Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Tzutzi80
Pai eu nu mananc dulce. Ma abtin la dulce.
bubbles
10.5p la 100g w00t.gif
da ghemotoc..cred ca week viitor tragem o fuga .. poate imi iau si ceva de imbracat wink1.gif
Tzutzi80
fetelor ! Acei biscuiti au 10.5p la 100g!!! Mai bine mancati paine! Ca aia are 1p felia
ghemotoc
bubbles de unde? poate aflu si eu lol.gif
si intr.adevar... cred ca mai bine bag paine decat biscuti d.astia sad.gif
bubbles
muuult tare..era misto sa imi iau si sa bag 1 kg in mine si apoi sa aflu cat au ... lol.gif 1kg = 105p wink1.gif

ce de unde?imi iau haine...ma duce vara babuinului la magazine ca ea le stie smile.gif
ghemotoc
mda... si eu bagam d.aia cam 3 pe zi (uneori).... blushing.gif si ii punctam 1 p bang.gif
bubbles, si eu stiu magazinele dar sunt niste preturi acuma ...
Tzutzi80
CITAT(ghemotoc @ 07-03-2007, 09:27 PM) *

mda... si eu bagam d.aia cam 3 pe zi (uneori).... blushing.gif si ii punctam 1 p bang.gif

3 ce? 3 kilograme sau 3 biscuiti?
ghemotoc
CITAT(Tzutzi80 @ 07-03-2007, 09:29 PM) *

CITAT(ghemotoc @ 07-03-2007, 09:27 PM) *

3 ce? 3 kilograme sau 3 biscuiti?

lol.gif 3 biscutii lol.gif

eu trebuie sa ies ca plange sotiorul ca nu l.am mai bagat si pe el in seama blushing.gif
o seara buna
pa pa
bubbles
o seara placuta iti doresc ghemotoc...si poate daca ajung la bv .. reusesc sa dau de tine sa ne vedem wink1.gif
bubbles
noapte buna fetelor si La Multi Ani!!!! pt maine pupic.gif pupic.gif
ma pun in pat ca incepe un film cu rechini..prefertele mele biggrin.gif
Anna
Buna fetelor!
Nu am mai intrat zilele astea, dar acum v-am citit din urma si va mai pun la curent cu noutatile mele:

am avut zile criminale la munca, nu am timp nici sa pap, cu dieta stau rau, da nu am pus pe mine, tot asa elefantel sunt, mananc numai prostii care nu necasita timp de preparare, dezambalare. blum.gif
sunt fericita ca mi s-a intors babuinu, era plecat in delagatie o sapt, si sper sa nvdm maine - poimaine, am primit un ceas de mana f frumos de valentine's day si de 1 martie, e un scump.
Azi am murit de ras, ca am aflat ca iau bursa =)) habar nu aveam si nici nu m-am stresat prea tare, si ma bucur ca mai am niste banuti in plus.
Mi-am achizitionat si un birou intre timp, sunt f mandra de el blum.gif
In alta ordine de idei, a murit un unchi de-al meu, s-a sinucis sad.gif si azi a murit si bunica varului meu, sunt tare trista ca mi se pare ca moare toata lumea din juru meu, adica erau peste 70 de ani, dar totusi cry.gif

Va pup pe toate! pupic.gif si succes la dieta!
dany
CITAT(ALICE @ 07-03-2007, 01:57 PM) *

Voi cum gatiti pestele?

Alice , uite cum fac eu pestele cateodata : intr-o forma de yena pun felii de rosii si de ardei ( si ceapa daca vrei ) apoi pun bucatile de peste peste ( condimentate deja cu sare , piper si ceva zeama de lamaie ) , apoi iar un strat de legume si usturoi ......si aprox 300 ml vegeta amestecata cu apa . Il bag la cuptor cam....20 - 30 min si ...gata . Fac cartofi natur langa .Pestele va fii un pic cam uscat dar ai ceva zeama pe care o poti pune peste . Vei puncta doar pestele si cartofii .....deci nu sunt multe puncte smile.gif

Condoleante , Anna ! hug.gif

CITAT(daconst @ 07-03-2007, 05:20 PM) *

Deea,nu pun ticker de rusine.Iti spun doar ca am inceput de la prefixul 9 si am ajuns la 7. blushing.gif

Felicitari , Danutza !!!!!!!!!! Esti tare ! Ai zis tu pe undeva ca pana in vara revii la greutatea initiala ...sunt convinsa ca reusesti ! pupic.gif
_noni_
dany, ce faci? pupic.gif hug.gif

eu fac pestele in folie de aluminiu, la cuptor. tai bucati cam cat palma, sau pestele intreg, daca e mic, il curat de piele si cat se poate de oase, il ung un pic cu ulei si ii dau sare, piper si un praf de usturoi pudra si ce condimente mai am prin casa (busuioc,cimbru, etc... ). il inveles apoi in folie si il fac pachetel si il asez in tava, pe hartie de friptura.

il las cam 20-25 de minute la 180 C si iese super: nici nu se usuca si e si aromat! la sfarsit storc un pic de lamaie pe el si il servesc tot cu cartofi natur langa. puncte pt. peste, ulei si cartofi , si daca sunt intr-o zi buna pun si un bob de maioneza deasupra tease.gif .

}{
dany
Noni...incearca sa ungi pestele cu putin mustar...va fii si mai bun !

Ca sa raspund la intrebarea ta : sunt bine ....putin stresata ( asteptam 2 raspunsuri importante ) , dar in rest sunt bine . Cred ca mi-am luat portia de " liber " de pe forum si ...incerc sa revin )).gif

Ai PM ! pupic.gif
_noni_
CITAT(danyhoney @ 07-03-2007, 11:10 PM) *

Noni...incearca sa ungi pestele cu putin mustar...va fii si mai bun !

Ca sa raspund la intrebarea ta : sunt bine ....putin stresata ( asteptam 2 raspunsuri importante ) , dar in rest sunt bine . Cred ca mi-am luat portia de " liber " de pe forum si ...incerc sa revin )).gif

Ai PM ! pupic.gif

Dany, tks for tips! pupic.gif salut.gif

iti tin pumnii!

fug la PM! hug.gif

}{
Lacry
noni, exista ceva discutii referitoare la efectul nociv al foliei de aluminiu care vine in contact direct cu alimentele cand sunt prelucrate termic, cica sunt si niste studii ref. la asta, nu am aprofundat subiectul, daca as face sapaturi pentru tot ce aud ar trebui sa stau calare numai pe net )).gif

daconst, sigur o sa reusesti sa ajungi la greutatea initiala. Sa ma tragi si pe mine de manecuta cand mai ai un pic, ca sa ma ambitionez si eu. Mi-e si mie rusine ca de 5 saptamani de zile n-am mai dat jos nici un gram. Cred ca am mai si pus in ultimele zile, din cauza vitaminelor. Azi n-am mai luat vitamine blum.gif

Dar tie nu are dece sa-ti fie rusine, crede-ma! floare.gif
dany
Lacry , ai dreptate in legatura cu efectul nociv al foliei de aluminiu dar ....din cate stiu eu , e vorba despre cazul in care pregatesti alimentele zilnic in acest fel ! Dar cine face asta zilnic ???

Hai , capul sus , vei reusi cu greutatea !!!! Se pare ca e o perioada cam aiurea pentru slabit acum ...prea multe fete se plang ca nu slabesc . Dar ...important e sa mancam in continuare sanatos si ...vor veni si rezultatele . Daca stagnezi deja de 5 saptamani , de ce nu incerci un Wendy-Plan sau un Kilo-Kick ??? Poate ajuta !
uka
Cu ocazia zilei de 8 MArtie va doresc tuturor o primavara superba si un an minunat! Sa fiti iubite!
http://felicitari.acasa.ro/8-Martie/O-prim...perba--260.html
Lacry
CITAT(danyhoney @ 08-03-2007, 01:22 AM) *

Lacry , ai dreptate in legatura cu efectul nociv al foliei de aluminiu dar ....din cate stiu eu , e vorba despre cazul in care pregatesti alimentele zilnic in acest fel ! Dar cine face asta zilnic ???

Hai , capul sus , vei reusi cu greutatea !!!! Se pare ca e o perioada cam aiurea pentru slabit acum ...prea multe fete se plang ca nu slabesc . Dar ...important e sa mancam in continuare sanatos si ...vor veni si rezultatele . Daca stagnezi deja de 5 saptamani , de ce nu incerci un Wendy-Plan sau un Kilo-Kick ??? Poate ajuta !

oki, o sa incerc floare.gif
_noni_
CITAT(Lacry @ 07-03-2007, 11:16 PM) *

noni, exista ceva discutii referitoare la efectul nociv al foliei de aluminiu care vine in contact direct cu alimentele cand sunt prelucrate termic, cica sunt si niste studii ref. la asta, nu am aprofundat subiectul, daca as face sapaturi pentru tot ce aud ar trebui sa stau calare numai pe net )).gif

Saru'mana... sad.gif m-am gandit eu cu mintea mea ca trebuie sa fie si o hiba la chestia asta ca prea iesea mancarea gusoasa asa lol.gif dar vorba lui Dany, fac odata pe luna in folie! laugh.gif
oricum, daca mai afli, tine-ne si pe noi la curent! hug.gif

CITAT(uka @ 07-03-2007, 11:23 PM) *

Cu ocazia zilei de 8 MArtie va doresc tuturor o primavara superba si un an minunat! Sa fiti iubite!

Multumim Uka! o primavara de neuitat iti doresc si un reinceput luminos in viata de femeie superba si desteapta !!! floare.gif
Lacry
Fetelor, probabil ca ati auzit ca a aparut primul site romanesc de tipul watchdog... acela cu painea.. curata! lol.gif Da, da, poti sa faci sesizari acolo daca constati ca painea comercializata de o unitate este neambalata corespunzator, spre ex. Sau orice neregula... Doamne,de cand asteptam ceva de genul asta... devil.gif devil.gif

CITAT(uka @ 08-03-2007, 01:23 AM) *

Multumim!
Imagine
dany
Si tu sa ai o primavara si un an plin de iubire ( adevarata ) si de impliniri , Uka !!!
Lacry
Adineauri l-am lasat pe Rares pe locul 6.

Sa aveti o zi de 8 martie ABSOLUT MINUNATA!Imagine

Evident ca va ofer niste lacrimioare! wink1.gif
uka
pentru voi
ayo- down on my knees
dany

LA MULTI ANI , GAGICI !!!!! INDIFERENT CA SUNTETI MAMICI SAU NU.....SUNTETI FEMEI !!!!Imagine
_noni_
FETELOR, LA MULTI ANI! hug.gif
cadoul meu pentru voi este acest site cu vederi din Romania. sper sa va faca placere sa revedeti imagini dragi, dar demult uitate. give_rose.gif

Imagine

va imbratisez cu drag si va doresc sa va bucurati din plin de aceasta si de toate care vin dupa ea!

}{
dany
Uka....eu voi pune acel articol aratat de tine , aici ....sper sa nu te superi hug.gif

Ori de cate ori ma gandesc la ziua de 8 martie imi vine inevitabil in gand o melodie destul de veche pe care mi-o aduc aminte de pe vremea in care invatam poezii pentru mama in perioada asta: "Astazi e ziua ta/ Zi frumoasa ca tine.." Cantecul se continua mult insa nici nu mai are rost sa-l reproduc in intregime atata timp cat esenta e absolut evidenta de la primul vers.

Da, astazi e ziua ta, a noastra, a mamelor, a femeilor si astazi, poate mai mult ca niciodata trebuie sa lasam tot altruismul deoparte, sa uitam momentele in care am uitat de noi in favoarea altora si asta, pentru a ne simti bine in pielea noastra si a profita de bucuria de a fi ceea ce suntem: cele mai frumoase din lume. Azi poti fi aiurita, vesela, neatenta, egoista, capricioasa, curioasa, vorbareata si totusi absolut adorabila.

Astazi e ziua ta!Nu mai departe de saptamana trecuta o prietena imi spunea intr-un moment nu tocmai fericit ca a inceput sa i se para "epuizant sa fie femeie". Prea multe asteptari, numeroase probleme si atat de putina recunostinta. Ei bine, nu stiu cand am mai avut o reactie de contraargumentare atat de vehementa ca acum.

E adevarat ca de cele mai mult ori nu avem parte de timpul liber in aceeasi masura in care se intampla in cazul barbatilor si la fel de adevarat e ca adesea trebuie sa tratam cu umor remarcele misogine pentru simplul fapt ca mentalitatile nu sunt intotdeauna cele mai corecte.

In schimb, minunea de a fi mama, de a da nastere unui suflet, de a simti cum se dezvolta inauntrul tau o noua viata compenseaza toate clipele in care ti-a venit sa strigi ca esti puternica, ca poti, ca meriti. Mai mult, un strop de optimism care sa iti permita sa vezi si jumatatea plina a paharului iti va demonstra ca uneori pare ca tot universul contribuie tacit la fericirea ta: s-au creat nenumarate produse care sa te faca sa te simti speciala indiferent de situatie, s-au inventat o multime de accesorii care sa te reprezinte intocmai si filmele in care binele invinge in numele iubirii .

In plus, poti sa-ti scuzi pana si starea nervoasa invocand simplu eternul sindrom premestrual, poti sa te bucuri cand iubitul iti deschide galant usa masinii pentru a te ajuta sa urci si chiar sa zambesti multumita cand un strain oarecare iti ofera locul sau in autobuz. Daca poti sa apreciezi sincer toate aceste "nimicuri" care apar in viata ta atunci lucrurile vor fi mult mai simple. Invata sa crezi in tine, sa stii ca poti fi mai frumoasa decat oricine altcineva, uita de standarde si podiumuri, de reguli si prejudecati.

In fond esti cu adevarat o minune!

uka
Asta "Astazi e ziua ta/ Zi frumoasa ca tine.." m-a facut sa deschid subiectul celalalt... ca mi-am amintit de serbarile din scoala....dedicate mamelor...
nu ma supar, normal ca nu...
dany
CITAT(danyhoney @ 08-03-2007, 03:17 AM) *

Invata sa crezi in tine, sa stii ca poti fi mai frumoasa decat oricine altcineva, uita de standarde si podiumuri, de reguli si prejudecati.

[/color]

Asta ar trebui sa tinem minte !!!! Nu conteaza ca suntem grase , slabe , ca nu merge dieta , ca avem stres la job.......sa invatam sa credem in noi !!!!!!! Suntem femei , suntem puternice , putem orice ....doar sa vrem cu adevarat !!!! Capul sus , fetelor , pieptul inainte si ...la atac !!!!! Vom reusi pentru ca femeile au fost dintotdeauna luptatoare si invingatoare !
bubbles
Imagine
lyra
Buna dimineata
azi e baba mea. va pup si va doresc o primavara plina de impliniri si bucurii. La multi aniClick sa vezi atasamentul

Pisik
Neatza fetele!

Va doresc un 8 Martie frumos si luminos, sa dea Dumnezeu ca tot anul sa fim fericite, iubite, apreciate, dar sa reusim la randul nostru sa ii facem pe ceilalti fericiti, sa apreciem eforturile lor si sa iubim din toata inima!

O zi frumoasa, pupici multi
bubbles
da si a mea biggrin.gif sper sa fie frumos afara smile.gif
babu a adus farnetti dar rezist cu stoicism lol.gif
anaoi
NEATA fetele....

LA MULTI ANI pt 8 martie, sa fiti sanatoase, fericite, norocoase, sa vi se indeplineasca toatea visele si dorintele.

dylly va doreste o zi super si muuuuuuuuuuulte flori. give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Tzutzi80
yahoo.gif LA MULTI ANI DE ZIUA NOASTRA! Si chiar e o zi frumoasa, ca si noi de altfel give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif pupic.gif hug.gif
ina_ceva
La multi ani! Va doresc o primavara frumoasa, sanatate si noroc, kilograme in minus wink1.gif !!
ALICE
La multi ani gagicilor!

Pisik
Asta da urare Alice naughty.gif

Tocmai am vb cu o colega care a slabit 5 kile in 2 sapt cu disociatul. Cred ca de pe 19 ma apuc si eu de el..ma mai gandesc pana atunci dry.gif
Amazoana
Imagine

La multi ani de 8 martie de la Mada si Rares
Ella79
Neata fetelor!

Pisik, care disociat? Ca ma intereseaza si pe mine.
Tzutzi80
Hehehe!!! Neuronii WW tin cu totul alte diete biggrin.gif Ce simpatice sunteti pupic.gif Sa va tzuce mama de frumoase pupic.gif
ALICE
CITAT(Pisik @ 08-03-2007, 11:26 AM) *

Asta da urare Alice naughty.gif

Tocmai am vb cu o colega care a slabit 5 kile in 2 sapt cu disociatul. Cred ca de pe 19 ma apuc si eu de el..ma mai gandesc pana atunci dry.gif

Nu,nu si nu. tease.gif Daca vrei ceva rapid,poti sa o faci.Dar dupa asta pe cat punem pariu ca le pui la loc si repede inca?
michelle
Frumos articolul "Astazi e ziua ta/ ZI frumoasa ca tine.. "
Pupici tutror! pupic.gif
Imagine
Deea
La multi ani! celor mai frumoase, destepte, petrecarete, amuzante, sexoase si de invidiat femei!
Multi pupici!
pupic.gif
Pisik
CITAT(Ella79 @ 08-03-2007, 11:32 AM) *

Neata fetelor!

Pisik, care disociat? Ca ma intereseaza si pe mine.

Ella, eu ma gandeam nu la un aliment/zi, mi se pare mult prea crunt, colega mea pe ala il tine, dar eu ma gandeam la o zi lactate+carne+oua si o zi legume +fructe

Alice, stiu, dar ma innebuneste ca ma chinui de 11 zile fara fructe, dara paine, fara nimic in afara de carne, legume, oua si branza si nu am nici macar un rezultat, cat de mic
ALICE
Eu am tinut disociat.M-a innebunit.Cel putin zilele cu legume,ma terminau.Mi s-a scarbit si de carne.La un moment dat nu mai mananci pt ca ti-e sila.Asta e tot.Zici:"tot de asta?".Eu am slabit in 3 luni 5 kg.Dar in doua luni au fost la loc.Si mai multe inca.
Am inceput cu 3 zile-3-3.Dupa care 3 cu carne, doua cu legume si una cu branza, apoi cate una din fiecare.Dar am slabit greu.
michelle
Eu am tinut disociat cu o zi din fiecare si am slabit bine. Dar cand mi-a disparut vointa, WW a aparut la fix cheer.gif
Monic
floare.gif
lyra
si eu am tinut disociat cu o zi din fiecare. a fost ok. am slabit. doar ca m-am ingrasat mult mai mult la loc.
stiti de ce?
Mihaela Bilic:
"Putini stiu ca 1 kg pierdut pe cantar la o prima dieta, reprezinta 500 g de grasime si 500 g de apa si masa musculara. Cand dieta se termina si ne reingrasam, castigam pentru 1 kg, 100 g de masa musculara si 900 g de grasime".
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.