amalia0701
18-04-2007, 08:02 AM
Tzutzi80
18-04-2007, 08:44 AM
Va invit la cafeluta si un fursec virtual pentru voi, real pentru mine

Axe ...pregateste barosul sau bata de baseball....ca m-am obisnuit cu nuielusa aia deja.....si imi place

Iar daca stau cu [*****] in sus sa mi-o tragi....deja ma gandesc la alt gen de fursecuri

Acolo este Popo.neata
ina_ceva
18-04-2007, 09:09 AM
Bravo, vad ca treci de la
fursecuri la fursecuri. Se vede ca ti-e dor de ciocolata ta
anca veselie
18-04-2007, 09:17 AM
fata, imi ploua in gura!!!!!!!!!!!!!!!! m-ati inebunit, tu cu astea si
amalia cu cakeul ei

sunteti nebune!
honey79
18-04-2007, 10:13 AM
Pup Tzutzulina - gospodina.
Eu zic sa bagi fursecurile in pungute mici 2- cate-2 si sa servesti doar dimineata la cafea. Sau, mai bine... sa le dai prin vecini. Stim cu toatele ca celelalte "fursecuri" sunt infinit mai bune.

Te pupic dulcic si-ti doresc o zi frumoasa.
buretel
18-04-2007, 10:14 AM

eu nici nu mai calc pe aici, pana nu se trece la o noua pagina, fara poze ispititoare

tzutzule!
ina_ceva
18-04-2007, 10:31 AM
Tzutzi80
18-04-2007, 10:41 AM
Tzutzi80
18-04-2007, 11:08 AM
CITAT(lilianab @ 18-04-2007, 12:05 AM)

Alooooooooooooo!!! Madam Fursec!!!Poate pui si reteta?!Nu ca ne-ar fi pofta

...numa asa,ca sa ii calculam punctele

Uite aici:
Fursecuri cu visine================
3 oua (de la care folosim doar galbenusurile), 80 gr. zahar, 140 gr unt (la temperatura camerei), 200 gr. faina, coaja rasa de la 1 lamaie, 2 plicuri zahar vanilat, visine (din compot sau visinata)
Se freaca untul cu zaharul pana devine ca o crema (nu trebuie sa se topeasca neaparat zaharul), se adauga pe rand galbenusurile, amestecand in continuare. Apoi se adauga coaja de portocala si zaharul vanilat. La sfarsit, se adauga faina putin cate putin pana se incorporeaza toata (e de preferat sa fie faina cu agent de crestere, dar nu e obligatoriu).
Aluatul rezultat este moale si fraged. Se ia in mana o cantitate cat o nuca si se face o bila din ea, care se turteste un pic. Se aseaza in tava pe hartie pergament. Cand se termina tot aluatul (or sa iasa cam 25-30 bucati), se face o gaura cu degetul in mijocul fiecarui fursec si se introduce visina. Se da la cuptor (eu sub tava cu fursecuri am pus o alta tava, ca sa nu se arda pe fund) si se tin cam 25 min (pana se fac aurii, depinde acum de cuptor). Se scot, se pudreaza cu zahar pudra (cu o strecuratoare ca sa fie egale).
Cat stau fursecurile la cuptor, radeti cateva cubulete de cioco cu lapte (eu am folosit Milka), le puneti intr-o pungam, o legati la gura, si o trantiti (vorba vine) intr-un castron cu apa fierbinte. Cioco o sa se faca lichida cat stau fursecurile la cuptor, si dupa ce le pudrati...doar taiati punga foarte putin si va puneti sa le mazgaliti cu cioco.
Si gata....total operatiune fursecuri ..... mai putin de o ora, cu tot cu spalat vase.
Tzutzi80
18-04-2007, 11:55 AM
Eu de luni intru iar la regim. Dar o sa tin din nou Montignac. Ca WW ma enerveaza cu numaratul si cantaritul

Eu sunt curioasa cine s-ar apuca sa cantareasca festinul asta (de-a dreptul ingrasacios de altfel) + un pahar de vin rosu

Hac

Si acum ma duc sa dorm ca m-am imbatat
himere2005
18-04-2007, 12:17 PM
mai da bine mai gatesti ...mmmm....parca eram la regim....suna bine monti, in schimb daca te lasi de el nu sunt probleme? ....numai la vinul rosu mi-a ramas gandul ca eu la masa numai ceai am alaturi
).gif)
ia scoate butoiasul la iveala sa-l degust
Tzutzi80
18-04-2007, 12:22 PM
Eu dupa ce am tinut Monti....nu m-am ingrasat mai bine de jumatate de an! Si mancam ca sparta....numai prostii si dulciuri
himere2005
18-04-2007, 12:27 PM
acum, pe bune, scrii ce mananci si daca faci si poza esti number one. cred ca ma apuc sa citesc si eu despre monti ca nu pare prea restrictiv in ceea ce priveste cantitatea
julyalina
18-04-2007, 12:28 PM

tzutzule, m-ai inebunit cu fursecurile alea

mie imi plac dulciurile rau de tot

noroc ca nu prea am doritori sa ma intarate si eu cu deastea ... ma intarat singura gandindu-ma la dulciuri

sa stii ca monti imi place si mie

mi se pare mai usor decat numaratul de la WW
Tzutzi80
18-04-2007, 12:34 PM
Intradevar, nu exista restrictie la cantitati. Are alte restrictii....dar eu am trait bine cu el mai bine de jumatate de an
anca veselie
18-04-2007, 02:47 PM
si mie mi-a placut rau monti. nust de ce nu mai am chef deloc sa-l tin...
crissy
18-04-2007, 03:21 PM
Eu am ajuns la concluzia ca monti nu e pentru pofticiosi. Ca-s multe interzise. Pe mine cel mai tare m-a afectat interzicerea cartofilor
lilianab
18-04-2007, 04:13 PM
CITAT(honey79 @ 18-04-2007, 10:13 AM)

Pup Tzutzulina - gospodina.
Eu zic sa bagi fursecurile in pungute mici 2- cate-2 si sa servesti doar dimineata la cafea. Sau, mai bine... sa le dai prin vecini. Stim cu toatele ca celelalte "fursecuri" sunt infinit mai bune.

Te pupic dulcic si-ti doresc o zi frumoasa.
HMMM!!!!

...Stii,Axe m-a invitat la nechezol...asa ca pot bea si cate 10 cafele...dai cate o "punguta cu doi bani" de cafea?!

....Sau sa incerc sa ma fac vecina cu tine?!

CITAT(Tzutzi80 @ 18-04-2007, 10:41 AM)

Da,da...immhhmmm!

si Marmota invelea ciocolata!
CITAT(Tzutzi80 @ 18-04-2007, 11:55 AM)

Eu de luni intru iar la regim. Dar o sa tin din nou Montignac. Ca WW ma enerveaza cu numaratul si cantaritul

Eu sunt curioasa cine s-ar apuca sa cantareasca festinul asta (de-a dreptul ingrasacios de altfel) + un pahar de vin rosu

Hac

Si acum ma duc sa dorm ca m-am imbatat

NUUUU!!Nu ca esti de-a dreptul criminala!!!!!!

....Vrai sa mor cu zile,lingand monitorul?vrei sa ma gaseasca decedata in casa,cu limba lipita de monitor?!
Tzutzi80
18-04-2007, 06:11 PM
CITAT(lilianab @ 18-04-2007, 05:13 PM)

NUUUU!!Nu ca esti de-a dreptul criminala!!!!!!

....Vrai sa mor cu zile,lingand monitorul?vrei sa ma gaseasca decedata in casa,cu limba lipita de monitor?!

Pai sa nu imi fac pacate te iau la mine in cazul asta sa iti gatesc! Plus ca am in spatele blocului asa un teren mare, lung, lat si gol....numai bun de aterizat mamarutzul cu bagajele

CITAT(julyalina @ 18-04-2007, 01:28 PM)

tzutzule, m-ai inebunit cu fursecurile alea

mie imi plac dulciurile rau de tot

noroc ca nu prea am doritori sa ma intarate si eu cu deastea ... ma intarat singura gandindu-ma la dulciuri

sa stii ca monti imi place si mie

mi se pare mai usor decat numaratul de la WW

mie imi placea monti...ca fursecurile le bagam la ghiozdan si le consideram abatere! Pe cand la WW....ma ia batzul cand vad cate puncte are.
Si ma voi intoarce la Monti si pentru ca imi place sa mananc carne, lactate, branzeturi, care au in WW puncte multe. Iar cu cartofii si pastele din WW eu stau foarte foarte rau. Cartofi mananc din ani in pasti! Oua mananc de fel doar omleta cu branza, ochiuri etc....si cand calculez la WW ma sperii! Asa ca....mi-am facut poftele combinate la ww pana acum....asa ca de luni....Inapoi fan Montignac
Tzutzi80
18-04-2007, 08:20 PM
GATA! M-am hotarat! O sa tin 2 saptamani Scarsdale, iar in cele 2 saptamani de pauza o sa tin Monti sau WW pt mentinere.
Si acum somnic usor...eu ma duc sa citesc o carte si sa ma rasfat in pat.
Sexymom
18-04-2007, 08:24 PM
Somn usor si tie, o sa ma uit si eu peste regimul care o sa il ti 14 zile, stiu de la Anca ca a functionat.Inca nu stiu cand sa incep un regim ca nu am chef de nimic.
PS: imi place pijamaua ta
).gif)
am si eu una la fel, vrei sa vezi o poza cu ea

sti ca sunt in stare sa fac poze si in pijamale, de fapt numai in pijamale nu am poze pe forum
Tzutzi80
18-04-2007, 08:54 PM
CITAT(Sexymom @ 18-04-2007, 09:24 PM)

Somn usor si tie, o sa ma uit si eu peste regimul care o sa il ti 14 zile, stiu de la Anca ca a functionat.Inca nu stiu cand sa incep un regim ca nu am chef de nimic.
PS: imi place pijamaua ta
).gif)
am si eu una la fel, vrei sa vezi o poza cu ea

sti ca sunt in stare sa fac poze si in pijamale, de fapt numai in pijamale nu am poze pe forum

Ba ai si in pijamale! AM vazut eu! La petrecerea cu copii pe jos
axe10
19-04-2007, 07:04 AM
Neata tzutzule...vezi ca fursecurile alea sunt interzise si la Monti cel putin 2 saptamani....nici abateri...stii tu regulile...eu am venit la ww ca ma plictisisem de md cu cereale carton ca sa-mi tina de foame....si altele. Nici eu nu consum cartofi decat fooooarrrrteeee rar tot obisnuita de la Monti...la fal si paste. Acum eu mananc cam Monti dar ma uit si la cantitati...gatesc cam in acelasi fel. In schimb mai combin grasimi cu o felie de paine. Asta daca nu fac exagerari. M-am hotarat acum sa nu mai depasesc punctele asa ca sper sa aiba un efect mai bun...daca nu cred ca ma intorc la Monti..
Succes!
honey79
19-04-2007, 07:09 AM
Pup Tzutzic scumpic si-i doresc o zi si un week-end superbe,pline de evenimente frumoase si.... fara prea multe fursecuri.

Te imbratisez cu drag, Tzutzulina scumpa.
Tzutzi80
19-04-2007, 08:31 AM
Neata fetelor! Daca ar fi trebuit sa ma trezesc dimineata....as fi vrut sa lenevesc. Si acum....nu trece 8-8.30 hai 9 odata pe saptamana.....ca deja sunt cu cafeaua sub nas

. SI am o leneeee.....ca sa nu zic ca m-am trezit cu chef sa imi caut de lucru

julyalina
19-04-2007, 08:34 AM

tzutzule ce-ti veni cu scarsdale?
honey, mai e pana la wk

suntem abia joi
Tzutzi80
19-04-2007, 08:37 AM
CITAT(julyalina @ 19-04-2007, 09:34 AM)

tzutzule ce-ti veni cu scarsdale?
honey, mai e pana la wk

suntem abia joi

Pai ce sa imi vina...vad ca se mananca cam cum mananc eu...si se slabeste un pic mai repede. Macar o tura sa tin de nu pot doua
Sexymom
19-04-2007, 08:37 AM
Pup si eu o lenesa, eu m-am sculat azi la 5,30 si m-am plimbat prin casa
).gif)
chiar mi-a facut bine
).gif)
, deci mai stau 1 ora si ma duc sa ma culc.
Tzutzi80
19-04-2007, 09:26 AM
CITAT(Sexymom @ 19-04-2007, 09:37 AM)

Pup si eu o lenesa, eu m-am sculat azi la 5,30 si m-am plimbat prin casa
).gif)
chiar mi-a facut bine
).gif)
, deci mai stau 1 ora si ma duc sa ma culc.
).gif)
Asa sa faci! Si zii inainte sa dormi socrului sa duca fetele in parc sa te odihnesti si tu
Nessie
19-04-2007, 10:14 AM
Scarsdale e ala care seamana cu Atkins?
Tzutzi80
19-04-2007, 12:55 PM
Dieta medicala de 14 zile, Scarsdale
. In continuare veti gasi tabelul cu alimente pentru fiecare zi a saptamanii. Nu este recomandabil sa incepeti aceasta dieta daca suferiti de o anume problema de sanatate sau sunteti insarcinata.
Cel care a creat acest program este Herman Tarnower, practica medicina de peste 40 de ani, iar acum 19 ani a infiintat "Scarsdale Medical Center". In toti acesti ani, Herman a studiat nenumarate diete, cu defectele si reusitele lor, pana cand a ajuns la acest program de nutritie "suportabil, sigur, satisfacator si deloc complicat". Programul dureaza doar 14 zile si poate fi inceput in orice zi a saptamanii cu meniul din ziua respectiva. Pentru o cat mai mare eficienta, el trebuie tinut exact asa cum este scris. In felul acesta, va puteti obisnui cu un program sanatos de nutritie care sa va ajute sa va mentineti greutatea corporala dorita pe o cat mai mare perioada de timp.
Programul Scarsdale de 14 zile:
Micul dejun valabil pentru fiecare zi a saptamanii:
- o jumatate de grapefruit; daca nu aveti la dispozitie, puteti inlocui cu o jumatate de cana de ananas taiat bucati sau o jumatate de mango, sau o felie potrivita de pepene galben;
- o felie de paine integrala, fara unt;
- cafea sau ceai fara zahar, lapte, frisca sau miere.
Nota:
- este recomandat sa gatiti mancarea cu diferite condimente, ierburi, ceapa, patrunjel;
- puteti folosi sare, sosuri usoare, ketchup, chili si mustar;
- nu sunt permise: graul, mazarea, cartofii, lintea;
- daca nu este indicata cantitatea unui aliment, el poate fi consumat in orice cantitate; - mananca atat cat sa te simti satula si nu umflata.
Luni
Pranz:
- felii de carne rece asortate la alegere: porc, pui, curcan;
- rosii taiate, fierte sau inabusite;
- cafea, ceai, apa (minerala, plata).
Cina:
- orice fel de peste sau fructe de mare;
- salata asortata din legume si verdeturi dupa preferinta;
- o felie de paine integrala toast;
- grapefruit;
Marti
Pranz:
- salata de fructe, orice combinatie de fructe;
Cina: - carne slaba la gratar;
- rosii, salata verde, telina, masline, varza de Bruxelles sau castraveti;
Miercuri
Pranz:
- salata de ton sau de somon cu ulei si lamaie;
- grapefruit sau pepene galben;
Cina:
- friptura de miel fara grasime; se poate inlocui cu peste, fructe de mare, pui sau curcan, sau proteine vegetale;
- salata de rosii, castraveti, telina si salata verde;
Joi
Pranz:
- doua oua de orice fel (a nu se folosi grasime la gatit);
- branza da vaca, fara grasime;
- rosii taiate sau inabusite, sau putina fasole;
Cina:
- pui inabusit sau la gratar (fara grasime si fara piele);
- cat mai mult spanac, ardei verde, fasole;
Vineri
Pranz:
- cateva felii asortate de branzeturi;
- spanac, cat vrei;
Cina:
- orice fel de peste;
- salata asortata din legume proaspete;
Sambata
Pranz:
- salata de fructe, cat vrei;
Cina:
- friptura de pui sau curcan la gratar;
- salata de rosii si salata verde;
- grapefruit;
Duminica
Pranz:
- carne de pui sau curcan la gratar (rece sau cald);
- rosii, morcovi, varza gatita, broccoli sau conopida;
- grapefruit;
Cina:
- carne de vitel fiarta, fara grasime;
- salata de telina, castraveti, salata verde, rosii (taiate sau gatite);
- varza de Bruxelles;
La alegere, poti inlocui masa de pranz din orice zi, cu urmatorul meniu:
- o jumatate de cana de branza slaba sau telemea de vaca, amestecata cu o lingura de smantana slaba;
- fructe taiate cate doresti;
- 6 nuci pisate si presarate peste fructe;
- cafea, ceai, sucuri dietetice, fara zahar.
In a doua saptamana de dieta se repeta acelasi meniu din fiecare zi. Daca dupa cele doua saptamani de dieta, inca mai ai nevoie sa slabesti, trebuie sa faci o pauza de mentinere de doua saptamani si abia dupa aceea sa reiei programul Scarsdale.
Reguli de baza in timpul dietei:
- mananca exact ce scrie in meniu. Nu face inlocuiri;
- nu bea nici un fel de bautura alcoolica;
- intre mese poti manca doar morcovi si telina, in ce cantitate doresti;
- singurele bauturi permise sunt: cafeaua obisnuita sau decofeinizata, ceaiul, apa minerala cu lamaie (daca vrei) si sucurile dietetice, in orice cantitate;
- prepara toate salatele fara ulei, fara maioneza sau alte sosuri. Foloseste doar lamaie si otet sau sos de mustar cu otet;
- manaca legume (exceptand graul, mazarea, cartofii, lintea), fara unt, margarina sau alte grasimi; se poate folosi doar lamaie;
- toata carnea trebuie sa fie foarte slaba; indeparteaza orice fel de grasime inainte de a o manca, inclusiv pielea la pui si curcan;
- nu este necesar sa manaci tot ce scrie pe lista, dar nu adauga si nu schimba nimic. Incearca sa mananci intre 850 si 1000 de calorii pe zi in timpul dietei si intre 1000 si 1200 de calorii pe zi in perioada de mentinere;
- nu-ti incarca niciodata prea tare stomacul. Cand te simti satula, opreste-te;
- nu tine dieta mai mult de 14 zile.
axe10
19-04-2007, 04:28 PM
Tzutzi...mai bine Montignac mami decat asta...bine...tu stai acasa dar cele muncitoare nu prea pot sa il tina...cel putin nu eu....cand te apuci?
Tzutzi80
19-04-2007, 06:29 PM
De luni vreau sa il tin. Mai am niste chestii prin frigider pe care trebuie sa le dau gata intai
danyhoney
19-04-2007, 06:32 PM
Tztutzu si imi cer scuze ca nu am mai intrat pe aici .... dar am avut ceva probleme si .... n-am avut chef de scris . Sper sa ma intelegi si sa nu fii supi pe mine !!
Bafta la lupta cu Scarsdale !!!
Sexymom
19-04-2007, 07:19 PM
Cred ca ma bag si eu de luni la regim cu tine.
Tzutzi80
19-04-2007, 08:02 PM
CITAT(Sexymom @ 19-04-2007, 08:19 PM)

Cred ca ma bag si eu de luni la regim cu tine.
Tot Scarsdale?
CITAT(danyhoney @ 19-04-2007, 07:32 PM)

Tztutzu si imi cer scuze ca nu am mai intrat pe aici .... dar am avut ceva probleme si .... n-am avut chef de scris . Sper sa ma intelegi si sa nu fii supi pe mine !!
Bafta la lupta cu Scarsdale !!!

Te iert ca mi-ai dat un pupic mare si dulce! Deocamdata...nu ma lupt cu el. De luni
Tzutzi80
20-04-2007, 11:04 AM
AM slabit un kilogram! Habar nu am cum....dar daca tot a plecat, macar sa sarbatorim
ina_ceva
20-04-2007, 03:27 PM
Unde te-ai ascuns? Cumva in bucatarie, gatind ceva bun?
buretel
20-04-2007, 03:31 PM
CITAT(Tzutzi80 @ 20-04-2007, 11:04 AM)

AM slabit un kilogram! Habar nu am cum....dar daca tot a plecat, macar sa sarbatorim

felicitari tzutzi!
eu cred ca ai slabit de dor
pentru tine:
Tzutzi80
20-04-2007, 04:24 PM
buretel
20-04-2007, 04:26 PM
Tzutzi80
20-04-2007, 06:36 PM
Pisik
20-04-2007, 09:16 PM
Pup Tzutzulicu pofticios! Nu mai zice odata nuci de aluat ca vin si te mananc pe tine. Noroc ca fagurii nu stiu ce sunt (sau nu imi amintesc acum) dar nici nu vreau sa aflu momentan
Bafta la Scardsale, si pe mine ma tenta, mi se pare echilibrata dar eu nu pot sa o tin din motive de servici, deplasari, etc. Nu pot manca ceva fix
amalia0701
20-04-2007, 10:08 PM
Nu mai intru aici la tine, esti mai pe aratura ca mine
Te astept pe tine la mine la iaurt 0,1% cu fulgi de carton