CITAT(amalia0701 @ 30-04-2007, 12:31 PM)

Servus iubire!
Ma bucur mult pentru tine.
Parea mea, este ca faci tare bine ca pleci.
Nu cred ca trebuie sa ii ceri voie lui Clinton, nici acu nici vreodata, dar sa il faci sa inteleaga ca asta e cel mai bine acum pentru tine.
Texte de genul "esti prea frumoasa sa muncesti" sunt bune pentru orgoliu, dar nu mai functioneaza in secolul 21.
Esti tare desteapta si stiu ca ai sa reusesti sa-l convingi pe Clinton ca asta e cel mai bine pentru voi.
Decat sa stai ca Penelopa sa toci bani mai bine muncesti.
Io m-am obisnuit sa am independenta financiara fatza de omul meu, nu ca conta altundeva decat in mintea mea.
Ma bucur pentru tine ca ai reusit, dar regeret ca nu am ajuns la vin sa te vad.
Dar o sa fiu vin in Caraibe

Da, Amalia, nu e nevoie sa ii cer voie. Nici nu o fac de altfel. Doar l-am informat de planurile mele de viitor. A inteles pana la urma care este situatia, a vorbit si cu agentul lui, care i-a explicat ca poate veni usor si el pe royal, si ca politica Royal este diferita de cea NCL. Asa ca s-a linistit si de abia asteapta sa mergem.
CITAT(pumby @ 30-04-2007, 12:39 PM)

Felicitari pt job!

Pleci pe Royal Caribbean?! Super. Am si eu o prietena care e pe Serenade of the seas la al doilea contract, e mult mai bine decat pe NCL ( fost 1 contract si cu ei). Stiu pe foarte multi care au trecut de la NCL la Royal C. Multa bafta!!!
Ca ce lucreaza colega ta? Stii cumva cat castiga?
Crissy, May, Andreea, Pumby, Mada multumesc de urari.
Amalia poate sa va garanteze ca nu va uit, chiar daca apar foarte rar.
Mada, da, platesc comision, dupa ce primesc contractul, si e sigur ca plec. Sunt seriosi, eu am mai plecat cu ei.