Pisik
09-03-2007, 03:57 PM
CITAT(anca veselie @ 09-03-2007, 05:51 PM)

da, pisik, as merge tot pe sb. cu ww ajung sa ma cam porcesc in wee, cu SB macar stiu ca am alimente din care pot sa mananc destul. vreau sa tin tot faza 1 pt ca am abateri.
ai incercat kilo kick?
tu ai grija sapt viitoare si eu zic sa te invarti in jurul alimentelor SB, daca poti
Eu zic sa nu mai tii faza I, ci faza II, nu e recomandat sa lungesti faza I prea mult. Eu o sa incerc sa tin faza II, cu mici abateri, pt ca nu voi fi la birou si voi manca ce mi se va da.
O sa incerc desigur sa nu mananc multe alimente nepermise la SB
anca veselie
09-03-2007, 04:19 PM
ma, avand in vedere ca am bagat mucenicii, cred ca am rupt momentan faza 1!
ALICE
09-03-2007, 04:24 PM
Weekend placut fetelor.
Imi cad ochii in gura, si mai trebuie sa merg si la aerobic.O sa dorm pe mine,e clar.
Si ma asteapta acasa niste grasunei de sfintisori,din care o s-mi permit unul.
weekend placut fetelor... si have fun la intalnire...
am intrat sa am plang si eu putzin la voi... am o stare naspaaaa
sunt agitata, dar o agitatie asa interioara, nu stiu cum, k sunt d fapt si f obosita...si nusunt in stare sa ma agit nu am energie... dar in creierul meu.... e o agitatie continua, mii si mii de ganduri si d planuri si de prostii..... vreau sa pot dormi si eu noaptea mai mault de 3-4 ore, si eventual sa adorm si eu ca un om normal pe la 00 maxim nu pe la 3 dimineata, stiti vreun leac pentru asta??
michelle
09-03-2007, 04:38 PM
Week-end placut, Alice!
Spor la aerobic.
Eu mi-am luat ieri portia, asa ca azi stau mai tarziu la serviciu ca am o gramada de lucru si luni nu-s.
himere2005
09-03-2007, 05:05 PM
salutare fetelor, va zic si eu la multi ani
o sa revin

am avut probleme cu netul 2 zile. in rest toate ca inainte, dar trebuie sa stau mai mult cu fata fiindca dan doarme

...aseara ne-am distrat bine, o sa bag poze cred maine, dar pana la urma am patit ca
lyra, am venit cu pizza acasa, in bucatarie, sa n-o trezim pe bia
azi a fost o zi cam aglomerata

...spor la treaba in continuare...eu o sa intru mai des daca tot si-a revenit netul...azi a fost o zi cand am avut impresia ca toate imi merg prost si asta datorita desteptilor de la min finantelor, care nu au programe bine puse la punct si au angajati imbecili si daca mai esti si vajait ca mine rezulta o mare de nervi....
ella stie
m-am aranjat ieri la fustita, la bluza cu decolteu si mi-am pus bigudiuri

azi imi statea parul ca o matura
nusarich
09-03-2007, 05:21 PM
pisik, uite despre ce este vorba:
Dieta de mai jos a fost creata de medici de sport din America. Nu reprezinta nici un pericol, chiar si medicii homeopati il recomanda. Rezultatul este pierderea in greutate de 15-20 kg in 90 zile, precum si scaderea tensiunii arteriale. Pe langa pierderea surplusului de greutate, dieta modifica metabolismul, prin care se garanteaza ca kg pierdute nu se iau inapoi. Daca se doreste o pierdere in greutate mai mica, dieta poate fi oprita inainte de scurgerea celor 90 zile, dar in acest caz nu se petrece schimbarea mai sus amintita.
Micul dejun e la fel in fiecare zi si consta in cateva fructe (2 mere sau pere, piersici sau un pumn de fructe marunte)
In cursul acestei diete alterneaza zile de proteine, legume, carbohidrati si fructe. Nu se poate schimba ordinea!
Ziua 1: Proteine
Pranz: Carne fiarta sau fripta - 3 felii (200g)
In loc de carne se pot consuma 3 oua fierte sau prajite, sau branzeturi/cascaval.
1 felie paine, salata fara limite (fara ulei)
Dupa pranz trebuie obligatoriu consumat 200 ml supa fara taietei
Lactate se pot consuma doar in aceasta zi
Cina: la fel ca la pranz, dar fara supa. Sa fim atenti sa consumam aceeasi mancare ca la pranz
Ziua 2: Legume
Pranz: Orice fel de legume, verdeturi (fasole, mazare, linte, morcovi, cartofi …) obligatoriu fierte. Se pot folosi condimente, sare, ketchup, bulion
1 felie paine, salata dupa gust
Cina: la fel ca la pranz, dar in cantitati mai mici
Ziua 3: Carbohidrati
Pranz: Paste fierte cu condimente sau sosuri sau aluat de pizza cu ketchup, bulion sau rosii
Cina: o felie mai mica de tort/prajitura, sau 2-3 cozonaci mici, sau 3 globuri inghetata. Obligatoriu o felie de ciocolata de menaj
Ziua 4: Fructe
Pranz: Orice fel de fructe in cantitate nelimitata
Cina: La fel ca la pranz
Alte lucruri de stiut:
- Pe parcursul dietei, o data pe luna trebuie obligatoriu tinuta o zi in care se bea doar apa; aceasta zi trebuie sa urmeze dupa ziua de fructe, dupa care continuam cu ziua de proteine
- Cafea si ceai se poate consuma in orice cantitate, fara zahar si lapte
- Dupa terminarea dietei putem manca normal, dar pentru inca 90 de zile la micul dejun trebuie sa consumam doar fructe. Daca in aceste 90 zile mai slabim inca 3 kg, inseamna ca schimbarea a avut loc in organism
- Nu se poate sari peste nimic din meniu, deoarece fiecare aliment isi are rolul sau, si daca nu le consumam pot aparea carente care pot duce la infectiuni
- De obicei nu obisnuim sa mancam doar fructe la micul dejun, dar din acestea, organismul extrage prima data zaharul integral care hraneste si intareste sistemul nervos
cam asta este
himere2005
09-03-2007, 05:25 PM
am vazut ca au aparut primele reclame pe site

...administratorul trebuie sa fie foarte fericit
).gif)
...a stiut pe mana cui sa lase "discutia" adica a noastra, a femeilor, ca daca era un site pentru barbati cred ca venea publicitatea poimarti
ina_ceva
09-03-2007, 05:27 PM
Din cugetarile lui Bula:
¨De multe ori ...cind plingi....nimeni nu-ti vede lacrimile....
De multe ori.... cind esti ingrijorat...nimeni nu-ti simte durerea....
De multe ori...cind esti vesel....nimeni nu se uita la zimbetul tau.....
Dar cind te basesti o singura data...... ¨
anca veselie
09-03-2007, 05:45 PM
plec spre casa.
weekend placut!
ina_ceva
09-03-2007, 06:03 PM
WE placut si tie, anca!
Lacry
09-03-2007, 06:10 PM
nusarich, interesanta dieta. Inteleg ca dupa ziua 4 urmeaza iarasi ziua 1, o singura data pe luna urmeaza ziua 5 doar cu apa si apoi iar ziua 1...
intrebare pentru fetele care tin WW
daca vrei sa tii kilo-kick... iti faci tarasenia aia care se ingurgiteaza seara dupa o zi normala de WW,nu?
Apoi nu mai mananci nimic... pana cand? Nu mai mananci in seara aceea, pana a doua zi dimineata,sau tii post negru si in ziua urmatoare?
ina_ceva
09-03-2007, 06:16 PM
dupa o zi normala de WW faci kilo-kick-ul si apoi, in seara respectiva, nu mai mananci nimic
daconst
09-03-2007, 07:23 PM
Lacry,ti-a raspuns
Ina deja.E bine sa-l faci seara ca sa nu mai mananci nimic dupa.
Dany,eu ma gindeam sa ajunga maine postasul...adica inainte de duminica.
lyra
09-03-2007, 07:57 PM
buna seara
azi a fost ultima zi de curs. a fost destul de interesant. sunt tare racita, dar am rezistat eroic pana la sfarsit.
mi-au prins bine zilele astea. mi-au atras atentia si am uitat de obsesia pentru slabit.
va pup
sunt tare trista ca nu pot sa ma intalnesc cu voi

. si eu n-am mancat in viata mea mucenici. dar suna teribil de bun.
Amazoana
09-03-2007, 08:27 PM
CITAT(Pisik @ 09-03-2007, 05:46 PM)

Stau in Bucuresti Dulci.
Esti simpatica, nu am mancat ca un fulg, nu am scris cantitatile, ca am mancat serios, doar ca nu mananc paine si cartofi
Anca, si de luni ce faci? Tot SB?
Eu sapt viitoare fac pauza, dar incerc sa nu exagerez, dupa care inca ma gandesc.....m-ar interesa sa ne dea Nusa mai multe detalii despre dieta aia disociata pe care o tine ea
Nici eu nu mananc paine....si nici dulciuri....ma gandesc ca poate-mi vine de sunt asa.......
Monic
09-03-2007, 09:25 PM
Nusa, interesanta dieta postata de tine. Si nu e chiar foarte restrictiva din moment ce dimineata mananci fructe si ai si o felie de paine/zi
de cand ai inceput? vezi ceva rezultate?
Sexymom
09-03-2007, 09:27 PM
Dulci eu votez in continuare...vad ca se micsoreaza distanta intre locul 3 si 4.
nusarich
09-03-2007, 09:53 PM
lacry, da, dupa ziua 4 urmeaza ziua 1 si dupa ziua de apa (o data pe luna, tinuta dupa ziua de fructe) urmeaza iar ziua 1.
Tulip
09-03-2007, 09:54 PM
Monic,ai PM!
Lacry
09-03-2007, 09:59 PM
CITAT(nusarich @ 09-03-2007, 11:53 PM)

lacry, da, dupa ziua 4 urmeaza ziua 1 si dupa ziua de apa (o data pe luna, tinuta dupa ziua de fructe) urmeaza iar ziua 1.
multumesc

, as incepe si eu dieta asta peste o saptamana. De luni incep un wendy-plan
nusarich
09-03-2007, 10:02 PM
CITAT(Monic @ 09-03-2007, 11:25 PM)

Nusa, interesanta dieta postata de tine. Si nu e chiar foarte restrictiva din moment ce dimineata mananci fructe si ai si o felie de paine/zi
de cand ai inceput? vezi ceva rezultate?
monic, da, rezultate sunt. adica in jur de 1kg/saptamana. se slabeste mai vizibil la cantar dupa ziua de fructe, dar pui la loc cateva sute de grame in ziua de proteine. per total, cam 1 kg/saptamana. la mine vad ca functioneaza. eu mai si numar, mai putin in ziua de proteine. oricum, mie imi seamana un pic cu un wendy plan pe termen lung. pentru ca in ziua de proteine mananci mai multe puncte, dar in zilele de legume/fructe mananci putine puncte. iar in ziua de carbo, abia daca te apropii de 10p. ce sa zic, mie mi se potriveste, pentru ca mananc si fructe (de care nu ma pot lipsi), mananc si proteine (vegetale sau animale, dupa cum pica ziua, ca tin si post), si paine (de multe ori eu o inlocuiesc cu rondele de orez si nu e mare bai). ce-mi place cel mai mult e ca nu ma plictisesc de mancare, ca nu prea am timp. adica pana sa ma plictisesc de o zi vine urmatoarea si mananc altceva. e mai greu in ziua de fructe, pana te obisnuiesti, dar e bine ca poti manca fructe cate vrei.
dany
09-03-2007, 11:41 PM
dany
09-03-2007, 11:54 PM
Fetelor !!!!! Ce facem , schimbam numele forumului nostru in alta denumire ??? Se pare ca suntem o amstecatura acum : WW , SB , disociat ...
).gif)
Sper ca nu am deranjat !! Era doar o intrebare . Ma gandesc doar la cazul in care mai apar noi membri / membre care vor sa tina WW si dau aici peste meniuri SB sau disociat . Nu e o rautate dar......daca vreti sa pastrati ( sa pastram ) acest forum ...ar trebui gandit la un alt nume .
ZIC SI EU , NU DATI CU OUA , ROSII , COCKTAIL-URI , ETC !!!!
dany
10-03-2007, 12:40 AM
CITAT(ALICE @ 09-03-2007, 12:58 PM)

Da.Loco Mondo
Stiu ca ti-am multumit deja ,
Alice , dar ai putea sa-mi spui si ce piesa canta ? Vreau sa incerc sa o gasesc pe undeva .
WE super fain tuturor !!!!
am auzit ca se numesc acum todo mondo, ca ar mai exista cineva loco mondo, piesa s enumeste liubi, liubi, i love you si parerea mea: it sucks...!!!!!!!!!!era mai buna piesa lui moga, dar nu e dupa mine

asta e:
http://www.youtube.com/watch?v=FxrksuZgyBosi mie mi-aplacut asta mai mult
http://www.youtube.com/watch?v=igwOXMIspA0bine, ca in mare, niciuna nu e p gustul meu.. dar daca astea sunt optiunile, as fi preferat-o pe a doua
Neatza....coffee from me
lyra
10-03-2007, 09:33 AM
Sexymom
10-03-2007, 09:45 AM
Buna dimineata fete frumoase.
Nici mie nu prea imi place piesa care merge la Eurovision...
Lyra felicitari, ce n-as da sa am eu greutate ta
Sa aveti o sambata frumoasa
lyra
10-03-2007, 09:50 AM
CITAT(Sexymom @ 10-03-2007, 09:45 AM)

Buna dimineata fete frumoase.
Nici mie nu prea imi place piesa care merge la Eurovision...
Lyra felicitari, ce n-as da sa am eu greutate ta
Sa aveti o sambata frumoasa

multumesc mult sexy
dar eu am doar 1.55 m inaltime. sunt o piticanie. jumatatea mea imi spune ca sunt cat un snitel si un pic....
himere2005
10-03-2007, 10:05 AM
'neata fetelor, declar si eu un kg pierdut in 5 zile

....ar fi fost si mai mult dar din cauza postului a trebuit sa mananc mai multi carbohidrati si eu zic ca s-a cunoscut
dieta mea se numeste ww combinat partial cu monti si grupa sanguina
anca, felicitari pentru bb, e o mare realizare, daca intri te rog sa-mi mai spui o data numele doctorului, am o cunostinta care nu ramane de cativa ani
felicitari fetelor care au slabit si nu va pierdeti speranta
lyra
10-03-2007, 10:12 AM
CITAT(himere2005 @ 10-03-2007, 10:05 AM)

'neata fetelor, declar si eu un kg pierdut in 5 zile

....ar fi fost si mai mult dar din cauza postului a trebuit sa mananc mai multi carbohidrati si eu zic ca s-a cunoscut
dieta mea se numeste ww combinat partial cu monti si grupa sanguina
anca, felicitari pentru bb, e o mare realizare, daca intri te rog sa-mi mai spui o data numele doctorului, am o cunostinta care nu ramane de cativa ani
felicitari fetelor care au slabit si nu va pierdeti speranta
felicitari Himere. da parca slabesti mai bine daca e dan acasa.
himere2005
10-03-2007, 10:31 AM
cred ca e pe fond nervos

din cauza nervilor slabesc

...e...acum pe bune, eu am observat de data trecuta ca slabisem asa, nu stiu de ce nu m-am apucat mai demult

deci, incerc sa mananc in fiecare zi care nu e de post un peste, un ou (bine cam 3-4 pe sapatamana), 100-200g carne piept de pui la gratar/fiert/la cuptor, lactatele necesare, cat mai putine pentru grupa mea sanguina, multe legume, fructe cam 2 pe zi, am mai redus din carbohidrati, la 4-5 puncte pe zi.
in mare, cam asa arata meniul meu, cu mici variatii
carbohidrati-5p
macrou gratar-6p
1ou fiert-2p
salate legume, fructe-0p
lactate-2p
maioneza-1p
legume care contin puncte-2p sau carne de pui 2p
---total 18p
himere2005
10-03-2007, 10:44 AM
conteaza cred si cum combinam alimentele, eu le amestecam tot timpul...acum nu prea mai asortez carhohidratii cu lactatele si carnea, pestele si vad ca e mai bine
lyra
10-03-2007, 10:48 AM
CITAT(himere2005 @ 10-03-2007, 10:44 AM)

conteaza cred si cum combinam alimentele, eu le amestecam tot timpul...acum nu prea mai asortez carhohidratii cu lactatele si carnea, pestele si vad ca e mai bine

bravo. asa te vreau.
saptamana asta am mancat orez si maxim 3 felii paine/zi, piept pui,peste,oua, salata, ciuperci,ardei, lapte si cereale. am incercat si eu sa nu le amestec si vad ca merge. in plus dupa ora 14.30 mai mancam o singura data un sandwich pe la 5-6 si un fruct, pt ca eram la curs.
vad ca slabesc mai bine fara cartofi si paste. se pare ca la mine merge orezul.
himere2005
10-03-2007, 10:49 AM
de abia astept sa va intalniti

eu am fost incantata si cand m-am intalnit cu 1 neuron, dar daca ma intalneam cu mai multi

as fi vrut eu sa nu mai mananc asa tarziu, la mine ultima masa e la 21
himere2005
10-03-2007, 11:24 AM
miha, ti-am vazut rochia de mireasa...arata super

eu ma gandeam daca nu ai putea sa faci cumva "fusta" detasabila si sa o inlocuiesti cu una mai scurta mai tarziu
michelle
10-03-2007, 11:42 AM
Neata dragi neuroni!
Eu sunt la serviciu, trag tare ca sa opt pleca maine dimineata linistita la Bucuresti.
Aseara m-a asteptat Cata dupa program cu o surpriza. Aveam rezervata o masa la un restaurant
Himere, nu m-am hotarat exact la model, dar ceva in genul ala imi doresc, rochie, adica o piesa, nu doua. Probabil dupa nunta o sa o vand, sau o pastrez, cine stie.
dany
10-03-2007, 11:46 AM
Neata si de la mine .
Uka , am ascultat acum melodiile . Hmmm....no comment
Felicitari fetelor care au slabit !
Sa aveti un WE excelent , neuroni !
michelle
10-03-2007, 11:47 AM
Dany, cum te pregatesti pt maine?
dany
10-03-2007, 12:08 PM
CITAT(michelle @ 10-03-2007, 10:47 AM)

Dany, cum te pregatesti pt maine?
).gif)
Maine ? Ce e maine ? Stii ceva ce eu nu stiu ?
M-am pregatit deja , facem cheful in seara asta
).gif)
Va

si distractie placuta maine !
michelle
10-03-2007, 12:12 PM
Stiu, cum sa nu! Mai intineresti cu un anisor
Petrecere frumoasa diseara
Cum maine n-o sa fiu in zona, iti urez de pe acum LA MULTI ANI , sa ne dai de baut
).gif)
, sa primesti multe cadouri frumoase, sa fii iubita si apreciata mereu, sa fii implinita si linistita sufleteste
Lacry
10-03-2007, 12:15 PM
Ina,multumesc pentru raspunsul tau referitor la kilo kick
Va doresc WE placut
himere2005
10-03-2007, 12:24 PM
dany, la multi ani pentru maine!,da pm cu ce ai pregatit bun please

desi incerc sa intru si duminica
uka, dana, multumesc pentru mesajele din pm, respectiv casuta postala
maine sa faceti multe poze, da? si sa tineti minte ce ati discutat sa ne povestiti si celor care nu ajungem
Pisik
10-03-2007, 01:46 PM
Dany, LA MULTI ANI!
Nusa, multu, voi studia dieta desi la cat m-am demoralizat cu SB ca nu am dat un gram....mai vedem
Azi e ziua mea de dezmat, dupa 2 sapt:
MD:omleta+iaurt fructe+ un pic de mucenic moldovenesc
P:o farfurie mucenici muntenesti
Sper sa nu mai am abateri.
Va pup si ne auzim!
Sexymom
10-03-2007, 04:00 PM
Cred ca e ceva in neregula cu concursul BB-Star....Rares avea acum 3 ore cu 50 de voturi mai putin ca cel dupa locul 3 si acum cel dupa locul 3 are mult, mult peste Rares...cine naiba a putut vota asa de mult???juma de tara???
Il mai votati pe Rares??
Amazoana
10-03-2007, 04:00 PM
CITAT(Sexymom @ 09-03-2007, 11:27 PM)

Dulci eu votez in continuare...vad ca se micsoreaza distanta intre locul 3 si 4.
Multumesc Sexy, stiu ca votezi. Dar ai vazut ce diferenta mare este acum? ...........
Sexymom
10-03-2007, 04:01 PM
Dulcikatty mai lasa odata adresa lui Rares...
Amazoana
10-03-2007, 04:01 PM
Sexymom
10-03-2007, 04:12 PM
Danyhoney iti doresc tot binele din lume, sa fii la fel de frumoasa si de buna ca pana acum, sa nu te schimbi, sa fii iubita si vesela.
LA MULTI ANI DIN PARTEA FAMILIEI MELE INTREGI.
salutare , neuroni!
Dany, nu mai stiu daca e azi sau maine
dar... LA MULTI ANI fericiti, toate visele sa ti se implineasca, sa fii sanatoasa 100 de ani de acum inainte
fetelor, s-ar putea sa am o veste mare saptamana viitoare....sunt tare emotionata si nerabdatoare, dar nu spun nimic inca, astept sa vad ce iese
un w-end de milioane tuturor
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.