am intors plina de vanatai, cu febra musculara si racita sorry.gif .
Poze nu am facut; nu am prea am avut timp wacko.gif

La intalnire ma anunt si eu (daca e sa ma duc la munte, voi sta doar sambata) ina - 5
nusarich
miha, eu faceam icrele cu mixerul si cu ulei, ca pe maioneza, iar la sfarsit puneam zeama de lamaie si putina sare. acum, daca iti place, poti pune ceapa data pe razatoarea mica, sau le poti manca cu ceapa verde. stiu ca sunt persoane care pun in icre un pic de gris fiert in apa. mie nu imi place in mod deosebit, deasta nu pun. las icrele asa cum sunt ele.
michelle
CITAT(ina_ceva @ 05-03-2007, 12:56 PM) *

Frumos machiaj, miha! Ai primit si sfaturi alaturi de machiaj?

Multumesc. Da, mi-a spus sa folosesc crema de fata Happyderm sau Decontract Rides. Bineinteles ca un reprezentant L'Oreal, a zis ca nu-s bune de nimic cremele de la Avon/Oriflame cand i-am zis ca folosesc crema iluminatoare de la Avon.
A, si fondul de ten pe care mi-l luasem nu era bun pt culoarea tenului meu, asa ca maine ma duc sa mai testez si imi iau altul )).gif

Multumesc pt retete Alice, Nusa pupic.gif
bubbles
meniu pe azi:
paine 5
sunca 100g 2.5
salam uscat 3
piept pui 2
pastai 1
ulei masline 1.5
fructe 1
actimel 1.4
gem 1
rosii 0
castravete 0
total:18.5p yahoo.gif

a..si fost la sala .. pedalat 1/2 ora deci 2 p sport biggrin.gif
himere2005
chestia este ca eu m-am invatat sa mananc mult, cred ca mananc si la nervi sau la plictiseala, dar tot am impresia ca imi este foame ...sa vad, daca nu merge regimul pe care mi l-am propus, peste 2 saptamani reduc...dar nu stiu daca rezist grin.gif ...tare mi-e frica sa nu mor de foame lol.gif
axe10
CITAT(ina_ceva @ 05-03-2007, 01:03 PM) *

Am fost la munte WE acesta si m-am intors plina de vanatai, cu febra musculara si racita sorry.gif .

La intalnire ma anunt si eu (daca e sa ma duc la munte, voi sta doar sambata) ina - 5

Credeam ca ati uitat...unde ne vedem...?
_noni_
CITAT(axe10 @ 05-03-2007, 02:32 PM) *

CITAT(ina_ceva @ 05-03-2007, 01:03 PM) *

Credeam ca ati uitat...unde ne vedem...?

Miha eu zic sa deschidem un subiect separat cu intalnirea, poate vor sa mai vina si alte fete in afara celor de la WW. floare.gif

}{
axe10
Hai sa va incurajez ca va trebuie vad....am slabit 1.3kg saptamana asta....ma duc mai tarziu sa actualizez tickerul....asa ca nu va pierdeti rabdarea.
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ALICE
Pe mine nu ma incurajezi lol.gif .Mi-e ciuda mai mult.Felicitari.
lyra
CITAT(axe10 @ 05-03-2007, 02:38 PM) *

Hai sa va incurajez ca va trebuie vad....am slabit 1.3kg saptamana asta....ma duc mai tarziu sa actualizez tickerul....asa ca nu va pierdeti rabdarea.
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

felicitari. cheer.gif cheer.gif cheer.gif

multumesc de incurajare. ne cam trebuia.mai scrie si tu ce papi. sa ne inspiram si noi.

fetele va las. trebuie sa merg la curs.pa
himere2005
felicitari axe wink1.gif
vroiam sa va spun ca si la noi s-a facut frumos afara acum cateva ore, asa ca nu-s chiar asa a dracului )).gif
michelle
CITAT(_noni_ @ 05-03-2007, 02:34 PM) *

Miha eu zic sa deschidem un subiect separat cu intalnirea, poate vor sa mai vina si alte fete in afara celor de la WW. floare.gif

}{

De acord!

Felicitari, Axe! cheer.gif
himere2005
tulip, tu te-ai intalnit si cu alte mamici pe drum ca eu nu stiu daca am vazut 2-3 mamici cu carucioare ...ori nimeresc eu prost...tu intri in vorba cu ele?
Pisik
Anca, ma bucur ca te tii bine de regim, bravo ca nu te-ai abatur asa a mine cu dulciurile. Hai ca o sapt mai rezistam noi. Nici eu nu voi baga fainoasele, ti-am zis, voi baga 2 sapt mazarea, iaurtul, fructele, dar nu neaparat treptat, adica voi manca un fruct si un iaurt pe zi in prima faza, apoi la cateva zile mai bag un fruct, un iaurt (eu mancam multe iaurturi inainte), etc. Si abia peste 2 sapt bag painea si probabil fulgi de ovaz, apoi porumb, etc.
O sa am o prob, ca plec cu serviciul si vom avea masa fixa, sapt viitoare joi seara si vineri dimineata + pranz. O sa fie dificil, o sa ma abat un pic (stiu meniul, de aia zic, are cartofaraie, prajeli si nu o sa pot comanda altceva si nici sa mor de foame nu vreau) dar va fi dupa cele 2 sapt de SB pe care le inchei duminica,

Himere, tu esti sora mea cu foamea, mie mi-e foame nonstop si aveam tendinta sa bag multe fainoase. Acuma nu ma satur recunosc, dar mananc mult mult din ce am voie.
Aoleu, acum mi-am dat seama ca vineri sunt mucenicii, pai cred ca pap si eu o cana de pofta ca mor dupa aia cirobica blushing.gif
bubbles
Felicitari, Axe!
anca veselie
am mancat ca un porcusor blushing.gif imi era foame tare... sa postez meniul:

md: un ou prajit intr-un strop de ulei masline, sunca praga, mozzarela, rosie, cateva masline

gustare: alune

pranz: ton in ulei de masline, putin macrou afumat, mozzarela, gulie, mancarica de spanac (cred ca avea ulei de floarea soarelui si probabil putina faina, dar ata ete)

desert: branza slaba cu cacao si indulcitor

nu stiu ce voi mai manca pana diseara
Pisik
Eu ca deobicei sunt mai tantaloaica si uit doh.gif
Axe, felicitari pt kg!
Liliana, sa stapanesti sanatoasa bicicleta!
anca veselie
vaaai, pisik, nici eu nu cred ca voi putea rezista la macinici sad.gif
_noni_
CITAT(michelle @ 05-03-2007, 02:44 PM) *

CITAT(_noni_ @ 05-03-2007, 02:34 PM) *

}{

De acord!

Felicitari, Axe! cheer.gif

deschizi tu subiectul? hug.gif sa para mai oficial, asha!!! lol.gif
abia astept sa ne vedem! w00t.gif yahoo.gif
Pisik
Anca, hai sa zic si eu ce am papat azi:

MD - 1 ou fiert; 2 felii sunca curcan si pui (una asa si una asa); branzica cu smantana fagaras (monor, este bestiala, o recomand din inima); un pic de rosie

G1 - ardei rosu si mozarella

P - 1/2 piept de pui; salata cu o rosie si salata verde + ulei masline si ardei rosu

G2 - o bucatica mica mozarella si probabil fistic sau migdale (parca am voie 15 sau 7???)

C - nu stiu, probabil salata verde cu somon, branzica fagaras (mai am un pic din borcan) si branza dietetica de vaci cu scortisoara si indulcitor

Asta daca nu merg cu sotul la cumparaturi si ne oprim la mama sau la city sa papam o salata

A, am uitat, Pisik - 6 (parca asa nu?) Sper sa nu intervina ceva

anca veselie
ai voie 30 de jumatati de fistic sau 15 migdale. incearca sa papi fisticul separat de branza, macar la 1/2 ora diferenta.
da, e buna fagaras, eu azi am luat perle de branza cu 4% grasime, am zis ca-s mai diet decat fagaras huh.gif
Pisik
CITAT(anca veselie @ 05-03-2007, 05:07 PM) *

ai voie 30 de jumatati de fistic sau 15 migdale. incearca sa papi fisticul separat de branza, macar la 1/2 ora diferenta.
da, e buna fagaras, eu azi am luat perle de branza cu 4% grasime, am zis ca-s mai diet decat fagaras huh.gif

cum jumatati? pai nu am voie 30 de fistici normali? hmmm, m-ai bagat in ceata
Faragar are 5,4% grasime, eu zic ca diferenta merita din plin, eu pap perle de 2% dar mi ds-a luat de ele. Pai o sa am diferenta ca fisticii ii pap acuma si branzica cam peste o ora grin.gif
anca veselie
pardon, 30 bucati pe zi. nust la ce ma gandeam blum.gif
himere2005
a facut cineva painea de la vatican?
mie mi-a adus cumnata mea ca trebuie impartita in final in 4 coca si distribuite 3 parti la altii, dar are o groaza de calorii grin.gif ...bine...eu am inteles ca aduce noroc, dar nu mai tin minte daca nu cumva am facut-o cand eram mica doh.gif ca trebuie facuta 1 data in viata si ma gandeam ca o sa iasa ca un fel de cozonac dupa ingredientele care apar acolo si daca tot sunt mucenicii pe 9 cred ca pe 10 cand trebuie sa fac eu "painea" sa o mananc si cu putina miere si nuca, macar sa zic ca am facut mucenici biggrin.gif
Pisik
CITAT(anca veselie @ 05-03-2007, 05:11 PM) *

pardon, 30 bucati pe zi. nust la ce ma gandeam blum.gif

Mercic, tocmai am balotat 25 de buc., mi-am facut norma, gata. Parca parca mi-am mai potolit putin foamea dar nu foarte dry.gif
Pt miercuri de post o sa fac snitele de soia in ulei de masline, va anunt cum ies. Cu ciupercute.

Maine nu mai stiu ce mananc, m-am cam saturat de aceleasi chestii

Himere, eu una nu am auzit de painea asta, habar nu am
michelle
CITAT(_noni_ @ 05-03-2007, 02:58 PM) *

deschizi tu subiectul? hug.gif sa para mai oficial, asha!!! lol.gif
abia astept sa ne vedem! w00t.gif yahoo.gif

Ok, creat subiect' aici
Si io astept sa ne zarim yahoo.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 05-03-2007, 02:45 PM) *

tulip, tu te-ai intalnit si cu alte mamici pe drum ca eu nu stiu daca am vazut 2-3 mamici cu carucioare ...ori nimeresc eu prost...tu intri in vorba cu ele?

Am vazut mamici cu carucioare,dar nu am vb. cu ele....nu-i cunosteam unsure.gif Am fost la piata,prin 2 magazine.....acum fata e la socrii,dupa-masa o scot ei la plimbarica cheer.gif
himere2005
TULIP, eu daca mai gasesc mamici abordabile pe strada mai intru in vorba cu ele sau in parc, ca ma plictisesc altfel )).gif
ALICE
CITAT(himere2005 @ 05-03-2007, 05:13 PM) *

a facut cineva painea de la vatican?

Am vazut la matusa mea.E ca un chec.
michelle
Am tot auzit de mucenici la farfurie. Arata ca o supa sau ceva in genul asta? Cum se fabrica?
La noi sunt impletiti, in forma de 8, facuti la cuptor, serviti cu miere si nuca pe deasupra.
nusarich
CITAT(michelle @ 05-03-2007, 05:35 PM) *

Am tot auzit de mucenici la farfurie. Arata ca o supa sau ceva in genul asta? Cum se fabrica?
La noi sunt impletiti, in forma de 8, facuti la cuptor, serviti cu miere si nuca pe deasupra.

si la noi sunt in forma de 8, dar sunt ca niste paste fierte (se gasesc la magazin chiar cu denumirea de "mucenici"), dupa ce fierb se pune zahar (sau miere), coaja de lamaie, nuca si cand s-au racit se pune scortisoara. se mananca cu lingura (din cana sau farfurie) si sunt foarte buni.
himere2005
si la noi la fel sunt miha...acum depinde si daca cine-i face stie sa-i insiropeze ca daca sunt uscati tare parca nu au nici un farmec, iar daca sunt prea moi mie una nu-mi vine sa ma apropii de ei )).gif

inseamna ca la voi sunt altfel, la noi este coca
axe10
CITAT(michelle @ 05-03-2007, 03:35 PM) *

Foarte bun...sunt preferatii mei...se fac simplu aia cu zeama...se gasesc facuti la punca(mucenicii), se fierb cu zahar, cand sunt fierti pui nuca pisata si scortisoara....dar mai bine nu ca depasim punctele.... blink.gif

Fetele multumesc de felicitari...chiar si eu am fost mirata...mai bine sa fiu asa decat sa ma enervez cand ma cantaresc....o sa pun meniurile pe aici...le plasam in jurnalul lui Tzutzi dar aveti dreptate ca aici e mai la indemana.
Pupici si de abia astept sa va cunosc...
himere2005
axe, nu ne pui si noua o poza cu tine si cu fetita?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.