Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Tulip
CITAT(himere2005 @ 05-03-2007, 03:32 PM) *

TULIP, eu daca mai gasesc mamici abordabile pe strada mai intru in vorba cu ele sau in parc, ca ma plictisesc altfel )).gif

Himere,cand ma plimb doar,stau si eu la povesti....azi insa ma grabeam sa ajung la piata si am mai avut si ceva de rezolvat dry.gif
ramonavlas
Salutare.
Anca, Pisik (mai ales) ma bucur ca tineti in continuare SB. De azi am reinceput si eu dieta asta. Tocmai am mancat omleta din 2 oua, ciuperci la gratar, perle de branza si o salata mare de varza. Ma simt satula si eu cam asta mananc in fiecare zi la amiaza. Nu m-am skarbit inca.
Azi am o zi mai libera (de asta si sunt acasa la ora asta), dar de maine pana sambata seara.......sunt full. Am de organizat banchete peste banchete, 8 martie, o prezentare de moda. Cu toate astea, nu scapati de mine. Mai intru pe la voi.
michelle
Spor la organizat, Ramona!

Multumesc de explicatii, fetelor. Suna delicioooos
nusarich
CITAT(michelle @ 05-03-2007, 05:52 PM) *

Spor la organizat, Ramona!

Multumesc de explicatii, fetelor. Suna delicioooos

sa stii ca sunt chiar buni. daca te tenteaza, poti sa-i testezi. mie imi plac si cei moldovenesti, dar mi se pare ca au mai multe puncte decat cei muntenesti. depinde ce pui in ei.
himere2005
ramona si aveti program special pentru fete de 8 martie naughty.gif ? babuini mai exact? lol.gif
anca veselie
ramona, te-ai intors la faza 1?
ce-ti mai face iubitul?
ALICE
Mi-am luat iar caine.Ca celalalt nu s-a mai intors.Dar e mic.Are 3 saptamani.Si urla incontinuu.Nu stiu ce sa ma mai fac cu el.Parca vad ca n-o sa pot dormi la noapte din cauza lui.Nu vrea sa stea in curte deloc.Numai in casa
ramonavlas
Himere, nu avem program special pt gagici. O sa fie f multa lume, avem si meniu (ca altfel la bucatarie ar fi dezastru) la 4 RON, muzica si.....voie buna.
Anca, da m-am intors la prima faza. Eu doar prima faza am de gand sa o tin. Iubitul e f bine. Nerabdator ca si mine si vina acasa. Am hotarat zilele astea impreuna ca ar fi bine sa se main intoarca putin acolo. Castiga mult mai bine si mai repede acolo.
_noni_
CITAT(ALICE @ 05-03-2007, 04:18 PM) *

Mi-am luat iar caine.Ca celalalt nu s-a mai intors.Dar e mic.Are 3 saptamani.Si urla incontinuu.Nu stiu ce sa ma mai fac cu el.Parca vad ca n-o sa pot dormi la noapte din cauza lui.Nu vrea sa stea in curte deloc.Numai in casa

Alice, eu am si catel si pisica. cand sunt asa mici si le schimbi mediul e normal sa urle mereu. sunt ca niste copii care plang pentru ca nu stiu ce se intampla si nu cunosc locul. sunt speriati! si isi cauta mama!

probabil ca o sa mai urle o saptamana sau chiar 2 pana se va obisnui.

incearca sa te porti cat mai delicat cu el si sa-l faci sa aiba incredere in tine. arata-i locurile din casa si din curte si lasa-l sa miroase si sa cunoasca. in curte nu sta fiindca acolo ar fi singur si ii e teama. trebuie sa ai un pic de rabdare , dar cred ca animalutzele astea merita! hug.gif
himere2005
alice, mi se pare ca tu terorizezi cateii de aia le e teama si plang grin.gif tease.gif blum.gif
ramona, 40 de ron nu?
Eu.
sorry.gif sorry.gif hello
sunt in concediu medical pana miercuri inclusiv sorry.gif vineri (cand am vazut-o pe Anca) mergeam la Medicover ca imi era rau. mi-a zis ca am traheita si laringita si mi-a dat antibiotice pentru 7 zile. azi de dimineata mi-a fost tare rau, asa ca am sunat la serviciu si am anuntat ca nu merg, dupa care am fugit la medic.....diagnostic: sinuzita si bronsita. ma doare capul de imi vine sa urlu, tusesc ca un magar si am nas de Rudolf dry.gif vreau sa vina VARA

Anca, nu te-am oprit din 2 motive: 1. nu eram 100% sigura ca tu esti; 2. ma grabeam ca la si jumatate aveam programata consultatia. poate se vor mai ivi ocazii wink1.gif
ramonavlas
CITAT(himere2005 @ 05-03-2007, 06:33 PM) *

alice, mi se pare ca tu terorizezi cateii de aia le e teama si plang grin.gif tease.gif blum.gif
ramona, 40 de ron nu?

Da, scuze, 40 RON.
anca veselie
CITAT(ramonavlas @ 05-03-2007, 04:27 PM) *

Anca, da m-am intors la prima faza. Eu doar prima faza am de gand sa o tin. Iubitul e f bine. Nerabdator ca si mine si vina acasa. Am hotarat zilele astea impreuna ca ar fi bine sa se main intoarca putin acolo. Castiga mult mai bine si mai repede acolo.

si renunti for ever la paine si fructe? cate kg ai slabit pana acum cu SB?
iti doresc sa fiti f fericiti si sa suportati cat mai usor distanta pupic.gif

eu, multa sanatate. nu vii la intalnire duminica?
ramonavlas
CITAT(anca veselie @ 05-03-2007, 06:36 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 05-03-2007, 04:27 PM) *

si renunti for ever la paine si fructe?
iti doresc sa fiti f fericiti si sa suportati cat mai usor distanta pupic.gif

eu, multa sanatate. nu vii la intalnire duminica?
ramona, cate kg ai slabit pana acum cu SB?

Pai la fructe e nasol rau sa renunt chir de tot. Cu painea insa nu imi fac probleme. Un an intreg nu am mancat paine, nu o sa imi fie greu. Bine, si cand apar ciresele si pepenele rosu....nu mai discut! )).gif
Cu distanta, ne-am mai obisnuit. Vorbim zilnic si la telefon si pe mess. Si ne si vedem. Cu SB am slabit 3 kg.
anca veselie
cum, nici macar o feliutza acolo???
daaaa, ciresele si pepenele sunt preferate si pt mine!
himere2005
aveti idee cum sa procedez? vroiam ca de 8 martie sa facem rezervare pentru o masa la o pizzerie ca de restaurant nu avem bani, eu si nanutele, dar ei nu fac rezervari ca am sunat si din proprie experienta stiu ca mesele sunt full de 8 martie...voi cum ati procedat, ati trecut prin faze asemanatoare?
anca veselie
puteti incerca sa mergeti mai devreme, stati la taclale la un suc si comandati mai tarziu
May
Hi biggrin.gif

Nimic nou sub soare din partea mea. Va citesc zilnic chiar daca nu scriu prea mult dar sunt super obosita sad.gif

Pupici pupic.gif

Din seria: trauma parului
Tulip
CITAT(Maybeline @ 05-03-2007, 06:14 PM) *

Hi biggrin.gif

Nimic nou sub soare din partea mea. Va citesc zilnic chiar daca nu scriu prea mult dar sunt super obosita sad.gif

Pupici pupic.gif

Din seria: trauma parului

May w00t.gif w00t.gif ce bine iti sta cu parul intins!!!!!! w00t.gif
May
Mersi mult pupic.gif

Adevarul e ca seara aia nu a fost una reusita pt mine si nu stiu de ce. Era prima data cand ma vedeau si ceilalti cu parul intins si nu a zis nimeni nimic, mai degraba au observat ca i-am schimbat culoarea. M-am straduit mai mult de 2 ore sa il indrept, m-am aranjat, m-am imbracat cu haine noi si 0 reactie din partea lor. Aveam impresia ca poate nu imi sta bine si de asta nu au comentat. Oricum singura parere care conteaza este a lui Remy si a vostra pupic.gif
ina_ceva
Felicitari pentru greutate, axe!
Sanatate multa gigelu! Ai grija de tine pupic.gif
May w00t.gif w00t.gif arati superb! Parca iti sta mai bine cu parul intins wink1.gif
Sexymom
May esti superba cu parul asa.
Himere[b] de ce nu faci o masa acasa????cu lumanari, bla, bla...mancare deosebita, ciudata, nu ceva obisnuit.

Hai ca am uitat de ce vroiam sa va scriu )).gif
Nepotul lui Dulcikaty e pe site-ul pe care a fost Timeea.Vreti sa il votam, sa ne mobilizam?A scris la mine in jurnal.
axe10
CITAT(himere2005 @ 05-03-2007, 03:45 PM) *

axe, nu ne pui si noua o poza cu tine si cu fetita?

Imediat...sa citesc tot pe aici...Deocamdata sa va dau raportul pe ziua de azi:
-33 g sunga Praga- 2.4p
-16 g cascaval Hohland(45% grasime)-1 p
-2 felii paine(50g)-2.5 p
-2 lingurite miere-0.5p
-cafea cu fructoza- 1 p
-lapte la cafea-0.5p
si bineinteles o bucatzica de praji cu foi...am apreciat(zic eu in plus) la 1.5 p
-somon la cuptor-6.6p
-1 rosie-0p
-castravete acru-0p
-salam de biscuiti(2 felii)...-3 p
-usturoi-0p

Total:19 p din 20
Gata pe azi....pofta in cui...mai am 1 kiwi si 1 portocala.
Mi-am pregatit pt maine la serv ciuperci la cuptor cu sare, piper, mirodenii italiene, patrunjel, marar si cat unghia mica in fiecare unt cu 65% grasime...cat sa punctez bucata?

bubbles
meniu final:
paine 5
sunca 100g 2.5
salam uscat 3
piept pui 2
pastai 1
corn 3
fructe 1
sunca 60g 1.5
gem 1 lgte 0
rosii 0
castravete 0
total:19p yahoo.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 05-03-2007, 07:13 PM) *

meniu final:
paine 5
sunca 100g 2.5
salam uscat 3
piept pui 2
pastai 1
corn 3
fructe 1
sunca 60g 1.5
gem 1 lgte 0
rosii 0
castravete 0
total:19p yahoo.gif

Ce sunca mananci tu cu 2.5 la suta de grame?
bubbles
sunca pui 100g 2.5
axe10
La munte acum o luna:
ina_ceva
Ce frumusica e, axe! Sa creasca mare wink1.gif
axe10
CITAT(ina_ceva @ 05-03-2007, 07:22 PM) *

Ce frumusica e, axe! Sa creasca mare wink1.gif

Merci Ina...si tie daca ai ca nu prea va stiu.

CITAT(himere2005 @ 05-03-2007, 05:33 PM) *

aveti idee cum sa procedez? vroiam ca de 8 martie sa facem rezervare pentru o masa la o pizzerie ca de restaurant nu avem bani, eu si nanutele, dar ei nu fac rezervari ca am sunat si din proprie experienta stiu ca mesele sunt full de 8 martie...voi cum ati procedat, ati trecut prin faze asemanatoare?

Eu si inca vreo 13 nebune am facut rezervare deja la un restaurant...de vreo 10 zile...ca doar o zi pe an avem liber de la soti sa stam la barfe...

Hai ca sunt varza...cum o fi facut Amalia sa iasa pozele mari? stie cineva?
Sexymom
Sunteti frumoase rau de tot, ce ma bucur ca va vad si eu in sfarsit.Va imbratisez tare de tot. pupic.gif hug.gif
May
Multumesc give_rose.gif

axe ce domnisoara mare ai, sa-ti traiasca hug.gif
bubbles
fetele sunca de pui atat are nu 2.5p la 100g bang.gif
himere2005
may, arati extraordinar w00t.gif w00t.gif imi vine sa va pup pe amandoi imi sunteti asa dragi hug.gif
axe, pai fiinta nu stiu de ce ai asteptat atat sa pui poza, nu stiu de ce am impresia ca intram toate 4 intr-un club adica eu cu fata mea si tu cu a ta...parca suntem clubul"smecherila" sau cel putin eu asa te vad, pontoasa si stiurlubatica rau...cum esti in realitate? blum.gif si tu esti tinerica foc...vreau si eu copil mai mare cheer.gif
maine o sa fiu pe drumuri ca mi-au venit in seara asta niste mosi cu probleme care trebuiesc rezolvate doh.gif
May
himere pupa-ne dar pe mine mai mult giggle.gif pupic.gif
michelle
May, uite asa am ramas w00t.gif w00t.gif w00t.gif Arati superb!! cheer.gif
Axe, sa-ti traiasca micuta pupic.gif

Frumoase fete avem noi aici pe forum give_rose.gif

Un vanator pleaca la vanatoare de ursi. Ajunge in padure si vede ursul intr-un zmeuris, ocheste si trage. Dupa un zgomot asurzitor, ursul il bate pe umar, il pune capra si i-o trage. Vanatorul pleaca nervos acasa si isi cumpara cele mai performante arme. Se intoarce in padure. La aceeasi ora, in acelasi zmeuris, apare ursul. Vanatorul tinteste din nou si trage. Dupa un zgomot asurzitor din nou ursul il bate pe umar si i-o trage. Si mai suparat, vanatorul pleaca acasa si se intoarce in padure cu un tanc. La acceasi ora, in acelasi zmeuris, apare ursul, vanatorul tinteste din nou si dupa un zgomot asurzitor ursul il bate din nou pe umar si ii spune:
- Asa-i ca tu nu vii la vanatoare ?

Mama isi surprinde baietelul sarutandu-si cu foc colega de gradinita.
-Ce faceti acolo?
-Ne jucam de-a tata si de-a secretara!
Deea
Axe ce Alexie draguta ai biggrin.gif , sa va traiasca! Tu ai 78 de kg. cu tot cu Alexia? biggrin.gif...nu se vad

May iti sta super cu parul intins!
Amazoana
Buna
Am venit sa va rog frumos, frumos sa-i dati un vot lui Rares. Stiu ca v-a mai spus si Sexymom, dar m-am gandit ca o rugaminte de la mine nu strica. Multumiiiimmmmmmmmmmmmm give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
lyra
CITAT(dulcikatty @ 05-03-2007, 08:53 PM) *

Buna
Am venit sa va rog frumos, frumos sa-i dati un vot lui Rares. Stiu ca v-a mai spus si Sexymom, dar m-am gandit ca o rugaminte de la mine nu strica. Multumiiiimmmmmmmmmmmmm give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

gata . am votat
Amazoana
CITAT(lyra @ 05-03-2007, 10:56 PM) *

gata . am votat

Multumesc Lyra! give_rose.gif
_noni_
CITAT(dulcikatty @ 05-03-2007, 08:53 PM) *

Buna

care dintre prichindei? ca sunt 2 rares pe pagina, unul Rares si altul Rares Simon! laugh.gif

}[
Tulip
Dulci,votat! wink1.gif

Sa ne mai amintesti sa-l votam! smile.gif
Ella79
Buna seara fetelor!
Stiu ca n-am mai trecut pe aici dar... noul job e de vina! Nu dati cu pietre blushing.gif Imaginati-va ca abia pe la 9 am ajuns acasa, dar nu pt ca m-as speti muncind. Acum e perioada de inceput cand citesc tot, scanez tot, absorb informatie. Si e de unde, credeti-ma.
E abia luni si imi doresc sa fie mai repede vineri. Mai ales ca week-end-ul asta l-am petrecut doar eu cu iubitul meu si a fost asa de frumoooosss (vezi sexy, ma straduiesc sa respect ce sxrie Alex la workoholic).
In rest, n-am apucat decat sa vad ca May are un par superb, si ii sta foarte foarte bine cu parul drept (mai bine chiar decat cret, daca e sa ma intrebi pe mine), ca Axe are o fetita asa cum as vrea si eu sa am candva si ca Himere, sugubeata ca de obicei, face planuri pt 8 martie. Himere, daca nu poti face rexervare la pizzeria aia, de ce nu incerci la alta?
Eu nu-mi fac planuri pt 8 martie, cu atat mai putin NU voi iesi in oras. Pentru ca e full si ma enervez. O cina la lumina lumanarilor, cum zicea Tulip, ar fi mai mult decat suficienta.
Sa fiti cuminti si sa aveti grija de voi, ca eu cine stie cand mai apuc sa intru sa va citesc. pupic.gif
_noni_
Ella, ce faci, poti sa vii si tu duminica la intalnire? pupic.gif

fetelor, haideti, cine mai poate veni? hug.gif
Tzutzi80
Raport azi:

cafea 0p
alune si seminte 2p
taietei de orez cu legume si creveti 2.5p
mar 0p
140g carne de vita 2.5p
75g cartofi prajiti 4.8p
varza 0p
ulei si otet 1.5p
iaurt 0.2% 1.7p
desert fitline exquisa 0,2% 2p
1 lingurita ness 0p
1lgt zahar 0p
1lgt zahar 0.3p
mancare de mazare 2p
putina paine 0.7p
================
Total: 20p din 20
axe10
Fetele, Alexia ma face sa arat mai tanara si mai slaba...ca am 35 de ani si 78kg...parol...ea e printesa mea care imi da un sens in viata. Mi-am dorit un copil tare mult si mi s-a indeplinit visul...bine am fost si eu pe acolo...

CITAT(axe10 @ 06-03-2007, 07:30 AM) *

Fetele, Alexia ma face sa arat mai tanara si mai slaba...ca am 35 de ani si 78kg...parol...ea e printesa mea care imi da un sens in viata. Mi-am dorit un copil tare mult si mi s-a indeplinit visul...bine am fost si eu pe acolo...

Modificat tickerul daca nu ati observat.... cheer.gif cheer.gif
Tzutzi80
neatza! Am pus de cafea.gif!

bravo Axe
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 06-03-2007, 08:07 AM) *

neatza! Am pus de cafea.gif!

bravo Axe

Ce-i cu tine asa matinala?...eu am facut cafeaua de vreo ora si o sorb acum...si e decofe...
Deea
Neata fetele!

Felicitari Axe. Tu te cantaresti in fiecare zi?
Pisik
Neatza!

Eu la serviciu cu noaptea in cap, am astazi la treaba de imi vine sa urlu si nu am nici un chef. Sunt un pic deprimata desi ieri va ziceam ca nu. A inceput sa ma chinuie dieta, deja nu mai suport sa mananc aceleasi chestii, chiar daca le variez cat pot, mi-e doar de fulgi cu lapte, de fructe. Si nu asta ar fi nenorocirea, ca daca as vedea rezultate as rabda. Dar la cantar nema, s-a blocat la 73 (o sa ii schimb si bateriile dar nu crde sa fie cauza), iar la haine iarasi ioc. Mi-am pus o pereche de pantaloni 3/4 gri care tipau pe mine si tipa in continuare. ce talie, ce burta? ca exact acolo tipa mai tare. Nu stiu, mi se pare f ciudat...inseamna ca sunt conadmnata sa nu mai salbesc in veci? ca totusi ramo zicea ca a slabit...poate o sa se vada zilele viitoare dar daca pana duminica nu vad nimic chiar ca ma duc in butoi rau de tot.... sad.gif

In alta ordine de idei, e soare si frumos in Buc, cred ca am sacpat de iarna cheer.gif

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

Deea, ce program ai tu la serviciu? Imi imaginezca ai inceput deja, nu? cum te descurci? cine sta cu piticot?
Deea
CITAT(Pisik @ 06-03-2007, 10:24 AM) *

Deea, ce program ai tu la serviciu? Imi imaginezca ai inceput deja, nu? cum te descurci? cine sta cu piticot?

8:30 - 18:00, cam lungut programul dar fac 10-15 minute pana la servici, plus ca am o colega care sta langa mine si merg cu ea cu masina. Cu Alexia stau socri mei, amandoi sunt pensionari asa ca le prinde bine sa ai ba program, mai ales soacra-mea care statea la TV toata ziua blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.