Nu sunteti normale fetelor, dar mi-ati day idei

Maine dimineata sunt cu punga de saci de gunoi dupa mine

Nu de alta, dar chair nu stiu cat il mai suport. Ieri mi s-a laudat toata dimineata ce super laptop si-a luat el si cu cat nu il bagam in seama cu atat imi dadea detalii, cat de mic si usor e, cat a costat, ca cica a costat 3000 de dolari la care eu "e, dar nu e draga chiar asa mult, inseamna vreo mie sase sute de euro" la care el plin de nervi ca nu, ca face o mie opt sute, etc. pana la urma a renuntat. Azi a inceput sa tune si sa fulgere ca "de ce nu trimitem nu stiu ce carti la dealeri si stam sa ne ocupe spatiu" adica de ce nu trimit eu...l-am ignorat complet....si uite asa cu el....sa il bagi in multiplii saci nu numai in unul
Asa,
May, am mai spus ca eu nu ma supar pe voi niciodata, d-apai atunci cand dati sfaturi bune de urmat
Nu am facut fursecuri dar am asta seara in plan
Lacry, super masinuta (eu am lucrat si la Citroen, in 2003 pana in 2004 in martie). Mooama, deci prin asa trec cand se termina leasingu-ul la masina, noroc ca mai am peste 3 ani.
Hai sa va pun meniul de azi si pe cel de ieri ca sunt restanta. asta seara am si un nepermis (bip neagra, totusi nu e cu alte minuni). dar tot am economisit 3pcte

Maine sper la mai multe. asa ar trebui.
Meniu ieri
iaurt 1
fulgi grau 50 gr 3
cartofi 2
crema peste 1,5
paine cu fasole batuta 1,5
banana 1
paine 3,0
crema peste 1,5
iaurt 0,5
wassa 0,5