Fetelor, sper sa ma primiti si pe mine cu o parere, chiar daca nu sunt neuron.
Eu am inetels din ultimele voastre replici ca va leaga o prietenie puternica, aveti multe in comun, dar aveti si alte lucruri care va deosebesc, griji, preocupari, familie, serviciu, scoala etc. ceea ce mi se pare normal.
Toate simtiti nevoia de comunicare, dar fiecare in felul ei. Parerea mea e sa nu lasati astenia de primavara sa schimbe ce aveti voi, adica o prietenie puternica. Am impresia ca doar asta este la mijloc: astenia.
Referitor la mesajele postate, va spun cum incerc eu sa fac:
- daca sunt mesaje care nu mi se par importante, le trec cu vederea
- daca ma intereseaza, citesc cu atentie si tin minte
- daca simt nevoia sa ma implic, spun ce am de spus.
Poate mie nu mi se pare important un anumit mesaj sau poate chiar mi se pare fara rost, dar ma gandesc mereu ca poate pentru cel care l-a spus sau pentru cel caruia ii este adresat inseamna ceva. Asta se intampla cand este o comunitate mai mare: selectezi ce iti place si ingori ce nu te reprezinta. Nu cred ca se poate ca toata lumea sa fie 100% multumita.
PS: ca fapt divers, ca am vazut ca s-a adus in discutie, cand ati venit pe Oneden ati avut libertate sa faceti ce vreti la neuroni, asa cum fiecare fata are libertatea sa faca ce vrea la sectiunea de jurnale. Nu va ingradeste nimeni dreptul la exprimare, asa ca simtiti-va bine acolo unde doriti. E alegere fiecareia.

Sunt unii useri care nu cunosc idieta sau alte forumuri pe unde am mai fost si nu inteleg unele lucruri, dar ma gandesc ca e si dreptul lor sa spuna ce gandesc, asa ca nu va suparati una pe alta pentru o vorba. Ma refer aici in special la Brunette, care si-a spus parerea la subiectul cu spiritul comunitatii.
PS2:

Internetul are marele dezavantaj ca ia 50% din comunicare: dispare intonatia si mimica fetei. Astea pot spune multe. Va rog ganditi-va ce a vrut sa spuna cineva inainte sa va suaprati. Poate a facut o gluma, dar din scris nu reiese asta, poate daca erati fata in fata, va dadeati seama imediat.
CITAT(anaoi @ 08-02-2007, 02:43 PM)

CITAT(danyhoney @ 08-02-2007, 04:37 PM)

Pazea ca scrie
Nessie...sa vezi ce ne-o luam dupa ceafa acum
).gif)
sa ne facem cefele accesibile? ridicam parul de pe ceafa, etc.?

hai ca va recunosc acum!