Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul meu - ce dor imi era de el
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Pisik
CITAT(Tzutzi80 @ 30-04-2007, 10:37 AM) *

cheer.gif yahoo.gif Dau de baut fetele!!! M-au sunat ca am luat interviul si le-am zis ca's disponibila imediat de imbarcare. Asa ca .... astept din clipa in clipa data de imbarcare.

O sa mai intru pe net, deoarece exista acces pe nava. S-ar putea sa am chiar terminal in camera (doar ca va trebui sa imi iau laptop). Conditiile sunt mult mai bune pe Royal Caribbean, plus ca, desi se vor lucra 10 ore pe zi, totusi vor fi grupate altfel decat la NCL yahoo.gif

Acum e acum....sa si inteleaga Clinton ca plec si sa accepte

FELICITARI yahoo.gif cheer.gif
Tzutzi80
CITAT(Pisik @ 30-04-2007, 10:34 AM) *

Tzutzi, sper sa iasa toate asa cum ti le doresti. Te admir pentru curaj, mie mi se pare "ca in filme" sa lucrezi pe nava, nu cred ca as avea curaj

Sunt ca peste tot, si bune si rele! Dar banii si nevoia de a cunoaste locuri noi, ma fac sa plec. Iar eu sunt oricum, ca tiganul cu cortul. Ma plafonez cand stau intr-un loc.
Si decat sa castig 6 mil (noroc cu noua lege) la Constanta, si sa ma joace cineva cum vrea, aici, mai bine plec pe nava pentru 2000$ (mai mult sau mai putin).
julyalina
'neatza Tzutzule pupic.gif
succes ! ce a zis Clinton ?
apropo... ce muncesti tu pe nava?
Tzutzi80
CITAT(julyalina @ 30-04-2007, 10:41 AM) *

'neatza Tzutzule pupic.gif
succes ! ce a zis Clinton ?
apropo... ce muncesti tu pe nava?

O sa muncesc ca Assistant waiter, ca in restaurant se fac banii cei mai frumosi. Clinton cand a auzit ca sunt la interviu, ma rugat sa renunt, ca viata pe nave nu e de viitor. Ca banii nu sunt mai importanti decat relatia noastra. Si nu sunt, dar nici eu nu pot accepta ca el sa se chinuie acolo si sa nu faca un ban, ca imi trimite mie si cheltuie restul pe telefon. Asa, facem bani amandoi....si eu as termina contractul la o luna dupa el. Si atunci mai vedem.
Tulip
felicitari! cheer.gif
Tzutzi80
Multumesc Tulip !

Nici nu am indraznit sa visez ca voi reusi. Desi aveam parca certitudinea in suflet, imi era greu sa cred ca se va intampla totusi.

Acum sa si plec repede-repede
ina_ceva
Tin pumnii pt discutia cu ciocolata pupic.gif
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 30-04-2007, 10:58 AM) *

Tin pumnii pt discutia cu ciocolata pupic.gif

Am nevoie! Nici nu stiu cum ii voi spune, ca ii e teama ca ma pierde. Auzi la el....sunt prea frumoasa ca sa muncesc lol.gif
Tulip
parintii tai ce zic? wink1.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 30-04-2007, 10:37 AM) *

cheer.gif yahoo.gif Dau de baut fetele!!! M-au sunat ca am luat interviul si le-am zis ca's disponibila imediat de imbarcare. Asa ca .... astept din clipa in clipa data de imbarcare.

O sa mai intru pe net, deoarece exista acces pe nava. S-ar putea sa am chiar terminal in camera (doar ca va trebui sa imi iau laptop). Conditiile sunt mult mai bune pe Royal Caribbean, plus ca, desi se vor lucra 10 ore pe zi, totusi vor fi grupate altfel decat la NCL yahoo.gif

Acum e acum....sa si inteleaga Clinton ca plec si sa accepte

Felicitari!!!!!!!!!
Tzutzi80
CITAT(Tulip @ 30-04-2007, 11:05 AM) *

parintii tai ce zic? wink1.gif

Ai mei sunt incantati ca plec. Pe de o parte spera ca poate il uit pe Clinton si imi gasesc pe altcineva. Pe de alta, sunt bani foarte frumosi.
Sunt insa un pic speriati de faptul ca a trebui sa imprumutam niste bani, ca noi nu aveam acum suma care imi trebuie mie saptamana asta. Dar....ma sustin
Amazoana
Tre sa dai spaga?
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 30-04-2007, 11:16 AM) *

Tre sa dai spaga?

Nici gand!!! Dar banii de analize, comisionul firmei + biletuld e avion
Noroc ca am deja viza, pasaportul, cursurile IMo
Amazoana
Biletul ti-l platesti singura? Ce aiurea? Si comisionul firmei? Noi de ex nu percepem comision.......
bubbles
Felicitari Tzutzi!!! pupic.gif
Daca pleci sa nu ne uiti...ca noua ne va fi dor de tine sorry.gif cry.gif
amalia0701
Servus iubire!
Ma bucur mult pentru tine.
Parea mea, este ca faci tare bine ca pleci.
Nu cred ca trebuie sa ii ceri voie lui Clinton, nici acu nici vreodata, dar sa il faci sa inteleaga ca asta e cel mai bine acum pentru tine.
Texte de genul "esti prea frumoasa sa muncesti" sunt bune pentru orgoliu, dar nu mai functioneaza in secolul 21.
Esti tare desteapta si stiu ca ai sa reusesti sa-l convingi pe Clinton ca asta e cel mai bine pentru voi.
Decat sa stai ca Penelopa sa toci bani mai bine muncesti.
Io m-am obisnuit sa am independenta financiara fatza de omul meu, nu ca conta altundeva decat in mintea mea.
Ma bucur pentru tine ca ai reusit, dar regeret ca nu am ajuns la vin sa te vad.
hug.gif
Dar o sa fiu vin in Caraibe lol.gif
pumby
Felicitari pt job! pupic.gif Pleci pe Royal Caribbean?! Super. Am si eu o prietena care e pe Serenade of the seas la al doilea contract, e mult mai bine decat pe NCL ( fost 1 contract si cu ei). Stiu pe foarte multi care au trecut de la NCL la Royal C. Multa bafta!!!
May
Bravo tzutzunico, sa ne pui poze multe cu plajele insorite cheer.gif
crissy
Ma bucur pentru tine si ma alatur fetelor cu galeria cheer.gif cheer.gif cheer.gif .
Tzutzi80
CITAT(amalia0701 @ 30-04-2007, 12:31 PM) *

Servus iubire!
Ma bucur mult pentru tine.
Parea mea, este ca faci tare bine ca pleci.
Nu cred ca trebuie sa ii ceri voie lui Clinton, nici acu nici vreodata, dar sa il faci sa inteleaga ca asta e cel mai bine acum pentru tine.
Texte de genul "esti prea frumoasa sa muncesti" sunt bune pentru orgoliu, dar nu mai functioneaza in secolul 21.
Esti tare desteapta si stiu ca ai sa reusesti sa-l convingi pe Clinton ca asta e cel mai bine pentru voi.
Decat sa stai ca Penelopa sa toci bani mai bine muncesti.
Io m-am obisnuit sa am independenta financiara fatza de omul meu, nu ca conta altundeva decat in mintea mea.
Ma bucur pentru tine ca ai reusit, dar regeret ca nu am ajuns la vin sa te vad.
hug.gif
Dar o sa fiu vin in Caraibe lol.gif

Da, Amalia, nu e nevoie sa ii cer voie. Nici nu o fac de altfel. Doar l-am informat de planurile mele de viitor. A inteles pana la urma care este situatia, a vorbit si cu agentul lui, care i-a explicat ca poate veni usor si el pe royal, si ca politica Royal este diferita de cea NCL. Asa ca s-a linistit si de abia asteapta sa mergem.

CITAT(pumby @ 30-04-2007, 12:39 PM) *

Felicitari pt job! pupic.gif Pleci pe Royal Caribbean?! Super. Am si eu o prietena care e pe Serenade of the seas la al doilea contract, e mult mai bine decat pe NCL ( fost 1 contract si cu ei). Stiu pe foarte multi care au trecut de la NCL la Royal C. Multa bafta!!!

Ca ce lucreaza colega ta? Stii cumva cat castiga?

Crissy, May, Andreea, Pumby, Mada multumesc de urari.
Amalia poate sa va garanteze ca nu va uit, chiar daca apar foarte rar.

Mada, da, platesc comision, dupa ce primesc contractul, si e sigur ca plec. Sunt seriosi, eu am mai plecat cu ei.
dany
Mady - imi va fii ffffffffffff dor de tine !!!! Dar , important e viitorul tau !!!! Sper sa nu ne uiti si sa mai intri pe aici ( macar la jurnalul tau - daca la neuroni se va scrie prea mult blum.gif ) si ..... trimite-ne vederi ... asa , sa ne ofticam )).gif

Si... imi cer scuze ca nu am intrat pe la tine dar .... multa munca , putin chef de scris pe forum .... Ma intelegi si ma ierti , asa-i ??
Tzutzi80
Normal ca te iert si te iubesc mult de tot! Pe la mine prin jurnal o sa mai intru sigur. Nu stiu daca in prima luna, dar din a doua sigur.

Buna dimineata soare!!!!
Tzutzi80
Dany-dulce....poate la intoarcere fac escala la....Hamburg )).gif

S-ar parea ca nu ma pot mobiliza pentru Scarsdale. Asa ca fac bine si ma intorc la .... postat ce mananc. Poate ma apuc si de calculat iarasi.
Tzutzi80
Asa ca...raportul pentru ieri (daca ma culcam atunci, in loc sa imi bag botul in crema de branza.....ieseam fix la 20 p):

1 cafea 0p
1/2 grepfruit 0p
1 felie paine integrala 1p

3 felii paine 3p
salam 12p
cafea 0.5p

salata verde cu rosii, castraveti si ceapa 2p
carne de vaca la gratar 2p

paine 2.5p
5 Crackers 2.5
crema de branza 5p
===========================
TOTAL 30.5 din 20p (mama....ce de am de recuperat....noroc ca era luni)
lilianab
Neatza Tzutzulina...Da drumul la usa sau incep sa cant!!!...3,2,1: RAAAADE IARASI PRIMAVAAAARAAAAAA!(deschide fata,ca au inceput sa iasa vecinii la vizor!!!) scoate cafeaua si incepe sa imi faci in ciuda cum ai sa vezi tu meleaguri de vis....Dar lasa:nu am sa prind eu pestisorul de aur?!Daca nu ma duce si pe mine pe la exoticarii atunci il curat de solzi,ii vand si tot scot de o croaziera cheer.gif cheer.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Tzutzi80
CITAT(lilianab @ 01-05-2007, 09:20 AM) *

Neatza Tzutzulina...Da drumul la usa sau incep sa cant!!!...3,2,1: RAAAADE IARASI PRIMAVAAAARAAAAAA!(deschide fata,ca au inceput sa iasa vecinii la vizor!!!) scoate cafeaua si incepe sa imi faci in ciuda cum ai sa vezi tu meleaguri de vis....Dar lasa:nu am sa prind eu pestisorul de aur?!Daca nu ma duce si pe mine pe la exoticarii atunci il curat de solzi,ii vand si tot scot de o croaziera cheer.gif cheer.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Deschid usa repede! Ia da tu fuguta la autogara, ia un microbuzel, si da-te uta pana la Cta!!!! Si te astept acolo sa te aduc sa vezi ce gratar bun fac eu azi (in casa singura, sau cu tine daca te dai uta pana aici).

Sau.....in spatele blocului e un teren liberat de curand de garaje....numai bun de mamarutzodrom )).gif pupic.gif
axe10
Mada, iti urez o zi frumoasa ...si fa si pt mine un gratarel...am fost invitata dupa masa la o prietena a soacrei mele ...dar nu pra am chef...numai la servici zilele astea....uff..ce asi pleca si eu!

Bine ca iti revii cu numaratul... floare.gif
Tzutzi80
Imi revin....ca o tot scrantesc cu diverse. Cat despre gratarel eu il fac in bucataria proprie. Nu ma duc nicaieri azi.
lilianab
CITAT(Tzutzi80 @ 01-05-2007, 08:23 AM) *

CITAT(lilianab @ 01-05-2007, 09:20 AM) *

Deschid usa repede! Ia da tu fuguta la autogara, ia un microbuzel, si da-te uta pana la Cta!!!! Si te astept acolo sa te aduc sa vezi ce gratar bun fac eu azi (in casa singura, sau cu tine daca te dai uta pana aici).

Sau.....in spatele blocului e un teren liberat de curand de garaje....numai bun de mamarutzodrom )).gif pupic.gif

bueyyy!nu zice de doua ori,ca uite asa a facut si maica-mea cand a propus sa ii facem sora-mii curat prin casa ieri si eu fata saritoare,nu am zis "pas"...asa ca acum fac juma de ora pana la WC si 3/4 ora pana in bucatarie(sunt la vreo 5 m distanta de pat) din motiv ca simt gleznele de parca a trecut tractorul pe ele,iar degetele de la maini(ca i-am spalat geamurile) implora mila si intreba:"n-ai putea incerca sa scrii cu... nasul?!" sorry.gif ...nu sunt dusa prea des la biserica:as veni...dar pana plec,pana ma intorc...deseara va fi nebuneala,iar maine dimineata lucrez.... sorry.gif sorry.gif
ina_ceva
Si eu m-a bag la gratarul tau de acasa si la cafelutza w00t.gif cheer.gif
axe10
Miroase deja a fum de gratar pe aici...ufff ce ma oftic!
bubbles
Neata yahoo.gif .Si eu imi beau cafeaua .. apoi fac curat in casa .. dfac un dush si astept sa plecam la gratar blum.gif
Tzutzi80
Ina te astept!
Axe mama....nu e fun de la gratarul meu, ca eu am de ala pe aragaz, la care se pune apa si nu scoate fum lol.gif dar dau drumul la geam, si sigur vine si la mine miros (de la gratarele reale ale altora) Si nici nu ingrasa mirosul ala
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 01-05-2007, 11:35 AM) *

Ina te astept!
Axe mama....nu e fun de la gratarul meu, ca eu am de ala pe aragaz, la care se pune apa si nu scoate fum lol.gif dar dau drumul la geam, si sigur vine si la mine miros (de la gratarele reale ale altora) Si nici nu ingrasa mirosul ala

Am si eu din ala dar am si unul cu fum...dar ce bine miroase....si care trebuie sa gatesc azi!
Tzutzi80
Raport azi:

ceai verde 0p
5 crackers 2.5p
crema de branza 2.4p

60g ciniminis 4.8p

2 copanele de pui la gratar 5.5p
piure (cu putin unt) 2.8p
salata de varza (ulei si otet) 2p

1 cafea 0p

un mar 0p
1 kiwi 0p
1 grapefruit 0p
=========================
TOTAL 20p din 20
bubbles
Tzutzi .. tu ai cantar de alimente acasa? Ca ai pus prea mult la copanele.Deci eu am cantar si doua copanele (partea mica - pulpita superioarara) au maxim 100g carne pe ele .. alea carnoase ca daca `s mai sfrijite pleasantry.gif nu au nici 100g grin.gif
Tzutzi80
CITAT(bubbles @ 01-05-2007, 08:18 PM) *

Tzutzi .. tu ai cantar de alimente acasa? Ca ai pus prea mult la copanele.Deci eu am cantar si doua copanele (partea mica - pulpita superioarara) au maxim 100g carne pe ele .. alea carnoase ca daca `s mai sfrijite pleasantry.gif nu au nici 100g grin.gif

Am cantar. Dar le-am mancat cu pielita grin.gif

Si erau tare sfrijite doh.gif
bubbles
AAaaaaa...pielita asta e tare rea si are si multe grasimi.Cred ca e bine atunci ca ai punctat asa grin.gif
Tzutzi80
CITAT(bubbles @ 01-05-2007, 08:40 PM) *

AAaaaaa...pielita asta e tare rea si are si multe grasimi.Cred ca e bine atunci ca ai punctat asa grin.gif

Pai daca era rea nu o mancam grin.gif Acum am niste crampe la stomac de nu ma vad. Cred ca nu mi-au priit toate fructele alea si varza si ce am mai mancat eu azi doh.gif doh.gif
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 01-05-2007, 08:47 PM) *

CITAT(bubbles @ 01-05-2007, 08:40 PM) *

Pai daca era rea nu o mancam grin.gif Acum am niste crampe la stomac de nu ma vad. Cred ca nu mi-au priit toate fructele alea si varza si ce am mai mancat eu azi doh.gif doh.gif

De la varza.
Tzutzi80
Aseara, mi s-a facut asa de foame....de nu mai puteam sta in picioare. Simteam ca daca nu mananc cad jos. Si am mai balotat niste paine cu gem dietetic si 3 felii de cascaval fitness (hohland)

Probabil ca de la varza Axe. Dar, vorba ta....parca m-as intoarce totusi la Monti, ca acolo nu am facut foamea niciodata.

Buna dimineata la fete! Eu stau acum cu cafeaua sub bot si savurez forumul cu parfum de cafea. Si ar trebui sa imi urnesc dorsalul pana la Constanta sa aplic pentru cazier dry.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 02-05-2007, 11:12 AM) *

Aseara, mi s-a facut asa de foame....de nu mai puteam sta in picioare. Simteam ca daca nu mananc cad jos. Si am mai balotat niste paine cu gem dietetic si 3 felii de cascaval fitness (hohland)

Probabil ca de la varza Axe. Dar, vorba ta....parca m-as intoarce totusi la Monti, ca acolo nu am facut foamea niciodata.

Buna dimineata la fete! Eu stau acum cu cafeaua sub bot si savurez forumul cu parfum de cafea. Si ar trebui sa imi urnesc dorsalul pana la Constanta sa aplic pentru cazier dry.gif

Neata
Vezi ca dureaza pana iese cazierul. Cand este data probabila a plecarii?
Nu am putut sa dorm azi noapte, cred ca a fost luna plina si am asa niste nervisori.................. blink.gif
pumby
Draga mea, nu stiu exact cat castiga prietena mea pe vas, lucreaza tot pe ceva in restaurant, nu stiu sa iti zic exact ca acolo e o ierarhie mult mai stufoasa decat la noi(ospatar si ajutor de ospatar), ideea e ca ea este mult mai multumita decat pe NCL si ca bani, si croaziere, si bacsis, si colegi(e tot cu o romanca cu care se cunoaste de la interviuri din tara in cabina de 2 pers). Pe NCL i s-au furat banii din cabina cu o saptamana inainte sa vina acasa si nimeni nu a facut nimic. Deci, sigur vei fi multumita! pupic.gif
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 02-05-2007, 11:18 AM) *

Neata
Vezi ca dureaza pana iese cazierul. Cand este data probabila a plecarii?
Nu am putut sa dorm azi noapte, cred ca a fost luna plina si am asa niste nervisori.................. blink.gif

A fost luna plina azi noapte. Cred ca de asta am dat eu in mancare iama aseara. Cazierul il scot la urgenta din cta si dureaza 1 zi. Apoi....data plecarii nu o am inca. Probabil aflu azi sau maine. pupic.gif

CITAT(pumby @ 02-05-2007, 11:24 AM) *

Draga mea, nu stiu exact cat castiga prietena mea pe vas, lucreaza tot pe ceva in restaurant, nu stiu sa iti zic exact ca acolo e o ierarhie mult mai stufoasa decat la noi(ospatar si ajutor de ospatar), ideea e ca ea este mult mai multumita decat pe NCL si ca bani, si croaziere, si bacsis, si colegi(e tot cu o romanca cu care se cunoaste de la interviuri din tara in cabina de 2 pers). Pe NCL i s-au furat banii din cabina cu o saptamana inainte sa vina acasa si nimeni nu a facut nimic. Deci, sigur vei fi multumita! pupic.gif

Pe de o parte mi-e teama sa ma intorc pe vas dupa experienta numita NCL. Dar stiu ca pe Royal treburile sunt total diferite. Cat despre furturi din cabina, erau la ordinea zilelei. Eu preferam sa imi tin banii la casierie sau ii trimiteam in tara in cont. Si muncit 10- 14 ore pe zi, dormit maxim 4-5 ore.....a fost groaznic. SI 4-5 in cabina, mancarea era spre sfarsitul contractului meu atat de proasta, ca nu prea mai aveam ce manca. Noroc ca aveam niste bucatari cu care ma intelegeam mai bine si imi faceau pachetele. E penibil sa umblii ca hotii cu mancare in buzunare.
Oricum, ma duc, vad despre ce este vorba, imi scot banii investiti si daca nu imi place plec. Dar nu cred ca va fi cazul. Mai ales daca plec pe Liberty of the Sea, care are porturi exact unde eu am mai fost, si sunt locurile mele favorite: St/Marten, San juan (puerto rico), Cozumel (mexic) si Grand cayman. Doar in Haiti nu am fost inainte. Si nici in Miami (desi in Florida am mai ajuns odata).
bubbles
Neata yahoo.gif .tzutzi la noapte e luna plina la ora 1 sau 2.De aia azi tin numai cu lichide blum.gif
axe10

Eu am fost in coma de foame!!!!
Am bagat o felie de pizza si rulada cuparata de dulce!
Azi vad ca e mai bine...pana la ora asta nu simt foamea, e adevarat ca am mancat 400g iaurt cu 3 rondele expandat si capsuni...

Apropos, mai ai docurile de la monti?...eu nu stiu unde le-am pus si poate ar trebui sa mai citesc asa printre randuri sa mai imi amintesc.
Amazoana
CITAT(bubbles @ 02-05-2007, 12:18 PM) *

Neata yahoo.gif .tzutzi la noapte e luna plina la ora 1 sau 2.De aia azi tin numai cu lichide blum.gif

No Way!!!! doh.gif iar nu dorm la noapte????????? mad.gif
amalia0701
pupic.gif
pumby
CITAT(dulcikatty @ 02-05-2007, 01:12 PM) *

CITAT(bubbles @ 02-05-2007, 12:18 PM) *

No Way!!!! doh.gif iar nu dorm la noapte????????? mad.gif

Nici eu nu dorm de vreo 2 nopti si nu imi explicam de ce. Plus mai am si o stare de nervi, agitatie...
Tzutzi80
Eu luni am balotat de 30p, ieri de 30....azi nu am curaj sa calculez....dar cred ca am sarit deja de 30.....inca imi e foame doh.gif doh.gif
Plus ca am reusit sa imi rup jumatate de masea doh.gif doh.gif Asa ca maine trebuie sa bag si un stomatolog doh.gif doh.gif sad.gif

mda....am calculat....42 p azi!!!!! doh.gif sad.gif Sunt buna de batut!!!! Si tot mi-e foame. Iar eu mai am 40 de puncte pana la sfarsitul saptamanii cica.... doh.gif doh.gif doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.