Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Ramo
Nu mai scrie nimeni, nimik????
irinush
seara buna tuturor!

bun venit fetelor noi si felicitari Dana pt kg pierdut

am fost plecata cam toata ziua, iar am citit in diagonala, sory!

am reusit azi sa ma mentin in 15 puncte .. sa vedem ... sper sa fac la fel si maine ...
va pup pe toate si va doresc noapte buna!

Ella79
Si eu am citit din urma, din cauza asta am fost asa tacuta.

La mine lucrurile incep sa se limpezeasca. O sa plec cu 1 martie si tot cu 1 martie ma duc la noul job. Doamne ajuta, sper sa fie bine!
In seara asta s-a lamurit plecarea mea. Mai am 3 sedinte saptaman asta (2 maine si una joi) si dupa aia sunt libera. Saptamana viitoare vreau sa ma duc la casa de la tara a parintilor mei si sa stau acolo cu mama, cu cainele, sa citesc o carte buna, sa dorm, sa ma linistesc. Dupa care intentionez sa ma intorc in Bucuresti si sa ma ocup de mine, sa-mi fac un nou look (vreau sa imi fac breton, sa vad acum de care).
Sicer va spun fetelor ca ma simt obosita. Nu obosita, ma simt epuizata. M-am saturat sa nu dorm noaptea de stres, m-am saturat sa alerg in continuu, sa ma gandesc numai la proiecte. M-am saturat sa ma trezesc la 5 dimineata si sa ma uit pe pereti pana suna ceasul. Am ajuns sa am ulcer de stres si primavara si toamna mi-e rau non stop.
Acum probabil ca ar fi trebuit sa ma simt eliberata, dar nu e asa. Ma simt angoasata si stresata pentru ca pentru mine e un nou inceput. Am nevoie de toata energia din lume sa demonstrez din nou, tuturor, ca sunt buna, ca stiu ce fac, ca ma duce capul etc etc. Va trebui sa ma controlez mult pentru ca pana nu demonstrez, n-o sa mai am pozitia pe care am avut-o pana acum.
Sa-mi tineti pumnii!!!

Anca, Freya, bine ati venit! give_rose.gif Sa aveti mult spor la scapat de kilograme. Sa nu va speriati de cat de nebune suntem noi pe aici, ca de fapt noi suntem fete bune. )).gif
Pisik, capul sus!! Ascult-o pe May si motiveaza-te un pic. Sunteti tineri, sunteti sanatosi, va aveti unul pe altul. O sa vezi ca totul va fi bine. Gandeste-te ca in viata nu are cum sa-ti fie numai rau sau numai bine. Mereu se alterneaza.
Meniul meu de azi:
- 2 felii toast de secara = 2p
- 2 felii br topita light = 1,6p
- sunca de pui = 0,5p
- 1 castravete = 0p (l-am regretat toata ziua, ca mi-a provocat aciditate doh.gif )
- supa de rosii = 0p
- crutoane = 1p
- salata de pui cu legume la gratar si un sos de iaurt = 3p (am aproximat, ca nu stiu exact exact ce avea in ea)
- 2 iaurt fructe light = 4p
- 1 bucata piept de pui la gratar = 2p
- cartofi la cuptor = 2p
- salata de varza cu 1 lg ulei masline = 1p
- fructe = 1p
Pana acum am 15,1 din 20. Ma si mir, ca ma simt super umflata. Mai mananc eu repede ceva de 2 - 3 p ca nu cred ca e bine sa am asa variatii mari de la o zi la alta.

Ella79
Danuta, te vad on line, ce face Lukas?
daconst
Acum am recuperat ce ati scris azi...m-am distrat de numa. )).gif
Bun venit fetelor noi! give_rose.gif

Ella,Lucas e pe mainile lui tati...el e schimbul doi,asa ca eu mai bantui pe net.De la 12 intru eu in tura si trebuie sa fiu odihnita. grin.gif
Bafta multa la noul job,dar eu sunt convinsa ca nu vei avea probleme...la cit te cunosc. wink1.gif

May,iti dai seama ca am dormit cu frica cind stiam ca bb e linga mine,dar nu am avut ce sa fac...el vroia sa simta caldura mea.Il mai pun pe piept citeodata,dar amortesc in pozitia aia. doh.gif
Sper ca in seara asta sa fie in toane mai bune sa-i placa iar la el in patut.
Ella79
Ma duc sa ma culc. Noapte buna!
Ramo
CITAT(Ella79 @ 07-02-2007, 12:52 AM) *

Ma duc sa ma culc. Noapte buna!

Noapte buna...............
Vreau si eu la nani!!!!!!!!!!!!!!!!!
michelle
Dana, o noapte linistita pupic.gif
Ella, bafta multa si sper ca in curand sa nu mai fii stresata hug.gif
Ramo, sper sa nu mai stai prea mult la lucru.. o seara buna
Ella79
Ramona, tu esti inca la munca saraca de tine, nu?
Poate maine reusesti sa dormi mai tarziu, sa recuperezi.
Ramo
Mda, sunt inca la lucru. Sper si eu ca maine sa pot recupera cat de cat.
Ramo
Si uite ca totusi am ajuns acasa inainte de ora 24..........
Ma duc sa fac un dush si apoi la nani.....maine nu pun sa sune ceasul cheer.gif

Noapte buna fetelor pupic.gif
May
tzutzi naughty.gif w00t.gif atunci sper sa rupi pistolul facand fursecuri lol.gif hug.gif

anca super poze cheer.gif

ella sper sa iasa totul bine give_rose.gif

danutza eu am auzit un caz cu o tipa care si-a pus bebele in pat langa ea si a adormit fara sa isi dea seama pt ca era epuizata si cand s-a trezit bebele era mort pt ca se rostogolise peste el, tipa acum e nebuna de laegan, la propriu, a innebunit de durere si cum ma stiu pe mine bolnava de somn... eu una nu am curaj dar sunt sigura ca tu esti cu capul pe umeri si stii ce faci hug.gif pupic.gif

Eu mi-am luat un uscator de par sambata, unul ieftin si no name ca atat m-a dus mintea, desi eu sunt mereu cea care zice: cat dai atata face.... dar nu stiu ce a fost in capul meu... m-a incantat designul. Asta seara am vrut sa imi usuc parul si l-am bagat in priza, i-am dat drumul si s-a ars instantaneu, a inceput sa iasa fum din el.. deja il aruncasem din mana ca m-am speriat... pffff asta e invatatura de minte! mad.gif M-as fi dus inapoi la magazin cu el dar aruncasem bonul si chiar daca il aveam... nu cred ca ma tiganeam pt 10 euro cat am dat pe el... poate sa ma fi dus doar pt simplul fapt ca puteam sa patesc ceva...

Noapte buna fetelor pupic.gif

floare.gif Multumesc in numele mamei mele pt urari floare.gif
Tzutzi80
May bine ca tu esti sanatoasa! La propriu ...ca la figurat, nu ma convingi usor biggrin.gif pup ca mi-esti draga deja pupic.gif
Lacry
CITAT(bubbles @ 06-02-2007, 10:43 PM) *

`seara yahoo.gif azi am fost si la sala si am biciclit juma de ora cheer.gif deci am de acolo 2 p economisite
Imagine
imediat si meniul pt azi biggrin.gif

Si eu am biciclit juma' de ora, da' acasa blum.gif
Si mi-am facut si coafura, ca maine ma duc in multe vizite, mi-am pus numerele provizorii la masina yahoo.gif

Ce bine e sa stai cu popoul in masina tease.gif nu mi-a placut azi sa merg pe jos unsure.gif si cu metroul... chiar daca a fost experimental, tot nashpa a fost doh.gif

Ella, ia-o si tu mai usurel... pai cum asa, ulcer de la stres? blink.gif Daca n-ai tu grija de tine, de sanatatea ta, n-are nimeni! Eu am pus stresul in cui si nu-l mai dau jos de acolo wink1.gif
Ella79
Neata fetelor!!
Azi deschid eu pravalia pe aici, sterg praful, pun de cafea..... cheer.gif

Mai am niste hopuri de trecut azi... blink.gif
ina_ceva
Neatza!

Bafta ella!
ina_ceva
La multi ani mamei tale, may!
Ramona, bafta multa cu babuinul! Daca deja vorbesti de el ca de viitor sot, inseamna ca la anu, pe vremea asta, o sa va faceti planuri wink1.gif

Super poze, ancadragoman grin.gif
Iti tinem pumnii ella!! O sa fie bine la noul job, ai sa vezi!

Dana, cum a fot cu Lucas aseara? Ai reusit sa-l convingi ca doarme mai bine la el in patutz?
Tulip, ce mai face Timea?
Tulip
Neata!!

Welcome, fetele noi! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

Ma duc sa-mi beau cafeaua si plec la primarie,trebuie sa aranjez ceva dry.gif dry.gif dry.gif
ina_ceva
Noni, am hotarat venirea pe acolo pe 3-5 martie. Mai multe detalii iti voi trimite printr-un pm wink1.gif . Abia astept sa va vad yahoo.gif
Pisik
Neatza!
Eu iar am fost mega purcica aseara, azi aveam iarasi 73, incerc sa incep si eu aspt de azi ca voi, daca voi puteti, eu de ce nu as putea?
Mi-am facut niste meniuri orientative, poate reusesc sa le urmaresc, sa ma tin de ele.
Psihic tot rau stau, dar incerc sa ma autoimpulsionez ca trebuie sa fie mai bine, curand.

Va pup si va rog trageti-ma de mana, diseara chiar postez meniul

O zi buna pupic.gif
ALICE
CITAT(ramonavlas @ 06-02-2007, 08:38 PM) *

CITAT(ALICE @ 06-02-2007, 02:40 PM) *

Lasa-ma si pe mine in locul tau o saptamana te rog.Sa ma duc la coafor,manichiura,masti................ naughty.gif Sa ma fac super frumoasa

Hai ca te las. Dar vi si la munca in locul meu, da????? pupic.gif

Da.Dar ma anunti cand vin vedetele ,bine? )).gif Atunci vin
ancadragoman
Neata fetele,uite incerc si eu sa imi calculez pct. incepand de azi
-iaurt 2pcte
Atat am putut sa calculez ptr ca in rest mananc fructe si nu stiu cum se calculeaza.
Pup fetele
ALICE
Fructele si legumele nu se puncteaza.Doar daca depasesti 500 g
Sexymom
Buna dimineata la neuroni.
Fetelor merge cineva la sauna? am descoperit ieri ca am si sauna la sala si as vrea sa o incerc.Dar nu stiu cum sad.gif cat sa stau si ce trebuie sa am la mine.Avetii idee?
himere2005
salutare yahoo.gif
pisik, suntem alaturi de tine, trebuie sa poti, incercati sa limitati cheltuielile in perioada asta, stiu ca va este greu daca v-ati invatat la un trai decent, mai strangeti un pic din f.... pupic.gif
Sexymom
Ancadragoman am vazut pozele, esti frumoasa foc si ai avut o nunta minunata. pupic.gif Sper sa aterizeze si un bebe , chiar 2 sa va umple sufletul de bucurie.
anaoi
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
azi in jur de 12.30 scpa d enemti yuppppyyyyyyyy.
pana luni seara nu mai vad nici unul la fata. ok, ramane mult de lucru, dar cel putin nu ma streseaza la fata locului.
buf.
Pisik, iti scriu mp sau pm
Ella, bafta multa....si odihna placuta.

revin cu idei crete...

CITAT(Sexymom @ 07-02-2007, 11:35 AM) *

Fetelor merge cineva la sauna? am descoperit ieri ca am si sauna la sala si as vrea sa o incerc.Dar nu stiu cum sad.gif cat sa stau si ce trebuie sa am la mine.Avetii idee?

sorry, dar dylly se sufoca la sauna...brrrrr
Pisik
CITAT(anaoi @ 07-02-2007, 11:39 AM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif
azi in jur de 12.30 scpa d enemti yuppppyyyyyyyy.
pana luni seara nu mai vad nici unul la fata. ok, ramane mult de lucru, dar cel putin nu ma streseaza la fata locului.
buf.
Pisik, iti scriu mp sau pm
Ella, bafta multa....si odihna placuta.

revin cu idei crete...

CITAT(Sexymom @ 07-02-2007, 11:35 AM) *

sorry, dar dylly se sufoca la sauna...brrrrr

Bravo Dylly, neuronul tau va fi usurat de nemti, yupyy!!!
Astept pm-ul
Eu nu ma sufoc la sauna dar eu cam am predispozitite spre spargeri de vase, deci nu am voie bai fierbinti (si ce imi plac) si sauna
ALICE
Si eu as face sauna,dar nu stiu daca imi face bine,sau cum as reactiona.
ancadragoman
CITAT(Sexymom @ 07-02-2007, 09:37 AM) *

Ancadragoman am vazut pozele, esti frumoasa foc si ai avut o nunta minunata. pupic.gif Sper sa aterizeze si un bebe , chiar 2 sa va umple sufletul de bucurie.

Multumesc mult si sa stii ca noi chiar vrem gemeni si avem si sanse sa ii avem ca la sot in familie sunt cateva perechi pupic.gif
Alice multumesc.
Cate pcte am voie pe zi?
Hai ca va capiez devil.gif
Sexymom
Pisik, animate un pic ca viata e prea frumoasa ca sa o amaram cu tot felul de griji. Toate au o rezolvare.
Hai sa vedem un zambet de-al tau dala frumos )).gif

Pana la urma ce imi trebuie la sauna in afara de piele si prosop?Am voie cu chiloti pe mine sau stau in pasarica goala ca toate babele care intra acolo?
anaoi
dylly e un idiot, un dobitoc si toate orataniile din lume. doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
logic, o femeie cand e cu rusi, pofteste la ciocolata, dulciuri etc.... unsure.gif
ei nu, dylly pofteste la slata tiganeasca d ehering. de ce naiba a trebuit s ao vad??? de ce ? de ce? de ce?
ca s adepasesc cu 8 p, da?sunt o purcica, lipsita total de vointa. sorry.gif sorry.gif
scoate-ti biciul si sa doara....ca si as ala cum ma doare burta acum nu mai simt nimic.

CITAT(ancadragoman @ 07-02-2007, 11:43 AM) *

CITAT(Sexymom @ 07-02-2007, 09:37 AM) *

Multumesc mult si sa stii ca noi chiar vrem gemeni si avem si sanse sa ii avem ca la sot in familie sunt cateva perechi pupic.gif
Alice multumesc.
Cate pcte am voie pe zi?
Hai ca va capiez devil.gif

Calcularea punctelor zilnice se face adunand punctele corespunzatoare datelor dvs:
1.sex:
f = 7p, b = 15p
2. varsta:
18-20ani=5p / 21-35=4p / 36-50=3p
3.greutate:
100-109kg=10p/ 90-99kg=9p/ 80-89kg=8p/
70-79kg=7p /60-69kg=6p /50-59kg=5p
4.inaltime:
sub 1,60=1p /peste 1,60=2p
5.activitatea zilnica:
-daca stati majoritatea timpului=0p
-majoritatea timpului stat in picioare=2p
-majoritatea timpului in miscare=4p
-munca obositoare=6p

Regula cu punctele economisite este urmatoarea:
Puteti economisi puncte zilnic, maxim 4p, cu conditia ca pana la sfarsitul saptamanii sa le consumati. Saptamana urmatoare se incepe de la zero!!!
Nu aveti voie sa mancati mai putin de 17p zilnic (daca totusi se intampla recomand un supliment de vitamine si minerale fiindca organismul va resimti o carenta de vitamine dupa un anumit timp).
ancadragoman
Mie din calcule mi-au iesit 20 de puncte....
Deea
Sexy poti sa mergi la sauna cu costum de baie pe tine sau chiloti, cam 15-20 de minute e recomandat sa dureze o sedinta, nu mai mult. Prosop sa stai pe el iti mai trebuie si eventual un prosopel mic de fata sa te stergi. Dupa sauna dus cu apa calduta sa se inchida porii la loc. Dupa sauna daca te dai cu o crema abraziva de fata sau de freci bine cu un prosop iti cureti si tenul wink1.gif

Anca multumesc pt. complimentele la adresa Alexiei!
daca ti-au iesit 20 de p/zi...atunci 20 sa fie biggrin.gif ...spor la numarat.

Azi a fost zi de cantar....nici o schimbare.
Sexymom
Multumesc mult de raspuns Deea, imi pun acum in bagaj si o crema, si o sa stau in slip ca imi e rusina sa raman ca Eva. )).gif
anaoi
anca, dylly a vazut si el pozele de la nunta...intr-un final glorios si neasteptat...frumoase
ALICE
CITAT(Deea @ 07-02-2007, 12:01 PM) *

Azi a fost zi de cantar....nici o schimbare.

La mine da........ devil.gif
Ramo
Neatza................
O cafea repde ca sunt chiauna rau de tot chiar daca m-am trezit fara ceas..............
Deea
Felicitari Alice!
Buna dimineata Ramo!
alina
neatza

anca foarte frumoase pozele.
anaoi
Imagine

Brain hemorrhage 40 ml lichior de piersica 10 ml crema de whisky citeva picaturi de grenadine Pune lichiorul de piersici intr-un pahar tip shot.Dupa aceea pune cu grija in mijloc crema de whisky iar apoi grenadine.Daca sunt puse corect vor da o imagine aproape reala de creier,grenadine fiind"hemorrhage".
ALICE
Pai atat ii trebuia sa nu arate ce trebuie dupa ce saptamana trecuta a fost porc cantarul cu mine .Daca nu ma pastea un kilo kick.Si era asa scarbos..................cu gandul la el am slabit.
anaoi
la naiba, acolo trebuia sa fie o poza fff elocventa. buf
Pisik
CITAT(Sexymom @ 07-02-2007, 11:45 AM) *

Pisik, animate un pic ca viata e prea frumoasa ca sa o amaram cu tot felul de griji. Toate au o rezolvare.
Hai sa vedem un zambet de-al tau dala frumos )).gif

pupic.gif mercic de incurajari.

Multumesc tuturor fetelor, sunteti niste dragute. Am nevoie de voi sa revin "back on track" si sa nu ma mai indop cu dulciuri seara acasa devil.gif

Alice, felicitari pt cantar!
Deea, trebuie sa iti urmez exemplul, pt ca vad ca nu te descurajezi. Eu daca 2 sapt nu am slabit m-am aruncat in camara cu interzile doh.gif
Deea
CITAT(Pisik @ 07-02-2007, 12:14 PM) *

Deea, trebuie sa iti urmez exemplul, pt ca vad ca nu te descurajezi. Eu daca 2 sapt nu am slabit m-am aruncat in camara cu interzile doh.gif

nu ma descurajez, nici nu-mi convine dar e mult mai bine sa stationez decat sa pun pe mine.
alina
Alice kilo kick-ul a fost cu zaharina?

daca sunt ingredientele reci e mai gustos,decat daca sunt la temperatura camerei.
eu l-am facut anul trecut din:1 albus ou ,3 linguri branza de vaci 0% grasime si zeama de la 1 lamaie,fara zaharina.a avut efect a doua zi avea 800 grame mai putin si am inceput iar sa slabesc(stagnasem 2 saptamani).
Anna
Subject: Scrisoare catre sef

Luni, 05.02.2007

“1) Niciodata sa nu-mi dai de lucru de dimineata. Asteapta pana la ora 16.00. Atunci poti sa-mi dai sarcinile cele mai urgente, fara a-mi da si informatiile necesare pentru rezolvarea problemei. Lasa ca ma pot informa si singur de la cei de la care te-ai informat si tu.

2. Daca este o problema cu adevarat de neamanat, din 10 in 10 minute vino si intreaba-ma cum stau. Asta ma ajuta! Sau, si mai bine, stai permanent in spatele meu si da-mi cate o indicatie inainte de fiecare apasare de tasta.

3. Daca trebuie sa pleci, sa nu spui niciodata nimanui unde esti. Asta ajuta sa-mi dezvolt fantezia fata de cei care te cauta la telefon. Nici despre momentul intoarcerii tale sa nu spui nimic, ador sa spun intotdeauna ca poti veni dintr-o clipa in alta.

4. Daca am mainile pline de hartii, cutii, carti sau alte lucruri, niciodata sa nu deschizi usa in fata mea. Asta ma ajuta sa inteleg cum este sa fii handicapat, iar apoi ma voi descurca mai usor cu usile in cazul in care as suferi vreun accident.

5. Daca imi dai mai multe sarcini, sa nu spui niciodata care este prioritatea lor, eu sunt un cititior de ganduri, deci voi ghici cu usurinta si singur.

6. Este mai simplu daca imi trimiti un e-mail chiar daca stam doar la 3 metri . Pentru ce atata vorbarie? Si asa primesc foarte putine e-mailuri zilnic. E-mailurile primite de la seful tau poti automat sa mi le transferi, nu trebuie sa scrii si ce sa fac cu ele, imi este foarte usor sa descopar si singur.

7. Cel mai bine este daca ma tii in birou pana seara tarziu. Ador acest loc, cu adevarat nu am unde sa ma duc dupa lucru. In afara de lucru, nici nu am viata particulara.

8. Daca esti multumit de munca mea, nu cumva sa-mi spui, sa stii ca daca aflu atunci in mod sigur voi cere marire de salariu.

9. Daca nu esti multumit cu munca mea, poti spune la toata lumea, ador sa fiu prezent in barfele de la locul de munca.

10. Daca ai indicatii speciale in legatura cu munca mea, sa nu-mi spui niciodata pana aproape de terminare. Daca ai avea indicatii folositoare, astea doar mi-ar incetini munca.

11. Sarcinile cele mai dificile niciodata sa nu le dai in scris si intotdeauna doar pe jumatate sa explici in ce constau. Deoarece daca ar ramane o dovada scrisa, ulterior s-ar afla ca nici macar tu nu stiai ce vrei de fapt si dimpotriva ai dat indicatii care se contraziceau.

12. Doar atunci sa fii amabil cu mine daca munca mea are influenta pozitiva asupra ta.

13. Spune-mi cu curaj toate problemele tale personale. Eu nu am astfel de probleme si imi pica bine sa aflu ca mai este cineva si mai putin norocos. In mod special prefer acele povestiri in care descrii in mare amanunt, cat de incredibil de mult impozit se ia din premiile pe care le-ai primit pentru performantele tale.

14. Asteapta pana la evaluarile de la sfarsit de an, atunci spune-mi ce ar fi trebuit sa optimizez in cursul anului. Da-mi o evaluare mediocra si o marire de salariu care urmareste usor inflatia. Stii, nici eu nu muncesc pentru bani.

15. Daca doresti ceva de la mine, este de ajuns sa-mi strigi numele, eu intr-o clipa voi fi acolo lasand balta tot ceea ce tocmai faceam. Expresiile precum “Te rog frumos, vino pana la mine”, “Te rog, ajuta-ma”, sau “Ai un minut pentru mine” sunt absolut inutile. Daca nu gasesti o litera pe tastatura, doar striga si eu vin sa-ti arat unde este ascunsa.

16. Daca doresti sa fac un tabel, deseneaza-mi pe o hartie exact cum ai vrea sa arate, explica-mi cat de groasa sa fie linia si ce fel de caractere sa folosesc. In tot acest timp ai fi putut si tu sa-l faci, dar nimeni nu ar putea sa se astepte la asa ceva din partea ta. Creativitatea mea nu trebuie sa se dezvolte la lucru, este de ajuns sa urmez doar ordinele tale.”
Tzutzi80
PISIK --- Pai....fa bunatatile din camara cadou si ai scapat de tentatii )).gif
Pisik
CITAT(Tzutzi80 @ 07-02-2007, 12:20 PM) *

PISIK --- Pai....fa bunatatile din camara cadou si ai scapat de tentatii )).gif

Pai s-au cam terminat, problema e ca atunci cand ma apuca, ma apuca, am o pofta nebuna de dulce, fetele stiu, ca ma tot plang; cred ca sunt bulimica de dulciuri )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.