Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ramonavlas
Ina, felicitari pt examen si bafta in continuare.
Dany, felicitari pt cetatenie.
Eu acum am ajuns acasa. Am fost de dimineata la munca, apoi la ai mei pana la 20 dupa care m-am dus din nou la munca, am inchis, mi-am facut actele si acum sunt acasa............. cheer.gif
Anna
am ajuns si eu acasa, puup fetele vesele!
Dany felicitari pt cetatenie, ma bucur f mult pt tine! pupic.gif
Ina bafta mullta! Ai foarte multe, eu in locu tau asa eram blink.gif .
Azi am avut si eu ultimul exam cheer.gif slava domnului! acu cica e vacanta blum.gif

azi am fost prin oras cu babuinul si mi-am facut de cap cu o chestie ingrasaciosa. tease.gif
de maine sper sa fiu pe cai.

noapte buna si o saptamana plina cu lucruri frumoase. hug.gif pupic.gif
May
Buna seara sau mai bine buna dimineatza? )).gif

danydulce felicitari, esti tare!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

miha am vrea in Tenerife naughty.gif

Eu am avut asta seara sesiune de epilare peste tot si am dat-o in bara cu mustacioara sorry.gif cred ca mi s-a facut pielea mai sensibila de la frig sau ceva caci niciodata nu mi s-a intamplat ca acum: am ramas cu pielea rosie!!!!.... parca m-a batut cineva numai in gura si doare ca naiba... am dat cu crema si astept sa vad cum arat maine... sper sa nu imi fie rusine sa ies din casa doh.gif

Noapte buna give_rose.gif
Tulip
Neata!
Uff,eu sunt prima....si speram sa am cafeaua gata pregatita....... blum.gif blum.gif blum.gif Ok,ok,il pregatesc eu....cafea,ceai,mic dejun,tot ce vreti! yahoo.gif

O saptamana minunata!

Oare numai mie mi se pare ca zboara timpul?Incep o naua saptamana si pana imi dau seama se si termina mad.gif iar in we parca nu reusesc sa ma odihnesc destul......intotdeauna apar niste chestii de rezolvat,niste lucruri de facut..... huh.gif huh.gif huh.gif totusi s-ar putea sa am o perioada ma grea si mai nasoala dry.gif
ALICE
Da si mie mi se pare la fel.Chiar saptamana trecuta ma gandeam ca parca e luni si iar imediat e vineri.
Astea sunt pozele de la cabana.M-am rugat eu vineri sa ninga si a nins.Taaaare de tot.M-am simtit f bine.Ne-am tras cu sania dupa masina,am zburat de pe sanie,dar am uitat repede loviturile pt ca a fost fain de tot.
http://new.photos.yahoo.com/talice2004/alb...460762388281300
Pisik
Neatza!
Alice, super pozele, mi-ai facut o pofta de zapada si de munte adevarat! Pacat ca acum nu avem banuti sa "tragem" o fuga la un ski mic sad.gif
Noi cica azi avem zi scurta, ca la 3 jumate avem o mega intalnire cu toata firma, sa ne faca nu pic capul mare cu planurile de anul asta, bla bla...asa ca tre sa trag tare sa termin treaba mai devreme

Sper ca de azi sa ma tin de treaba ca dl cantar arata dezastru de dimineata blushing.gif dar sper sa fie doar temporar

Va pup si sa aveti o zi frumoasa pupic.gif
ALICE
Eu azi si maine sunt pedepsita la 14 puncte.Sper sa rezist,dar asta este.Cine a mancat o punga de bipuri mici? bang.gif
Pisik
CITAT(ALICE @ 05-02-2007, 10:53 AM) *

Eu azi si maine sunt pedepsita la 14 puncte.Sper sa rezist,dar asta este.Cine a mancat o punga de bipuri mici? bang.gif

la tine nu incepe de luni saptmana?
ca eu oricum nu ma astept sa pot recupera cele vreo 150 de pcte depasire din week-end asa ca o iau de la zero ca eu oricum incep de luni...
sper ca lunea viitoare sa pot raporta o sapt WW ca lumea...
ALICE
La mine incepe miercuri.Ca e mai bine asa.Ca sa pot remedia ceva.
ady_raluk
buna dim si pupici la toate pupic.gif pupic.gif
raportez; aseara am avut musafiri, cumnata si cumnatul meu. cumnata mea are 1.60 si vreo 88 de kg..si desteptul de barbasu facea misto de ea aseara cata e de multa...eu , normal ca ma bag sa o apar , ca ea saraca a tot vrut sa mearga la sala si el nu a lasat-o ca e super gelos..in fine..dupa ce ma bag sa o apar isi muta atentia asupra mea si ma complimenteaza " ralu , va tot duceti la aerobic de juma de an, asa linistite stati zici ca vi s-ar fi spart oglinzile!"
doamne, am crezut ca mor.....m-am simtit naspa tare de tot..a ajuns lumea sa zica ca sunt cat o vaca
deci: DE AZI PROMIT CA INCEP WW SI CA MA TIN DE EA!
si incep prin a-mi propune teluri usoare..asa cate 5 kg smile.gif
oricum m-am suparat tare de tot aseara, eu nu as putea face asa ceva niciodata!
Tulip
Alice,se vede ca v-ati distrat de minune!!!!!Esti mai odihnita dupa acest we? wink1.gif
Pisik
CITAT(ady_raluk @ 05-02-2007, 11:09 AM) *

buna dim si pupici la toate pupic.gif pupic.gif
raportez; aseara am avut musafiri, cumnata si cumnatul meu. cumnata mea are 1.60 si vreo 88 de kg..si desteptul de barbasu facea misto de ea aseara cata e de multa...eu , normal ca ma bag sa o apar , ca ea saraca a tot vrut sa mearga la sala si el nu a lasat-o ca e super gelos..in fine..dupa ce ma bag sa o apar isi muta atentia asupra mea si ma complimenteaza " ralu , va tot duceti la aerobic de juma de an, asa linistite stati zici ca vi s-ar fi spart oglinzile!"
doamne, am crezut ca mor.....m-am simtit naspa tare de tot..a ajuns lumea sa zica ca sunt cat o vaca
deci: DE AZI PROMIT CA INCEP WW SI CA MA TIN DE EA!
si incep prin a-mi propune teluri usoare..asa cate 5 kg smile.gif
oricum m-am suparat tare de tot aseara, eu nu as putea face asa ceva niciodata!

Raluca, nu mai pune la suflet. Lumea rautacioasa va vorbi intotdeauna. Important este sa iti propui sa atingi tinta pt tine, nu pt cumnatu sau vecinu sau io stiu cine iti zice ca esti grasa. Da-i incolo, ca ei tot vor vorbi, oricat de slaba ai fi.
Asa ca fa-ti curaj si apuca-te de treaba, fara suparare si frustrari pupic.gif
ALICE
CITAT(Tulip @ 05-02-2007, 11:09 AM) *

Alice,se vede ca v-ati distrat de minune!!!!!Esti mai odihnita dupa acest we? wink1.gif

Mai linistita un pic.Dar m-am lovit la cap si ma mai doare inca.Cand am ajuns acasa si m-am certat cu babuinul.Ca a facut baie si si-a aruncat toate hainele de pe el in baie,pe jos ,dupa care s-a pus la calculator sa se joace.Si dupa ce ii fac observatie zice:"m-am grabit ca sa intri si tu la baie mai repede" mad.gif Am inceput cu teorii,el mi-a zis ca nu toata lumea e perfecta ca mine,si atat mi-a trebuit. bataita.gif
ady_raluk
pisik , multumesc de incurajari. ai dreptate pt mine trebuie sa slabesc nu pt altii, m-am suparat aseara, dar recunosc ca mi-a prins si bine sutul in fund primit.
anaoi
NEATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! cheer.gif

ok...citit in diagonala sarita din 2 in 2....

bun venit fetelor noi salut.gif poate d erusine fata d ele, tine dylly dieta mai bine
felicitari pt examene.... pupic.gif

retinut ca dany da de baut sambata viitoare...felicitari pt docomente floare.gif ....dylly comanda de blue hawaiian.. URIAS !!!! grin.gif

ina_ceva
Neatza! yahoo.gif

Pisik, spor la mentinut in puncte wink1.gif .Sa ne pui meniurile, ca sa te tragem de urechi.
Annaiss, vacanta placuta tease.gif !

Alice, superbe pozele! Bine ar fi sa ninga si sa se depuna zapada si la noi; m-as duce in parc cu babuinul sa ne batem cu zapada naughty.gif
Ady_raluk, spor la numarat; vorba lui pisik, nu pune la inima ce zice lumea rautacioasa hug.gif

CITAT(anaoi @ 05-02-2007, 09:24 AM) *

dylly comanda de blue hawaiian.. URIAS !!!! grin.gif

URIAS sa fie w00t.gif
anaoi
deci daca as primi acum o parte din acel urias cocktail...ar fie excelent, extraordinar, fabelhaft, etc cheer.gif

tocmai au venit nemtii sad.gif sad.gif sad.gif ....intru mai tarziu. pa
otilici
Buna dimineata!
Dany,felicitari pt. cetatenie!! cheer.gif yahoo.gif
Alice,sunt suuuper pozele!Nu-mi mai iau ochii de la ele w00t.gif
ramonavlas
Buna dimineata!
May, si babuinul meu tot in Tenerife vrea sa mergem la vara, asa ca poate ne intalnim pe acolo floare.gif
Frumoase poze............si la noi a fost zapada dar nu m-am dat nici cu sania, nici cu sacul, nici nu m-am bulgarit sad.gif
ALICE
Cred ca muncesti prea mult.
uka
Neatza si de la mine...
dany felicitari ptr cetatenie,
INA bafta in continuare........
si... mai era ceva!??! ah da....
vreau zapadaaaaaaaaaaaaa

citesc si eu ..p sarite k sunt super obo si cam ast aam retzinut.. dk mai era ceva...
ah da
ADY raluk... nu mai pune la suflet toate prostiile.... asa ceva nu se face....nu am fost niciod in situatia asta dar mi se pare ceva oribil, si total lipsit de bun simtz din partea lui.. asa k nu merita sa bagi in seama
himere2005
neat si de la mine, intru cand se culca bia ca nu pot altfel doh.gif
anca veselie
neatzaaaa!
eu am depastit si ieri, am notat tot ce am papat si am depasit cu 13.5p/ saptamana... asta e, incep de azi cu forte proaspete.

dany, felicitari pt cetatenie!!!!!! cheer.gif cheer.gif give_rose.gif floare.gif cheer.gif
alice, faine pozele!
pisik si raluk, spor la numarat! ce nesimtit cumnatul ala...
ina bafta in continuare!

o zi frumoasa!
daconst
Neatza la neuroni!
Vad ca ati avut spor la scris,nu gluma.

Dany,felicitari!!!!Esti tare!!!
Ma gindesc ca daca le poti pastra pe amandoua sa incerc si eu,ca deja am dreptul,dar auzisem la radio ca te pun sa renunti la una din ele...si eu la cea romana nu renunt. tease.gif

Himere,La multi ani la babuin! give_rose.gif

Ina,felicitari pentru examen!

Cecilia,bine ai venit in club! wink1.gif

Uka,eu am pierdut faza cu al tau si Fulga...e tot aia cu care a mai fost sau alta?
Oricum nu mai merita atentie,e un neserios si mai bine uita-l.

Ramona,ma bucur pentru tine ca esti iar indragostita...cu Potentialul nu prea-mi suna mie bine. mad.gif

Ella,ma bucur ca ti-a placut in Germ.,dar imi pare rau ca nu ai fost mai aproape de mine.Poate data viitoare.
Cu reducerile,eu nici nu am apucat sa intru in magazine pentru mine...doar sambata am fost cu mama,dar sa-si ia ea una,alta.Eu la kg care le am nu prea imi vine sa cumpar nimic. sad.gif

Sorana,pe cind va mutati?Eu abia astept pozele cu casuta voastra de vis. w00t.gif

May,si noi avem Tenerife pe lista de concedii,cica se poate merge cu copii. grin.gif
Nu stiu daca anul asta ne va arde,dar la anul cu siguranta.Asa ca eu te astept cu sfaturi si poze. wink1.gif

Sexy,am auzit ca acum se fac iar acte in Spania...nu ai sanse mai mari acum?Am ceva prieteni care si-au depus deja actele.Parca si May,de fapt.Bafta multa!

Alice,super pozele!

Lacry,scumpic tare razaciosul!
uka
Aceeasi individa... e dana
bubbles
`neata yahoo.gif .. am ajuns si eu aks in sfarsit dar miercuri seara sau joi tb sa va parasesc iar cry.gif
raluk pupic.gif nu baga in seama toate prostiile ca si mie ieri mi`a zis unu la care am fost la cununia civila ca m`am mai ingrasat cry.gif
e adevarat ca am 64.4 kg dupa cantarul meu de azi dimineata dar nu aveam cum sa pun 2 kg in 2 zile .. nu? ma gandesc ca poate e de la rusi ca de azi tb sa imi vina smile.gif
pun poze imediat smile.gif
anaoi
eu cred ca celputin 1kg e de la rusi...
dylly stie din proprie experienta
ady_raluk
eu nu stiu cum de se simt datori altii, fara a fi intrebati sa faca observatii de genul asta..zau daca inteleg...cred ca nu pot dormii noaptea daca nu isi dau cu parerea..ei cred despre cele care suntem mai plinute sau grasute, ca suntem al naibii de fericite asa, si nu putem traii fara "ei" cei care ne "lumineaza" spiritul !
nah...ca m-am enervat
bubbles
mersi dylly pupic.gif ... mor ca vineri si sambata dimineta aveam 62 si acum 64 jumate doh.gif cry.gif

da..pai la mine e marea invidie ca am slabit atat de la mai multe persoane finndca iubitele/nevestele lor s`au ingrasat iar eu arata mai bine ca ele acum lol.gif
intelegeti voi blum.gif
anaoi
CITAT(ady_raluk @ 05-02-2007, 01:18 PM) *

eu nu stiu cum de se simt datori altii, fara a fi intrebati sa faca observatii de genul asta..zau daca inteleg...cred ca nu pot dormii noaptea daca nu isi dau cu parerea..ei cred despre cele care suntem mai plinute sau grasute, ca suntem al naibii de fericite asa, si nu putem traii fara "ei" cei care ne "lumineaza" spiritul !
nah...ca m-am enervat

ultima oara cand am "primit" un comentariu din acesta, intai am vrut sa il ignor, apoi m-am razgandit. comentariul venea de la o skili bili...si i-am intors-o spunand ca faptul ca tin cura de slabire imi caleste vointa (pt ca deh iti tre si de aia) si ma invata sa nu ma uit in gura lumii, oricat de bine intentionata ar fi.
atata timp cat eu stiu ca ma straduiesc sa slabesc si stiu ca am un program haotic, si am ajuns experta in a jongla mesele, punctele, sport etc....nu imi pasa efectiv. egal ca aceste comentarii vin de la familie, prieeni, cunoscuti, sau vanzatoare "binevoitoare".

Meniu Luni 05.02.2007
Alimente Cantitate Punctaj
toast 2 felii 2
margarina 1
cafea 2 lingurite coffeeta 1
covrig 2.5
parmezan 0.5
conopida 0
morcov 0
parmezan 1.5
iaurt fructe 0.8
fitness 1 buc 0.8
toast 1 felie 1
clemetina 0

11.1p din 20p....sper sa mai economisesc ceva, pt ca am impresia ca sambata ma paste un bellini.
diseara merg la pilates...ma gandeam ca este excelent ca nu stiu cum sa punctez, pt ca asa nu imi mananc punctele din sport...alea de la bicla, asta e...dar cele de la pilates, nu.
bubbles
bravo dylly..pe mine me plictiseste pillates si azi nu am chiar nici un chef de mers la sala ca simt ca vin rusii sa ma enerveze iar smile.gif

uitati poza cu belna de "moi" cry.gif

sa nu va speriati de par...ami ncercat sa fac ceva si mi`a iesit total anapoda..parca am o capita in cap lol.gif
Imagine
anca veselie
NU ESTI BALENA
anaoi
bubbles, in primul rand nu esti balena...si te rog sa nu ii iei titlul lui dylly, ca ne suparam
in al doilea rand...dylly are genunchii cam praf, deci in afara de inot (dar hm...sa zicem ca afara e frig si nu are dylly chef de o raceala) si pilates, pt ca e mai lent, nu prea am optiuni. buf.
Pisik
CITAT(bubbles @ 05-02-2007, 01:48 PM) *

bravo dylly..pe mine me plictiseste pillates si azi nu am chiar nici un chef de mers la sala ca simt ca vin rusii sa ma enerveze iar smile.gif

uitati poza cu belna de "moi" cry.gif

sa nu va speriati de par...ami ncercat sa fac ceva si mi`a iesit total anapoda..parca am o capita in cap lol.gif

Unde te-oi vedea tu balena, nu stiu...eu daca incerc sa imi pun o fusta de dimensiunile alea pe mine o luati cu toatele la fuga )).gif
Pe bune, in afara de vreo 2-3 fete, voi toate stati cu noi asa, din politete, pt ca de slabit pe cuvant daca aveti de unde dragelor. Ma uitam si la pozele lui Lacry si ma minunam! Pai de unde mai vrei sa slabesti suflete? La fel si Emu, ma rog....pe mine una ma complexati groaznic doh.gif
uka
Unde e balena k eu nu o vad??
anaoi
pisik, sentimentele lui dylly exprimate inteligibil...sau lizibil, mai bine zis
ady_raluk
balenaaaaaaaaa??? bubbles ce bai ai?? ca sa ma exprim asa?? asa e cum zice pisik...eu una sigur am de unde da jos la 1.73, 84 kg..si doua mingi enorme )).gif blum.gif
bubbles
multumesc fetele pupic.gif dylly sper ca nu te`am suparat ca nu`mi dorec asta pupic.gif
eu imi vad picioare acuma ca pe niste butuci poate si din cauza ca mi se par umflate de la retentia de apa doh.gif
pisik ajungi tu inapoi la kg pe care le`ai avut.. pupic.gif
sa va mai pov o faza si plec in oras smile.gif
ma duc la o pr sa imi scot la imprimanta lista ca o uitasem aks si mama ei imi zice ca stie ea o col care tien o dieta usoara si cu care a slabit fff mult...si ca cica numara puncte..si am inceput sa rad si i`am zis ca aia o tin si eu... a zis femei aca de cand cu col ei..mai multe femei au inceput sa tina..mai ales ca femeia aia cik era plinuta bine si acum e ca trasa prin inel wink1.gif
anaoi
tare faza....super....
distreaza-te in oras is ptnoi, cele incuiate in birouri, fir-ar sa fie
Pisik
Numar minutele pana la masa de rpanz, ca mi-e o foameeee!
Eu zilele astea incerc sa ma autopedepsesc, sa vedem daca reusesc, poate sochez un pic organismul si isi revine si cantarul. Nu sariti, ca mananc de toate, vreau vreo 3 zile sa fac un soi de dezintoxicare, adica sa pap un pic mai putin, ca nu ma simt prea bine dupa dezmatul din week-end
Eu zic totusi ca meniul arata echilibrat

MD - iaurt prodlacta - 0,5p
- fulgi grau fara zahar - 1,5p
- miere - 0,5p

P - pui 150 gr - 3p
- 1 lingurita ulei - 1,5p
- salata - 0
- Exquisa fitline - 2p

2 mandarine si un mar
Diseara nu stiu, cred ca pap la mega intalnirea care se termina cu dinner si cocktail; sper sa aiba ceva salate, daca nu, zic skip si pap acasa, doar ca ajung tarziu ca am si epilat si parca vad ca lesin pe acolo dry.gif
ALICE
Eu azi imi fac peste la cuptor.E cam scump la puncte si pestele asta.Me enerveaza ca miroase toata casa numai a peste cand il fac.
anaoi
Putem slăbi șapte kilograme în 14 zile!

m-au distrat enorm comentariile
Pisik
CITAT(anaoi @ 05-02-2007, 03:39 PM) *

Foarte inteligent articolul ce sa zic...eu am cred ca la astia un voucher de o sedinta corporala gratis...o sa ma interesez cat costa un tratament "minune" )).gif
anaoi
eu am citit in diagonala articolul, dar m-au amuzat tare comentariile.
misto ar fi s ate duci cu articolul in mana
Pisik
CITAT(anaoi @ 05-02-2007, 03:55 PM) *

eu am citit in diagonala articolul, dar m-au amuzat tare comentariile.
misto ar fi s ate duci cu articolul in mana

lol.gif da, ar fi ceva...sa vad cand ajung, ca am primit voucherul sapt trecuta dar nu cred ca ajung luna asta la cate am pe cap; am o consultatie corporala si faciala gratis si un tratament corporal sau facial tot gratis, o sa il aleg pe cel corporal
anaoi
deci daca nu descrii reactiile cu lux de amanunte....pisik te fac. ca s aradem si noi de ne prapadim.
annablue
Buna fetelor !

Stiti cat de fericita sunt ca v-am gasit ?... hug.gif
Va pierdusem urma dupa ce ne mutasem de vreo cateva ori de pe site-ul ala scarbos (nu-i mai mentionez numele dry.gif )...
De ceva timp va caut... si total intamplator recitind ultimele locuri pe unde va stiam, am dat o cautare dupa id-uri si v-am gasit...
Cand vad cat am de recuperat... Si cate s-au schimbat...
Moama... mi se pare ireal tot ce vad...
Nu stiu cata lume ma mai tine minte, printre atatea fete dornice sa slabeasca.
Oricum, am revenit in clubul WW si va rog sa ma primiti ca si coleg de suferinta sad.gif
Dupa ce reusisem sa dau 10 kg jos (pana in septembrie anul trecut) am reusit acum sa le pun la loc si trebuie sa ma mobilizez sa imi revin.
Asa ca, cine poate sa-mi dea si mie un sut in fund... il rog s-o faca...
Va pup pe toti (toate) si revin ca ma da afara seful dupa cat am frecat menta azi.

Ana
bubbles
gata plimbarea...dupa ce am stat mai bine de juma de ora la banca si am crezut ca innebunesc am ajuns cu bine si acasa...
acum incerc sa manac un bol in care am pus br milli diet si iaurt danone 0.1%
sa pun si meniul pe azi:
actimel 1.4p
iaurt danone 0.1% 0.9
branza milli 250 g 4.5p
pulpa pui 150 g 3.75 p
1 ou 2p
1 conserva ton 2p
total:15p bang.gif
nush cum sa fac sa termin branza asta odata ca atat de gretoasa e..parca mananc creta cu iaurt lol.gif
michelle
Bine ne-ai regasit Ana! cheer.gif
irinush
Buna fetelor!
am reusit sa citesc doar in diagonala, asa ca .. nu voi avea prea multe comentarii ...

Himere, la multi ani pt Dan!

Dany, felicitari pt cetatenie!

Felicitari fetelor care si-au luat examenele!

Eu am cam fost purcica in week-end, asa ca de azi din nou la numarat si sper si la sport ...
va pup pe toate si va doresc o saptamana cat mai buna!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.