Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
axe10
Sa nu uit...azi am mancat asa:
-3 wasa-1.5p
-300ml iaurt degresat-2.5 p
-1 banana-1 p
-100g ciuperci gratin-2p(de la unt)
-salata verde+ardei portocaliu-0p
-branza exquista 0.2%-2 p

Revin mai pe seara cu restul...
uka
CITAT(dulcikatty @ 06-03-2007, 01:44 PM) *

CITAT(uka @ 06-03-2007, 03:42 PM) *

Pe 3 martie a fost si baba mea si a fost soare biggrin.gif

Da Uca?
Ce bine! In ce oras stai?

Bucuresti
Amazoana
Si se pune daca eu sunt din Constanta? )).gif
uka
Nu stiu.. vezi pe net, poate gasesti cum a fost vremea in constanta, eu nu stiu, dar cred k in toata tara a fost frumos, acum eu nu mai stiu ce se zice exact, k ziua de baba e dupa suflet sau dupa cum o sa-ti mearga anul?
Pisik
Uka, ce mai faci tu, cum o mai duci? cu dieta? sau mai bine sa nu intreb grin.gif
Amazoana
Cica ar fii dupa cum iti va merge in anul ........
michelle
Asa stiu si eu..
Pe 3 a fost superb si in Iasi.

Meniul meu fara cina:
paine 2
icre 0.5
unt 1
miere 0
lapte 2
fulgi 2

portocala 0

salata orientala 2.5
paine 1

iaurt 0.5

Total: 12 p
Lacry
Fetelor, erau cateva mamici care ma incurajau sa particip cu Moaca mea la un concurs... ei bine, ne-a prins si pe noi febra concursurilor! Cine ne voteaza? naughty.gif

Multumim floare.gif pupic.gif

Si sa stiti ca nu concuram cu nepotelul lui dulcikatty blum.gif
Tulip
CITAT(Lacry @ 06-03-2007, 02:16 PM) *

Fetelor, erau cateva mamici care ma incurajau sa particip cu Moaca mea la un concurs... ei bine, ne-a prins si pe noi febra concursurilor! Cine ne voteaza? naughty.gif

cum se voteaza?doar click pe poza?
Lacry
CITAT(Tulip @ 06-03-2007, 04:17 PM) *

Cred ca inca nu se poate vota sad.gif Acum mi-am dat seama. N-au nici un regulament.....

Dar, macar vi l-am aratat )).gif ce zici, Tulip, e buna poza? Sugestiva?

VAD CA RARES E TOT PE LOCUL 5, DE CE NU URCA??? dry.gif
Tulip
Lacry,tare scump e Mocut al tau! pupic.gif S-a impacat cu diversificarea? wink1.gif
uka
CITAT(Pisik @ 06-03-2007, 01:57 PM) *

Uka, ce mai faci tu, cum o mai duci? cu dieta? sau mai bine sa nu intreb grin.gif

sunt bione... p langa dieta, oricum....
in general sunt bine, am acteva probl financiare in momentul asta.. dar... sper sa se rezolve si vreau sa incep scoala auto.. in rest..... nu am c povesti...
bubbles
pisik tu parca foloseai dolmio nu?e 1 p la 100 g..ce ma dispera cand nu rasp lumea....lacry care e mocutz?

Lacry
CITAT(Tulip @ 06-03-2007, 04:22 PM) *

Lacry,tare scump e Mocut al tau! pupic.gif S-a impacat cu diversificarea? wink1.gif

Da,da,da, mananca orice!!! cheer.gif

Nu poate fi votat, organizatorii aleg castigatorul. unsure.gif
Dar, macar e si el acolo blum.gif

CITAT(bubbles @ 06-03-2007, 04:26 PM) *

pisik tu parca foloseai dolmio nu?e 1 p la 100 g..ce ma dispera cand nu rasp lumea....lacry care e mocutz?

a...gata...votat moaca:D

Pai n-ai cum... Mocutz e Alexandru B. naughty.gif
bubbles
am vazut dupa blum.gif am incercat biggrin.gif oricum e preferatul babuinului meu )).gif

deea ce faci?ce face alexia pupic.gif hug.gif pt ea..poze cu ea noi nu ai? biggrin.gif
Tulip
Lacry,cum adica organizatorii? mad.gif dupa ce criterii?
Lacry
CITAT(bubbles @ 06-03-2007, 04:29 PM) *

am vazut dupa blum.gif am incercat biggrin.gif oricum e preferatul babuinului meu )).gif

deea ce faci?ce face alexia pupic.gif hug.gif pt ea..poze cu ea noi nu ai? biggrin.gif

Am plecat si noi la plimbarica, tare-i frumos afara blum.gif blum.gif blum.gif
Pisik
Andreea, eu nu am calculat niciodata exact sosul ala, Deea ii stia bine punctajul. Eu punem cat vroiam (5 linguri in general) si il punem 1p. parca asa era, 1p la suta
ina_ceva
Da, andreea, sosul Dolmio e 1p la 100 gr. Am dat cauta dupa "dolmio" in arhiva. wink1.gif
bubbles
mersi pisik pupic.gif pupic.gif ce mai faci?din cate am citica esti mai bine wink1.gif lasa ca si eu mai am zile cand nu`mi vine sa dau okii cu nimeni...dar sunt doar stari trecatoare smile.gif

ms ina.. pupic.gif
Sexymom
CITAT(Lacry @ 06-03-2007, 04:16 PM) *

Lacry am deschis pagina dar nu stiu cum sa votez, azi sunt blonda rau.Am dat clik peste tot, i se mareste poza si atat.Ce trebuie sa fac?
Ca pe Rares il votez din ora in ora, as avea multe voturi si pt. Mocutz al tau hug.gif
bubbles
hmmm..e asa de frumos afara .. cred ca plecam la gratar biggrin.gif
uka
mai e cineva ca mine care nu e atenta la meteo?
eu cand am auzit dim k e un grad afara am luat un pulover p mine p gat si paltonul si am iesit acum pana afara si am murit de cald, evident... bine k in birou e mai racoare...dar c ma fac eu diseara cand ies? sa ma rog sa vina frigu...sad.gif(
Sexymom
Uka vad ca ai parul la fel ca mine )).gif si al meu sta tot asa de infoiat )).gif ce ne facem cu el, ca nici de cazut nu vrea sa imi cada lol.gif
himere2005
salutare
eu traiesc, evident, dar sotul meu mi-a facut o "surpriza" de azi intra in concediu 10 zile lucratoare. nu stiu cat o sa mai intru...nupot sa fac nimic de el, e tot timpul tafnos si azi ne-am si certat...nu stiu, nu-i mai suport prezenta in timpul saptamanii, mi se pare ca arunca numai venin...acum e plecat, dar se va intoarce...insa nu-mi suna prea buine concediul asta...eu ziceam ca poate iesim ca o familie impreuna la plimbare, ca ne simtim bine, da de unde sad.gif doh.gif
bubbles
himere asa e si la noi..e atat de biine cand e la servici cate 24 ore sau daca e plecat cate o zi cu treaba iar cand sta acasa parca imi sta in cap si mereu ne certam lol.gif
ramonavlas
Hai mai fetelor, chiar asa? Eu imi amintesc cand stateam in Cluj cu babuinul meu. Abia asteptam sa vina de la munca. Eu mergeam la facultate, dar nu aveam program ca el......
Pisik
CITAT(bubbles @ 06-03-2007, 04:36 PM) *

mersi pisik pupic.gif pupic.gif ce mai faci?din cate am citica esti mai bine wink1.gif lasa ca si eu mai am zile cand nu`mi vine sa dau okii cu nimeni...dar sunt doar stari trecatoare smile.gif

ms ina.. pupic.gif

sunt ceva mai bine, dar ma sacaie ca nu slabesc deloc desi ma tin de regim

e adevarat ca nu am mai facut sport deloc, din totala lipsa de timp (aseara cand vroiam sa fac au venit nasii la noi la 6.30 si au mai plecat la 10.45)
ramonavlas
In legatura cu sportul, nu credeam ca voi spune asta vreodata, dar chiar orice intervine, aman ca sa ma duc la sala. )).gif Ma simt cu constiinta f impacata dupa sala........chiar nu are nici o legatura constiinta cu sala.....dar asa ma simt eu.
himere2005
eu am mai dat jos 300g de ieri. wink1.gif ..sa vedem maine daca se mentin si la sfarsitul sapatamanii fac totalul
eu ce sa zic, eu n-am nimic cu omul, dar daca incepe sa ma dirijeze sa joc cum vrea el si incepe sa zica numai de naspa lol.gif imi sare si mie tandara...sper cand se intoarce sa fie mai calm, poate mergem impreuna la plimbarica cu fata smile.gif ...as vrea sa intru mai des pe forum dar nu pot de raul lui...e mereu nemultumit..sa nu-ti vina sa-i dai cu ceva in cap lol.gif blushing.gif
Sexymom
Himere accepti sfatul unei individe mai experimentate ca tine????
Cum esti tu fata desteapta profita cat poti de prezenta sotului tau. Daca intra in concediu inseamna ca e obosit si vrea putina liniste, intimitate, cel mai bine este sa te calmezi, sa te bucuri ca ramane cu tine, sa ii zambesti, sa ii vb. frumos, sa nu ridici vocea, sa inchizi internetul si sa ii acorzi toata atentia ta lui si Biancai.
Daca il vezi nervos, cu limba plina de tzepi poti sa ii spoui sa fie atent sa nu se muste ca se otraveste, dar tot pe un tot calm si cu zambetul pe buze.
Pe de alta parte fa-i program zilnic.
Asa cum el stie ca tu le faci pe toate sa vada cum e sa le faca el.
Deci : ia o foaie alba si scrie ( ca doar esti economist ca si mine) si desteapta pe deasupra. lol.gif
Ziua 1.
iesim la piatza impreuna, luam urzici, spanac si stevie si le curatam impreuna, tu stai cu copilul si eu mai dau o tura in piata deoarece nu am ceapa in casa...si stai vreo 2 ore prin magazine, bei o cafea, iti faci manichiura...
Seara jucam un remy si ne uitam la o pelicula.Bianca trebuie scoasa afara, deci o imbraci frumusel si ii spui ca 1 ora trebuie plimbata in parcul X....
si asa trec cele 10 zile.
Priveste partea frumoasa a lucrurilor.
Sti care e secretul casniciei mele??si eu zic ca e reusita daca ne-am suportat de vreo 12 ani siu cu 2 plozi )).gif
noi radem mereu, avem simtul umorului deosebit de ridicat, putem face caz de necaz la orce ora, ne bucuram ca avem resurse sa ne tachinam, iar faptul ca il vad pe sotul meu razand mult si cu o fata fericita ma face sa ma simt din ce in ce mai bine.
Ia incearca si tu.
bubbles
pisik eu la cat sunt de dementa...si sa mai am si bicicleta...pai as pedala de fata cu lumea lol.gif
grahamul 50 g are 2p nu? lol.gif
uka
CITAT(Sexymom @ 06-03-2007, 02:57 PM) *

Uka vad ca ai parul la fel ca mine )).gif si al meu sta tot asa de infoiat )).gif ce ne facem cu el, ca nici de cazut nu vrea sa imi cada lol.gif

eu m-am kinuit cu muuuuult fixativ sa il fac sa stea asa....
el meu e drept mai mult ff putin ondulat, dar oricum e des....
al meu cade in draci mai ales dupa chinurile de aseara si cel care va urma maine .....
ah si vreau sa ma fac creatza.... dar din paacte ptr k tocmai l-am decolorat va trebui sa mai astept...
poate sfarsesc prin a ma tunde scurt iar biggrin.gif
Amazoana
CITAT(Lacry @ 06-03-2007, 04:21 PM) *

CITAT(Tulip @ 06-03-2007, 04:17 PM) *

Cred ca inca nu se poate vota sad.gif Acum mi-am dat seama. N-au nici un regulament.....

Dar, macar vi l-am aratat )).gif ce zici, Tulip, e buna poza? Sugestiva?

VAD CA RARES E TOT PE LOCUL 5, DE CE NU URCA??? dry.gif

Nu se poateeeeeee sorry.gif eu nu am vazut foto cu Mocut sorry.gif
bubbles
mi`ar place o bicicleta gnflabila sa o pot lua oriunde ma duc...acasa la piatra,la socrii...ca si asa ma car de fiecare data cu cantarul dupa mine lol.gif
himere noi sapt trecuta ne`am certat intr`o zi in draci iar seara a fsot fff misto..am aprins lumanar,un pahar de bere etc...noi ne certam ne uitam unul la altul si ne apuca rasul...adevarul e ca nici nu stiu cum as putea sa stau singura iar...fara sa ma cert,sa ma impac sa am o gramada de bucurii dar si de greutati wink1.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 06-03-2007, 02:57 PM) *

salutare
eu traiesc, evident, dar sotul meu mi-a facut o "surpriza" de azi intra in concediu 10 zile lucratoare. nu stiu cat o sa mai intru...nupot sa fac nimic de el, e tot timpul tafnos si azi ne-am si certat...nu stiu, nu-i mai suport prezenta in timpul saptamanii, mi se pare ca arunca numai venin...acum e plecat, dar se va intoarce...insa nu-mi suna prea buine concediul asta...eu ziceam ca poate iesim ca o familie impreuna la plimbare, ca ne simtim bine, da de unde sad.gif doh.gif

poate se va calma dupa 1-2 zile.......pana se obisnuieste si el ca sta acasa in timpul saptamanii.....

trimite-l la plimbare cu Bianca......
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 06-03-2007, 05:11 PM) *

Himere accepti sfatul unei individe mai experimentate ca tine????
Cum esti tu fata desteapta profita cat poti de prezenta sotului tau. Daca intra in concediu inseamna ca e obosit si vrea putina liniste, intimitate, cel mai bine este sa te calmezi, sa te bucuri ca ramane cu tine, sa ii zambesti, sa ii vb. frumos, sa nu ridici vocea, sa inchizi internetul si sa ii acorzi toata atentia ta lui si Biancai.
Daca il vezi nervos, cu limba plina de tzepi poti sa ii spoui sa fie atent sa nu se muste ca se otraveste, dar tot pe un tot calm si cu zambetul pe buze.
Pe de alta parte fa-i program zilnic.
Asa cum el stie ca tu le faci pe toate sa vada cum e sa le faca el.
Deci : ia o foaie alba si scrie ( ca doar esti economist ca si mine) si desteapta pe deasupra. lol.gif
Ziua 1.
iesim la piatza impreuna, luam urzici, spanac si stevie si le curatam impreuna, tu stai cu copilul si eu mai dau o tura in piata deoarece nu am ceapa in casa...si stai vreo 2 ore prin magazine, bei o cafea, iti faci manichiura...
Seara jucam un remy si ne uitam la o pelicula.Bianca trebuie scoasa afara, deci o imbraci frumusel si ii spui ca 1 ora trebuie plimbata in parcul X....
si asa trec cele 10 zile.
Priveste partea frumoasa a lucrurilor.
Sti care e secretul casniciei mele??si eu zic ca e reusita daca ne-am suportat de vreo 12 ani siu cu 2 plozi )).gif
noi radem mereu, avem simtul umorului deosebit de ridicat, putem face caz de necaz la orce ora, ne bucuram ca avem resurse sa ne tachinam, iar faptul ca il vad pe sotul meu razand mult si cu o fata fericita ma face sa ma simt din ce in ce mai bine.
Ia incearca si tu.

Uauuuuu, ce mult imi place ce ai scris....sa stii ca aplic si eu. Sunt cateva mici diferente, dar merge ....pup sexoasa

CITAT(Sexymom @ 06-03-2007, 04:36 PM) *

CITAT(Lacry @ 06-03-2007, 04:16 PM) *

Lacry am deschis pagina dar nu stiu cum sa votez, azi sunt blonda rau.Am dat clik peste tot, i se mareste poza si atat.Ce trebuie sa fac?
Ca pe Rares il votez din ora in ora, as avea multe voturi si pt. Mocutz al tau hug.gif

Hei, unde este acest concurs? ca vreau si eu sa vad. Am inteles ca nu se voteaza si nu este corect.Eu votez tot ce prind!
himere2005
sexy, mai trebuie sa ai si omul cu care sa stai de vorba si sa inteleaga, tu esti norocoasa cu sotul tau...sunt eu fata buna, dar ma mai satur si eu sa fiu toata numai un zambet si el sa-mi taie macaroana, iar de cumparaturi si restu', da, iti dau dreptate, dar el e genul "pierde timp" si doarme o groaza sau sta in pat aproape toata ziua mad.gif ...degeaba imi bat eu gura cu responsabilitatile si restul, ...degeaba...in fine, nu va mai obosesc cu ceea ce scriu, poate la voi e ziua mai luminoasa blum.gif pupic.gif ...hai sa schimbat subiectul, noi sa fim sanatoase give_rose.gif
Sexymom
Himere simt de aici ca esti suparata, tu l-ai ales pe sotul tau, sigur are multe calitati, gandeste-te ca e un barbat bun .Fiecare are pasarica lui, nimeni nu e normal, eu cred ca esti putin suparata si ca nu o sa ai mult timp de vb . cu noi, ca ai un univers al tau pe care el nu il intelege,, dar tu traiesti cu el si langa el[b] sunteti o familie frumoasa, ar trebui sa va faceti timp pt.voi, sa te bucuri de orice minut langa ei, chiar daca el e mai comod si doarme, poti citi langa el, il poti mangaia pe spate , sa te simta aproape tot timpul.
Sti ca eu am luat fetele in pat de nenumarate ori atunci cand sotul meu vroia sa se odihneasca sau sa se relaxeze un pic.
Iti incarci bateriile numai privindu-i.
Nu mai fii suparata, si promit ca nu iti mai spun nimic pt. ca nu vreau sa te superi pe mine.
himere2005
multumesc pentru sfaturi, sexy, stiu ca esti bine intentionata si va rog sa nu ziceti nimic acum impotriva mea ca eu aici langa voi ma simt bine si ma simt inteleasa hug.gif
Sexymom
pupic.gif fata frumoasa .
Tulip
Monic,ce mai zici?vre-o noutate? unsure.gif unsure.gif
bubbles
sa va zic ce am facut lol.gif am trimis mail la maggie sottoro (mersi miha de site) si am intrebat daca imi pot comanda rokie de la ei si sa ma ajute ca la noi sunt altfel marimile biggrin.gif si mi`au raspuns )).gif de acum sa ma masor si poate imi fac comanda la ei biggrin.gif
Monic
CITAT(Tulip @ 06-03-2007, 04:31 PM) *

da, Tulip, momentan sunt cam ca si himere sad.gif din pacate
Sexymom
Ce aveti mai fetelor, de ce sunteti asa?????daca aveati vreo 45 de ani ma gandeam ca e din cauza menopauzei...ia sa vad si eu niste zambete pe aici...ca altfel ma pun si eu trista si ma cert cu babuinul meu, fara nici un motiv. mad.gif
Cum ar fii viata fara barbati? va las numa 10 minute de gandire si vreau sa vad ceva optimist pe aici.
Tulip
CITAT(Monic @ 06-03-2007, 03:48 PM) *

CITAT(Tulip @ 06-03-2007, 04:31 PM) *

da, Tulip, momentan sunt cam ca si himere sad.gif din pacate

imi pare rau hug.gif

Pisik
Cred ca e ceva in aer ca si eu m-am ciondanit cu husband-ul. Ma seaca, dupa ce ca duminica am sacrificat juma de zi pt examul lui de aikido, acuma dupa ce a luat si centura albastra nu sacrifica si el frate o sapt sa nu se mai duca la nenorocitele alea de antrenamente mad.gif Joi imi face o mega favoare ca nu se duce ca sa mergm undeva de 8 martie dar azi nici sa il pici cu ceara nu ar renunta ca sa mergem la cumparaturi, ca a luat el bonurile si nu prea mai avem multe prin firigder si vroiam si eu sa imi fac plinul si sa imi si ceva bun (atat cat pot la dieta asta a mea, un somon. un iaurt cu fructe pt sapt viitoare, etc.). Dar nu, frate nu, tuna, ploua, el trebuie sa se duca mad.gif
Am o dispozitie proasta care se accentueaza din cauza regimului, sunt non stop nervoasa si imi vars nervii pe el
Mi se pare ca nu e destul de apropiat, de cald, ca nu ma intelege cum ma intelegea, cred ca e doar in imaginatia mea totusi sad.gif
Nessie
Pisik, nu stiu ce dieta mai tii, dar parca ar fi Atkins dupa cum se manifesta. huh.gif
Pisik
CITAT(Nessie @ 06-03-2007, 06:14 PM) *

Pisik, nu stiu ce dieta mai tii, dar parca ar fi Atkins dupa cum se manifesta. huh.gif

E South Beach, e mai "dulce" dar cred ca tot reactii din alea provoaca. Chiar ma gandeam la tine, de ieri sunt mega nervoasa, m-am enervat aseara la serviciu ca nu imi iesea o chestie si efectiv acasa nu ma puteam linisti, tipam din orice (eu care m-am obisnuit sa nu iau cu mine probl de la job acasa), azi la fel scrasneam din dinti de nervi, nu stiu ce am, sunt cu nervii prastie, si pe cine sa ma razbun si eu?
Amazoana
CITAT(bubbles @ 06-03-2007, 05:32 PM) *

sa va zic ce am facut lol.gif am trimis mail la maggie sottoro (mersi miha de site) si am intrebat daca imi pot comanda rokie de la ei si sa ma ajute ca la noi sunt altfel marimile biggrin.gif si mi`au raspuns )).gif de acum sa ma masor si poate imi fac comanda la ei biggrin.gif

Pt ce ocazie iti trebuie rochita???
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.