Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
lyra
va scriu si eu meniul de azi, desi nu prea am chef de mancare. ma doare capul si gatul si as dormi fara oprire.nush ce-i cu mine.

dar sa trec si la meniu:

MD- pregatit de babuin
paine 4
sunca 0.5
mozzarella-25gr 1.5

Pranz:
iaurt 2
piept pui-100 gr 2
salata 0
ciuperci 0
ulei 1

Cina
cereale 2
lapte-250ml 2.5
fructe 0

Total:15.5
trebuie sa mai gasesc ceva de papa de inca 1.5p
ghemotoc
CITAT(ancadragoman @ 07-02-2007, 02:04 PM) *

Mai fetelor ce este [color=#FF0000]quark Exquisa fitline[/color blushing.gif ]

si mai e tot de la exquisa quark cu 0.2% grasime la cutie mare, rotunda cu un capac deschis la culoare (bleu). eu o prefer pe asta ca are gust mai bun decat branza din cutia patrata cool.gif
Lacry
'na ziua!
Fete dragi, cum punctez un croissant de 60 gr. cu cioco alba pe el? Trebuie sa va intreb ca nu stiu sorry.gif
Am renuntat la Monti, ca mancam prea muuuult! Chiar daca o faceam in combinatiile corespunzatoare blink.gif
Aspicul de curcan cum il punctez? Of, of, of, chiar nu stiu ce sa fac cu aspicul asta...

Si sa stiti ca m-am lamurit si cu surimi ala... este un preparat din crab, am impresia ca nu are multe puncte, dar produsul contine si mult amidon....

Multumesc anticipat floare.gif give_rose.gif floare.gif give_rose.gif

Si ma duc cu puiul mic afara, ca parca-i primavara!
ghemotoc
CITAT(Lacry @ 07-02-2007, 02:20 PM) *

'na ziua!
Fete dragi, cum punctez un croissant de 60 gr. cu cioco alba pe el? Trebuie sa va intreb ca nu stiu sorry.gif
Am renuntat la Monti, ca mancam prea muuuult! Chiar daca o faceam in combinatiile corespunzatoare blink.gif
Aspicul de curcan cum il punctez? Of, of, of, chiar nu stiu ce sa fac cu aspicul asta...

Si sa stiti ca m-am lamurit si cu surimi ala... este un preparat din crab, am impresia ca nu are multe puncte, dar produsul contine si mult amidon....

Multumesc anticipat floare.gif give_rose.gif floare.gif give_rose.gif

Si ma duc cu puiul mic afara, ca parca-i primavara!

desi nu ma pricep io prea bine (abia am inceput WW de 2 saptamani) am gasit in lista ca 1 Croissant 70g 8,5 si daca mai adaugi si ciocolata 7g 1... ajunge la un punctaj... aoleu... deci probabil ca vreo 10/12 p... doar cu.atata de pot ajuta sad.gif
am calculat bine fetelor?
ancadragoman
Lacry 12 p???????
Jos croissantu....sau deja l-ai mancat floare.gif
ghemotoc
lol.gif lol.gif lol.gif
bicicleta 30 minute 2 puncte... aoleu pana aduni 12 puncte...
uka
exemplu d eun croissant ca cele 7 days, dar o alta marca
Croissant 10 o’clock 50 gr 5.1
Anna
Mi-am papat si eu salata de beuf, da am zis ca o pap in doua reprize dar ,....foamea asta m-a facut sa o papa pe toata.
mai am un iaurt si fructe si un sandwish pana la 18. unsure.gif
ghemotoc
CITAT(uka @ 07-02-2007, 02:29 PM) *

exemplu d eun croissant ca cele 7 days, dar o alta marca
Croissant 10 o’clock 50 gr 5.1

now you're talking cool.gif cool.gif cool.gif
ancadragoman
Mai fetelor eu mi-am facut asa un calcul si ce mananc eu intr-o zi nu acopar punctele,nu ajung nici la 15 dar la 20...e de rau nu?
ghemotoc
si eu am papat azi salat de boeuf dar a mea n.a avut decat 5 puncte ca am pus separat pentru fiecare portie maioneza si eu o fac si fara carne biggrin.gif
uka
CITAT(ancadragoman @ 07-02-2007, 02:32 PM) *

Mai fetelor eu mi-am facut asa un calcul si ce mananc eu intr-o zi nu acopar punctele,nu ajung nici la 15 dar la 20...e de rau nu?

da-ne un meniu...
ancadragoman
Pai:
-o cafea sau 2
-piept de pui fiert sau gratar(sunca slaba)
-fructe
-legume
-o salata cu ton sau cu pui
-apa
Si asta mananc cam in fiecare zi pupic.gif
uka
CITAT(ancadragoman @ 07-02-2007, 02:35 PM) *

Pai:
-o cafea sau 2
-fructe
-legume
-apa

si lactatele??
e bine sa diversifici...
Anna
CITAT(ghemotoc @ 07-02-2007, 04:32 PM) *

si eu am papat azi salat de boeuf dar a mea n.a avut decat 5 puncte ca am pus separat pentru fiecare portie maioneza si eu o fac si fara carne biggrin.gif

a mea e fara maioneza
ancadragoman
Lactate nu prea mananc,din cand in cand mai mananc branza topita si iaurt cu fructe,laptele nu imi place.
Am putine puncte nu?
Deea
CITAT(ancadragoman @ 07-02-2007, 04:35 PM) *

Pai:
-o cafea sau 2
-fructe
-legume
-apa

cafea fara zahar 0
fructe, legume ce trece peste gramajul recomandat 1p
ulei daca pui la salata 1p/lingura
ton in apa - 2.5p cutia
pui 100g - 2p

putin, putin

ca sa te si saturi, sa mananci WW si sa te mentii in puncte mai poti manca
- paste pana la saturatie 4p
- 120g paste fierte -2p
- cartofi fierti/la cuptor, pana la saturatie - 2p
- iaurt dietetic cu fulgi
- branzica dietetica

Mie imi plac salatele cu de toate - branza, pui/ton/sunca slaba

ce inaltime ai Anca? parca ai zis si ieri blushing.gif
ghemotoc
CITAT(annaiss_derrian @ 07-02-2007, 02:40 PM) *

a mea e fara maioneza

pai si nu ramane acolo... p.undeva prin gat?????????? unsure.gif
Deea
CITAT(ancadragoman @ 07-02-2007, 04:40 PM) *

Lactate nu prea mananc,din cand in cand mai mananc branza topita si iaurt cu fructe,laptele nu imi place.
Am putine puncte nu?

respecta piramida alimentaelor, chiar daca s;abesti bine la inceput o sa se blocheze organismul la un momentdat daca il privezi de anumite alimente.

iaurtul cu fructe din comert are multe puncte, poti sa-ti faci tu cu iaurt normal si fructe, Pisik mananca iaurt cu fructe de padure congelate...e incantata de el biggrin.gif
ancadragoman
CITAT(Deea @ 07-02-2007, 02:41 PM) *

CITAT(ancadragoman @ 07-02-2007, 04:35 PM) *

Pai:
-o cafea sau 2
-fructe
-legume
-apa

cafea fara zahar 0
fructe, legume ce trece peste gramajul recomandat 1p
ulei daca pui la salata 1p/lingura
ton in apa - 2.5p cutia
pui 100g - 2p

putin, putin

ca sa te si saturi, sa mananci WW si sa te mentii in puncte mai poti manca
- paste pana la saturatie 4p
- 120g paste fierte -2p
- cartofi fierti/la cuptor, pana la saturatie - 2p
- iaurt dietetic cu fulgi
- branzica dietetica

Mie imi plac salatele cu de toate - branza, pui/ton/sunca slaba

ce inaltime ai Anca? parca ai zis si ieri blushing.gif

Dar sa stii ca eu nu ma infometez,m-am obisnuit ...am 1,63 m
dany
Anca,in primul rand cantareste alimentele si apoi puncteaza. Apoi ...lactate trebuie sa mananci ,grasimi bune la fel . Diversifica-ti meniul , nu manca in fiecare zi aceleasi mancaruri !!! Nu uita sa bei lichide ,cel putin 1,5 l/zi ( apa ,ceaiuri neindulcite).
Uite si piramida de care zicea Deea,incearca sa o respecti .
Imagine

Nici nu am salutat,am dat buzna ca ....Deci : Buna ,fetelor !

Deea....la ulei 1p /lingura ???? Cred ca ai vrut sa scrii lingurita ,nu ? blum.gif
ancadragoman
CITAT(danyhoney @ 07-02-2007, 02:50 PM) *

Anca,in primul rand cantareste alimentele si apoi puncteaza. Apoi ...lactate trebuie sa mananci ,grasimi bune la fel . Diversifica-ti meniul , nu manca in fiecare zi aceleasi mancaruri !!! Nu uita sa bei lichide ,cel putin 1,5 l/zi ( apa ,ceaiuri neindulcite).
Uite si piramida de care zicea Deea,incearca sa o respecti .
Imagine

Nici nu am salutat,am dat buzna ca ....Deci : Buna ,fetelor !

Deea....la ulei 1p /lingura ???? Cred ca ai vrut sa scrii lingurita ,nu ? blum.gif

Portiile sunt pe zi???Sau cum?
O sa incerc sa diversific cu toate ca imi este mai comod asa unsure.gif
anaoi
back, dany
dany
CITAT(Pisik @ 07-02-2007, 07:56 AM) *

Neatza!
Eu iar am fost mega purcica aseara, azi aveam iarasi 73, incerc sa incep si eu aspt de azi ca voi, daca voi puteti, eu de ce nu as putea?

Pisik...cu riscul ca te superi iti spun ca parca m-am saturat eu de cand tot spui "incep de maine".Parerea mea e ca ori incepi de adevarat de maine ,ori o lasi balta pana simti ca vei fii in stare sa te tii de treaba .Asa te amagesti singurica tot spunand biggrin.gife maine,de maine. hug.gif Inteleg ca ai o stare aiurea ,de aceea poate ar fii mai bine sa mai astepti o perioada ( in care sa incerci sa incepi sa mananci cat mai sanatos ) si sa te apuci apoi serios de WW.
Pisik
Of, fetelor, nu vreau sa ma vait iar, dar simt cum ma lasa nervii incet incet: pe langa probl de acasa, azi m-am certat cu sotul pt ca pierdut toata ziua cu matusi-sa si verisoara-sa fara sa faca nimic, s-au dus in europa sa caute nu stiu ce dracu, au pierdut timpu aiurea, in loc sa stea sa caute joburi, sa mai faca una alta in casa. Plus ca la serviciu sunt varza, imi vine sa imi strang colegul de gat non-stop. este de o nesimtire care depaseste limitele, nu ma ajuta cu nimic, chestii barbatesti gen carat, dus cu masinile pt ziaristi la spalat, este atat de nesimtit, mereu se laudacu ce si-a luat, cand are treaba se vaita tot....of, Doamne, am nevoie de o vacanta pt mine singura cred ca imi vine as ii omor pe toti devil.gif

CITAT(danyhoney @ 07-02-2007, 04:59 PM) *

CITAT(Pisik @ 07-02-2007, 07:56 AM) *

Neatza!
Eu iar am fost mega purcica aseara, azi aveam iarasi 73, incerc sa incep si eu aspt de azi ca voi, daca voi puteti, eu de ce nu as putea?

Pisik...cu riscul ca te superi iti spun ca parca m-am saturat eu de cand tot spui "incep de maine".Parerea mea e ca ori incepi de adevarat de maine ,ori o lasi balta pana simti ca vei fii in stare sa te tii de treaba .Asa te amagesti singurica tot spunand biggrin.gife maine,de maine. hug.gif Inteleg ca ai o stare aiurea ,de aceea poate ar fii mai bine sa mai astepti o perioada ( in care sa incerci sa incepi sa mananci cat mai sanatos ) si sa te apuci apoi serios de WW.

Da, stiu, si eu m-am saturat blushing.gif Tocmai de asta am incercat sa nu ma talalai pana luni, adica am gresit luni si marti, incep sa numar de azi, cum ziceam, voi puteti, eu de ce nu as putea? La mine faza cu nenumaratul dar papatul sanatos nu stiu daca iese, poate o sa o incerc si asta daca iar o iau razna cu punctele, desi sper sa nu blushing.gif Acum chiar m-am rusinat, ma duc sa ma ascund sub birou
Deea
In completare la piramida alimentelor

Cat este o portie?

Pentru fiecare grupa de alimente din piramida, nutritionistii au standardizat marimea unei portii. Este esential sa inveti cat reprezinta o portie din fiecare grupa de alimente! Aceasta te va ajuta mai tarziu sa-ti poti evalua dieta pentru a realiza deficitul caloric dorit.

Grupa alimentara

Paine, cereale, orez, paste, cartofi

Cat este o portie
1 felie paine
1/2 chifla
5 - 6 biscuiti mici sau 3 - 4 biscuiti mari
1/2 ceasca cereale, orez sau paste gatite
30 g cereale semi-preparate uscate
1 cartof copt de marime medie
80 g cartofi prajiti
100 g puree cartofi

Portii recomandate pe zi

6-11

Fructe

1 fruct intreg (de ex. un mar, o banana sau portocala de marime medie)
1/2 grepa
1 felie pepene rosu
3/4 ceasca suc de fructe
1/2 ceasca fructe mici (zmeura, mure, afine, etc.)
1/2 ceasca fructe taiate marunt, gatite sau conservate
1/4 ceasca fructe uscate

Portii recomandate
2-4

Leguminoase uscate, nuci si seminte

1/2 ceasca fasole gatita
6 arahide intregi
2 linguri unt arahide (peanut butter)
1/3 ceasca nuci / seminte

Portii recomandate
1 - 2

Verdeturi

1/2 ceasca verdeturi gatite
1/2 ceasca verdeturi crude, taiate marunt
1 ceasca verdeturi crude, (de ex. spanac, laptuca)
3/4 ceasca suc de legume

Portii recomandate
3 - 6

Lactate, oua si inlocuitori

1 ceasca lapte
1 ceasca lapte de soia
1 pahar (250 ml) iaurt
30 - 50 g branza
1 ou mediu

Portii recomandate
2 - 3

Uleiuri si grasimi

1 lingurita de ulei
1 lingurita margarina
1 lingura dres salata
1 lingura mainoneza

Portii recomandate
1-2

Alimente proteice (carne si inlocuitori carne)

60-80 g carne slaba gatita de vita, pasare sau peste
1/2 ceasca de tofu (branza din soia)
80 g burger / chifteluta de soia

Portii recomandate
0 - 2

Dulciuri
1 gogoasa mica
1/12 (o felie) de tort
1 prajitura cu diametrul de 8 cm.
1 lingura miere
1 lingura zahar
1 lingura sirop
2 cuburi (20 g) ciocolata

Portii recomandate
0 - 1

Bauturi racoritoare

250 ml cola / sprite / pepsi etc.

Portii recomandate
0

Bauturi alcoolice

1 paharel (150 ml) vin
1 halba de bere (360 ml)
1 dusca (50 ml) lichior (whisky, vodka, gin, etc.)

Portii recomandate
0
ALICE
CITAT(ancadragoman @ 07-02-2007, 04:46 PM) *

E regula 2 puncte de lactate pe zi.
Deea
CITAT(danyhoney @ 07-02-2007, 04:50 PM) *

doh.gif m-am capiat...bine ca esti tu atenta ca invatam fata la prostii.

Pisik, nu stiu cum iti tii tu evidenta la mancare dar iti spun cum fac eu.
deci... biggrin.gif
saptamana mea incepe miercuri, bun, chiar daca azi am depasit cu 20 p le notez si in restul zilelor incerc sa recuperez...daca pot, daca nu oricum le las pe minus ca marturie biggrin.gif, la sf. saptamanii vad daca e ok sau nu, oricum ma ajuta sa-mi urmarsc evolutia si alimentatia.

pareau mai logice ideile in mintea mea....acum am scris ca o varza
michelle
CITAT(ancadragoman @ 07-02-2007, 04:46 PM) *

Tu nu simti foamea, dar organismul isi incetineste metabolismul. Dupa o perioada de timp o sa observi ca te ingrasi si de la o cana de apa.
ramonavlas
Sunat acasa cheer.gif
Da, eu, la ora asta.........
Mai merg azi pana la croitoreasa mea in povesti ca vrea sa faca la mine la restaurant o preezentare (rampa ei de lansare) si vreau sa o ajut cat de mult pot.
In rest, am programn de voie.............
Nu ma invidiati (ella, Dilly), ca maine iar sunt toata ziua pe baricade.............
Anna
CITAT(ghemotoc @ 07-02-2007, 04:44 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 07-02-2007, 02:40 PM) *

a mea e fara maioneza

pai si nu ramane acolo... p.undeva prin gat?????????? unsure.gif

surprinzator nu. blum.gif
m-am obisnuit si ma ingrozesc cate pct are maioneza si aluneca vrand ne vrand. grin.gif grin.gif
ancadragoman
Fetelor va multumesc ,o sa incerc sa adaug si lactate.
dany
Deea...super bune informatiile date de tine referitoare la portii !!!! pupic.gif

Dylly
...back la back )).gif
Deea
CITAT(danyhoney @ 07-02-2007, 05:19 PM) *

Deea...super bune informatiile date de tine referitoare la portii !!!! pupic.gif

Dylly
...back la back )).gif

multumesc, le-am gasit si eu prin alte parti biggrin.gif
anaoi
back, la back, la back
michelle
Vin si eu in completarea la ceea ce a spus Deea.
De-a lungul timpului, dieta WW a evoluat, ii dau in fiecare an o noua forma, fondul ramanand neschimbat. Forma de inceput, nu era cu puncte, ci cu portii. Zilnic: 2 portii lactate, 3 grasimi, 4 fainoase, 5 proteine, 3 fructe.
Ca idee:
1 portie de fainoase = 1 felie paine, sau 1 cartof, sau 80 g paste fierte, sau 3 linguri porumb din conserva.
1 portie proteine = 30 g carne, peste, sunca, sau 1 ou, sau 100 g br. de vaci sau 1 cremvurst, sau 80 g soia.
dany
Salvat informatiile de la Deea si de la Miha pupic.gif

dylly...back la back la back la back la back .... lol.gif
anaoi
daca dylly il casapeste pe colegul din fata, se ofera cineva sa il scoata din inchisoare?
Pisik
CITAT(anaoi @ 07-02-2007, 05:47 PM) *

daca dylly il casapeste pe colegul din fata, se ofera cineva sa il scoata din inchisoare?

eu pot sa iti tin companie, pt ca il voi fi asasinat cu sange rece si cele mai crunte metode pe colegul "de banca" devil.gif
anaoi
ca pe vremea lui tudor vladimirescu cand se atarnau oamenii de picioare deasupra unui foc, peste care s epune aardei iute...li s eumfla fata , etc.
plus ii jupoi pui sare si cosi la loc...e perfect

trabuia sa ma angajeze mel gibson pt scenariu scene de groaza in apocalypto
ancadragoman
CITAT(anaoi @ 07-02-2007, 03:50 PM) *

ca pe vremea lui tudor vladimirescu cand se atarnau oamenii de picioare deasupra unui foc, peste care s epune aardei iute...li s eumfla fata , etc.
plus ii jupoi pui sare si cosi la loc...e perfect

trabuia sa ma angajeze mel gibson pt scenariu scene de groaza in apocalypto

Da,daaa ....bune idei devil.gif devil.gif devil.gif
bubbles
mers la sala si pedalat juma de ora deci am 2p econ din sport biggrin.gif
meniul provizoriu:
actimel 1.4
lapte 1.5
corn 50g 2
graham 50 g 2
mazare 100g 1.5
ananas 200g light 2
portocale 0
sos rosii 0.5
solano 0.5
total pana acum :11.4p
si mai am o copanica si cred ca diseara o salata de varza cu ton in suc propriu smile.gif
tonul in suc propriu il punctez ca pe cel in apa ... ca pe el scrie la ingrediente ton,apa si sare ,...nu>?
anaoi
la naiba....daca deschideam gura mai repede era bine....

sau picatura chineazeasca, care de fapt nu e apa ci vreun lichid inflamabil....aia e delicioasa devil.gif devil.gif

Deea
va recomand si site-ul www.sanatate.org, va faceti cont, scrieti din tabelele date de ei portiile la diverse alimente consumate in cursul zilei si o sa vedeti totalul caloric, plus observatii asupra alimentatiei.
ghemotoc
mai incet fetelor cu scenele astea de groaza ca io abi.am mancat sad.gif
anaoi
gandeste-te la fursecuri si iti trece...ceva d egroaza, plus ceva dulce. ideal
ghemotoc
se vede de la tine ca deja salivez? devil.gif
anaoi
dylly mai citeste din gandurile altora
ghemotoc
w00t.gif ohmy.gif naughty.gif
anaoi
devil.gif devil.gif devil.gif yahoo.gif te-am bagat in sperieti.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.