Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul meu - ce dor imi era de el
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 02-05-2007, 07:56 PM) *

Eu luni am balotat de 30p, ieri de 30....azi nu am curaj sa calculez....dar cred ca am sarit deja de 30.....inca imi e foame doh.gif doh.gif
Plus ca am reusit sa imi rup jumatate de masea doh.gif doh.gif Asa ca maine trebuie sa bag si un stomatolog doh.gif doh.gif sad.gif

mda....am calculat....42 p azi!!!!! doh.gif sad.gif Sunt buna de batut!!!! Si tot mi-e foame. Iar eu mai am 40 de puncte pana la sfarsitul saptamanii cica.... doh.gif doh.gif doh.gif

Bai, tu esti sigura ca nu e unu' mic in burtica?....mie mi-a trecut...azi numai 14p fata de ieri cand au fost vreo 30...
danyhoney
Mamaaaaaa, Tzutzu , ce de-a puncte ai strans tu acolo / zi !!!!!!!!!!! )).gif Mi-e rau )).gif

Fata , tu stii mai bine ce vrei si cum vrei sa arati cand vei ajunge pe nava , asa ca ....... bafta la orice vrei tu !!!!! Inca o data : SA NU NE UITI ...... ca venim dupa tine si te cuplu.gif bataita.gif lol.gif
Amazoana
Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Imi pare rau ca nu ne-am vazut ieri.....ce faci? te-ai trezit?
axe10
Ti-ai revenit?...foamea a trecut?
Tzutzi80
Neata fetelor! Doar ce m-am trezit si am inceput sa pap niste compot de ananas. Nu stiu inca daca foamea aia a trecut.

Dany-dulce pe nava conteaza mai putin cum arati. Important e cat esti de profesional. Iar eu in comparatie cu americanii, sunt cam cum este Ina sau Michelle (doar ca sunt mai inalta) in comparatie cu noi. grin.gif

Dulci si mie imi pare rau ca nu ne-am vazut. Mai ales ca la Delfinariu, in loc sa ajung la tine (ca asa stiam eu ca tu lucrezi langa Delfinariu) cum planuiam, m-am protapit la McDonalds doh.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 03-05-2007, 11:15 AM) *

Dulci si mie imi pare rau ca nu ne-am vazut. Mai ales ca la Delfinariu, in loc sa ajung la tine (ca asa stiam eu ca tu lucrezi langa Delfinariu) cum planuiam, m-am protapit la McDonalds doh.gif

bataita.gif bataita.gif bataita.gif are numai cah la Mac!

Am pus foto la mine in jurnal
anca veselie
tzutziiiiii felicitari pt contract!!!!!!!!!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif locurile de care povestesti tu suna minunat, mi-ar placea sa ajung si eu pe acolo!
si clinton sigur tre sa inteleaga pupic.gif
ma oftic tare ca nu am apucat sa ne vedem inainte sad.gif
Tzutzi80
Anca, Clinton a inteles. Acum de abia asteapta sa ma imbarc. Vom face tot posibilul sa fim impreuna pe nava. Adica va schimba si el compania. Vom face bani buni impreuna, asa ca deja ne gandim la o casa mai mare decat cea pe care era sa o contractam. Aseara am stat mult de vorba si ne-am facut planuri.
pupic.gif Si....putem sa ne vedem, poate vii la aeroport cand plec )).gif
axe10
Ne anunti ca poate facem o halta la Henri...amandoua...
Tzutzi80
CITAT(axe10 @ 03-05-2007, 12:40 PM) *

Ne anunti ca poate facem o halta la Henri...amandoua...

o sa va anunt din timp! hug.gif pupic.gif

Si sa pun totusi meniul de ieri....sa va minunati si voi

paine 4p
gem dietetic 1p
branza 0.2% fitness 1p
cafea 0p

trigon cu branza 5p (cu care mi-am si rup jumatate de masea doh.gif )

cola mica 0.5p
cheseburger 6.5p
potato wedges 9.5p
sos de smantana 1.5p

pufuleti 1p
suc 1.5p
bounty mic 3.5p

2 oua 4p
ulei 2p
paine 3p
=================
TOTAL 44p

mda....uitasem uleiul...deci au fost 44p nu 42 doh.gif doh.gif
amalia0701
)).gif
Pup fata draga.
Sa ne spui cand pleci, ai grija sa repari maseaua aia.
hug.gif
anca veselie
CITAT(Tzutzi80 @ 03-05-2007, 12:12 PM) *

Anca, Clinton a inteles. Acum de abia asteapta sa ma imbarc. Vom face tot posibilul sa fim impreuna pe nava. Adica va schimba si el compania. Vom face bani buni impreuna, asa ca deja ne gandim la o casa mai mare decat cea pe care era sa o contractam. Aseara am stat mult de vorba si ne-am facut planuri.
pupic.gif Si....putem sa ne vedem, poate vii la aeroport cand plec )).gif

ma bucur ca e totul in regula!
ramane de discutat, depinde cand pleci!
Tzutzi80
CITAT(amalia0701 @ 03-05-2007, 02:17 PM) *

)).gif
Pup fata draga.
Sa ne spui cand pleci, ai grija sa repari maseaua aia.
hug.gif

E pe lista mea de prioritati. Ca daca plec cu ea asa....nu ma vad bine. Deloc nu ma vad bine

Am sunat la firma, se pare ca nu am inca data de imbarcare. Oare sa fie adevarat...sau sa ma duca nesuferita aia cu vorba. huh.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 03-05-2007, 03:01 PM) *

Am sunat la firma, se pare ca nu am inca data de imbarcare. Oare sa fie adevarat...sau sa ma duca nesuferita aia cu vorba. huh.gif

Sincer, nu cred. Cum o cheama p'aia? Carmen Szabo sau ceva de genul asta? eu o stiu si mi se pare serioasa.
Si apoi si la noi se intampla asa...nu avem data zborului...pana cand ne-o da asa, ceva de genul de pe-o zi pe alta.........
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 03-05-2007, 04:34 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 03-05-2007, 03:01 PM) *

Sincer, nu cred. Cum o cheama p'aia? Carmen Szabo sau ceva de genul asta? eu o stiu si mi se pare serioasa.
Si apoi si la noi se intampla asa...nu avem data zborului...pana cand ne-o da asa, ceva de genul de pe-o zi pe alta.........

Stiu Dulcicule!!! Vorbeam si eu sa ma aflu in treaba doar pupic.gif
luchi
Luni vii in Constanta? las' ca vorbim pe mess wink1.gif, poate reusim sa ne intalnim (desi as fi disponibila dupa ora 18... unsure.gif ) pupic.gif
Amazoana
CITAT(luchi @ 04-05-2007, 07:01 AM) *

Luni vii in Constanta? las' ca vorbim pe mess wink1.gif, poate reusim sa ne intalnim (desi as fi disponibila dupa ora 18... unsure.gif ) pupic.gif

Pai da, dar ea nu-si poate ridica acel cazier seara.....acum na, ma bag si eu in seama.....si eu vreau sa va vad.... sad.gif
Tzutzi80
Neata fetele! Cazierul trebuie sa il ridic inainte de 16.30. Dar o sa vin aproape zilnic in cta ca sa imi repar maseaua.
Amazoana
pupic.gif Tot e bine.
Tzutzi80
Si la stomatolog am programare marti, miercuri si joi de la 16. O sa dureze vreo 2 ore cred, asa ca, ar fi si culmea sa nu ne vedem, macar odata, nu?
anca veselie
tzutzi, mi-e mila de tine cu atata dentist sad.gif doar plomba sau iti pune maseaua?
Tzutzi80
CITAT(anca veselie @ 04-05-2007, 03:40 PM) *

tzutzi, mi-e mila de tine cu atata dentist sad.gif doar plomba sau iti pune maseaua?

Nu stiu inca Anca. Sa vedem ce poate sa ii faca. Ca nu mai stiu cum arata radacina la maseaua asta. Sper ca era radacina buna, macar sa poata construi alta. Ca daca ma pune sa le stric pe cele doua de langa....am dat-o in fericire.
anca veselie
iti tin pumnii!
nu ma pricep prea bine, dar mi se pare absurd sa-ti strice alte 2 masele pupic.gif
Tzutzi80
CITAT(anca veselie @ 04-05-2007, 03:55 PM) *

iti tin pumnii!
nu ma pricep prea bine, dar mi se pare absurd sa-ti strice alte 2 masele pupic.gif

Pai daca ai gaura si vrei masea in loc....trebuie, ti le toceste pe cele din partile gaurii, ca sa poata prinde lucrarea de ele. Sper insa sa nu fie cazut. Ar merge cu ceva superglue lipita la loc )).gif
anca veselie
ahaaaaaa.
mi-ai adus aminte de dentist, eu am o plomba peste care ar trebui sa-mi pun coronita, ca e pe juma de masea, dar n-am nici un chef sad.gif
tzutzi, wee placut pupic.gif
danyhoney
Bafta la dentist , Tzutzu , sa nu fie nevoie de coronita !!! Ma bucur ca ciocolata ta a inteles de ce vrei sa pleci si va doresc sa reusiti sa fiti pe aceeasi nava !!!!

hug.gif
lliliana
Dentist? Uuuu...nashpa rau. Nu prea agreez sa stau cu gura deschisa. )).gif

Tzutzi...las' ca toate se rezolva...shi da, itzi doresc sa ajungi pe aceeashi nava cu Cioco. Ar fi supercalifragilistic )).gif yahoo.gif Pup fata frumoasa pupic.gif hug.gif
Tzutzi80
Neata fetelor!
Ca sa o zic pe cea dreapta, de data asta el trebuie sa ajunga pe aceeasi nava cu mine , pentru ca eu am schimbat compania. Altfel stateam pe aceeasi nava, pe bani foarte putini.
crissy
CITAT(Tzutzi80 @ 04-05-2007, 07:56 PM) *

CITAT(anca veselie @ 04-05-2007, 03:55 PM) *

iti tin pumnii!

Pai daca ai gaura si vrei masea in loc....trebuie, ti le toceste pe cele din partile gaurii, ca sa poata prinde lucrarea de ele. Sper insa sa nu fie cazut. Ar merge cu ceva superglue lipita la loc )).gif

Chiar miercuri mi-am pus o punte. Nu mi-a stricat decat o masea. Daca ai 2 masele lipsa atunci obligatoriu iti strica inca 2 ca sa aiba de ce prinde lucrarea, dar daca e numai una... Tin pumnii sa nu doara. Eu nu am vrut anestezie doh.gif

Am uitat doh.gif . Buna dimineata! Unde-i cafeaua?
Fiica-mea incearca sa se incalte singura w00t.gif . Si e nervoasa rau ca nu-i iese.
Tzutzi80
Cred ca e super simpatica cum se chinuie pupic.gif
Cafeaua e chiar aici Imagine
Tzutzi80
Ia uite ca pe la casa mea am uitat sa mai vin. dry.gif
lliliana
Nu-i bai...venim noi. pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Tzutzi80
cheer.gif Am primit vasul de imbarcare!!!! Legend of the Sea pe 31 mai . Plec din ROMA.....si fac mediterana, o sa ajung la venetia! In viata mea nu am indraznit sa visez asa de frumos cheer.gif Plus ca biletul o sa ma coste doar vreo 200 euro, nu 800 ca dincolo biggrin.gif Si ajung sa vad visul meu de o viata: Grecia cea insorita cheer.gif cheer.gif cheer.gif Si stam peste noapte...asa ca pot si eu sa vad multe cheer.gif

Ports of Call: Civitavecchia (Rome), Italy; Naples, Capri, Italy; Split, Croatia; Venice, Italy; Dubrovnik, Croatia; Messina (Sicily), Italy; Livorno (Florence/Pisa), Italy; Portofino, Italy; Civitavecchia (Rome), Italy

Ports of Call: Civitavecchia (Rome), Italy; Portofino, Italy; Livorno (Florence/Pisa), Italy; Messina (Sicily), Italy; Split, Croatia; Venice, Italy; Dubrovnik, Croatia; Naples, Capri, Italy; Barcelona, Spain

Ports of Call: Civitavecchia (Rome), Italy; Mykonos, Greece; Kusadasi (Ephesus), Turkey; Rhodes, Greece; Limassol, Cyprus; Alexandria, Egypt; Piraeus (Athens), Greece; Naples, Capri, Italy; Civitavecchia (Rome), Italy

Ports of Call: Civitavecchia (Rome), Italy; Portofino, Italy; Livorno (Florence/Pisa), Italy; Naples, Capri, Italy; Split, Croatia; Venice, Italy; Dubrovnik, Croatia; Messina (Sicily), Italy; Civitavecchia (Rome), Italy

Ports of Call: Civitavecchia (Rome), Italy; Portofino, Italy; Livorno (Florence/Pisa), Italy; Messina (Sicily), Italy; Split, Croatia; Venice, Italy; Dubrovnik, Croatia; Naples, Capri, Italy; Civitavecchia (Rome), Italy
lilianab
CITAT(Tzutzi80 @ 07-05-2007, 09:49 AM) *

cheer.gif Am primit vasul de imbarcare!!!! Legend of the Sea pe 31 mai . Plec din ROMA.....si fac mediterana, o sa ajung la venetia! In viata mea nu am indraznit sa visez asa de frumos cheer.gif Plus ca biletul o sa ma coste doar vreo 200 euro, nu 800 ca dincolo biggrin.gif Si ajung sa vad visul meu de o viata: Grecia cea insorita cheer.gif cheer.gif cheer.gif Si stam peste noapte...asa ca pot si eu sa vad multe cheer.gif

Ports of Call: Civitavecchia (Rome), Italy; Naples, Capri, Italy; Split, Croatia; Venice, Italy; Dubrovnik, Croatia; Messina (Sicily), Italy; Livorno (Florence/Pisa), Italy; Portofino, Italy; Civitavecchia (Rome), Italy

Ports of Call: Civitavecchia (Rome), Italy; Portofino, Italy; Livorno (Florence/Pisa), Italy; Messina (Sicily), Italy; Split, Croatia; Venice, Italy; Dubrovnik, Croatia; Naples, Capri, Italy; Barcelona, Spain

Ports of Call: Civitavecchia (Rome), Italy; Mykonos, Greece; Kusadasi (Ephesus), Turkey; Rhodes, Greece; Limassol, Cyprus; Alexandria, Egypt; Piraeus (Athens), Greece; Naples, Capri, Italy; Civitavecchia (Rome), Italy

Ports of Call: Civitavecchia (Rome), Italy; Portofino, Italy; Livorno (Florence/Pisa), Italy; Naples, Capri, Italy; Split, Croatia; Venice, Italy; Dubrovnik, Croatia; Messina (Sicily), Italy; Civitavecchia (Rome), Italy

Ports of Call: Civitavecchia (Rome), Italy; Portofino, Italy; Livorno (Florence/Pisa), Italy; Messina (Sicily), Italy; Split, Croatia; Venice, Italy; Dubrovnik, Croatia; Naples, Capri, Italy; Civitavecchia (Rome), Italy

Aleleu Tzutzulina ce mishtocutz va fi,daca ai sa ai timp sa si vizitezi locurile,nu doar munca!!!!Sa faci poze sa ne clatim ochii.....Brava fata dulce!Felicitari!!!
Amazoana
Uaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu, ce frumos! Ce ma bucur pt tine! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Si mai ai si timp ...pana la sf lunii. Bravooooooooooooooo pupic.gif pupic.gif pupic.gif
anaoi
il iei si pe dylly in bagaje?
lliliana
Ce traseu meseriash...na, sa ne scrii de pe vapor. Sper sa ai vreme. Bravo!!! pupic.gif hug.gif
Amazoana
CITAT(anaoi @ 07-05-2007, 10:58 AM) *

il iei si pe dylly in bagaje?

CE FACE DYLLY? Mi-era dor de tineeeeee pupic.gif
axe10
Adica o sa te plimbi numai in Mediterana?...
Tzutzi80
CITAT(axe10 @ 07-05-2007, 11:29 AM) *

Da, tot contractul.
bubbles
Ziua Tzutzica hug.gif .Eu m`am dus acum vreo 2 ani sa`mi fac o masea si numai bine ca mi`a gasit vreo 6 defecte blink.gif si la prima i`a scos nervul doh.gif .Acum tb sa ma duc iar ca mi`a cazut o plomba bang.gif .
anca veselie
suna minunat traseul tau!!!!!
pup u dulce pupic.gif
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 07-05-2007, 01:36 PM) *

CITAT(axe10 @ 07-05-2007, 11:29 AM) *

Da, tot contractul.

Pai eu zic ca e bine ca nu te costa mult pana acolo...esti mai aproape de casa...dar banii sunt ok?...adik sunt tot asa ca pe trasee mai lungi?
Tzutzi80
Am inteles ca la bani....e mai naspa un pic in Mediterana. Si sunt multe porturi si o sa cam cheltui. Dar mai bine raman cu amintirile, ca asa nu cred ca as ajunge eu in toate locurile alea.
Dupa contractul asta vreau sa imi cumpar teren pentru casa. Asa ca....si daca cumpar 250 m in loc de 500, si tot e bine cheer.gif
Tzutzi80
Intrebarea e....cine are grija de casutza mea??? naughty.gif
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 07-05-2007, 02:11 PM) *

Am inteles ca la bani....e mai naspa un pic in Mediterana. Si sunt multe porturi si o sa cam cheltui. Dar mai bine raman cu amintirile, ca asa nu cred ca as ajunge eu in toate locurile alea.
Dupa contractul asta vreau sa imi cumpar teren pentru casa. Asa ca....si daca cumpar 250 m in loc de 500, si tot e bine cheer.gif

Mai bine astepti sa-ti iei 500....la 250 e 100 si ceva amprenta la sol a case...mai pui un garaj....si te cam inghesui....mai bine 500m.

De casutza ta avem noi grija...toata vara mai ales ca si asa nu avem unde sta in concediu mai ieftin...facem lista si cu randul la curatenie....Bluelife intreba de niste cazare. Lasi tel de la mama , vorbim, dam banul(acum faci si tu un pret promotional), ne vedem, luam cheia...si apoi i-o returnam la sf sejurului. Ce zici?
Tzutzi80
CITAT(axe10 @ 07-05-2007, 06:55 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 07-05-2007, 02:11 PM) *

Mai bine astepti sa-ti iei 500....la 250 e 100 si ceva amprenta la sol a case...mai pui un garaj....si te cam inghesui....mai bine 500m.

De casutza ta avem noi grija...toata vara mai ales ca si asa nu avem unde sta in concediu mai ieftin...facem lista si cu randul la curatenie....Bluelife intreba de niste cazare. Lasi tel de la mama , vorbim, dam banul(acum faci si tu un pret promotional), ne vedem, luam cheia...si apoi i-o returnam la sf sejurului. Ce zici?

Asa e. O sa iau oricum 500m unde imi permit si apoi il vand dupa inca un contract si imi iau unde vreau, ca pretul creste la teren oricum. Si nu e rea ideea cu inchiriatul pupic.gif
emu
Am vazut ca opriti in Dubrovnik foarte des si nu pot sa nu-ti recomand sa mergi la restaurantul Peskarija; e in portul orasului vechi. Au o mancare extraordinar de buna si o servire impecabila. Totul e proaspat si pregatesc felurile la cerere... cand ma gandesc la Dubrovnik mi-aduc aminte de midiile cu usturoi, calamari prajit cu lamaie si alte multe bunataturi de genul asta de la Peskarija.

Am mai luat masa si in alte parti, dar asta era cel mai bun smile.gif

Calatorie placuta, spor la munca si la bacsis cat mai mult wink1.gif
Tzutzi80
CITAT(emu @ 07-05-2007, 09:49 PM) *

Am vazut ca opriti in Dubrovnik foarte des si nu pot sa nu-ti recomand sa mergi la restaurantul Peskarija; e in portul orasului vechi. Au o mancare extraordinar de buna si o servire impecabila. Totul e proaspat si pregatesc felurile la cerere... cand ma gandesc la Dubrovnik mi-aduc aminte de midiile cu usturoi, calamari prajit cu lamaie si alte multe bunataturi de genul asta de la Peskarija.

Am mai luat masa si in alte parti, dar asta era cel mai bun smile.gif

Calatorie placuta, spor la munca si la bacsis cat mai mult wink1.gif

Mersi Emu!! Acum e randul tau la sfaturi pupic.gif Am notat! Cum sunt preturile in Croatia? Ca eu vreau un laptop, si prin restul tarilor, nu cred sa fie ieftine. Mai ai si alte locatii? hug.gif
amalia0701
Ce fain cheer.gif
Ma bucur pentru tine ca pleci pupic.gif , mai sunt doar 3 saptamani hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.