Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ghemotoc
no uite ca ti.am si dat motiv sa yahoo.gif
dany
CITAT(anaoi @ 07-02-2007, 03:15 PM) *

dylly mai citeste din gandurile altora

Ouch !! deci va trebui sa avem grija .....
anaoi
CITAT(ghemotoc @ 07-02-2007, 06:20 PM) *

plecaciune.gif yeah.gif

CITAT(danyhoney @ 07-02-2007, 06:21 PM) *

daca taceam, filozoafa ramaneam
dany
CITAT(anaoi @ 07-02-2007, 03:22 PM) *

CITAT(ghemotoc @ 07-02-2007, 06:20 PM) *

plecaciune.gif yeah.gif

CITAT(danyhoney @ 07-02-2007, 06:21 PM) *

daca taceam, filozoafa ramaneam

DACA.
ghemotoc
si tu care doar conversai linistita...
ancadragoman
Fetelor eu plec si mai vb vineri ca maine nu intru ca stau in spital.
Pup ambitioasele
Lacry
Vaz ca nu stie nimeni cum e cu aspicul... sau v-am luat "fata" cu bip-ul ala... pana la urma il punctez cu 6p, ca-s 60gr. si cioco avea doar pe deasupra intr-o parte. Si nu era dulce deloc, era iasca... sorry.gif l-am luat din Carrefour, nu e o marca anume.
anaoi
ha. atunci dylly iese din calcule

bafta la spital
ghemotoc
si eu am plecat ca vine sotul si ma duce la cumparaturi sa.mi caut blugi biggrin.gif
paaaaaaa
dany
CITAT(Lacry @ 07-02-2007, 03:28 PM) *

Vaz ca nu stie nimeni cum e cu aspicul... sau v-am luat "fata" cu bip-ul ala... pana la urma il punctez cu 6p, ca-s 60gr. si cioco avea doar pe deasupra intr-o parte. Si nu era dulce deloc, era iasca... sorry.gif l-am luat din Carrefour, nu e o marca anume.

Scuze,Lacry...am sarit peste mesajul tau ...Eu zic sa punctezi doar carnea,gelatina aceea ( aspic) nu are puncte. Eu mai mananc legume in aspic si au 0 p

Pa ,Anca si ..bafta la analize.
bubbles
CITAT(Lacry @ 07-02-2007, 06:28 PM) *

lacry eu nu stiu ce e aspicul blush.gif pupa`l pe razacios de la noi..eu si babuinul
am intrebat si eu mai devreme... punctez tonul in suc propriu ca pe cel in apa? ca pe conserva scrie ton,apa si sare smile.gif bang.gif
Lacry
Si mai zic ca nu ar trebui s-o certam pe Pisik pentru ca nu se tine de dieta... sad.gif eu inteleg ca trece printr-o perioada mai dificila si cred ca se straduieste sa o depaseasca...

CITAT(bubbles @ 07-02-2007, 06:35 PM) *

CITAT(Lacry @ 07-02-2007, 06:28 PM) *

lacry eu nu stiu ce e aspicul blush.gif pupa`l pe razacios de la noi..eu si babuinul
am intrebat si eu mai devreme... punctez tonul in suc propriu ca pe cel in apa? ca pe conserva scrie ton,apa si sare smile.gif bang.gif

Aha, tot la numarat puncte ai ramas lol.gif
Eu punctez la fel, in suc propriu si in apa... nu-i acelasi lucru? ca daca sta in saramura, doar nu i-a scos intai cineva sucul )).gif blum.gif blum.gif
bubbles
pa fetele give_rose.gif ghemotoc vrem poze apoi biggrin.gif
acum stiu ce e aspicul )).gif e un fel de racitura biggrin.gif
puncteza numai carnea ca conteaza de care e .. porc sau vita bang.gif scz cacofonia
uka
Am o stare naspa.... cred k strea mea de bine d pana acum, dupa despartire si-a terminat resusrsele...mi-e dor de el de nu mai pot, vreau sa-l aud macar...mai bine k nu mai are telefon k altfel nu stiu ce faceam... il vreau inapoi nu vreau sa fie cu FULGA.. sorry.gif cry.gif

Da bubbles e acelasi lucru, se puncteaza la fel
Lacry
Da, bubbles, vad ca in lista e punctat diferit tonul in suc propriu fata de cel in apa... cel in saramura presupun ca e in apa, nu? unsure.gif
bubbles
mersi uka...eu am punctat 2.5 la 150 g doar ton ...sper ca e bine asa doh.gif

da stiu ca in lista e asa dar pe conserva mea scrie ingrediente ton apa si sare asa ca`l punctez ca pe cel in apa biggrin.gif
uka
problema e ca eu am asa:
Ton in suc propriu,1 doza,150 gr( cantitate de peste doar,deci scurs de suc) = 4 P
-
-Ton in ulei,1 doza,150 gr(doar pestele) = 10 P
-Ton in apa,1 doza,150 gr ( doar pestele) = 2,5 P
anaoi
Ton in suc propriu 1 doza, 150g, cantitate de peste doar,deci scurs de suc 4 Points
Ton in ulei 1 doza, 140g, doar cantitatea de peste 10 Points
Ton in apa 1 doza, 150g, doar pestele 2,5 Points

eu il punctez ca pe ultimul...e demential de incurcata treaba cand pe conserva csrie ton in suc propriu (apa)
uka
scrie HIMERE, sase
himere2005
IN SFARSIT merge un pic mai bine netul
anca, bafta multa maine pupic.gif ce se intampla pana la urma, ce trebuie sa-ti faca mai exact de esti asa speriata?
aspicul si eu stiu ca se puncteaza numai carnea, eventual 0 pentru legume
pisik mititel, va veni soarele si pe strada ta, dar trebuie sa ai rabdare, am vazut azi filmul click, si ne arata ca trebuie sa apreciem viata asa cum este, cu bune si cu rele...incercati sa mai spargeti monotonia de seara printr-o plimbare...de cat timp nu ati mai mers indragostiti prin parc sau sa dansati in miez de noapte (vezi ella) sau ati putea sa va bateti cu perne acasa sau sa mancati o portie de paste impreuna, sa mancati la lumina lumanarilor...chestii din astea marunte...mie mi s-a parut ca sotul tau e de viata...la mine e un pic mai greu, dar nu imposibil pupic.gif

CITAT(uka @ 07-02-2007, 06:53 PM) *

scrie HIMERE, sase

lol.gif lol.gif pai sa ne conversam fratilor, ca am de recuperat tease.gif
Lacry
uraaaaa! cheer.gif
Ce bine ca aspicul e 0p )).gif
himere2005
mie una mi-e dor sa joc scrable sau off...am un lipsus, jocl ala cu bani, cu case, pedepse blushing.gif ) sau sus-jos lol.gif ...sa nu va ganditi la fursecuri ca nu despre asta este vorba )).gif
uka
Eu nu am vazut click, l-am cautat pe net pe dc++ si mergea f greu.. acum ma uit la BLood Diamond.. cu Leonardo DiCaprio si ma holbez ce diferenta e de cum arata in TITANIC si cum arata in filmul asta... nu stiu sa explic.. arata a BARBAT si nu a BAIAT
Lacry
Sa stiti ca i-am luat azi lui Babu o inima de plus din Carrefour si doua cesti de cafea in forma de inima, care se "completeaza" una pe alta. Pentru ziua de 14... naughty.gif naughty.gif
ady_raluk
buna ziua fetele si pupic.gif pupic.gif
eu am azi urmatoarele pb: tinand seama ca ne dorim bebesi ca azi ovulez, mi-am sunat sotzul sa vina acas da cica nu poate ca "monteaza" o canapea la cineva...pai ziceti voi daca nu am eu dreptate!
nu eu trebuie sa fiu prima pe lista cu montatul?? sau doar mie mi se pare asa??? deci..continui sa astept sa termine acolo de montat ca sa ajunga acasa sa presteze si pe aici ceva......dar, nu prea stiu cum, ca mi-e plina casa de copii : al meu+ al lui )).gif..si vrem sa il concepem pe al nostru
himere2005
eu cred ca o sa investesc bani in asa ceva, nu am mai jucat de un car de ani si magandesc ca oricum raman in casa pentru bia in caz de este doar o toana de-a mea grin.gif
Lacry
Nu lasati pe ultima zi achizitia de astfel de obiecte... acum aveti de unde alege wink1.gif
ady_raluk
astept nerabdatoare idei blum.gif
Lacry
CITAT(ady_raluk @ 07-02-2007, 06:58 PM) *

buna ziua fetele si pupic.gif pupic.gif
eu am azi urmatoarele pb: tinand seama ca ne dorim bebesi ca azi ovulez, mi-am sunat sotzul sa vina acas da cica nu poate ca "monteaza" o canapea la cineva...pai ziceti voi daca nu am eu dreptate!
nu eu trebuie sa fiu prima pe lista cu montatul?? sau doar mie mi se pare asa??? deci..continui sa astept sa termine acolo de montat ca sa ajunga acasa sa presteze si pe aici ceva......dar, nu prea stiu cum, ca mi-e plina casa de copii : al meu+ al lui )).gif..si vrem sa il concepem pe al nostru

lol.gif lol.gif
himere2005
CITAT(ady_raluk @ 07-02-2007, 06:59 PM) *

idei, eu zic sa-i legi pe copii la ochi, sa zica ca jucati de-a baba-oarba si sa-i dati drumul lol.gif lol.gif lol.gif
ady_raluk
himereeeee....esti genialaaaaa! mi-ai dat o super idee....hmmm....oare cum ti-o fi venit?? )).gif biggrin.gif pupic.gif
anaoi
practica...
exista si bai, si debarale, si etc
dany
CITAT(himere2005 @ 07-02-2007, 04:01 PM) *

idei, eu zic sa-i legi pe copii la ochi, sa zica ca jucati de-a baba-oarba si sa-i dati drumul lol.gif lol.gif lol.gif

si cu urechile ce faci ??? le bagi dopuri ? )).gif
Lacry
CITAT(himere2005 @ 07-02-2007, 07:01 PM) *

Riscant... daca sunt tentati sa triseze, adica sa traga cu ochiul rolleyes.gif
ady_raluk
danyhoney..ai dreptate..nu e bine baba-oarba!
anaoi, in camara mea nu imi incape nici macar un picior...m-am gandit ca ii pn sa se ascunda si sa stea acolo pana ii gasim )).gif..nu va luati dupa mine ca deja de atata stres de bebe, nu mai am mintiutza in capul meu blush.gif

ma bazez pe tine himere...sigur ai tu ceva idei..ca prea mult stai acolo aplecata smile.gif
himere2005
hai sa ne gandim ce am mai putea face in timpul liber, la noi nu prea exista in timpul saptamanii dar sambata seara ar fi ceva timp liber...eu m-am cam saturat de aceleasi lucruri, ieri cand am iesit inoras ma uitam ca la masini rasturnate la cate s-au schimbat. in decurs cam de 1 luna de zile s-au deschis noi magazine sau si-au schimbat profilul wacko.gif ...in fine, parca eram rupta de realitate...iar in centru n-am mai ajuns de luni de zile, poate il conving pe al meu sot sa mergem sambata asta...mi-e dor de lucruri minore...sa merg cu autobuzul (fara sa fie inghesuiala )).gif ), sa merg in vizita la personaje pe care nu le-am mai vazut de luni de zile, poate chiar ani, nu stiu ce s-a intamplat cu noi de cand s-a nascut copilul...nu e normal sa ne desprindem chiar asa de lume, ne salbaticim

lol.gif lol.gif eu sunt foarte nebuna de felul meu, nu pot sa spun acum pe forum unde am facut fursecuri in tineretile mele )).gif
anaoi
dylly pleaca pa.
dany
Pa ,dylly .O seara frumoasa
himere2005
ghemotoc, am vazut in galeria foto cateva fotografii, tu in care esti?
Tzutzi80
sunteti de groaza. Pleaca omul o ora de la calculator si cand se intoarce gaseste intre 3-5 pagini noi, si pana citeste tot, mai apar vreo 2. cheer.gif Sa va tzuce mama de dragutze pupic.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 07-02-2007, 06:54 PM) *

IN SFARSIT merge un pic mai bine netul
anca, bafta multa maine pupic.gif ce se intampla pana la urma, ce trebuie sa-ti faca mai exact de esti asa speriata?
aspicul si eu stiu ca se puncteaza numai carnea, eventual 0 pentru legume
pisik mititel, va veni soarele si pe strada ta, dar trebuie sa ai rabdare, am vazut azi filmul click, si ne arata ca trebuie sa apreciem viata asa cum este, cu bune si cu rele...incercati sa mai spargeti monotonia de seara printr-o plimbare...de cat timp nu ati mai mers indragostiti prin parc sau sa dansati in miez de noapte (vezi ella) sau ati putea sa va bateti cu perne acasa sau sa mancati o portie de paste impreuna, sa mancati la lumina lumanarilor...chestii din astea marunte...mie mi s-a parut ca sotul tau e de viata...la mine e un pic mai greu, dar nu imposibil pupic.gif

CITAT(uka @ 07-02-2007, 06:53 PM) *

scrie HIMERE, sase

lol.gif lol.gif pai sa ne conversam fratilor, ca am de recuperat tease.gif

Himere, pupici multi pt sfaturi bune! O sa incerc sa gasesc resursele necesare sa fiu mai calma, mai iubitoare, mai linistita, sa nu mai las atmosfera de cacao de la serv sa ne afecteze viata, etc.
Lacry, ba trebuie sa ma certati si sa ma bateti blum.gif
Pupici, fug sa prind microbuzul
uka
CITAT(Tzutzi80 @ 07-02-2007, 05:36 PM) *

sunteti de groaza. Pleaca omul o ora de la calculator si cand se intoarce gaseste intre 3-5 pagini noi, si pana citeste tot, mai apar vreo 2. cheer.gif Sa va tzuce mama de dragutze pupic.gif

tease.gif tease.gif tease.gif crazy.gif

Fetelor ziua voastra cum a fost?? k a mea a fost de cacao, simt k innebunesc.. tocmai am aflat k nu mai am bani sa-mi platesc facult si ultima zis este 2 martie si eu pana p 5 martie nu mai am....uf Doamne nu stiu cum am sa o scot la capat...
asa imi vine sa imi mai iau un job.... ufffff....
c inceput de luna frumos.....
himere2005
uka, nu ai de la cine sa te imprumuti in bucuresti?
uka
CITAT(himere2005 @ 07-02-2007, 06:02 PM) *

uka, nu ai de la cine sa te imprumuti in bucuresti?

nu vreau.......
rar ma imprumut....as putea de la fratele meu... dar as mai avea nevoie de cel putin 3 mil-4...dar uite asa se va duce si salariul p martie, p care il planificasem ptr altceva... asa imi trebuie dk sunt eu fata buna sa intretzin p altzii si ei sa am trateze cu [***].
am sunat deja la sora lui sa-i transmita sa-mi dea el 2 mil.. si tot mai am nev de cel putzin 3

wacko.gif doh.gif
himere2005
stiu, dar mi se pare ca facultatea e mai importanta...succes pupic.gif
uka
si dk nu ma imprumut d la cineva care sta p langa mine sau in drumul meu nu prea am timp sa ma intalnesc..si sa umblu sunt mereu p fuga cry.gif

DA este mai importanta... sper sa o scot la capat cumva...

daca nu, am sa platesc facultatea pe 5 martie in loc de 2 martie
ady_raluk
me happyy...yupii..venit sot, montat "mobila" )).gif , stat cu picioarele pe pereti ca sa ajunca micuteii unde trebe.....si acum ma desfat cu o tzigare..si imi saliveaza gura dupa ceva dulce....
May
Buna ziua smile.gif

himere vai ce memorie ai blink.gif asta e

deea vai cand am vazut ca scrii 1p lingura de ulei am zis ca fac cu inima... deja imi sclipeau ochii ca am inteles eu gresit de punctam linguritza cu un punct.of of of )).gif

pisik dupa parerea mea a fost vina ta ca te-ai certat cu sotul tau. Crede-ma ca stiu cat de frustrant este sa nu iti gasesti un job sau sa tii se spuna NU, iar cand vrei sa te deconectezi si tu o zi, sa iti spuna partenerul ca decat sa pierzi timpul degeaba mai bine iti cauti de munca. Lui Remy o singura data i-a scapat vorba asta si m-am simtit ca un kkt, m-a deprimat enorm caci incercasem peste tot si am vrut si eu o zi in care sa ma detasez de grija asta si fix atunci mi-a zis. Sunt sigura ca si danydulce ma sustine la faza asta caci si ea a fost pusa in situatia asta si nu cred ca i-ar pica bine sa ii zica sotul ceva. Fii mai intelegatoare daca vrei ca cei de langa tine sa te inteleaga.

ady eu as inchide copiii in debara lol.gif

Eu aseara m-am culcat pe la 1 fara ceva si am dormit fix pana la 1:16 dupa care am tusit incontinuu pana la 2.30 cand am vomitat absolut tot ce aveam in stomac si tot imi venea sa vomit si nu mai aveam ce... deci a fost groaznic... se facuse 4 si nu adormisem... nu stiu la ce ora am adormit pana la urma..

Mi-am pus si eu ticker ca voi cheer.gif
bubbles
eu va urez noapte buna si vise placute
Imagine
dany
CITAT(Maybeline @ 07-02-2007, 05:22 PM) *

Sunt sigura ca si danydulce ma sustine la faza asta caci si ea a fost pusa in situatia asta si nu cred ca i-ar pica bine sa ii zica sotul ceva. Fii mai intelegatoare daca vrei ca cei de langa tine sa te inteleaga.

Te sustin ,May ! Ai mare dreptate pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.