Lilishorule!!!!!!!!!Esti bine? Mi-a fost teama pentru fetita ta! Cand am vazut ca nu mai intri, si coincide lipsa ta cu evenimentul neplacut in care fiica ta a fost bolnavioara....m-am gandit la tot felul de prostii si am sperat sa fiti bine toti
Susannah, iubitul meu este momentan pe o nava. A fost de Paste in Romania, iar eu stiu cu cati bani a plecat in buzunar de aici, pentru ca pe restul mi i-a lasat mie sa am cu ce trai. Iar croaziera se termina pe 23, iar telefonul costa 20$ pentru 25 minute, iar cartela de internet 20$ pt 200 min....iar el obisnuia sa ma sune de cel putin 2-3 ori pe zi si sa intre si pe net.....asa ca inteleg de ce nu are bani momentan. La capitolul finante, cat timp este pe nava, nu are cum si in ce fel sa ma fraiereasca, pentru ca si eu am fost acolo, cu el timp de 9 luni de zile. Si sa stii ca poti sa ai mari probleme financiare cat timp esti pe nava si cheltui cam 60$ pe zi numai pe telefon, plus platesti 1300$ biletul de avion, plus 200 hotelul, plus transportul la si de la aeroport, si la New York si in Romania, plus mancarea de Pasti, plus haine, ca el este venit din Caraibe, iar la noi e frig si el nu era pregatit. Ca sa nu mai zic cam ce cheltuieli au fost cu masa de Paste. Plus ca ma intretine si pe mine financiar.
Iar banii pe care ii are in banca in tara lui, si pe care ii va folosi pentru casa, sunt cu totul alta poveste. Si eu m-am lovit de situatia de a avea in tara in banca 5000$, si sa nu ii pot folosi in New York. Si sa stau fara un ban in buzunar, din cauza a n reguli ale bancilor si transferurilor monetare. Si nici macar familia din tara nu a putut sa imi trimita, ca la noi sunt acceptata momentan tranzactiile Western Union si Money gram, in care se pot primi bani din strainatate, dar nu se pot trimite.
Dany-dulce 
tare mi-e drag de tine. Normal ca iti fac carticica. (sa stii ca si eu mi-am facut una pentru mine

)