Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Pisik
CITAT(Deea @ 06-03-2007, 10:39 AM) *

CITAT(Pisik @ 06-03-2007, 10:24 AM) *

Deea, ce program ai tu la serviciu? Imi imaginezca ai inceput deja, nu? cum te descurci? cine sta cu piticot?

8:30 - 18:00, cam lungut programul dar fac 10-15 minute pana la servici, plus ca am o colega care sta langa mine si merg cu ea cu masina. Cu Alexia stau socri mei, amandoi sunt pensionari asa ca le prinde bine sa ai ba program, mai ales soacra-mea care statea la TV toata ziua blum.gif

Da, cam lungut, bine, ca si eu am de la 9 la 17,30 teoretic dar practic stau de la 8-8,30 pana pe la sase, deci tot dracul ala
Ai mare noroc cu socrii tai, mie mi-e cam teama de chestia asta cand o sa fac un copil, ca efectiv nu are cine sa ma ajute: socrii nu sunt in tara, mama are serviciu, bunica am incredere ai ea dar nu stiu cat mai poate sa aiba grija de un copil mic....
In fine, mai am eu pana acolo dry.gif
lyra
buna dimineata

pun si eu meniul de ieri.

lapte-0,1-250 1,3
cereale 2
supa 4
sos cu pui 2
orez-80 2
paine 3
unt 1
mere 0
sardina in suc propriu-75 gr 1,5

sunt cam adormita. nu mi-am revenit inca. aseara am venit tarziu si ne-am uitat la un film pana pe la 12.

Pisik poate iti trebuie o abordare noua in privinta slabitului si a mancarii.

vezi aici
Amazoana
CITAT(_noni_ @ 05-03-2007, 11:19 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 05-03-2007, 08:53 PM) *

Buna
Am venit sa va rog frumos, frumos sa-i dati un vot lui Rares. Stiu ca v-a mai spus si Sexymom, dar m-am gandit ca o rugaminte de la mine nu strica. Multumiiiimmmmmmmmmmmmm give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

care dintre prichindei? ca sunt 2 rares pe pagina, unul Rares si altul Rares Simon! laugh.gif

}[

Este Rares simplu, scumpa. Cel cu parul ondulat, gropite dulci si ochii mari. Se vad negrii in foto, dar sunt de fapt un amestec de verde cu gri...
Va multumesc pt voturi pupic.gif
_noni_
Neata fetelor!

au mai ramas 3 zile si vin acasa cheer.gif yahoo.gif w00t.gif !!!

va urez o zi placuta si vesela!

CITAT(dulcikatty @ 06-03-2007, 09:30 AM) *

Buna
Am venit sa va rog frumos, frumos sa-i dati un vot lui Rares. Stiu ca v-a mai spus si Sexymom, dar m-am gandit ca o rugaminte de la mine nu strica. Multumiiiimmmmmmmmmmmmm give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

care dintre prichindei? ca sunt 2 rares pe pagina, unul Rares si altul Rares Simon! laugh.gif

}[

Este Rares simplu, scumpa. Cel cu parul ondulat, gropite dulci si ochii mari. Se vad negrii in foto, dar sunt de fapt un amestec de verde cu gri...

Votat prichindel scump! floare.gif

}[
Amazoana
Multumesc muuuuuuuult Noni! give_rose.gif
nusarich
CITAT(dulcikatty @ 06-03-2007, 11:30 AM) *

Buna

}[

si eu l-am votat. bafta multa, sper sa nu pateasca la fel ca Tulip cu Timea, poate incerci sa vorbesti din timp cu administratorii, sa le zici ca or s-o voteze multi (multe) in timp scurt, sa nu il scoata din concurs.
Sexymom
Va pup pe toate, zi frumoasa ca voi. pupic.gif
Amazoana
CITAT(nusarich @ 06-03-2007, 11:42 AM) *

CITAT(dulcikatty @ 06-03-2007, 11:30 AM) *

Buna

}[

si eu l-am votat. bafta multa, sper sa nu pateasca la fel ca Tulip cu Timea, poate incerci sa vorbesti din timp cu administratorii, sa le zici ca or s-o voteze multi (multe) in timp scurt, sa nu il scoata din concurs.

Multumesc frumos Nusarich give_rose.gif
Da ma, am inteles si eu ca exista astfel de probleme.....sper sa nu mi-l scoata sorry.gif daca l-ati vedea cat este de dulce...si cum zice el "tata nanaaaa" laugh.gif
ALICE
LOOOMEEEE!Mi-a trebit caine. crying.gif N-am dormit toata noaptea.Ce sa-l terorizez Himere???!!!Ca m-a imbolnavit.Sa stea in curte?De unde?Ca facea ca un lup.Trezea toata casa.L-am luat in camera cu noi.Dormea o jumatate de ora,timp in care ma chinuiam eu sa adorm,si cand adormeam mai bine,se trezea el.
Cred ca-l duc inapoi.Na ,mi-am facut de lucru.
anca veselie
dulci, si eu votat iar! pupic.gif
may, esti tare frumusica! nu pune la suflet ca nu s-a observat
pisik, nici eu nu stau prea bine cu psihicul... azi m-am cantarit si am mai mult lol.gif stau bine cu muschii si grasimea, dar vreau sa se vada si la kg sad.gif sad.gif
aseara am facut shopping: o pereche de pantaloni 3 sferturi de la kenvelo; o pereche de jeansi de la colins, o bluzita de la colins; o pereche de bocancei si o crema de ochi de la clinique, de care sunt ffff incantata. traiasca card avantaj cheer.gif

am mancat de dimi ca de obicei: oua ochiuri, sunca praga, mozzarella, ardei rosu si o cafea cu lapte 0.1

gustare: alune

pranz: ton in ulei masline si macrou afumat, mozzarella sau perle de branza, gulie si mai vad
Amazoana
CITAT(ALICE @ 06-03-2007, 12:10 PM) *

LOOOMEEEE!Mi-a trebit caine. crying.gif N-am dormit toata noaptea.Ce sa-l terorizez Himere???!!!Ca m-a imbolnavit.Sa stea in curte?De unde?Ca facea ca un lup.Trezea toata casa.L-am luat in camera cu noi.Dormea o jumatate de ora,timp in care ma chinuiam eu sa adorm,si cand adormeam mai bine,se trezea el.
Cred ca-l duc inapoi.Na ,mi-am facut de lucru.

Cate luni are?
Eu sunt disperata dupa caini. Saracutul....poate mai rezisti putin si se obisnuieste si el.... unsure.gif

Multumesc veselie pupic.gif
ALICE
Nu stiu daca mai rezist.Pe bune.Are o luna.Turbez eu in locul lui.Ii mai dau o sansa.Il las in seara asta in curte.Daca face urat,maine il duc inapoi.
Pisik
Anca, ce ton in ulei de masilne iti iei tu? ca eu am vazut doar in ulei de floare. Eu dimi am papat omleta cu perle si sunca de pui; pt pranz am salata cu ton in apa si de toate (masline, ardei, rosie, salata, ulei masline) si fistic si ardei cu mozarella ca gustari

Alice, vezi ca iti dau mp, I need your help wink1.gif
Si stai linistita cu cutu, ca asa a facut si a mea cand era mica, in cateva zile ii trece
Eu.
CITAT(ALICE @ 06-03-2007, 12:25 PM) *

Nu stiu daca mai rezist.Pe bune.Are o luna.Turbez eu in locul lui.Ii mai dau o sansa.Il las in seara asta in curte.Daca face urat,maine il duc inapoi.

Alice, nu te supara pe mine , dar tu stiai ce presupune sa ai un catel, mai ales atat de mic?e o responsabilitate mare si trebuie s te informezi foarte bine inainte de a-l lua, sa vezi daca poti sa il cresti. nici pentru el nu e bine sa tot schimbe mediul. e normal sa planga daca e atat de micut, e ca un copil sad.gif
Amazoana

Oh, ce mila imi e de el.....
Incearca sa-i pui o jucarie, ceva mare si pusos, in care sa se poate cuibari....mangaie-l putin....asa mi-as lua si eu un caine...dar ce sa faca saracutul intr-un apartament mic si toata ziua singur????
Cateaua lup a iubitului meu a fatat. Ce ma fac daca ma indragostesc de vreunul dintre ei???Numai la asta ma gandesc....
michelle
Dulci, votat si eu scumpetea pupic.gif
Alice, asa e la inceput cu orice animalut.. Eu zic sa ai putina rabdare
Anca, cum e crema de ochi?
Amazoana
Michelle, multumesc din inima give_rose.gif
ALICE
CITAT(dulcikatty @ 06-03-2007, 12:30 PM) *

Oh, ce mila imi e de el.....
Incearca sa-i pui o jucarie, ceva mare si pusos, in care sa se poate cuibari....mangaie-l putin....asa mi-as lua si eu un caine...dar ce sa faca saracutul intr-un apartament mic si toata ziua singur????
Cateaua lup a iubitului meu a fatat. Ce ma fac daca ma indragostesc de vreunul dintre ei???Numai la asta ma gandesc....

Toata noaptea l-am mangaiat.Am mai avut catel.Dar nu facea asa urat.Cum poate o chestie asa mica sa faca asa scandal? )).gif
Amazoana
CITAT(ALICE @ 06-03-2007, 12:41 PM) *

Toata noaptea l-am mangaiat.Am mai avut catel.Dar nu facea asa urat.Cum poate o chestie asa mica sa faca asa scandal? )).gif

Ha ha haaaa, ce tare )).gif Sa-l vezi pe Rares ce gura mare are!Cand tipa o data,zici ca intram in razboi cu indienii blum.gif
michelle
Fetele, am pus si eu o intrebare la subiectul cu Machiaje si tot arsenalul femeilor despre o crema antirid pt ochi.. Daca stiti, va rog sa imi raspundeti.

Azi noapte am visat ca eram insarcinata, si aveam deja burtica. Si dupa calculele mele, la nunta as fi fost in luna a 9-a )).gif Si acum ma gandeam daca sa mutam nunta mai devreme, sau mai tarziu. Si ma gandeam si ca tre sa imi schimb modelul de rochie cu ocazia asta lol.gif
Cred ca toate astea mi se trag de aseara ca m-am uitat pe un forum din canada cu mirese. Postau fetele modelele lor de rochii cu o poza pe manechin, si o poza pe ele. Dar erau majoritatea de 150 kg doh.gif
Amazoana
Eu am visat toata noaptea ca eram la serviciu (de parca nu mia-r ajunge ziua) si ca munceaaaaaammm.....moaaa, de nu m-am trezit de obosita azi dim....si acum casc blum.gif
Si am mai visat un copac inflorit, avea floricele roz, iar tot trunchiul lui era inconjurat de flori (precum iedera...)
Partea asta a fost tare frumoasa. Ce-o insemna??? unsure.gif
michelle
Eu caut si daca nu imi place ce gasesc, atunci nu iau in considerare, iau doar daca imi convine tease.gif
http://www.interpretare-vise.ro/c.html
Amazoana
CITAT(michelle @ 06-03-2007, 01:03 PM) *

Eu caut si daca nu imi place ce gasesc, atunci nu iau in considerare, iau doar daca imi convine tease.gif
http://www.interpretare-vise.ro/c.html

Pai nu cred ca voi lua nici eu in considerare, ca nu-mi place ce zice la copac singuratic..... sad.gif
bubbles
`neata yahoo.gif votat si eu pe raresh...sper sa ajung si eu la sala azi doh.gif
sunca de pui are 2.5p la 100g ?????????????? give_rose.gif
Imagine
ALICE
CITAT(bubbles @ 06-03-2007, 01:26 PM) *

`neata yahoo.gif votat si eu pe raresh...sper sa ajung si eu la sala azi doh.gif
Imagine

Eu mananc sunca de pui de la campofrio si are 100 g 2 p.Calculat de pe ambalaj
ramonavlas
Neatza!
Pisik, nu dezerta!!! Nu te mai urca pe cantar pana duminica. Eu sunt la a doua zi. Tocmai am mancat o salata de varza cu sunca si omleta din 2 oua, tot cu sunca. Si mie imi e dor de fulgi cu lapte si fructe. Altceva nu poftesc.

O zi frumoasa va doresc. La mine au inceput zilele alea grele si pline de care va spuneam. Azi vine fetele sa facem coregrafia pt prezentarea de moda de sambata.
bubbles
CITAT(ALICE @ 06-03-2007, 01:28 PM) *

Imagine

Eu mananc sunca de pui de la campofrio si are 100 g 2 p.Calculat de pe ambalaj

multumesc alice hug.gif
stiu ca ziceau fetele ca 2.5p la 100g smile.gif
ALICE
Da,e bine.Asta de la Campofrio e cea mai slaba pe care am gasit-o
Amazoana

Imagine

Multumesc frumos Bubbles give_rose.gif
Pisik
CITAT(ramonavlas @ 06-03-2007, 01:29 PM) *

Neatza!
Pisik, nu dezerta!!! Nu te mai urca pe cantar pana duminica. Eu sunt la a doua zi. Tocmai am mancat o salata de varza cu sunca si omleta din 2 oua, tot cu sunca. Si mie imi e dor de fulgi cu lapte si fructe. Altceva nu poftesc.

O zi frumoasa va doresc. La mine au inceput zilele alea grele si pline de care va spuneam. Azi vine fetele sa facem coregrafia pt prezentarea de moda de sambata.

Incerc sa nu dezertez, desi speram sa se vada ceva, daca nu la cantar, macar sa fluture putin hainele pe mine, sa nu mai stea ca pe un carnat ambalat mad.gif
sper sa ma tin vitejeste de astea 14 zile si pe urma intru in faza a doua, eu nu cred ca ma mai intorc la prima faza, pt ca totusi de fructe avem nevoie, si de iaurturi, lactate, nu numai branza. Probabil ca de fulgi voi suferi inca 2 sapt ca nu vreau sa ii bag imediat de la inceputul etapei a doua.

Tu totusi ai slabit 3 kg data trecuta...of....sper sa ma descurc si sa nu ma demotivez
bubbles
m`auu bombardat rusii bang.gif bang.gif voi va duceti la sala daca avtei rusii pe cap? wacko.gif
anaoi
salutare....
dylly a intrat scurt s ava comunice ca sapt asta va fi super ocupat is nu va avea timp de scris.
bafta la slabit.

program dylly ...sapt asta aici la birou,
sapt viitoare la filiala din bucuresti
19.03-31.03 la oradea.
sorry. pupici
Pisik
CITAT(anaoi @ 06-03-2007, 01:56 PM) *

salutare....
dylly a intrat scurt s ava comunice ca sapt asta va fi super ocupat is nu va avea timp de scris.
bafta la slabit.

program dylly ...sapt asta aici la birou,
sapt viitoare la filiala din bucuresti
19.03-31.03 la oradea.
sorry. pupici

Succes Dylly, sa treci cu bine peste sapt asta! Bafta multa!

Bubbles, eu cu rusii nu fac sport
ALICE
CITAT(bubbles @ 06-03-2007, 01:54 PM) *

m`auu bombardat rusii bang.gif bang.gif voi va duceti la sala daca avtei rusii pe cap? wacko.gif

Eu nu.Doar din a patra zi
anaoi
sa fie, pisik....
cheer.gif azi e baba mea
anca veselie
pisik, am gasit la mega image ton in ulei de masline de la nostromo. e bunutz

miha, in afara de faptul ca e f scumpa, nust ce sa zic, avand in vedere ca e prima zi in care m-am dat. textura imi place, mai studiez efectele. oricum eu tin o crema de ochi muuult timp, asa ca merita banii. si mi-au facut cadou si un esantion cu factor de protectie pt soare grin.gif

bubbles, depinde cum te simti tu. eu cam in a 3-4 a zi
michelle
Bafta dyllymache
Sper sa ne zarim in we wink1.gif
ina_ceva
Felicitari pentru tiker axe!
dulcikatty, votat Rares wink1.gif

Alice, eu zic sa mai ai rabdare cu cainele, trebuie sa-si revina hug.gif
Andreea, eu am facut efort chiar daca eram cu rusii pe cap; ma simteam mai bine dupa grin.gif

Pisik, nu renunta; daca cedezi, vei ajunge iar sa papi dulciuri pupic.gif hug.gif
Dylly, spor la lucru!
anaoi
miha, me too....balena cu cearcane la ochi si care va necesita perfuzii de cafea...ala va fi dylly
ina_ceva
Pe 8 martie am "programare" la Chipandales naughty.gif wink1.gif . Abia astept cheer.gif
axe10
CITAT(Deea @ 06-03-2007, 08:16 AM) *

Neata fetele!

Felicitari Axe. Tu te cantaresti in fiecare zi?

Nu ma cantaresc decat lunea...ca de atunci incep o noua saptamana de dieta.

CITAT(ina_ceva @ 06-03-2007, 12:05 PM) *

Felicitari pentru tiker axe!

Merci...sper sa mai am vesti din astea bune si saptamana viitoare... cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Amazoana
CITAT(anaoi @ 06-03-2007, 02:01 PM) *

sa fie, pisik....
cheer.gif azi e baba mea

A mea a fost pe 3 si am uitat unsure.gif
Mai stiti vreuna cum a fost vremea pe 3???????
Ina multumesc pt vot! Vreau si eu Cipendeli baby.gif
Pisik
In sfarsit, am terminat si eu ceva la care lucrez de ieri, mai am un hop de trecut dar mai trebuie sa astept un pic si gata, tre sa ma apuc de altceva, dar abia dupa ce pap de pranz si ma relaxez si eu un pic cu voi.
Anca, mercic de pontul cu tonul, o sa ma uit. Eu am inceput sa folosesc destul ulei de masline, din ala presat la rece, imi si place si daca tot nu mai numar ca atarna greu la puncte am zis sa imi fac rezervele ca stiu ca e f bun pt multe. Bine, nu va imaginati ca il beau cu cana (am auzit si avrianta asta) dar imi pun generos pe salate, poate ma intinereste brusc si nu ma mai recunoasteti la intalnire blum.gif
Ce o fi cu Himere de nu a intrat ea pana acum?

Ina, incerc sa nu ma las, dupa cum ziceam, poate poate vin si la mine rezultatele

oau Ina, vreau si eu la baietei!!!!

Baba mea a fost pe 2, a fost sucita ca mine
ina_ceva
baba mea a fost pe 4, adica duminica, dar nu am fost in bucuresti si nu stiu cum a fost vremea sorry.gif
Pisik
Ma duc si eu sa imi pap salatica, sper sa fie satioasa chiar daca o pap fara paine.

Si mi-am pastrat tot ardeiul cu mozarella pt dupa-amiaza, ca dimineata am papat fistic
bubbles
mi`am luat sunca dar caroli grin.gif si am rezistat eroic ca babuinul si`a luat de la forneti un pontino(tip pizza)cu sunca si ciuperci si nu am luat nici o gura roll2.gif

votat raresh again biggrin.gif
bubbles
sosul dolmio bolognese are 1p la 100g nu? eusa_think.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 06-03-2007, 03:12 PM) *

mi`am luat sunca dar caroli grin.gif si am rezistat eroic ca babuinul si`a luat de la forneti un pontino(tip pizza)cu sunca si ciuperci si nu am luat nici o gura roll2.gif

votat raresh again biggrin.gif

Bai frate, eu am cateva chestii la care nu rezist de pofta, printre care si fornetti.Uf!!!
Multumesc. pupic.gif De cand ma ajutati este pe 5 cheer.gif cheer.gif cheer.gif
uka
Pe 3 martie a fost si baba mea si a fost soare biggrin.gif
Amazoana
CITAT(uka @ 06-03-2007, 03:42 PM) *

Pe 3 martie a fost si baba mea si a fost soare biggrin.gif

Da Uca?
Ce bine! In ce oras stai?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.