Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Anna
Neata fetelor!
Mi se pare mie sau nu prea mai vad meniuri pe aici....sa le postati va rog sa mai imi dati idei. E cineva care nu mai numara?

Si ca sa nu ziceti ca eu nu postez:

~ supa pui ( doar taieteti si zeama) - 3 pct
~ salata de beuf goala - 4 pct ( 2 portii mici) doar cartofi si pui
~ ton cu porumb- 2 pct
~ 3 fel paine - 1.8 pct
~iaurt - 0.4 pct
~ 1 fel br - 1 pct
~ portocala, mandarina - 0

12.2 pct pana acum

Vreau sa consum doar 17 pct zilnic, chiar daca am voie 19.

Maslinele ce punctaj aveau? Cele verzi?

pupic.gif
ALICE
CITAT(alina @ 07-02-2007, 12:18 PM) *

Alice kilo kick-ul a fost cu zaharina?

daca sunt ingredientele reci e mai gustos,decat daca sunt la temperatura camerei.
eu l-am facut anul trecut din:1 albus ou ,3 linguri branza de vaci 0% grasime si zeama de la 1 lamaie,fara zaharina.a avut efect a doua zi avea 800 grame mai putin si am inceput iar sa slabesc(stagnasem 2 saptamani).

Cu zaharina il fac de obicei
alina
5 masline verzi = 0,5 p
eu asa am in lista
ancadragoman
Alina pupic.gif
Fetelor vreau si eu lista pupic.gif
anaoi
Meniu miercuri 07.02.2007
Alimente Cantitate Punctaj
toast 2 felii 2
hering 2
cafea 2 lingurite coffeeta 1
covrig 2
parmezan 0.5
paste saturatie 4
suc de rosii 0
icre 2
kiwi 0
clementina 0

13.5 p, din 20...dar tre sa recuperez prapadul de ieri
Anna
CITAT(alina @ 07-02-2007, 12:33 PM) *

5 masline verzi = 0,5 p
eu asa am in lista

pupic.gif merci
Deea
Anna, cele 2 puncte zilnice nu le mai consumi deloc sau le pastrezi pt. we?
Anna
CITAT(Deea @ 07-02-2007, 12:37 PM) *

le pastrez pentru cand o sa ma apuce nebunia lol.gif lol.gif lol.gif , nu musai in we
Deea
Anca uite aici detalii despre WW, liste cu puncte etc.....
http://forum.oneden.com/Weight-Watchers-t68.html
ALICE
Meniu

lapte 200ml -2p
paste 120g fierte -2p
cascaval ras -1p
paine o felie -1p
margarina si sunca-1p
apa cu lamaie 750ml-0p

Total=7p pana la 5 cand ajung acasa.
Deea
CITAT(annaiss_derrian @ 07-02-2007, 12:38 PM) *

le pastrez pentru cand o sa ma apuce nebunia lol.gif lol.gif lol.gif , nu musai in we

ideea era sa le consumi in timpul unei saptamani....
michelle
CITAT(ancadragoman @ 07-02-2007, 10:35 AM) *

Alina pupic.gif
Fetelor vreau si eu lista pupic.gif

Poti lua materialele WW de aici

Alice felicitari pt ticker!
Deea
Miha cat erau covrigeii aia mici la pungute? cu sare am eu.
anaoi
CITAT(ALICE @ 07-02-2007, 12:40 PM) *

Meniu

lapte 200ml -2p
paste 120g fierte -2p
cascaval ras -1p
paine o felie -1p
margarina si sunca-1p
apa cu lamaie 750ml-0p

Total=7p pana la 5 cand ajung acasa.

cata sunca, cata margarina?
bravos pt ticker

Pisik, mp
bubbles
`neata Imagine
ce faceti?eu am reusit sa nu mai mananc nimic ieri desi am un borcan plin de nuttela in bucatarie blum.gif pana acum am un actimel si o cana de lapte cu ness..sunt atat de happy ca mi`am gasit lapte fulga cu 0.1% grasime si pot si eu in sfarsit sa mai beau cate o cana de lapte cu cacao...
laptele de tara cat are oare?
va invit la o cafea Imagine
ALICE
CITAT(anaoi @ 07-02-2007, 12:44 PM) *

bravos pt ticker

5 g margarina si 15 g piept afumat de pui )).gif
michelle
Meniul de azi (fara cina):
lapte 1
ou 2
paine 3
salata vinete 2
unt 2
miere 0

ciorba 4
paine 2

gustari 3 portocale

Total: 16p

Deea, ce fel de covrigei? mini brezel sau covrigei vanilati?
ALICE
Laptele de tara are muuuulte puncte.Parca 3 p 100ml.Sau cine mi-a spus m-a speriat.
Deea
Nu mini brezel Miha, ca cei vanilati...ai mei sunt doar sarati, nu au vanilie.
Anna
CITAT(Deea @ 07-02-2007, 12:40 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 07-02-2007, 12:38 PM) *

ideea era sa le consumi in timpul unei saptamani....

de consumat sigur le consum.
incerc si asa, poate nu o sa ma mai sperii ca am depasit ca o sa am de unde....nu stiu, vedem. pupic.gif
anaoi
CITAT(ALICE @ 07-02-2007, 12:46 PM) *

CITAT(anaoi @ 07-02-2007, 12:44 PM) *

bravos pt ticker

5 g margarina si 15 g piept afumat de pui )).gif

Margarina 1 lingurita, 5g 1 Points
Margarina 60% grasime 2 lingurita 1,5 Points
Margarina, 50% grasime 1 lingurita 0,5 Points
Piept de pui , afumat 1 bucata, 20g 0,5 Points

Lapte, 0,3% garsime 250ml 1,5 Points
Lapte, 1,5% garsime 250ml 2 Points
Lapte, 3,5% garsime 250ml 3,5 Points
michelle
Deea, eu am luat odata o punga de covrigei vanilati si aveau 8p/100g.. M-am speriat caci eu ii punctam cu 5p/100g (asa orientativ). Presupun ca cei sarati au cam asa.. 5p/100g
bubbles
deea uite ce am gasit intr`o revista:
alexia vine de la alexandra si provine din grececul "alexandros" si inseamna "aparator al oamenilor"
tb sa imi skimb tikeru` dar mai ast ca de abia am mai scazut 300 g fata de tikerul actual..adik am 63.3 kg bang.gif

alice eu stiam ca margarina delama sandwich are o lgta 0.3 p wink1.gif
si am gasit lapte cu 0.1% grasime si dupa ce am calculat mi`a iesit 0.5p la 100 ml blum.gif
Deea
CITAT(bubbles @ 07-02-2007, 12:57 PM) *

deea uite ce am gasit intr`o revista:
alexia vine de la alexandra si provine din grececul "alexandros" si inseamna "aparator al oamenilor"
tb sa imi skimb tikeru` dar mai ast ca de abia am mai scazut 300 g fata de tikerul actual..adik am 63.3 kg bang.gif

alice eu stiam ca margarina delama sandwich are o lgta 0.3 p wink1.gif
si am gasit lapte cu 0.1% grasime si dupa ce am calculat mi`a iesit 0.5p la 100 ml blum.gif

multumesc Bubbles. floare.gif
Multumesc Miha...cam mult...asta e
Pisik
Hai sa ma incumet si eu, poate de rusine o sa ma si tin de meniul asta propus:

MD
iaurt prodlacta 400 gr - 1p
fulgi orez fara zahar 50 gr - 3p

P
cartofi saturatie - 2p
pasta de ton cu branzica quark - 1,5p (am impartit-o in doua)
banana - 1p

C (propus dar cred ca mai adaug ceva)
paine toast 2 felii - 2p
restul de crema - 1,5p

probabil un iaurt fructe - 2p

Extra fructe - 1p
Total propus: 15p
Diseara nu biciclim, ca ne masam si vom fi traumatizate rau blum.gif
ALICE
CITAT(anaoi @ 07-02-2007, 12:50 PM) *

Margarina 1 lingurita, 5g 1 Points
Margarina 60% grasime 2 lingurita 1,5 Points
Margarina, 50% grasime 1 lingurita 0,5 Points
Piept de pui , afumat 1 bucata, 20g 0,5 Points

Lapte, 0,3% garsime 250ml 1,5 Points
Lapte, 1,5% garsime 250ml 2 Points
Lapte, 3,5% garsime 250ml 3,5 Points

Laptele e la cutie.Are valorile pe el.Si margarina e Delma cu 20% grasime.
_noni_
Buna dimineata!

meniul de azi:

MD

banana..................................1p
kefir-150g..............................2p
biscuiti-50g.............................4p
ceai.......................................0p

PRANZ

2 felii paine............................2p
sunca 2% grasime-25g..........0.5p
motzrella-25g........................1,5p
morcov..................................0p
gulie......................................0p
mandarine..............................0p

CINA

pilaf cu pui-facut de mine........4p
salata de sfecla rosie cu hrean.0p

15 p ca idee, pot sa mai adaug de 4 puncte la cina, sa vedem! tease.gif

Ina
, te astept cu vesti noi! cheer.gif ai pm!
}{
ghemotoc
'neata la toate... in sfarsit am si eu cateva minute sa.mi mai trag sufletul si cand colo... intru pe forum si gasesc 15 pagini necitite biggrin.gif ... de ieri numai... of of of of of of of (citatul nepotelei mele biggrin.gif)... deci cum spuneam... gasit aseara intr.un colt de magazin hartie de copt cheer.gif ... umblat ieri de mi.am tocit cizmele sa rezolv diferite probleme printre care mi.am si scos programa analitica pe care trebuie sa mi.o traduc de acu un an (ca doar io traduc toata ziua dar nu am timp de actele mele blushing.gif ) si in plus... mi.am mai si cautat blugi sad.gif(... diperare... nu se mai fac blugi normali? albastri, drepti si cu talie nu f joasa??????????
si inca o veste buna... vad ca merge WW.ul... pb e ca io bag in mine tot felul de tampenii ca sa.mi fac punctele saptamanale ca mie mi se par cam mult si rareori reustesc sa le consum pe toate... abia prin weekend... dup.o pizza... grin.gif
Pisik
CITAT(ghemotoc @ 07-02-2007, 01:47 PM) *

'neata la toate... in sfarsit am si eu cateva minute sa.mi mai trag sufletul si cand colo... intru pe forum si gasesc 15 pagini necitite biggrin.gif ... de ieri numai... of of of of of of of (citatul nepotelei mele biggrin.gif)... deci cum spuneam... gasit aseara intr.un colt de magazin hartie de copt cheer.gif ... umblat ieri de mi.am tocit cizmele sa rezolv diferite probleme printre care mi.am si scos programa analitica pe care trebuie sa mi.o traduc de acu un an (ca doar io traduc toata ziua dar nu am timp de actele mele blushing.gif ) si in plus... mi.am mai si cautat blugi sad.gif(... diperare... nu se mai fac blugi normali? albastri, drepti si cu talie nu f joasa??????????
si inca o veste buna... vad ca merge WW.ul... pb e ca io bag in mine tot felul de tampenii ca sa.mi fac punctele saptamanale ca mie mi se par cam mult si rareori reustesc sa le consum pe toate... abia prin weekend... dup.o pizza... grin.gif

Aceeasi probl am avut-o si eu anul trecut cand am tinut WW. Crede-ma, dupa 3 sapt o sa mai ai nevoie de pcte, asa ca profita de starea asta si papa ce iti doreste pipotica (sanatos si in puncte evident) ca dupa aia te vad plangandu-te ca mine de lipsa pcte blum.gif
ancadragoman
Fetelor m-am uitat si eu pe listuta cu puncte si mi-am dat seama ca de 4 luni eu tin WW numai ca nu numaram . pupic.gif
ghemotoc
CITAT(Pisik @ 07-02-2007, 11:51 AM) *

Aceeasi probl am avut-o si eu anul trecut cand am tinut WW. Crede-ma, dupa 3 sapt o sa mai ai nevoie de pcte, asa ca profita de starea asta si papa ce iti doreste pipotica (sanatos si in puncte evident) ca dupa aia te vad plangandu-te ca mine de lipsa pcte blum.gif

pai asa pap intotdeauna dar pb e ca mie imi sar punctele numai daca pap bipuri... biggrin.gif ca in rest fac maxim 10 puncte pe zi sad.gif ca de obicei mananc multe fructe si legume

CITAT(ancadragoman @ 07-02-2007, 11:54 AM) *

Fetelor m-am uitat si eu pe listuta cu puncte si mi-am dat seama ca de 4 luni eu tin WW numai ca nu numaram . pupic.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
bubbles
fetele cat au inimile si pipotele de pui? ca as face o mancarica de mazare smile.gif

Pisik
CITAT(ghemotoc @ 07-02-2007, 01:55 PM) *

CITAT(Pisik @ 07-02-2007, 11:51 AM) *

pai asa pap intotdeauna dar pb e ca mie imi sar punctele numai daca pap bipuri... biggrin.gif ca in rest fac maxim 10 puncte pe zi sad.gif ca de obicei mananc multe fructe si legume

CITAT(ancadragoman @ 07-02-2007, 11:54 AM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

E bine ca te poti satura numai din legume si fructe...o sa observi ca noi daca nu papam fainoase, painica, cartofi, paste, nu prea ne saturam sorry.gif
himere2005
LA Mine merge ff greu netul azi, asa ca m-a apucat un somn doh.gif ....a reusit sa vad si eu in sfarsit filmul click si mi-a placut smile.gif
may, cum se numea filmul ala care l-ai vazut asta vara legat de 666 profetia sau cum ca nu mai stiu? vroiam sa-l caut pe net diseara wink1.gif
ghemotoc
ah pisik creca mai e o kestie... la cele noi in ale WW... obisnuite su salate si piept de pui la gratar... sa mananci dintr.o data si paste, paine, etc... e un soc totusi... si sa vezi si ca slabesti... io cel putin tot timpul simt ca am macat cam mult desi nu mananc f mult... dar de... constiinta prgramata pe celelalte diete care mai de care mai tampite...

CITAT(himere2005 @ 07-02-2007, 12:07 PM) *

may, cum se numea filmul ala care l-ai vazut asta vara legat de 666 profetia sau cum ca nu mai stiu? vroiam sa-l caut pe net diseara wink1.gif

the omen? http://www.imdb.com/title/tt0466909/
uka
headspin.gif

neatza.. sau mai bine zis Buna ziua :coffe:
sunt ff obo.. maine seara plec la azuga, abia astept si pe 16 intru in concediu...o saptamana...
dragul meu tot nu s-a sinchisit sa-mi duca lucrurile la sor'sa sa le iau si eu dry.gif dry.gif
Pisik
CITAT(uka @ 07-02-2007, 02:22 PM) *

headspin.gif

sunt ff obo.. maine seara plec la azuga, abia astept si pe 16 intru in concediu...o saptamana...
dragul meu tot nu s-a sinchisit sa-mi duca lucrurile la sor'sa sa le iau si eu dry.gif dry.gif

Buna Uka, f bine ca pleci, iti prinde bine o relaxare. Te-ai apucat de dieta? Esti mai bine psihic? Pupici pupic.gif
uka
CITAT(Pisik @ 07-02-2007, 12:23 PM) *

CITAT(uka @ 07-02-2007, 02:22 PM) *

headspin.gif

Buna Uka, f bine ca pleci, iti prinde bine o relaxare. Te-ai apucat de dieta? Esti mai bine psihic? Pupici pupic.gif

de dieta nu m=am apucat ptr k in utimul timp oricum nu am mancat dkt f putzin, iar trec prin aceeasi stare k si asta vara, adik nu pot sa mananc k vars .... sad.gif, acum vad k mi-am mai revenit putzin... si de luni probabil k am sa incep sa nr.. oricum mananc destul d putzin si sunt atenta la ce...si la cat
psihic sunt ok.... si am fost....sunt resemnata....dar face figuri si familiei lui ceea ce nu e bine...dar in fine... eu sper k pana sambata sa am lucrurile la predeal, ptr k atunci ma voi duce la sora lui si raman peste noapte pana duminica...

Si a avut grija BUlina de mine pana acum sa-mi distraga atentia de la el.... adik m-a innebunit ea de cap...pe scurt.. am o prietena care se comporta ca un copil de gradinitza... poate chiar mai rau... si mi-a facut zilele amare pana acum si mi le face incontinuare, si pe 16 plec in concediu cu ea la munte.. deci.. am sa ma intorc mai obosita....are ff multa energie si p mine ma oboseste... dar e prietena mea si o iubesc si ii simt lipsa cand nu pot vb cu ea... k mereu are cate ceva d povestit
ghemotoc
CITAT(Pisik @ 07-02-2007, 12:05 PM) *

E bine ca te poti satura numai din legume si fructe...o sa observi ca noi daca nu papam fainoase, painica, cartofi, paste, nu prea ne saturam sorry.gif

pai ma cam satur, nu intotdeauna dar asta se intampla destul de rar... lucram inainte de la 9:00 am pana pe la 19 / 20/ 22 pm si mancam atunci ce apucam... si de.atunci am inceput sa mananc putin rau de tot... dar acum mananc destul de normal ca mai mananc si paine, paste etc...
vorba aia... mancam 2 covrigi pe zi si ma saturam cu gaura )).gif de la covrigi lool
uka
CAm putzin activitate pe aici se cunoaste k nu e HIMERE
Pisik
Am papat si eu de pranz, am mai adaugat ceva la meniul prestabilit, ca am avut pofta de la o colega.
Pranz:
cartofi - 2p
pasta de ton cu quark - 1,5p
o feliuta paine graham cu fasole batuta - 1,5p
1 banana - 1p

Total: 6p

Pana acum 10pcte si cu fructele 11
sa speram ca diseara nu fac prostii
ghemotoc

pisik cum faci pasta de ton cu quark ca suna interesant rolleyes.gif
Pisik
CITAT(ghemotoc @ 07-02-2007, 03:46 PM) *

pisik cum faci pasta de ton cu quark ca suna interesant rolleyes.gif

era o reteta data de Miha, nu stiu daca am respectat-o in intregime, dar eu am facut asa: o cutie ton apa (2,5) amestecata cu un sfert de cutie quark Exquisa fitline (0,5) si putina ceapa rosie taiata f marunt (0)
Si cu sare si gata, am trantit-o peste cartofi, iar diseara pap pe 2 felii de paine. E f buna la gust si simteam nevoia de ceva nou
ghemotoc
CITAT(Pisik @ 07-02-2007, 01:48 PM) *

[era o reteta data de Miha, nu stiu daca am respectat-o in intregime, dar eu am facut asa: o cutie ton apa (2,5) amestecata cu un sfert de cutie quark Exquisa fitline (0,5) si putina ceapa rosie taiata f marunt (0)
Si cu sare si gata, am trantit-o peste cartofi, iar diseara pap pe 2 felii de paine. E f buna la gust si simteam nevoia de ceva nou

pupic.gif give_rose.gif yammy
mersi
anaoi
yummmy rau....
michelle
E reteta inventata de Danuta pupic.gif
E postata la retete WW
ghemotoc
CITAT(michelle @ 07-02-2007, 02:02 PM) *

E reteta inventata de Danuta pupic.gif
E postata la retete WW

da... o aveam si eu pentru ca am gasit.o pana la urma in docul meu cu retete biggrin.gif
ancadragoman
Mai fetelor ce este [color=#FF0000]quark Exquisa fitline[/color blushing.gif ]
Pisik
CITAT(ancadragoman @ 07-02-2007, 04:04 PM) *

Este o crema de branza, se gaseste in carrefour, cora, in zona brnzeturilor (br, topitei), este in cutii patrate, bleu deschis, cu o tipa foarte fit pe capac, se cheama Exquisa si scire cu rosu fitline; are 0,2% grasime si o cutie are 2p
ancadragoman
CITAT(Pisik @ 07-02-2007, 02:06 PM) *

CITAT(ancadragoman @ 07-02-2007, 04:04 PM) *

Este o crema de branza, se gaseste in carrefour, cora, in zona brnzeturilor (br, topitei), este in cutii patrate, bleu deschis, cu o tipa foarte fit pe capac, se cheama Exquisa si scire cu rosu fitline; are 0,2% grasime si o cutie are 2p

Multumesc mult pupic.gif
Mai dragelor eu maine ma duc sa fac HSG si ma cam c...c pe mine de frica unsure.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.