anaoi
06-03-2007, 04:22 PM
dylly vroia s acsrie ceva, dar mai bine isi tine gura. sincer
axe10
06-03-2007, 04:23 PM
CITAT(axe10 @ 06-03-2007, 01:48 PM)

Sa nu uit...azi am mancat asa:
-3 wasa-1.5p
-300ml iaurt degresat-2.5 p
-1 banana-1 p
-100g ciuperci gratin-1.5p(de la unt)
-salata verde+ardei portocaliu-0p
-branza exquista 0.2%-2 p
Revin mai pe seara cu restul...
Continuare:
-75g mozzarela-4.5p
-30g paine-1.5p
-rosie-0p
-2 oua fierte-4 p
Deja am 18.2 p...din 20...se cam duc frate...ce o sa fac diseara? ca legumele le-am mancat pe ziua de azi...poate 2 kiwi ca altceva...
Ceva idei?
Pisik
06-03-2007, 04:26 PM
CITAT(axe10 @ 06-03-2007, 06:23 PM)

CITAT(axe10 @ 06-03-2007, 01:48 PM)

Sa nu uit...azi am mancat asa:
-3 wasa-1.5p
-300ml iaurt degresat-2.5 p
-1 banana-1 p
-100g ciuperci gratin-1.5p(de la unt)
-salata verde+ardei portocaliu-0p
-branza exquista 0.2%-2 p
Revin mai pe seara cu restul...
Continuare:
-75g mozzarela-4.5p
-30g paine-1.5p
-rosie-0p
-2 oua fierte-4 p
Deja am 18.2 p...din 20...se cam duc frate...ce o sa fac diseara? ca legumele le-am mancat pe ziua de azi...poate 2 kiwi ca altceva...
Ceva idei?
Ciuperci la gratar, o salata "chioara", o salata de fructe, pui si tu 1p pe extra....alte idei nu prea am
himere2005
06-03-2007, 04:28 PM
dulcikaty, tare mi-a placut ce ai scris la sexy in jurnal
mie deja mi-a trecut, lucrurile se mai limpezesc pe la noi si sper diseara totusi sa ajungem un pic in oras cu fata

...eu nu tin suparare si l-am sunat eu, a zis ca pleaca de la servici pe la 18.00, ce sa-i faci daca-i sef?daca apare vreo problema, el trebuie s-o descalceasca
pisik, monik, nu mai fiti suparate, viata merge inainte, nu suntem noi chiar asa norocoase la barbati precum sexy

dar totusi zic eu ca ne iubesc ei in felul lor

si altele n-au nici atat...stau singure toata viata, fara copii...asa macar mai avem cu cine sa ne ciondanim
pisik, eu dupa ce am nascut, aveam impresia ca sotul meu nu ma mai baga in seama ci numai pe copil din cauza ca eram mai grasa
).gif)
...dar cred ca el era de fapt speriat de noutatea din viata lui, acum e mai bine

(va zic asta dupa ce l-am barfit pe aici

) dar macar m-am descarcat
anaoi
06-03-2007, 04:34 PM
axe...pt seara frigarui d elegume cu sos de iaurt )(dietetic)
himere2005
06-03-2007, 04:38 PM
dulci, eu zic ca ei ne iubesc, dar in cazul meu nu stie cum sa faca sa ma simt apeciata, asta-i buba
himere2005
06-03-2007, 04:43 PM
pa
dilly...ce ziceai ca faci de 8 martie

?
michelle
06-03-2007, 04:43 PM
CITAT(anaoi @ 06-03-2007, 04:34 PM)

axe...pt seara frigarui d elegume cu sos de iaurt )(dietetic)
ce fel de leguminoase?
ALICE
06-03-2007, 04:48 PM
Plec,ma pregatesc pt o alta noapte alba.Ca sa ma invat cu bebelasul de pe acum.
Sexymom
06-03-2007, 04:49 PM
Fata daca iti scriu aici cate defecte are barbatul meu o sa ma intrebi cum de am rezistat 12 ani cu el...si daca mai scriu si defectele mele o sa zici cum de s-a gasit un prost sa ma ia de nevasta
himere2005
06-03-2007, 04:55 PM
sexy...mai bine ne zici totusi un defect, nu de alta, ca poate nu mai facem comparatie atat

sunt constienta ca si eu am defectele mele dar sunt de asemenea cam idealista...tot imi fac planuri legate de prieteni de petrecerea timpului liber si de obicei nu se concretizeaza,in sensul ca toata lumea la telefon nu prea are chef de viata si cand ii auzi cu vocile alea cade pamantul pe tine

...vazand eu ca ei nu au nici un chef, apelez la sotul meu sa ma distreze, dar cum de obicei el doarme, nu-mi ramane decat bia, care e cam mica...dar o sa creasca ea si atunci daca va fi nevoie voi pleca cu ea prin magazine sau la cumparaturi sau intr-o poienita

...nu-mi doresc lucruri nerealizabile
Amazoana
06-03-2007, 05:02 PM
CITAT(himere2005 @ 06-03-2007, 06:38 PM)

dulci, eu zic ca ei ne iubesc, dar in cazul meu nu stie cum sa faca sa ma simt apeciata, asta-i buba
Si la mine este la fel d obicei, dar acum est venit de prea putin timp......pupCITAT(ALICE @ 06-03-2007, 06:48 PM)

Plec,ma pregatesc pt o alta noapte alba.Ca sa ma invat cu bebelasul de pe acum.
Asa Alice, imi place atitudinea ta!
Da-i un pupic in botic si de la mine, daca nu ti-e sila. Eu imi pup cainele, sa stii, zic asta cu riscul de a parea nebuna, dar mi-e drag de el....
himere2005
06-03-2007, 05:04 PM
la noi se deschide
selgros. imi pare tare bine

asta cam cum este ? are preturi convenabile, este gen metro, adica la bax? sau cum?
himere2005
06-03-2007, 05:23 PM
am mancat ceva bun si mult la 0.5p

- 200g pastai din conserva inabusite un pic in sucul lor, vegeta, piper. la sfarsit am adaugat bulion diluat (
ella 
), usturoi, daca aveti si un pic de marar si o lingurita maioneza de post (mie imi place Olympia sau Winmark)pe care am punctat-o cu 0.5p si mi-a iesit o farfurie intreaga
Sexymom
06-03-2007, 05:28 PM
CITAT(himere2005 @ 06-03-2007, 06:55 PM)

sexy...mai bine ne zici totusi un defect, nu de alta, ca poate nu mai facem comparatie atat

sunt constienta ca si eu am defectele mele dar sunt de asemenea cam idealista...tot imi fac planuri legate de prieteni de petrecerea timpului liber si de obicei nu se concretizeaza,in sensul ca toata lumea la telefon nu prea are chef de viata si cand ii auzi cu vocile alea cade pamantul pe tine

...vazand eu ca ei nu au nici un chef, apelez la sotul meu sa ma distreze, dar cum de obicei el doarme, nu-mi ramane decat bia, care e cam mica...dar o sa creasca ea si atunci daca va fi nevoie voi pleca cu ea prin magazine sau la cumparaturi sau intr-o poienita

...nu-mi doresc lucruri nerealizabile
Himere poate nu sunt prieteni potriviti si ai nevoie de altii, care sunt mereu optimisti si dispusi sa iasa, chiar daca au altceva de facut.Eu asa fac de cate ori ma suna cineva, las totul si ma duc sa ma intalnesc cu prietenii.
La noi lumea e mult prea comoda ca sa iasa, prefera sa stea cu ochii beliti in calc, la tv, sa leneveasca in pat......
Fata vb pe messenger si am uitat ce vroiam sa iti scriu, sigut o teorie de-a mea...revin
Nessie
06-03-2007, 05:30 PM
CITAT(Pisik @ 06-03-2007, 04:21 PM)

CITAT(Nessie @ 06-03-2007, 06:14 PM)

Pisik, nu stiu ce dieta mai tii, dar parca ar fi Atkins dupa cum se manifesta.

E South Beach, e mai "dulce" dar cred ca tot reactii din alea provoaca. Chiar ma gandeam la tine, de ieri sunt mega nervoasa, m-am enervat aseara la serviciu ca nu imi iesea o chestie si efectiv acasa nu ma puteam linisti, tipam din orice (eu care m-am obisnuit sa nu iau cu mine probl de la job acasa), azi la fel scrasneam din dinti de nervi, nu stiu ce am, sunt cu nervii prastie, si pe cine sa ma razbun si eu?
Mda... e la fel. Starile astea apar cand organismul trece prin ketoza: de la "ars" carbohidrati trece la "ars" grasimi. Te tine o zi, maxim 2, asa ca ai putere.

Azi e aproape dusa. Eu in ziua aia naspa m-am culcat cat de devreme am putut.
himere2005
06-03-2007, 05:38 PM
sexy, nu stiu unde sa imi fac noi prieteni

...adica in viata reala iau mai mult contact cu mamici cu copilasi si astea nu par genul prea lipicios, adica schimb "2 vorbe" cu ele in parc dar dupa aia "fiecare pe la casele lui

"
pisik, anca, am tinut cont de sfaturile voatre ieri si nu am mai mancat cartofi, am mancat ciupercute cu 1 felie de paine

...nu de alta dar imi era o foame
anca veselie
06-03-2007, 05:54 PM
bravo
himere!
eu cred ca azi sunt in ziua aia de care zicea nessie, sunt artagoasa, cu fundu-n sus, pesimista si imi vine sa ma infig intr-o inghetata

si imi vine sa plang.
ma duc sala, poate-mi mai revin
Neatza

ce frumoasa este viata, or not
Toata lumea e nervoasa azi ?

sa va treaca
Multumesc pt toate complimentele si v-as raspunde si eu la fiecare in parte daca as fi in stare. Nu stiu ce e cu mine, tot ce se intampla in viata mea ma epuizeaza. Copilul ma epuizeaza, apoi vin si fac treburile casei fara nici un chef, seara cand incerc sa ma culc devreme trebuie sa mai apara cate ceva si sa nu pot, iar cand in sfarsit pun capul pe perna, ma ia Remy

si nu pot sa refuz. De 2 saptamani sunt pe complex de B-uri dar nu vad efectul plus ca raceala inca nu pleaca de tot
Acum trebuie sa ma tarasc pana la bucatarie
himere2005
06-03-2007, 06:05 PM
cred ca raceala si bb sunt de vina
Sexymom
06-03-2007, 06:14 PM
Gata , mi-am adus aminte ce trebuie sa scriu, despre defectele noastre.
In primul rand :
-sotzul meu ma enerveaza ca le stie pe toate, are mereu dreptate indiferent de ce trebuie sa facem
-face pe desteptul, de multe ori ma ia peste picior ca sunt casnica, dar uita ca el m-a facut asa, ca din cauza lui stau si frec menta, imi spune de 10 ori pe zi ca vb. pe forum e o pierdere de timp si pot face ceva mai constructiv ( aici are mare dreptate , recunosc ca ard gazul, dar nu am chef sa fac altceva).
-faptul ca e
sef il face putin mai arogant si mai nesuferit

(la mine in casa io sunt sefa), ca eu stau si ma chinui zi de zi, ma agit sa cresc copilele, fac teme, cumparaturi, ma prostesc la serbari si carnavaluri, pictez in saptamanile culturale, ma implic in toate activitatile colegiului, si nu ma mai gandesc la mine..
-nu ma asculta niciodata, face selectie in ce ii spun si asculta numai ce ii convine
-imi cere sfatul si cand trebuie sa mearga la baie

dupa care imi spune ca sunt pisaloaga si nu il las pe el sa decida
- vb odata cu mine
-ma intrerupe pt ca e dreptul lui, eu daca il intrerup sunt nesimtita
- ma suna si ma tine la tel 2 ore, eu daca sun 2 minute are sedinta......
Nu sunt nici eu perfecta, si scriu acum un mare defect al meu:
VOCEA, am o voce de lama care zgarie pe geam...cum o fi rezistat sotul meu langa mine...
Deci Himere......astia suntem noi.
In toate cuplurile sunt probleme, cei care spun ca nu au probleme MINT:
himere2005
06-03-2007, 06:31 PM
da..si eu cu vocea...dar astea sunt defecte fizice

aici e alta discutie

..la mine e aiurea tare. am voce de copil, uneori daca tip se subtiaza si mai tare si devina stridenta

...bine ca nu ma auziti
axe10
06-03-2007, 07:22 PM
Merci fetele....am mancat pana la urma un desert quark de le exquista...2 p...
Ella79
06-03-2007, 07:35 PM
Uff ce rau imi pare ca momentan nu pot sa va scriu si de la birou.
Azi v-am citit asa pe furis, dar inca mi-e jena sa ma instalez comod pe forum cand la birou am atata treaba. Plus ca 2 colegi imi vad monitorul si... mi-e jena.
PS. am ajuns acasa, mananc, fac baie, si ma culc.

Halal viata!
daconst
06-03-2007, 08:05 PM
Pup si eu neuronii ca in ultima vreme doar v-am citit.
Vad ca lumea e nervoasa si irascibila,dar eu zic ca nu e de la dieta ci de la luna plina sau eclipsa.Asta sa nu cumva sa renuntati la ea.
Eu am mai slabit 1kg si ma bucur ca merg constant,desi nu numar chiar exact,dar am grija sa nu fac excese.Acum imi permit sa merg asa mai departe,dar cind schimb prefixul va trebui sa fiu mai exacta,altfel nu slabesc.Cred ca ma ajuta totusi si alaptatul...
Himere si eu sunt cu sotul acasa,el fiind in concediu,dar reusim sa avem program si impreuna si separat.Totul e sa fii si tu intelegatoare cu el cind vrea sa se odihneasca,dar si el sa isi faca timp de tine si de Bia.
Al meu sta dimineata cu bb cind eu dorm.
Iar azi dimineata chiar l-a cinstit fi-su cu un kk de toata frumuseatea.Ca pina acum il schimba de pisu,dar la mai mult ma lasa pe mine.Azi daca eu dormeam a trebuit sa presteze singur.
Lacry
06-03-2007, 08:45 PM
daconst, felicitari, vad ca te tii de slabit, cum reusesti? Care-i secretul?
Ella, sa stii ca nici viata de mamica nu-i mai usoara. La 14.30 ajung acasa de la servici. Pana la ora asta nu reusesc sa-mi trag sufletul. Acum a adormit Moaca. Ma duc sa insir rufe, sa fac curat la bucatarie si ma intorc la net sa ma documentez, tot pentru servici. Ma culc la 12 si ma trezesc de cateva ori pe noapte, cand se foieste Moaca. La ora 7.00 ma trezesc definitiv. Uneori ma intreb cand se va sfarsi cosmarul asta. Cred ca va fi din ce in ce mai rau. Cand va trebui sa lucrez mai multe ore.
De aceea nu mai am timp nici sa numar puncte. Aproximez si eu. Dar, o sa ma mobilizez intr-o buna zi.
Acum stagnez la 60 kilos. Nu-mi place greutatea asta.
ghemotoc
06-03-2007, 09:05 PM
buna, nu prea am mai intrat (doar v.am citit cand am avut timp

) ca...
himere si daconst asta.i pentru voi... si sotiorul meu nu mai merge la serviciu (pana ce ajungem in canada si ne gasim ceva p.acolo) si de cand nu mai lucreaza (de pe 1 martie) a devenit cam ipohondru

.. adica are prea mult timp la dispozitie si se crizeaza rau de tot (in germania a avut o noapte urata cand ii era rau de nu se putea misca si salvarea aajuns dupa vreo 4 ore

) dar oricum e mai bine decat sa lucreze acolo ...

...
in rest, dupa o saptamana de wendy s.a mai miscat putin (200 g) cantarul... tot e ceva, dupa 2 saptamani de platou

si, in sfarsit, joi o sa.mi iau si eu programa analitica (dupa nu stiu cate telefoane si tipete la secretarele de la facultata... universitatea transilvania

) si o sa ma apuc vitejeste sa o traduc

deci... succes in continuare si... e primavara... fara astenie

ah... m.am uitat pe forum culinar (sfaturi pt slabit) si mentioneaza la un moment dat liv 52... eu il iau de vreo luna cred dar cu reteta de la medic (mi.am facut analizele la sange si, din cauza anticonceptionalelor, am ceva problemute si nu e nimic grav dar preventiv)... sincer medicamentul asta nu m.a ajutat deloc dar intr.adevar e bun pt ficat.... daca vreti o "cura" de detoxifiere...
Lacry
06-03-2007, 10:48 PM
UN MESAJ PENTRU DULCIKATTY:
mergi pe www.persuasiune.ro sa vezi cum poti convingemai multa lume sa-ti voteze nepotelul.
).gif)
Eu m-am amuzat teribil citind... dar, poate ca functioneaza
ramonavlas
06-03-2007, 10:57 PM
Fetelor, nu mai pot. Sunt inca la munca, la ora asta!!!!!!!!!!!! Maine iar, poimaine iar, vineri, sambata......
Sambata pe cand ar trebui sa fiu fresh pt primul meu eveniment organizat cap-coada, voi fi terminata.
Tulip
07-03-2007, 07:38 AM
Deea
07-03-2007, 08:32 AM
Buna dimineata!
m-am cantarit azi....nu s-a miscat sub 80, am 80.6...cred ca ar trebui sa ma cantaresc sambata, nu mai am timp sa ma cantaresc miercurea dupa ce vizitez o anumita incapere a casei

Felicitari
Dana! de ce nu-ti pui ticker sa vedem si noi evolutia ta? poate ne mai ambitionezi putin. Eu slabesc incet dar nici nu ma strofoc f. tare, recunosc.
anaoi
07-03-2007, 08:40 AM
neata....dylly stors si nepus la uscat...
Pisik
07-03-2007, 08:46 AM
Neatza
Iaca bantui si eu pe aici. Azi e a zecea zi de dieta SB prima etapa si se pare ca ultima caci maine sotul imi pregateste o surpriza, mergem la un restaurant si a tinut sa ma anunte ca au un desert fantastic
Nu stiu, voi vedea cum decurg lucrurile, poate reusesc sa o tin totusi sau chiar daca ma abat o voi tine in continuare pana duminica, sa fie cele 14 zile
Am reusit sa racesc din nou

si ma simt "fantastic". Azi am incercat sa tin post si de abia m-am chinuit cu niste humus si niste ciupercute dimineata, nu intrau de nici o culoare. La pranz mananc afara, am o intalnire, sper sa am ce alege. Si diseara mergem la cumparaturi, deci poate ma lipesc de o salata la city grill sau mama
Deea, e bine ca te mentii macar
Dylly, spor la treaba! Curaj!
ce o fi cu irinush?
anaoi
07-03-2007, 08:54 AM
mda...stiu sentimentul...
multumim si ioana si dylly pt incurajari....
15 sfaturi pentru cei carora nu le place exercitiul fizic 7 martie 2007
De ce sa nu recunoastem - tuturor ni se poate intampla sa avem zile in care ne simtim obositi, secatuiti de energie si pur si simplu nu avem chef sa ne punem echipamentul sportiv si tenisii pentru a iesi sa alergam in parc. Cu toate acestea, exercitiul fizic este foarte important pentru buna functionalitate a organismului si stimularea activitatii cerebrale. Iata 15 sfaturi care te pot determina sa treci la actiune. Nu te lasa intimidata de perspectiva unui program zilnic de exercitii fizice. Nu trebuie sa alergi distanta impusa de o proba de maraton - ci pur si simplu, sa faci miscare in fiecare zi. O data ce ti-ai intrat in ritm si musculatura a inceput sa se tonifice, vei simti tu insati dorinta de a exersa cu regularitate si de a-ti perfectiona in permanenta stilul de lucru.Reconsidera modul in care abordezi, din punct de vedere mental, programul de exercitii fizice.Cu alte cuvinte, nu spune "trebuie sa-mi efectuez antrenamentul", ci incearca sa percepi aceasta activitate ca pe un cadou pe care ti-l faci tie insati. Asigura-te ca iti plac exercitiile pe care le-ai inclus in programul tau zilnic si stilul de antrenament. De pilda, unora le place sa lucreze in grup, altora nu. Alege tipul de program si de exercitii care consideri ca ti se potrivesc cel mai bine, intrucat numai astfel vei ajunge sa astepti cu nerabdare sedinta de antrenament. In principiu, este important ca echipamentul sportiv sa se adapteze oricarei eventualitati si capriciu al vremii. Altfel spus, bluza ar trebui sa aiba si gluga - asa ca, in cazul in care ploua, nu vei putea invoca scuza intemperiilor atmosferice. Efectueaza corect exercitiile.Unul dintre cele mai frecvente motive pentru care oamenii abandoneaza pregatirea fizica il constituie accidentarile sau durerea. Inainte de a incepe efectiv sa lucrezi, cere sfatul unui antrenor de fitness sau chiar al unui medic, pentru a te asigura ca esti apta din punct de vedere fizic sa lucrezi ceea ce ti-ai propus. Daca esti intr-o pasa proasta si nu te simti in stare sa lucrezi, incearca sa exersezi macar 10 minute. Procedand astfel, vei face miscare si, dupa ce ai inceput si "te-ai montat", este foarte posibil sa-ti efectuezi integral programul de exercitii.Exerseaza impreuna cu prietenii tai.Puteti iesi la jogging, cu bicicleta, la sala ori pur si simplu la plimbare. Sentimentul de caramaderie si apartenenta la grup pot face adevarate minuni pentru motivatia ta de a exersa cu regularitate.
Obisnuieste-te ca, dupa fiecare antrenament, sa-ti notezi intr-un jurnal detalii despre modul in care te simti, cat de benefic a fost pentru starea ta de spirit si asa mai departe. Pe viitor, de cate ori vei simti ca nu ai chef de exercitii, reciteste aceste notite si, foarte probabil, in urmatoarele 10 minute vei iesi in parc !Pentru inceput, stabileste-ti obiective usor de atins si mergi "din aproape in aproape".De exemplu, daca vrei sa alergi timp de 30 de minute, incepe cu o plimbare rapida. Dupa ce te-ai obisnuit astfel, alterneaza - 5 minute alergat usor, 5 minute plimbare. Treptat, o jumatate de ora de alergat ti se va parea ceva cat se poate de simplu! Recunoaste ca in unele zile te simti mai in forma si dornica sa te antrenezi, asa cum ai si perioade in care perspectiva ti se pare o adevarata corvoada. Acest din urma aspect este cauzat de o multitudine de factori - starea de spirit, modificari la nivel hormonal, paharul de vin pe care l-ai baut aseara... Prin urmare, este firesc sa te simti uneori foarte lenesa, dar nu lasa acest lucru sa-ti influenteze programul de antrenament."Trage de tine" si treci la lucru!Iti vei fi recunoscatoare tie insati, mai tarziu. Pentru mai multa variatie si evitarea monotoniei, lucreaza urmarind casete video cu exercitii. Te vei simti mai motivata. Instituie sistemul recompenselor. Efectul exercitiilor devin vizibile in timp si exista posibilitatea sa-ti pierzi rabdarea. De aceea, recompenseaza-te zilnic, in mod simbolic - de pilda, deseneaza o steluta rosie in calendar, ca semn al faptului ca in ziua respectiva ti-ai efectuat programul. Fotografiaza-te lunar si, cu timpul, vei observa tu insati progresele. "Ia uite, cum aratam acum 3 luni si cum arat acum...".Este de preferat sa lucrezi la sala de fitness.Impreuna cu alte persoane, se va forma o comunitate, se vor lega relatii de amicitie sau prietenie si este mult mai amuzant sa va antrenati in grup! Va fi ca o mini-vacanta pe care vei ajunge sa o astepti cu nerabdare. Fii ingraduitoare cu tine insati.Alege-ti o zi pe saptamana (dar nu mai mult de atat!), in care sa nu lucrezi. Iar daca, din motive obiective, au trecut mai multe zile in care nu ti-ai efectuat programul, nu-ti reprosa. Ar fi oricum inutil. Reia-ti programul in mod normal.
Cum atenuam vergeturile? 7 martie 2007
Vergeturile pot aparea in majoritatea zonelor corpului, care au suferit o intindere brusca. Deoarece tratamentele efectuate nu ofera decat o ameliorare estetica, sa aflam cum se pot preveni si care ar fi principalele cauze ale aparitie acestora.Vergeturile se prezinta sub forma unor cicatrici fine, care cu timpul se adancesc, au o culoare mai deschisa decat cea a pielii noastre si dobandesc forma unor valuri inegale. Ce se intampla de fapt? Prin intinderea pielii, fibrele conjunctive se rup si apar aceste linii pe tegument. Mai intai aceste cicatrici fine sunt rozalii sau rosiatice si apoi se estompeaza, devenind argintii sau cu citeva tonuri mai deschise decit culoarea naturala a pielii.Vergeturile pot aparea in perioada adolescentei, cand de obicei corpul unei femei se rotunjeste, la orice persoana (indiferent de varsta) care sufera o pierdere / crestere brusca in greutate si la peste 50% dintre femeile gravide.Printre cauzele aparitiei acestora, pe langa graviditate, se afla joaca de-a kilogramele, slabire / ingrasare brusca, tratamente hormonale sau chiar ereditatea. Si alimentatia are o influenta asupra aparitiei lor, in cazul exceselor sau restrictiilor alimentare.De obicei, vergeturile apar pe sani, sale, abdomen, fese, pulpa superioara, genunchi si chiar spate! La femeile insarcinate, vergeturile sunt predominante pe abdomen si sani.Pentru a fi prevenita aparitia lor, in timpul sarcinii, este recomandata folosirea frecventa a unei creme cu colagen sau a unui ulei hranitor de corp.
In general, din ritualul de intretinere al fiecarei femei este bine sa faca parte tratamentele cu vitamina E si unt de cacao, care fac pielea mai fina si mai elastica.Cum pot fi tratate vergeturileDupa aparitie, daca sunt tratate in primul stadiu cand sunt de culoare rosiatica, vergeturile dispar in proportie de pana la 90%. Exista cazuri in care anumite persoane, prin efectuarea unui tratament antivergeturi de 10-15 sedinte combinate cu impachetari pe baza de parafina au scapat in procent de peste 90% de vergeturi. Daca vergeturile au o vechime mai mare de 2 -3 ani, printr-un tratament intensiv se poate face o reducere a lor de aproximativ 40-50%. Cremele si lotiunile antivergeturi dau rezultate bune, atata vreme cat fac parte din game profesionale, folosite de specialisti, si sunt incluse intr-un tratament mai amplu. De exemplu, un tratament profesional presupune efectuarea unui peeling corporal adanc pentru eliminarea unui strat de piele moarta si deschiderea porilor. Apoi se aplica prin miscari circulare o fiola de uleiuri esentiale pe toate zonele afectate de vergeturi si se realizeaza un masaj de 25 minute in scopul patrunderii tratamentului in zona dermului. La sfarsit se aplica o crema neutralizanta. Persoana care face tratamentul nu trebuie sa faca dus timp de 10 -12 ore pentru a lasa substantele sa actioneze.Vergeturile pot fi atenuate prin peeling-uri corporale saptamanale, folosirea unor tratamente profesionale antivergeturi si, de asemenea, prin tratamente pe baza de vitamina E.
anaoi
07-03-2007, 09:08 AM
si cu asta basta....
later.
ina_ceva
07-03-2007, 09:19 AM
Neatza!
Tulip, se pare ca Timea te-a trezit de dimineatza daca ai avut timp sa ne faci noua cafelutza

.Iti solicita atentia mai mult ca de obicei, de nu mai intri pe la noi?
Pisik, poate la tine aceasta dieta nu da rezultate
Dylly, multumim de sfaturi
Nusa ai pm
nusarich
07-03-2007, 09:35 AM
neata si de la mine!
am raspuns, ina.
Pisik
07-03-2007, 09:36 AM
CITAT(ina_ceva @ 07-03-2007, 11:19 AM)

Neatza!
Tulip, se pare ca Timea te-a trezit de dimineatza daca ai avut timp sa ne faci noua cafelutza

.Iti solicita atentia mai mult ca de obicei, de nu mai intri pe la noi?
Pisik, poate la tine aceasta dieta nu da rezultate
Dylly, multumim de sfaturi
Nusa ai pm

Mda, nu stiu ce sa zic....am zis sa mai rezist un pic, poare rezultatele se vad mai in timp. Daca nu, cred ca voi merge la nutritionist sa imi dea o dieta personalizata ca nu fac altfel decat sa ma chinui...
Ma mai gandeam la disociata macar o sapt, dar eu nu prea sunt de acord cu disociata, cred ca pui instant la loc cand incepi sa papi de toate. Ma gandeam oricum la o forma mai lejera, adica intr-o zi lactate, carne, oua si intr-o zi legume si fructe. Si cred ca alternanta 1/1 ar fi cea mai buna pt mine
michelle
07-03-2007, 09:41 AM
Neata!
Pisik, cea cu o zi din fiecare tot disociat se cheama

Am tinut-o si eu de multe ori inainte de WW. Tineam o zi carne, o zi fructe, o zi lactate si o zi legume (legume si fructe nu in zile consecutive).
Azi e baba mea
danyhoney
07-03-2007, 09:44 AM
Neata !
Himere....vezi ca fasolea la conserva are puncte !!! 2 linguri = 0,73 p ( deci pui 0,5 ). La 3 linguri ai deja 1 P
bubbles
07-03-2007, 09:48 AM
`neata si de la mine

eu`s treaza de la 7 dar am mai stat in pat

incerc si eu sa postesc azi desi mi`e cam rau de la rusii astia

si nu stiu nici ce sa mananc
nusarich
07-03-2007, 09:50 AM
pisik, am citit si eu despre un regim disociat care cica ar da rezultate, dar e mai de durata. in sensul ca trebuie tinut 90 de zile si se mananca dimineata un fruct, iar in restul zilei disociat: proteine (carne, lactate) / legume /carbohidrati / fructe. ceea ce mananci la pranz mananci si seara. iar dupa astea 90 de zile, inca 30 de zile mananci in continuare dimineata un fruct, iar in restul zilei mananci normal, dar fara sa sari calul.
stiu pe cineva care a tinut primele 90 de zile si slabise frumusel, vreo 8-9 kg. dar a venit Craciunul si a pus vreo 3 la loc.
parerea mea e ca un regim disociat merge pe maxim 1 saptamana, pentru ca e destul de restrictiv si un pic frustrant, mai ales daca esti pofticioasa (asa ca mine).
michelle
07-03-2007, 09:50 AM
Si eu sunt cu rusii si cu febra musculara de la sala.. Nu stiu cum o sa fac fata diseara iar
ancadragoman
07-03-2007, 09:51 AM
Neata ambitioaselor,nu am mai intrat de mult ptr ca nu prea aveam nimic de spus,mai exact de 2 saptamani mananc tot ce prind si sambata am aflat si motivul
SUNT INSARCINATAVa doresc cat mai multe kg in minus
nusarich
07-03-2007, 09:52 AM
bag sama ca e ocupatie rusa pe Romanica... ca au navalit si la mine
CITAT(ancadragoman @ 07-03-2007, 11:51 AM)

Neata ambitioaselor,nu am mai intrat de mult ptr ca nu prea aveam nimic de spus,mai exact de 2 saptamani mananc tot ce prind si sambata am aflat si motivul
SUNT INSARCINATAVa doresc cat mai multe kg in minus

felicitari! sa ai un bb sanatos si o sarcina usoara! sa ne tii la curent cu evolutia.