Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ALICE
Nici eu n-o sa fiu maine pe net,asa ca iti urez La multi ani si multa fericire Danyhoney.
Sa pun si o poza cu noua achizitie:
Eu.
CITAT(ALICE @ 10-03-2007, 06:22 PM) *

Nici eu n-o sa fiu maine pe net,asa ca iti urez La multi ani si multa fericire Danyhoney.
Sa pun si o poza cu noua achizitie:

wub.gif e o dulceata, Alice, sunt topita dupa el biggrin.gif
sa-l stapaniti sanatosi
Sexymom
Eu sper sa fie ce ma gandesc eu si sa faca armata. lol.gif ale mele nu o pot face lol.gif
Alice vreau si eu unul la fel...are o fatza si niste ochisori scumpi de tot. pupic.gif
Eu.
CITAT(Sexymom @ 10-03-2007, 06:32 PM) *

Eu sper sa fie ce ma gandesc eu si sa faca armata. lol.gif ale mele nu o pot face lol.gif

lol.gif si eu as vrea, Sexy, dar nu, nu e vorba despre asta; mai asteptam vreo 2-3 ani.

am fugit la curatenie wacko.gif
o zi excelenta tuturor si ne vedem maine wink1.gif
ALICE
Da,da va avea ochi scumpi, dar dupa 2 zile in care m-am trezit la 7 sa plec la serviciu si-l luam in casa un pic, s-a obisnuit pucelul.Azi dimineata la 7 zgaria la usa sa-i dam drumul.Nu-mi mai trebuie ceas
Lacry
SEXYMOM, SUNTETI MORTALI, ZAU ASA! )).gif

Meniu:
4 linguri mucenici 2p
100 gr. sunca Praga 1,5p
30 gr. paine neagra 1,5p
kiwi 0p
cafea 0p
cola light 0p
1 chifteluta curcan 2p
25g branza mucegaiu' 2p
70g iaurt Campina 1p
175g pastrav "aburit" 3,5p
1 lingurita orez fiert 0.5p
extrafructe 1p

total 15p

Prima zi de wendy-plan (18-3=15p)

Himere, tu erai cu chitelele, am punctat bine? e de curcan si cu multa verdeata...

dulcik, astia din Bucuresti sunt smecheri, iar incep cu fraudele... imi pare rau... cred ca luna viitoare n-o sa am nervi pentru concursul asta
himere2005
e bine cred grin.gif

ne-am intors de la cumparaturi, am dat o raita si printr-un magazin de electrocasnice, ca s-a deschis altex langa kaufland wink1.gif ....parca mi-as lua un cuptor cu microunde....la ce ar trebui sa ma uit, sa vad daca are rotisor? ca eu mai mult la asta ma gandesc )).gif si la incalzit
uka
la putere.. la consum si ce functii vrei u sa mai aive... daca il vrei digital sau mecanic...
Ella79
Himere, cum adica cuptor cu micounde cu rotisor? Exista? Eu am rotisor la cuptorul aragazului dar la microunde nu stiam ca exista.

Eu zic sa iti iei unul cu putere cat mai mare si care sa aiba si optiune de dezghetare. In rest.... iti spun eu ca nu-l vei folosi la mare lucru. Eu doar incalzesc in el mancare gata facuta sau lapte si dezghet carne.
himere2005
eu daca imi iau o sa testez toate mancarurile sa vad cum ies biggrin.gif
uka
rotisor ii spune la gratarul ala din el...nu stiu de ce.. dar asa ii spune...
si eu in afara de incalzit nu il mai folosesc la altceva nici macar la dezghetare... decat ffff rar...desi are mai multe functzii...
lyra
buna seara
tocmai m-am intors de la o aniversare unde am cam depasit punctele. ma simt ingrozitor de rau, abia imi tin capul. raceala asta ma doboara.

distractie placuta maine si verm cat mai multe poze. hug.gif
uka
Pntru fetele cu South Beach
retete
antonia05
Salutare fetele!!La multi ani pt 1 martie, pt 8 martie si La multi ani pt cele care si au sarbatorit ziua de nastere sau alte evenimente!!Chiar daca e mai tarziu dar e bine si asa , nu? sau....???

Tin sa va anunt ca am terminat scoala si am luat examenul cu 10 cheer.gif Am incercat sa intru azi dar nu am avut timp nici sa va citesc.Poop fetele si WE placut!!! hug.gif
nusarich
felicitari, antonia! acum mai faci vreun curs?

antonia05
CITAT(nusarich @ 11-03-2007, 01:33 AM) *

Da!Acum vreau sa mai fac coafura(asta e pt mine--am o nebunie si vreau sa mi o satisfac--tehnici de tuns etcetc)

Vreau in iunie sa ma duc la un seminar de machiaj --MALU WILZ.Si vreau sa ma mai duc si pe la alte seminarii de estetica sa ma mai specializez.
nusarich
CITAT(antonia05 @ 11-03-2007, 01:37 AM) *

Da!Acum vreau sa mai fac coafura(asta e pt mine--am o nebunie si vreau sa mi o satisfac--tehnici de tuns etcetc)

vreau in iunie sa ma duc la un seminar de machiaj --MALU WILZ.Si vreau sa ma mai duc si pe la alte seminarii de estetica sa ma mai specializez.

poate pana la urma ajungi sa deschizi un centru de frumusete in bucuresti, mai stii? ar fi super!
antonia05
CITAT(nusarich @ 11-03-2007, 01:41 AM) *

CITAT(antonia05 @ 11-03-2007, 01:37 AM) *

vreau in iunie sa ma duc la un seminar de machiaj --MALU WILZ.Si vreau sa ma mai duc si pe la alte seminarii de estetica sa ma mai specializez.

poate pana la urma ajungi sa deschizi un centru de frumusete in bucuresti, mai stii? ar fi super!

Ma gandesc serios si la asta.Bani sa fie!!! salut.gif floare.gif hug.gif

Sexymom
Un vot conteaza ! Ajuta un bebe frumos sa ajunga in top [ Rares de 8 luni ] , voteaza-l si tu : http://lumeapiticilor.ro/?bbstar=show&offset=128 ! Multumesc !

[MasS]
* Da si tu mai departe daca imi esti prieten *
danyhoney
Multumesc din suflet pentru urari fetelor ( Miha , Himere , Pisik ,Sexy , Gigelu , Alice )!!!!!! hug.gif

Tocmai au plecat musafirii si am terminat de strans pe aici . Maine voi dormi pana la pranz , cred )).gif

Sexy
, m-ai dat pe spate cu poza !! Pupici familiei tale !!

Gigelu
, sa dea D-zeu sa vii cu veste buna ! Si eu astept un raspuns pana pe miercuri si sper sa fie in favoarea noastra !!!

Himere
, nu am pregatiti nimic deosebit : bufet rece in care am bagat si ceva romanesc )).gif : salata boeuf , fasole verde cu usturoi , salata vinete , drob fals .......cam atat.

Alice , e dulce tare catelul tau !

Antonia , felicitari !!!

Vreti sa vedeti cum arat eu la 41 de ani ???????

Proaspat tunsa
Imagine

Imagine

Si pentru ca de curand am primit cetatenia germana ...prietenii mei mi-au facut un tort in culorile Germaniei !!! Recunosc ca am plans cand l-am vazut ....asa sunt eu , arat ce simt !
Imagine

Si....aici cantam )).gif E un cantec despre copilaria in Hamburg si care imi place enorm de mult !! Cand il cant simt ca acele cuvinte se potrivesc perfect cu persoana mea si mi se face pielea gainii . Nu sunt nascuta in Hamburg ....oare sa fie un semn ca m-am integrat bine de tot in Germania ???? Probabil . fata mea arata ca , cantam din suflet !!! Adica ...mai mult tipam hug.gif
Imagine
danyhoney
Imagine

Ca sa nu ziceti ca nu am dat de baut de ziua mea lol.gif
danyhoney

Si pentru cine nu bea alcool .....Imagine
nusarich
danydulce, sa ne traiesti multi multi ani! sa fii sanatoasa, baftoasa in tot ce faci, sa fii iubita macar la fel de mult ca pana acum si sa-ti implinesti toate visele!

eu acum m-am trezit, cu niste crampe de numa... am baut aseara niste suc de grapefruit si mandarine si cred ca ne-a dat gata... asa ca acum stam cu ceai de menta pa-aproape.
ina_ceva
Dany-dulce, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!
Imagine
Deea
Dany la multi ani! Sanatate, noroc si sa ai parte numai de lucruri bune! pupic.gif
Sexymom
Dany esti o frumoasa, sper sa arat si eu asa peste numai cativa anisorii.
Se apropie si ziua mea......cu pasi repezi. cheer.gif
ina_ceva
Dany-dulce, arati superb give_rose.gif wink1.gif

Felicitari pentru greutate, lyra! Sanatate multa!
Himere, felicitari pentru kg pierdut! La grill-ul de la cuptorul cu microunde am incercat sa fac carne si mi s-a uscat de nu am mai avut ce face cu ea decat sa o arunc doh.gif

Alice, cum e cu bebe cel nou grin.gif ? Mai plange?
Bravo, antonia! Se pare ca ti-ai gasit o noua pasiune grin.gif .Sa ai spor la seminarii!
antonia05
Buna dimineatza felele!!

La multi ani DANY si tot ceea ce ti doresti!!! floare.gif hug.gif

Am vazut si eu foto ale tale si arati foarte foarte bine!Pupici! hug.gif
marianasofica
bine v-am gasit !sunt prietena cu bluelife si am hotarat sa ma alatur acestui forum.
ina_ceva
Bine ai venit, marianasofica!
bubbles
`ziua La multi ani! dany band.gif sa fii fericita flowers1.gif
eu sunt balonata si mi`e rau tare de la stomac .. ma doare .. parca am broaste in burta cry.gif
daconst
La multi,multi ani fericiti,Dany!!! floare.gif floare.gif floare.gif

Sa fii sanatoasa si fericita ca iubita esti destul. grin.gif
Imi place cum iti sta cu breton,iar tortul e bestial.Felicitari inca o data pentru cetatenie si cum te-ai adaptat aici.

Antonia,felicitari pentru examen si bafta la cursuri in continuare.

Marianasofica,bine ai venit in club! give_rose.gif
Poate ne spui mai multe despre tine.
himere2005
deocamdata iti spun la multi ani dani, arati superb la 21 de ani floare.gif sunt cam ocupata

distractie placuta fetelor cheer.gif cheer.gif
ghemotoc
la multi ani dany!
bine.ai venit marianasofica
lyra
Dany la multi ani fericiti si impliniti. floare.gif floare.gif floare.gif

Ina_ceva multumesc. din pacate ma simt tot mai rau. nush ce sa mai fac si ce medicamente sa mai iau.

va pup. plec in pat ca ma ameninta babuinul. blushing.gif cica sunt bolnava si n-am voie pe net. doh.gif
Lacry
Dany, "La multi ani" give_rose.gif

Fetelor, cola light se poate bea oricat la WW?

Meniu de azi:

un fursec(normal, nu de-a lui Himere )).gif ) 2p
100 gr. iaurt natura 1p
15 gr. brie 1p
50 gr. paine 2,5p
1 ou 2p
50 gr. sunca Praga 1p
25 gr.peste 5p
urzici 2p
1 chiftea mica 1p

Total: 17,5

ciuperci 0p

Azie a doua i de wendy plan, deci mananc normal, 18p wink1.gif
otilici
LA MULTI ANI DANY !!! give_rose.gif give_rose.gif
Multa fericire iti doresc si sa ti se implineasca toate visele!!!
pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif
danyhoney
Multumesc mult , fetelor !! hug.gif pupic.gif

Lacry , nu e restrictie la cola light DAR dupa fiecare pahat de cola trebuie baut 1 pahar de apa . In locul tau, nu as bea prea multa cola , contine totusi ceva zahar si nici nu e foarte sanatoasa .
bubbles
dany ce bine iti sta asa pupic.gif as vrea sa arata si eu ca tine cand voi ajunge la 21 ani wink1.gif dar eu deja parca am 100 lol.gif
nu ma mai doare atat de tare stomacelul...am mancat si niste paine din secara cu putin salamior...ehhh ca sa il termin...sa nu mai am ingrasacioase in frigider...e asa frumos afara dar pe babuin l`au chemat la unitate si sta pe acolo degeaba pana ii vin colegii plecati la foc....si deja sta de vreo 3 ore bang.gif
Lacry
CITAT(danyhoney @ 11-03-2007, 07:08 PM) *

Multumesc mult , fetelor !! hug.gif pupic.gif

Lacry , nu e restrictie la cola light DAR dupa fiecare pahat de cola trebuie baut 1 pahar de apa . In locul tau, nu as bea prea multa cola , contine totusi ceva zahar si nici nu e foarte sanatoasa .

Ok, multumesc floare.gif
Anna
LA MULTI ANI DANY, cu intarziere!
Sa fii fericita si iubita si numai bucurii sa iti dea Dzeu. pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif
uka
DANY, la multi ani! sa fii sanatoasa si fericita ca iubita si norocoasa esti, te pup
himere2005
'seara blum.gif
oare ce fac fetele la intalnire ?
eu mi-am lut margele rosii lungi, de fapt un visiniu wink1.gif
ghemotoc
bravo himere pentru margele wink1.gif... as vrea sa am si eu curaj sa port margele blushing.gif eu port mai mult lantisoare de argint (am foarte multe si multe medalioane)
of... m.am hotarat sa sterg saptamana asta din tracker pentru ca am sarit caii (nu calul) cam in fiecare zi bang.gif ... dar s.ar putea sa fie bine... cine stie, azi la cantar tot 54 aveam biggrin.gif... doar ieri am papat de 12.5 puncte... cred ca am facut un wendy conceput de mine blum.gif
dar de maine iar ma apuc serios cheer.gif
antonia05
Salutare fetele!!!

Pana la urma fetele s au intalnit????Abia astept foto!!!Pupici si o seara frumoasa!!
himere2005
ce dragalas e pustiul tau antonia wink1.gif ..tu cum de nu ai putut ajunge la intalnire? nu aveai cu cine sa-l lasi?
sunt incantata ca mi-am luat margelele, parca tot imi vine sa cheltui multi bani in imagine )).gif
Nessie
Salutari! Se pare ca am venit la fix de la munte ca sa deschidem casuta neuronilor numarul 10. cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.