Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul meu - ce dor imi era de el
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
anca veselie
lol.gif lol.gif beton!
Amazoana
lol.gif lol.gif lol.gif ce dragut! Imi place foarte mult ideea lui, i-o spun imediat si lui Bog!

CITAT(Tzutzi80 @ 24-04-2007, 04:19 PM) *

)).gif De abia astept naughty.gif

La un momendat, cand stateam noi si planuiam fetita, Clinton a avut o idee tare nastrusnica. Am ras si inca mai rad cand imi amintesc faza. A zis ca atunci cand o sa creasca mai mare si or sa umble baietii dupa ea (adica dupa frumusetea noastra de fata), o sa ia un caine maresi rau si o sa ii dea acelasi nume cu al fetei. Si cand o sa vina un baiat la usa si o sa intrebe de fata noastra, o sa ii zica: "Aha! O vrei pe X! Pai stai ca ti-o dau eu pe X. Si o sa strige X, vino X, te cauta cineva...."si o sa apara cainele alergand lol.gif Imagineazati-va sistem mai bun de protejat copila lol.gif Mare zapacit mai e al meu naughty.gif

dany
CITAT(Tzutzi80 @ 24-04-2007, 03:19 PM) *

La un momendat, cand stateam noi si planuiam fetita, Clinton a avut o idee tare nastrusnica. Am ras si inca mai rad cand imi amintesc faza. A zis ca atunci cand o sa creasca mai mare si or sa umble baietii dupa ea (adica dupa frumusetea noastra de fata), o sa ia un caine maresi rau si o sa ii dea acelasi nume cu al fetei. Si cand o sa vina un baiat la usa si o sa intrebe de fata noastra, o sa ii zica: "Aha! O vrei pe X! Pai stai ca ti-o dau eu pe X. Si o sa strige X, vino X, te cauta cineva...."si o sa apara cainele alergand lol.gif Imagineazati-va sistem mai bun de protejat copila lol.gif Mare zapacit mai e al meu naughty.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Super !!!!! Deja isi intra in atributiile de tatic )).gif
Tzutzi80
CITAT(danyhoney @ 24-04-2007, 09:48 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 24-04-2007, 03:19 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Super !!!!! Deja isi intra in atributiile de tatic )).gif

Asa este! Plus ca mai sunt multe astfel de discutii prilej de amuzament pentru noi....dar nu mi le amintesc eu chiar acum pe toate naughty.gif

In seara asta am calcat stramb cu regimul. Dar de maine sunt corecta iar
Tzutzi80
Ia uite!!! Sunt marmota! Concluzie: trebuie sa invelesc ciocolata in staniol lol.gif
axe10
Tzutzi...fara abateri mama...hai te rog....

Frumusei sunteti impreuna...
crissy
CITAT(Tzutzi80 @ 24-04-2007, 03:44 PM) *

(asta daca raman din prima....ca eu cred ca ne vom chinui ceva inainte)

Noroc ca procesul tehnologic e unul placut naughty.gif !
julyalina
'neatza tzutzule pupic.gif

de azi regim ? naughty.gif
ina_ceva
Nu conteaza ca ai "ratat" dieta aseara, azi continui pupic.gif
Tzutzi80
Da Axe sa traiti!!!

Crissy...mie imi spui!!! Ca pana acum doar asta stiu )).gif ar fara bebe dupa 9 luni

Canarule la regim sunt de luni....doar ca am dat-o in bara aseara la mama cu o ciorba de burta. Dar....asta e. A da....si cu alune si cu vreo 3 fursecuri cu nuca de cocos (cred ca au fost vreo 7 de fapt naughty.gif ). Plus gustat ca sa potrivesc de sare pilaful cu ciuperci si salata beof.

Asa e Ina ! Inca mai vreau sa continui. Ca doar nu am facut ieri cumparaturi degeaba, nu?
Amazoana
Neataaaaa
Sunt la serviciu sad.gif
anca veselie
neatzaaa! normal ca iti continui dieta! cu forte proaspete pupic.gif
Amazoana
ce faceti? Ce putin vorbiti azi.............
ina_ceva
Pai cum sa nu vorbim putin daca draga noastra tzutzi s-a inchis iar in bucatarie si nu mai vrea sa iasa....sau o fi cuminte?
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 25-04-2007, 02:20 PM) *

Pai cum sa nu vorbim putin daca draga noastra tzutzi s-a inchis iar in bucatarie si nu mai vrea sa iasa....sau o fi cuminte?

Vrei sa zici ca dormeam bustean )).gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 25-04-2007, 03:05 PM) *

CITAT(ina_ceva @ 25-04-2007, 02:20 PM) *

Vrei sa zici ca dormeam bustean )).gif

rusiniiiiiicaaa
crissy
pupic.gif
Frumoasa din padurea adormita... Nu simti aburii de cafea? Trezestete! give_rose.gif
Amazoana
CITAT(crissy @ 26-04-2007, 09:22 AM) *

pupic.gif
Frumoasa din padurea adormita... Nu simti aburii de cafea? Trezestete! give_rose.gif

Las ca ma servesc eu pana vine ea. Neata!
ina_ceva
Neatza! give_rose.gif

Cum merge dieta (ca ieri trebuia sa fii cuminte) ?
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 26-04-2007, 09:58 AM) *

Neatza! give_rose.gif

Cum merge dieta (ca ieri trebuia sa fii cuminte) ?

Eu una am fost cumintica ieri, am scris la mine. Deja se vede la burtica....... cheer.gif
anca veselie
pupic.gif tzutzi pe une umbli?
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 26-04-2007, 11:14 AM) *

pupic.gif tzutzi pe une umbli?

Sigur doarme blum.gif tease.gif
axe10
cheer.gif Unde poti baga atata somn?

Trezirea..... cheer.gif
lilianab
buey fata!!!unde umbli?!Drepti,c-a venit generalul!!! salut.gif ... si scoate capul din frigider!!! grin.gif
axe10
Buna dimineata tzutz....buey daca si sti ca ti-ai luat role si te-ai dus la parc sa bagi viteza asi fi f linistita...dar daca nu e asa?...
julyalina
'neatza Tzutzule! pupic.gif

hai ca se raceste Imagine
ina_ceva
Tzutzi e fata cuminte si se tine de dieta, nu?
Alina, dar ce cafelutza imbietoare asa, de dimineatza wink1.gif
anca veselie
tzutzi, fata frumoasa, pe unde este?
julyalina
CITAT(ina_ceva @ 27-04-2007, 09:49 AM) *

)).gif daca vrei te servesc si pe tine cu una blum.gif

Imagine
ina_ceva
pupic.gif pupic.gif
pumby
Wow ce cafelute super pe aici!!! yummi smile.gif Arata f bine.
amalia0701
Oauuuuu ce cafele naughty.gif
Dar unde e fata asta?
floare.gif
anca veselie
tzutzi draga mea eu plec maine dis de dimineatza spre mare, dar o sa plec cu o masina care ma duce direct in vama, asa ca nu pot face oprire in constanta sa ne vedem sad.gif daca cumva ajungi prin mangalia, astept un semn de la tine pupic.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 27-04-2007, 10:04 AM) *

CITAT(ina_ceva @ 27-04-2007, 09:49 AM) *

)).gif daca vrei te servesc si pe tine cu una blum.gif

Imagine

Yammy, ce super arata!

CITAT(anca veselie @ 27-04-2007, 02:50 PM) *

tzutzi draga mea eu plec maine dis de dimineatza spre mare, dar o sa plec cu o masina care ma duce direct in vama, asa ca nu pot face oprire in constanta sa ne vedem sad.gif daca cumva ajungi prin mangalia, astept un semn de la tine pupic.gif

Din cate stiu eu, pleaca din oras azi sau maine, cred ca se duce la tara..........
Tzutzi80
Mai ....ce de fete pe aici! Ca sa nu zic cafele! Pumby bine ai venit in casuta mea pupic.gif
Nu plec la tara Mada. Am plecat la brasov pe neasteptate. Si in loc de o zi a durat 3. Dar sa va dau vestea cea mare....cred ca (mai astept confirmarea doar) plec din nou pe nava. Dar pe salariu aproape triplu decat anul trecut, si contract doar 6 luni, nu 10. )).gif
Karin
Din nou pe nava? rolleyes.gif Daca este ceea ce iti doresti si tu esti fericita, atunci ma bucur si eu alaturi de tine! pupic.gif hug.gif
Si chestia cu salariul triplu suna excelent! cheer.gif cheer.gif
ina_ceva
CITAT(Tzutzi80 @ 28-04-2007, 01:47 PM) *

Mai ....ce de fete pe aici! Ca sa nu zic cafele! Pumby bine ai venit in casuta mea pupic.gif
Nu plec la tara Mada. Am plecat la brasov pe neasteptate. Si in loc de o zi a durat 3. Dar sa va dau vestea cea mare....cred ca (mai astept confirmarea doar) plec din nou pe nava. Dar pe salariu aproape triplu decat anul trecut, si contract doar 6 luni, nu 10. )).gif

Super cheer.gif felicitari! Si cu ciocolata cum ramane? O sa puteti sa va vedeti des?
axe10
Bravo Tzutz daca asta vrei...si mai ales pe bani buni!
Tzutzi80
Ciocolata mea nu e de acord sa ma intorc pe nava. Ii e teama ca ma pierde daca suntem pe nave diferite. Dar va trebui sa gasesc o metoda sa il conving ca este cel mai bine pentru noi. Asa as strange si eu un ban, iar el nu ar mai cheltui atata. Nici cu telefoanele, nici nu ar mai trebui sa imi trimita mie bani sa ma intretin.
Casa va dura 8 luni pana va fi gata, el mai are 5 luni de contract, iar eu as avea 6 luni contract (acum depinde si cand plec). Asa ca...mi se pare o idee buna sa mai punem un ban deoparte.
Plus ca m-am saturat de stat acasa si imi e dor de soarele din Caraibe. Si mie dor de nave, ca sa fiu sincera. Se zice ca cine a baut odata apa de tanc (asa se numeste locul unde e tinuta apa potabila pe vas), nu-si gaseste linistea decat pe mare.

pupic.gif Pe toate
Tzutzi80
Am uitat sa zic, regimul nu l-am mai tinut. Asa ca o iau de la capat de luni. Si am mai slabit un pic, asa ca am scazut si la ticker
ina_ceva
Cat ai reusit sa dai jos cu o saptamana de scarsdale?
De luni o iei de la capat cu alta dieta sau tot cu asta?

O duminica placuta! pupic.gif
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 29-04-2007, 07:13 AM) *

Cat ai reusit sa dai jos cu o saptamana de scarsdale?
De luni o iei de la capat cu alta dieta sau tot cu asta?

O duminica placuta! pupic.gif

De luni iar scarsdale, pt ca saptamana asta nu am putut sa o tin cu plecarile mele. Am facut 3 zile foamea de fapt
ina_ceva
Bafta, tzutzi! Sper ca raspunsul de joi sa fie pozitiv pupic.gif
bubbles
Neata Imagine I`m backkk yahoo.gif
Tzutzi80
Multumesc Ina!

Bine ai revenit efervescent-o! Mi-era dor de tine pupic.gif
Amazoana
Neata
Ma bucur pt oferta pe care ai primit-o si-mi pare rau ca pleci....ramane un gol aici.......... pupic.gif
ina_ceva
Ei, dar va mai intra pe net, nu-i asa tzutzi?
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 30-04-2007, 10:11 AM) *

Ei, dar va mai intra pe net, nu-i asa tzutzi?

Sper....dar nu prea are timp liber acolo.......
Pisik
Tzutzi, sper sa iasa toate asa cum ti le doresti. Te admir pentru curaj, mie mi se pare "ca in filme" sa lucrezi pe nava, nu cred ca as avea curaj
Tzutzi80
cheer.gif yahoo.gif Dau de baut fetele!!! M-au sunat ca am luat interviul si le-am zis ca's disponibila imediat de imbarcare. Asa ca .... astept din clipa in clipa data de imbarcare.

O sa mai intru pe net, deoarece exista acces pe nava. S-ar putea sa am chiar terminal in camera (doar ca va trebui sa imi iau laptop). Conditiile sunt mult mai bune pe Royal Caribbean, plus ca, desi se vor lucra 10 ore pe zi, totusi vor fi grupate altfel decat la NCL yahoo.gif

Acum e acum....sa si inteleaga Clinton ca plec si sa accepte
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.