danydulce sa stii ca pana nu treci prin asta nu stii cat de enervant e si cat de mult te deprima. Ajunsesem intr-un timp sa cred ca sunt total inutila si ca nu fac altceva decat sa incurc, ca respir aerul degeaba, ca nu sunt in stare sa fac nimic, eram depresiva si tot ce ``imi lipsea`` era sa mai imi zica si Remy cate ceva. Oricum lui i-a scapat si mi-a zis-o destul de bland, dar ma gandesc sa ma fii certat cu el din cauza asta... oricum si-a cerut scuze
dany
07-02-2007, 06:51 PM
Mie nu mi-a zis nimic Dirk ,May ,dar...ca si tine am zile cand simt ca fac umbra pamantului degeaba .Si ma doare sufletul cand vad ca el face si ore suplimentare si eu...stau acasa si nu gasesc nimic de munca .
CITAT(uka @ 07-02-2007, 05:04 PM)
am sunat deja la sora lui sa-i transmita sa-mi dea el 2 mil.. si tot mai am nev de cel putzin 3
Uka...am inteles bine ? Vrei sa te imprumuti de la el ???? Crezi ca e o idee buna ?
uka
07-02-2007, 06:59 PM
NU e un imprumut deloc..... eu am bagat bani in [cenzurat] lui muuult mai multzi, de-a lungul lunilor, dar nu asta e important, la un moment dat i-am dat 5 mil, care erau de la tata ptr mama lui, mama lui nu a mai avut nev de ei si intre timp i s-a spart lui motorul la masina si a ramas banii la el sa-si faca motorul.. a trebuit sa mi=i dea inapoi ptr k nu erau banii mei ci a lui tata, insa mi-a dat doar 3 mil.. si acum ii vreau si p restul...de 2 mil...
May
07-02-2007, 07:00 PM
Stiu ca nu ti-a zis nimic Nici mie nu mi-a zis-o Remy cu rautate dar la un moment dat fusesem in atatea locuri si primisem atatea NU-uri incat nu mai aveam puterea sa merg, nici chef, nici nimic. Si m-a intrebat intr-o zi daca am fost in cutare loc si i-am zis ca nu si a zis ca decat sa pierd vremea la pc mai bine as fi mers sa intreb... si na, mi-a picat super naspa ... in fine
A murit sora printzesei Spaniei . Avea 31 de ani si o fetita de 5 ani... inca nu am reusit sa vad de ce a murit...
uka
07-02-2007, 07:01 PM
ca s anu mai zik k si cei 3 mil i-am cheltuit pana la urma tot cu el... neimportant asta... am facut-o de bunavoie si nesilita d nimeni..
si eu acum am pe card banii de facult plus inca ceva ptr concediul d sapt viitoare, iar tata mi-a cerut intr-un final cele 5 mil.. si trebuie sa i le dau k nu am ce sa-si spun si uite asa raman fara banii de facultate
dany
07-02-2007, 07:10 PM
Ok,acum am inteles ,Uka . E dreptul tau sa-i ceri banii.
uka
07-02-2007, 07:15 PM
CITAT(danyhoney @ 07-02-2007, 07:10 PM)
Ok,acum am inteles ,Uka . E dreptul tau sa-i ceri banii.
dap.... as avea dreptul sa-i cer eu multe.... dar il las in plata Domnului
Anna
07-02-2007, 07:28 PM
Salutare! Am venit si eu de la munca si mi-a preparat o suuper mancarica de doar 2.5 pct cartofi fierti, i-am tait rondele am preparat un sos de ciuperci cu pasta de tomate si am condimentat. o bunatate.
Uka nu poti sa ii ceri tatalui tau? Sa ii ceri la sf luni. ca ai zis ca pe 5 mar faci rost de bani nu?
uka
07-02-2007, 07:36 PM
CITAT(annaiss_derrian @ 07-02-2007, 07:28 PM)
Uka nu poti sa ii ceri tatalui tau? Sa ii ceri la sf luni. ca ai zis ca pe 5 mar faci rost de bani nu?
pai lui tata trebuie sa-i dau eu....500 ron
da pe 5 mar, iau sal..
Anna
07-02-2007, 07:46 PM
pai ii dai si ii ceri mai incolo
uka
07-02-2007, 07:53 PM
CITAT(annaiss_derrian @ 07-02-2007, 07:46 PM)
pai se presupune k eu as avea banii astia ptr el si p cei de facultate...cel putzin asa stie el..ma descurc eu intr-un fel sau altul
Anna
07-02-2007, 08:02 PM
CITAT(uka @ 07-02-2007, 09:53 PM)
CITAT(annaiss_derrian @ 07-02-2007, 07:46 PM)
pai se presupune k eu as avea banii astia ptr el si p cei de facultate...cel putzin asa stie el..ma descurc eu intr-un fel sau altul
da, complicat. sper sa reusesti sa ii iei de la cineva, si macar sa iti dea el acei 200 ron.
uka
07-02-2007, 08:05 PM
da... trebuie sa mi-i dea.. a zis sor'sa k mi-i da ea.. pana ii iau de la el... dar eu nu vreau sa imi afc obligatzii aiurea... are timp pana la sf lunii... totusi...
Anna
07-02-2007, 08:10 PM
Meniu final pe ziua de azi!
Miercuri 07,02,2007 Aliment Nr puncte
supa pui 3 salata beuf 4 4 fel paine 2,4 iaurt 0,4 br top 1 ton si porumb 2 cartofi fierti 2 ciuperci bulion 0,5 portocala 0 mandarina 0 2 mere depasire 1 iaurt 0,4
total 16,7
ce ziceti merge? nu am grasimi bune....
bubbles
07-02-2007, 08:39 PM
sa va pun si eu meniul final pt azi .. sper sa fie bine..da`ti un sfat : actimel 1.4 lapte 1.5 corn 50g 2 graham 75 g 3 mazare 100g 1.5 copanel 1.75 2 napolitane 2 portocale 0 sos rosii 0.5 solano 0.5 iaurt 0.9 seminte dovleac 3 total:18.1p
sa specific cornul era simplu...doar coaja
lilianab
07-02-2007, 10:14 PM
Buna seara fetelor!!!
Maiculitza mamei mele !!dar mult am mai avut de recuperat...Nu m-am putut abtine nici cat a fost mamarutzul aici si mai citeam seara cate 10 pagini si radeam sa ma prapadesc uneori .. .asa ca ii citeam si lui...saracutul stie care e faza cu fursecurile si ma intreba daca raportez pe site ca am facut fursecuri..."Pai bine-de-inteles mamarutzule!!! sa stie fetele ca 3 zile am abdicat de la dieta,nu foarte grav,dar destul si mai ales nu am numarat punctele....dar am facut de-a furseeecuuurriii!!! !!"...fetele:ceva bonus la puncte se dau pentru fursecuri,ca am facut de a "duduit cuptorul"
Acum mamarutul e in tren si daca Ramona ma primeste in clubul nostalgicelor si a celor-care-numara-zilele-pana-la-urmatoarea-intalnire,atunci ii multumesc din inima si promit sa respect regulamentul:miros prosopul mamarutzului,perna lui...l-am dezbracat si de tricou pe care il tin intr-o punga ca sa nu ii piara mirosul,si il mai amushinez cand ma razbeste dorul de el ...valeleu ce dor imi e de eeeelll!!!dar am fost productivi:am facut planuri marete pentru urmatorii 50 de ani...si am adus vorba si de bb...dar mai e pana atunci...deocamdata facem fursecuri de"incalzire" ...fetelor se duce zuza-mamarutza la invatat ca n-as mai vrea nici in cele mai rele vise inca o restanta...moooaaaaamaaa si cuptorul e aproape daramat,dar tot la fursecuri imi e gandul
May
08-02-2007, 03:23 AM
Uitati-va cat e ceasul si eu nu pot sa dorm... am vomitat de 2 ori pana acum... sunt disperata...
ina_ceva
08-02-2007, 08:12 AM
Neatza!
Doi rebusisti stau pe o banca. La un moment dat unul intreaba: - Organ genital la femei ?. Celalalt intreaba: - Orizontal sau vertical? - Orizontal, raspunde primul. - "Gura", zice al doilea.
O zi cat mai placuta!
ina_ceva
08-02-2007, 08:35 AM
Felicitari alice pentru noua greutate! Andreea, laptele de tara are 2.3p la 150ml.
Distractie placuta la munte, uka! May, sanatate multa! Ai fost la doctor? (sa nu degenereze in altceva mai grav )
Tulip
08-02-2007, 08:45 AM
Buna dimineata!!! Parca-parca-s in toane mai bune azi ca in ultima vreme
May,esti mai bine?Ai grija de tine cred ca ar trebui sa te vada un dr
still_me
08-02-2007, 09:01 AM
buna fetele ... ia uite ca am schimbat si casuta de cand nu am mai trecut pe la voi .. am multtt de munca ... so ,sper ca de sapt viitoare sa fie un picut mai lejereanu' .. macar io asa sper .... si sa mai tec si io pe la voi ... aaa... si sa-mi dea cineva o bataie zdravana caci nici pana azi nu am reinceput sala
Ramo
08-02-2007, 09:08 AM
Neatza! Liliana, bineinteles ca te primesc in "club". Ma ajuta poate si pe mine ca nu sunt singura care asteapta. Tu cat mai astepti pana la urmatoarea intalnire????? May, ai grija de tine, fa ceva analize................
anaoi
08-02-2007, 09:13 AM
DYLLY VA SALUTA !!!! deci sunt intr-o dispozitie relativ buna...nu am sefi nemti, juma din sef roman e pa. yuuuuppppyyyyyyyy
May
08-02-2007, 09:14 AM
Neatza, sunt nici capul nu mi-l pot tine de somn.
Multumesc fetelor Nu am fost la doctor pt ca toti care sunt bolnavi sunt la fel ca mine si le-a dat antibiotice. Eh, eu iau antibiotice de 10 zile si nimic... se pare ca pana nu isi face damblaua nu se duce
lyra
08-02-2007, 09:26 AM
Buna dimineata. cu fericire raportez 300 gr minus. nu ma pot abtine sa nu ma cantaresc. cred ca ascund cantarul pe undeva sa nu dau peste el toata dimineata. da il tin in dulap ... si trebuie sa-mi iau haine de acolo...
Scriu si eu meniul de azi. eu imi fac un meniu si toata ziua cam la 2-3 ore mai pap ceva, sa nu m-apuce foamea si sa rup frigiderul. Mi-am lipit pe frigider o poza cu o tipa care a fost f grasa si apoi a slabit.
May ai grija de tine. Uka eu zic sa-i spui tatalui tau adevarul. o sa te ajute. in plus o sa te simti si tu mai bine ca te-ai destainuit cuiva din familie.
ALICE
08-02-2007, 09:28 AM
CITAT(lyra @ 08-02-2007, 11:26 AM)
Scriu si eu meniul de azi. eu imi fac un meniu si toata ziua cam la 2-3 ore mai pap ceva, sa nu m-apuce foamea si sa rup frigiderul. Mi-am lipit pe frigider o poza cu o tipa care a fost f grasa si apoi a slabit.
Functioneaza?Ca sa incerc si eu
lyra
08-02-2007, 09:33 AM
alice se pare ca functioneaza. saptamana asta am slabit si in plus nu ma simt deloc frustrata si nu m-apuca foamea. incearca si tu, vezi daca ti se potriveste.
daca te-ai referit la poza de pe frigiderul meu, sa stii ca functioneaza si asta. mai ales cand am momente de slabiciune. imi zic daca ea a putut eu de ce nu pot?
Pisik
08-02-2007, 09:35 AM
Neatza!
Nu am mai intrat aseara pt ca nu mi-a mers netul acasa. In sfarsit ieri am fost cuminte, sa nu ma deochi, am papat de 17 pcte din 20 si am avut si masaj. May, Dany, aveti dreptate, eu nu ii reprosez, dar nu e intotdeauna usor nici pt mine sa am responsabilitatea unei familii. Intotdeauna am visat sa fie "the other way around", eu una nu sunt asa mega femeie de cariera, imi place sa imi stiu locul meu caldut, dar sa nu am responsabilitati super mari. Imi placprovocarile, dar chiar nu ma vedeam sa tin o casa...in fine, stiu ca e o sit temporara si incerc sa imi gasesc resurse.
Of, abia astept sa vina week-end-ul, chiar daca stiu ca trece ca naiba de repede dar parca nu mai suport atmosfera de aici, imi vine sa ma dau cu capu de monitorde singuratate
va pup si sa aveti o zi buna
lyra
08-02-2007, 09:38 AM
Pisik felicitari. ma bucur ca ai reusit te tii de puncte. am vazut ca ai o perioada grea cu dieta si toate celelalte, trebuie sa crezi ca o sa fie totul bine.
Tulip
08-02-2007, 09:42 AM
Pisik,bravooooooooooooooo!!!
ina_ceva
08-02-2007, 09:46 AM
Bravo, pisik! May, poate ca doctorul iti va da altceva, daca ii spui ca antibioticele nu au avut efect
Lyra, pune cantarul dupa dulap Dylly, la voi se aplica regula: "cand pisica nu-i acasa, joaca soarecii pe masa"?
lyra
08-02-2007, 09:52 AM
[quote name='ina_ceva' date='08-02-2007, 11:46 AM' post='49021'] Bravo, pisik! May, poate ca doctorul iti va da altceva, daca ii spui ca antibioticele nu au avut efect Lyra, pune cantarul dupa dulap
sa stii ca nu e o idee rea.
bubbles
08-02-2007, 09:59 AM
`neata si va invit la o cafea eu .. am skimbat tikeru ca eram curioasa daca si`a revenit cantarul ca azi dimineata mi`au venit rusii si ma doare burta...dar nu renunt nici azi..si per sa ajung la sala macar sa pedalez jumatate de ora... dimineata m`am trezit cu o pofta de dulce de credeam ca il bat pe babuin si am bagat pe nerasuflate 5 napolitane si acum nu mai am nici o pofta desi bine ca am uitat pe moment ca mai am un borcan de nutela in casa mi`am facut o cana cu lapte 0.1% si ness si ca o adormita ce sunt l`am varsat pe tot pe jos si acum tb sa imi fac alt ness mi`am luat si doctoria ..am de la tata socru pt plamani un leac naturist o lgta miere,un varf cutit untura de bursuc si o gura de tuicomicina tare
anaoi
08-02-2007, 10:10 AM
CITAT(ina_ceva @ 08-02-2007, 11:46 AM)
Bravo, pisik! May, poate ca doctorul iti va da altceva, daca ii spui ca antibioticele nu au avut efect
Lyra, pune cantarul dupa dulap Dylly, la voi se aplica regula: "cand pisica nu-i acasa, joaca soarecii pe masa"?
ina_ceva
08-02-2007, 10:13 AM
Doi detinuti stau de vorba: -Ce chestie stranie e si legea asta: eu am fost inchis pentru ca am furat o paine, iar acum ei sunt obligati sa-mi dea cate o paine pe zi gratis, timp de trei ani!
bubbles
08-02-2007, 10:16 AM
sa va scriu si eu un meniu provizoriu pt azi sa va dati cu parerea 5napolitane 5 actimel 1.4 ton in suc 2.25 paste 2 ciuperci 0 sunca 50g 1.25 portocale 0 iaurt milli 1.8 graham 75g 3 ulei masline 1lgta 1 total:17.7p
dylly s-a bucurat degeaba ca are mult de lucru deci nu mai e valabil cu soarecii pe birou
bubbles
08-02-2007, 10:42 AM
miha tu de la cate kg ai slabit si pana la cat au ajuns la ce inaltime..sper sa nu te superi pe mine..
himere2005
08-02-2007, 10:52 AM
'neata eu mai bantui aici pe forum, dar si pe la alte subiecte....sunt atatea lucruri interesante despre care am putea sa discutam si totusi nu o facem....intr-adevar noi poate nu avem ce sa ne povestim de la o zi la alata pentru ca nu se intampla mereu ceva nou in viata noastra, dar subiecte noi de discutie incitante au aparut pe forum...asa ca va invit sa participati la ele
michelle
08-02-2007, 10:52 AM
Bubbles, eu acum m-am ingrasat 5 kg de asta vara. Am inceput de la 66 si am slabit pana la 53, apoi am facut mentinere 6 luni. Apoi am slabit 5 kg in 6 luni, am vazut cum imi sade (NASPA).. M-am ingrasat inapoi pana la 53. Precizez ca am 1.57m De acum incerc sa ma modelez cu sport si sa nu mai slabesc (mai mult de 1-2 kg)
bubbles
08-02-2007, 10:56 AM
a venit himere
sper ca nu te`ai suparat pe mine oricum tu esti una din muzele noastre himere am pus`o pe mama soacra sa ma masoare in talie acas si am 71 cm dar vz ca conteaza unde te masori...talia e partea de sub sani ce explicatie daus i eu
michelle
08-02-2007, 11:00 AM
Eu am terminat cu examenele.. mai am de prezentat cateva proiecte si referate, pe 17 feb. Ieri cand am iesit de la serviciu am dat o raita prin magazine si m-am uitat si pe la rochiile de mireasa (vreo 4 magazine) si nu am gasit nimic pe placul meu..
Seara m-am uitat la filmul "Click".. mi-a placut si m-am amuzat
Tulip
08-02-2007, 11:02 AM
eu abia din 23 februarie intru in sesiune
bubbles
08-02-2007, 11:06 AM
eu am sesiune pana in martie...sambata am 2 examene si tb sa fac 2 referate .. sa vad cum fac sa le termin azi desi nu am nici un chef pisikule ce faci?
himere2005
08-02-2007, 11:07 AM
te-ai luat dupa mine miha ...ce schimbat e mickey rouke!!!
bubbles
08-02-2007, 11:13 AM
oare are ceva daca ma duc sa pedalez juma de ora cu rusii pe cap?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.