Himere accepti sfatul unei individe mai experimentate ca tine????
Cum esti tu fata desteapta profita cat poti de prezenta sotului tau. Daca intra in concediu inseamna ca e obosit si vrea putina liniste, intimitate, cel mai bine este sa te calmezi, sa te bucuri ca ramane cu tine, sa ii zambesti, sa ii vb. frumos, sa nu ridici vocea, sa
inchizi internetul si sa ii acorzi toata atentia ta lui si Biancai.
Daca il vezi nervos, cu limba plina de tzepi poti sa ii spoui sa fie atent sa nu se muste ca se otraveste, dar tot pe un tot calm si cu zambetul pe buze.
Pe de alta parte fa-i program zilnic.
Asa cum el stie ca tu le faci pe toate sa vada cum e sa le faca el.
Deci : ia o foaie alba si scrie ( ca doar esti economist ca si mine) si desteapta pe deasupra.
Ziua 1.
iesim la piatza impreuna, luam urzici, spanac si stevie si le curatam impreuna, tu stai cu copilul si eu mai dau o tura in piata deoarece nu am ceapa in casa...si stai vreo 2 ore prin magazine, bei o cafea, iti faci manichiura...
Seara jucam un remy si ne uitam la o pelicula.Bianca trebuie scoasa afara, deci o imbraci frumusel si ii spui ca 1 ora trebuie plimbata in parcul X....
si asa trec cele 10 zile.
Priveste partea frumoasa a lucrurilor.
Sti care e secretul casniciei mele??si eu zic ca e reusita daca ne-am suportat de vreo 12 ani siu cu 2 plozi
).gif)
noi radem mereu, avem simtul umorului deosebit de ridicat, putem face caz de necaz la orce ora, ne bucuram ca avem resurse sa ne tachinam, iar faptul ca il vad pe sotul meu razand mult si cu o fata fericita ma face sa ma simt din ce in ce mai bine.
Ia incearca si tu.