Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul meu - ce dor imi era de el
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
amalia0701
CITAT(danyhoney @ 13-04-2007, 08:24 PM) *

Gata , m-ati terminat cu the perfume !!!! Trebuie sa-l vad . Cand ma gandesc ca il avem de ceva timp deja si eu l-am tot ocolit doh.gif

The holliday l-am vazut acum cateva saptamani si mi-a placut tare mult.... un film pentru o duminica dupa-amiaza cand vremea nu prea tine cu noi .

Tzutzule , iti doresc un WE super placut ( chiar daca va fii plin de dor hug.gif ) .Pup fata indragostita pana peste urechi pupic.gif

M-ati innebunit cu ODC -ul !!!! Trebuie instalat pe calculator sau cum ??? Noi luam filme de pe net dar ...sunt doar in germana . Pe ODC sunt traduse / subtitrate in romana ?? Ajutati o baba necajita , plssss !! )).gif

Intra pe www.softpedia.com
Ia de acolo Strong DC++, instaleaza-l
Intreaba pe cineva adresele unor hab-uri, le instalezi apoi downloadezi filmele si subtitrarile lor
Pe mine m-a ajutat Gabi_c sa instalez.

Strong dc ++
Uite l-am gasit, sper sa te descurci.

Am vazut iar Sunetul muzicii si acum ne uitam la
Around the Worl in 80. days(1956)
Tzutzi80
Fetelor, nu pot sa va raspund acum la fiecare in parte, dar o voi face dimineata. Am fost cu ai mei in vizita la cineva si am facut o cadere urata de glicemie (sau asta cred eu si tata ca a fost) sad.gif
ina_ceva
Sanatate multa, tzutzi! Ai grija de tine hug.gif !
amalia0701
CITAT(Tzutzi80 @ 14-04-2007, 12:04 AM) *

Fetelor, nu pot sa va raspund acum la fiecare in parte, dar o voi face dimineata. Am fost cu ai mei in vizita la cineva si am facut o cadere urata de glicemie (sau asta cred eu si tata ca a fost) sad.gif

Servus iubita!
Tare rau imi pare sa aud ca ai probleme.
Io zic sa iti faci un set de analize.
Te pup, ai grija de tine pupic.gif
Tzutzi80
Neata fetelor! Desi m-am trezit de mult de abia acum pot scrie ca a plecat mama acum. Asa ca sa o iau de la un cap )).gif cumva hug.gif

Multumesc de urari! Sa aveti un weekend frumos si insorit si calduros!

Amalia, Ina, Dany-dulce, Anca[b] hug.gif si cafea.gif naughty.gif

[b]Alandana
, si eu tot cu ODC-ul )).gif ce bine e sa vezi filme gratis

Honey, intradevar, povestea noastra merita ecranizata )).gif Cred ca ai avut ce citi....ca tare multe pagini s-au strans blushing.gif

Buretelule, si eu imi doresc din tot sufletul sa fim impreuna si sa fim fericiti. Chiar daca noua ne e foarte bine impreuna, totusi distanta este foarte mare, si fiecare are un trecut destul de tumultos. Dar al meu e parfum pe langa al lui blink.gif Dar il iubesc si ma iubeste si luptam sa trecem peste si sa fim impreuna

Karin bine ai revenit prin casuta mea! Scuze ca am trantit usile asa de tare ieri )).gif dar nu aveam somn pupic.gif

Crissy pupic.gif Vorba Inei....daca se pot trage copii la xerox....vreau si eu o Elise )).gif frumoasa

Si dupa cum se vede la ticker....raportez 3kg in plus in 10 zile naughty.gif concluzie: tavile de fursecuri fac pofta de mancare. Si combinate cu un cioco-babuin dependent de ciocolata....devine periculos pentru silueta. Norocul meu ca al meu e cu atat mai fericit, cu cat posteriorul meu e mai proeminent lol.gif naughty.gif
honey79
Pup Tzutzica fericita si indragostita.

Sper sa te simti mai bine,iar Luni..incearca sa mergi sa-ti faci niste analize, asa cum a sugerat si Amalia.
O zi frumoasa iti doresc; relxanta si plina de voie buna.
Tzuc Tzutzica nastrusnica.
Tzutzi80
CITAT(honey79 @ 14-04-2007, 12:29 PM) *

Sper sa te simti mai bine,iar Luni..incearca sa mergi sa-ti faci niste analize, asa cum a sugerat si Amalia.

Pai ar trebui sa fac un test de toleranta la glucoza. Momentan nu stau prea bine cu banii, si voi umbla cu bomboane sau pliculete de zahar dupa mine. Dar cu prima ocazie ma duc la un doctor pentru boli de nutritie si sper sa se elucideze misterul. Sper doar sa nu fie diabet hipoglicemic ... ca o dau in bara rau de tot. E mult mai periculos decat cel zaharat datorat hiperglicemiei dry.gif si mi se pare ca nici copii nu as avea voie sa fac sad.gif si atunci chiar ma supar mad.gif
pumby
Tzutzi si eu am ceva probleme cu glicemia, imi scade mereu, mai ales daca nu mananc dimineata, dar am fost la doctor si nu am nimic, asa ca nu te gandi asa de departe. pupic.gif
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 14-04-2007, 12:35 PM) *

CITAT(honey79 @ 14-04-2007, 12:29 PM) *

Pai ar trebui sa fac un test de toleranta la glucoza. Momentan nu stau prea bine cu banii, si voi umbla cu bomboane sau pliculete de zahar dupa mine. Dar cu prima ocazie ma duc la un doctor pentru boli de nutritie si sper sa se elucideze misterul. Sper doar sa nu fie diabet hipoglicemic ... ca o dau in bara rau de tot. E mult mai periculos decat cel zaharat datorat hiperglicemiei dry.gif si mi se pare ca nici copii nu as avea voie sa fac sad.gif si atunci chiar ma supar mad.gif

Hei, tzutz...nu dispera...poate doar s-a intamplat...poate de suparare sau stres....oricum sa mergi la doctor...te pupicesc si sunt langa tine...lasa ca va vedeti voi din nou.
anca veselie
pupic.gif tzutzi, ai grija. cred ca ar trebui sa faci analizele cat mai repede, nu e de asteptat cu asta.
julyalina
tzutzule, ai grija de tine si du-te neaparat la medic sa-ti dea niste analize de facut ca sa te lamuresti altfel risti sa pui diagnosticul gresit sad.gif
Tzutzi80
Pana la urma azi am ajuns la Galati, asa ca m-am vazut cu himere si liliana biggrin.gif. Mi-a zis fratemiu azi pe net....cica in 30 min esti gata sa mergi la Galati? w00t.gif Am fost intr-o ora. Am facut dus, spalat pe cap, vopsit sprancene, uscat la par. In masina m-am machiat si mi-am facut unghiile, ca doar trebuia sa ma prezint "prezentabil" lol.gif Am fost speedy gonzales devil.gif

Imagine
ina_ceva
Doar o poza?

Nu mai astepta, du-te la doctor si vezi cum stai cu sanatatea bataita.gif
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 15-04-2007, 06:11 AM) *

Doar o poza?

Nu mai astepta, du-te la doctor si vezi cum stai cu sanatatea bataita.gif

am mai pus 3 la neuroni pupic.gif . Imi este teama sa merg la doctor doh.gif
anca veselie
tzutzi, cred ca ti-e teama, dar e pt binele tau sa te duci. curaj! hug.gif pupic.gif
Andreea-Rodica
Lasa teama un pic deoparte si fugi la doctor! Te rog ai grija de sanatatea ta! Ca de nu, avem noi grija bataita.gif
O saptamana buna! pupic.gif
julyalina
CITAT(Tzutzi80 @ 15-04-2007, 04:18 AM) *

Pana la urma azi am ajuns la Galati, asa ca m-am vazut cu himere si liliana biggrin.gif. Mi-a zis fratemiu azi pe net....cica in 30 min esti gata sa mergi la Galati? w00t.gif Am fost intr-o ora. Am facut dus, spalat pe cap, vopsit sprancene, uscat la par. In masina m-am machiat si mi-am facut unghiile, ca doar trebuia sa ma prezint "prezentabil" lol.gif Am fost speedy gonzales devil.gif

Imagine

cheer.gif le-ai pupat si din partea noastra? lilicul ce face ? ca ne-a parasit de tot sad.gif
Tzutzi80
Ups!!! Cred ca le-am pupat doar din aprtea mea blushing.gif de emotie sad.gif
Lilicul e un pic bolnavioara (Lilicul din poza e un alt Lilic decat cea cu vitaminele)
Tzutzi80
Mi-am pus azi cafea intr-o ceasca si ciniminis fara lapte (ca nu am) in alta. Evident ca mi-am bagat degetele in cafea dry.gif si am incercat sa beau ciniminis dry.gif lol.gif Specific mie lol.gif lol.gif
amalia0701
CITAT(Tzutzi80 @ 16-04-2007, 11:01 AM) *

Mi-am pus azi cafea intr-o ceasca si ciniminis fara lapte (ca nu am) in alta. Evident ca mi-am bagat degetele in cafea dry.gif si am incercat sa beau ciniminis dry.gif lol.gif Specific mie lol.gif lol.gif

)).gif
honey79
Nu te dezminti, orice-ar fi. De-aia-mi place mie asa mult de tine. blum.gif

Sa ai o zi frumoasa, draga Tzutzulina.
Sexymom
Ce frumoase sunteti toate 3, abia astept sa va vad si eu la vara. pupic.gif pupic.gif Himere a venit cu Bianca? ca eu sigur o sa imi car familionul dupa mine la intalnire, ca astea nu ma lasa singura nici la toaleta. )).gif si cateodata (numai cateodata) chiar ma bucur )).gif
buretel
pupic.gif pupic.gif frumoasa intalnire ati avut.
imi place spontaneitatea ta, ai fost super rapida la pregatiri, eu m-as fi invartit 2 ore sa plec. si nu pt unghii sau alte cele, ci pur si simplu pt ca's cu capul in nori yahoo.gif
hug.gif ce vesti mai ai de la Clinton?
axe10
Buna dimineata dragutza..la cafelutza?
amalia0701
CITAT(axe10 @ 17-04-2007, 07:56 AM) *

Buna dimineata dragutza..la cafelutza?

Ma bag si io ca azi noapte am pazit pana la ora 2 masina de facut paine )).gif , mi-am gasit un nou serviciu sunt brutareasa lol.gif
Acu beau o cafea cu lapte cafea.gif
Tzutzi80
Da fetele....la cafea! Pe mine m-a luat de dimineata de la 7.30 o prietena cu cafeaua, si mai astept inca una peste vreo jumatate de ora cheer.gif Asa ca azi am deschisa cafenea lol.gif
amalia0701
CITAT(Tzutzi80 @ 17-04-2007, 08:57 AM) *

Da fetele....la cafea! Pe mine m-a luat de dimineata de la 7.30 o prietena cu cafeaua, si mai astept inca una peste vreo jumatate de ora cheer.gif Asa ca azi am deschisa cafenea lol.gif

Vin si io cheer.gif cafea.gif
crissy
Eu am renuntat la cafea zilele astea, in speranta ca o sa consum si mai putine calorii huh.gif , dar la una virtuala m-as infinge si eu drool.gif
anca veselie
si eu si eu la cafea si la o barfa mica tease.gif
julyalina
bifati inca o persoana la cafelutza si la barfa blum.gif
pupic.gif tzutzule
honey79
Mmmmm.....as dori si eu o stacana de cafea. Cu indulcitor si laptic. Mai este????
Pup Tzutzic dulcic si-ti doresc o zi minunata.
ina_ceva
Ma alatur si eu la barfa, dar as vrea un ceiutz wink1.gif
lilianab
valeleu de cand bazai in zig-zag printre jurnale ca sa ajung si aici pupic.gif ..Ce face Tzutzulina?!Prietenul la nevoie se cunoaste:cum am sunat delicat in trompeta,cum te-ai trezit la cafea lol.gif
Dar ,draga mea,observ ca am ajuns in jurnalul tau la momentul oportun naughty.gif ..Te-am gasit la(pag) pozitia "69" lol.gif lol.gif lol.gif ...Poi,daca ai cere parerea mea,as nota de acum :69-bis,69-1,69-2....69-69,ceea ce mi se pare culmea....jurnalului naughty.gif lol.gif ...si poata ca atunci cand vei ajunge la 69-69 ai si ciocolatelul prin preajma tease.gif
Tzutzi80
CITAT(lilianab @ 17-04-2007, 10:52 AM) *

valeleu de cand bazai in zig-zag printre jurnale ca sa ajung si aici pupic.gif ..Ce face Tzutzulina?!Prietenul la nevoie se cunoaste:cum am sunat delicat in trompeta,cum te-ai trezit la cafea lol.gif
Dar ,draga mea,observ ca am ajuns in jurnalul tau la momentul oportun naughty.gif ..Te-am gasit la(pag) pozitia "69" lol.gif lol.gif lol.gif ...Poi,daca ai cere parerea mea,as nota de acum :69-bis,69-1,69-2....69-69,ceea ce mi se pare culmea....jurnalului naughty.gif lol.gif ...si poata ca atunci cand vei ajunge la 69-69 ai si ciocolatelul prin preajma tease.gif

Doamne nebunica esti! pupic.gif Vin' aproape sa te tzuce mama de dulce ce esti (sper ca nu ai mancat bomboane doh.gif , ca pe alea le pazesc eu cu strajnicie. Poate le termin saptamana asta ca sa po intra la regim din nou)

Cafea - este

Ceai - este (+ lamaie sau nu, + Miere sau nu, zahar (mai bine NU), + 2 tipuri de indulcitori +laptic)

Cioco calda - verificat

Asa ca...pe cine barfim dry.gif
axe10
Sa barfim slabanoagele.... )).gif
lilianab
CITAT(axe10 @ 17-04-2007, 11:30 AM) *

MA bag!!!ma bag!!!ca am luat o pauza de cafea! naughty.gif
amalia0701
CITAT(lilianab @ 17-04-2007, 12:37 PM) *

CITAT(axe10 @ 17-04-2007, 11:30 AM) *

MA bag!!!ma bag!!!ca am luat o pauza de cafea! naughty.gif

Slabanoage nu prea is prin zona )).gif
Sexymom
Is cateva care se dau de grase, sa pun nume blum.gif sa nu pun nume blum.gif
dar la o cafea ma bag si eu, daca are lapte si scortidsoara asa cum ne-a invatat MIRRRUNA.Sa miroasa a placinta de mere si sa alunge foamea cheer.gif
Tzutzi80
Hai da initiale macar. Sa vad de ne gandim la aceleasi persoane pupic.gif

Cine vrea sa spele frigiderul in continuare? Ca eu m-am plictisit de frecat. Dar si cand oi avea eu bani sa il schimb cand se murdareste sau trebuie decongelat...ce bine v-a fi )).gif cheer.gif
Tzutzi80
Pauza de ras )).gif

Iata o selectie de intrebari care au fost puse in realitate de catre unii avocati unor martori in timpul unor procese ce au avut loc in Statele Unite.
In unele cazuri, este redat si raspunsul dat de unii martori mai ascutiti la minte. Replicile au fost extrase dintr-o carte intitulata "Disorder the Court".

=========================== 3D=========
Avocat: Domnule doctor, inainte de a incepe autopsia ati verificat pulsul?
Martor: Nu.
A: Ati verificat tensiunea arteriala?
M: Nu.
A: Ati verificat daca respira?
A: Atunci este posibil ca pacientul dumneavoastra sa fi fost in viata in momentul cand ati inceput autopsia?
A: Cum puteti fi atat de sigur de asta, domnule doctor?
M: Deoarece creierul sau era intr-un borcan pe biroul meu.
A: Dar pacientul nu putea, totusi, sa fie in viata?
M: Acum daca stau sa ma gandesc, este posibil sa traiasca exact in momentul acesta indeplinind o functie de avocat pe cine stie unde...
Avocat: Ce a rezultat din mostra de tesut vaginal?
Martor: Urme de sperma.
A: Sperma masculina?
M: E singurul tip pe care-l cunosc.
Avocat: Ati intretinut relatii sexuale cu el la New York ?
Martor: Refuz sa raspund la aceasta intrebare.
A: Ati intretinut relatii sexuale cu el la Chicago ?
M: Refuz sa raspund la aceasta intrebare.
A: Ati intretinut relatii sexuale cu el la Miami ?
Avocat: Pe ce data este aniversarea dumneavoastra?
Martor: 15 iulie.
A: Ce an?
M: In fiecare an.
Avocat: Aceasta boala va afecteaza memoria?
Martor: Da.
A: In ce mod va afecteaza memoria?
M: Am uitat.
A: Ati uitat... Puteti sa ne dati un exemplu de ceea ce ati uitat?
Avocat: Care a fost primul lucru pe care vi l-a spus sotul dumneavoastra?
Martor: A spus "Unde sunt, Cathy?".
A: Si de ce va enervat chestia asta?
M: Pentru ca pe mine ma cheama Susan.
Avocat: Si unde a avut loc accidentul?
Martor: Pe la kilometrul 499.
A: Si unde se gaseste kilometrul 499?
M: Probabil intre kilometrii 498 si 500.
Avocat: La ce distanta se aflau vehiculele in momentul coliziunii?
Avocat: Si ati ramas acolo pana in momentul in care ati plecat?
Avocat: Domnule doctor, cate autopsii ati efectuat pe cadavre?
Martor: Toate autopsiile mele le-am efectuat pe cadavre.
Avocat: Va mai amintiti la ce ora ati examinat cadavrul?
Martor: Autopsia a inceput la ora 20:30 .
A: Si domnul Dennington era mort la acea ora?
M: Nu, statea intins pe masa intrebandu-se de ce-i fac autopsie.

axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 17-04-2007, 02:29 PM) *

Hai da initiale macar. Sa vad de ne gandim la aceleasi persoane pupic.gif

Cine vrea sa spele frigiderul in continuare? Ca eu m-am plictisit de frecat. Dar si cand oi avea eu bani sa il schimb cand se murdareste sau trebuie decongelat...ce bine v-a fi )).gif cheer.gif

Cumparati unul care nu face gheata...eu am frigider care nu trebuie dezghetat, cuptor care se curata singur, de aspirator se ocupa barbatul....zici ca nu am nimic de facut toata ziua....cum dracu de cad lata seara....?

La barfe....hai sa nu mai deschidem discutii...mai bine tac...merg pe burta....a fost o gluma si prilej de cafelit si tigarit....haha...v-am pacalit.
Tzutzi80
Mai da ce dotata esti tizo! Te invidiez sincer pupic.gif noroc ca imi trece repede yahoo.gif
Tzutzi80
Uitati si voi ce fac pofticiosii la miez de noapte mad.gif

Imagine
lilianab
CITAT(Tzutzi80 @ 17-04-2007, 10:24 PM) *

Imagine

Alooooooooooooo!!! Madam Fursec!!!Poate pui si reteta?!Nu ca ne-ar fi pofta wacko.gif ...numa asa,ca sa ii calculam punctele tease.gif
axe10
Ba, fata...ai terminat prajiturile si ai inceput cu fursecurile ingrasacioase?... box.gif bataita.gif
Buna dimineata!...hai la o cafea.gif decofe...ca d'asta eau.
amalia0701
CITAT(Tzutzi80 @ 17-04-2007, 11:24 PM) *

Imagine

Io Cake tu fursecuri, e calr ca avem defectiuni la cap.
axe10
CITAT(amalia0701 @ 18-04-2007, 07:54 AM) *

Imagine

Aveti sigur....astept popoul in sus sa v-o trag!
amalia0701
CITAT(axe10 @ 18-04-2007, 07:56 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 18-04-2007, 07:54 AM) *

Imagine

Aveti sigur....astept popoul in sus sa v-o trag!

Mie nu ca m0a rugat copila sa-i fac, dar io nu mananc ca nu mi se da.
Dar ocioco parca ar merge lol.gif
axe10
Nu mai copia poza sa tot apara in fata ochilor mei ca sparg pc...si ma pun astia la plata la servici.Tocmai m-a ademenit un coleg cu un biscuit cu susan....i-am zis sa plece cu burta lui cu tot de aici....
Pisik
Neatza gospodina noastra! Pai tu trebuie sa ne gatesti dietetic fata, nu sa ne omori ochisorii cu nebuneli din astea )).gif
Pupici si o zi superba! pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.