Of, fetelor, nu vreau sa ma vait iar, dar simt cum ma lasa nervii incet incet: pe langa probl de acasa, azi m-am certat cu sotul pt ca pierdut toata ziua cu matusi-sa si verisoara-sa fara sa faca nimic, s-au dus in europa sa caute nu stiu ce dracu, au pierdut timpu aiurea, in loc sa stea sa caute joburi, sa mai faca una alta in casa. Plus ca la serviciu sunt varza, imi vine sa imi strang colegul de gat non-stop. este de o nesimtire care depaseste limitele, nu ma ajuta cu nimic, chestii barbatesti gen carat, dus cu masinile pt ziaristi la spalat, este atat de nesimtit, mereu se laudacu ce si-a luat, cand are treaba se vaita tot....of, Doamne, am nevoie de o vacanta pt mine singura cred ca imi vine as ii omor pe toti

CITAT(danyhoney @ 07-02-2007, 04:59 PM)

CITAT(Pisik @ 07-02-2007, 07:56 AM)

Neatza!
Eu iar am fost mega purcica aseara, azi aveam iarasi 73, incerc sa incep si eu aspt de azi ca voi, daca voi puteti, eu de ce nu as putea?
Pisik...cu riscul ca te superi iti spun ca parca m-am saturat eu de cand tot spui "incep de maine".Parerea mea e ca
ori incepi de adevarat de maine ,
ori o lasi balta pana simti ca vei fii in stare sa te tii de treaba .Asa te amagesti singurica tot spunand

e maine,de maine.

Inteleg ca ai o stare aiurea ,de aceea poate ar fii mai bine sa mai astepti o perioada ( in care sa incerci sa incepi sa mananci cat mai sanatos ) si sa te apuci apoi serios de WW.
Da, stiu, si eu m-am saturat

Tocmai de asta am incercat sa nu ma talalai pana luni, adica am gresit luni si marti, incep sa numar de azi, cum ziceam, voi puteti, eu de ce nu as putea? La mine faza cu nenumaratul dar papatul sanatos nu stiu daca iese, poate o sa o incerc si asta daca iar o iau razna cu punctele, desi sper sa nu

Acum chiar m-am rusinat, ma duc sa ma ascund sub birou