Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Lacry
Nu mai postezsi aici meniul meu ca mi-e rusine cu el blushing.gif
Il las la mine in jurnal blum.gif

Azi am fost la: RAR, Udriste, Adm. Financiara si iar Udriste. M-au enervat aia ca mi-au cerut placutele cu numerele din perioada de leasing, nu inteleg de ce, ca doar le-am platit... nici nu mai erau valabile.. de ce sa le dau lor? mad.gif
la numerele provizorii cica iti dau inapoi 24 din 32 lei platiti dry.gif Si cate taxe, m-am usurat de cateva sute de lei cu inmatricularea asta. Noroc ca n-a fost necesara si taxa speciala care este foarte mare.
Cine zicea ca trebuie sa-si inmatriculeze masina? Ca trebuie sa se inarmeze cu multa rabdare. sad.gif
bubbles
noi tb lacry sa o inmatriculam..avem noroc ca nu e prima data cand o inmatriculeaza in tara smile.gif
himere2005
lacry, ce masina ziceai ca ti-ai luat? hai ca nu suntem invidioase aprpos de mesajul postat de diabolica....may, diabolica are doar 18 ani, inca nu e coapta
bubbles
mersi himerus..maine imi incerc norocul poate gasesc din aceea cu vanilie biggrin.gif huh deja imi ploua in gura lol.gif
pisik`ule ce faci?
himere2005
pisik cred ca strange la gura sacul de plastic in care l-a bagat pe al ei coleg, asa va rog sa n-o deranjati )).gif tease.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 08-02-2007, 05:21 PM) *

In fine, vroiam sa va spun ca va iubesc mult si va multumesc pt ca ma ajutati in fiecare zi sa merg mai departe give_rose.gif

hug.gif pupic.gif
May
Himere stiu ce varsta are dar nu cred ca varsta scuza comportamentul. Si eu sunt o copila in comparatie cu multe dintre voi dar nu cred ca m-am apucat sa judec pe cineva fara sa cunosc. Eu chiar incerc sa nu judec nici pe cine cunosc, e cineva sus acolo care ne judeca pe toti. Pe aceasta persoana as vrea sa o vad cu un servici, o familie si o mie de probleme pe cap, sa vad ce face ea in pauza de masa: se plimba prin parc sau vorbeste cu o prietena pe net. dry.gif

dany hug.gif
danyhoney
Himere,nu vreau sa-i iau apararea diabolicei dar...sa stii ca e coapta chiar daca are 18 ani . Am avut ocazia sa vorbesc odata cu ea pe mess si ....m-a lasat cu gura cascata .
May
M-am dus sa imi pun sa mananc si m-am crucit blink.gif nu mai am mancare ca a mancat-o Remy pe toata, adica o cratita de piure facut din 4-5 cartofi mari si in jur de 10 chiftele cu sos w00t.gif Cica i-a fost foame.. )).gif

dany si Bush spune tampenii uneori )).gif cum spuneam: nu e vb de varsta hug.gif
himere2005
nu stiu ce sa zic, mie mi se pare o impletire la ea...in fine, nu are rost sa comentez acum pe cineva care nu e de fata...dar chiar si may mi se pare ca s-a schimbat intr-un an de zile...de fiecare data mai inteleapta si mai sexy give_rose.gif ...eu simt ca sunt diferita acum la 25 de ani fata de cum eram la 18..si aici nu tine de inteligenta fiecaruia pe care nu o contest, tine de experienta de viata care ne transforma
_noni_
May, ma bucur sincer ca ai reaparut si ai scris ce simti! floare.gif

aseara am fost un pic stresata, credeam ca te-am pierdut si m-am gandit la asta toata noaptea sorry.gif ...

nici un caz nu am intentionat sa se ajunga la critici asupra neuronilor, si in general, desi stiam ca majoritatea vor intelege ce am de spus, ma asteptam sa apara si persone ca vor avea o parere mai originala blum.gif si da, intr-adevar nici mie nu-mi place sa ma judece cineva care nu ma cunoaste! hug.gif

asa ca ma bucur tare ca tu esti ok cu toata chestia si sper sa te faci bine!!! give_rose.gif
May
Mai ales sexy ma fac pe zi ce trece tot mai mult.... sperii copii pe strada mai nou lol.gif ( v-am spus ce experienta am avut cu epilarea mustatei si am ramas cu rani)

noni cum sa ma pierzi? Ti-am jurat iubire vesnica lol.gif hug.gif
Lacry
CITAT(himere2005 @ 08-02-2007, 08:33 PM) *

lacry, ce masina ziceai ca ti-ai luat? hai ca nu suntem invidioase aprpos de mesajul postat de diabolica....may, diabolica are doar 18 ani, inca nu e coapta

Eu ma bucur sincer pentru reusita fiecareia dintre voi. Si, de cand am bebelus,nu-mi mai pasa de nimic. Inainte sa-l am pe Alec eram putin invidioasa pe cei care aveau copii. Asa se intampla cand iti doresti ceva foarte mult si nu obtii blum.gif

Am un Citroen C4. A fost in leasing un an si jumatate. Acum e al meu si numai la meu tease.gif
May
lacry daca ma uit la tickerul tau si il analizez din punct de vedere psihologic, as zice ca vrei sa iti dai foc la masina lol.gif lol.gif lol.gif
_noni_
puhff, May naughty.gif , si cu bob si remy ce ne facem???
Lacry
CITAT(himere2005 @ 08-02-2007, 08:35 PM) *

pisik cred ca strange la gura sacul de plastic in care l-a bagat pe al ei coleg, asa va rog sa n-o deranjati )).gif tease.gif

Tare-mi placi, caci esti glumeata de numa'
lol.gif
May
Ii tinem de ochii lumii noni ... sau poate ii imperechem si pe ei lol.gif
himere2005
lacry, felicitari pentru masinuta, ai grija ca-ti zic asta din obligatie lol.gif lol.gif
Lacry
CITAT(Maybeline @ 08-02-2007, 08:47 PM) *

lacry daca ma uit la tickerul tau si il analizez din punct de vedere psihologic, as zice ca vrei sa iti dai foc la masina lol.gif lol.gif lol.gif

Asta cam asa-i....de fapt, eu sunt lady "Parjol" la volan )).gif
bubbles
sa`l stapanesti cu placere lacry hug.gif
may numai bine ca asa poti manca ceva mai putin ingrasacios...si al meu knd ii este foame baga in el ca ursu..de aia a si ajung de la 60 la 71-72 kg cam intr`un an jumatate )).gif
Lacry
CITAT(himere2005 @ 08-02-2007, 08:50 PM) *

lacry, felicitari pentru masinuta, ai grija ca-ti zic asta din obligatie lol.gif lol.gif

blum.gif blum.gif

Eram sigura lol.gif
May
Ssssttt ca a citit pisik... deja a scapat de cadavru lol.gif

bubbles pupic.gif taci ca aveam o pofta azi la munca... de abia asteptam sa vin acasa... si acum ma lupt cu o cutie de smantana mad.gif

lacry ai citit mesajul meu referitor la tine? sau ma ignori? mad.gif vezi ca si eu l-am scris din obligatie lol.gif hug.gif give_rose.gif

si acum imi dau pumni in cap caci il vazusei dar nu ti-am vazut eu raspunsul lol.gif doamneeeee
_noni_
CITAT(Maybeline @ 08-02-2007, 06:50 PM) *

adevarul e ca atunci cand boby e cu capul in pc, poate sa-l pupe oricine, chiar si un barbat ca el e de acord si nu prea pare sa sesizeaza diferenta. daca si remy e la fel s-ar putea sa se placa... naughty.gif lol.gif lol.gif
bubbles
lasa may..de acuma cand ti`e pofta de ceva si simti ca "rupi" cratita il suni pe remy si ii spui sa manance el tot wink1.gif
eu mai bag un bol cu iaurt si niste graham si gata pe seara asta ... voi dupa ce ora nu mai mancati?
May
noni atunci cred ca or sa se inteleaga perfect baietii astia lol.gif
Lacry
CITAT(bubbles @ 08-02-2007, 08:50 PM) *

sa`l stapanesti cu placere lacry hug.gif
may numai bine ca asa poti manca ceva mai putin ingrasacios...si al meu knd ii este foame baga in el ca ursu..de aia a si ajung de la 60 la 71-72 kg cam intr`un an jumatate )).gif

Multumesc give_rose.gif

Si-acum, sa va zic ce isprava face Alec acum... eu am pantaloni cu siret in talie care se leaga in fata... de obicei le fac o funda... asta miku baby.gif ma trage de snur si se cearta cu el... esuparat rau mad.gif pentru ca e putin elastic si-i fuge dintre degete )).gif
Sunt mortali astia mici...nu-i asa, Himere? Ia' scoate tu o perla de-a da, legata de tzanci naughty.gif
bubbles
CITAT(_noni_ @ 08-02-2007, 08:53 PM) *

CITAT(Maybeline @ 08-02-2007, 06:50 PM) *

adevarul e ca atunci cand boby e cu capul in pc, poate sa-l pupe oricine, chiar si un barbat ca el e de acord si nu prea pare sa sesizeaza diferenta. daca si remy e la fel s-ar putea sa se placa... naughty.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
May
bubbles deci m-ai inteles total aiurea )).gif eu tot ce gatesc, gatesc cat mai dietetic si e deja numarat pe portii si puncte. Remy mi-a mancat portia! )).gif Al meu poate sa manance cat vrea ca nu se ingrasa... are 66 de kile )).gif
bubbles
lacry eu radeam azi cand ziceai ca isi roade o soseta si incercam sam i`l inchipui...radeam singura de nebuna prin casa lol.gif

a...e bine asa may hug.gif daca e calcaulat deja e foarte folositor..si eu gatesc dietetic dar fac separat pt mine si pt el lol.gif
Lacry
May, mi-a venit o idee mai trasnita legata de tickerul meu... pai asa "ard" eu carburantul... asa reusesc sa slabesc... ma agit la volan ca o apa minerala blum.gif
Pisik
lol.gif lol.gif lol.gif Nu sunteti normale fetelor, dar mi-ati day idei naughty.gif Maine dimineata sunt cu punga de saci de gunoi dupa mine devil.gif Nu de alta, dar chair nu stiu cat il mai suport. Ieri mi s-a laudat toata dimineata ce super laptop si-a luat el si cu cat nu il bagam in seama cu atat imi dadea detalii, cat de mic si usor e, cat a costat, ca cica a costat 3000 de dolari la care eu "e, dar nu e draga chiar asa mult, inseamna vreo mie sase sute de euro" la care el plin de nervi ca nu, ca face o mie opt sute, etc. pana la urma a renuntat. Azi a inceput sa tune si sa fulgere ca "de ce nu trimitem nu stiu ce carti la dealeri si stam sa ne ocupe spatiu" adica de ce nu trimit eu...l-am ignorat complet....si uite asa cu el....sa il bagi in multiplii saci nu numai in unul lol.gif

Asa, May, am mai spus ca eu nu ma supar pe voi niciodata, d-apai atunci cand dati sfaturi bune de urmat pupic.gif
Nu am facut fursecuri dar am asta seara in plan naughty.gif
Lacry, super masinuta (eu am lucrat si la Citroen, in 2003 pana in 2004 in martie). Mooama, deci prin asa trec cand se termina leasingu-ul la masina, noroc ca mai am peste 3 ani.

Hai sa va pun meniul de azi si pe cel de ieri ca sunt restanta. asta seara am si un nepermis (bip neagra, totusi nu e cu alte minuni). dar tot am economisit 3pcte cheer.gif Maine sper la mai multe. asa ar trebui.

Meniu ieri
iaurt 1
fulgi grau 50 gr 3
cartofi 2
crema peste 1,5
paine cu fasole batuta 1,5
banana 1
paine 3,0
crema peste 1,5
iaurt 0,5
wassa 0,5
extra fructe 1,0
dulce 0,50
Total: 17 pcte din 20

Meniu azi
paine 2
branza fitness 1
sunca 0,5
pui 2
Exuisa fructe 2
chifla neagra 2,5
fulgi 2
iaurt 0,5
wassa 0,5
extra fructe 1
dulce 3

Ce parere aveti? bip am papat 30 grame, credeti ca face mai mult? ca era neagra unsure.gif
himere2005
Imagine
bia cu nasul in crema de ghete, foarte mandra de ea grin.gif ...asta apropos de ce zicea lacry
bubbles
pisik sau miha voi parca v`ati luat logan in leasing nu?am o intrebare... cat ati dat avans si cat a tb sa aveti salariul ca sa puteti sa faceti leasing...
va intreb fiindca vara babuinului vrea sa isi ia logan in leasin si nu au dcat 4000E ca sa dea avans iar el are 550lei salarul si tb sa puna pe cineva girant si cred ca tb cineva cu un salar mare...
au mai vrut sa scoata din banca si l`au rugat pe babuin sa o faca ca el are 1300 salarul si acum cred ca o sa il roage sa ii fie girant si ca sa stim daca tb sa gasim niste motive placute incat sa nu se supere smile.gif
a..si actele care le faceti la inceput sunt si alea cam 30 mil de lei nu?
Lacry
Pisik, eu iau kcal de pe ambalaj, calculez punctele si aproximez okiometric... eu credeam ca bip inseamna orice e dulce, dar, dupa postarea ta de acum, inteleg ca asa ziceti numai la cioco... blink.gif sau gresesc?

CITAT(himere2005 @ 08-02-2007, 09:06 PM) *

Imagine
bia cu nasul in crema de ghete, foarte mandra de ea grin.gif ...asta apropos de ce zicea lacry

hihihi lol.gif

revin peste 2 ore...
ma duc sa-mi "joc" progenitura, ca numai asa pot sa-lmai calmez dry.gif
_noni_
CITAT(himere2005 @ 08-02-2007, 07:06 PM) *

Imagine

doamne, Himere ce buburuza poznasa ai! pupic.gif si ce ma distrea e ca ea isi si da seama ca a facut o prostie, se vede in privirea ei, nu?
himere2005
nu stiu cum de a intrat in camara, a gasit cutia, a stiut sa o desurubeze si si-a bagat nasul acolo ...nu stiam eu de ce e liniste...asta ieri....acum am cocotat multe chestii mai sus in camara blum.gif
uka
CITAT(bubbles @ 08-02-2007, 07:07 PM) *

pisik sau miha voi parca v`ati luat logan in leasing nu?am o intrebare... cat ati dat avans si cat a tb sa aveti salariul ca sa puteti sa faceti leasing...
va intreb fiindca vara babuinului vrea sa isi ia logan in leasin si nu au dcat 4000E ca sa dea avans iar el are 550lei salarul si tb sa puna pe cineva girant si cred ca tb cineva cu un salar mare...
au mai vrut sa scoata din banca si l`au rugat pe babuin sa o faca ca el are 1300 salarul si acum cred ca o sa il roage sa ii fie girant si ca sa stim daca tb sa gasim niste motive placute incat sa nu se supere smile.gif
a..si actele care le faceti la inceput sunt si alea cam 30 mil de lei nu?

de ce trebuie neaparat in leasing??? nu e mai usor prin credit?? eu zic ca da.. si la avansul de 400euro e chiar bine.. tata a dat cam 130 mil, adica pana in 4000 euro, rata lunara la 110 euro la un salariu net de 1300 ron pe 10 ani..
bubbles
CITAT(himere2005 @ 08-02-2007, 09:06 PM) *

Imagine

lol.gif lol.gif lol.gif cat e de scumpa wink1.gif pare foarte multumita de ceea ce a facut
danyhoney
Pisik,nu ai legume,grasimi bune....Ai doar uscaturi ( adica nu ai mancare gatita ) dar banuiesc ca asta e din cauza job-ului. In rest e ok.
uka
HIMERE e o dulce fata asta a ta, zuzi ca si mama ei...si ce de dintzisori are...
bubbles
uka lui oricum nu`i face la 5mil jumatate pe luna ca de aia l`a rugat si pe babuin data trecuta..ca oricum daca zice ceva il refuzam...
cum se intoarce roata vietii...anul trecut de paste cand aveam dacia veche cu care nu puteam merge sute de km ... mi`a murit bunicul la craiova si a tb sa mergem acolo...i`am rugat sa ne dea dacia lor papuc si au zis ca nu cu diferite motive prostesti...si a tb sa mergem cu trenul..plus ca in perioada asta cat am fost la inmormantare ... vara lui cu matusa lui(a babuinului) s`au dus acasa la chei si au inceput sa ne barfeasca si sa zica ca am avut tupeu sa le cerem masina...iar acum o sa ii lasam cu buza umflata smile.gif

a..si am uitat sa spun ca datorita barfelor spuse ,mama soacra s`a suparat atat de tare incat i`a fost rau vreo cateva zile si apoi a tb sa se opereze la fiere sad.gif si sa i`o scoata impreuna cu 3 pietre
Pisik
CITAT(danyhoney @ 08-02-2007, 09:16 PM) *

Pisik,nu ai legume,grasimi bune....Ai doar uscaturi ( adica nu ai mancare gatita ) dar banuiesc ca asta e din cauza job-ului. In rest e ok.

grasimi bune nu am, da legume au, da daca nu au pcte am uitat sa le trec in meniu doh.gif
deci, rectific: garnitura la pieptul de pui am avut o casoleta mica de inghetata plina cu fasole verde pastai si brocolli.

Lacry, eu zic bip la dulce dar in cazul asta a fost cioco neagra

Bubbles, eu am Toyota Corolla in leasing, am dat avans 5.550 de euro, pe salariu de aprox 15 mil la vremea respectiva....
pt un logan eu zic ca e ok 4400 avans si salariul ala, cred...pt ca revine rata mica daca da atata avans si atunci nu cred ca e sub de trei ori salariu (rata nu trebuie sa depaseasca 30% din salariu)

pt maine mi-am facut aceeasi casoleta plina de paste si cu sos dolmio. Maine tin post

am fugit la bicla, ca pana la 9,30 cand vine babuinul trebuie sa ma spal pe cap, sa imi fac baie si sa ma imbrac in lenjerie (se plange de nu stiu cand ca nu mai sunt si eu sexy pt el, ca eu dupa o zi ca dracu la munca sa ma intolesc in dantele am chef, da deh, tre sa tinem vie flacara si pijamaua mea cu elefanti cica nu e buna la asa ceva laugh.gif )
bubbles
da..pai au fost la dacia si au zis ca le tb un girant pt ca nu le ajunge numai salariul lui .. ei nu cred ca stiu ca numai actele de la inceput te ajung apropae 1000E ... rata le`o fixase undeva la 100 E pe luna asta daca gasesc pe cineva care sa ii gireze cu un salar maimare de 1000lei..
ei ziceau ca il roaga pe tatl lui dar taiksau nu a vrut nici data trecuta sa csoata bani pt ei ca le e frica san u ramana cu buza umflata si sa le traga din salar

pisik lol.gif si eu patesc la fel cu al meu babuin numai ca eu am o pijama cu tweety wink1.gif si mereu il aud...ca iar pijamaua asta...si a zis ca de sf valentin ma duc sa imi iau niste lenjerie siecsi biggrin.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 08-02-2007, 09:34 PM) *

da..pai au fost la dacia si au zis ca le tb un girant pt ca nu le ajunge numai salariul lui .. ei nu cred ca stiu ca numai actele de la inceput te ajung apropae 1000E ... rata le`o fixase undeva la 100 E pe luna asta daca gasesc pe cineva care sa ii gireze cu un salar maimare de 1000lei..
ei ziceau ca il roaga pe tatl lui dar taiksau nu a vrut nici data trecuta sa csoata bani pt ei ca le e frica san u ramana cu buza umflata si sa le traga din salar

pisik lol.gif si eu patesc la fel cu al meu babuin numai ca eu am o pijama cu tweety wink1.gif si mereu il aud...ca iar pijamaua asta...si a zis ca de sf valentin ma duc sa imi iau niste lenjerie siecsi biggrin.gif

eu am, da am o leneeeeeee sa ma imbrac in ea, e asa comoda pijemaluta mea; mai am una cu ursuleti si e asa haioasa ca e si din aia pufoasa. si mai am una cu inima pe piept
sunt super sexy dupa parerea mea...se pare ca doar dupa a mea dry.gif
himere2005
fata pisik, (nu ca eu as fi mai breaza), babuinul te vrea cu bulanele goale, intelegi )).gif ?

si cu decolteu grin.gif
bubbles
se pare ca numai noi ne credem sexy..si eu o gramada de pijamalute..mai am una cu 2 ursuleti in mijloc dar aia mi`e mare acum ca mi`a luat`o mama pe vremea cand aveam 76 kg ..o pastrez pt cand va veni bb..
postez si eu meniul final:
5napolitane 5
actimel 1.4
ton in suc 2.25
paste 120g 2
ciuperci 0
portocale 1
iaurt milli 1.9
graham 50g 2
1 lgta zahar 0
total:16p
da`ti`va cu parerea dany si restul fetelor...
sa nu uit..economisesc ca sambata mergem la nunta si sa pot manca macar putina friptura biggrin.gif
himere2005
eu nu stiu cat de cald este la voi, dar mie la 22 de grade nu prea imi vine sa ma imbrac asa lejer ca mi-e rece si sigur daca ai chef de fursecuri nu sta plapuma pe tine grin.gif ...eu sunt cam rea de frig si dupa fursecuri imediat ma imbrac gros, dan: inca nu te-am incalzit destul ? lol.gif
May
Pe babuinul meu il excita pijamalele de orice fel blushing.gif
bubbles
himere si eu dupa fursecuri am obisnuinta sa ma imbrac...si el cum e incalzit ca de obicei el se agita ca mie nu imi place, imi zice sa stau naked lng el si mie imi tremura si vf mustatii de frig lol.gif

mi`a mai venit o idee de ceva mancare WW ... oare ... am sa iau maine o varza murata de la soacra si am sa fac o olita numai pt mine cu sarmale cu ciuperci, morcovi si putin orez...ce ziceti? oare cam cate p sa aiba asa o sarma? varza murata nu are p parca deci calculam numai orezul biggrin.gif
May
Eu sunt f nesimtita blushing.gif stiti cum femeile se plang mereu de barbati ca dupa sex adorm? Ei, eu sunt varianta feminina lol.gif nu sunt genul care doar sta pe spate asa ca dupa ce terminam, ma intind cu burta la bec, asa cum m-a lasat natura si pe desupra si cracanata si nu vreau decat sa dorm lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.