Merge un tip la o covrigarie:
- Buna ziua
- Mdea ( sictirita )
- Aveti covrigi mici si tari?
- Mdea.
- Si cine dracu' vi-i cumpara?
Republica Moldova se hotaraste sa declare razboi Chinei...
La un moment dat unul dintre membrii guvernului ii atentioneaza pe ceilalti:
- Ba, da'-s miliardi di oamini!
- Da' chiar, ba, unde-i ingropam?
Un orb freca o razatoare.
La un moment dat se opreste si intreaba:
-Cine dracu' a scris porcaria asta?
Sectoristul comunica, prin statie, sefului politiei din Caracal:
"Domnule comandant, in zona mea de responsabilitate este violata o fata de 16 ani!"
"De 16 ani!?! Si tu n-ai luat nici o masura in toata aceasta perioada????"
- Cum se conjuga Mamaia?
- Eu m-am aia, tu te-ai aia, ei s-au aia...
Femeia de serviciu, proaspat violata, la interogatoriu, descrie cum s-a desfasurat fapta.
- M-am trezit maica fata in fata cu faptasul, pe coridor.. -Bine, dar de ce nu ai incercat sa fugi?!? -Pai unde sa fug, maica? In stanga perete, in dreapta perete, in spate d'abia spalasem...
Un tip īsi savureaza berea īntr-un bar. Din dorinta de a conversa, se apleaca spre femeia solida de līnga el si īi spune:
- Vrei sa auzi un banc traznet cu blonde?
Cu o voce ragusita, ea īi raspunde:
- Pīna sa te apuci sa spui bancul, cred ca ar fi bine sa clarific cīteva detalii: sīnt blonda, am 1,80 m, 88 kg si sīnt campioana balcanica la judo. Blonda de līnga mine are tot 1,80 m, 78 kg si este ofiter de aviatie. Cea care sta līnga ea are 1,85 m, 85 kg, este halterofila si, ai ghicit deja, este tot blonda. Ei bine, acum mai vrei sa ne spui bancul acela cu blonde?
Omul sta ceva timp si se gīndeste.
- Nu prea, spune el. N-am chef sa explic poanta de trei ori.
Un tip intra in farmacie si cere un pachet de prezervative.
- Ce numar doriti? Intreaba farmacista.
- Nu stiu.
- Luati tabla asta cu gauri de diferite marimi si mergeti la toaleta sa vedeti. Dupa minute bune tipul revine.
- Ei ce numar sa fie? Intreaba farmacista.
- Da-le dracului prezervative, cat face tabla?
CITAT(Pisik @ 07-03-2007, 01:56 PM)

CITAT(anaoi @ 07-03-2007, 01:54 PM)

gata gasit retet de post pt mucenici...
pisik, apropo delegatii si dieta....tu esti plecata numai o sapt, eu 3...chiar nush cum voi face, pt ca dylly tre sase inarmeze cu muuuuuuulta vointa.la asta adauga 2 nemti si n romani, si afli conditiile perfecte pt dieta
da, e dificil mai ales daca mecniul e fix cum va fi la noi. si stiu ce va contine, nu este deloc de dieta. Dar eu voi incerca, in masura in care nu voi muri de foame sa nu mananc cartofii ca garnitura, paine deloc (asta nu te obliga nimeni), sa speram ca salata e mare, aleg carnea fara rgasime, etc. Sunt cateva solutii de compromis dar nu f eficiente
da asa e. mai ales daca stai toata ziua la discutii in jurul unei mese. fara sa te misti