Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ALICE
Neata!!!!!!

Azi m-am cantarit.Parca se indreapta spre 61.Sper sa ramana acolo.Ca de muuult n-am mai avut atat.Azi mananc putin ca sa ma pregatesc pt maine seara dance3.gif
Am dormit azi noapte.I-am mai dat o sansa,l-am lasat afara pe catel.A mai avut cateva crize,dar scurte.Daca a vazut ca nu iasa nimeni la el, a tacut.
michelle
Anca, sarcina usoara si un bebe frumos si destept cheer.gif give_rose.gif pupic.gif
Deea
Anca super veste! Sarcina usoara, bebe sanataos!
sper sa nu iei multe kg.... nu uita ca bebele nu se hraneste cu dulciuri, prajeli, ingrasacioase...asa ca, multe fructe, legume, lactate, carne slaba.
Cand vrei sa ne intrebi ceva suntem aici! pupici
Sexymom
Anca sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara , sa te bucuri de ea, si sa te hranesti cum trebuie.
O veste minunata, mai ca te invidiez )).gif chiar aseara incercam sa imi conving sotul sa facem al 3-lea copil, si nu am reusit, se tine tare pe pozitii )).gif

Fetelor il mai votam pe Rares? am vazut ca a trecut pe locul 6, nu mai este pe locul 5 sad.gif
Amazoana
CITAT(ancadragoman @ 07-03-2007, 11:51 AM) *

Neata ambitioaselor,nu am mai intrat de mult ptr ca nu prea aveam nimic de spus,mai exact de 2 saptamani mananc tot ce prind si sambata am aflat si motivul SUNT INSARCINATA
Va doresc cat mai multe kg in minus cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Felicitari!!!
Ce-mi plac vestile de genul asta
Iti doresc un bebe sanatos baby.gif
anaoi
Anca, dylly si ioana iti doresc sa ai un bebe sanatos, frumos si norocos.
dany
Sa fie intr-un ceas bun , Anca si sa ai o sarcina usoara !!

Sexy...eu l-am votat si ieri si azi .
Pisik
Anca, felicitari! Iti doresc si eu o asrcina usoara si un bebic frumusel asa ca tine grin.gif , sanatos si cumintel

Nusa, am vazut eu ceva de dieta asta dar nu mi se pare f usoara...cred ca alternanta o zi lactate+carne+oua si o zi legume+fructe ar fi mai simpla in momentul asta, pt mine. Nu stiu, oricum, mai stau sapt viitoare, ca voi fi plecata si nici gand sa pot tine asa ceva. Poate peste 2sapt si nu cred ca o voi tine mai mult de 1 sapt-2. Sau mai tin SB faza 2 vreo 2 sapt si dupa aia, nu stiu, mai vad.
Cateodata oricum am senzatia ca ma agit degeaba, ca datul meu e sa fiu mai plinuta sad.gif
bubbles
votat raresh hug.gif si m`am cantarit..63.5 kg w00t.gif sper sa fie din cauza rusilor cry.gif
lyra
CITAT(Pisik @ 07-03-2007, 10:15 AM) *

Anca, felicitari! Iti doresc si eu o asrcina usoara si un bebic frumusel asa ca tine grin.gif , sanatos si cumintel

Nusa, am vazut eu ceva de dieta asta dar nu mi se pare f usoara...cred ca alternanta o zi lactate+carne+oua si o zi legume+fructe ar fi mai simpla in momentul asta, pt mine. Nu stiu, oricum, mai stau sapt viitoare, ca voi fi plecata si nici gand sa pot tine asa ceva. Poate peste 2sapt si nu cred ca o voi tine mai mult de 1 sapt-2. Sau mai tin SB faza 2 vreo 2 sapt si dupa aia, nu stiu, mai vad.
Cateodata oricum am senzatia ca ma agit degeaba, ca datul meu e sa fiu mai plinuta sad.gif

Buna dimineata
Anca sa ai un bb frumos , sanatos si destept. give_rose.gif
Alice ma bucur ca e mai cuminte catelul. au nevoie de afectiune si caldura cand sunt mici. exact ca bebelusii.

Pisik eu zic ca tu ai nevoie de o pauza.serios. vad ca te chinui. si nu are rost. ia o pauza de o luna, doua cat ai nevoie ca sa-ti revii. esti prea stresata si mai ales imi pari foarte obosita. da-le incolo de diete. mananca ce vrei tu, dar nu in cantitati mari.nu are rost sa treci din dieta in dieta. ia o pauza. pupic.gif
Amazoana
Multumesc pt votuuuuuuuurrrrrrriiiiiiiii pupic.gif cheer.gif
ina_ceva
Sa ai o sarcina usoara, ancadragoman!

Votat Rares wink1.gif
anca veselie
neatzaaaa! am uitat ce voiam sa scriu... incerc sa-mi aduc aminte

miha, azi e si baba mea. momentan in buc e cam inorat... astept si soarele. da-i inainte cu sala, stii ca o sa-ti treaca febra musculara wink1.gif
nusa, si eu stiu aceasta dieta, a tinut-o un prieten si a slabit binisor si nici nu prea a pus dupa aceea, dar 90 zile sunt cam multe pt mine. imi mai trebuie o abatere mica, ceva blum.gif
dylly, interesante sfaturile! eu am ajuns la concluzia ca in momentul in care ma ingras se vad mai tare vergeturile. am incercat si tratament cu ultrasunet, dar nu pot spune ca am obtinut rezultate fantastice.
pisik, poti incerca sa o tii pe SB in faza 1 cu niste abateri. in legatura cu nutritionista, am mai multe colege care au mers la o anumita doctorita, care le-a pus ace in urechi in centrul foamei si le-a facut diete personalizate. se mananca in cantitati mari, dar doar anumite alimente si se schimba alimentele saptamanal. colega mea a terminat azi prima sapt si a mancat branzeturi slabe, iaurturi si legume, parca. mai gandeste-te ce vrei sa faci.

eu tin in continuare SB faza 1, dar am avut 2 mici abateri: ieri am papat niste zacusca, care avea ulei de floarea soarelui si fasole boabe, iar azi de dimi am mancat un iaurt mic cu 0% grasime, imreuna cu oua ochiuri si putina sunca de praga.
ma duc la treaba, am muult de lucru
va pup, o zi frumoasa!
Amazoana
Multumesc frumos pt vot Ina pupic.gif floare.gif
nusarich
pisik, intr-adevar, de slabit se slabeste, si relativ repede. din cate am citit eu in ziua de carbohidrati ai voie si o pizza ceva mai saracuta si ceva dulce, de genul cozonac sau inghetata. avantajul ei este ca sunt doar 4 zile care se succed si nu ai timp sa te plictisesti tare de o grupa de alimente, ca in cazul dietei 3/3/3.
tu stii mai bine ce ar putea sa-ti faca bine in momentul asta. si mie mi se pare ca te cam chinui cu dieta, cred ca te-ai saturat un pic si sa numeri, iti lipsesc fructele, lactatele, eu zic sa incerci sa termini astea doua saptamani de SB si sa-ti iei cateva zile (poate chiar o saptamana) in care sa mananci ce consideri tu (in cantitati moderate), pe cat se poate fara dulciuri. senzatia de necesitate de dulciuri dispare dupa cateva zile (2-3 maxim in cazul meu). totul e sa reusesti sa treci peste momentul asta de inceput de depresie. a propos, concediu nu mai ai? cred ca iti trebuie cateva zile de munte, macar sa schimbi aerul un pic.
Tzutzi80
Neata! Cantarul meu sta la 72 inca! Dar sunt suparata pe mine pt weekend (adica pt excesele din weekend), asa ca nu misc tickerul. Si nu de alta dar vin mucenicii biggrin.gif

Anca....chiar ma gandeam la tine ieri, ca nu ai mai intrat! Ma bucur pentru sarcina ta. Ai vazut ca nu a fost greu? Si iti faceai probleme. Uite floare.gif give_rose.gif pt viitoarea mamica
bubbles
votat raresh again blum.gif
deea ce face alexia? pupic.gif pt tine si pupic.gif pupic.gif pt ea wink1.gif
anaoi
la dylly nu se incarca pagina
buf

dylly are o nelamurire apropo mucenici....cie moldovenesti, adik statici nu ciorba se fac cu ou si lapte???? nu ar trbeui sa fie de post?
Pisik
CITAT(lyra @ 07-03-2007, 12:24 PM) *

CITAT(Pisik @ 07-03-2007, 10:15 AM) *

Buna dimineata
Anca sa ai un bb frumos , sanatos si destept. give_rose.gif
Alice ma bucur ca e mai cuminte catelul. au nevoie de afectiune si caldura cand sunt mici. exact ca bebelusii.

Pisik eu zic ca tu ai nevoie de o pauza.serios. vad ca te chinui. si nu are rost. ia o pauza de o luna, doua cat ai nevoie ca sa-ti revii. esti prea stresata si mai ales imi pari foarte obosita. da-le incolo de diete. mananca ce vrei tu, dar nu in cantitati mari.nu are rost sa treci din dieta in dieta. ia o pauza. pupic.gif

Lyra, eu cam asta am tot facut si asa am acumulat de la 60 la 75 de kg. Pt ca am tot avut motive de stres si nu m-am tinut de treaba. Buba la mine este ca eu am tinut mereu dieta de un an incoace (alimentele cartofi rpajiti, fast food de orice fel, pizza, prajeli, shaorme, etc. nu s-au mai intalnit cu papilele mele gustative de peste un an, nu glumesc) dar am mancat dulciuri ceea ce m-a ingrasat (combinat si cu dereglarile de hipofiza asta e clar) si acum cred ca de aia nu reactioneaza organismul, pt ca practic eu nu sunt ca un om care trece de la 3 sandvisuri, 2 snitele si 2 portii de fries+sosuri pe zi la iaurturi si branza de vaci si gratare de pui, ci doar ca am eliminat dulciurile si fainoasele. Cred ca asta este explicatia. Si eu am o probl: eu daca nu tin dieta bag in mine, la mine cale de mijloc nu prea e, stiu ca e rau...dar asta sunt, cu buba la cap )).gif

CITAT(nusarich @ 07-03-2007, 01:14 PM) *

pisik, intr-adevar, de slabit se slabeste, si relativ repede. din cate am citit eu in ziua de carbohidrati ai voie si o pizza ceva mai saracuta si ceva dulce, de genul cozonac sau inghetata. avantajul ei este ca sunt doar 4 zile care se succed si nu ai timp sa te plictisesti tare de o grupa de alimente, ca in cazul dietei 3/3/3.
tu stii mai bine ce ar putea sa-ti faca bine in momentul asta. si mie mi se pare ca te cam chinui cu dieta, cred ca te-ai saturat un pic si sa numeri, iti lipsesc fructele, lactatele, eu zic sa incerci sa termini astea doua saptamani de SB si sa-ti iei cateva zile (poate chiar o saptamana) in care sa mananci ce consideri tu (in cantitati moderate), pe cat se poate fara dulciuri. senzatia de necesitate de dulciuri dispare dupa cateva zile (2-3 maxim in cazul meu). totul e sa reusesti sa treci peste momentul asta de inceput de depresie. a propos, concediu nu mai ai? cred ca iti trebuie cateva zile de munte, macar sa schimbi aerul un pic.

Nu am concediu, dar joi seara plec cu serviciul la Sibiu (sapt viitoare), avem pana vineri la pranz, iar vineri seara vine sotul si ne relaxam 2 zile, samb si duminica, vizitam, ne odihnim. Sapt viitoare o voi lasa mai moale involuntar cu dieta pt ca nu sunt la birou decat luni si marti, miercuri sunt la un curs cu masa organizata acolo, joi pe drum, cu cina festiva acolo, vineri, sambata si dum la sibiu. asa ca fara sa rveau iau o pauza si vad eu cu ce continuu luni. Poate ca ar trebui sa nu mai stresez atat pt cateva kg, dar ma vad uriasa si hidoasa (desi stiu ca nu e asa, cand sunt clara la minte-sunt inalta,, proportionata, etc.), sa fac sport (si cu asta am lasat-o mai moale) si sa fiu mai relexata.....dar nu reusesc mereu
anaoi
gata gasit retet de post pt mucenici...
pisik, apropo delegatii si dieta....tu esti plecata numai o sapt, eu 3...chiar nush cum voi face, pt ca dylly tre sase inarmeze cu muuuuuuulta vointa.la asta adauga 2 nemti si n romani, si afli conditiile perfecte pt dieta
Pisik
CITAT(anaoi @ 07-03-2007, 01:54 PM) *

pisik, apropo delegatii si dieta....tu esti plecata numai o sapt, eu 3...chiar nush cum voi face, pt ca dylly tre sase inarmeze cu muuuuuuulta vointa.la asta adauga 2 nemti si n romani, si afli conditiile perfecte pt dieta

da, e dificil mai ales daca mecniul e fix cum va fi la noi. si stiu ce va contine, nu este deloc de dieta. Dar eu voi incerca, in masura in care nu voi muri de foame sa nu mananc cartofii ca garnitura, paine deloc (asta nu te obliga nimeni), sa speram ca salata e mare, aleg carnea fara rgasime, etc. Sunt cateva solutii de compromis dar nu f eficiente
anaoi
Merge un tip la o covrigarie:
- Buna ziua
- Mdea ( sictirita )
- Aveti covrigi mici si tari?
- Mdea.
- Si cine dracu' vi-i cumpara?

Republica Moldova se hotaraste sa declare razboi Chinei...
La un moment dat unul dintre membrii guvernului ii atentioneaza pe ceilalti:
- Ba, da'-s miliardi di oamini!
- Da' chiar, ba, unde-i ingropam?

Un orb freca o razatoare.
La un moment dat se opreste si intreaba:
-Cine dracu' a scris porcaria asta?

Sectoristul comunica, prin statie, sefului politiei din Caracal:
"Domnule comandant, in zona mea de responsabilitate este violata o fata de 16 ani!"
"De 16 ani!?! Si tu n-ai luat nici o masura in toata aceasta perioada????"

- Cum se conjuga Mamaia?
- Eu m-am aia, tu te-ai aia, ei s-au aia...

Femeia de serviciu, proaspat violata, la interogatoriu, descrie cum s-a desfasurat fapta.
- M-am trezit maica fata in fata cu faptasul, pe coridor.. -Bine, dar de ce nu ai incercat sa fugi?!? -Pai unde sa fug, maica? In stanga perete, in dreapta perete, in spate d'abia spalasem...

Un tip īsi savureaza berea īntr-un bar. Din dorinta de a conversa, se apleaca spre femeia solida de līnga el si īi spune:
- Vrei sa auzi un banc traznet cu blonde?
Cu o voce ragusita, ea īi raspunde:
- Pīna sa te apuci sa spui bancul, cred ca ar fi bine sa clarific cīteva detalii: sīnt blonda, am 1,80 m, 88 kg si sīnt campioana balcanica la judo. Blonda de līnga mine are tot 1,80 m, 78 kg si este ofiter de aviatie. Cea care sta līnga ea are 1,85 m, 85 kg, este halterofila si, ai ghicit deja, este tot blonda. Ei bine, acum mai vrei sa ne spui bancul acela cu blonde?
Omul sta ceva timp si se gīndeste.
- Nu prea, spune el. N-am chef sa explic poanta de trei ori.

Un tip intra in farmacie si cere un pachet de prezervative.
- Ce numar doriti? Intreaba farmacista.
- Nu stiu.
- Luati tabla asta cu gauri de diferite marimi si mergeti la toaleta sa vedeti. Dupa minute bune tipul revine.
- Ei ce numar sa fie? Intreaba farmacista.
- Da-le dracului prezervative, cat face tabla?

CITAT(Pisik @ 07-03-2007, 01:56 PM) *

CITAT(anaoi @ 07-03-2007, 01:54 PM) *

da, e dificil mai ales daca mecniul e fix cum va fi la noi. si stiu ce va contine, nu este deloc de dieta. Dar eu voi incerca, in masura in care nu voi muri de foame sa nu mananc cartofii ca garnitura, paine deloc (asta nu te obliga nimeni), sa speram ca salata e mare, aleg carnea fara rgasime, etc. Sunt cateva solutii de compromis dar nu f eficiente

da asa e. mai ales daca stai toata ziua la discutii in jurul unei mese. fara sa te misti
bubbles
nu stiu ce sa mananc...ce mancati voi de post...am o spua instant de la maggi alfabet...si cred ca imi fac de aia doh.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 07-03-2007, 01:59 PM) *

nu stiu ce sa mananc...ce mancati voi de post...am o spua instant de la maggi alfabet...si cred ca imi fac de aia doh.gif

eu am mancat humus cu ardei si ciuperci la cuptor (a fost naspa recunosc)
acum la pranz ma duc la restaurant cred ca o salata
diseara mananc branza ca nu mai pot. nu merge si dieta si post, mai ales dieta asta, fara paine, cartofi, paste
am plecat la intalnire (masa), revin intr-o ora doua
bubbles
sa pun si eu meniul pe azi...pana la asfintitul soarelui postesc .. dupa mananc niste carne ca si asa ma simt slabita de la stop cry.gif
covrigei 100g 7
paste 40 g 2
ciuperci 0
sos dolmio 1
cartofi 2
pulpa 2.5
iaurt 1
graham 1
supa 1
total:17.5p
michelle
Ce covrigei ai mancat de 7p? Mi se pare cam mult..

Dintre fetele care au zis ca vin la intalnire, s-a facut rezervarea? Sper ca nu v-ati razgandit..
nusarich
eu de post mi-am facut aseara o ciorbita cu multe legume si un pic de paste (mai mult pentru iubi sunt pastele). in general, cand e post gatesc cu o zi inainte, pentru ca ajung acasa lihnita si ma reped in frigider. si hai, o data, merge sa mananc pate vegetal, dar nici sa fac o obisnuinta din asta. sau zacusca. au puncte prea multe si macar in zilele in care mananc legume sa economisesc ceva-ceva.
bubbles
cappolini am mancat..mai bine zis am digerat punga lol.gif
Amazoana
CITAT(anaoi @ 07-03-2007, 01:58 PM) *

Merge un tip la o covrigarie:
- Buna ziua
- Mdea ( sictirita )
- Aveti covrigi mici si tari?
- Mdea.
- Si cine dracu' vi-i cumpara?

Republica Moldova se hotaraste sa declare razboi Chinei...
La un moment dat unul dintre membrii guvernului ii atentioneaza pe ceilalti:
- Ba, da'-s miliardi di oamini!
- Da' chiar, ba, unde-i ingropam?

Un orb freca o razatoare.
La un moment dat se opreste si intreaba:
-Cine dracu' a scris porcaria asta?

Sectoristul comunica, prin statie, sefului politiei din Caracal:
"Domnule comandant, in zona mea de responsabilitate este violata o fata de 16 ani!"
"De 16 ani!?! Si tu n-ai luat nici o masura in toata aceasta perioada????"

- Cum se conjuga Mamaia?
- Eu m-am aia, tu te-ai aia, ei s-au aia...

Femeia de serviciu, proaspat violata, la interogatoriu, descrie cum s-a desfasurat fapta.
- M-am trezit maica fata in fata cu faptasul, pe coridor.. -Bine, dar de ce nu ai incercat sa fugi?!? -Pai unde sa fug, maica? In stanga perete, in dreapta perete, in spate d'abia spalasem...

Un tip īsi savureaza berea īntr-un bar. Din dorinta de a conversa, se apleaca spre femeia solida de līnga el si īi spune:
- Vrei sa auzi un banc traznet cu blonde?
Cu o voce ragusita, ea īi raspunde:
- Pīna sa te apuci sa spui bancul, cred ca ar fi bine sa clarific cīteva detalii: sīnt blonda, am 1,80 m, 88 kg si sīnt campioana balcanica la judo. Blonda de līnga mine are tot 1,80 m, 78 kg si este ofiter de aviatie. Cea care sta līnga ea are 1,85 m, 85 kg, este halterofila si, ai ghicit deja, este tot blonda. Ei bine, acum mai vrei sa ne spui bancul acela cu blonde?
Omul sta ceva timp si se gīndeste.
- Nu prea, spune el. N-am chef sa explic poanta de trei ori.

Un tip intra in farmacie si cere un pachet de prezervative.
- Ce numar doriti? Intreaba farmacista.
- Nu stiu.
- Luati tabla asta cu gauri de diferite marimi si mergeti la toaleta sa vedeti. Dupa minute bune tipul revine.
- Ei ce numar sa fie? Intreaba farmacista.
- Da-le dracului prezervative, cat face tabla?

Bancul cu blondele este tare de tot lol.gif lol.gif lol.gif
anaoi
dylly d epost si oarecum dieta a mancat o salata maaaaaaaaare cu salata verde, rosii, catsraveti si ridichi si wasa cu pate vegetal cu ardei si cu masline. pateurile de la Hame (asa si asa), scandia si cris-tim (pate vegetal cu ardei, fara colesterol-excelent)
bubbles
fetele eu v`am lasat..am plecat la serbare la varumeu bang.gif .. macar am avut chef sa ma machiez )).gif pun poze diseara

votat beb again
ina_ceva
Un baietel la scoala:

- Sora mea Irina este la facultate, sora mea Irina este la facultate, sora mea Irina este la facultate.

Invatatoarea curioasa intreaba:

-La ce facultate, puiule?

-La facultatea de medicina.

-Si ce face acolo, puiule?

-Sta linistita intr-un borcan
axe10
Meniul de azi...pana acum:
-kefir-250-5.2p
-wasa-3 buc-1.5p
-ciuperci gratinate-1.5 p
-salata rosii+ardei portocaliu+castravete+1 lingurita ulei de masline-1.5p
-50 g snitel pui-1.5 p

Total partial:11.2p
Azi a 3 sedinta de fastslim la capsula.
lyra
m-am apucat de 3 zile de cardio. singurul efect negativ il simte gatul. ma doare ingrozitor.si il simt f uscat, indiferent cata apa beau. abia respir. o sa cresc progresiv sedintele de la 30 min cat fac acum la 45-60 min. dar nu stiu ce sa ma fac cu gatul. ati patit vreodata asa ceva?

meniul de azi

omleta-2 4
supa 4
ardei-0
orez-80 2
pui-120 2
ciuperci 0
ulei 1
paine 2
mozzarella-25 gr 1,5

total.16.5

va pup

Amazoana
Hai sa va zic meniul meu de azi:
100g - biscuiti de ovaz
o cafea cu 1/2 lingurita de miere
ceai de codita soricelului neindulcit.
Nu mai stiu cate puncte au biscuitii. Ma ajutati voi?
Ma apuc de WW si eu

CITAT(axe10 @ 07-03-2007, 03:53 PM) *

Meniul de azi...pana acum:
-kefir-250-5.2p
-wasa-3 buc-1.5p
-ciuperci gratinate-1.5 p
-salata rosii+ardei portocaliu+castravete+1 lingurita ulei de masline-1.5p
-50 g snitel pui-1.5 p

Total partial:11.2p
Azi a 3 sedinta de fastslim la capsula.[size=2]

Ce-i aia?
michelle
CITAT(lyra @ 07-03-2007, 01:57 PM) *

m-am apucat de 3 zile de cardio. singurul efect negativ il simte gatul. ma doare ingrozitor.si il simt f uscat, indiferent cata apa beau. abia respir. o sa cresc progresiv sedintele de la 30 min cat fac acum la 45-60 min. dar nu stiu ce sa ma fac cu gatul. ati patit vreodata asa ceva?

incearca sa respiri numai pe nas

CITAT(dulcikatty @ 07-03-2007, 01:58 PM) *

100g - biscuiti de ovaz
Ma apuc de WW si eu

In lista sunt biscuiti (simpli) 8p/100g. Cred ca poti aproxima in functie de astia.
Ceaiul si cafeaua = 0p

Mult succes!

CITAT(axe10 @ 07-03-2007, 01:53 PM) *

Dupa cat timp ar trebui sa ai rezultate vizibile? Sunt curioasa rau naughty.gif
Lacry
Meniul meu de azi e groaznic:

cafea cu zahar 1p
orbit fara zahar, o cutie 1p (sau mai multe???)
paine prajita 3,5p
un mar
bip 7p

total 12,5p

trebuie sa bag ceva lactate dupaamiaza, probabil niste lapte 0,1% grasime si multe legume
Si fructe. Si pedalat, daca o sa mai fiu in stare.

Am inghetat bocna in Primarie, la cursuri.Am venit sloi de acolo.Acum ma duc sa-mi plimb Moaca, desi n-am nici un chef sa iesafara. Imivine sa-mi fac un ceai si sa ma bag in pat, stand cu nasul in aburul lui blink.gif

CITAT(ina_ceva @ 07-03-2007, 03:38 PM) *

Un baietel la scoala:

- Sora mea Irina este la facultate, sora mea Irina este la facultate, sora mea Irina este la facultate.

Invatatoarea curioasa intreaba:

-La ce facultate, puiule?

-La facultatea de medicina.

-Si ce face acolo, puiule?

-Sta linistita intr-un borcan

sad.gif
Eu ce sa va zic, ma ocup de mediatizarea cazului unui baiat de 13 ani cu tumora la creier, asa ca, ma cam ia cu fiori sorry.gif

Alte mamici imi spuneau ca nu pot citi despre asta, dar, pana la urma, fie ca vrem sa stim, fie ca nu, exista multa suferinta pe lumea asta. Si suntem datori sa ajutam, daca putem.

Dulcicule, s-a votat puiul. Dar vad ca-i tot pe locul 6.
Amazoana
CITAT(michelle @ 07-03-2007, 04:21 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 07-03-2007, 01:58 PM) *

100g - biscuiti de ovaz
Ma apuc de WW si eu

In lista sunt biscuiti (simpli) 8p/100g. Cred ca poti aproxima in functie de astia.
Ceaiul si cafeaua = 0p

Mult succes!

Multumesc mult Michelle. Eu am mai tinut WW acum un an. Dar nu stiu unde mi-am pus tabelele. Faza aiurea e ca nu prea slabesc cu el, dar macar imi monitorizez putin mesele. Asta ca sa nu mai exagerez, ca in ultima saptamana.....

Va rog, ii mai dati cate un vot lui Rares?

CITAT(Lacry @ 07-03-2007, 04:32 PM) *

Multumesc pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Nu mai citi si tu subiecte d'alea care-ti pot strica ziua. Mie mi-e asa mila...dar ce putem face????
ALICE
VOTAT
Deea
CITAT(Lacry @ 07-03-2007, 04:32 PM) *

Eu ce sa va zic, ma ocup de mediatizarea cazului unui baiat de 13 ani cu tumora la creier, asa ca, ma cam ia cu fiori sorry.gif

Alte mamici imi spuneau ca nu pot citi despre asta, dar, pana la urma, fie ca vrem sa stim, fie ca nu, exista multa suferinta pe lumea asta. Si suntem datori sa ajutam, daca putem.

Lacry daca se deschid ceva conturi pt. a ajuta baietelul pls. sa le pui si pe forum.
s-a zbarlit pielea pe mine cand am citit.
sad.gif
Tulip
il votez si eu din ora-n ora smile.gif
michelle
CITAT(dulcikatty @ 07-03-2007, 02:36 PM) *

Multumesc mult Michelle. Eu am mai tinut WW acum un an. Dar nu stiu unde mi-am pus tabelele. Faza aiurea e ca nu prea slabesc cu el, dar macar imi monitorizez putin mesele. Asta ca sa nu mai exagerez, ca in ultima saptamana.....

Poti lua materialele de aici.
Pisik
Am venit si eu de la masa. Am fost la Crowne Plaza. Am mancat verdeturi, legume fierte si somon afumat + peste pane (nu aveam altceva, l-am curatat de "ambalaj") Am rezistat la dulciurile lor fantastice si sunt f mandra )).gif
anaoi
votat rares
ALICE
Voi cum gatiti pestele?
Amazoana
Va pupa Rares pt voturi!!!
Michelle, eu nu am avut chiar asa de multe materiale inainte....acum am de citit. multumesc wink1.gif
Nessie
Fetelor vin si eu o intrebare si o rugaminte. Parca am citit ca sunt cateva fete din Brasov si poate ma ajutati.

Vineri plecam la Bran, dar trenul ne duce doar pana in Brasov. Cum se poate ajunge mai departe? Exista curse speciale? Sau locuri pe langa gara de unde pleaca microbuze? Nu am vrea sa apelam la "ia-ma, nene!" sorry.gif
dany
Nessie , daca nu s-a schimbat nimic intre timp , exista autobuze catre Bran .Pleaca de la autogara aflata in partea stanga a Garii ( cum iesi din gara ) .
axe10
CITAT(michelle @ 07-03-2007, 02:21 PM) *

CITAT(axe10 @ 07-03-2007, 01:53 PM) *

Dupa cat timp ar trebui sa ai rezultate vizibile? Sunt curioasa rau naughty.gif

Habar nu am...nu m-am masurat dar sunt convinsa ca o sa vad atunci cand ma micsorez in sunci...am o masura...niste blugi care imi vin mulati....o sa vad cum imi vin dupa 10 sedinte cat am de gand sa fac in prima faza...
Va tin la 220v...
Nessie
CITAT(danyhoney @ 07-03-2007, 03:04 PM) *

Nessie , daca nu s-a schimbat nimic intre timp , exista autobuze catre Bran .Pleaca de la autogara aflata in partea stanga a Garii ( cum iesi din gara ) .
pupic.gif Multumesc frumos! E bine ca e autogara langa gara. Imi era teama ca e mai departe si ne pierdem pe acolo. grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.