Amazoana
08-03-2007, 10:23 AM
La multi ani Mada si Rares
neatza...
m-am vopsit a 3a oara saptamana asta dc nici acum nu iese cum vreau ma tund la chelie ca sa stiu o treaba macaar

LA multi ani inca o data
BLUELIFE
08-03-2007, 10:29 AM
Buna fetele!sunt noua pe aici,dar imi place atmosfera.Eu am tinut dieta daneza iar acum tin una disociata combinata cu ww adica mananc disociat dar in anumite cantitati.Am slabit pana acum 10 kg dar mai am mult si bine.Sincera sa fiu citind rezultatele voastre ma simt bine si ma ambitionez si ceea ce e super este ca simt ca nu sunt singura.
Pisik
08-03-2007, 10:31 AM
Bluelife, bine ai venit! Si spor la alungat kg!
Miha, cat timp ai tinut disociata? Si tineai asa cum am zis eu, adica lapte, carne, oua intr-o zi sau aveai o zi lactate, o zi carne, o zi legume, o zi fructe?
Ella79
08-03-2007, 10:35 AM
Eu recunosc ca nu mai tin WW. Anul trecut a functionat PERFECT, am slabit 9kg, anul asta nu mai merge DELOC. Asa ca mi se pare normal sa ma gandesc la alta dieta.
Eu am slabit acum cativa ani foarte bine si foarte frumos cu un regim propriu. Mancam ce vroiam DAR
- 1000 - 1500 de calorii pe zi
- 2 l de apa pe zi
- sport in fiecare zi
In fiecare seara ma duceam in Parcul Carol pe role si urcam alea 99 de trepte pana la mausoleu de cate 6 ori.
Am tinut-o asa din martie pana in decembrie. Ideea era ca mancam foarte multe fructe si legume, foarte multe salate (o salata anume, orientala, cu cartofi fierti, ou fiert, salata verde imi tinea in mod special de foame). Erau zile cand mancam ca cina doar capsuri sau doar pepene (mai ales vara, cand era foarte cald). Mancam extrem de putina paine si dulciuri doar la sarbatori.
Acum eu sunt de acord ca WW e foarte sanatoasa, dar eu ce sa fac daca la mine nu mai merge. Ma chinui din 3 ianuarie, suntem in 8 martie si am slabit 1 kg. Cat naiba sa mai astept.
michelle
08-03-2007, 10:35 AM
CITAT(Pisik @ 08-03-2007, 10:31 AM)

Bluelife, bine ai venit! Si spor la alungat kg!
Miha, cat timp ai tinut disociata? Si tineai asa cum am zis eu, adica lapte, carne, oua intr-o zi sau aveai o zi lactate, o zi carne, o zi legume, o zi fructe?
Am mai zis
aici. A doua varianta.
Bluelife, bine ai venit!
La cate kg vrei sa ajungi?
ALICE
08-03-2007, 10:40 AM
CITAT(Ella79 @ 08-03-2007, 12:35 PM)

Eu recunosc ca nu mai tin WW. Anul trecut a functionat PERFECT, am slabit 9kg, anul asta nu mai merge DELOC. Asa ca mi se pare normal sa ma gandesc la alta dieta.
Acum eu sunt de acord ca WW e foarte sanatoasa, dar eu ce sa fac daca la mine nu mai merge. Ma chinui din 3 ianuarie, suntem in 8 martie si am slabit 1 kg. Cat naiba sa mai astept.
Da,si eu ma gandesc.Ma ajuta doar ca nu mai mananc asa mult.In rest.......nu se vede nimic.
ghemotoc
08-03-2007, 10:47 AM
La Multi Ani! NOUA
bine.ai venit
bluelife!
ella, am citit undeva mai demult ca la unele persoane e posibil ca aceeasi dieta sa nu mai functioneze si a doua oara

...
si in legatura cu disociata

..... si in al doilea rand ce veti slabi se vor pune imediat inapoi poate chiar dublu

...
dar succes
dulcikatty votat si eu (pana azi nu mi s.a incarcat pagina

)
BLUELIFE
08-03-2007, 10:49 AM
LA MULTI ANI!TUTUROR FETELOR ,MAMICILOR DE PE FORUM SI LA ANUL SA FIM 90/60/90 SA DISCUTAM DESPRE CUM NU GASIM HAINE DE MARIME MICA CARE SA NE VINA
lyra
08-03-2007, 10:49 AM
nici eu nu am mai slabit cu ww. cred ca am atins un platou, o stanca ceva de nu mai slabesc, DAR m-am tinut de cura, am mancat in puncte si se simte la haine si se vede ca s-a redus circumferinta, s-a mai dus din celulita. inca nu renunt, oricum cand ma satur trec pe mentinere o perioada.
Bluelife bine ei venit.
BLUELIFE
08-03-2007, 10:56 AM
GHEMOTOC,AI PATIT TU ASA SAU AI AUZIT DE LA ALTII?
CE ZICETI DE MONICA ANGHEL CA SI EA TINE DISOCIATA?
LA 55 DAR SPER SA AM ATATA TARIE PSIHICA SA O FAC PANA LA CAPAT
OK,M-ATI CONVINS TREC LA WW SI NUMAI WW
ina_ceva
08-03-2007, 10:56 AM
Bine ai venit
bluelife! Suntem alaturi de tine si te sprijinim

.
BLUELIFE
08-03-2007, 11:00 AM
MULTUMESC DI SUFLET!

ACUM VA PARASESC CA TREBUIE SA AJUNG LA SERBAREA FIULUI MEU CEL MARE
VA PUP PE TOATE!VORBIM SI MAINE!CEAU!
Nessie
08-03-2007, 11:03 AM
CITAT(BLUELIFE @ 08-03-2007, 11:00 AM)

MULTUMESC DI SUFLET!

ACUM VA PARASESC CA TREBUIE SA AJUNG LA SERBAREA FIULUI MEU CEL MARE
VA PUP PE TOATE!VORBIM SI MAINE!CEAU!

Bluelife, te rog mult sa nu mai folosesti majuscule in totalitate. Asta in limbaj de internet inseamna ca tipi, plus ca e greu de urmarit.
O zi minunata va doresc tuturor fetelor!

La multi ani!
ALICE
08-03-2007, 11:23 AM
Apai nu mi se pare ca Monica Anghel a slabit cine stie ce.
Pisik
08-03-2007, 11:29 AM
Ce o fi cu Himere de nu mai intra deloc? O petrece frumos cu Dan?

Sa speram ca da
ghemotoc
08-03-2007, 11:31 AM
bluelife nu stiu exact la ce te referi... ingrasat dupa disociata sau ca nu mai merge dieta? eu asa am citit.. pana acum nu am tinut decat daneza (anul trecut si dup.aia m.am ingrasat la loc tot... 5 kg) si aia cu ciorba de varza (dar foarte de demult si am mancat si peste, gratare, legume etc... nu prea m.am tinut de ea foarte bine dar s.a vazut putin in centimetrii)... si acum tin ww de prin ianuarie si poate ca nu mai slabesc de acum incolo dar ma simt foarte bine cu ea

alice, monica anghel a slabit mult la un moment dar dar de un timp incoace iar s.a ingrasat
ina_ceva
08-03-2007, 11:43 AM
Chiar daca nu reusesc sa slabesc, nu renunt la WW.
Astazi meniul meu va fi sarac in puncte, dar sper sa dea rezultate
supa cu taitei (120gr): 2p
salate (3lgt ulei): 3p
legume: 3p
fructe: 0p
Amazoana
08-03-2007, 11:49 AM
Multumesc pt voturi
axe10
08-03-2007, 11:52 AM
Fetelor in primul rand va urez un dulce si sincer La multi ani...sa fiti sanatoase, destepte si sexy va doresc, fericirea sa fie sinonim cu respiratia si sa va bucurati de fiecare zi a vietii voastre...
In al doilea rand....bine ai venit printre noi "grasutzele"
bluelife dar eu zic...conform socotelii mele ingineresti ca obiectivul propus e cam indepartat (ai acum 90kg?) si ar fi bine sa o iei incetishor...mai bine in etape de cate 10 kg ca sa nu-ti pierzi rabdarea....si alaturi de noi o sa reusesti...vezi tu, noi aici plangem, radem, ne enervam sau ne apare un zambet in coltul gurii ...pe toate le facem impreuna....te mai oftici ca una slabeste si tu nu...te bucuri ca ai slabit tu mai mult saptamana asta....tot impreuna citim si ne minunam...asa ca bine ai venit si succes la "siluetat".
In al treilea rand am si eu o intrebare...in gen dimineata mananc ori un sandwich , doua cam de 5-6 puncte ori wasa sau paine cu iaurt degresat sau kefir(l-am descoperit pe cel de la Napolact la numai 1.4p la 100g si mi se pare super)....ce asi putea sa incerc altceva.?...ca cerealele...cam multe puncte si nu ma satur...tocmai am facut o socoteala la germenii de grau de la sanovita care ii consumam la Monti cu lapte degresat si cicoare si vreau sa va zic ca au iesit 6.9p la 100g...super-mult pt o masa de dimineata...si nici macar nu au zahar...
Am observat ca multe alimente considerate de mine mult mai sanatoase decat altele(gen peste) au foarte multe din cauza grasimilor...dar astea contin grasime buna(omega 3) care chiar face bine corpului nostru...e chiar recomandat sa consumi cat mai des....si aici imi dau cu punctele in cap. Am avut saptamana asta o zi de post nepregatita...ca am vazut ca eram la limita si nu am imbucat carna...ieri am mancat aproximativ 100 g pui...pai daca nu consumam proteine de unde sa-mi fac muschi fetelor ca ,,,,,carbohidratii imi dau doar energie....hai ca filozofez acum....dar ar fi bine sa discutam asta....
Inca o data :
La multi ani!
_noni_
08-03-2007, 11:57 AM
Manualul Angajatului
Cu intrare īn vigoare imediata
CUM NE IMBRACAM
Este recomandat sa veniti imbracati la serviciu conform salariului
primit.
Daca purtati pantofi Prada de $350 sau o geanta Gucci de $600 vom
presupune ca o duceti bine din punct de vedere financiar, deci nu aveti
nevoie de o marire de salariu. Daca va imbracati saracacios, va trebui sa
invatati sa va administrati banii mai bine pentru a va cumpara haine mai
frumoase, prin urmare nu aveti nevoie de o marire de salariu. Daca va
imbracati potrivit, sunteti exact acolo unde trebuie si in consecinta nu
aveti nevoie de o marire de salariu.
CONCEDIUL MEDICAL
Din acest moment nu mai acceptam adeverinta medicala a unui doctor prin
care se adevereste ca sunteti bolnav. Daca puteti merge la doctor,
inseamna ca puteti veni si la serviciu.
OPERATII CHIRURGICALE
Operatiile chirurgicale sunt interzise. Atata vreme cat sunteti
angajat la noi, veti avea nevoie de toate organele. Nu veti elimina nimic. Noi
v-am angajat intact. Īn cazul īn care eliminati un organ, vom considera
acest lucru indisciplina la locul de munca.
ZILE ĪN FOLOS PERSONAL
Fiecare angajat va primi 104 zile personale pe an. Ele se numesc
sambata si duminica.
ZILE DE CONCEDIU
Toti angajatii vor primi concediul īn aceeasi perioada a anului.
Zilele de vacanta sunt dupa cum urmeaza: 1 ianuarie si 25 decembrie.
ZILE LIBERE PENTRU INMORMANTARI
Aceasta nu e o scuza sa lipsiti de la serviciu. Oricum nu mai puteti face
nimic pentru prietenii, rudele sau colegii morti. Īn cazurile rare īn
care un angajat va fi nevoit sa participe la inmormantari, acestea se vor
programa seara tarziu. Suntem bucurosi sa va permitem sa lucrati īn pauza
de pranz pentru a putea pleca mai devreme, cu conditia sa va terminati
insarcinarile pe ziua respectiva.
ABSENTA CAUZATA DE PROPRIUL DECES
Acest incident poate fi acceptat ca scuza. Īn orice caz, este necesar un
preaviz de 2 saptamani precum si pregatirea unui inlocuitor care sa va
preia atributiile.
FOLOSIREA TOALETELOR
Mult prea mult timp se petrece la toaleta. Īn viitor se va merge la
toaleta īn ordine alfabetica. Spre exemplu angajatii al caror nume incepe
cu "A" se vor duce de la 8:00 la 8:20, cei cu "B" de la 8:20 la 8:40,
si asa mai departe. Daca nu va puteti depalsa īn timpul alocat, veti fi
nevoiti sa asteptati pana a doua zi cand sunteti programati. Īn situatii
de maxima urgenta, angajatii pot face schimb de locuri intre ei.
Superviserii ambilor angajati implicati īn schimb trebuie sa aprobe
aceasta schimbare īn scris. Īn plus, acum exista o restrictie de 3minute
de stationare īn toalete. La sfarsitul celor 3 minute se va declansa o
alarma, hartia igienica se va retrage automat, usa de la toaleta se va
deschide si contravenientul va fi fotografiat. La a doua abatere,
fotografia va fi publicata īn ziarul intern al companiei la rubrica"Acte
de indisciplina".
PAUZA DE MASA
Persoanele slabe vor primi 30 de minute pauza de masa, deoarece trebuie sa
manace mai mult pentru a arata sanatoase. Persoanele cu greutate normala
vor primi 15 minute pauza de masa, pentru a-si pastra silueta.
Persoanele grase vor primi 5 minute pauza de masa deoarece este suficient pentru a
lua o pastila de slabit. Va multumim pentru loialitatea aratata fata de
companie. Suntem aici pentru a asigura o experienta pozitiva
angajatilor.
Orice intrebari, comentarii, nelamuriri, plangeri, reclamatii,
frustrari, iritari, suparari, insinuari, acuzatii, vor fi adresate īn alta parte.
Va dorim o saptamana placuta. Conducerea
anca veselie
08-03-2007, 12:08 PM
LA MULTI ANI FETELOR! va urez zile frumoase si senine, liniste in suflet, sanatate multa!
cadoul meu:
Pisik
08-03-2007, 12:36 PM
Diseara la noua (cam tarzior) avem rezervare la restaurant si sotiorul m-a anuntat ca au niste super deserturi si trebuie macar sa gust. Asa ca probabil ma voi abate putin. Si asa nu slabesc...dar apoi o voi mai tine pana duminica. Desi stau si ma uit lung la un mar verde pe care il am pe birou si imi curg balele
anca veselie
08-03-2007, 12:37 PM
pt ca de vreo 3 sapt cantarul meu era constant, aseara am hotarat sa apelez la kilo kick, asa ca azi de dimineatza aveam cu 400g mai putin
ghemotoc, am o colega care a tinut SB si mi-a spus ca manca multe oua, mai mult de 2 pe zi. si mi-a zis ca ea a slabit dupa 3 saptamani, o luna.
deci eu cred ca voi persista in SB, probabil o sa adaug o felie de paine/ zi, pt a pastra echilibrul organismului. nici eu nu mai vad rezultate cu ww... doar m-am mentinut, intr-adevar, dar am nevoie de kg in minus.
pisik, cred ca deja ai intrat in panica. ai avut o perioada grea, stres mult, cred ca ai nevoie de putina odihna psihica
dana, bravo pt slabit! de la prefix 9 la prefix 7 e o realizare!
dany, m-as bucura f mult sa revii pe forum!

si maine voi manca mucenici!
Pisik
08-03-2007, 12:39 PM
CITAT(anca veselie @ 08-03-2007, 02:37 PM)

pt ca de vreo 3 sapt cantarul meu era constant, aseara am hotarat sa apelez la kilo kick, asa ca azi de dimineatza aveam cu 400g mai putin
ghemotoc, am o colega care a tinut SB si mi-a spus ca manca multe oua, mai mult de 2 pe zi. si mi-a zis ca ea a slabit dupa 3 saptamani, o luna.
deci eu cred ca voi persista in SB, probabil o sa adaug o felie de paine/ zi, pt a pastra echilibrul organismului. nici eu nu mai vad rezultate cu ww... doar m-am mentinut, intr-adevar, dar am nevoie de kg in minus.
pisik, cred ca deja ai intrat in panica. ai avut o perioada grea, stres mult, cred ca ai nevoie de putina odihna psihica
dana, bravo pt slabit! de la prefix 9 la prefix 7 e o realizare!
dany, m-as bucura f mult sa revii pe forum!

si maine voi manca mucenici!
Anca, bravo! Pai hai sa incerc si eu kilo-ul ca eu stagnez aiurea fara rezultate deloc desi tin dieta de 11 zile. Cred ca o sa continuu momentan cu SB, cu o oarecare pauza sapt viitoare apoi revin cu faza II, faza I nu o mai suport din cauza lipsei iaurtului si a fructelor
anca veselie
08-03-2007, 12:41 PM
merci pisik!

incearca si tu, sa vedem ce iese, apoi ia pauza si reincepi cu forte proaspete!
Pisik
08-03-2007, 12:52 PM
CITAT(anca veselie @ 08-03-2007, 02:41 PM)

merci pisik!

incearca si tu, sa vedem ce iese, apoi ia pauza si reincepi cu forte proaspete!
Da, o sa il fac maine sau sambata probabil ca diseara cand venim de la restaurant numai chef de kilo nu voi avea
Sa dau si eu raportul azi ca nu am mai scris meniul demult:
MD: un ou fiert moale (ma saturasem de tari) + 1/2 cutie branzica fagaras monor+un pic feta+piept curcan (1 si 1/2 felie)
G1:fistic
P:salata cu de toate + o cutie de ton in ulei de masline (am descoperit ca aveam una in frigider, primita din Italia)
G2: ardei rosu + mozarella
C: la restaurant. Probabil ceva cu muschi de vita ca mi-e pofta tare si salata si o mica abatere dulce
Mi-am scos si tickerul ca oricum nu mai era actual, era varza; daca voi mai da si eu candva rezultate o sa il pun din nou
michelle
08-03-2007, 01:02 PM
Axe, care e
ratia ta zilnica?
Iti dau exemplu cam cum mananc eu: mie imi tb 17p pentru a slabi, dar consum 20-24p pentru mentinere, impartite asa
- 8 - 11p dimineata: lapte, fulgi (eu iau Sanovita fulgi instant, au aprox 6p/100g - cam asa au toate cerealele +/-, si imi pun 30-50g, deci de 2-3p), paine, oua, unt, branza topita, pate, icre, masline, gogosar, legume de sezon
- 4p pranz: ciorba sau alta mancare gatita, 1-2 felii paine
- 5-6p seara: aici mananc ce gasesc la indemana, mancare gatita, gratare, peste etc (nu am o regula anume)
- 0-2p gustari: fructe, iaurt mic diet
Aseara am fost la sala si am facut fatza surprinzator de bine avand in vedere ca am febra musculara si eram in prima zi cu rusii
Mi-am dat seama ca luni obosisem prea repede din cauza ca nu mancasem inainte

Nu mai repet greseala asta. Dupa 15 min eram cu limba de-un cot.
Tulip
08-03-2007, 01:14 PM
La multi ani,fetelor!
ALICE
08-03-2007, 01:18 PM
Si mie mi-a fost greu la aerobic.Poate pt ca a fost prima sedinta .La step eram deja gata.Acum am ramas cu o febra de nu mai pot merge
michelle
08-03-2007, 01:20 PM
Si eu am inca febra, dar nu ma las.
Mai nou, al meu a luat un
Powerball si am facut febra si la brate la niste muschi pe care nici nu stiam ca ii am
anaoi
08-03-2007, 01:38 PM
aspirina fetelor, pt febra musculara....
michelle
08-03-2007, 01:40 PM
Pisik
08-03-2007, 01:42 PM
CITAT(michelle @ 08-03-2007, 03:40 PM)

Cum adica? eu nu inteleg
michelle
08-03-2007, 01:43 PM
Pai eram la taxa si am trecut la buget, la facultate. Se face semestrial o clasificare in functie de medii
anaoi
08-03-2007, 01:44 PM
braaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvoooooo.banii ii spargi in bucuresti
michelle
08-03-2007, 01:56 PM
Se pare ca am liber, am tulit-o. Va tzuc!
Pisik
08-03-2007, 01:56 PM
CITAT(michelle @ 08-03-2007, 03:43 PM)

Pai eram la taxa si am trecut la buget, la facultate. Se face semestrial o clasificare in functie de medii

BRAVO
Deea
08-03-2007, 01:59 PM
Felicitari Miha!
si eu ma pregatesc sa plec.
AM primit un ceas din argint de la sotulica de 1 si 8 martie!

.... a inceput sa se educe in privinta cadourilor
anca veselie
08-03-2007, 01:59 PM
super miha! bravo!
Pisik
08-03-2007, 02:00 PM
CITAT(Deea @ 08-03-2007, 03:59 PM)

Felicitari Miha!
si eu ma pregatesc sa plec.
AM primit un ceas din argint de la sotulica de 1 si 8 martie!

.... a inceput sa se educe in privinta cadourilor

Foarte frumos Deea! Si mie imi trebuie un ceas, dar trebuie sa astept (restrictii de buget) Eu am primit margele rosii
Sa inteleg ca v-au afcut cadou de 8 martie sa plecati mai devreme? Mama e libera azi, eu insa nici o sansa...
anaoi
08-03-2007, 02:02 PM
nici eu
Deea
08-03-2007, 02:15 PM
Da Pisik, ni s-a spus sa plecam la ora 2 daca ne terminam treaba...asa ca am fost ca pe sarma de dimineata si acum am terminat.
Pisik
08-03-2007, 02:45 PM
Eu mi-am luat de la mine putere astazi sa plec la 5

oricum am venit la 8 si ceva, nu imi ridica nimeni statuie, plus ca nu am nici sef astazi
Ma duc sa imi iau pantofi (am primit bonuri cadou de 1,6 mil si mai completez de pe card avantaj ca banii sunt lipsa, cardu sa traiasca vorba Ancai), pe urma ne vedem cu mami si cu buni ca mi-a luat mami un cadouas si vrea sa mi-l dea azi neaparat si la 9 la restaurant. Si acasa sper ca fursecuri ca am cam trandavit in ultima vreme, am ramas restanti la capitolul asta
nusarich
08-03-2007, 02:47 PM
La Multi Ani tuturor! va urez o zi superba alaturi de cei dragi voua!
ca de obicei noua nu ne merge netul cand avem nevoie, dar asta este, supravietuim. noi azi avem liber de la sefa noastra (si de la seful nostru), asa ca petrecem la greu... eu prin munca acasa. macar ma eliberez de energie, nu? si sambata o sa pot termina in liniste si fara graba toate treburile.
Pisik
08-03-2007, 02:55 PM
Toata lumea e libera
anaoi
08-03-2007, 02:56 PM
numai noi nu
Pisik
08-03-2007, 03:01 PM
CITAT(anaoi @ 08-03-2007, 04:56 PM)

numai noi nu

Da!!!! Hai sa plangem impreuna
Amazoana
08-03-2007, 03:02 PM
anaoi
08-03-2007, 03:05 PM
CITAT(Pisik @ 08-03-2007, 05:01 PM)

CITAT(anaoi @ 08-03-2007, 04:56 PM)

numai noi nu

Da!!!! Hai sa plangem impreuna

nuuuuuuuuuuuuu. mai bine o tulim impreuna
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.