Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul meu - ce dor imi era de el
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Tzutzi80
CITAT(amalia0701 @ 20-04-2007, 11:08 PM) *

Nu mai intru aici la tine, esti mai pe aratura ca mine w00t.gif
Te astept pe tine la mine la iaurt 0,1% cu fulgi de carton devil.gif

Mai facut sa rad. Mare dreptate ai naughty.gif Daca e primavara....eu sunt pe aratura lol.gif
bubbles
Neata yahoo.gif si un week frumos sa ai
hug.gif
axe10
Bai Tzutz...ce faci ma ?...se pune praful pe aici...vino si tu si sterge-l cu vreo mancarica dietetica...hai tzutz....nu mai sta pe o ureche! box.gif
Tzutzi80
Neata Fetelor! Desi e cam....buna ziua fetelor, ca e deja amiaza. Ieri am fost la ai mei toata ziua. Ma sunat si iubi si m-a rugat sa nu fiu suparata pe el sau speriata ca nu m-a mai sunat de 5 zile, dar ca nu a mai avut bani de telefoane. Oricum, asta o stiam deja, ca doar stiu cat costa telefonul, si stiu si cu cati bani plecase la el. Asa ca, mai suferim si noi pana pe 23.
Am avut o discutie neplacuta cu mama aseara Si am cam intrat in depresie. Tot stau si ma gandesc, cum doamne iarta-ma de sunt totusi copilul lor. dry.gif
Am luat si o hotarare. Ma apuc din nou de facut carticele pentru copii yahoo.gif. Nu de alta dar imi lipseste activitatea. Si nu vreau sa lucrez pentru altcineva decat pentru mine. Asa ca....o sa imi cumpar alta imprimanta (sper saptamana viitoare), apoi ma apuc de cautat clienti.
axe10
Carticele?...de care?...vreau si eu pt copilul meu una personalizata...se poate?
Tzutzi80
CITAT(axe10 @ 22-04-2007, 12:59 PM) *

Carticele?...de care?...vreau si eu pt copilul meu una personalizata...se poate?

Bineinteles ca se poate. pupic.gif Uite aici ai descrierea fiecarei carti. O sa iti trimit pe mess datele de care am nevoie pentru carte.

În momentul în care copilul dumneavoastră deschide una din cărțile acestea începe aventura magică. Imaginați-vă cât de încântați vor fi să descopere că povestea este cu și despre ei, despre prietenii lor, familiile, orașul lor și multe altele! Fiecare poveste se concentrează pe o anumita temă și este concepută în așa fel încât să trezească dorința copilului de a citi.
Copilul va fi încântat când își va vedea numele printat în propria lui carte personalizată. Imaginați-vă doar cât de entuziasmați vor fi; aceste cărți nu numai că îi vor face să le crească respectul de sine, nu numai că le vor dezvolta abilitățile de a citi, dar vor reprezenta și un cadou de neprețuit care va rămâne în amintirea lor toată viața.
Cărțile conțin 36 de pagini, din care jumătate color. Coperta este cartonată, cartea fiind legată printr-un sistem care ii asigură durabilitate.

CITEȘTE ȘI ZÂMBEȘTE (4-8 ani) O carte interactivă în care copilul învață, ajutat de un personaj foarte simpatic, clovnul Bobo, să recunoască numerele, literele și formele geometrice. Povestirea include: numele copilului, vârsta, mai mult de trei prieteni, numele învățătoarei sau educatoarei, orașul și dedicația din partea persoanei care face cadoul.
AVENTURĂ LA CIRC (2-7 ani) Copilul este personajul principal într-o palpitantă aventură sub cupola circului, unde descoperă lei, maimuțe, elefanți și nu numai. Clovnul Bobo îi face o mare surpriză, lăsându-l să conducă parada finală într-un costum…special.
UN CADOU SPECIAL (nou născuți) Această carte face ca momentele unice de la nașterea copilului căreia îi este adresată să devină o amintire de neuitat de-a lungul anilor ce vor veni. În carte vor apărea numele copilului, data nașterii, ora la care s-a născut, numele părinților, vizitatorii, spitalul unde s-a născut, numele doctorului (opțional) greutatea și lungimea pe care a avut-o la naștere, orașul, etc.
Preț carte: 210.000 lei
Amazoana
Buna Tzutzi, imi place ideea cu carticelele pt copii. pupic.gif Bafta!
Am vazut pozele cu cioco, ce draguti sunteti? Cand urmeaza sa pleci? Unde veti merge?
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 22-04-2007, 02:20 PM) *

Buna Tzutzi, imi place ideea cu carticelele pt copii. pupic.gif Bafta!
Am vazut pozele cu cioco, ce draguti sunteti? Cand urmeaza sa pleci? Unde veti merge?

Buna tizo! Ai venit si tu intr-un final??? pupic.gif Multumesc! Doar am zis ca suntem doi frumosi naughty.gif Nu stiu cand plec sad.gif
Susannah
CITAT(Tzutzi80 @ 22-04-2007, 12:57 PM) *

Neata Fetelor! Desi e cam....buna ziua fetelor, ca e deja amiaza. Ieri am fost la ai mei toata ziua. Ma sunat si iubi si m-a rugat sa nu fiu suparata pe el sau speriata ca nu m-a mai sunat de 5 zile, dar ca nu a mai avut bani de telefoane. Oricum, asta o stiam deja, ca doar stiu cat costa telefonul, si stiu si cu cati bani plecase la el. Asa ca, mai suferim si noi pana pe 23.
Am avut o discutie neplacuta cu mama aseara Si am cam intrat in depresie. Tot stau si ma gandesc, cum doamne iarta-ma de sunt totusi copilul lor. dry.gif
Am luat si o hotarare. Ma apuc din nou de facut carticele pentru copii yahoo.gif. Nu de alta dar imi lipseste activitatea. Si nu vreau sa lucrez pentru altcineva decat pentru mine. Asa ca....o sa imi cumpar alta imprimanta (sper saptamana viitoare), apoi ma apuc de cautat clienti.

Scuze ma ca bag si imi dau si eu cu parerea dar...cum adica nu are bani de telefon? Si atunci cu ce isi va deschide afacerea de care vorbeste? Mama ta cred ca iti vrea binele si incearca sa iti deschida ochii asa fac mamele. E ingrijorata cred.
dany
Tzutzu , imi faci si mie o carticica din aia ? lol.gif

Susannah , n-ar trebui sa ma bag eu sa-ti raspund dar... totusi o fac : daca vei citi tot jurnalul lui Tzutzi .... vei afla raspunsurile la intrebarile tale .
Susannah
CITAT(danyhoney @ 22-04-2007, 07:36 PM) *

Tzutzu , imi faci si mie o carticica din aia ? lol.gif

Susannah , n-ar trebui sa ma bag eu sa-ti raspund dar... totusi o fac : daca vei citi tot jurnalul lui Tzutzi .... vei afla raspunsurile la intrebarile tale .

Am citit TOT jurnalul ei de aceea mi-am si permis sa imi dau cu parerea. Am pus si eu o intrebare, daca vrea imi raspunde, daca nu ..NU< La urma urmei e un forum, un loc unde daca iti expui parerile public, viata trebuie sa fii pregatit sa si raspunzi unor intrebari.
Numai bine.
lliliana
Tzutzi pupic.gif hug.gif Muama...mi-a fost dor shi de tineee!!!
Nu fi nekajita...toate kestiile de-acum sunt amintiri razaretze mai incolo.

Susannah...nu judeca aspru lucrurile...se-ntampla sa nu vezi in viatza ta intotdeauna defectele...asha cum le vede cineva din afara. Fiecare are probleme...shi nu intotdeauna ia cele mai bune decizii. Iar sfaturile...parsonal, abia acum, dupa douaj'de ani de casnicie pot spune..."ce proasta am fost ca n-am ascultat atunic de mama"... )).gif Mi-a luat cam mult!!! )).gif Iti doresc de bine. Si stiu ca ai avut cele mei bune ganduri pentru Tzutzi floare.gif
Tzutzi80
Lilishorule!!!!!!!!!Esti bine? Mi-a fost teama pentru fetita ta! Cand am vazut ca nu mai intri, si coincide lipsa ta cu evenimentul neplacut in care fiica ta a fost bolnavioara....m-am gandit la tot felul de prostii si am sperat sa fiti bine toti pupic.gif hug.gif

Susannah, iubitul meu este momentan pe o nava. A fost de Paste in Romania, iar eu stiu cu cati bani a plecat in buzunar de aici, pentru ca pe restul mi i-a lasat mie sa am cu ce trai. Iar croaziera se termina pe 23, iar telefonul costa 20$ pentru 25 minute, iar cartela de internet 20$ pt 200 min....iar el obisnuia sa ma sune de cel putin 2-3 ori pe zi si sa intre si pe net.....asa ca inteleg de ce nu are bani momentan. La capitolul finante, cat timp este pe nava, nu are cum si in ce fel sa ma fraiereasca, pentru ca si eu am fost acolo, cu el timp de 9 luni de zile. Si sa stii ca poti sa ai mari probleme financiare cat timp esti pe nava si cheltui cam 60$ pe zi numai pe telefon, plus platesti 1300$ biletul de avion, plus 200 hotelul, plus transportul la si de la aeroport, si la New York si in Romania, plus mancarea de Pasti, plus haine, ca el este venit din Caraibe, iar la noi e frig si el nu era pregatit. Ca sa nu mai zic cam ce cheltuieli au fost cu masa de Paste. Plus ca ma intretine si pe mine financiar.
Iar banii pe care ii are in banca in tara lui, si pe care ii va folosi pentru casa, sunt cu totul alta poveste. Si eu m-am lovit de situatia de a avea in tara in banca 5000$, si sa nu ii pot folosi in New York. Si sa stau fara un ban in buzunar, din cauza a n reguli ale bancilor si transferurilor monetare. Si nici macar familia din tara nu a putut sa imi trimita, ca la noi sunt acceptata momentan tranzactiile Western Union si Money gram, in care se pot primi bani din strainatate, dar nu se pot trimite.

Dany-dulce pupic.gif tare mi-e drag de tine. Normal ca iti fac carticica. (sa stii ca si eu mi-am facut una pentru mine yahoo.gif )
anca veselie
tzutzi pupic.gif faina ideea cu carticelele!
eu ma infiintez weekendul asta pe litoral, poate reusim cumva sa punem de-o intalnire!
ina_ceva
Deci nu conteaza ca nu am 8 ani laugh.gif ?
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 23-04-2007, 01:06 PM) *

Deci nu conteaza ca nu am 8 ani laugh.gif ?

Se pare ca nu! Si eu am inima de copil...si inca mai dorm cu ursuletul )).gif

CITAT(anca veselie @ 23-04-2007, 01:05 PM) *

tzutzi pupic.gif faina ideea cu carticelele!
eu ma infiintez weekendul asta pe litoral, poate reusim cumva sa punem de-o intalnire!

Normal ca incercam. ti-am raspuns si la neuroni
Tzutzi80
Daca ne ajuta Dumnezeu, si totul iese cum vrem noi, asa o sa arate casuta noastra din Managua. yahoo.gif

Imagine Imagine

Imagine Imagine

Imagine Imagine

Imagine
anca veselie
frumos! trebuie sa reusiti! floare.gif
Tzutzi80
Si eu sper! Ca sa nu zic ca as avea parte de 28 - 32 grade celsius tot anul )).gif Eu sunt o friguroasa, si nu ma adaptez deloc climei Romaniei. Desi sunt nascuta si crescuta aici...sufar constant de frig dry.gif

Imagini din Managua

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
anca veselie
si eu sunt la fel! traiesc pt soare si caldura! fustite, papucei huh.gif
Tzutzi80
M-am tinut de cuvant si am fost fata cuminte astazi:

MD:
- o jumatate de grapefruit
- o felie de paine integrala (graham, ca alta nu aveam)
- o cana de ceai verde cu indulcitor

Pranz:
- o rosie taiata feliute
- piept de pui afumat

Cina:
- 2 bucati macrou la cuptor
- o felie de paine graham
- un grapefruit
am sarit peste salata....ca nu mi-a mers cu pestele ala

Amalia.....Amaaaaalllliiiiaaa???!!! Unde esti sa vezi ca m-am cumintit! Astazi!
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 23-04-2007, 07:04 PM) *

M-am tinut de cuvant si am fost fata cuminte astazi:

MD:
- o jumatate de grapefruit
- o felie de paine integrala (graham, ca alta nu aveam)

Pranz:
- o rosie taiata feliute
- piept de pui afumat

Cina:
- 2 bucati macrou la cuptor
- o felie de paine graham
- un grapefruit
am sarit peste salata....ca nu mi-a mers cu pestele ala

Amalia.....Amaaaaalllliiiiaaa???!!! Unde esti sa vezi ca m-am cumintit! Astazi!

Eu deja am scris la neuroni ca-mi pare bine ca te-ai hotarat!
Bravo!
Tzutzi80
hug.gif Axe! Sa stii ca nu a fost usor de tinut azi. Ca am voie 3 mese, fara gustari....iar eu eram obisnuita sa tot bag in gura de 5-6 ori pe zi. Punctam si gata. Dar acum.... dry.gif Asa imi trebuie daca nu's cuminte
ina_ceva
cheer.gif te-ai apucat serios de treaba. Sa nu renunti ca mananci bataita.gif pupic.gif
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 23-04-2007, 09:07 PM) *

cheer.gif te-ai apucat serios de treaba. Sa nu renunti ca mananci bataita.gif pupic.gif

Ma ameninti tu cu bataita...dar eu sunt o idee obisnuita cu ea dry.gif

Vreau role! Mi s-a nazarit de vreo luna iar....si cum prind bani....cum tup la magazin! Si asa sper sa ies si eu prin parc. doh.gif
Tulip
vad ca ti-ai ales si camera copilului/copiilor grin.gif grin.gif grin.gif naughty.gif
Tzutzi80
CITAT(Tulip @ 23-04-2007, 09:54 PM) *

vad ca ti-ai ales si camera copilului/copiilor grin.gif grin.gif grin.gif naughty.gif

Daaaa!!! Si de abia astept sa si populam camera respectiva.

M-a sunat si mi-a zis ca va fi gata cam in 2 luni. Asa ca....mai tinem pumnii stransi o perioada.
lliliana
Iubita mea...habar n-ai ce ma bucur ca ai vise atat de frumoase...care sunt la mustatza de a fi realizate. hug.gif Nu fi necajita de nimik floare.gif ...cum tzi-am mai spus, astea vor fi amintiri placute ale viitorului. O sa ai ce povesti nepotzilor. Iti doresc tot binele din lume...mai ales sa se implineasca tot ce visezi shi sa ai puterea sa mai visezi shi dupa aceea... pupic.gif
Tzutzi80
Neata! S-a trezit si rata! Si a descoperit ca nu e apa blink.gif asa ca.....mi-au stricat astia ziua. Noroc ca am dres-o eu repede cu un ceai verde. Si ma urc pa cantar....si iar mi-am stricat-o. Urmarea dezmatului de duminica --> +1kg. Noroc ca mi-a scris clinton despre casa si mi-am mai revenit.

Lilishorrrrr te pup pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif mult mult!
buretel
pupic.gif
frumoasa casuta visurilor tale wink1.gif
tinem pumnii sa se realizeze floare.gif
anca veselie
neatza tzutzi pupic.gif !
bafta cu scarsdale!
ina_ceva
Sa ai spor si vointa, ca scarsdale e usor de tinut pupic.gif
Intre mese tineam minte ca poti rontai morcovi; incearca si tu wink1.gif
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 24-04-2007, 11:35 AM) *

Sa ai spor si vointa, ca scarsdale e usor de tinut pupic.gif
Intre mese tineam minte ca poti rontai morcovi; incearca si tu wink1.gif

pupic.gif pupic.gif Asa e! Dar lenesa trebuie intai sa si cumpere morcovi dry.gif
Amazoana
Neata si de la mine, ce faci fatuca?
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 24-04-2007, 11:45 AM) *

Stau si lancezesc. Si trag de mine sa ies in oras ca nu mai am nici apa plata, nici morcovi, nici alte diverse necesare dietei dry.gif Dar..........am o leneeeee!!! De as putea sa o vand....om m-as face devil.gif
ina_ceva
Trebuie sa te duci, apa e bine sa o ai in meniu si morcovii sunt buni in caz de pofta de mancare cand nu trebuie wink1.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 24-04-2007, 11:48 AM) *

CITAT(dulcikatty @ 24-04-2007, 11:45 AM) *

Stau si lancezesc. Si trag de mine sa ies in oras ca nu mai am nici apa plata, nici morcovi, nici alte diverse necesare dietei dry.gif Dar..........am o leneeeee!!! De as putea sa o vand....om m-as face devil.gif

Eu sunt pe marginea depresiei in legatura cu felul incare arat....cu toate ca in concediul acesta am mers ffffffff mult pe jos, am carat diverse(ex: saci de adeziv a cate 25 kg sau placi faianta a cate 25-30) - cate 4 etaje, m-am ingrasat ca o vacuta. Imi atarna burta si peste chiloti, nu mai spun cum se vede la o camasuta....cum ma duc eu la servici asa? Ma urasc!
amalia0701
hug.gif Sunt aici!
Dar nu iti spun ce am gatit io zilele astea, nici ce am mancat )).gif
Spor la treaba!
Super arata casutza voastra hug.gif
axe10
Asta mica e grea cu capul...ca si tine Amalia...cand va apuca nu va opriti...cand va e lene...stati si bagati in voi...
Amazoana
CITAT(axe10 @ 24-04-2007, 12:23 PM) *

Asta mica e grea cu capul...ca si tine Amalia...cand va apuca nu va opriti...cand va e lene...stati si bagati in voi...

Vb cu mine tease.gif
lliliana
Ce de lume pe-acilea....salutam fete cucuiete. pupic.gif hug.gif
amalia0701
CITAT(axe10 @ 24-04-2007, 12:23 PM) *

Io am zis ca trebuie sa se miluiasca cineva de noi sa ne gaseasca un psihoterapeut sa ne vindece buba de la cap ca sa slabim si noi.
Sexymom
Mai ce atmosfera in acest jurnal, care mai de care m-ai lenesa, mai urata, mai nemultumita mad.gif mad.gif HEIIIIIIIIIII SCULAREAAAAAAAAA, m-am pus eu pe treaba si v-ati lasat voi??Cum vine asta?? bataita.gif bataita.gif bataita.gif
dany
Wooow , Tzutzu !!!! Super faina casuta !!!!! Tin pumnii !!!! pupic.gif

CITAT(Sexymom @ 24-04-2007, 01:04 PM) *

Mai ce atmosfera in acest jurnal, care mai de care m-ai lenesa, mai urata, mai nemultumita mad.gif mad.gif

Si eu ma alatur celor nemultumite , urate , diforme , etc doh.gif sorry.gif
Tzutzi80
Ia uite mai! Cat am facut eu piata s-a umplut casuta cheer.gif Ia sa va fac eu cate un ceai verde la fiecare. Mi-am luat si multivitamine devil.gif Parca vad ca dupa 2 saptamani de regim am kg in plus lol.gif

Eu fetelor, nu ma simt nici diforma, nici urata. Doar lenesa )).gif Si slabesc pentru ca vreau un bebe cat de curand naughty.gif asa ca.....in momentul cand ma auziti ca m-am maritat.....la 9 luni e si bebele (asta daca raman din prima....ca eu cred ca ne vom chinui ceva inainte)

pupic.gif Ma bucur ca va place viitoarea mea casuta. Se pare ca va dura un pic mai mult de doua luni, pentru ca a vorbit Clinton cu cei care construiesc casa sa o mareasca un pic. Dormitoarele mi s-au parut mie cam mici, asa ca or sa umble la dimensiuni. Asa ca ..... va trebui un lot pe care nu s-a construit inca nimic, ca sa poata face modificarile de proiect. Dar....vom avea casuta noastra, si primul lucru....populat dormitorul mic cheer.gif cu un bebe mic (de gen feminin daca e sa fie dupa dorintele noastre), ciocolatie si cretulina.
Asa de multe planuri ne-am facut cu bebele asta, stim si cum o sa arate, deja am trimis scrisoare la barza cu ce trebuie sa ia de la mine, si ce sa ia de la Clinton lol.gif
Tzutzi80
Si acum o poza cu mine si iubitul meu ciocolatiu, la inceputurile relatiei noastre. Nu se vede prea bine, ca e fotografiata dupa poza, ca am pierdut originalul sad.gif Noroc ca aveam poza )).gif

Imagine
anca veselie
tzutzi ce bine va sta! eu imi imchipui o cretofana cu ochii tai floare.gif
ina_ceva
...ciocolata cu ochi albastri... swoon.gif
Tzutzi80
)).gif De abia astept naughty.gif

La un momendat, cand stateam noi si planuiam fetita, Clinton a avut o idee tare nastrusnica. Am ras si inca mai rad cand imi amintesc faza. A zis ca atunci cand o sa creasca mai mare si or sa umble baietii dupa ea (adica dupa frumusetea noastra de fata), o sa ia un caine maresi rau si o sa ii dea acelasi nume cu al fetei. Si cand o sa vina un baiat la usa si o sa intrebe de fata noastra, o sa ii zica: "Aha! O vrei pe X! Pai stai ca ti-o dau eu pe X. Si o sa strige X, vino X, te cauta cineva...."si o sa apara cainele alergand lol.gif Imagineazati-va sistem mai bun de protejat copila lol.gif Mare zapacit mai e al meu naughty.gif
ina_ceva
lol.gif lol.gif tare asta, sa o tin si eu minte pentru mandretzea mea blonda cu ochii verzi wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.