Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
anca veselie
nici eu nu-s libera si am si treaba sad.gif
eu am primit flori de la mama si de la sefu' o cafetiera italiana de-a lui, ca si-a luat alta.
eu o sa ma duc la sala azi, sarbatoresc prin exercitiu...
am 2 mici abateri: un desert fruit amore fara zahar si un dumicat de paine integrala.
si firma ne-a dat cadou 3 tickete de cadou de cate 10 ron fiecare.
anaoi
deci acum dylly viseaza la lancezit pe o plaja

primit flori trandafiri, irisi, lalale, frezii, zambile...si bomboane pe care ATENTIE !!!!!! nu le-am desfacut.
abateri din cauze de stres si posibili rusi, etc...4 curmale si cola

firma ne-a dat liber s aplecam, dar in acelasi timp ni s-au trantit dosare de lucru pe masa. deci se anuleaza plecatul
Pisik
Eu am primit de la colegi flori, de la un dealer un ghiveci de trandafiri si inca un ghiveci
si o cutie de bobo (sunt cu lichior, nu imi plac, deci nu e pericol) si de la firma 4 tichete de 400 mii
anca veselie
pisik, esti mai tare!
Ella79
mda, mi-am gasit masina lovita in parcare. sorry.gif e harsiita de la un capat la altul, tot spatele.
anca veselie
ella, nu fi suparata...
si eu am gasit-o zgariata pe partea stanga, iar de curand mi-au furat oglinda din dreapta... nesimtiti...
Pisik
Ella, imi pare rau. Ce oameni! Ce nesimtit! Eu l-am julit total nesemnificativ pe unul in fata blocului, era o super nova cu bari negre si i-am albit intr-un colt bara neagra de plastic, deci ceva mai mult decat minor. Si totusi i-am lasat hartie cu numarul de tel in geam, mi s-a parut normal. Nu m-a sunat dar am stat eu linistita.
Monic
CITAT(michelle @ 08-03-2007, 02:20 PM) *

Si eu am inca febra, dar nu ma las.
Mai nou, al meu a luat un Powerball si am facut febra si la brate la niste muschi pe care nici nu stiam ca ii am )).gif

sa ma iertati ca intervin asa, dar m-am uitat la site si am murit de ras )).gif Pai ce face barbatul acela in imagine? w00t.gif Powerball, sau altceva lol.gif
Sexymom
lol.gif Zici ca incearca sa si-o lungeasca, ca trage de ea sa treaca de genunchi lol.gif lol.gif

LA MULTI ANI FETE FRUMOASE, SA FITI ASA CUM VA STIU, PLINE DE VIATA, IUBITE, FRUMOASE SI BUNE LA SUFLET. floare.gif
Monic
CITAT(Sexymom @ 08-03-2007, 05:52 PM) *

lol.gif Zici ca incearca sa si-o lungeasca, ca trage de ea sa treaca de genunchi lol.gif lol.gif

LA MULTI ANI FETE FRUMOASE, SA FITI ASA CUM VA STIU, PLINE DE VIATA, IUBITE, FRUMOASE SI BUNE LA SUFLET. floare.gif

mie mi-a dat impresia ca vrea s-o dea gata in 30 de secunde ca mr Bundy )).gif
Sexymom
O sa se supere Michelle pe noi. sad.gif uite la ce se gandesc fetele serioase, si de 8 Martie.O fii de la regim sau de la o imaginatie prea bogata? sad.gif
michelle
He he
Da, se face o miscare circulara cu mana tease.gif

Ella, ai asigurare?
Ella79
da, miha, am casco. Dar tot sunt amarata....
daconst
La multi ani,iubitele! floare.gif floare.gif floare.gif

Monic
,tot nebunatica ai ramas. pupic.gif

Sexymom
La multi ani mamica proaspata de baietel frumos. give_rose.gif
anca veselie
cred ca azi voi bea niste vin naughty.gif
Lacry
CITAT(Ella79 @ 08-03-2007, 06:11 PM) *

mda, mi-am gasit masina lovita in parcare. sorry.gif e harsiita de la un capat la altul, tot spatele.

ELLA, imi pare rau pentru masina, bine ca ai Casco. Vreun incepator... sau incepatoare. Ce zici de faptul ca eu am gasit capota toata zgaraiata in fata blocului? Si cine crezi ca facuse opera? o PISICA! dry.gif ERAU GHEARE DE PISICA, destul de adanci si vizibile. blink.gif Nici acum nu am dus-o la reparat.

Feteor, Rares mai are nevoie de 5 voturi pentru a ajunge pe locul 4 wink1.gif

Meniul meu de azi:

bruschetti 70g 7p ( n-am avut ce manca la curs...)
2 bipuri foarte mici 2p
35g mozarella 1,5p
o maslina 0,5p
35g snitel curcan 1p
sepie cu legume, 4 lingurite 2,5p
o br. topita fitness 1p
paine 30gr. 1,5p

extrafructe si legume 1p
cafea 0p
o cola light 0p

Total 18p

Daca biciclesc 35minute in forta ajung la 15p si pot sa incep un wendy plan

Vestea buna este aceea ca nu m-am ingrasat, am tot 60 kilos, desi am luat vitamine si am mancat multe prostii. Dar nu cred ca am depasit numarul de puncte wink1.gif

CITAT(Pisik @ 08-03-2007, 11:26 AM) *

Asta da urare Alice naughty.gif

Tocmai am vb cu o colega care a slabit 5 kile in 2 sapt cu disociatul. Cred ca de pe 19 ma apuc si eu de el..ma mai gandesc pana atunci dry.gif

hm, suna interesant, serios!
Sexymom
Fetelor il mai votati pe Rares? e pe locul 5 acum, la egalitate cu locul 4, au 444 voturi fiecare
hai sa il urcam in primii 3.
cheer.gif
_noni_
CITAT(Sexymom @ 08-03-2007, 07:35 PM) *

Fetelor il mai votati pe Rares? e pe locul 5 acum, la egalitate cu locul 4, au 444 voturi fiecare
cheer.gif

votat puiul scump! cheer.gif a urcat pe locul 4 yahoo.gif !!

Monic, ai MP!! pupic.gif

}{
lyra
buna seara
m-am reintors si eu de la curs. ne-au dat drumu mai devreme. eu n-am primit azi nimic. nimic. nimic. sorry.gif

o sa vina babu mai tarziu cu ceva.
merg imediat in oras cu fetele.
din cauza de curs tampit n-am putut nici raspunde la tel.cred ca ma uraste toata lumea acum.
si sunt obosita si catranita. si mi-au venit si rusii doh.gif
apropo de disociate. va zic din experienta. bad.gif in plus am niste vergeturi de prima mana de la slabit si pus dublu inapoi

o seara placuta si distractie maxima

meniul de azi:
lapte-250 2,5
cereale 2
sunca 1
orez-100 3
pui 1
ulei 1
salata 0
paine 3
mozzarella-25 1,5

total 15 sorry.gif
Tzutzi80
Mie disoiatul imi suna rau de tot. Nu as putea manca o zi intreaga un anumit tip de aliment. Mi se face rau si nu mai mananc deloc. Pai daca peste o zi de lactate as trece usor...la aia de fructe, legume sau carne...sigur tin post negru
lyra
mie ziua de lactate mi s-a parut cea mai grea. nu pot manca branza de veci goala, nu ma impac cu iaurtul si laptele imi place doar cu cereale. in zilele de lactate nu prea mancam.

Lacry
Rares e pe locul 4. Pentru a ajunge pe 3 trebuie sa depasim un handicap de 98 de voturi sorry.gif
Tzutzi80
Eu il votez de pe mai multe calculatoare. Ca sunt la mama la birou si intru de pe toate, plus ca l-am trimis la toti prietenii sa voteze si ei macar o data
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 08-03-2007, 09:35 PM) *

cheer.gif

Mancati-as ochii tai frumosi de sexoasa ce esti!!!!!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(Tzutzi80 @ 08-03-2007, 11:16 PM) *

Eu il votez de pe mai multe calculatoare. Ca sunt la mama la birou si intru de pe toate, plus ca l-am trimis la toti prietenii sa voteze si ei macar o data

Fata, sarut mana. Se cunoase ca votati!
Multumim!
irinush
Buna seara!
va doresc o primavara cat mai frumoasa, chiar daca e cu intarziere! pupici!
Pisik
Neatza!

In sfarsit e vineri din nou, chiar daca ma asteapta o sapt grea ma bucur...
Aseara am fost la restaurant, tarziu cum v-am zis, am papat bun, vinete cu rosii si cu mozarella ca aperitiv, apoi vitel cu oregano la gratar si salata asortata si un pic din cotletul de porc al sotului. Am luat o gurita infima de focaccia de pofta. Si azi dimineata m-am abatut cu o gurita mica de mucenic moldovenesc. Maine la mama cred ca pap din aia ciorbita ca sunt topita dupa ei...azi nu am de unde.
Stiu problemele cu disociatul, si mie mi-e teama tare, dar in afara de a ma duce la nutritionist (ceea ce probabil voi face, dar momentan nu am bani) si a face o cura drastica nu prea am de ales. <M-am gandit si la daneza, dar numai cand ma gandesc la spanac chior si telina fiarta mi se ia dinspre inima bad.gif

Diseara mergem la teatru, asa ca m-am imbracat frumusel, in fustita rosie si camasuta alba, cu margele rosii, imi pare rau ca nu am putut sa imi inaugurez pantofii pe care mi i-am luat aseara, dar e frig inca si nu am renuntat la ghetute.

Va pup si sa aveti o zi frumoasa!
anaoi
bravoooo distractie placuta.
sa aveti un we supppppeeeeeeeeeerrrrrrrrrr, nueronilor. ne vedem duminica
Tulip
Neata si de la noi!

Azi e baba mea si deocamdata e soare cheer.gif cheer.gif
daconst
Neatza!
N-a facut nimeni cafeaua?Hai ca ma bag eu la ibrice ca bb doarme...sa nu-l deochi ca e tare linistit in ultima vreme.Asa mai are si ma-sa timp de forum. grin.gif
Parca asa repede trec saptamanile...Oare asa e si la voi sau doar la mine ca sunt prinsa cu bb?
Ma gindeam ca deja are 7 saptamani si eu parca nu realizez total ca am copil. doh.gif

Ieri am fost la sala,deocamdata la cursul gratis pentru mamici si am vazut ca deja ma simt in forma.Cred ca merg sa-mi fac abonament la sala sa merg zilnic,ca prea se incalzeste afara.Stresul meu e sa nu trebuiasca sa dau geaca groasa jos de pe mine ca atunci chiar nu mai ies din casa cu suncile atarnand.Cit e rece e bine ca ma mai ascund.
Eu sunt si putin cu capul...nu ma bagati in seama,dar daca nu-ti face click in cap,e degeaba.
Asa ca Pisikule,cam nasol e si la tine in capusor. grin.gif

Dylly,unde pleci,fata asa devreme?Abia ai inceput ziua si tu pleci?

Deea,tu ce pilule iei?Ca marti merg la dr sa-mi dea si mie ceva,dar parca mi-e frica sa nu stagnez la slabit.Ca eu mi-s patita cu pillulele.Cind le-am oprit anul trecut nu mai slabeam un gram.
Pisik
Neatza Danutu! Pupici lui bebe cuminte pupic.gif
Stiu ca la mine e de la cap (verificata, de la hipofiza doh.gif ), dar m-am gandit zilel trecute la faza cu anticonceptionalele; anul trecut cand am dat jos 12 kile in 2 luni jumate nu luam pastile ca era iubi plecat si nu avea rost. Acuma iau, oare influenteaza? Oricum, mai am doua folii cred ca dupa Paste ma duc la doctor sa repetam analizele, sa oprim pastilele si sa incepem demersurile pt bebe )).gif Asa ca poate cand oi opri pastilele s-o vedea ceva si la mine ca pana atunci nu mai sper la nimic sad.gif
Tzutzi80
CITAT(daconst @ 09-03-2007, 09:10 AM) *

Deea,tu ce pilule iei?Ca marti merg la dr sa-mi dea si mie ceva,dar parca mi-e frica sa nu stagnez la slabit.Ca eu mi-s patita cu pillulele.Cind le-am oprit anul trecut nu mai slabeam un gram.

Neata! Sa stii ca eu iau Jasmine si nu am stagnat la slabit. Chiar scrie ca regleaza greutatea corporala. Nici nu m-am umplut de par, nici alte efecte secundare nu am avut de la ele. Si au si continut redus de hormoni. De fapt...daca ma gandesc mai bine ... au avut un efect secundar! biggrin.gif Mi-au marit si intarit sanii ... dar nu ma plang!
Amazoana
Neata fete dragi. va pup, sa aveti o zi buna!
ALICE
Neata!
Aseara mi-am socat organismul:prajituri,saleuri,vin,mancare la restaurant,etc. lol.gif Daca nici asa nu se socheaza,apai nu mai stiu
Sexymom
Buna dimineata fete dragi.Am facut si eu ochii acum vreo 2 ore si dupa ce am hrantit tot nemul( ca multi suntem Doamne) am venit la o cafea cu voi.
Ma bucur ca unele fete s-au distrat si au simtit ca este 8 Martie.
Eu am am primit nici o craca de pom, cu toate ca a batut vantul si la tot pasul gaseai pe jos...e de inteles acum...a venit si socrul ieri la 5 dimineata si suntem ca niste robotzei prin casa.
Aseara m-am dus sa il iau pe sotul meu de la munca, cu socrul -bineinteles- si am facut eu cinste cu un pahar de vin alb de Vertejo ,intr-un bar frumusel care se numeste Gambrinus )).gif dupa care am venit acasa si m-am enervat cu mama si am ramas tot asa mad.gif
dany
Neata si de la mine ! Saru-mana de cafea , Dana !

WE super placut , fetelor si distractie frumoasa duminica celor care va intalniti .
michelle
Neata!
Cum e vremea in Bucuresti sa stiu ce haine sa imi iau?
Deea
Neata,

Dana eu nu mai iau pastile, nu m-am ingrasat de la ele dar nici nu mai slabeam (nu ca a cum as da rapid jos smile.gif ), luam Novinette. eu am incercat mai multe soiuri de pastile si de la oricare stagnez in greutate asa ca le voi lua atunci cand ajung la greutatea dorita.
anaoi
Dana....citeste in urma...nu plec, dar am atata treaba, incat nu stiu cand si daca pot intra. stai linistita, pe mine astia m-au lipit de scaun deja.
daconst
Mersi de raspunsuri,fetele. pupic.gif
Sa stiti ca e problema mare cu pilulele astea.Si cind le iei,dar si cind te opresti.Eu am vazut la mine ca am luat 5 ani Microgynon si n-am avut treaba.Slabeam tare bine cu ele,desi nu sunt de ultima generatie.S-a obisnuit organismul meu cu ele si mi-a fost bine.Ei,cind le-am lasat zici ca nu mai eram eu.Desi faceam sport,numaram punctele...nimic nu se vedea la cintar.
Deci Pisik,e clara ca de la pilule e la tine.

Deea,sunt curioasa acum dupa ce nu mai iei pilule cum se comporta cintarul.Eu inca stau pe ginduri cu ele.Poate incep sa iau dupa ce slabesc sa nu am surprize.

Dany,cum mai esti?Nu stiu de ce,dar astept o veste mare de la tine. naughty.gif
Doamne ajuta sa vina cit mai repede.

Miha,cum mai esti cu ochii?S-a mai limpezit vederea la stangul?Ca parca ala nu era chiar refacut?Cum esti cu pregatirile de nunta?
Felicitari pentru taxa de la masterat. pupic.gif

Sexy,hai mai poveste patzaniile tale din ultima vreme ca simt eu ca ai ceva pe suflet. pupic.gif

Se vede ca n-am mai fost de mult pe form,ca am chef de vorba. lol.gif

Dylly,nu ma omori ca eu citesc cum apuc...printre alaptat si schimbat de pampersi. )).gif
dany
CITAT(daconst @ 09-03-2007, 09:00 AM) *

Dany,cum mai esti?Nu stiu de ce,dar astept o veste mare de la tine. naughty.gif
Doamne ajuta sa vina cit mai repede.

pupic.gif Saptamana viitoare vine raspunsul . Sper din tot sufletul sa fie pozitiv smile.gif . Pana atunci dau din degete de nerabdare .
Pisik
Miha, acum in Bucuresti e racoare. Adica eu nu am putut pleca in pantofi; daca in w.e va fi ca azi eu zic ca hainute mai grosute; dar la cat de schimbatoare e vremea, nu mai poti garanta nimica...
anca veselie
neatzaaa! ce frumoasa este viatza!
tocmai am mancat mucenici moldovenesti. buuuni, dar fara legatura cu dieta... si mai incolo o sa gust si din aia cu zeama. m-am cam destrabalat blum.gif
miha, este racorica, ia-ti si mai grosute si mai subtiri. cred ca te-am lamurit bustean )).gif
BLUELIFE
Imi cer scuze din suflet,nu era intentionat ,in plus sunt noua in domeniu baby.gif asa ca nu ma prea pricep dar,multumesc oricum. blushing.gif
dany
Dana ...ai PM !

Bine ai venit la noi , Bluelife si bafta la slabit !
BLUELIFE
CITAT(danyhoney @ 09-03-2007, 11:11 AM) *

Dana ...ai PM !

Bine v-am gasit si multumesc pentru primire, sunteti super tari cheer.gif .
daconst
CITAT(BLUELIFE @ 09-03-2007, 12:15 PM) *

CITAT(danyhoney @ 09-03-2007, 11:11 AM) *

Dana ...ai PM !

Bine v-am gasit si multumesc pentru primire, sunteti super tari cheer.gif .

Bine ai venit in club,dar vroiam sa te intreb daca esti de sex masculin?Cum scrie in avatar?
Pisik
Bravo Anca! Si eu voi papa zilele astea, ca deja nu mai pot, imi intra mancarea invers si nu cred ca asta e scopul. Doar ca eu tot speram sa se vada ceva cu Sb-ul asta.... sad.gif
Dar de maine pap si cate um iaurtel, cate o fructa (tre sa imi fac provizii, abia astept )).gif ) si maine mucenici la mami blushing.gif

Nu v-am povestit ce am patit ieri: ma duc la magazinul bienvenuti din carrefour feeria (baneasa) sa imi iau pantofi. erau 2,5 mil. Buun, ii dau eu tipei plicul cu bonurile de cadou care stiam sigur ca sunt 4 de 400 de mii dar i-am dat carnetelul ala cu bonuri cu totul, nici nu m-am uitat le ele. Si restul zic de pe card avantaj si ii dau si cardul. Si ea zice "haideti sa completati formularul de reducere" si aflu cu surprindere placuta ca intre 1-8 martie la orice pereche cumparata de doamne se acorda o reducere de 20%. Cool, zic, inseamna ca pantofii sunt acum 2 mil, minus 1.600 bonurile,dau numai 400 din avantaj ca si asa sunt plina de rate si datorii si dau peste 1 mil pe luna si la ei, zic 400 nici nu se simt in 4 rate. Si gagica zice da, deci din card avantaj 800 de mii. Nu am facut legatura imediat ca m-a ametit cu dati-mi cardul, semnati formularul, etc. In fine, dau eu cardul, imi ia 800 de mii de pe el (bonurile le luase demult), semnez si imi da chitanta. Si pe chitanta scria 1.999 - 1.200 bonurile si diferenta 799 de pe card avantaj. Eu ma uit pe bon si eram f nedumerita si intreb "dar cate bonuri au fost, nu au fost 4?" nu zice au fost 3. La care eu zic ciudat, inseamna ca ne-au pacalit astia, mi-au dat cu un bon mai putin, mai mai ca ma indoiam de mine, am zis ca am pierdut un bon, dar nu avem cum ca nu deschisesem carnetelul deloc deloc...si tot nu imi venea sa plec, eram f indoita. la care sotul zice catre ea "dar aveti acolo carnetelul ca ati rupt bonurile din el si l-ati aruncat in cos", ea s-a facut ca nu aude, a mai repetat sotul odata si in final a luat carnetelul si f surprinsa cand il deschide zice "Vaaai, ia uite mai era unul nu l-am vazut". Mi l-a dat inapoi, ca banii de pe avantaj nu putea sa ii mai traga inapoi mad.gif
Nu am facut scandal, ca totul s-a derulat f repede si initial am zis sa nu gandim rau, ca nu si-a dat femeia seama, dar pe urma deruland filmul in cap ne-am dat seama ca de fapt era imposibil sa nu il vada, ca le numarase, pur si simplu s-a facut ca ploua, ca sa isi traga ei reducerea mad.gif
Probl mea e ca mi-a luat 800 de pe card, dar macar bine ca am realizat si am ramas cu bonul

Asta din seria "Se intampla in Romania". Frumos, nu? devil.gif
ALICE
haninoroc.gif Am o intrebare.Ce am baut dupa 12 noaptea trec pe azi sau pe ieri?
michelle
CITAT(daconst @ 09-03-2007, 10:00 AM) *

Miha,cum mai esti cu ochii?S-a mai limpezit vederea la stangul?Ca parca ala nu era chiar refacut?Cum esti cu pregatirile de nunta?
Felicitari pentru taxa de la masterat. pupic.gif

Multumesc
Pupici pt mamica sexoasa si sportiva pupic.gif si pt bebica cuminte pupic.gif
Cu pregatirile nu am facut nimic, doar ma uit si eu, ma informez. Ieri am mai fost la o casa de moda sa cercetez terenul, ofertele, preturile. Mi se pare mult prea devreme pentru orice fel de pregatiri.
A, vinul e luat deja.
Cu ochii sunt foarte bine. Doar cand sunt obosita, seara vad incetosat. De exemplu daca ma uit la tv dureaza pana se clarifica privirea si vad perfect. E o perioada de acomodare de cateva minute.
Sa vedem ce zice luni dr.

CITAT(anca veselie @ 09-03-2007, 10:06 AM) *

miha, este racorica, ia-ti si mai grosute si mai subtiri. cred ca te-am lamurit bustean )).gif

Ma intereseaza in mod deosebit incaltamintea: pantofi/ ghete/ cizme, ca vin doar cu un bagaj de mana.

CITAT(ALICE @ 09-03-2007, 10:59 AM) *

haninoroc.gif Am o intrebare.Ce am baut dupa 12 noaptea trec pe azi sau pe ieri?

Daca ai facut nani apoi, eu as zice pe ieri.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.