Si eu am citit din urma, din cauza asta am fost asa tacuta.
La mine lucrurile incep sa se limpezeasca. O sa plec cu 1 martie si tot cu 1 martie ma duc la noul job. Doamne ajuta, sper sa fie bine!
In seara asta s-a lamurit plecarea mea. Mai am 3 sedinte saptaman asta (2 maine si una joi) si dupa aia sunt libera. Saptamana viitoare vreau sa ma duc la casa de la tara a parintilor mei si sa stau acolo cu mama, cu cainele, sa citesc o carte buna, sa dorm, sa ma linistesc. Dupa care intentionez sa ma intorc in Bucuresti si sa ma ocup de mine, sa-mi fac un nou look (vreau sa imi fac breton, sa vad acum de care).
Sicer va spun fetelor ca ma simt obosita. Nu obosita, ma simt epuizata. M-am saturat sa nu dorm noaptea de stres, m-am saturat sa alerg in continuu, sa ma gandesc numai la proiecte. M-am saturat sa ma trezesc la 5 dimineata si sa ma uit pe pereti pana suna ceasul. Am ajuns sa am ulcer de stres si primavara si toamna mi-e rau non stop.
Acum probabil ca ar fi trebuit sa ma simt eliberata, dar nu e asa. Ma simt angoasata si stresata pentru ca pentru mine e un nou inceput. Am nevoie de toata energia din lume sa demonstrez din nou, tuturor, ca sunt buna, ca stiu ce fac, ca ma duce capul etc etc. Va trebui sa ma controlez mult pentru ca pana nu demonstrez, n-o sa mai am pozitia pe care am avut-o pana acum.
Sa-mi tineti pumnii!!!
Anca, Freya, bine ati venit!

Sa aveti mult spor la scapat de kilograme. Sa nu va speriati de cat de nebune suntem noi pe aici, ca de fapt noi suntem fete bune.
Pisik, capul sus!! Ascult-o pe
May si motiveaza-te un pic. Sunteti tineri, sunteti sanatosi, va aveti unul pe altul. O sa vezi ca totul va fi bine. Gandeste-te ca in viata nu are cum sa-ti fie numai rau sau numai bine. Mereu se alterneaza.
Meniul meu de azi:
- 2 felii toast de secara = 2p
- 2 felii br topita light = 1,6p
- sunca de pui = 0,5p
- 1 castravete = 0p (l-am regretat toata ziua, ca mi-a provocat aciditate

)
- supa de rosii = 0p
- crutoane = 1p
- salata de pui cu legume la gratar si un sos de iaurt = 3p (am aproximat, ca nu stiu exact exact ce avea in ea)
- 2 iaurt fructe light = 4p
- 1 bucata piept de pui la gratar = 2p
- cartofi la cuptor = 2p
- salata de varza cu 1 lg ulei masline = 1p
- fructe = 1p
Pana acum am 15,1 din 20. Ma si mir, ca ma simt super umflata. Mai mananc eu repede ceva de 2 - 3 p ca nu cred ca e bine sa am asa variatii mari de la o zi la alta.