Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Deea
Ella cum merg negocierile?
Tzutzi80
Dar si cand l-oi prinde...ii merg fulgii )).gif Apropo....fursecurile mele sunt bicolore )).gif lol.gif lol.gif lol.gif
ina_ceva
Bine ai venit, ancadragoman!
CITAT(ancadragoman @ 06-02-2007, 03:48 PM) *

Mai fetelor eu nu stiu sa fac fursecuri ,dar stiu o cofetarie super floare.gif

lol.gif lol.gif lol.gif

O dupa amiaza placuta, dylly!
Ella79
CITAT(Deea @ 06-02-2007, 06:31 PM) *

Merg cu scandal. Azi am stagnat. Adica ei nu ma lasa sa plec, dar eu tot insist. Ca doar nu sunt sclav, sa muncesc impotriva vointei mele. )).gif
Sunt extrem de incapatatana. asa ca nu-mi fac probleme ca nu voi pleca pana la urma.
danyhoney
CITAT(Tzutzi80 @ 06-02-2007, 03:31 PM) *

Mai fetelor, nu mai vorbiti de "fursecuri" langa "diabetici" )).gif ca eu pe al meu nu l-am mai prins de la jumatatea lui octombrie sorry.gif

Dar si cand o sa-l prinzi......sa vezi ce ne vei face capul mare cu fursecurile tale lol.gif
ALICE
Doamne da-le minte!!!! lol.gif Pai n-o sa mi vina nici o fata pe la noi daca le luati asa tare.Bine ati venit!
danyhoney
CITAT(Tzutzi80 @ 06-02-2007, 03:32 PM) *

Dar si cand l-oi prinde...ii merg fulgii )).gif Apropo....fursecurile mele sunt bicolore )).gif lol.gif lol.gif lol.gif

gand la gand cu bucurie )).gif

tare faza cu bicolore lol.gif ,cred ca sunt gustoase rau,nu ? lol.gif

CITAT(ALICE @ 06-02-2007, 03:34 PM) *

Doamne da-le minte!!!! lol.gif Pai n-o sa mi vina nici o fata pe la noi daca le luati asa tare.Bine ati venit!

Vin pe riscul lor,Alice lol.gif
himere2005
ce ai tu ella, dar ce nu ai: deteapta, frumoasa si devreme acasa pupic.gif ...ufff...poate o sa fie bia ca tine ca eu sar din schema grin.gif
ancadragoman
CITAT(danyhoney @ 06-02-2007, 04:27 PM) *

pa,dylly ...maine dimineata pregatesti cocktailuri,ok ? fetele fac cafeaua si micul dejun )).gif

Raluca...am mai trimis o data mail-ul.

Anca,ce dieta ai tinut pana acum ? te-ai documentat in legatura cu WW ?

Ella de acel Niculescu este vb ...
Pana acum nu am tinut o dieta anume :am macat fiert sau gratar,fructe,mlegume,apa multa,fara dulciuri si paine,nu mai mananc dupa 7 seara si cam atat.
Despre WW am citit cate ceva dar nu sunt fff lamurita,mai insist.
Eu plec acasa si mai intru diseara...va gasesc?
Pisik
CITAT(Ella79 @ 06-02-2007, 06:33 PM) *

CITAT(Deea @ 06-02-2007, 06:31 PM) *

Merg cu scandal. Azi am stagnat. Adica ei nu ma lasa sa plec, dar eu tot insist. Ca doar nu sunt sclav, sa muncesc impotriva vointei mele. )).gif
Sunt extrem de incapatatana. asa ca nu-mi fac probleme ca nu voi pleca pana la urma.

Cum adica nu te lasa sa pleci? Adica ce iti fac? doar nu te leaga. Nu este legal sa nu iti dea catre de munca si sa nu iti accepte demisia

CITAT(ancadragoman @ 06-02-2007, 06:35 PM) *

CITAT(danyhoney @ 06-02-2007, 04:27 PM) *

pa,dylly ...maine dimineata pregatesti cocktailuri,ok ? fetele fac cafeaua si micul dejun )).gif

Raluca...am mai trimis o data mail-ul.

Anca,ce dieta ai tinut pana acum ? te-ai documentat in legatura cu WW ?

Ella de acel Niculescu este vb ...
Pana acum nu am tinut o dieta anume :am macat fiert sau gratar,fructe,mlegume,apa multa,fara dulciuri si paine,nu mai mananc dupa 7 seara si cam atat.
Despre WW am citit cate ceva dar nu sunt fff lamurita,mai insist.
Eu plec acasa si mai intru diseara...va gasesc?

Pai Anca, daca ai papat asa pana acum e f bine, iar daca stagnezi, cred ca o sa iti fie benefic sa incepi sa numeri puncte, vei putea sa introduci controlat in alimentatie si ceva fainoase, cartofi, etc. wink1.gif
Sunt fete si seara pe aici, deci nu iti face probleme pupic.gif
himere2005
aaa, pai nu ne mai jucam, noi de cand ne dorim "cacao" in ele, nu fetelor wink1.gif ...parca de sarbatori spunea cineva ca aduc noroc grin.gif ...bine ca nu intelege dan limbajul ca alfel "om" eram )).gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 06-02-2007, 06:38 PM) *

aaa, pai nu ne mai jucam, noi de cand ne dorim "cacao" in ele, nu fetelor wink1.gif ...parca de sarbatori spunea cineva ca aduc noroc grin.gif ...bine ca nu intelege dan limbajul ca alfel "om" eram )).gif

lol.gif lol.gif eu zic sa pui parola la oneden lol.gif de pe calc tau
danyhoney
himere...trimit eu niste "cacao" ?? Am destula in oras lol.gif
himere2005
eu cand vad cacao in oras, mai ales sa fie de calitate parca ma apuca pofta )).gif ...dar rezist tentatiei ca sunt la dieta lol.gif
Ella79
Pisik, la mine nu e asa usor sa plec pentru am niste contracte cu ei. Eu nu sunt doar angajat, eu sunt si actionar. Si am un contract de exclusivitate.
Dar le rezolv eu pe toate pana la urma. smile.gif

Am plecat la mama in vizita

paaaaaa
Tzutzi80
CITAT(himere2005 @ 06-02-2007, 04:42 PM) *

eu cand vad cacao in oras, mai ales sa fie de calitate parca ma apuca pofta )).gif ...dar rezist tentatiei ca sunt la dieta lol.gif

cheer.gif pupic.gif No .... ca suntem cu capul biggrin.gif Ce bine biggrin.gif pupic.gif
himere2005
le rezolvi ella, daca nu tu, atunci cine wink1.gif ...dar probabil ca o sa-ti mai toci un pic nervii...vii la mine si imi spui ce sa-ti gatesc sa te relaxezi blum.gif
Tzutzi80
Si dieta mea ar merge tare bine cu fursecurile bicolore. Ca eu de cate ori zic ca's grasa, el adauga....doar pana vin eu biggrin.gif ca dupa sa vezi ce slabesti )).gif

Asa ca am promisiuni de kilograme de fursecuri bicolore. lol.gif sper sa nu mi se aplece devil.gif
Pisik
Offfffffffffffff, deja nu mai suport, l-au sunat pe sot de la ultimul job unde avusese interviu si fusese totul super ok si era un job super...nu l-a luat sorry.gif
Deja suntem amandoi cu nervii praf, mai ales el......si eu pe langa el............ sorry.gif
himere2005
lol.gif tzutzi, dar el ce nationalitate are? inca nu sunteti casatoriti?

CITAT(Pisik @ 06-02-2007, 06:49 PM) *

Offfffffffffffff, deja nu mai suport, l-au sunat pe sot de la ultimul job unde avusese interviu si fusese totul super ok si era un job super...nu l-a luat sorry.gif
Deja suntem amandoi cu nervii praf, mai ales el......si eu pe langa el............ sorry.gif

off pisik, trebuie sa fii tare pentru el...ca eu cred ca nu-i este usor deloc. altceva nu vrea sa caute, adica sa nu lucreze chiar in domeniu ?
Pisik
CITAT(himere2005 @ 06-02-2007, 06:51 PM) *

lol.gif tzutzi, dar el ce nationalitate are? inca nu sunteti casatoriti?

CITAT(Pisik @ 06-02-2007, 06:49 PM) *

off pisik, trebuie sa fii tare pentru el...ca eu cred ca nu-i este usor deloc. altceva nu vrea sa caute, adica sa nu lucreze chiar in domeniu ?

pai tocmai ca asta avea legatura cu domeniul ui dar nu era tocmai domeniul; era un super super job, de tester de soft, adica lucra in programwlw lui de proiecatre ce vroia el, doar sa testeze soft-urile alora; si si-ar fi putut lua si lucrari sa le faca, ca pe aia nu ii niteresa ce proiecta el....important era sa lucreze in program.
Deja nu mai pot fi nici eu tare, asa asteptam raspunsul de la job-ul asta, parca trebuie sa ma sune pe mine si parca am simtit ca va fi bine si uite ca m-am inselat; m-am abtinut sa nu ma simta, dar mi se innodau lacrimile in gat sad.gif
Tzutzi80
Pisik....sigur o sa apara un job mai bun cat de curand. Si fiecare interviu e o experienta in plus.

Himere, inca nu suntem casatoriti, dar urmeaza. Cat de curand va invit la nunta si parca vad ca va fi ceva cacao single pe acolo )).gif (aviz amatoarelor). Este din Nicaragua (America Centrala). Adica biggrin.gif e cacao latino lol.gif cheer.gif
uka
ok deci eu am sa innebunesc curand....tind sa cred k sunt bantuita...
mai devreme m-au sunat ptr un interviu in brasov...si mai nou a aparut si tzutzi p la noi p aici si asa ne alintam noi....
cu ce oi fi gresit atat de tare in viata asta sau intr-una anterioara??
dry.gif

PISIK fruntea sus, isi va gasi ceva cu siguranta... trebuie sa mai avetzi putzina rabdare
Tzutzi80
CITAT(uka @ 06-02-2007, 04:56 PM) *

mai devreme m-au sunat ptr un interviu in brasov...si mai nou a aparut si tzutzi p la noi p aici si asa ne alintam noi....
dry.gif

Cu gandurile la fursecuri...cred ca nu am prins ideea tease.gif
uka
CITAT(Tzutzi80 @ 06-02-2007, 04:57 PM) *

CITAT(uka @ 06-02-2007, 04:56 PM) *

dry.gif

Cu gandurile la fursecuri...cred ca nu am prins ideea tease.gif

e o poveste lunga si spusa d eprea multe ori.. eu si cu fostul meu iubit ne alintam cu tzutzi dry.gif
Lacry
Pisik, imi pare rau pentru babu. Dar, e doar un job. Nu merita sa fiti tristi...
N-a fot sa fie, dar... o sa gaseasca altul mai bun wink1.gif
himere2005
a venit sotul mai devreme cheer.gif mergem in oras toti 3
uka
CITAT(himere2005 @ 06-02-2007, 05:02 PM) *

a venit sotul mai devreme cheer.gif mergem in oras toti 3

cheer.gif cheer.gif have fun!!
Pisik
CITAT(Lacry @ 06-02-2007, 07:00 PM) *

Pisik, imi pare rau pentru babu. Dar, e doar un job. Nu merita sa fiti tristi...
N-a fot sa fie, dar... o sa gaseasca altul mai bun wink1.gif

problema este ca suntem presati financiar si nu numai...
el se simte inutil, fara rost (si il inteleg), nu avem nici o perpesctiva, din salariul meu deja nu ne mai ajungem, noroc ca au lasat ai lui niste bani, dar in curand se vor termina pt ca platim impozitele din ei si rata mare la masina, ca odata la 6 luni vine 16 milioane ca are si casco in ea....plus ca eu din salariul meu nu pot sustine fizic rata de 6 mil, intretinere de iarna de 4, cheltuieli de casa si cumparaturi de mancare de multe mil pe luna. Si el stie asta si va dati seama cum se simte
ALICE
O seara placuta.Ies cu femeile in oras imediat.Sa vezi povesti!
Pisik
CITAT(ALICE @ 06-02-2007, 07:12 PM) *

O seara placuta.Ies cu femeile in oras imediat.Sa vezi povesti!

petrecere frumoasa Alice
Lacry
Da, Pisik, acum imi dau seama. sad.gif Dar, nu disperati. ... ca apoi va apuca depresiile, si astea-s tare pacatoase.
Si acum, mai mult ca oricand, aveti nevoie sa va sustineti moral unul pe celalalt.
Deea
Pisik capul sus, o sa vezi ca asteptarea asta o sa fie rasplatita cu varf si indesat, o sa-si gaseasca un job in domeniul lui si care sa-l multumeasca din toate punctele de vedere! pupic.gif
danyhoney
CITAT(Tzutzi80 @ 06-02-2007, 03:48 PM) *

Asa ca am promisiuni de kilograme de fursecuri bicolore. lol.gif sper sa nu mi se aplece devil.gif

dai cu zeama de varza daca ti se apleaca lol.gif
Pisik
si eu ies cu sor'mea la cafea ca v-am zis ca mi-a cam scos ochii ca am neglijat-o
danyhoney
Himere,spor la cumparaturi.

Alice,distractie placuta .

Pisik,imi pare rau hug.gif O sa se rezolve cumva dar va trebuie rabdare.
Pisik
CITAT(Deea @ 06-02-2007, 07:14 PM) *

Pisik capul sus, o sa vezi ca asteptarea asta o sa fie rasplatita cu varf si indesat, o sa-si gaseasca un job in domeniul lui si care sa-l multumeasca din toate punctele de vedere! pupic.gif

asta ma consoleaza si pe mine Deea, ca ce-i al lui e pus deoparte, dar...deja ma cam descurajez....
Tzutzi80
Distractie placuta la fete. Eu stau acasa cu ceaiul cald si cu amica mea de vreo 3 zile - raceala -
Va astept nerabdatoare cu povesti biggrin.gif
Monic
CITAT(ancadragoman @ 06-02-2007, 04:48 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif
Tzutzi80
CITAT(Monic @ 06-02-2007, 05:20 PM) *

CITAT(ancadragoman @ 06-02-2007, 04:48 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

Nu mai radeti mai de ea....ca eu era cat pe ce sa spun ca eu nu stiu sa fac, dar mamei ii ies delicioase biggrin.gif

Acum ca stiu despre ce e vorba cheer.gif pot spune ca mamei i-au iesit sigur doua super - EU si FRATELO - (daca pot zice asa)
Sexymom
Pisik un sut in fund un pas inainte, o sa gaseasca alt job care o sa merite mai mult decat asta, sa nu fie suparat si tensionat.
Eu va pup ca plec la sala, nu am fost niciodata seara, poate am noroc de niste instructori ceva mai inalti si mai frumusei decat astia de dimineata care sunt la niste liliputzi. )).gif
ina_ceva
CITAT(danyhoney @ 06-02-2007, 04:40 PM) *

himere...trimit eu niste "cacao" ?? Am destula in oras lol.gif

...si eu vreau blushing.gif

Mi-ati facut o pofta de fursecuri si acum nu am cu cine doh.gif

Pisik, imi pare rau. Poate are mai mult noroc pe viitor hug.gif

distractie placuta himere, alice! Sa reveniti cu detalii!
Sexymom
Intr-un fel alergi pe banda cand e langa tine unul de 1,90 si altfel cand ai unul de 1,50 cu izmene pana la genunchi si tricou rosu pe care scrie violation lol.gif

Fata ce repede scrisasi, nici nu am apucat sa imi termin ideea )).gif
ina_ceva
CITAT(Sexymom @ 06-02-2007, 05:39 PM) *

Intr-un fel alergi pe banda cand e langa tine unul de 1,90 si altfel cand ai unul de 1,50 cu izmene pana la genunchi si tricou rosu pe care scrie violation lol.gif

lol.gif lol.gif
Poate reusesti sa vii cu poze wink1.gif
lyra
buna fetele

tocamai pap o salata fff buna si vreau sa va zic si voua reteta. de fapt nu e mare filozofie.

salata verde
piept de pui la gratar (eu am avut ramas de ieri)-2 pcte
ciuperci
usturoi
ulei.-1 pct
condimente dupa gust si placerea fiecaruia

se calesc ciupercile in lingurita de ulei se adauga usturoi maruntit. se lasa la calit. se amesteca cu restul ingredientelor si se papa.
mie mi-a iesit tot castronul la 3 puncte. cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Sexymom
Incearca sa faci salata verde cu piept de pui, sfecla rosie fiarta, boabe de porumb si un castravete acru...mananci pana te lingi pe degete.
lyra
suna tare bine. mai ales ca eu sunt moarta dupa sfecla rosie si porumb. w00t.gif
eu fac des sfecla rosie cu hrean.
Monic
pt mamici
http://members.shaw.ca/anabw/grease.htm
Sexymom
Am pandit-o pe mama sa plece sa ies si eu pe balcon sa fumez o tigare mentolata. La varsta mea ma ascund de mama )).gif si ma mai mir de copii mei lol.gif
lyra
chiar daca nu sunt mamica, m-am prapadit de ras. bestial lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.