Bravo Anca! Si eu voi papa zilele astea, ca deja nu mai pot, imi intra mancarea invers si nu cred ca asta e scopul. Doar ca eu tot speram sa se vada ceva cu Sb-ul asta....
Dar de maine pap si cate um iaurtel, cate o fructa (tre sa imi fac provizii, abia astept
).gif)
) si maine mucenici la mami
Nu v-am povestit ce am patit ieri: ma duc la magazinul bienvenuti din carrefour feeria (baneasa) sa imi iau pantofi. erau 2,5 mil. Buun, ii dau eu tipei plicul cu bonurile de cadou care stiam sigur ca sunt 4 de 400 de mii dar i-am dat carnetelul ala cu bonuri cu totul, nici nu m-am uitat le ele. Si restul zic de pe card avantaj si ii dau si cardul. Si ea zice "haideti sa completati formularul de reducere" si aflu cu surprindere placuta ca intre 1-8 martie la orice pereche cumparata de doamne se acorda o reducere de 20%. Cool, zic, inseamna ca pantofii sunt acum 2 mil, minus 1.600 bonurile,dau numai 400 din avantaj ca si asa sunt plina de rate si datorii si dau peste 1 mil pe luna si la ei, zic 400 nici nu se simt in 4 rate. Si gagica zice da, deci din card avantaj 800 de mii. Nu am facut legatura imediat ca m-a ametit cu dati-mi cardul, semnati formularul, etc. In fine, dau eu cardul, imi ia 800 de mii de pe el (bonurile le luase demult), semnez si imi da chitanta. Si pe chitanta scria 1.999 - 1.200 bonurile si diferenta 799 de pe card avantaj. Eu ma uit pe bon si eram f nedumerita si intreb "dar cate bonuri au fost, nu au fost 4?" nu zice au fost 3. La care eu zic ciudat, inseamna ca ne-au pacalit astia, mi-au dat cu un bon mai putin, mai mai ca ma indoiam de mine, am zis ca am pierdut un bon, dar nu avem cum ca nu deschisesem carnetelul deloc deloc...si tot nu imi venea sa plec, eram f indoita. la care sotul zice catre ea "dar aveti acolo carnetelul ca ati rupt bonurile din el si l-ati aruncat in cos", ea s-a facut ca nu aude, a mai repetat sotul odata si in final a luat carnetelul si f surprinsa cand il deschide zice "Vaaai, ia uite mai era unul nu l-am vazut". Mi l-a dat inapoi, ca banii de pe avantaj nu putea sa ii mai traga inapoi
Nu am facut scandal, ca totul s-a derulat f repede si initial am zis sa nu gandim rau, ca nu si-a dat femeia seama, dar pe urma deruland filmul in cap ne-am dat seama ca de fapt era imposibil sa nu il vada, ca le numarase, pur si simplu s-a facut ca ploua, ca sa isi traga ei reducerea
Probl mea e ca mi-a luat 800 de pe card, dar macar bine ca am realizat si am ramas cu bonul
Asta din seria "Se intampla in Romania". Frumos, nu?