Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
la mine ar fi periculos sa adorm asa lol.gif
uka
FETELE mele, ma pregatesc de plecare.. va pup sa avetzi un weekend placut plin de fursecuri delicioase...soare si nebunii
va pup

lol.giflol.giflol.giflol.giflol.gif
himere2005
we placut si distractie la munte yahoo.gif
Deea
CITAT(uka @ 08-02-2007, 10:04 PM) *

FETELE mele, ma pregatesc de plecare.. va pup sa avetzi un weekend placut plin de fursecuri delicioase...soare si nebunii
va pup

lol.giflol.giflol.giflol.giflol.gif

we placut, multa distractie si vreme frumoasa!
Monic
Himere, ce taur tii tu in casa? w00t.gif
ALICE
Nu sunteti normale lol.gif
lyra
citind un articol am gasit urmatoarele:

Jay Williams, doctor, autor a numeroase carti de
specialitate, afirma ca "o usoara deshidratare va
incetini metabolismul cu pana la 3%". Dansa sustine ca
atunci cand rinichii, filtrele organismului, nu au
suficienta apa, ei se bazeaza pe ficat, care are
functia principala de a oferi grasimea stocata pentru
a obtine energie.

Daca ficatul este ocupat facand treaba rinichilor,
atunci o sa proceseze mai putina grasime, ceea ce duce
la incetinirea scaderii in greutate. Consumarea unei
cantitati suficiente de apa asigura si evitarea
retentiilor de apa, in special in perioada delicata a
lunii.

Incearca sa bei doi litri de apa pe zi si creste pana
la 4 litri, daca esti o persoana foarte activa.

pentru cine doreste articolul e aici:
http://www.ele.ro/Metabolismul_aliatul_nostru_--a5044.html
bubbles
eu va urez noapte buna si vise placut...sau fursecuri biggrin.gif
Imagine
antonia05
Hallo fetele!! Dupa o zi de umblat si de citit de nu mai terminam, am zis ca e cazul sa semnez si eu condica.Doamneeee dar ce am mai ras !! lol.gif Si tu, HIMERE esti nebuna rau!! lol.gif Si MAY...nu mai zic lol.gif .M am distrat si am ras cum nu m am mai distrat de mult!!! lol.gif Pupici tuturor si la cat mai multe fursecuri lol.gif Eu nu fac fursecuri ca nu am cuptor!! lol.gif floare.gif
Pisik
Uka, petrecere frumoasa la munte!
Eu m-am spalat pe cap, mai am sa ma usuc si astept sa se umple cada sa fac baie. Mi-am pregatit cea mai usor de imbracat dintre lenjerii, nu alea cu portjartiere ca mi-e ca ma incurcam in ele grin.gif
Cand vine babu ii pregatesc si lui o baie, probabil vom papa un pomelo ca a luat el azi si eu salivez pe langa el ca mi-e lene sa il curat grin.gif si pe urma....la cuptor lol.gif
lilianab
Buna seara fetele!! floare.gif

Azi am invatat pe rupte,din motive de frica de alte "accidente" si cel mai important,din motiv de "mi-e dor de mamarutz de crap".... sorry.gif ...nu mai spun nimic de sarea pe rana pe care mi-a aterizat-o si May di Pisik cu pijamaloasele secsi si nesecsi,ca si eu am fost de mare porc cand m-am laudat cu fursecurile mele naughty.gif .
Asa:am invatat,dar am luat si pauze de-a lungul zilei,ca sa nu mai acumulez seara zeci de pagini de recuperat aici,asa ca am fost pe faza la disputa,am tras invataminte,mi-am facut lista de cumparaturi de la kauffland,unde am si fost acum.Deci Bubble am vazut ca intrebai pe Himere de branza Exquisa,deci bag seama esti din Galati.Apoi afla ca este in "kamufflad" ca am fost acusic si moooaaama ce buna e,nici n-ai zice ca e 0,2%grasimi...Am gasit si hartie de copt,ca eu m-am dus inzestrata cu lista,nu oricum.
Intrebarea e:dupa ce am fost "porcozaur"(sa citez o doamna de prin site) 3 zile,azi am facut la loc comanda.Cine ma ajuta si pe mine?cum punctez napolitana "santos",sosul "Uncle Ben"(picant dulce-acrisor),fish-fingerul? give_rose.gif
Nu le mananc pe toate odata,dar eu cand intreb,intreb cu en-gross-ul,ca sa nu va zapacesc de cap pupic.gif ...ca si asa eram blonda,acum de cand cu sesiunea neuronul meu e la resuscitare wacko.gif blink.gif
Ramo mersi ca m-ai primit in club.De remarcat ca sunt un membru de onoare care nu precupeteste nici un efort:ma tavalesc pe jos de dor de mamarutz,el la fel si mi-as pune un cozoroc in varful caruia sa atasez poza mamarutzului,ca sa il vad intr-una.Deocamdata mai am "material":mai amusinez after-shave-ul lui de pe bluza mea de pijama blushing.gif
Deea
Liliana, toate produsele de care intrebi ar trebui sa aiba pe ele valorile si calculezi singurica. Ai calculatorul de puncte?
Pisik
CITAT(lilianab @ 08-02-2007, 10:56 PM) *

Buna seara fetele!! floare.gif

Azi am invatat pe rupte,din motive de frica de alte "accidente" si cel mai important,din motiv de "mi-e dor de mamarutz de crap".... sorry.gif ...nu mai spun nimic de sarea pe rana pe care mi-a aterizat-o si May di Pisik cu pijamaloasele secsi si nesecsi,ca si eu am fost de mare porc cand m-am laudat cu fursecurile mele naughty.gif .
Asa:am invatat,dar am luat si pauze de-a lungul zilei,ca sa nu mai acumulez seara zeci de pagini de recuperat aici,asa ca am fost pe faza la disputa,am tras invataminte,mi-am facut lista de cumparaturi de la kauffland,unde am si fost acum.Deci Bubble am vazut ca intrebai pe Himere de branza Exquisa,deci bag seama esti din Galati.Apoi afla ca este in "kamufflad" ca am fost acusic si moooaaama ce buna e,nici n-ai zice ca e 0,2%grasimi...Am gasit si hartie de copt,ca eu m-am dus inzestrata cu lista,nu oricum.
Intrebarea e:dupa ce am fost "porcozaur"(sa citez o doamna de prin site) 3 zile,azi am facut la loc comanda.Cine ma ajuta si pe mine?cum punctez napolitana "santos",sosul "Uncle Ben"(picant dulce-acrisor),fish-fingerul? give_rose.gif
Nu le mananc pe toate odata,dar eu cand intreb,intreb cu en-gross-ul,ca sa nu va zapacesc de cap pupic.gif ...ca si asa eram blonda,acum de cand cu sesiunea neuronul meu e la resuscitare wacko.gif blink.gif
Ramo mersi ca m-ai primit in club.De remarcat ca sunt un membru de onoare care nu precupeteste nici un efort:ma tavalesc pe jos de dor de mamarutz,el la fel si mi-as pune un cozoroc in varful caruia sa atasez poza mamarutzului,ca sa il vad intr-una.Deocamdata mai am "material":mai amusinez after-shave-ul lui de pe bluza mea de pijama blushing.gif

Liliana, napolitana parca era 2,5 sau 3/buc., mai manca cineva aici, nu mai retin cine, poate te ajuta mai mult
Sosul Uncle Ben's mi se pare ca era 1p la 5 linguri parca eu asa puneam
Fish fingers sunt 1p/bucata

Deea, f misto site-ul ala dat de tine pupic.gif
lilianab
CITAT(Deea @ 08-02-2007, 09:05 PM) *

Liliana, toate produsele de care intrebi ar trebui sa aiba pe ele valorile si calculezi singurica. Ai calculatorul de puncte?

Calculatorul de puncte inseamna asta:

Calorii la 100g / 60
+
Lipide la 100g / 9
=
Puncte pentru 100 g ?
_noni_
liliana, calculatorul se gaseste aici! trebuie sa il dai jos si sa il instalezi la tine in pc.
succes!

}{
bubbles
liliana fish fingers au sigur valorle pe cutie... nu sunt din galato ci din piatra si avem si aici un kamufland lol.gif si pres ca au aceleasi produse ca acolo smile.gif
uff nu am somn si ma uit la ntena 1 si rad sola )).gif
lilianab
CITAT(Pisik @ 08-02-2007, 09:11 PM) *

Liliana, napolitana parca era 2,5 sau 3/buc., mai manca cineva aici, nu mai retin cine, poate te ajuta mai mult
Sosul Uncle Ben's mi se pare ca era 1p la 5 linguri parca eu asa puneam
Fish fingers sunt 1p/bucata

Deea, f misto site-ul ala dat de tine pupic.gif

Multumesc pisik...vazusem si eu undeva in urma tare,daspre nap Santos,dar nu mai stiam exact unde
bubbles
nici eu nu am cuptor la gheorgheni antonia...dar improvizam pt fursecuri biggrin.gif
lilianab
CITAT(bubbles @ 08-02-2007, 09:24 PM) *

liliana fish fingers au sigur valorle pe cutie... nu sunt din galato ci din piatra si avem si aici un kamufland lol.gif si pres ca au aceleasi produse ca acolo smile.gif

Te cred ca au ,dar eu sunt derutata de "Kcal":trebuie sa le transform dupa multiplii si submultiplii caloriei,cum am invatat la clasa a 4-a?! blushing.gif ...sau le las asa si trec direct la impartire? ...wacko.gif prea complicat pt mine...eu abia am ajuns la programarea liniara lol.gif lol.gif
Ramo
Buna seara. Am apucat sa citesc tot, dar mi-a luat ceva timp.............
Am vazut ca au fost ceva discutii, bine ca s-au terminat si v-ati si revenit.
Azi am vorbit la telefon cu babuinul, apoi pe mess si ne-am si vazut pe web. Am vorbit vreo 6 ore in total. Si bineinteles ca mai aveam de vorbit, dar....eu sunt in timpul programului sad.gif

V-am pupat, astept si eu sa merg acasa.
A, de luni ma apuc de dieta South Beach......o sa fie f greu pt mine 2 saptamani fara fructe, dar.....zic ca merita...........va tin la curent........

CITAT(lilianab @ 08-02-2007, 11:27 PM) *

Te cred ca au ,dar eu sunt derutata de "Kcal":trebuie sa le transform dupa multiplii si submultiplii caloriei,cum am invatat la clasa a 4-a?! blushing.gif ...sau le las asa si trec direct la impartire? ...wacko.gif prea complicat pt mine...eu abia am ajuns la programarea liniara lol.gif lol.gif

Mi-a explicat odata un medic endocrinolog ca, kcal cu caloria e acelasi lucru. kilocalorie e corect, dar cica din "lene" se zice calorie. Deci la mine e totuna, nu transform nimik. Doar Kjouli=4.2 kcal.
lilianab
CITAT(_noni_ @ 08-02-2007, 09:23 PM) *

liliana, calculatorul se gaseste aici! trebuie sa il dai jos si sa il instalezi la tine in pc.
succes!

}{

Aleleu,da' inteligenta matzocarie si calculatorul asta!!! cheer.gif cheer.gif ,mi-a luat o piatra de pe suflet.Multam fain!! give_rose.gif ...de maine gata,scot si eu meniul la vedere ca sa fiu in ochii..."CNA"-ului,pt amenda in caz de mai sunt tentata sa ma fac porc(desi nu mi se intampla des.Numai cand vine mamarutzul,dar atunci cu el manac ,cu el "ma ard"...la grasimi naughty.gif )
dany
Ma bucur ca s-a revenit la amestecul de WW ( serios) si nebunelile voastre.

Uka...sa ai un WE super si ...sper ca nu te va apuca din nou nostalgia . NU merita !

Of,Antonia,ce rau imi pare ca nu ai cuptor .Dar...si cand vei avea...... )).gif

Oare cum improvizezi lipsa cuptorului,Bubbles ? eusa_think.gif
antonia05
CITAT(bubbles @ 08-02-2007, 11:26 PM) *

nici eu nu am cuptor la gheorgheni antonia...dar improvizam pt fursecuri biggrin.gif

giggle.gif
dany
CITAT(_noni_ @ 08-02-2007, 08:23 PM) *

succes!

}{

Sau poti calcula singura ,cu un calculator de mana ,exact cum ai scris tu mai sus ,liliana .
antonia05

Of,Antonia,ce rau imi pare ca nu ai cuptor .Dar...si cand vei avea...... )).gif

[/quote]

giggle.gif )).gif grin.gif
dany
CITAT(lilianab @ 08-02-2007, 08:27 PM) *

E simplu,lili. (Kcal/60 )+( grasime/9 )= valoarea pt 100 gr Deci...nu ai treaba cu ,caloriile .
lilianab
CITAT(danyhoney @ 08-02-2007, 09:46 PM) *

CITAT(_noni_ @ 08-02-2007, 08:23 PM) *

succes!

}{

Sau poti calcula singura ,cu un calculator de mana ,exact cum ai scris tu mai sus ,liliana .

DAr daca tot e dispus calculatorul sa o faca pentru mine,de ce sa il refuz? naughty.gif nu spuneam ca am neuronul la resuscitare?de ce sa imi bat joc de el si sa il pun sa scoata"radicali " din calorii si grasimi si apoi sa ii adune tease.gif
dany
Ramo,sa-ti dea D-zeu toata fericirea din lume alaturi de babuinul tau ca tare esti indragostita .Nu mai merge WW sau de ce te muti pe South Beach ? oricum bafta si sper ca nu ne parasesti. hug.gif

Lili,era doar o idee blum.gif .Eu folosesc totdeauna calculatorul de mana .Mie imi e mai usor asa.
Pisik
CITAT(danyhoney @ 08-02-2007, 11:58 PM) *

Ramo,sa-ti dea D-zeu toata fericirea din lume alaturi de babuinul tau ca tare esti indragostita .Nu mai merge WW sau de ce te muti pe South Beach ? oricum bafta si sper ca nu ne parasesti. hug.gif

Lili,era doar o idee blum.gif .Eu folosesc totdeauna calculatorul de mana .Mie imi e mai usor asa.

si eu wink1.gif
lilianab
CITAT(danyhoney @ 08-02-2007, 09:58 PM) *

Nu te supara!!! floare.gif am spus-o in gluma...si eu calculasem inainte cu ambalajul in mana de la fish si de la branza...dar cand simt eu ca mi-e lene(si imi cateodata de as racni daca ar durea) pot sa folosesc calculatorul "mum" blum.gif
bubbles
tocmai m`am certat tare cu babuinul la telefon...si cred ca cel mai bine pt aman2 ar fi sa o terminam...sa ii punem punct acum decat sa ne mai amagim atat cry.gif
liliana eu unde nu am comp fol calc de pe mobil si calculez
dany
CITAT(lilianab @ 08-02-2007, 09:03 PM) *

Nu te supara!!! floare.gif am spus-o in gluma...si eu calculasem inainte cu ambalajul in mana de la fish si de la branza...dar cand simt eu ca mi-e lene(si imi cateodata de as racni daca ar durea) pot sa folosesc calculatorul "mum" blum.gif

Oare de ce are toata lumea azi impresia ca ma supar ???? hmmm
bubbles
CITAT(danyhoney @ 08-02-2007, 11:44 PM) *

Oare cum improvizezi lipsa cuptorului,Bubbles ? eusa_think.gif

pai nu e atat de greu ... ne incingem la 200C intimpul fursecurilor si la sfarsit scoatem un "ding" usor si pronuntat ca atunci cand produsul e gata lol.gif
lilianab
Noapte buna fetelor...merg sa imi stabilesc meniul pt maine,ca sa nu mai calc in strachini si apoi inapoi la lectii.... pupic.gif pup toate fetele care inca nu au plecat la nani...sau fursecuri grin.gif

CITAT(danyhoney @ 08-02-2007, 10:14 PM) *

CITAT(lilianab @ 08-02-2007, 09:03 PM) *

Oare de ce are toata lumea azi impresia ca ma supar ???? hmmm

N-am avut impresia ca te-ai suparat,dar am spus-o preventiv tease.gif ...doar s-a spus azi ca acest tip de comunicare (pe net) nu reda nuantele.eu sunt in general mai zapacita,dar si obisnuita sa "fac frumos" preventiv,in cazul in care am sarit calul pupic.gif
bubbles
noapte buna fetele iubitele si ne vdm peste cateva zile ca maine plec acasa
irinush
buna din nou fetelor! m-am distrat de nu mai pot cu tot ce ati scris! Himere nu esti normala deloc, dar asta stiam deja!

am reusit din nou sa ma incadrez in puncte, nu mai scriu menil pt ca asa cum am mai spus nu reusesc sa mananc din toate grupele de alimente blushing.gif ...

in ceea ce priveste lenjeria sexi ... eu ma consider norocoasa ca al meu sot nu are preferinte din astea, el vrea direct fara textile, altfel, la cat de obosita sunt eu la sfarsitul zilei numai de lenjerii cu dantela mi-ar mai arde ... mai ales ca si eu sunt genul friguros, ca Himere )).gif

va doresc o noapte buna si sper sa reusesc sa mai intru si maine, zic asta pt ca trebuie sa gatesc cate ceva, apoi merg la coafor! abia astept!

Pupici!
Ramo
Buna seara! Am ajuns acasa..............
Danyhoney, sa te auda Dumnezeu, imi doresc si eu mult sa mearga relatia asta. In legatura cu WW, adevarul e ca in ultimul timp nu m-am prea tinut de dieta....toata ziua la munca, prin bucatarie, mancam ce aveam pofta mad.gif nu chiar tot ce pofteam, dar oricum nu numaram.....
Bineinteles ca eu vreau sa va raman prietena chiar daca tin South Beach eu tot o sa va citesc zilnic si o sa va anunt de realizarile mele...........

Bubbles, ce s-a intamplat? Chiar asa grav?????????
Anna
CITAT(bubbles @ 09-02-2007, 12:13 AM) *

tocmai m`am certat tare cu babuinul la telefon...si cred ca cel mai bine pt aman2 ar fi sa o terminam...sa ii punem punct acum decat sa ne mai amagim atat cry.gif
liliana eu unde nu am comp fol calc de pe mobil si calculez

hey ce s-a intamplat bubbels? nu poate fi asa grav...
Ramo
Fetelor, eu v-am pupat si va doresc noapte buna. Am plecat la nani ca maine am o zi grea chiar daca la ora 15 (sper) o sa fiu acasa........... pupic.gif
antonia05
Noapte buna Ramona!!Noapte buna fetele mele si ma duc si eu la nani, ca maine la 7.30 iar in picioare ca Dominik la ora aceea e langa mine deja.Pupici si ne scriem maine!!! floare.gif hug.gif
May
Am primit asta pe mail pe 28 Ianuarie , dar evident ca nu era in inbox, era in bulk si de abia acum l-am vazut ...

Buna seara, Anda

Asa cum poate va imaginati, stim despre aceste nereguli comise de unii, si suntem la fel de indignati si dezamagiti de aceste persoane. In urma multor astfel de situatii, despre care am scris si pe forum in mai multe randuri, am decis (si am anuntat) ca pozitia noastra este urmatoarea: ii vom lasa sa-si "dea in petic", cat vor, iar la sfarsitul concursului ii vom descalifica pe cei care au incercat sa castige necinstit acest concurs. Descalificarea se face fara aviz din partea noastra.
Dar pentru ca acest gen de oameni nu au deloc de gand sa se potoleasca de la o luna la alta, de acum incolo ii vom scoate din concurs imediat ce sesizam o neregula. Acum aproximativ 2 ore am scos din concurs doi concurenti (in prezent analizam si situatia altora, care ar putea fi in aceeasi situatie), si nu a durat mult pana sa ne scrie, intrebandu-ne revoltati de ce a fost copilul lor scos din concurs, ca din cate stiu ei nu este nimic in neregula cu voturile lor, si spera sa fie o greseala din partea noastra. Din partea acestui gen de oameni am avut parte si de amenintari, si de injurii, dar pozitia noastra ramane aceeasi.

Referitor la ceea ce ati spus dumneavoastra in mesajul adresat noua, ne-ar parea rau sa nu mai participati la concurs, avand in vedere ca din partea noastra castigatorii vor face parte intotdeauna dintre oamenii cinstiti. Puteti citi mai multe despre atitudinea noastra vis-a-vis de aceasta pe forumul LumeaPiticilor.

Va multumim pentru atentia cu care urmariti concursul, pentru vigilenta dumneavoastra,si va asteptam in continuare pe site-ul nostru, la concursul BBStar, in forum, si nu in ultimul rand va invitam sa nu ezitati sa ne contactati in orice problema, sugestie, intrebare.

No comment ! mad.gif mad.gif mad.gif

Mi-a luat Remy uscator de par si placa de intins parul, asa ca mi-am intins parul in seara asta si sunt MEGA MULTUMITA de placa. Parul e intins perfect desi am stat mai mult de 2 ore ca sa il fac. Nu imi sta extraordinar de bine , dar nici rau, oricum era visul meu sa am parul ca "lins de vaca" cum spune mama .

Acum ma duc la somn si mi-e cam groaza de ce ma astepta . Sper sa reusesc sa dorm cateva ore .. sorry.gif sorry.gif Noapte buna !
ina_ceva
Un tip se intoarce acasa dupa o seara lunga. Intra tiptil in casa, ca
sa nu fie auzit, si se indreapta spre scara spre dormitor. Din nefericire
greseste prima treapta, si, incercand sa se agate de balustrada, se

rasuceste si cade in fund. Cele doua sticle de whiskey din buzunarele
de la spate se fac tandari. Strangand puternic din dinti ca sa nu urle de
durere, se ridica, isi da pantalonii jos si se uita in oglinda din hol. Fundul
lui taiat in zeci de locuri sangera puternic. Cu greu reuseste sa gaseasca

o cutie mare de plasturi, si, cu ajutorul oglinzii, incepe sa puna cate
un plasture unde vede sangele curgand. Cu chiu cu vai reuseste apoi sa
ajunga in pat.
Dimineata sotia se uita chioras la el si ii zice
-Iar ai venit beat azi noapte...
De ce spui asta?", intreba el cu o privire ingenua.
-Poate din cauza usii de la intrare lasata larg deschisa, Poate din
cauza cioburilor de pe trepte, Poate din cauza darelor de sange de prin
casa, Poate din cauza ochilor tai injectati.
Dar cu siguranta din cauza plasturilor lipiti pe oglinda!"
himere2005
neata
am pus de cafea, revin dupa 10
may, poze yahoo.gif
bubbles, discutam pe larg un pic mai tarziu pupic.gif
Tulip
Neata!

May,poze,poze.... blum.gif ce fel de placa ai primit?

Am ramas asa blink.gif cand am citit mailul.....nici nu mai zic nimic.......Poate-s naiva,eu inca astept un mail de la ei sad.gif
lilianab
'Neatza fetele!

Azi a fost ziua de cantar..dar nici moarta nu adaug 0,500kg in ticker sorry.gif ...se vede ca am renuntat nu numai la dieta 3 zile,dar si la alte obiceiuri sanatoase(cei 2 l de apa,apa fiarta cu lamaie dimineata pe stomacul gol)...dar asa cum am spus WW is back!!...Si incep prin a posta meniul provizoriu pentru azi:
Mic dejun:(5p)
ceai,1lgt miere,lamaie=gratis
graham=2p
Branza Exquisa 100g=1p
margarina 2lgt=1,5p
gem caise 2lgt=0,5p
Pranz:(7,5p)
fish-finger150g=5,5p
sos Uncle Ben's=2p
1para,1mar=gratis
Cina:(5p)
salata de varza=0p
morcov=0p
telina=0p
mar=0p
piept de pui200g=4p
graham 1/2chifla=1p
Am dreptul la 24p dar las asa fiindca azi noapte,in procesul de invatare am mai agatat 3 fish(3p) wacko.gif
Acum plec sa "aplic" la apa cu lamaie si MD,apoi la invatat.Afternoon is examenul la engleza..Va pup si o zi buna...maitrag eu cate un ochi pe aici mai tarziu,cand iau pauza naughty.gif
ALICE
Neata!
Eu ieri am fost la dentist.Asa am economisit 3 p.Si zi la fel vreau sa economisesc,pt ca maine merg la NUNTA crying.gif Acolo e acolo.Sper sa nu fiu purcel.
bubbles
`neata yahoo.gif off fetelor cand vad ca sunteti mereu asa de aproape de necazul fiecaruia din noi imi vine sa cry.gif acum il ast pe babu sa vina de la servici dar nu`mi fac prea mari probl wink1.gif chiar ma simt happy...parca nici nu ar fofost cearta biggrin.gif
de obicei cand sunt cu rusii pe cap ma enervez si fac urat... sad.gif
aseara de nervi am mancat niste crema de beep dar nu conteaza ca aveam puncte econ o gramada plus vreo 4 din sport bang.gif

alice si eu maine merg la nunta bang.gif .. nu am nici un chef mai ales ca am rusii pe cap si mi`am luat costum cu fusta si mai e si alb lol.gif
ghemotoc
'neata
bubbles, yahoo.gif bine ca ai trecut peste...
si la nunti... stiti cum se zice... o aluna, o maslina... naughty.gif
ALICE
CITAT(bubbles @ 09-02-2007, 10:44 AM) *

alice si eu maine merg la nunta bang.gif .. nu am nici un chef mai ales ca am rusii pe cap si mi`am luat costum cu fusta si mai e si alb lol.gif

Nasol.Maaaaaare grija.Al meu e maro.
bubbles
a venit babu cu flori ca sa il iert give_heart.gif
vb duminica fetele ca am plecatacasa pupic.gif pupic.gif pupic.gif
alice distractie placuta maine hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.