Am primit asta pe mail pe 28 Ianuarie , dar evident ca nu era in inbox, era in bulk si de abia acum l-am vazut ...
Buna seara, Anda
Asa cum poate va imaginati, stim despre aceste nereguli comise de unii, si suntem la fel de indignati si dezamagiti de aceste persoane. In urma multor astfel de situatii, despre care am scris si pe forum in mai multe randuri, am decis (si am anuntat) ca pozitia noastra este urmatoarea: ii vom lasa sa-si "dea in petic", cat vor, iar la sfarsitul concursului ii vom descalifica pe cei care au incercat sa castige necinstit acest concurs. Descalificarea se face fara aviz din partea noastra.
Dar pentru ca acest gen de oameni nu au deloc de gand sa se potoleasca de la o luna la alta, de acum incolo ii vom scoate din concurs imediat ce sesizam o neregula. Acum aproximativ 2 ore am scos din concurs doi concurenti (in prezent analizam si situatia altora, care ar putea fi in aceeasi situatie), si nu a durat mult pana sa ne scrie, intrebandu-ne revoltati de ce a fost copilul lor scos din concurs, ca din cate stiu ei nu este nimic in neregula cu voturile lor, si spera sa fie o greseala din partea noastra. Din partea acestui gen de oameni am avut parte si de amenintari, si de injurii, dar pozitia noastra ramane aceeasi.
Referitor la ceea ce ati spus dumneavoastra in mesajul adresat noua, ne-ar parea rau sa nu mai participati la concurs, avand in vedere ca din partea noastra castigatorii vor face parte intotdeauna dintre oamenii cinstiti. Puteti citi mai multe despre atitudinea noastra vis-a-vis de aceasta pe forumul LumeaPiticilor.
Va multumim pentru atentia cu care urmariti concursul, pentru vigilenta dumneavoastra,si va asteptam in continuare pe site-ul nostru, la concursul BBStar, in forum, si nu in ultimul rand va invitam sa nu ezitati sa ne contactati in orice problema, sugestie, intrebare.
No comment !
Mi-a luat Remy uscator de par si placa de intins parul, asa ca mi-am intins parul in seara asta si sunt MEGA MULTUMITA de placa. Parul e intins perfect desi am stat mai mult de 2 ore ca sa il fac. Nu imi sta extraordinar de bine , dar nici rau, oricum era visul meu sa am parul ca "lins de vaca" cum spune mama .
Acum ma duc la somn si mi-e cam groaza de ce ma astepta . Sper sa reusesc sa dorm cateva ore ..

Noapte buna !