Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ALICE
Da, am facut nani, vreo 2 ore
Pisik
Miha, eu zic ghetute
ghemotoc
'neata!!!!!!!!!!
ieri cica a fost baba mea (dupa numarul de la ziua de nastere) si azi e tot baba mea ca eu intotdeauna imi alegeam 9... si e soare ca si ieri cheer.gif cheer.gif cheer.gif
sa stiti ca m.am tot gandit cu pastilele si cred ca aveti dreptate... eu iau yasmine de un an de zile si am factu pauza luna asta (bine ca m.a prin si februarie si a fost mai scurta) si am observat ca de cand nu le mai iau nu mai slabesc sad.gif... deci pisik poate ca si la tine e ceva de la pastile (dar invers ca la mine) smile.gif si cu faza cu pantofii aoleu... noi si and mergem in selgros, metro etc ne uitam pe factura ca astea de la casa tind sa iti bage si ceva in plus ca dhe... mai au si ele cumparaturi de facut lol.gif
ah si aseara am sarit rau de tot calul cu niste bipuri de vreo 16 puncte blink.gif blushing.gif
anaoi
me too
ALICE
Da,da sa vedeti ce bipuri de 27 puncte am bagat eu.Azi si maine fluier a paguba
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif yahoo.gif

Am fost aseara la Chippendales wub.gif inocentul.gif sweating.gif swoon.gif
...cred ca m-am indragostit...
lyra
inca una din ciclul traim in romania:

sambata am fost cu babu la cumparaturi.
si-a cumparat un costum, camasi, cravate, pantofi. magazinul de unde si- aluat costumul e mag lui preferat. mereu isi face cumparaturile acolo.tipa de acolo ne zice ca tivul de la pantaloni e inclus in pret si se ocupa magazinul. intreb daca fac si la pantaloni cumparati din alte magazine. tipa zice ca da si costa 50.000.
ok. merg azi dupa prima pereche si duc pantalonii cumparati din alt magazin. era acolo o tipa care cred ca era patroana. ca noi nu facem tiv decat la pantalonii nostri si o intreaba pe vanzatoare daca a zis ea ca face magazinul tiv la alti pantaloni. vanzatoarea face fete -fete. doh.gif
intreb daca tot au croitor nu s-ar putea face o exceptie. aia zice ca nu si ca nu se deplaseaza croitorul pt o pereche de pantaloni. doh.gif

fain de tot. dupa cati bani am cheltuit acolo si anul trecut, anul asta.... si planuia babu sa mearga si pt hainele de vara...
michelle
Ieri am fost la KFC cu fetele din firma (5 la numar). De rusine, am tulit-o la sala, desi nu era in program blushing.gif
Ata e.. O data pe an e ziua noastra grin.gif

CITAT(ina_ceva @ 09-03-2007, 11:33 AM) *

Poze? w00t.gif
ALICE
Aoleu Miha ai innebunit?????Nici ieri nu te-ai abtinut.Cred ca esti cam stricta salut.gif
lyra
eu ieri am papat ceva pop-corn si am baut fanta. n-am mai iesit cu fetele in oras. cand ne-am dus noi era full peste tot. ne-am enervat si le-am invitat pe fete la mine. am barfit un pic si dup-aia la culcare. blushing.gif
ina_ceva
CITAT(michelle @ 09-03-2007, 11:34 AM) *

CITAT(ina_ceva @ 09-03-2007, 11:33 AM) *

Poze? w00t.gif

Poze si filmuletze (de filmuletze) ; dar abia diseara le pot descarca, ca aparatul nu e la mine dry.gif .
Bine macar ca am facut poze cu ei si pot sa le pun pe birou sa le admir yahoo.gif
ghemotoc
alice si eu incep sa fluier a paguba blushing.gif pana luni ca doar trebuie sa recuperez...
ina... ti.ai clatit bine ochii si pentru mine blushing.gif blushing.gif blushing.gif
ina_ceva
CITAT(ghemotoc @ 09-03-2007, 11:41 AM) *

ina... ti.ai clatit bine ochii si pentru mine blushing.gif blushing.gif blushing.gif

Am clatit bine ochii si veti vedea si in filmuletzele facute wink1.gif ;
Nu pot sa spun ca mi-am clatit si mainile, nu? tease.gif
ghemotoc
eu cred ca poti sa spui biggrin.gif
ALICE
Eu azi si maine am doar 15p.Daca nu pot, hai treaca de la mine 16.Ca mai am de la aerobic ceva

CITAT(ina_ceva @ 09-03-2007, 01:43 PM) *

Ce vrei sa spui?Ce cred eu? devil.gif
BLUELIFE
Bine ai venit in club,dar vroiam sa te intreb daca esti de sex masculin?Cum scrie in avatar?
[/quote]

Nu, sunt de sex feminin.Sunt o mamica a doi baietei de 9 respectiv 3 ani,ambii nascuti in luna martie adica pe 6 si cel mic pe 8 martie. wink1.gif
ina_ceva
CITAT(ALICE @ 09-03-2007, 11:47 AM) *

CITAT(ina_ceva @ 09-03-2007, 01:43 PM) *

Ce vrei sa spui?Ce cred eu? devil.gif

Pot spune doar ca chippendeii sunt moi devil.gif
ghemotoc
la multi ani bulelife pentru ieri floare.gif
alice, eu de azi pana luni ma lupt cu doar 12 puncte pe zi sad.gif... rusinica mie blushing.gif pentru pofte
BLUELIFE
CITAT(ghemotoc @ 09-03-2007, 12:54 PM) *

alice, eu de azi pana luni ma lupt cu doar 12 puncte pe zi sad.gif... rusinica mie blushing.gif pentru pofte

Multumesc! biggrin.gif
ALICE
CITAT(ghemotoc @ 09-03-2007, 01:54 PM) *

Aoleu,e grav.Te compatimesc.Bafta hug.gif
ghemotoc
pupic.gif mersi mult
michelle
Bluelife, la multi ani baieiteilor! cheer.gif Sa-ti traiasca, sa creasca mari si ascultatori!
ghemotoc
iata ce.o sa incerc sa pap azi:
paine prajita 3
exquisa 0.5
cartofi 2
cordon bleu 5

total (partial din pacate sad.gif ) 10.5 din 12...
noroc ca saptamana asta am si mers mult pe jos si am facut si bicicleta si am mai adaugat niste puncte ca ar fi iesit 10 pe zi blink.gif ...
stiti cumva cam cate grame de cereale (fulgi de porumb) intra intr.o cana de ceai de 250 ml?
anca veselie
vad ca toata lumea s-a destrabalat blum.gif
Tzutzi80
Am o neclaritate legate de paste. Nefierte erau 60g, deci 3 puncte. Fierte insa erau doar 140g, si nu 180 cum m-as fi asteptat eu dupa formula 40g nefierte=120g fierte. Eu cum punctez? fierte sau nefierte?
dany
Tzutzi , puncteaza-le fierte cu 4 P ( doar te saturi , nu ) ? Paste pana la saturatie = 4 P ( cele integrale au 3 P pana la saturatie ).
michelle
Le-ai cantarit si fierte, si nefierte? Intr-adevar greutatea la cele fierte depinde de cat de multa apa au tras. Eu zic sa le punctezi pe cele nefierte.
dany
Cele 140 gr = 2,33 P , adica 2,5 p
michelle
CITAT(danyhoney @ 09-03-2007, 12:46 PM) *

Tzutzi , puncteaza-le fierte cu 4 P ( doar te saturi , nu ) ? Paste pana la saturatie = 4 P ( cele integrale au 3 P pana la saturatie ).

Sau asa )).gif
Tzutzi80
Si daca calculez dupa punga....imi ies 3.5p. Cred ca las calculate dupa punga, ca sunt integrale si astea au mereu mai multe puncte.

Oricum, la povesti de necrezut de 8 martie, nu ma intrece nimeni. Trebuia sa ajung la restaurant cu fetele la 5. Asa ca ma duc la banca, scot bani (sa am la mine, ca se preconiza consumatie ca lumea), merg prin magazine sa imi iau de imbracat, asortez si cumpar si bijuuri si plec acasa intr-un final cu gandul ca pe la 3 ajung acasa si am cam 1ora jumate sa ma gatesc, si jumate sa ajung la restaurant. Ajung eu acasa si ma uit la ceas. 4.30 blink.gif Mda....asa ca le-am sunat pe fete sa le zic ca eu nu am cum sa ajung, decat sa le vad la plecare eventual. naughty.gif Nu ca sunt tare?

Si asta nu-i nimic! Toata ziua mancasem un covrig, sa salvez puncte pt restaurant lol.gif
Amazoana
Eu am mancat ca o vacuta azi sad.gif :
2 bucatele mici de pizza cu ton
gratar de pui cu piure
o cafea cu o lingurita de miere
ceai
ce ma fac........????
Tzutzi80
Faci fursecuri sa recuperezi biggrin.gif
michelle
dulci, nu ai mancat deloc mult.. Eu zic in jur de 10p
ghemotoc
deci cate grame de fulgi de porumb (cereale) intra intr.o cana de ceai de 250 ml?
Amazoana
CITAT(michelle @ 09-03-2007, 02:57 PM) *

dulci, nu ai mancat deloc mult.. Eu zic in jur de 10p

Nu am avut timp sa calculez....sper sa ai dreptate. Dar ma simt asa umflata...si asta este de cateva zile. Nu stiu, se intampla ceva cu mine. Am stomacul umflat.....

Zuza Tzutzi, ce fursecuri, pana acum a avut temperatura, iar diseara vine soacra-mea. Crezi ca pot face ceva? mare nu mi-ar fii mirarea sa doarma cu noi in pat unsure.gif wacko.gif
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 09-03-2007, 01:05 PM) *

Zuza Tzutzi, ce fursecuri, pana acum a avut temperatura, iar diseara vine soacra-mea. Crezi ca pot face ceva? mare nu mi-ar fii mirarea sa doarma cu noi in pat unsure.gif wacko.gif [/color]

Pai foarte bine! O lasati sa adoarma bine si o taiati in camera cealalta, sau in bucatarie, sau in baie. Sa va dau eu idei ca la copii mici? (uite de aia ma iubeste cu atata disperare ciocolatica mea biggrin.gif ) devil.gif
lyra
CITAT(ghemotoc @ 09-03-2007, 01:02 PM) *

deci cate grame de fulgi de porumb (cereale) intra intr.o cana de ceai de 250 ml?

acum am masurat. intr-o cana de ceai mi-au iesit 63gr fulgi de porumb. sper sa te ajute.
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 09-03-2007, 03:10 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 09-03-2007, 01:05 PM) *

Zuza Tzutzi, ce fursecuri, pana acum a avut temperatura, iar diseara vine soacra-mea. Crezi ca pot face ceva? mare nu mi-ar fii mirarea sa doarma cu noi in pat unsure.gif wacko.gif [/color]

Pai foarte bine! O lasati sa adoarma bine si o taiati in camera cealalta, sau in bucatarie, sau in baie. Sa va dau eu idei ca la copii mici? (uite de aia ma iubeste cu atata disperare ciocolatica mea biggrin.gif ) devil.gif

Mai zuza, in bucatarie nu am usa, ca am scos-o, iar la baie e atat de mic spatiul.....cel mai bine ar face femeia sa doarma adaaaanc, iar puiul meu sa doreasca sa inchidem usa la dormitor blushing.gif
Moaaa, ce rusinica pe mine blushing.gif sa vb asa prostioare....... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ghemotoc
mersi lyra floare.gif hug.gif
lyra
CITAT(ghemotoc @ 09-03-2007, 01:21 PM) *

mersi lyra floare.gif hug.gif

pentru nimic. give_rose.gif pupic.gif
dany
Fetelor , se stie deja cine va reprezenta Romania la Eurovision ???

Pentru Germania va canta Roger Cicero . el
ALICE
Da.Loco Mondo
dany
Mersi , Alice .

Danutella , te omor !!! Tocmai a venit postasul la mine )).gif . Multumesc din suflet si un pupic.gif pentru tine si pentru Lucas ! hug.gif
Pisik
Dulci,

Zic si eu ca Miha, chiar nu mi se pare ca ai mancat ca o vacuta, pe bune.
Pai eu mananc mult mai mult, din alimentele permise mie evident.

Hai sa dau raportul:

MD:humus+ardei+tofu+rosie

G1:fistic

P:salata verde+rosii+ardei+castravete+masline negre+tofu+ulei masline+ciuperci la cuptor (tot cu ulei de masline)

G2:ardei rosu

C:probabil salata de la cafeneaua actorilor (fara focaccia, sau doar cu un pic), daca ajungem inainte de teatru.
La 16 la noi e o mica tratatie si au luat niste mucenici care arata demential, de la ana, cred ca ma porcesc un pic....mai vedem blushing.gif
anca veselie
ok, sa marturisesc si eu meniul blushing.gif

md: ou fiert, putina sunca praga, un cub fitness, ardei rosu

gustare: mucenici moldovenesti. 2. blushing.gif

pranz: ton in ulei masline, putina mozzarele, gulie, ardei rosu

desert: mucenini cu zeama blushing.gif

sunt un mare porc sad.gif dar trebuia sa pap mucenici, o data pe an se fac....
Pisik
CITAT(anca veselie @ 09-03-2007, 04:42 PM) *

ok, sa marturisesc si eu meniul blushing.gif

md: ou fiert, putina sunca praga, un cub fitness, ardei rosu

gustare: mucenici moldovenesti. 2. blushing.gif

pranz: ton in ulei masline, putina mozzarele, gulie, ardei rosu

desert: mucenini cu zeama blushing.gif

sunt un mare porc sad.gif dar trebuia sa pap mucenici, o data pe an se fac....

Nu-i nijmic Anca, si eu pap maine ciorbita de mucenici si poate astazi din ala moldovenesc.
Tu mai tii si in week-end faza 1? ca eu de maine bag iaurt , iaurt cu fructe si fructe
anca veselie
pai cred ca o sa incerc sa o tin. nu mi-e f dor de iaurt, sincera sa fiu. m-am cam obisnuit cu stilul asta de a manca, o sa incerc sa rezist la inghetata din congelator naughty.gif

o sa incerc sa pap putiiin pana diseara, multe legume, ca sa anihilez mucenicii rai rai.

am fost la piata si am luat ciuperci, vreau sa fac o tocanita buna!
Amazoana
CITAT(Pisik @ 09-03-2007, 04:28 PM) *

Dulci,

Zic si eu ca Miha, chiar nu mi se pare ca ai mancat ca o vacuta, pe bune.
Pai eu mananc mult mai mult, din alimentele permise mie evident.

Hai sa dau raportul:

MD:humus+ardei+tofu+rosie

G1:fistic

P:salata verde+rosii+ardei+castravete+masline negre+tofu+ulei masline+ciuperci la cuptor (tot cu ulei de masline)

G2:ardei rosu

C:probabil salata de la cafeneaua actorilor (fara focaccia, sau doar cu un pic), daca ajungem inainte de teatru.
La 16 la noi e o mica tratatie si au luat niste mucenici care arata demential, de la ana, cred ca ma porcesc un pic....mai vedem blushing.gif

Pisi, poate aveti dreptate, insa eu ma simt.....cu constiinta incarcata!
Unde stai? In ce oras?
Si eu am primit un borcan de mucenici si abia astept sa ajung acasa sa-i mananc, cu iubi, of course. Tre sa mai dau jos nitelus. Poate am timp in acest week-end sa ma uit pe listele acelea pe care Michelle a fost draguta sa mi le dea. pupic.gif
Si sincer, mie mi se pare ca tu ai mancat ca un fulg azi.
Pisik
Stau in Bucuresti Dulci.
Esti simpatica, nu am mancat ca un fulg, nu am scris cantitatile, ca am mancat serios, doar ca nu mananc paine si cartofi

Anca, si de luni ce faci? Tot SB?
Eu sapt viitoare fac pauza, dar incerc sa nu exagerez, dupa care inca ma gandesc.....m-ar interesa sa ne dea Nusa mai multe detalii despre dieta aia disociata pe care o tine ea
anca veselie
da, pisik, as merge tot pe sb. cu ww ajung sa ma cam porcesc in wee, cu SB macar stiu ca am alimente din care pot sa mananc destul. vreau sa tin tot faza 1 pt ca am abateri.
ai incercat kilo kick?
tu ai grija sapt viitoare si eu zic sa te invarti in jurul alimentelor SB, daca poti
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.